Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 25C

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 395 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 261 kr/mån
23 846 kr/m²

Välkommen till Ulvsbygatan 25C! Nu finns tillfälle att förvärva denna välrenoverade tvåa om 58,5 kvm! Lägenheten är genomgående ljus med smakfulla material-och färgval. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för matbord, fräscht badrum med tvättmaskin, ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong samt ett ombonat sovrum med fint burspråk som ger optimalt med ljusinsläpp. Stort förråd ingår till lägenheten. Här bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter du behöver. I området har du flera matbutiker, apotek, matställen, gym och badhus. Utanför dörren finns busshållplats med goda bussförbindelser och inom promenadavstånd når du Karlstads centrum med dess fulla utbud. Lägenheten är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Ett unikt tillfälle!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 9 apr kl 17:00
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Västra Torggatan 8

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 650 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/6
1 920 kr/mån
48 529 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en fantastiskt fin etta om 34 kvm välplanerade kvadratmeter i anrika Grand Hotell. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Lägenheten är genomgående i toppklass med generös takhöjd om hela 3 meter och med stilsäkra designval. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla och påkostade köket. Från vardagsrummet finner du utgång till bostadens rymliga balkong. I anslutning till vardagsrummet finner du en praktisk sovalkov. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Perfekt som förstabostad, för dig som studerar på universitetet eller söker en övernattningslägenhet! Här erbjuds ett boende i en välskött och stabil förening med låg månadsavgift om 1 920 kr! Föreningen har fina gemensamma utrymmen såsom Grands Matsal om hela 180 kvm där ni kan bjuda era gäster på tillställningar i en anrik och otroligt vacker miljö. På takvåningen finner ni även en häftig relaxavdelning med spa-bad, bastu och en terrass med utsikt över takåsarna. Sedan finns dessutom ett bibliotek/loungerum för de boende. Föreningen kan även tillåta juridisk person som ägare, vilket möjliggör att företag kan köpa en lägenhet. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Karlstad har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta Sanna för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun
  • Lör 13 apr kl 11:00
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Steffens väg 606

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
7 795 000 kr
180 m²
6 rum

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla om 180 kvadratmeter, belägen på populära, trygga och trivsamma Edsgatan. Det här är ett hem som erbjuder en standard utöver det vanliga! Varenda detalj är genomtänkt och den exklusiva känslan genomsyrar samtliga rum. Det här är ett modernt boende med bra planlösning. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Villan ligger i ett unikt läge med sjön Alstern alldeles intill. Här bor ni på en av Karlstads mest attraktiva adresser med ett fritt läge och på ett bekvämt avstånd till centrum. Villan har en mycket väldisponerad planlösning där det sociala, stilrena och funktionella köket med påkostade material utgör navet i den fina planlösningen mot vardagsrummet och matsalsdelen. Vardagsrummet är öppet, socialt och välplanerat. Villan inrymmer även fyra sovrum i tilltalande storlekar samt två helkaklade badrum i exklusivt utförande. Villan är utrustad med luftvärmepump i ett vattenburet golvvärmesystem, solceller samt fiber för moderna medialösningar. Trevlig altan med fin utsikt över sjön. Väl tilltagen biluppställningsplats och garage med anslutande förråd. På området är det lätt att trivas och läget på Steffens Väg är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med sjön Alstern inom gångavstånd och Skola tio minuter bort. I området finns vackra grönområden, skola och badmöjligheter. Denna villa skall upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 28B, Forshaga, Forshaga kommun
  • Tis 9 apr kl 17:00
Storgatan 28B, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Storgatan 28B, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Storgatan 28B

Lägenhet
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
595 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 651 kr/mån
8 947 kr/m²

Stig in i en av de populära bostadsrätterna på Storgatan! Med 66,5 genomtänkta kvadratmeter har du gott om plats att skapa ditt drömhem! Höjdpunkten i denna bostad är utan tvekan den härliga inglasade balkongen där du kan njuta av kvällssolen. Bostaden har en välplanerad planlösning och fördelas mellan en hemtrevlig och välkomnande hall med gott om förvaring, rymligt kök där det finns gott om plats för matbordet där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Det ljusa badrummet och de två ombonade sovrummen ger en perfekt balans mellan komfort och funktion. Bostadens vardagsrum är rymligt och här finns gott om plats för både soffgrupp samt matgrupp. Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Med gott om plats för en loungegrupp är det den perfekta platsen att avsluta dagen med en middag under den sista strålen av kvällsljuset. BRF Ollonet är en stabil och välskött förening. Här bor du med närhet till allt du kan önska dig. Med gångavstånd till centrumets mataffärer, butiker och kommunikation samt grönområden, förskolor och skolor, är detta den ultimata platsen för bekväm vardagslivsstil. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Malmtorgsgatan 10, Klara, Karlstads kommun
  • Mån 8 apr kl 16:45
Malmtorgsgatan 10, Klara, Karlstads kommun, bild 2
Malmtorgsgatan 10, Klara, Karlstads kommun, bild 3

Malmtorgsgatan 10

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
77,6 m²
3 rum
vån 3/5
2 818 kr/mån
38 595 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och toppmoderna trerummare i hjärtat av Klara. Här erbjuds ett boende med låg avgift om 2 818 kr/mån i en av Karlstads lägst belånade föreningar. Modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger härliga sociala ytor. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vetter mot den lugna innergården. Stort sovrum med platsbyggd förvaring samt intilliggande gäst/barnrum. Helkaklat duschrum samt en stor och praktisk klädkammare i hallen. Lägenheten har även tillgång till stort vindsförråd och förråd i källarplan. Hiss från markplan finns i huset. Föreningen erbjuder även p-platser för 80 kr/mån och övernattningsrum. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Våxnäsparken ligger endast ett stenkast bort och längs Klarälven ligger vackra promenadstråk. Närhet till centrum med dess fulla utbud av restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun
  • Ons 10 apr kl 17:30
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 2
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 3

Bergendorffsgatan 8A

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/7
5 656 kr/mån
34 425 kr/m²

Välkommen till Bergendorffsgatan 8A - en fantastisk 3:a om 87 kvadratmeter där du kan njuta av bekvämt boende och vackra omgivningar. Ett extra plus med bostaden är den underbara inglasade balkongen. Här kan ni njuta av en härlig middag med vänner och familj. Förutom den inglasade balkongen finns det även en ytterligare balkong som bjuder på härlig morgonsol. Det perfekta stället att starta dagen med en uppfriskande kopp kaffe. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket ger en känsla av rymlighet. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en matplats där du kan njuta av trevliga middagar. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för en avkopplande nattsömn. Här finns även bra förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Lägenheten erbjuder ett modernt duschrum och en separat WC. På Bryggudden bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, barer, matbutik, caféer och trevliga promenadstråk. Fullriggarens förskola ligger endast ett stenkast från bostaden. Fina soldäck vid vattnet finns i närheten. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsgatan 4D, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Herrgårdsgatan 4D

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/5
3 050 kr/mån
29 224 kr/m²

På denna attraktiva adress i hjärtat av Karlstad har du nu chansen att köpa ditt nästa drömboende. Lägenheten, som är belägen på fjärde våningen, är en charmig tvåa om 58 väldisponerade kvadratmeter med genomgående mycket bra skick. Lägenheten utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, ett inbjudande och socialt vardagsrum med öppen, modern planlsöning till det smakfullt renoverade köket med plats för matbord, ett stort sovrum med plats för stor säng samt ett topprenoverat badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Hiss från markplan. Lägenheten ligger i en mycket stabil och välskött förening och är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Välkommen på visning!

  • Hiss
Norra Kyrkogatan 1A, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/5
5 331 kr/mån
30 529 kr/m²

Vi har nöjet att erbjuda en riktigt fin 3:a i nyskick i attraktiva Tingvallastaden! En öppen och ljus lägenhet med sociala ytor, fräscha ytskikt och stora fönster. Denna unika bostad ger dig det bästa av två världar - ett lugnt och bekvämt boende mitt i hjärtat av staden. I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter tack vare en praktisk skjutgarderob. Vidare har vi ett härligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det trevliga och moderna köket med bra ytor lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns två stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och utrustat med toalett, dusch, förvaringsskåp, golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, underbara balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Bostaden är belägen i en mycket stabil och välskött förening med bra ekonomi. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun
  • Tor 4 apr kl 18:30
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Lignellsgatan 13B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
980 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 417 kr/mån
20 417 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare med en härlig balkong! Här erbjuds en stilfull och trivsam bostad som genomsyras av ljus och vackra detaljer. Det smakfulla köket är perfekt för den matlagningsintresserade med bra förvaringsutrymmen. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Badrummet är stilrent med moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Förutom de fantastiska boendefunktionerna finns möjligheten att hyra en parkeringsplats till en mycket förmånlig kostnad. Detta ger dig bekvämligheten att ha en säker och praktisk plats att parkera din bil. Området Sundsta är känt för sin popularitet i Karlstad. Här har du nära till ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym, vilket gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med en busshållplats precis utanför bostaden som erbjuder direktbussar till universitetet och centrum. Sundsta är omgivet av grönska och charmiga villor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av lugn. Trots det centrala läget är det aldrig långt till fina grönområden. På bara några hundra meter hittar du populära Gubbholmen, där du kan njuta av motionsslingor, utomhusgym och badmöjligheter under sommarmånaderna. Varmt välkommen att delta i en visning och upptäcka allt som detta fantastiska boende och område har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna ljusa och ombonade 2:a på populära Rudsberget! Denna fina bostad, belägen på våning 3, erbjuder en bekväm och fräsch livsstil. Med byggår 2018 är bostaden i toppskick och redo att bli ditt nya hem. Ljus och öppen planlösning välkomnar dig när du kliver in i denna lägenhet, och den skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet är bostadens hjärta, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Stig ut på din inglasade balkong i västerläge och njut av solnedgångar och vackra kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin och ta in omgivningen. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor säng och förvaring. Det helkaklade badrummet är stilrent och här finns möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar. I Brf Rudsberget, en välskött förening, bor du med en förmånlig månadsavgift om endast 3189 kr, där både bredband och TV ingår. Bekvämligheter som hiss från markplan, övernattningslägenhet och cykelförråd finns. Området erbjuder närhet till matbutiker, skola, förskola och vårdcentral. Stadsbussar gör det enkelt att ta sig till Karlstad centrum, som ligger på bekvämt avstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun
  • Mån 8 apr kl 17:45
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Granvägen 5

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
695 000 kr
102 + 46 m²
4 rum
780 m² tomt

Välkommen till Granvägen 5! Nu finns tillfälle att förvärva denna 1-plans villa om 102+46 kvm med bra planlösning. Villan har genomgående ljusa ytskikt, ett fint kök med plats för matbord, ett rymligt badrum, rymligt vardagsrum med utgång till altanen, tre fina sovrum, praktisk tvättstuga och en gästtoalett. Här finns ett garage och en lättskött trädgård. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg, sim-och sporthall, Klarälvsbanan, närhet till busshållplats vid Dejefors skolan, Älvkroksvallen samt matbutik. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Kanikenäsbanken 10A, Inre Hamn, Karlstads kommun

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/7
5 443 kr/mån
59 198 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska takvåning om 81 väldisponerade kvadratmeter, belägen på attraktiva Kanikenäsbanken. Det här är ett hem som erbjuder en standard utöver det vanliga! Varenda detalj är genomtänkt och den exklusiva känslan genomsyrar samtliga rum. Det här är ett modernt boende med bra planlösning. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Här bor ni på en av Karlstads mest attraktiva adresser med ett fritt läge och på ett bekvämt avstånd till centrum. Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning där det sociala, stilrena och funktionella köket med påkostade material utgör navet i den fina planlösningen mot vardagsrummet och matsalsdelen. Härligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Bostaden inrymmer även två sovrum i tilltalande storlekar samt helkaklat badrum i exklusivt utförande. Lägenheten är även utrustad med fiber för moderna medialösningar. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara terrass om hela 45 kvm med lättmöblerade ytor och en magisk utsikt. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. På Kanikenäsbanken bor ni centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, barer, matbutik, caféer och trevliga promenadstråk. Fina soldäck vid vattnet ligger precis utanför porten. Söker du efter ett exklusivt boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Denna bostad skall upplevas på plats! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun
  • Tis 2 apr kl 18:30
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 2
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 3

5:e Villagatan 9A

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 550 000 kr
51 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 104 kr/mån
30 392 kr/m²

Välkommen till populära och härliga Strand och denna öppna 1,5:a om 51 perfekt planerade kvadratmeter. En optimalt planerad lägenhet med bra planlösning, sociala ytor och fräscha ytskikt. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är modernt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens fina balkong. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar. Detta populära och härliga område på Strand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – vackra grönområden, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 2
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 3

Tolvmansgatan 35

Lägenhet
Hagaborg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 763 kr/mån
23 730 kr/m²

Välkommen till Tolvmansgatan 35 och denna 2:a på omtyckta Hagaborg. Väldisponerad planlösning med badrum, en rymlig och inredd klädkammare/förråd samt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra och öppen planlösning mellan det ljusa köket och vardagsrummet. Här finns även tillgång till en stor uteplats. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Här bor ni med ett perfekt läge nära Klarälven och till Gubbholmens fina grönområden samt med gångavstånd till matbutiker och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 2
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 3

Lillgårdsvägen 8

Gård/Skog
Edsvalla, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 195 000 kr
182 + 68 m²
7 rum
3,5 ha tomt

Välkommen till denna fina och välordnade hästgård med ett trevligt boende samt möjlighet till enkel hästhållning. Det unika bostadshuset om 182 kvm från sekelskiftet är fyllt med historiska och bevarade detaljer som gör huset enastående med dess charm. Huset är fördelat över två våningsplan samt källare, med läckra trägolv och fönster i olika väderstreck. Boningshuset är smakfullt renoverat och har en bra planlösning med välplanerade sällskapsytor. Här finns fem luftiga sovrum som rymmer hela familjen samt dina gäster. Den smakfulla kakelugnen kan ni samlas framför en kall vinterdag eller varför inte i det moderna köket med bra matlagningsmöjligheter och sociala ytor. Här finns inget som saknas, härlig takhöjd och rymliga rum. Fastigheten lämpar sig även för den som vill bedriva verksamhet. Marken om knappa 3,5 ha har en stor hage, belyst paddock samt två avstyckade tomter där möjlighet till vidareförsäljning finns. Tillhörande ekonomibyggnader är stall och ladugård. Stallet är välplanerat med sina fem boxar med smidig tillgång till sadelkammaren, och den stora ladugården som är utmärkt för förvaring. Bredvid boningshuset finns det även ett garage. Den lummiga trädgården, väldisponerade uteplatsen och svalkande poolen är perfekt för de varma sommardagarna. Detta är en chans som sällan kommer och bör upplevas på plats. Kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 11B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 747 kr/mån
25 513 kr/m²

Ljus och central 1:a om 39 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en härlig balkong i väster mot den lugna innergården. Tillgång till både stort vindsförråd och matkällare. Stabil och välskött förening med direkt närhet till all närservice som Sundsta har att erbjuda. Utmärkt läge på populärt område med promenadavstånd in till centrum samt nära till affärer och restauranger. I området ligger också det populära och nyrenoverade Sundstabadet med både träningscenter, äventyrsbad och motionsbad. Bra kommunikationer utanför entrén till både centrum och universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergkantsgatan 6A, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 6A

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
68,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 752 kr/mån
15 916 kr/m²

Varmt välkommen till Bergkantsgatan 6A! Rymlig och välplanerad 3:a om 68,6 kvadratmeter. Ett plus är att det finns hiss i trappuppgång! Bostaden har ett stort och fint kök som passar utmärkt för den som gillar att laga mat. Stort vardagsrum och här finns även gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel vilket gör rummet mycket socialt. Från vardagsrummet nås bostadens stora inglasade balkong i ett härligt söderläge. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett badrum. Bellevue är ett populärt och trivsamt område med närhet till natur och badplatsen Göteborgsudden. Bra bussförbindelser och cykelväg in till centrum! Närhet till shopping på Bergvik och IKEA. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Ferlinvägen 12, Skoghall, Hammarö kommun

Ferlinvägen 12

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 095 000 kr
110,5 m²
4 rum
6 963 kr/mån
18 959 kr/m²

Välkommen till Ferlinvägen 12 och detta underbara bostadsrättsparhus. Beläget på lugna och omtyckta Gunnarskär, Hammarö, erbjuds en livsstil med närhet till natur och samtidigt bekvämligheten av modern design. Med sina 110,5 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök erbjuds en välkomnande atmosfär och gott om plats för hela familjen. Det moderna köket är hjärtat av hemmet och har en öppen planlösning som smälter samman med det generösa vardagsrummet. Perfekt för sociala tillställningar och familjemiddagar, skapar denna design en känsla av samhörighet och gemenskap. Här finns gott om plats för umgänge och minnesvärda stunder med nära och kära. Här erbjuds två stilfulla badrum. Dessa moderna utrymmen är utformade med omsorg och erbjuder bekvämlighet och elegans. Det är lätt att föreställa sig avkopplande stunder i den lugna atmosfären efter en lång dag. Njut av solnedgången och skapa minnen på den underbara uteplatsen i västerläge. Perfekt för avkoppling eller underhållning, här kan du njuta av solen och de vackra omgivningarna i ditt eget privata utomhusutrymme. Detta är din chans att skapa ditt drömhem på Ferlinvägen 12. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck fördelarna med detta fantastiska bostadsrättsparhus på Gunnarskär, Hammarö!

Mossgatan 205, Karlstad, Karlstads kommun

Mossgatan 205

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 480 kr/mån
14 512 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Mossgatan 205 – en pärla om 41 kvadratmeter där varje kvadrat utnyttjats optimalt. Denna charmiga etta erbjuder en trivsam och rymlig hall som välkomnar dig varje gång du stiger innanför dörren. Det stora och fräscha badrummet är designat med omsorg och erbjuder en avkopplande atmosfär, perfekt för att starta eller avsluta dagen på bästa sätt. Vardagsrummet är smart planerat med en sovalkov, vilket ger dig möjligheten att skapa en avskild och mysig plats för avkoppling och sömn. Här finns utrymme för både umgänge och avskildhet – en flexibilitet som passar både singeln och det lilla paret. Den inglasade balkongen i västerläge blir kronan på verket, där du kan njuta av solnedgångar och ljumma kvällar. Ett perfekt ställe att njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin medan du kopplar av efter en lång dag. Med närhet till matbutiker, restauranger, apotek och mycket mer har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom erbjuder området goda bussförbindelser till både centrum och universitetet, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck charmen i denna unika etta.

Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 2 apr kl 17:45
Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Grossbolstorpsvägen 16

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 650 000 kr
95 + 63 m²
5 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till Grossbolstorpsvägen 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plans villa på 95 + 63 kvm i ett barnvänligt område. Villan har genomgående ljus och fina ytskikt, ett ljust och trivsamt kök, fräscht badrum som renoverades 2021, stort härligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och en soffgrupp samt tre sovrum. Bergvärme installerat 2015. Här finns en stor och lummig trädgård om 1133 kvm och en stor altan. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, skola, barnomsorg samt affärer. Ett tillfälle!

  • Premium
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 19A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 472 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Norrstrandsgatan 19A! Upptäck en rymlig och elegant 2:a om 51 kvadratmeter med genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Norrstrand. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring samt ett socialt och ljust vardagsrum med utgång till bostadens fina balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av fina sommarkvällar! Ett fint och smakfullt kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, precis utanför finns busshållplats med direktbuss till universitetet och centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Några hundra meter från bostaden finns populära Gubbholmen med motionsslinga och utomhusgym samt badmöjligheter sommartid. Mer bilder och info kommer snart. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Ringgatan 61A, Karlstad, Karlstads kommun

Ringgatan 61A

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 031 kr/mån
18 718 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Ringgatan 61A! Denna charmiga lägenhet på första våningen erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt egna drömhem. Med sina generösa ytor och en inbjudande atmosfär har du här chansen att forma din egen oas. En av höjdpunkterna i denna bostad är den fantastiska inglasade balkongen som bjuder in solen från söderläget. Här kan du njuta av ljusa sommardagar och skapa en mysig plats för avkoppling året runt. Den perfekta platsen att njuta av din morgonkaffe eller samlas med vänner och familj. Belägen i ett lugnt område, ger Ringgatan 61A en harmonisk tillvaro med närhet till naturen. Du har grönområden och promenadstråk runt knuten, perfekt för avkopplande promenader och frisk luft. Samtidigt har du bekvämt nära till service och kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Med bussen som går på gatan utanför tar du dig enkelt in till centrum. Missa inte chansen att göra Ringgatan 61A till ditt eget hem - kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30
Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Kastanjevägen 20

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 450 000 kr
102 + 130 m²
4 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till Kastanjevägen 20! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1-plansvilla med källare om 102+130 kvm i ett barnvänligt område! Villan har genomgående fina ytskikt, fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till altanen på baksidan av huset, tre trivsamma sovrum samt badrum. Här finns en stor inredd källare som innehåller ett ytterligare ett stort rum som kan användas som allrum eller sovrum, stort sovrum, gillestuga, badrum från ca 2010, en tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Taket byttes 2019 samt bergvärme installerades -05/-06. Här finns ett stort garage och en trivsam trädgård. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg , badhus samt matbutik. Ett tillfälle!

  • Premium
Trollstigen 25, Kil, Kils kommun
  • Tis 2 apr kl 18:15

Trollstigen 25

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
71,8 m²
3 rum
4 176 kr/mån
6 894 kr/m²

Trivsel och bekvämlighet möts harmoniskt på Trollstigen 25 i Högboda, där denna välskötta 3:a presenterar sig som det perfekta hemmet. Med en generös boyta om 71,8 kvm har varje kvadratmeter smart disponerats för att ge optimal funktionalitet. Nuvarande ägare har gjort löpande renoveringar. Köket, vardagsrummet, det fräscha duschrummet/wc och de två sovrummen utgör en välbalanserad och välkomnande bostadsyta. Den hemtrevliga atmosfären präglar detta boende, beläget i ett trivsamt kvarter där den genuina villakänslan genomsyrar området. Gå in i det luftiga vardagsrummet, och du kommer omedelbart att dras till de stora fönstren som sträcker sig längs ena väggen och flödar in med naturligt ljus. Härifrån öppnar sig dörren till din privata uteplats. Bakgården blir din fridfulla oas, där du kan avnjuta lugnet och koppla av. Bostadens oslagbara läge gör den till ett eftertraktat val, och den fantastiska trädgården, med soligt läge och utrymme för utemöbler, blir en naturlig samlingspunkt. Uteplatsen imponerar med både trädäck intill bostaden och soldäck för optimal solnjutning. Stenlagd uteplats finns även på framsidan. Dessutom inkluderar bostaden en parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften och ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla denna pärla på Trollstigen 25 för ditt hem och uppleva det bästa av boende i kombination med en underbar trädgårdsmiljö. Hör av er till Sanna för mer information.

  • Plus
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 2
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 3

Dammgatan 13

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
6 932 kr/mån
29 421 kr/m²

Äntligen finns det tillfälle att förvärva en unik terraslägenhet på Dammgatan 13 i BRF Koltrasten. Lägenheten är utrustad med alla moderna bekvämligheter, öppen planlösning och smakfulla materialval. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Unik lägenhet som är placerad med gavelläge och erbjuder ett otroligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med fin utsikt. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket. Lägenhetens terrass i sydvästligt läge nås från hela fyra utgångar. Vidare erbjuds tre sovrum, gästtoalett och badrum med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett stort förråd. Brf Koltrasten på Färjestad bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Löfbergs arena och med cykel når ni Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed Klarälven. Här bor man i ett område med närhet till vacker natur, fina strövområden samt goda kommunikationer till Karlstads centrala delar med mataffärer och service. Fina cykelvägar ringlar längs med Klarälven hela vägen ner till centrum. I området finns även gott om förskolor och nybyggda Färjestadsskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 74