Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sagovägen 3C, Vimmerby, Vimmerby kommun

Sagovägen 3C

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 495 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 2
7 737 kr/mån
11 544 kr/m²

Varmt välkomna till denna barnvänliga bostadsrätten om 5 rok. Här har det renoverats med varsam hand och skapats ett trivsamt och mysigt boende för hela familjen. Rummen är vilsamma, stämningsfulla och ombonade. På entréplanet finner vi ett härligt ljust kök som ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet med plats för såväl soffan som för det större matbordet. Här finns utgång till den inglasade altanen. På entréplan finns även tvättstuga/duschrum. Ovanvåningen - En plats för vila och sköna drömmar med sina 3 sovrum och badrum. Trädgården - Bakom den gröna och lummiga ridån finner vi en skyddad värld med flera sittplatser för både gemenskap och enskildhet. Läget är avskilt och vänligt trots att grannar finns strax intill. Uteplatsen på baksidan - ett härligt rum att nyttja under sommarhalvåret tillsammans med släkt och vänner. Här ska sittas och njutas länge med grillkvällar sent in på småtimmar. Perfekt för stora som små. Förråd samt garage. Bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Ett problemfritt och tilltalande hem. Varmt välkommen till Sagovägen 3 C - Ett smakfullt och renoverat hem att flytta in och trivas direkt!

Ringvägen 18, Storebro, Vimmerby kommun

Ringvägen 18

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 950 000 kr
255 + 127 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna gedigna bostaden med fantastiska utrymmen. Bostaden uppfördes år 1947 och är ett boende som kittlar fantasin. Här är Gediget & Karaktärsfullt! Med de vackra materialen har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Bostadsytan är tilltalande för den med stort umgänge. Här finns ordentligt med svängrum fördelat på en boyta om 255 kvm och källarplan om 127 kvm. Genom hela huset råder en mild färgskala som skänker ljus, enhetlighet, harmoni och elegans. Entréplan med hall, en trappa upp finner vi hjärtat i bostaden, det renoverade stora köket som ligger i anslutning till matrummet. Vardagsrum med utgång till inglasad altan. Sovrum samt renoverat duschrum. Ovanvåning med hall, fyra sovrum samt gästtoalett och badrum. Källarplan med fantastiska förvaringsmöjligheter, förråd, pannrum med fjärrvärme samt tvättstuga. Garage Härlig insynsskyddad trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Favoritplatsen - Det rymliga trädäcket med pool i söderläge. Här vill man gärna umgås med nära och kära och njuta av sommarens fantastiska kvällar. Varmt välkomna på visning!

Solnebo 190, Solnebo 188, Vimmerby, Vimmerby kommun

Solnebo 190, Solnebo 188

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 650 000 kr
130 m²
4 rum
2 087 m² tomt

Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett vackert hus i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Solnebo 190. Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation. Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt. Bostaden uppfördes under 1980 - talet och har under 2000 - talet successivt renoverats och byggt ut. Ett omfattande arbete har gjorts av den nuvarande ägaren med en känsla för byggnadsvårdsdetaljer. Resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Tack vare det känns huset genuint och äkta. Här möts du av stora härliga sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp. Perfekt för stora middagar med familj och vänner. Det rymliga, lantliga köket med fungerande täljstenskamin vetter mot sjön och härifrån når du trädäcket och kan dagligen njuta av den magiska sjöutsikten. Bostaden rymmer även matrum med utgång till inglasad altan, två sovrum, allrum, duschrum med bastu, gästtoalett samt tvättstuga. Trädgården följer årets växlingar och marken vävs som en ständigt skiftande matta. En egen värld. Omsluten. Prunkande. Väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan. På det charmiga trädäcket kan du njuta av morgonkaffet. Njuta av kvällsmiddagen på den inglasade altanen och se sjön i ständig förändring. Soluppgång som solnedgång. Den stjärnklara kvällshimlen... Livskvalité! Kan det bli så mycket bättre? Ja - för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar eller djur och natur finns här gott om ytor. Höns, hund, katt kan med enkelhet leva i samklang. För dig med stort umgänge finns även på tomten ett rött boningshus som använts som gäststuga med pentry samt toalett. Redskapsbod. Ett stenkast därifrån finner vi den större allmänna badplatsen Solnen. Perfekt att njuta av under varma sommardagar. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. Säljarna har vårdat bostaden med kärlek under sina år, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostaden. Varmt välkomna på en minnesvärd visning av ett ögonskönt hus i en idyllisk miljö - Solnebo 190!

Sjövägen 37, Vimmerby, Vimmerby kommun

Sjövägen 37

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 495 000 kr
50 m²
4 rum
925 m² tomt

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... Ängslyckor, åkrar, skogsdungar i ett spännande lapptäcke så lantligt som det kan bli.. Plötsligt anas ett ljus mellan grenarnas lövverk. Längst in på vägen finner vi en förtrollad plats. En hemlig skogsglänta. Här ligger dessa bedårande röda stugor med vita knutar inbäddade i naturens famn. Vattnet som glittrar och utsikten en dröm. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Sol, bad och sand mellan tårna. Kvällar på altandäcket i söderläge med ett glas vin medan himlen skiftar färg i horisonten. Dröja sig kvar till sena natten. Njuta av kommande vårfyllda dagar, en lång tid framöver. Frihet för lekande små och stora och husdjur. Livskvalite! På tomten finns flera stugor- väl använda genom åren och en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Kommunalt VA finns på tomten. Dock är endast kallvatten indraget. El finns. Varmt välkomna till detta DRÖMPARADISET - Sjövägen 37!

Sibeliusgatan 4, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Sibeliusgatan 4

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 650 000 kr
123 + 123 m²
6 rum
658 m² tomt

En plats för livet & drömmar att förverkliga! I populärt och attraktivt område med närhet till centrum döljer sig denna påkostade enplansvilla med källare. Bostaden har bl.a. 3 glasfönster, dränering utförd, renoverat kök samt duschrum för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Ett tryggt och trivsamt hem med en mycket genomtänkt planlösning. Stämningen av ett härligt och rymligt familjehem vilar här. Här finns stora och tilltalande bostadsytor samtidigt som bostaden inbjuder till privata sfärer för avskildhet. Entréplan rymmer hall, renoverat, ljust kök med fantastiska ytor och förvaring. Köket är integrerat med matrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan under tak samt ett stort trädäck i söderläge. Tre sovrum samt kaklat duschrum. Källarplanet - det praktiska utrymmet med gästrum, gästtoalett, rymlig gillestuga, tvättstuga, pannrum, förråd samt hobbyrum. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser att välja mellan. Nyuppfört garage om ca 30 kvm. Välkommen till Sibeliusgatan 4 - En plats för livet och drömmar att förverkliga. Ett barnvänlig läge där man tryggt kan släppa de små.

Östra Vinkelgatan 12, Vimmerby, Vimmerby kommun

Östra Vinkelgatan 12

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 495 000 kr
82 + 82 m²
5 rum
1 085 m² tomt

På populära Svinhagen ligger denna välskötta och renoverade enplansvilla med källare. Entréplanet - Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. Det ljusa köket har separat matplats och ligger i anslutning till sovrummet. Rymligt och trevligt vardagsrum. Tre sovrum varav det ena med utgång till altan. Nyrenoverat duschrum. En trappa ner finner vi det praktiska källarplanet med hall/allrum, sovrum/hobbyrum, renoverad tvättstuga, kallförråd, pannrum med fjärrvärmecentral samt garage. Trädgården - Rymlig trädgårdstomt med både äpple och plommonträd. Flera uteplatser att välja mellan, allt efter sol och skugga. Favoritplatsen - den rymliga altanen på baksidan i söderläge att njuta av under sena sommarkvällar. Fantastiskt läge på attraktiva Svinhagen med promenadavstånd till skola, idrottshall och skogsområde. Givetvis finns Fiber installerat. Varmt välkomna till Östra Vinkelgatan 12 - En plats för livet och drömmar att förverkliga.

Gårdspånga 138, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Mån 22 apr

Gårdspånga 138

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 100 000 kr
124 + 36 m²
7 rum
3 030 m² tomt

Det välbevarade skänker själen ro! Eldstäder i de allra flesta rum! Längst de vidsträckta vyerna och de gyllende fälten finner vi Gårdspånga 138. Ett lantliv med det lilla extra! Innanför smidesgrindarna döljer sig en härlig trädgård. Om våren breder sig sipporna ut som ett lapptäcke under det vackra trädet. Med sin grova, gråskimrande stam, vakar och bjuder den in oss till denna vackra bostaden. Den gula, charmiga bostaden med sina vita knutar anno 1909 följer traditionen och ligger inbäddad i grönska. Fjärran från storstadens hets och brus. En plats för njutning, frihet, avkoppling och avskildhet. Perspektiv. Detaljer. Det storslagna och det intima. Gårdspånga 138 - Ett hem för alla årstider. Vackra trägolv, gedigna eldstäder och trevlig planlösning där ljuset får flöda fritt. Nedanvåningen, husets hjärta. God kontakt mellan det lantliga köket, matsalen och vardagsrummet. Här finns eldstäder i de allra flesta rum! De skapar trivsel och värme som inget annat. På entréplan finner vi även den vackra punschverandan, sovrum samt badrum. På ovanvåningen, en plats för vila och eftertanke med sina tre sovrum. Gott om förvaringsutrymmen runt om i huset i form av kattvindar, skafferier och garderober. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron! Trädgården är en grönskande idyll med flera fruktträd och gott om odlingsmöjligheter. Omgivning i form av öppna landskap. På tomten finns även äldre gårdslänga med förvaringsutrymmen. Vi finner även mindre stallbyggnad som rymmer två boxplatser. I samma byggnad finns även garage, vedbod och rymlig loge. El och vatten finns draget till byggnaden. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Varmt välkommen till detta ostörda läge med ängarna som granne. Ett hem med en trädgård att drömma om! Varmt välkomna till Gårdspånga 138 - Ditt egna smultronställe och idyll!

  • Plus
Lantmannagatan 4, Södra Vi, Vimmerby kommun

Lantmannagatan 4

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
850 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
1 162 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna familjevänliga bostad med stor potential! Perfekt även som mindre hyresfastighet! Bostaden rymmer många härliga sällskapsdelar och gott om plats för socialt umgänge. Här finns plats för det mesta man kan önska sig. Entréplan med hall, rymligt vardagsrum i anslutning till matrum och kök. Sovrum samt duschrum. Ovanvåning med hall, äldre kök, vardagsrum, två sovrum samt duschrum. Här finns också gott om förvaringsutrymmen i källaren med hobbyrum, tvättstuga, förråd och pannrum. Den lättskötta trädgårdstomten om 1162 m² har flera fina och lättskötta ytor med plats för barnens lek och spel samtidigt som tomten möjliggör allt från odling, planteringar och växter. Två garage. Bostaden är som gjord för att umgås i och söker nu en köpare som ser potentialen med denna rymliga bostaden! Perfekt för den större familjen eller som mindre hyresfastighet med två lägenheter. Varmt välkomna till Lantmannagatan 4

  • Plus
Rådjursstigen 22, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Rådjursstigen 22

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
3 695 000 kr
156 m²
7 rum
792 m² tomt

En plats för livet & drömmar att förverkliga! I populärt och attraktivt område finner vi denna vackra 1 1/2 plansvilla ifrån Smålandsvillan. Elegant & Stilmedveten. Ett tryggt och trivsamt hem med en mycket genomtänkt planlösning. Stämningen av ett härligt och rymligt familjehem vilar här. Här finns stora och tilltalande bostadsytor samtidigt som bostaden inbjuder till privata sfärer för avskildhet. Öppet, intimt och flera vackra fönster med ständiga tillflöden av ljus. Ett hem är kanske inte ett hem utan rejäla sällskapsytor. Matsalen, vardagsrummet och köket talar sitt tydliga språk. Ett stort och rymligt kök med gott om bra arbetsytor. Detta är ett hem för dig som trivs i goda vänners lag, och som inte ställer sig tveksam till att ordna till en fest emellanåt. Sovrum, duschrum och tvättstuga/pannrum med utgång till trädgård. Ovanvåning med allrum, fyra sovrum samt duschrum. Trädgården - En lättskött och delvis insynsskyddad trädgårdstomt. Flera uteplatser att välja mellan. Här kan du njuta av trädäcket på framsidan eller avnjuta kvällen på bostadens trädäck på baksidan med grillkväll och spabad. Trädgården är tämligen lättskött och här finns även plats för barnens lek och spel. Välkommen till ett välkomnande hem där livets goda finns på nära håll. Fiber! Välkommen till Rådjursstigen 22 - En plats för livet och drömmar att förverkliga. Ett barnvänlig läge där man tryggt kan släppa de små.

Bygatan 4, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Bygatan 4

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
450 000 kr
125 + 100 m²
6 rum
3 514 m² tomt

Där potentialen är oändlig för den kreativa köparen! Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga familjevänliga villa med guldläge! Här är förutsättningarna för att skapa sin egen tillvaro minst sagt förträffliga då bostaden har större renoveringsbehov. Bostaden om 125kvm + 100 kvm rymmer hela 6 rok, varav 2 sovrum. Entréplan med stor hall med öppenspis, äldre kök. Allrum, finrum och rymligt vardagsrum med plats för såväl matbord som soffa. Här är det mysigt att umgås med nära och kära. För vila, sömn och sköna drömmar finns på ovanvåningen ett allrum, duschrum samt två sovrum. Det praktiska planet finner vi en trapp ner där vi bl.a finner tvättstuga, hobbyrum och förråd. Trädgård - Gedigen trädgårdstomt med fruktträd. Uthus, kallgarage samt matkällare. Här finns stor potential för den händige. Ett guldläge för er som är intresserade av ett projekt med bra läge. Varmt välkomna till Bygatan 4 - en oslipad pärla med naturen inpå knuten.

Rävbacksgatan 2B, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Rävbacksgatan 2B

Radhus
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 995 000 kr
114 + 130 m²
7 rum
542 m² tomt

Välkommen till ett välskött och välkomnande hem. Ett trivsamt kedjehus i populärt område mitt i city. Spännande och genomtänkt planlösning. Öppet, ljust och ombonat. I entréplanet finner vi ljust och trevligt kök med separat matplats, rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och större matbord. Båda rummen med utgång till trädgård. Vila, sova och drömma - I bostadens entréplan finner vi tre sovrum, badrum och gästtoalett. Källarvåning med gillestuga, pannrum med fjärrvärme, matkällare, förråd, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med utgång till trädgård. Rum för uthyrning med två sovrum varav ett med pentry, duschrum samt separat gästtoalett med wc och handfat. Här finns gott om plats för umgänge med familjen och vännerna samtidigt som bostaden erbjuder flera platser för stunder i enskildhet. Perfekt för dig som vill ha ett tryggt boende med all tänkbar bekvämlighet med närhet till city och Astrid Lindgrens Värld. Trädgården - En blomstrande idyll. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna och lummiga oas, i större delen av trädgården. Perfekt för dig som vill ha en lättskött trädgård med plats för lite odling. Livets goda finns på nära håll. Fantastiskt och lugnt läge med promenadavstånd till centrum, sportanläggningar, motionsspår och skolor. Varmt välkomna till ett spännande och trivsamt hem- Rävbacksgatan 2 B

Backvägen 37, Tomt nr 16, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Backvägen 37, Tomt nr 16

Fritidshus
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
875 000 kr
25 m²
2 rum

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... Högt och vackert beläget! Vattnet som glittrar och utsikten en dröm! Här ligger detta sommarparadis på arrende. Låt dig omfamnas av den spektakulära sjöutsikten och soluppgången över den omtyckta och populära sjön Nossen. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Den enkla och ljusa stugan om ca 25 kvm är moderniserad och rymmer ett vardagsrum/sovrum och ett nyrenoverat kök i ett sammanhang med magisk sjöutsikt. Härifrån når man även den söta punschverandan som förlänger årstiden och trädäcket precis utanför med vattnet som glittrar. Livskvalité. El, borrad brunn samt mulltoa finns. Trädgården: Frihet för lekande små som stora och husdjur…Högt och vackert läge. Livskvalité! Uthuset - En bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Här finns nämligen ett isolerat sovrum samt tillgång till dusch. Varmt välkommen till detta älskade sommarnöje - Ditt drömboende vid vattnet!

Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 2
Bastefall 114, Vimmerby, Vimmerby kommun, bild 3

Bastefall 114

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 250 000 kr
92 + 55 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkomna till denna blomstrande och nostalgiska DRÖM á la 50-talet! Att bevara stämningen och känslan i bostaden har varit ledstjärnan för nuvarande ägare. Med de vackra materialen och de tidtypiska detaljerna har man gift samman det moderna med det tidlöst rustika i perfekt harmoni. Renoveringar har utförts med fingertoppskänsla och värdigheten är kvittot på den varsamma behandling som bostaden fått. Sofistikerad elegans i harmoni med väl valda ting! Entréplan med hall och trapp till övreplan. Ljust, renoverat och mysigt kök. Matrum och vardagsrum i fil. Ovanvåning med hall , två sovrum varav ett med utgång till balkong samt renoverat duschrum. Det praktiska planet - källarplanet med förråd, tvättstuga med dusch, pannrum med ny luftvattenvärmepump och sovrum/gästrum. De grundläggande värdena är väl bibehållna och det som kunnat sparas har reparerats till fint skick. Genomgripande moderniserad, men utan att husets inneboende kvalitéer förslösats. Nyckelordet är omsorg! Genom hela huset råder en härlig färgskala som skänker ljus, enhetlighet och harmoni. Ny 3 kammarbrunn med infiltration , borrad vattenbrunn samt nytt värmesystem. Trädgården - Vacker och mysig trädgårdstomt med flera perenner och buskar. Varmt välkomna till Bastefall 114 - En 50-tals dröm som skänker nostalgi! Unikt tillfälle!

  • Premium
Östra Skolgatan 7, Vimmerby, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Östra Skolgatan 7

Villa
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 950 000 kr
144 + 72 m²
6 rum
1 026 m² tomt

I hjärtat av Vimmerby finner vi denna härliga familjevilla. Bostaden uppfördes år 1938 och präglas av en inbjudande och varm hemkänsla. Vackra trägolv och gedigna spegeldörrar finns bevarade. Entréplan med möblerbar hall och utgång till altan under tak. Vackert renoverat duschrum. Stort och härligt vardagsrum i fil med allrummet där ljuset får flöda. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Välplanerat och lättarbetat kök med gott om arbetsytor samt ljus och rymlig matplats med utgång till trädgården. En trappa upp finner vi den rymliga hallen med utgång till balkong, tre vilsamma sovrum samt smakfullt, nyrenoverat badrum. Källarplanet - det praktiska utrymmet med tvättstuga med gott om förvaringsutrymmen, pannrum med fjärrvärme samt förråd. Trädgården: Stor och grönskande trädgårdstomt med plats för familjens lek och aktivitet. Här bor ni på bästa läge i lugnt och tryggt område med närhet med både centrum, skolor, matbutiker och parker. Varmt välkomna på visning!

Ingelstorp 31, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Ingelstorp 31

Fritidshus
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
395 000 kr
40 m²
2 rum

Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill...Låt fiskar simma bland bryggor och stenar... I en skogsglänta, där världen känns fjärran... Vattnet som glittrar och utsikten en dröm! Här ligger denna arrendestuga inbäddad i naturens famn med utsikt över populära Sjön Linden. Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Badrocksavstånd till morgondoppet. Underbara kvällar på altandäcket i stearinljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten. Frihet för lekande små som stora och husdjur…Läget är avskilt och vänligt. Livskvalite! Gästhuset - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Vedeldad bastu. Varmt välkommen till detta älskade sommarnöje, Ingelstorp 31

Grönhult Ringstorp, Blackstad, Västerviks kommun
  • Sön 21 apr

Grönhult Ringstorp

Fritidshus
Blackstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
595 000 kr
62 + 9 m²
4 rum
688 m² tomt

En riktig drömstuga i skogsgläntan mitt mellan Västervik med Smålands skärgård och Vimmerbys sagovärld. Bland blomstrande plommonträd, magisk magnolia och väldoftande syréner, liljekonvalj, pioner och lavendel finner vi denna vackra småländska Dröm, beläget i en miljö som tagen ur Astrid Lindgrens sagor. Den mysiga röda stugan med sina vita knutar följer traditionen och ligger inbäddad i grönska. Den charmiga bostaden om fyra rum och kök är gedigen och rustik. Sprakande eldstäder som skapar trivsel och värme som inget annat. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalitet i tillvaron! Bostadens nedre plan rymmer det charmiga, lantliga köket med vedspis. Vardagsrum med fungerande braskamin samt duschrum. Ovanvåning med två sovrum varav ett med vedspis. Trädgården: Magiskt vacker och uppvuxen trädgårdstomt om 688 m2 med flera sorters träd, perenner och växter. Odlingsbäddar, förberedda för dig med gröna fingrar. Runt trädgården finns bara en helt ostörd natur, vackra vyer och mängder av lugna promenadvägar. På tomten finns även ett uthus med verkstad, snickarbod, jordkällare, utedass samt förråd. Stugan är beläget ca 20 min ifrån vackra sommarstaden Västervik med sitt restaurangliv och vackra skärgård samt 20 min till Idylliska "Astrid Lindgrens Vimmerby" Sjöbad ca 4.5 km. El finns. Sommarvatten samt separett installerad. Varmt välkomna till sagolika Grönhult Ringstorp - En plats att återvända till när batterierna behöver laddas.

  • Plus
  • Uteplats
Päronvägen 29, Vimmerby, Vimmerby kommun

Päronvägen 29

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
200 000 kr
1 337 m² tomt

Nu erbjuder vi en av Vimmerbys finaste tomt där du har möjlighet att bygga dig ditt drömhus, mitt i naturen, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till sjön Nossen. Tomten om 1337 kvm är belägen i fantastisk miljö med stenmurar, rösen och ekar runt knuten där livskvalité är på högsta nivå. Kommunalt VA, el och fiber finns i området är framdraget till tomtgräns. Endast 3 km till Vimmerbys centrum. Varmt välkomna!

  • Plus
Furugatan 8, Gullringen, Vimmerby kommun
  • Budgivning pågår

Furugatan 8

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
495 000 kr
119 + 76 m²
4 rum
1 329 m² tomt

Innanför den lättskötta trädgården döljer sig den tidtypiska villan anno 1955. Här är bostaden för dig som söker ett renoveringsprojekt. Entréplan med hall, ljust kök integrerat med matrum/sovrum. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Duschrum. Ovanvåningen - en plats för vila och sömn med sina tre sovrum, möblerbar hall och toalett. Källarplanet, det praktiska utrymmet. Här finner vi förråd, tvättstuga och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Stor trädgårdstomt om 1329 kvm med möjlighet för odling och eget skapande. Varmt välkomna till Furugatan 8 - Ett hem med möjlighet till förändring.

Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun
  • Ons 24 apr
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 2
Hantverksgatan 5, Södra Vi, Vimmerby kommun, bild 3

Hantverksgatan 5

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 850 000 kr
136 + 136 m²
8 rum
997 m² tomt

Varmt välkomma till denna trivsamma och löpande renoverade bostaden med öppen och ljus planlösning belägen i attraktivt omtyckt område. Här är yttertaket bytt, nya fönster installerade, nytt kök, renoverat badrum, samt dränering utförd för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Bostaden rymmer på entréplanet en hall, det ljusa, renoverade köket med gott om förvaring och plats för stort matbord. I anslutning till köket finner vi det mysiga vardagsrummet med den öppen spis/keddy. Fem sovrum samt två badrum varav det ena rymmer både dusch och badkar. Källarplanet - det praktiska planet med förråd, tvättstuga, gillestuga, kontor/gästrum samt pannrum med fjärrvärme. Trädgården - En lättskött trädgårdstomt med plats för sommarens lek och spel. Lekstuga samt två garage. Varmt välkomna till Hantverksgatan 5 - Ett praktiskt och mysigt boende att flytta in i direkt då det mesta av renoveringen redan är utförd.

  • Premium
  • Uteplats
Norra Fågelhem 258, Södra Vi, Vimmerby kommun

Norra Fågelhem 258

Villa
Södra Vi, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 250 000 kr
75 + 12 m²
4 rum
3 410 m² tomt

Varmt välkomna till detta sagolika drömboende som är något utöver det vanliga. Sommardröm likväl som åretrunt bostad. Låt dig omfamnas av den spektakulära sjöutsikten och soluppgången över den omtyckta och populära sjön Krön. Här är atmosfären magisk. Våren och sommaren är som ett glädjepiller där växter och blommor smyckar trädgården och stolt sträcker sig ända fram till hösten. Husets uppenbara charm bedårar besökaren. Bostaden anno 1929 och har varsamt restaurerats och rymmer en hall, det vackra industriella renoverade köket med utgång till altandäcket. Här kan du dagligen njuta av sjöutsikten och höra det sprakande ljudet ifrån den fungerande öppna spisen. Sjön i ständig förändring. Soluppgång som solnedgång. Den stjärnklara kvällshimlen... Det goda livet - både inne och ute... Livskvalité! I anslutning till köket finner vi även det mysiga vardagsrummet. Duschrum samt ett renoverat sovrum. Ovanvåning - En plats för vila och sömn med sina två sovrum. Källarplanet med tvättstuga. Stor och lummig trädgårdstomt som vetter mot vattnet och inbjuder till sommarens lek och grill. Här – under himlavalvet - är man del av allt men ändå vilsamt ifred. En utmärkt plats för skapande och rekreation. Endast morgonrocksavstånd till sol, bad och möjlighet till båtplats. Att sitta med en kopp kaffe och morgontidning vid vattnet efter ett dopp i det blå är oslagbart. Är du fiskeintresserad? Krön har ett av Sveriges bästa gösvatten med både gädda och abborre. Njut av en skön skogspromenad i den friska höstluften där det finns gott om svamp och bär i skogsmarkerna runtomkring eller sittandes i din favoritfåtölj med en god bok framför den sprakande brasan. Kan det blir bättre? Vilken Livskvalité! Drömmer du om ett boende med sjöutsikt? Här kan din dröm bli sann. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter. En unik fastighet med bara några minuter ifrån Vimmerby med allt som kan upptäckas där! Varmt välkomna till Norra Fågelhem 258 - En plats att längta till!

  • Uteplats
Spilhammarvägen 29, Mariannelund, Eksjö kommun

Spilhammarvägen 29

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
2 250 000 kr
75 m²
3 rum

Har vi inte alla drömt om ett eget sommarcafé på en egen ö? Nu finns äntligen möjligheten att kunna förvärva en helt unik fastighet, inte bara en ö, utan två omgivna av vackra sjön Åsjön. Hör lövträdens kronor susa, fåglarna kvittra och vattnet brusa. Kringelikrokvägen leder in genom skogsdungen. Allra längst bort där den lilla vägen tar slut ligger ett hus insmuget bland träden och med vattnet slingrandes omkring sig. Ett närapå hemligt paradis där den timrade stugan från 1650 talet fint smälter in i miljön. Stugan om 75 kvm fördelas på 3 rok med en njutbar och vacker sjöutsikt över Åsjön. Vackra originalattribut såsom timrade väggar, träplankgolv och träbjälkar genomsyrar bostaden. Den centrala platsen i stugan är lokalen/allrummet där både sjöutsikten från den stora terrassen och den fungerande öppna eldstaden inne i stugan ger njutning för själen. Rum/kontor. Köket är arbetsvänligt och inne i stugan finns även ett separat grovkök. Två toaletter, förråd samt en övervåning/loft med ett sovrum. Nyinstallerat kommunalt vatten och avlopp. Trädgården - Kuperad men lättskött trädgård med minigolfbana. Öarna ligger i ett vindskyddat läge med sol från morgon till kväll. Den stora altanen att avnjuta sommarkvällarna på med solen som går ner i horisonten. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm. Den vackra strandtomten har en area om 2208 m² med närhet till gemensam sandstrand, egen badbrygga och badplats. Närhet till livsmedelsbutik och centrum finner vi i Mariannelund ca 2 kvm ifrån fastigheten. Här är bostaden för dig som vill bedriva verksamhet. Fastigheten "Sommartorpet" har bedrivits som sommarcafé. Här finns möjlighet till förändring och utveckling. Inga dörrar är stängda, bara du som vet hur din Dröm ser ut? Varmt välkomna till Spilhammarvägen 29 - där Din dröm kan bli sann.

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1365 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 300 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1886 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1032 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Vennebjörke , Vimmerby, Vimmerby kommun

Vennebjörke

Tomt
Vimmerby, Vimmerby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
1 000 000 kr

Drömmer du om ett boende vid vattnet? Här kan din dröm bli sann! Vattnet som glittrar och utsikten är betagande. Nu finns möjlighet att förvärva en av Vimmerbys mest Exklusiva tomter med fantastisk sjöutsikt alldeles intill sjön Krön. Tomt om 1125 kvm med fin och grönskande omgivning där livskvalité är på högsta nivå. Enskilt vatten, avlopp, el och fiber är på gång i området och kommer bli framdraget till tomtgräns. Gemensam brygga och badstrand för de åtta tomterna. Kan det bli bättre än så? I sagolik parkmiljö med historiskt magnifika ekar och spektakulära solnedgångar över vackra sjön Krön ligger detta paradis inbäddat i naturens famn. Likt en beskyddande gestalt står de magnifika gråskimrande ekarna och vakar över området och på våren breder vitsipporna ut sig som ett böljande täcke. Det skimrande ljuset faller tyst som ett magiskt pulver mellan trädstammarna. Grusvägen leder oss fram till den glittrande vattenspegeln och den fantastiska sandstranden med gemensam badbrygga och bastu. Här kan man tillsammans skapa en egen”community”. Gamla körvägen från Vimmerby går igenom parken, och den ger tillfälle till sköna hundpromenader eller en tur på cykeln. Öster om Wennebjörke Park, på andra sidan vägen, ligger den djupa småländska skogen, där det finns både blåbär och skogens guld, kantarellerna. Den vackra ängen i parken utgör den perfekta platsen för årligt midsommarfirande. Wennebjörke Park ligger på historisk mark i närheten av Ivars Udde och Krönsborg, där arkeologiska fynd av bosättningar ifrån 700-talet har hittats. Läget ger möjlighet till lyxig avskildhet men med endast 6 -7 min ifrån Astrid Lindgrens Vimmerby där du även finner ortens affärer, caféer och småbutiker. 3 golfbanor ligger närbeläget, likaså Vimmerbys tennisklubb och ett flertal ridanläggningar. Den idylliska drömmen kan vara en morgonpromenad med kaffekorgen och lyssna till trädkronornas susande eller att få njuta av de spektakulära solnedgångarna över vackra Krön. Livets magi! Varmt välkomna till Wennebjörke park – Där din DRÖM blir verklighet!

Visar 1 - 25 av 27