Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gjörloffsgatan 22, Centralt, Landskrona kommun

Gjörloffsgatan 22

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
850 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
5 114 kr/mån
18 085 kr/m²

Välkommen till ett Centralt läge och en tvåa där solljuset lyser upp rummen hela dagen! Här erbjuds en smart planerad, nymålad och ljus lägenhet vars atmosfär är både personlig och stilren. Bostaden har ett perfekt läge & bara att flytta rakt in. Välkommen på visning!

Fröjdenborgsgatan 9, Landskrona, Landskrona kommun

Fröjdenborgsgatan 9

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 006 kr/mån
14 917 kr/m²

Välkommen in i en härlig tvåa på väster som du kan flytta rakt in i eller förändra till ditt eget drömboende. Här kan du själv välja datum för inflyttning. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Korta vägen 3, Landskrona, Landskrona kommun

Korta vägen 3

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
3 600 000 kr
217 + 117 m²
8 rum
757 m² tomt

Välkomna till ett härligt hus i Vadensjö med stora sällskapsytor, dubbelgarage, trädgård i söder, uterum och det mesta man kan önska! Med sina totalt åtta rum bor du och din familj med ytor både till släkt och vänner. Huset har bekvämligheter såsom ett väl tilltaget garage med plats för 2 bilar, separat tvättstuga, två badrum och 4-5 sovrum. På första våningen finns kontor, förråd och ett garage/verkstad som går att nyttja för en egen verksamhet. Tomten är lättskött och den praktiska robotgräsklipparen ingår i köpet.

Havsgatan 40, Borstahusen, Landskrona kommun

Havsgatan 40

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
3 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/5
5 403 kr/mån
46 453 kr/m²

I Borstahusen, ett pittoreskt fiskeläge med anor från 1700-talet, strax norr om Landskrona finns Brf Strandkorgen med 29 bostadsrätter. Här bor du 200 meter från stranden i en lägenhet byggd 2021 med alla möjligheter utanför dörren. Denna bostad är en fint planerad trea med gott om förvaring, öppen planlösning med en fantastisk havsutsikt från balkongen. Ett plus för garage och rymligt förråd i källare. Huset byggdes i vinkel och sluter sig runt en trevlig innergård och plus för garage och rymliga förråd i källare samt soligt söderläge på balkongen. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Borta bra men hemma bäst – Borstahusen är en underbar plats vid havet mitt i den växande öresundsregionen.

  • Balkong
  • Hiss
Strandvägen 111A, Strandvägen, Landskrona kommun

Strandvägen 111A

Lägenhet
Strandvägen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
3 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
6 596 kr/mån
48 125 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en nyrenoverad bostad i HSB Stranden. Här bor du på ett förstklassigt läge med svårslagna vyer över havet. Under varma sommardagar har du svalkande havsdopp ett stenkast bort och på fina gång- och cykelbanor tar du dig enkelt såväl in till centrum som till Borstahusens småbåtshamn, restauranger och golfbana. Föreningen är välskött och garage ingår självklart i månadsavgiften! Välkommen på visning där du inte kommer att bli besviken.

  • Uteplats
Erikstorpsvägen 113, Borstahusen, Landskrona kommun

Erikstorpsvägen 113

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
4 595 000 kr
103 m²
4 rum
6 118 kr/mån
44 612 kr/m²

Brf Soldiset erbjuder ett radhus på områdets havssida - Bostaden ligger utmed Erikstorpsvägen som med form och material tillvaratar känslan av Borstahusens äldre bebyggelse. Detta radhus är byggt i två våningar med generösa ytor och som grädde på moset en härlig altan i väster. Här får ni en uteplats, tillhörande parkering (separat kostnad), ett stilfullt hem och ett bekymmersfritt boende. Granitor som har uppfört detta hus tänkt på kvalitet på högsta nivå. Huset är byggt enligt nuvarande miljökrav och detta gäller bland annat energi-, ljud, ljus och kvalitetskrav. I Borstahusen väntar dagens första dopp bara några meter från din ytterdörr. Njut av de långgrunda stränderna, kasta dig i vågorna från någon av de många badbryggorna eller paddla ut med SUP-brädan på ett glittrande Öresund. Gillar du golf har du hamnat helt rätt. Erikstorp, Landskrona Golfklubbs vackra park- and seasidebana med 36 hål, ligger bara ett par minuters promenad bort. Du har även golfbana på Hven, i Glumslöv och ute i Häljarp. Kuststräckan längs Öresund rymmer även flera fina vandringsleder och vid Borstahusen finns en upplyst motionsslinga som går genom barr- och lövskog samt avslutas vid ett utegym. Detta är bara några saker att göra i det område som du kanske funderar att flytta till? Välkomna på visning!

  • Uteplats
Enoch thulins väg 36c, Helgebröten, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Enoch thulins väg 36c

Lägenhet
Helgebröten, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
2 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/7
6 022 kr/mån
23 105 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad fyra med hörnläge på populära Helgebröten. Ni kan bara flytta rakt in då den är totalrenoverad i färger och materialval som kan passa de flesta. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Ni bor centralt, familjevänligt och otrafikerat med närhet till bland annat förskola och fina grönområden. Nära kommunikation som ligger precis runt hörnet, Affärer en kort promenad bort och Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge och väl genomtänkt samt påkostad renovering. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
NORRVIDINGE 13:1 , Svalöv, Svalövs kommun

NORRVIDINGE 13:1

Tomt
Svalöv, Svalövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
3 995 000 kr
4 830 m² tomt

Välkommen till Norrvidinge och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det 12 radhus i två etapper med 15 tillhörande parkeringsplatser, cykelparkering & grönytor. Det får anses allmänt känt att det kan vara svårt att komma in på den kommersiella marknaden idag och därför kan även säljare erbjuda en avbetalning på denna fastighet. Säljaren kan i detta fall skriva ett avtal med 30% kontantinsats och resterande genom avbetalning över en period på 3-5 år. Ni planerar själv och ansöker om avstyckning samt ansökan om bygglov. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Helt enkelt ett härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra väderstreck och närhet till 108:an med utmärkta kommunikationer. Detaljplan för Norrvidinge 13:1 har vunnit laga kraft. I annonsen under dokument bifogas detaljplanekarta, plan- och genomförandebeskrivning, laga kraftbevis samt fastighetsförteckning. Detaljplanen påbörjades under 2020 och följer därför Boverkets allmänna råd om planbestämmelser för detaljplan (2014:5). Länsstyrelsen har med stöd av 11 kap 10 § plan- och bygglagen (SFS 2010:900) beslutat att inte överpröva detaljplanen. Då ingen överklagan enligt 13 kap §§ 2 och 3 plan- och bygg¬¬lagen (SFS 2010:900) har inkommit vann detaljplanen laga kraft den 24 oktober 2022. Fasad ska utformas i rött tegel, ljus puts och/eller faluröd träpanel, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Tak ska vara av röda pannor, svart papp, band täckning med svart och/eller röd plåt, platta eller sinuskorrigerade fibercementskivor i grå kulör, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Mur eller häck ska uppföras med en lägsta respektive högsta höjd på 0,8 till 1,1 meter över marknivån. Utfart får finnas., PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. 37-45 graders takvinkel, PBL 4 kap. 16 § 1 st 1 p. Detta är utifrån kulturmiljöinventeringen som Paul från WSP tog fram, det är också lagt till lite prickmark för att säkerställa att byggnationen inte kan klumpas ihop till en stor byggnation, vilket Länsstyrelsen ville ta höjd för.

Havsgatan 46, Borstahusen, Landskrona kommun

Havsgatan 46

Övrigt
Borstahusen, Landskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
2 400 000 kr
1 rum

Drömmer du om att ha en verksamhet vid havet, med den salta havsbrisen och vågornas brus men samtidigt nära kultur, shopping och fantastisk natur? Då har du hittat rätt. I Brf Strandkorgen i Borstahusen verkar du 200 meter från stranden med den vackra vyn ut över havet och Ven. Huset byggs i vinkel och sluter sig runt en trevlig innergård och de boende njuta av morgonsolen. I markplan finns det två butikslokaler som vetter ut mot det blivande torget och havet mot väster, den ena är såld och kommer vara en blomaffär, den andra är tänkt som någon typ av försäljning, konditori, kanske frisör eller dylikt som kan gynna området? Borstahusen ligger i ett ypperligt läge för pendlare och upptäckare. Med täta tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn tar du dig med lätthet ut på utflykt över dagen eller vidare ut i världen. Borta bra men hemma bäst – och detta är en underbar plats vid havet mitt i den växande Öresundsregionen. Området ligger i ett av Landskronas tillväxtområde och detta blir en unik chans att driva ett företag. Visning bör kunna ordnas, inom några veckor efter att byggställningen är nere. För mer information om det tekniska finns [email protected]

  • Uteplats

Visar alla 9