Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karl Borgs väg 20, Tostared, Marks kommun
Karl Borgs väg 20, Tostared, Marks kommun, bild 2
Karl Borgs väg 20, Tostared, Marks kommun, bild 3

Karl Borgs väg 20

Villa
Tostared, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
2 039 m² tomt

Ibland tror man att ens drömhus bara är just en dröm men så kommer det tillfällen som den här. När man kan köpa sig en oas vid en sjö där det bara är några daggdränkta grässteg ner till morgondoppet i Lygnern. Detta timmerhus har legat på denna udde med magisk sjöutsikt sedan 1970 då det byggdes och har innehafts av samma släkt sedan dess. Huset på 75 kvm är byggt i timmer och sedan det uppfördes har man även byggt ut med sovrum och badrum. Det idylliska framhävs av smålandsstaketet som omger fastigheten och de vackra stenhällarna som kommer fram på vissa ställen runt huset. En plan gräsmatta finns på den rejäla tomten för lek eller vila i solstolen efter en simtur eller kanske en fisketur i Lygnern som är en populär sjö för fiske. Eller varför inte ta sig till närliggande orten Sätila med en fin badplats och en lång brygga som blivit "känd" mest tack vare ISA af Lygnern, en båt som återupptagit en rutt som trafikerades av ångbåten ISA mellan 1889 och 1924. Kommunalt vatten och avlopp planeras i området vilket eventuellt kommer medföra större byggrätt Varmt välkommen att kontakta mig för bokning av privat visning då denna lilla oas behöver upplevas på plats.

  • Premium
Lilla Lövåsg 2b Lgh 1002 , Kinna, Marks kommun

Lilla Lövåsg 2b Lgh 1002

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
950 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1
2 877 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och centralt belägna pärla i hjärtat av Kinna! Denna lilla lägenhet erbjuder en hotellkänsla som gör att du kan njuta av bekvämligheten och lyxen i ditt eget hem. Med en yta på 38 kvadratmeter finns här utrymme för allt du behöver, samtidigt som den smarta planlösningen gör att utrymmet känns större än det är. Bostaden är belägen på Lilla Lövåsg, ett område som präglas av sin lugna och trevliga atmosfär. Här har du närhet till allt du behöver, med shopping, restauranger och kommunikationer inom bekvämt avstånd. Steg in i denna pärla och bli imponerad av det moderna och stilrena intrycket. De nyrenoverade ytskikten och de genomtänkta detaljerna ger en känsla av lyx och hög standard. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar en känsla av rymd och gemenskap, perfekt för både vardag och fest. Sovrummet är mysigt och ljust, med plats för en skön säng att sjunka ner i efter en lång dag. Badrummet är modernt och fräscht, med smakfulla materialval och bekvämligheter. Välkommen till din nya oas mitt i Kinna. Kontakta oss redan idag för att boka visning!

Locköfallsvägen 2, Hyssna, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Locköfallsvägen 2

Villa
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 700 000 kr
123 + 67 m²
5 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade enplanshus i Hyssna! Med sina generösa 123 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Trots att det finns visst renoveringsbehov har du möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Det första som slår dig när du kliver in är den ljusa och luftiga atmosfären. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Här kan du njuta av solens strålar under många timmar på den trevliga uteplatsen, perfekt för avkoppling eller trevliga grillkvällar med vänner och familj. Läget är optimalt i ett tryggt villaområde och naturens lugn runt hörnet. I Hyssna har du bekvämt avstånd ill förskola/skola mataffär och kommunikationer. Samtidigt kan du njuta av den naturnära omgivningen som Hyssna har att erbjuda, med grönskande skogar och vackra sjöar. För den bilintresserade finns även ett stort garage, perfekt för att skydda din bil från väder och vind. Dessutom kan du glädjas åt det barnvänliga läget, där barnen kan leka fritt och säkert på den generösa tomten. Låt inte denna fantastiska möjlighet gå dig förbi - kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med detta centralt belägna, ljusa och luftiga enplanshus!

Kalvviksvägen 46, Örby, Marks kommun

Kalvviksvägen 46

Villa
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 850 000 kr
50 m²
2 rum
1 293 m² tomt

Välkommen till denna pärla med underbar utsikt och härlig kvällssol precis intill Kalven i Örby. Huset ligger högt på en stor vacker tomt och har nyligen renoverats till åretruntstandard. Här finns nu kommunalt vatten och avlopp vilket gör att det passar lika bra som permanentbostad som fritidsboende. Strax nedanför huset ligger den gemensamma badplatsen och båtbryggan där många i området har sin båt. Kalven är en del av Öresjön som man enkelt når med båt och Ekelund är en riktigt mysigt område med både åretruntboende och fritidshus. Huset har en rejäl altan med tak mot sjön och här finns ett rymligt vardagsrum med värmande kamin, stilrent renoverat kök, badrum med tvättmaskin och dusch samt ett mysigt sovrum. På den stora tomten finns en stor förrådsbyggnad med vedbo och förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Prästgatan 14C, Kinna, Marks kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Prästgatan 14C

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 350 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 968 kr/mån
20 769 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och totalrenoverade trerumslägenhet med ett bra läge i centrala Kinna. Lägenheten är välplanerad och har ett nyrenoverat, modernt kök med nya vitvaror och plats för matbord. Ljust vardagsrum med stora fönster mot innergården och utgång till inglasad balkong, 2 sovrum varav ett lite större, nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt två förråd som följer lägenheten . Bra läge i området samt då lägenheten ligger på översta plan tillförs mycket naturligt ljus. Lägenheten är attraktivt belägen i en trygg förening med en av Kinnas lägsta avgifter! På Duvan bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har närhet till bra kommunikationer som tåg och buss, endast en kort promenad till skog och fina grönområden.

  • Plus
Rya Nolberga, Hyssna, Marks kommun

Rya Nolberga

Villa
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 275 000 kr
107 + 26 m²
4 rum
3 159 m² tomt

Högt och soligt läge längst in på återvändsgata. Stort och socialt kök som är perfekt plats för umgänge och matlagning , mellan kök vardagsrummet finns en mysig öppen spis. Från vardagsrummet tar du dig lätt ut på den härliga altanen som sträcker sig runt halva huset och här kan du njuta av solen från morgon till solen går ner. För att maximera utsikten så kan man ta några steg till för att komma till den andra altanen som sträcker sig ut över sluttningen. Perfekt för avkoppling och underbara sommarkvällar. Dubbelgaraget ger gott om plats för både fordon och förvaring med extra förråd på baksidan. Stor plan gårdsplan med plats för flera bilar. Stor härlig tomt med plats för både lek och odling. För dig som pendlar nås Göteborg och Borås inom 30 minuter samt 15 minuter till Bollebygd.

Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 2
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 3

Gnejsvägen 5

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 600 000 kr
100 m²
100 m² tomt

Nu finns möjligheten att förboka din egna lokal med bästa läge i Skene Skog mellan Skene och Hyssna precis intill RV 156. BIMAB Din Lokal kommer här uppföra totalt 16 friköpta anpassningsbara lokaler i 2 olika utföranden. Bygglovet är klart och byggnationen pågår för fullt för första etappen med inflyttning under hösten 2024. Prisvärda friköpta lokaler som ger en låg månadskostnad och en frihet att anpassa lokalen till dina behov. Månadskostnad ink drift och underhåll från endast ca 5 000 kr/mån (vid 60% belåning). Det finns även möjlighet till "hyrköp" för den som hellre vill det. Alternativ 1 är om 100 kvm med takhöjd om 5,40 meter, rejäla högportar med entresol på 25 kvm för t ex kontor och kök som tillval. I dessa finns även golvbrunn för den som behöver. Alternativ 2 är om totalt 200 kvm med en invändig takhöjd på hela 5 meter i bottenplanet och 2,40 i takhöjd på våning två. Bägge alternativen har egen luftvärmepump för smidig uppvärmning och är förberedda för WC/dusch och fiberanslutning. Möjlighet finns även att slå ihop fler enheter för den som behöver större yta för sin verksamhet. Den första etappen består av 8 stycken enheter varav 3 är om 100 kvm och de övriga 5 är alternativ 2 om 200 kvm. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Dessa överlåts också i bolagsform vilket innebär att man slipper lagfartskostnaden på lokalen och att man även kan slippa betala moms mm. Lokalerna passar perfekt för dig som t ex driver egen verksamhet inom olika branscher och kan enkelt anpassas efter behov. Fastigheterna kan anpassa för många olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med plats för både personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av tex husbil, husvagn, båt, bilar eller liknande. Oavsett om du behöver en fräsch representativ lokal för din verksamhet , extra lagerutrymme eller en trevlig plats för din hobbyverksamhet är detta lokalen för dig! Med många företagare i olika branscher och verksamheter samlade på samma ställe skapar man också ett större nätverk och möjlighet till fler goda affärer. Alternativ 1 100 kvm Pris 1 600 000 kr Tillval: Entresol om 25 kvm Alternativ 2 200 kvm Pris 2 100 000 kr Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Till varje enhet finns parkeringsplatser precis utanför och ytorna inom området kommer delvis att asfalteras. Lista över lokalerna: 101 200 kvm Såld! 102 200 kvm Såld! 103 200 kvm Ledig! 104 200 kvm Ledig! 105 200 kvm Såld! 106 100 kvm Såld! 107 100 kvm Ledig! 108 100 kvm Ledig! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och bokning av din nya lokal!

  • Premium
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 200 000 kr
81 m²
3 rum
6 241 kr/mån
27 160 kr/m²
  • Nyproduktion
Oxdansstigen 3, Kinna, Marks kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Oxdansstigen 3, Kinna, Marks kommun, bild 2
Oxdansstigen 3, Kinna, Marks kommun, bild 3

Oxdansstigen 3

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 895 000 kr
132 + 25 m²
5 rum
837 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade hus i barnvänligt läge på Oxdansstigen 3. Här kan du njuta av härliga stunder på den trevliga uteplatsen som bjuder på massor av soltimmar. Med naturen som granne får du en lugn och harmonisk tillvaro samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Denna nyrenoverade enplansvilla är verkligen något utöver det vanliga. Med en yta på 135 kvadratmeter och en tomtarea på 837 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. På baksidan finns ett insynsskyddat spabad, trädgårdsförråd samt en nybyggd friggebod. Den moderna utrustningen ger dig en bekväm vardag och den påkostade renoveringen gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på några renoveringsprojekt. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till Mariebergs förskola, Stommenskolan, lekplatser och grönområden som Mariebergsparken. Här finns verkligen allt för den aktiva familjen som vill ha närheten till både Kinna centrum och naturens ro. Detta är verkligen ett drömhus för den som söker det lilla extra. Välkommen att boka visning redan idag!

  • Premium
Kristinebergsgatan 7C, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 7C

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 600 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
7 545 kr/mån
15 686 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade bostadsrättsradhus på Kristinebergsgatan 7C i barnvänliga Kinnasten. Med sina generösa 102 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen, välplanerad med umgängesytor på första plan samt tre rymliga sovrum och badrum på andra våning. Större delen av lägenheten är renoverad och uppfräschad under de senare åren. Ta morgonkaffet på egen stenlagda framsida eller grillkvällar på den lugna baksidan med eftermiddags/kvällssol, där det dessutom är lä och varmt i hörnet tack vare gavelläget Gräsmattan på baksidan ger möjlighet till både lek och odling. Området är omtyckt av barnfamiljer och här finns närhet till både skog och bad, vilket ger möjlighet till härliga naturupplevelser året runt.På föreningens innergård finns det både uteplats och lekplats för de små och en kort promenad bort ligger en förskola. Till Kinna centrum är det promenadavstånd, där finns affärer, skolor, restauranger och bra kommunikationer som tåg och buss. Bra pendlingsavstånd till Göteborg, Borås och Varberg. Välkommen att kontakta mäklare för mer info eller anmäl intresse.

Surteby Solhem, Björketorp, Marks kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Surteby Solhem

Villa
Björketorp, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
4 700 000 kr
140 + 80 m²
7 rum
6 264 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välplanerade hus beläget i natursköna Björketorp. Med en yta på 140 kvadratmeter erbjuder denna ljusa och luftiga bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Här finner du en påkostad interiör med smakfulla detaljer och högkvalitativa materialval. Högt och soligt läge med milsvid utsikt över Viskadalen. Det nybyggda garaget om 110 kvm rymmer minst två bilar, gym och inredningsbar vind. Den stora och lummiga tomten om 6264 kvm ger möjlighet till både odling, lek och mindre djurhållning i natursköna omgivningar. För den som önskar extra utrymme finns även andra byggnader på tomten, såsom ett torp med hall, kök, vardagsrum med braskamin, wc samt duschrum. Här finns också en inredd vind med hall och sovrum. Det hyrs ut just nu och därför finns en hyresinkomst. Dessutom finns en ladugård med bland annat verkstad och förråd. Läget är perfekt för den naturintresserade med närhet till vacker omgivning och härliga promenadstråk. Närhet till skola, förskola samt bra kommunikationer som tåg och buss. Detta är en unik möjlighet att förvärva en påkostad bostad med generösa ytor och närhet till naturen. Välkommen till Surteby Solhem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Rya , Hyssna, Marks kommun

Rya

Villa
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
4 569 000 kr
97,2 m²
3 rum

Högt och fritt läge på solig tomt. Få fördelen av att vara den första att bo i en nybyggd villa från Hjältevadshus ! Modellen heter Spira 175 och har en total yta på första plan om 97.2 kvm och med en flexibel planlösning ger denna oinredda övervåning dig möjligheten att skapa ditt drömhem. På övre plan finns det möjlighet att inreda 78,2 kvm till med 4 rum, badrum och förråd, då blir huset totalt 175 kvm i boyta. Huset blir nyckelfärdigt och för en köpare väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Hög standard med ett kök från Ballingslöv där man kan välja mellan köksö och bardisk. Lantligt beläget i slutet av en återvändsgata, kan du njuta av lugnet och den natursköna omgivningen med en fantastisk utsikt och sol från morgon till kväll, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Hyssnas bekvämligheter. I priset ingår solceller på taket, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv. För den aktiva familjen erbjuder detta barnvänliga läge i Hyssna oändliga möjligheter till utomhusaktiviteter och utflykter. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska nyproduktion. Kontakta mäklaren för mer information. Kopiera länken nedan för mer info hos Hjältevadshus: https://hjaltevadshus.se/hus/spira-175/ eller kontakta: Kontaktperson på Hjältevadshus är Sofia Rostedth Mobil: +46 709-296629 [email protected] www.hjaltevadshus.se

  • Nyproduktion
Klockaregatan 14A, Kinna, Marks kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Klockaregatan 14A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 250 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 186 kr/mån
14 286 kr/m²

Varmt välkommen till Klockaregatan 14A och denna väl tilltagna trea om 87,5 kvm. Här erbjuds en mycket trivsam lägenhet i bra skick med inglasad balkong. Genomgående parkettgolv tillsammans med generös takhöjd och vackra detaljer gör denna lägenheten till något alldeles extra. Bostaden ges på plan två och bjuder in till en mindre hall med avhängningsmöjligheter. Vidare in i ges en inre hall med anslutning till samtliga rum. Köket genomsyras av rikligt ljusinsläpp och stilrena materialval. Här ges gott om förvaring i form av skåp och lådor tillsammans med goda bänkytor. Likaså erbjuds plats för ett mindre matbord intill fönstret. Lägenhetens vardagsrum är väl tilltaget till storleken och inrymmer plats för större soffgrupp om så skulle önskas. Härifrån nås den inglasade balkongen som erbjuder sol hela dagen och en utsikt som sträcker sig ut över Kinna centrum. I anslutning till vardagsrummet återfinns en separat matsalsdel. Detta rum har tidigare varit ett tredje sovrum men som i dagsläget skapar större sällskapsytor. Sovrummen är två till antalet varav det ena innehar egen klädkammare. Badrummet är helkaklat och erbjuder, handfat med tillhörande spegelskåp, wc, dusch, handdukstork samt egen tvättmaskin. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats på en den intilliggande gavelsidan. Likaså finns två egna källarförråd att tillgå tillsammans med gemensam tvättstuga, torkrum och mangelrum. Här bor du i centrala Kinna med den mesta servicen inom gångavstånd. Likaså finns bra kommunikationsmöjligheter från Kinna centrum och resecentrum. Sammantaget är detta en mycket välskött lägenhet med bra läge i Kinna - Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kristinebergsgatan 30A, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 30A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 895 000 kr
116,5 m²
5 rum
8 556 kr/mån
16 266 kr/m²

Nu kan vi med glädje erbjuda ett mycket bekymmersfritt boende i lugna och omtyckta Kinnasten. Här ges ett parhus i bostadsrättsform med eget garage, stor uteplats på framsidan samt en väl tilltagen altan på husets baksida. Hela bostaden genomgick en totalrenovering under 2021. Du välkomnas in i hallen där klinker i grått ligger på golvet. In till höger ges praktisk förvaring i form av Elfa-system. Vidare in nås tvättstugan med goda bänkytor för hantering av tvätt, tvättho och överskåp för förvaring. Köket, som återfinns in till vänster från hallen sett, erbjuder en trivsam köksö tillsammans med gott om förvaring i form av skåp och lådor. Köksluckorna ges i en lantlig stil som tillsammans med den ljusa bänkskivan ger ett ljust och stilrent intryck. I anslutning till köket erbjuds en öppen planlösning till matplats där plats för större möbel finns att tillgå. I övrigt ges ett renoverat badrum i modern stil med egen dusch, wc samt handfat med tillhörande kommod. Likaså återfinns ett väl tilltaget förråd som likväl skulle kunna användas som sovrum. Övre plan disponerar över tre sovrum i bra storlek tillsammans med ett väl tilltaget vardagsrum. Här ges även utgång till baksidans altan där både matsalsgrupp och soffgrupp ryms. Här bjuds det på trivsam kvällssol och mycket tid för umgänge med vänner och familj. Trivsam belysning skapar stämning under kvällarna. Bostadsrätten har även eget garage, vilket gör det enkelt och smidigt att parkera bilen och ha nära till din bostad samt gott om förvaring. Området är lugnt och tryggt med god gemenskap mellan grannar. Här har du närhet till Kinna centrum med allt vad det har att erbjuda, men också närhet till natur och fina promenadvägar. Nära motionsspår/skidspår samt Hedgärdessjön som är en fin badsjö/fiskesjö med inplanterad ädelfisk som regnbåge och öring. Sammantaget är detta ett boende för dig som söker ett bekymmersfritt bonde med hög standard och väl tilltagna ytor, såväl inne som ute. Välkomna!

  • Uteplats
Pilörtsvägen 1F, Fritsla, Marks kommun
Pilörtsvägen 1F, Fritsla, Marks kommun, bild 2
Pilörtsvägen 1F, Fritsla, Marks kommun, bild 3

Pilörtsvägen 1F

Radhus
Fritsla, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 395 000 kr
77 + 20 m²
3 rum
124 m² tomt

Nu finns möjligheten att bli ny ägare av detta fina och välskötta hem på Pilörtsvägen i centrala Fritsla. Radhuset har en trivsam planlösning med kök och vardagsrum på övre plan och flera sovrum på nedre plan. Tack vare samfälligheten på Pilörtsvägen är driftkostnaderna låga med gemensam värme, vatten, avlopp, renhållning och skötsel i området. Här finns även garageplats eller carport för de boende att hyra. Läget är lugnt i utkanten av centrala Fritsla med ett kort gångavstånd till matbutik, café, pizzeria, lokala butiker och kommunikationer. I Fritsla finns barnomsorg och skola till årskurs 6 och pendlingsläget för ypperligt med endast 2,5 mil till Borås dit det är bra buss- och tågförbindelser och Göteborg nås inom en timmes bilfärd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Älvseredsvägen 10, Torestorp, Marks kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Älvseredsvägen 10

Villa
Torestorp, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 790 000 kr
108 + 82 m²
5 rum
1 163 m² tomt

Detta är ett hus som ger en väldigt varm och hemtrevlig känsla så fort man kliver innanför entrén och erbjuder mycket för både den lilla och stora familjen, då huset är både naturnära men ändå ligger centralt i byn. Huset har genomgått under de senaste tio åren flera stora renoveringar såsom tak, fasad, fönster, kök, badrum, dränerat/isolerat källaren, el, stammar och de flesta ytskickt mm. Billig och lättskött uppvärmning med bergvärmepump. Huset är välplanerat och innehåller på entréplan ett kök (märke Länghem) med separat matplats, vardagsrum, badrum samt två sovrum. På andra plan finns två mysiga sovrum med snedväggar, sidovindar samt en toalett. I källarplan finns det sedvanliga källarutrymmen, tvättstuga samt ett garage. Lättskött trädgård med plats för både lek och odling, här är det sol under hela dagen så det finns mycket tid för att avnjuta sommarsolen till ljudet från det lätt brusande sju strömmar. I Torestorp finns det en mycket stark gemenskap, där väldigt många försöker engagera sig på ett eller annat sätt. som exempel, många event som Ankrace, tipspromenader, AW för byn, skoldisco och allmänna förbättringar för byn. Det finns även en mycket fin och bra förskola och skola med årskurs: 1-6 . Byn är även fullproppad med olika verksamheter bara för nämna några: florist, måleri butik ,inrednings butik, pizzeria, café, bilverkstad. Och alla har mycket god service. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Näsallén 17, Kinna, Marks kommun

Näsallén 17

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 050 000 kr
114 + 79 m²
4 rum
665 m² tomt

Varmt välkomna till Näsallén 17 och denna välplanerade famljevilla. Här ges möjlighet för nästa ägare att sätta sin egen prägel på huset genom att färdigställa ett badrum blandannat. Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2018 och har sedan dess omsorgsfullt renoverat huset. Man har till stor del ändrat om hela planlösningen på entréplanet för att skapa ett större kök med öppen planlösning till vardagsrummet. I samband med renoveringen lades vattenburen golvvärme in för en behaglig värme. I dagsläget erbjuds en väl tilltagen hall med god förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Vidare möts man av vardagsrummet som tillsammans med köket skapar stora sociala ytor. Här finns plats för både matsalsmöbel och soffgrupp om så önskas. Köket, som ges i lantlig stil med gråa luckor, innehar gott om förvaring i form av, skåp, lådor samt överskåp. Likaså ges kyl och frys i fullhöjd tillsammans med skafferi. Här erbjuds även en köksö med goda avställningsytor och plats för barstolar. På entréplanet återfinns även ett större sovrum med gott om garderober och egen utgång till altan med tak. Utöver detta står ett ofärdigt rum, tilltänkt badrum, för nästa ägare att sätta sin egen prägel på och likaså färdigställande enligt egna önskemål. Övre plan erbjuder två sovrum, en hall samt kattvindar med förvaring. Här återfinns även ett badrum med handfat och toalett. Källarplan disponerar över tvättstuga med dusch, förrådsrum, en "gillestuga" samt garage med plats för bilen om så önskas. Sammantaget är detta ett familjevänligt boende med bra läge i Kinna, nära kommunikationer och annan service. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Liden 2, Öxnevalla, Marks kommun

Liden 2

Gård/Skog
Öxnevalla, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 000 000 kr
135 + 75 m²
6 rum
2,3 ha tomt

Rymlig 30-tals villa med ett vackert och lugnt läge på landet på en stor tomt. Varsamt renoverat med högt till tak många av originaldetaljerna kvar som trägolv, fönster och lister. På entréplan finns ett nyare kök med två skafferi och vedspis, härlig matsal och anslutande vardagsrum, finentré med kamin och utgång till altan (med kvällssol). På andra våning finns bland annat 3 bra sovrum , badrum och ett härligt allrum. Fastigheten värms upp med en nyare luft/vatten värmepump. Ett separat skogskifte om ca 1,5 ha ingår.

  • Balkong
  • Uteplats
Trädgårdsvägen 1A, Örby, Marks kommun

Trädgårdsvägen 1A

Lägenhet
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 495 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 1/2
4 075 kr/mån
25 042 kr/m²

Välkommen till denna välskötta lägenhet med "radhuskänsla"på bottenplan som är producerad år 2020 och här bor du i en så gott som nybyggd bostadsrätt med genomgående vita väggar och snygga enhetliga golv i alla rum. I den rymliga hallen med en separat klädkammare och det helkaklade badrummet har du praktiskt klinkergolv och köket från Ballingslöv är fullt utrustat med smakfull grå inredning . Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med fönster åt tre väderstreck för härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås en härlig uteplats med skyddat läge och eftermiddags- och kvällssol. På framsidan har du en liten uteplats med morgonsol och härlig utsikt över ängarna. Varmförrådet ligger utanför entrédörren och den egna parkeringen finns bara några meter bort, även med laddstation att hyra. Här bor du i ett lugnt område med trevlig grannsamverkan - nära fina promenadstråk, sjö och bra kommunikationer med perfekt pendlingsläge till större städer som Göteborg, Borås och Varberg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Marbogatan 5B, Skene, Marks kommun

Marbogatan 5B

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 490 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 441 kr/mån
20 694 kr/m²

På Marbogatan 5B välkomnas du till en välplanerad och ljus trea med fint ljusinsläpp och stora sällskapsytor. En charmig nyrenoverad bostad med mycket centralt läge i Skene. Köket är nytt 2023 och det är nya golv och ytskickt i de flesta rum. Det finns ett badrum med tvättmaskin men även en separat toalett. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. I samma hus finns gemensam tvättstuga , motionsrum och snickarebod. Gott om förvaring med 4 förråd , två i källare och två på vindsplan. Stabil och omtyckt förening som precis satt upp solceller och därför behövs inget eget elabonnemang. Större delen av året har man ingen elkostnad alls. Lägenheten ligger mitt i Skene med gångavstånd till både skolor, matbutiker, restauranger, kommunikationer och i Skene finns flera grönområden.

Kvarnbacken 10  Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun
Kvarnbacken 10  Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 2
Kvarnbacken 10  Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 3

Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp

Gård/Skog
Hajom, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
39 500 000 kr
350 m²
7 rum
59,9 ha tomt

Välkommen till denna vackra herrgård i dalgången söder om Hajom med underbart läge utmed ån Surtan som rinner utmed fastighetens ena sida. Gården ligger inom pendlingsavstånd med ca 40 minuter till både Göteborg och Varberg, 30 minuter till Borås och endast ca 25 minuter till Landvetter flygplats. Via de automatiska portarna åker man upp genom en allé av lönnar fram till gården och den vackra herrgårdsbyggnaden. Boningshuset har allt man kan önska sig med stora härliga sällskapsytor, vackert platsbyggt lantkök med både köksö, gasspis och vinkyl och mycket ljusinsläpp. Bägge planen har vackra gedigna ekgolv med golvvärme och här finns flera stora sovrum, hemmakontor och spaavdelning med eget gym. Huset har en nyisntallerad bergvärmepump och fiberanslutning. Här finns flera härliga uteplatser med den ena under tak och på andra våning finns två balkonger med kvällssol och underbar utsikt över markerna. På gården intill huset finns den stora ladan med en nybyggd maskinhall och gästlägenhet med badrum och pentry. Från gårdscentrum når man via den nyanlagda vägen vidare förbi den fullstora travovalen bort mot stallarna. Gården byggdes 2015 om till en professionell travanläggning med två nya stallbyggnader med 80 boxplatser vardera med tillhörande tvätthallar och ett personalhus med omklädningsrum och lunchrum. Här finns även en ny rakbana samt en kuperad träningsbana med träningsbacke i skogen intill gården. Kort och gott kan man sammanfatta Storegården som en gård som har allt för den som vill bo riktigt bra och driva verksamhet med hästar i absoluta toppklass. Då gården är så omfattande och består av flera delar finns eventuellt möjlighet att stycka av den och förvärva en del av den. Vid intresse kontakta Pär Brundin på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Körsbärsgatan 16D, Kinna, Marks kommun

Körsbärsgatan 16D

Radhus
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 625 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
168 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta hem på populära Stommen. Bostaden är helt nyrenoverad med nytt helkaklat badrum och genomgående nya ytskikt på både övre och nedre planet. På övre plan finns ett rymligt kök, vardagsrum med fin utsikt samt ett sovrum och det nya badrummet. På nedre planet finns två rymliga sovrum, fräscht badrum med plats för bastu, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Uteplats på bägge sidor samt ett extra uteförråd. Området på Stommen är mycket lugnt och trivsamt, med blandade åldrar på grannarna. Samfälligheten i området ger låga kostnader då bland annat värme, vatten, avlopp och sophämtning ingår i avgiften och dessutom ger dig och ett smidigt boende. Alldeles intill finns barnomsorg och på promenadavstånd nås skola, utomhusbad och Kinna centrum med all service och kommunikationer du kan behöva. Samtidigt är det mycket nära till både natur och skog i Mariebergsparken och en mysig badsjö . 30 minuters bilväg till Borås. 45 min till Varberg och Kungsbacka. Göteborg når du inom en timme. Kontakta mäklaren för mer information och för att anmäla intresse för visning!

Karlsbergsvägen 1, Fritsla, Marks kommun

Karlsbergsvägen 1

Villa
Fritsla, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 395 000 kr
160 + 50 m²
6 rum
3 337 m² tomt

I ytterkant av Fritsla med ett lantligt läge på stor tomt ligger denna charmiga 1910- tals villa. Vackra trägolv eller parkett finns i nästan alla rum med milda och väl utvalda tapeter som klär väggarna. Mycket tilltalande och social planlösning på entréplan med ett dubbelt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matgrupp samt en mysig kakelugn . På övre plan ryms husets tre sovrum varav ett idag är kontor samt ett stort allrum. Badrum finns på båda planen varav ett är nyrenoverat. Flera trevliga promenadvägar och endast två kilometer till centrum där mataffär, skola, barnomsorg bland annat finns. På orten finns skola årskurs F-9, idrottsföreningar, butiker, Kungabergsbadets utomhusanläggning bland annat. Både buss- och tågstation med knappt 3 mil till Borås, 6 mil till Göteborg och Varberg

Kristinebergsgatan 9C, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 9C

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 590 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
7 545 kr/mån
15 588 kr/m²

Inbjudande, smakfullt bostadsrättsradhus i efterfrågat och omtyckt område i Kinna. Uppdaterade, fräscha ytskikt invändigt och utvändigt har föreningen bytt tak och flera fönster under de senaste åren. Entréplan består av sällskapsytor i form av ett ljust, modernt kök med matplats och ett stort vardagsrum med utgång till en insynsskyddad altan och lummig trädgård. En altan finns även på framsidan som nås av solen från förmiddag till sen kväll. Hela bostaden har uppdaterats och renoverats sedan år 2010 och är i gott skick. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och stabil och här finns garage att hyra via separat kö. Här bor du lugnt, naturnära och familjärt och på föreningens innergård finns det både uteplats och lekplats för de små. Närhet till fina promenadstråk och vandringsleder. Kinna centrum med dess utbud av service, bekvämligheter och kommunikationer nås på gång och cykelavstånd. Oavsett om du åker kollektivt eller med egen bil är pendlingsavståndet bra till både Göteborg, Borås och Varberg. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för personliga visningar.

  • Plus
Ramhultavägen  47B, Mark, Marks kommun

Ramhultavägen 47B

Villa
Mark, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 860 000 kr
100 m²
3 rum
1 773 m² tomt

Nu finns möjligheten att beställa ditt kommande drömhus på denna fina sjönära tomt strax utanför Fjärås. Tomten ligger vackert med naturen inpå knuten strax intill sjön Lygnern och Ramhultafallen endast ca 25 km från Kungsbacka. NI har möjlighet att påverka både vilken hustyp och vilken utrustning ni vill ha och ni väljer fritt från Varbersghus många hustyper för att anpassa ert kommande drömboende. Här presenteras ett förslag med Villa Vejby som är ett av Varbersghus mest populära modeller. Huset har platta på mark med ingjuten golvvärme, kök från Marbodal och helkaklade badrum. "En generös entré med en stor klädkammare intill gör det lätt att hålla undan kläder och prylar. Huset har ett bekvämt kök med gott om arbetsbänkar och en trevlig bardisk att inta frukosten vid. I både matplats och vardagsrummet flödar ljuset in från två håll och från vardagsrummet tar du dig ut till din altan. Med spröjs på fönsterna och traditionellt takutsprång blir detta stilen traditionell. Med indragen takfot och stående panel har huset ett stramare och modernt utseende. Huset finns även i traditionell stil men såklart går det att anpassa efter egna önskemål."

Visar 1 - 25 av 38