Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun, bild 2
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun, bild 3

Hammarhöjden 615

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
1 170 m² tomt

Påbörjad renovering av ett charmigt objekt med stor potential beläget i det charmiga området Hammarhöjden strax utanför Kode centrum. Perfekt för den som söker ett projekt, ta över stafettpinnen och skapa ditt egna drömhem här. Härifrån har du också ca 10 minuters promenad till Kode pendelstation (ca 1 km), där pendeltågen tar dig till Göteborg på endast 29 minuter! En perfekt pendlingsmöjlighet när du vill jobba i stan och bo i ett lugnt och barnvänligt område. I omgivningarna runt Kode finns närheten till havet, öppna landskap och vildmarksområdet Svartedalen. Inom endast några kilometers avstånd finns flera härliga badplatser med både sandstrand och klippor. Här finns också närheten till populära Ingetorpssjön, för den som föredrar att bada i sötvatten. Ett mysigt område med närhet till natur, service och kommunikationer. Detta praktiska boende förstärks tack vare närheten till flera förskolor, två skolor (F-2 + 3-6) och mataffär på kort gångavstånd. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Salamandervägen 61

Radhus
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 595 000 kr
101 m²
4 rum
5 016 kr/mån
35 594 kr/m²

Välkommen till Salamandervägen 61 i charmiga Kareby, ett radhus som erbjuder en härlig atmosfär och generöst med utrymme för hela familjen. Med sina 101 kvadratmeter och fyra rum är detta en bostad som passar perfekt för er som söker det lilla extra. Här finner vi ett genomtänkt hem med stor och öppen hall med mycket dold förvaring, badrum, kök, tvättstuga och stort vardagsrum med underbart ljusinsläpp tack vare sina stora fönster från golv till tak. Från vardagsrummet när vi den stora altanen som bjuder in till många långa grillkvällar och med direkt access till en av områdets flera lekplatser. På övre plan finner vi tre generösa sovrum samt badrum med badkar. Kareby Äng är ett nytt och modernt bostadsområde med "Bullerbykänsla". Här får man ett nästintill underhållsfritt hem i många år framöver i en trygg och stabil förening med bra räntor och bundna lån. Här det bara är att flytta rakt in och börja leva. I Kareby finns det flera förskolor och skola upp till åk 6, populär närbutik och skog och natur i nära anslutning. Inom 5 minuter når vi centrala Kungälv med ett stort och brett serviceutbud med alltifrån köpcentrum, restauranger, matbutiker till bibliotek och idrottshallar. Radhuset på Salamandervägen 61 är den perfekta platsen att kalla hem. Välkomna till ett boende där både komfort och stil kombineras på bästa sätt. Missa inte chansen att skapa era egna minnen i denna fantastiska bostad, anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Inlandsgatan 11, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Inlandsgatan 11

Lägenhet
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 5/6
5 542 kr/mån
48 133 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. De stora ytorna gör att ljuset kan flöda fritt mellan rummen. Lägenheten erbjuder en boyta om 83 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Från köket har man fri utsikt. Detta pulserande, nybyggda och trivsamma område i Kungälv är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, restauranger, butiker och köpcentrum. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jordliden 7, Centralt, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30
Jordliden 7, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Jordliden 7, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Jordliden 7

Radhus
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 695 000 kr
113 m²
5 rum
5 928 kr/mån
32 699 kr/m²

Charmigt och modernt radhus, renoverat i smakfulla materialval och med en smart planlösning. Här har flera stora renoveringar utförts under de senaste åren. En trevlig entré med en stenbelagd uteplats från 2020. Här finns också ett praktiskt isolerat förråd. Ytterligare förråd finns i en gemensam länga intill gästparkeringen. Den här bostaden erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter, vilket är perfekt för barnfamiljen! Nytt kök från Ballingslöv (2021), i moderna färgtoner, med bänkskivor i kompositsten från Silestone. Högkvalitativa vitvaror, så som bland annat fläkt från Fjäråskupan och diskmaskin från Asko. Integrerad kyl och frys, induktionshäll och inbyggd ugn. Infällda spotlights i tak och i fönstersmygen. Stilrena, enhetliga golv i hela huset från 2021. Rymlig hall med klinkergolv och en rejäl garderob med skjutdörrar, här finns även behaglig golvvärme. Köket och vardagsrummet binds samman på ett fint sätt tack vare de enhetliga golven. I vardagsrummet finns gott om plats för såväl matbord som soffa. Gott om plats för familjen att samlas med andra ord. Från vardagsrummet nås en ljuvlig altan med trädäck. Här finns plats för grill och utemöbler, samt en liten gräsmatta för de små. För den som önskar kan med fördel en studsmatta placeras på gräsmattan! Här finns också rabarber, svarta och röda vinbär! Entréplanet har även ett sovrum med samma enhetliga golv (heltäckningsmattan som finns där idag är ej limmad och kan enkelt tas bort). Smakfullt inrett och modernt badrum från 2016 med golvvärme. Kakel och klinkergolv i grått. I entréplanet finns även ytterligare två smarta klädkammare. En trappa upp möts du av ett trivsamt allrum med samma enhetliga golv som i det nedre planet, med infällda hyllor i väggen för god förvaring. Här uppe finner du två generösa sovrum, den ena med en mindre inbyggd garderob, det andra med en mindre inbyggd garderob samt en större garedrob med skjutdörrar. Badrum i övre plan med badkar, smidigt när de små vill ta sig ett bad snarare än en dusch! Huset värms upp genom elradiatorer och en luft- luftvärmepump (2010). Till din bostad följer en parkeringsplats utomhus eller i garage, men här finns även möjlighet till att hyra ytterligare en parkeringsplats. Laddplats kan väljas till för dig med elbil! Här bor man med alla fördelar av att ha ett eget hus men med all den trygghet och bekvämlighet som det innebär i att vara del av en bostadsrättsförening. Vackra strövområden runt knuten samtidigt som kommunikationer och centrala Kungälv nås på kort promenadavstånd. Efter en promenad på 10 minuter når du centrala Kungälv, med allt vad dess utbud innefattar, så som bland annat populära Kongahälla Center, nya Resecentrum, Oasen sim- och ishall mm. Det finns flertalet förskolor och skola från förskoleklass ända upp till årskurs 9 i Munkegärde. Mycket stabil och omtyckt förening med god grannsämja, välordnad ekonomi, renoverade hus och fina lekplatser på bilfria gårdar. Varmt välkommen med ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun, bild 2
Stämmdalen 141, Lycke, Kungälvs kommun, bild 3

Stämmdalen 141

Villa
Lycke, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 950 000 kr
126,2 m²
5 rum
1 209 m² tomt

Nu finns chans till ett enplanshus från Vårgårdahus i ett naturskönt område med bra solläge. Tillträde enligt överenskommelse men snabbt tillträde går om önskas. Köper ni redan nu finns fortfarande möjlighet till att påverka viss inredning. Bland annat möjlighet att få större vardagsrum om man enbart önskar 3 sovrum. Huset ligger bra beläget med enbart några minuter till busshållsplats om man går gångvägen genom skogen. I närheten finns Tofta Herrgård samt golfbana., även havet med bad och båtplatser inte långt från huset. Huset ligger bra med sol hela dagen. Taket mot söder är förberett för solpaneler. Vid entrén är marken förberedd med stor hårdgjord yta för dubbelgarage. Här är platsen för återhämtning med ett stenkast till aktivt liv som golf, vandring, bad och båthamn. Färska blåbär till pajen plockar du på andra sidan gärdsgården? Genväg till busshållplatsen gör det enkelt att åka kommunalt. Fastigheten rymmer 126 kvm fördela på 3-4 sovrum, öppen planlösning med kök och vardagsrum och med vacker utsikt över omgivningarna via de stora fönstren.

  • Premium
  • Uteplats
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Håffrekullen 170, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Håffrekullen 170

Tomt
Romelanda, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 595 000 kr
1 003 m² tomt

Möjlighet till byggnation i nytt detaljplanelagt område. Här kan ni bygga drömhuset i i lugnt och fint område. Vägarna är nyligen asfalterade och klara. Fint detaljplanelagt område där det kommer att stoltsera många nybyggda villor. Området ligger inte långt från Romelanda med mataffär samt förskolor samt skola. 11 minuter bort ligger Kungälvs centrum.

  • Premium
Rollsbo företagspark, null, Kungälvs kommun

Rollsbo företagspark

Övrigt
Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 795 000 kr
190 m²
7 464 kr/mån

Lokalerna uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har viktport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. Möjlighet finns att inreda kontor eller liknande på plan 2 med egen ingång. Samtliga lokaler kommer vara utrustade med parkettgolv på plan 2, WC/dusch, pentry samt fiber indraget i lokalen. Hur ser dina behov ut? Möjlighet finns att förvärva och slå ihop flera lokaler, både på bredden och längden, om större utrymme behövs samt möjlighet att själv anpassa lokalen efter behov.

  • Nyproduktion
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 180

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 750 000 kr
215 + 187 m²
9 rum
4 638 m² tomt

Välkomna till Prästvägen 180, en väldisponerad villa om hela 402 kvm med bergvärme, dubbelgarage och fullt utrustad gäststuga. Detta är en unik pärla på fastighetsmarknaden som kombinerar komfort och funktionalitet. Huset erbjuder allt från dubbelgarage , braskaminer på alla våningsplan, spaavdelning med bastu och dusch, specialdesignat vardagsrum med inbyggda akustikplattor och mycket mer. Tack vare sin storlek på både hus och tomt så är det bara fantasin som sätter gränserna för hur ni kan utveckla och sätta er egna prägel på detta boendet. På tomten finns även en separat lägenhet utrustad med wc och pentry som kan användas för att finansiera boendekostnaden, som kontor eller som generationsboende. Tomten är soldränkt under större delen av dygnet. Här finns möjlighet till flera små oaser och gott om plats för hela familjens behov, oavsett om det gäller studsmatta, hemmaträning, lata dagar i en solstol eller grillkvällar. På den stora altanen kan ni beskåda vackra solnedgångar och ha fina stunder med familjen. Ni vill inte missa möjligheten att äga detta extraordinära hem så kontakta ansvarig mäklare redan idag med er intresseanmälan. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 3

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 395 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 255 kr/mån
39 477 kr/m²

Känslan av trivsel infinner sig snabbt när man kliver in i hallen i denna ljuvliga 4a (ombyggd 3a). En våning upp (hiss finns) gör att du slipper insyn. Hela lägenheten är totalrenoverad de senaste åren, med nytt kök 2022 och nytt badrum från 2021. Smakfulla materialval och hög kvalitet. Köket har flera smarta lösningar med extra förvaring genom smarta innerlådor och lådor vid socklarna i köket. Inbyggd vinkyl ger extra lyx. Gott om plats för ett rejält köksbord finns när familjen ska samlas till middag. Badrummet är renoverat i stilrena materialval och rymmer bland annat en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Även gästtoaletten är renoverad, och innanför den finns ett praktiskt förråd.. Lägenheten har 3 sovrum, varav ett något mindre som lämpar sig fint som t ex kontor för den som inte har behovet av ett extra sovrum. Ett mysigt vardagsrum med utgång till en ljuvlig uteplats i soligt söderläge. Hallen rymmer goda förvaringsmöjligheter tack vare nya garderober och ett städskåp. Här kan du flytta in utan att behöva lyfta ett finger tack vare att allt är nyligen renoverat. Nytt golv i köket och slipade golv i hall och vardagsrum. Alla ytskikt är målade eller tapetserade. Samtliga innerdörrar har bytts ut. Möjligheten att hyra en garageplats eller en plats för din elbil finns också för den som önskar! Kostnaden för plats för elbil i garaget är mycket prisvärt för att vara i centrala Kungälv! Skönt med soprum med sortering i källaren i huset. Härifrån når du Kungälvs kärna inom loppet av en 3-minuterspromenad. En kort promenad bort ligger även en populär förskola och härifrån nås också flera skolor inom kort promenadavstånd. I Kungälvs centrum finner du bland annat Kongahälla center, vilket är ett populärt köpcentrum med flertalet butiker och restauranger, Oasen sim- och ishall och Kungälvs resecentrum. Från Kungälv når du även den bohuslänska skärgården med 15 minuters bilfärd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/4
7 471 kr/mån
33 284 kr/m²

Rymlig fyra med öppen planlösning kök och vardagsrum, tre sovrum i bra storlek, fint kök i ek, två badrum varav ena med egen tvättstuga, garageplats samt inglasad balkong. Här bor du med närhet till allt Kungälv har att erbjuda i form av affärer, bibliotek, teater, restauranger, vårdcentraler, kommunikationer m.m.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Sagagatan 3

Villa
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 995 000 kr
185 m²
6 rum
890 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Sagagatan 3 i centrala Kungälv! Med sina generösa 185 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finner du en välplanerad och nyrenoverad bostad med genomgående exklusiva materialval i hela huset där alla detaljer är noggrant utvalda. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater, vilket gör matlagningen till en fröjd. Ett rymligt vardagsrum ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. De sex rummen ger möjlighet till en flexibel planlösning som passar alla familjemedlemmars behov. Huset är utrustat med solceller på taket som bidrar till låga energikostnader, vattenburen golvvärme i hela huset, braskamin som höjer mysfaktorn, ett extra isolerat förråd på tomten som idag fungerar som snickarverkstad, gym samt musikstudio. Stor altan i bästa solläge och även en stor och plan trädgårdstomt där man själv kan sätta sin egen prägel. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen, som bjuder på många soltimmar. Perfekt för grillkvällar och trädgårdsfester! Dessutom är området barnvänligt med närhet till lekplatser, grönområden och fina promenadstråk längs med älven. Läget är oslagbart centralt med närhet till allt som Kungälv har att erbjuda! Med bara några minuters promenad når du Kungälvs resecentrum, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sin stilrena design, moderna utrustning och perfekta läge är den ett drömhem för den kräsne köparen. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende i hjärtat av Kungälv, anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
Harkvägen 343, Kungälv, Kungälvs kommun

Harkvägen 343

Lägenhet
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 350 000 kr
131 m²
5 rum
7 177 kr/mån
33 206 kr/m²

Här hittar du ett hem där du inte behöver göra något annat än att ställa in möblerna och börja trivas. Den här bostaden har en oöverträfflig hemtrevnadskänsla. Bostaden erbjuder en boyta om 131 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Huset har en väldigt bra planlösning, vilket gör det lätt att möblera och inreda. Huset står på en trevlig, lättskött och fin trädgårdstomt med välskött gräsmatta. En inbjudande stenlagd framsida med uteplats. Här kan morgonkaffet intas i förmiddagssolen. På husets baksida finner vi en välskött stor gräsmatta, med plats för lek och umgänge. Stor altan delvis under tak. Plats för större sittgrupp och matgrupp. Finns även ett utespa att njuta i under dom kallare dagarna. Tomten gränsar mot skogsparti och ger ett härligt och fritt läge. Ullstorp är beläget strax nordväst om Kungälvs centrum och präglas av sin närhet till både stad och landsbygd. En idyll endast 3 kilometer från Kungälvs centrum. Här bor ni med bekvämt cykel/promenadavstånd till det mesta Kungälv har att erbjuda. Området har bra kommunikationer som tar dig till centrala Kungälv och Göteborg. I området finns två förskolor för de allra minsta. I Olseröd ca 1 km från Ullstorp ligger Klöverbacken med förskola 1-5 år och grundskola till skolår 6. Munkegärdeskolan åk 7-9 också den inte långt från Ullstorp. Varmt välkommen med ditt intresse redan nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 8 apr kl 17:00
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun, bild 2
Valtersäng 9, Skälebräcke, Kungälvs kommun, bild 3

Valtersäng 9

Villa
Skälebräcke, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 490 000 kr
171 m²
7 rum
613 m² tomt

Möjlighet till rymlig villa i bra skick. Här bor man perfekt med cykel- och gångavstånd till centrala Kungälv och nära natur och Fontins naturreservat. Ett populärt barnvänligt område där husen sällan kommer ut till försäljning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Grokareby 210, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Grokareby 210

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
5 250 000 kr
95 m²
4 rum
4 713 m² tomt

Här möts du av en idyll när du parkerar bilen på den grusade uppfarten. Ett ljuvligt, helt nyrenoverat torp på stor och vacker trädgårdstomt, inbäddad i härlig grönska. Med hästar runt knuten, den vackra skogen och öppna ängar har du här en plats för rekreation och återhämtning. Hela huset är totalrenoverat med bland annat nya ytskikt överallt, nytt tak, ny fasad (delvis utbytt men helrenoverad), nya fönster mm. Väl innanför den charmiga entrén möts du av doften av nytt. Du välkomnas in i en hall med plats för klädavhängning. Vidare in i huset finner du ett stort, charmigt och helt nytt kök med grå luckor och vita panelväggar. Här har man bevarat den öppna spisen som lämpar sig fint för såväl värme som matlagning, och kombinerat den med en modern elspis. Integrerade vitvaror. Hela huset har ljusa trägolv vilket ger en modern känsla. I det nedre planet har du vattenburen golvvärme (samt dessutom med el i entré och badrum). Intill köket ligger badrummet, som rymmer såväl dusch som badkar, en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, samt handfat med kommod och ett badrumsskåp. Härifrån nås baksidan av huset genom en glasdörr. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och en värmande braskamin för ruggiga höst- och vinterkvällar. Härifrån nås också en gemytlig punchveranda! Perfekt plats för morgonkoppen med kaffe! Intill såväl vardagsrummet som köket finner du ett praktiskt matrum med gott om plats för ett rejält matbord. Här har man valt att exponera den gamla fasaden vilket skapar en rustik och genuin känsla! I det övre planet finner du en avskild del för gemensamhetsutrymme med en värmande braskamin. Vidare in har du ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng. Här kan du enkelt dela av rummet för ytterligare ett sovrum för den som önskar (ritningar med tänkt avdelning av rummet finns att tillgå). I det övre planet möts du av charmiga takbjälkar vilket förhöjer den charmiga känslan i huset. Här uppe finns också en toalett, med handfat och kommod. Skönt med toalett i båda planen!

  • Premium
  • Uteplats
Vendergatan 1, Centralt, Kungälvs kommun

Vendergatan 1

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 490 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/5
5 739 kr/mån
47 263 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet med kanske ett av föreningens bästa läge där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. Lägenheten erbjuder en boyta om 95 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. Detta pulserande, nybyggda och trivsamma område i Kungälv är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, restauranger, butiker och köpcentrum. Välkommen! Välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Skårsäng 119A, Kärna, Kungälvs kommun

Skårsäng 119A

Lägenhet
Kärna, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
2 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
35 000 kr/m²

Möjlighet till bostadsrätt i barnvänligt relativt nybyggt område. Här bor ni med parkering utanför dörren samt elbilsladdare installerat, 24 kvm stor altan i soligt läge. Större gräsmatta utanför. Perfekt bostad för den som söker bostadsrätt med egenskaper som en villa. Grillen, altanen, parkering, gräsmatta, elbilsladdare. På gångavstånd ligger skola samt affär i Kärna centrum. Även bussförbindelse till Hisingen över Kornhallsfärja.

  • Plus
  • Uteplats
Rollsbo företagspark, null, Kungälvs kommun

Rollsbo företagspark

Övrigt
Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 795 000 kr
190 m²
7 464 kr/mån
  • Nyproduktion
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Torpe Gränd 18, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Torpe Gränd 18

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
4 095 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3
6 867 kr/mån
47 616 kr/m²

Äntligen en stor 3a i populära Brf Blåregnet som riktar sig till dig som är fyllda 55 år! Här kan du bo med andra människor som är i samma skede i livet, de som kanske tröttnat på sin villa och bara vill ha ett bekvämt och centralt boende med närhet till allt vad vår vackra stad har att erbjuda! Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek, ett stort vardagsrum med gott ljusinsläpp, ett rejält kök med goda arbetsytor och ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare i. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong med inglasade väggar, med gott om plats för loungegrupp och bord. Lägenheten har Yale Doorman och Verisure-larm, som vid köp kan övertas om så önskas. Från lägenheten har du populära Kongahälla Center 1 minut bort. Här finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg. En kort promenad tar dig till Kungälvs resecentrum, där du har goda möjligheter till pendling för dig som jobbar i Göteborg. I närheten finns också bad- och ishall och Maxi. En halvtimma bort med bil når du den vackra Bohuslänska skärgården och kan njuta av båtturer och salta bad! Föreningen är populär och erbjuder både en gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet som med fördel kan hyras för ynka 350kr/dygn. Smidigt för dig som ska ha kalas och behöver plats för många, eller när du får långväga gäster på besök som vill ha sitt egna lilla krypin. Önskemål om tillträde är sommaren 2024, men kan ev förhandlas. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Huldas gata 64, Ytterby, Kungälvs kommun

Huldas gata 64

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
2 250 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 202 kr/mån
41 360 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna välplanerade tvåa med uteplats i växande och populära Nordtag. En gavellägenhet i markplan gör att denna lägenhet har ett av områdets absolut bästa lägen. Här har du ingen som går förbi utanför ditt fönster, utan kan njuta av ett mer privat läge i området. Här har du den ljuvliga skogen som granne. Lägenheten har ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum, badrum och hall med en praktisk klädkammare. Nordtag är ett nytt bostadsområde i stationssamhället Ytterby i Kungälvs kommun. Ytterbys placering intill Bohusbanan ger en närhet till såväl Kungälv som Göteborg, ett riktigt guldläge där man inte behöver ge avkall på något i livet. Boendet ramas in av vacker blandskog med inbjudande promenadslingor och inom området förstärks det naturnära läget med gröna innergårdar och en kommunal naturlekplats. Här finns närheten till grundskolan Sparråsskolan och den helt nybyggda Nordtags förskola för de minsta. Med ett boende mitt i Nordtag får du ganska exakt en kilometer gång- eller cykelväg till Ytterby station och drygt fem kilometer till Kungälvs centrum, hit kan du med andra ord både cykla, åka bil eller buss från Nordtag. För dig som längtar till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig enkelt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv för ett svalkande dopp på endast 30 minuter.

  • Uteplats
Ulvesund 438, Ytterby, Kungälvs kommun

Ulvesund 438

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
5 975 000 kr
105 m²
5 rum
760 m² tomt

Det här huset har ett helt oslagbart läge med dess vidsträckta utsikt över det glittrande vattnet i Nordre älv! Här finns möjlighet till en båtplats för båten, som kan ta dig ut i den vackra Bohuslänska skärgården. Just denna fastighet är en av Ulvesunds-områdets största tomter. Här har du plats för 5-6 bilar på husets 2 grusade uppfarter. Huset rymmer ett isolerat och uppvärmt förråd (som med fördel kan göras om till ytterligare en gäststuga för den som önskar), ett gästhus som i dagsläget hyrs ut, samt boningshuset som är en riktig pärla i sig. Väl inne i huset möts du av en hall som tar dig vidare till ett modernt och smakfullt kök, ett helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, samt ett stort vardagsrum med en värmande braskamin och en helt fantastisk utsikt som får dig att tappa hakan. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet, där du kan slå dig ner och njuta av glittrande vatten som utsikt, samtidigt som du tar en kopp kaffe i favoritfåtöljen och känner lugnet. Trots flera grannar är du här helt insynsskyddad, tack vare husets höga läge och placering. Från uterummet nås det nylagda altandäcket, i perfekt sydvästläge. Här är altanen sammanbunden med ytterligare en altan i västerläge, där du kan njuta av kvällssolen. En trappa upp i huset finner du tre sovrum och ett allrum, perfekt som tv-rum, eller kanske ett extra sovrum om så behövs. I det övre planet finns också en praktisk klädkammare. Det här huset har bland annat en helt ny fasad, förstärkt vägg mot östersidan, helt ny altan kring huset, ett helt nytt, isolerat och uppvärmt förråd samt nya ytskikt i hela huset. Här har det lagts en hel del pengar och tid på ordentliga renoveringar som gör att huset är i ett mycket gott skick. Området är lugnt och gemytligt och här samsas barnfamiljer med äldre i en fin harmoni. Området har en gemensam bad- och båtbrygga, samt en dansbana där alla kan samlas vid t ex midsommarfirande. Från huset har du ca 100 m till en mysig lekplats. Från Ulvesund går buss till såväl Ytterby som Kungälv, och från Ytterby har du dessutom pendeltåg som tar dig till Göteborg på ca 20 minuter. Perfekt för dig som jobbar i Göteborg men vill slippa stadens stress och känna lugnet när du kommer hem. Skolbussen kommer till området och hämtar skolbarn, och du kan även beställa taxi för samma taxi som buss via Västtrafik. I Ytterby centrum finns bland annat populära Citygross, vårdcentral, apotek, tandläkare, barnavårdscentral, idrottshall, bibliotek, pizzeria och frisör. Här finns också flera förskolor och skola från F-9. Kongahälla center (Kungälv) är ett stort köpcentrum med ca 100 butiker, vilket du når med bil på ca 13 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Ingetorp 164E, Ingetorp, Kungälvs kommun

Ingetorp 164E

Lägenhet
Ingetorp, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
2 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
6 363 kr/mån
32 236 kr/m²

Från denna ljuvliga lägenhet kan du ta en kort promenad till Ingetorpssjön för morgondoppet. Ta sedan din frukost på husets insynsskyddade altan mot baksidan, eller varför inte i solen på framsidans altan. Denna välplanerade och stora 3a är i mycket gott skick, hit kan du bara flytta in och börja trivas, slippa tänka på renovering. Skönt med två smakfulla badrum, med ett i varje plan. Väl inne i lägenheten möts du av en hall med ett grått golv och plats för klädavhängning. Badrum 1 finner du till vänster om hallen. Vidare in i lägenheten möts du av ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med varandra. Från vardagsrummet nås den härliga altanen med trädäck mot husets baksida. Plats för såväl grill som utemöbler finns. Härlig sittbänk att sitta på. I dagsläget finns ett härligt spabad, som kan tas över mot en ersättning för den som önskar. I husets andra plan möts du av två rejäla sovrum (där möjligheten att dela av det ena sovrummet finns för den som önskar ha 3 sovrum stället för 2) samt husets andra mycket smakfulla badrum. Ett stenkast bort finns du Lunna GK, perfekt för dig som älskar att spela golf! En parkeringsplats för bilen ingår i avgiften, och önskar du hyra ytterligare en plats så finns den möjligheten i mån av plats. Föreningen hyr även en del av golfbanans parkering där man kan parkera sin bil kostnadsfritt. Till lägenheten hör också ett förråd om ca 6 kvm. På fastigheten finns också ett miljörum som föreningen tillhandahåller för sortering och hushållsavfall för föreningens medlemmar. Nymålade fasader i hela föreningen (juni 2023). Bostaden har i dagsläget ett larm installerat, vilket kan övertas av nästa ägare om så önskas. Här har du ett bekymmerfritt boende med naturen runt knuten, samtidigt som du har en kort biltur till centrala Kungälv, med allt vad dess utbud innefattar. Endast 5 minuters promenad bort finns populära Ingetorpssjön, med en fin badplats. Inom kort promenad finns också en busshållplats där bussarna tar dig in till centrala Kungälv. 5 minuter bort finns Tempo Kareby, perfekt för vardagshandlingen. Kungälvs centrum nås inom 12 minuter med bil. I Kungälvs centrum finner du bland annat Kongahälla center, vilket är ett nytt fint köpcentrum med flertalet butiker och restauranger, Oasen sim- och ishall , ICA Maxi , Coop och Willys finns nära. Snabb pendling till Göteborgs central från Kungälvs resecentrum eller med tåg från Ytterby på 25 minuter. Från Kungälv når du även den bohuslänska skärgården med 20 minuters bilfärd.

  • Uteplats
Olles gata 54, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 54

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
115 m²
5 rum
7 810 kr/mån
34 739 kr/m²

Nu finns möjlighet till ett radhus i attraktiva Brf Tallsmygaren som ligger i det nya området Nordtag. Här bor man naturnära i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer till både Göteborg och Stenungsund med tåg. Närmsta mataffär ligger på gångavstånd. Likaså tåget. Hög standard på bostad. Bli den första att flytta in. Bostaden är ytsmart och väl genomtänkt. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. För bostäderna i Brf Tallsmygaren är goda ljusförhållanden, generösa sociala ytor och en öppen planlösning karaktäristiskt. Det ska vara enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som maten förbereds i köket. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till bostädernas utformning. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Kontakta mäklaren för mer info om visning

  • Plus
  • Uteplats
Älvebacken 6, Centralt, Kungälvs kommun

Älvebacken 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 720 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 594 kr/mån
59 310 kr/m²

På markplan finner du denna mysiga lägenhet om 29 kvm. Bostaden är välisolerad, såväl mot ljud som för värme och kyla. Ett extra stort plus med denna lägenhet är den stora uteplatsen. Här får du plats med en loungegrupp och grill alternativt matbord och stolar. Ytterligare ett plus med uteplatsen är att den vetter mot föreningens mysiga innergård, vilket gör att du kan njuta utan störande trafikljud. Brf Borggården i Kongahälla är JMs första förening i området. En mysig innergård med lekytor för de små. Det finns även en lekplats ett stenkast iväg. I källaren finns garageplatser (obs separat kö), perfekt att ta hissen ner i källaren och sätta sig i en varm bil innan man åker till jobbet. Föreningen är belägen mitt i hjärtat av Kungälv, och härifrån går du bara över gatan för att nå Kongahälla center (med ett hundratal butiker, caféer och restauranger). Lika kort sträcka har du att promenera till Kungälvs resecentrum, där goda kommunikationer finns för dig som pendlar till och från Göteborg. Från Älvebacken nås även Oasens sim- och badhall med en kort promenad. Härifrån har du helt enkelt närhet till det mesta som Kungälv har att erbjuda!

  • Uteplats
  • Hiss
Håffrekullen 166, Romelanda, Kungälvs kommun

Håffrekullen 166

Tomt
Romelanda, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 760 000 kr
1 011 m² tomt

Möjlighet till att börja bygga bo redan nu i sommar. godkänt bygglov på tvåplansvilla på ca 180 kvm med dubbelgarage samt pool på tomten. Vägarna i området är precis asfalterade och klara. Fint detaljplanelagt område där det kommer att stoltsera många nybyggda villor. Området ligger inte långt från Romelanda med mataffär samt förskolor samt skola. 11 minuter bort ligger Kungälvs centrum.

  • Uteplats
ÅKERHÖG 1:82 , Kungälv, Kungälvs kommun

ÅKERHÖG 1:82

Tomt
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 595 000 kr
962 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna fastighet för att bygga och utforma ert nya boende helt utifrån era egna önskemål. Positivt förhandsbesked för enbostadshus om ca 150 kvm finns för fastigheten. Tomten är inte knuten till någon särskild husleverantör utan det är fritt fram att skapa sitt drömboende. Fastigheten är mycket trivsamt belägen med närhet till såväl service som vacker natur och salta bad. I Kärna centrum finner du bland annat förskola, skola (F-6), en blomsterbutik, Tempo, bensinstation mm. Från tomten har du dessutom gångavstånd till vackra Vedhall och Lilla Fjellsholmen, en härlig sommaridyll belägen alldeles vid havet. Härifrån finns goda allmänna kommunikationer och strax utanför Vedhall går den inre farleden från Göteborg. Har du båt så finns möjlighet till båtplats i hamnen och inom cykelavstånd finns flera härliga badplatser som exempelvis Sundhammar och Kovikshamn. Spelar du golf finns ett par golfbanor i närområdet, både Lycke och Gullbringa Golfklubb. Dessutom har du pendelavstånd till både Kungälv och Göteborg. Till Hisingen, Säve och Torslanda, tar man sig snabbt via Kornhalls färja. Kika gärna på bilagd kalkyl på villa Linnea från Älvsbyhus. Obs! Tomten är inte knuten till någon husleverantör, detta är endast med för en prisindikation och inspiration. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller för mer information.

Visar 1 - 25 av 26