Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dockgatan 13A, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 13A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/6
3 966 kr/mån
56 689 kr/m²

Upptäck den fulländade kombinationen av elegans och funktionalitet i denna trerummare på Dockan. Bostaden genomsyras av harmoniska och varma färgtoner som bidrar till en inbjudande och avslappnad stämning. Lägenheten erbjuder bland annat en yteffektiv planlösning, härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och havsutsikt. Den öppna planlösningen i vardagsrummet skapar en social och livfull atmosfär där köket smidigt integreras för att ge dig möjligheten att ha full överblick över hela rummet. Här finns gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en inbjudande matplats – en plats där samvaro och måltider förenas på bästa sätt. Master Bedroom blir en fristad av lyx med sin rymliga walk-in-closet, som erbjuder gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Det mindre sovrummet, som för närvarande används som ett barnrum, ger flexibilitet för dina behov – det kan enkelt omvandlas till exempelvis ett kontor eller anpassas efter dina önskemål. Badrummet är inte bara snyggt och funktionellt, utan även genomtänkt i varje detalj. Tvättmöjligheterna är smart placerade längst in i badrummet, vilket optimerar utrymmet på ett smart och effektivt sätt. Den ljuvliga balkongen blir som en förlängning av denna vackra bostad och bjuder på en enastående utsikt över Dockan och vattnet som sakta mynnar ut i Öresund. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar i en unik och fridfull miljö. Välkommen till ditt drömhem längs Dockpromenaden, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda dig det allra bästa inom boendekvalitet. I kvarteret råder en lugn omgivning med Dockans pittoreska småbåtsmarina runt hörnet och flera restauranger med gott renommé. Svårslagna promenadstråk längst havet och Sundspromenaden där det finns saltstänkta bryggor och utsiktsplatser med fantastiska vyer över Sundet och Köpenhamn. Goda kommunikationer med flera busslinjer att tillgå och bra cykelvägar som snabbt leder in till centralstationen och city. Dockan har tillsammans med Västra Hamnen ett brett serviceutbud i form av mataffärer, systembolag, gymaktörer, apotek etc. Här finns även flertalet förskolor, skolor samt kort avstånd till Malmö Universitet. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!, Citadellskajen, Malmö kommun
  • 15 lediga bostäder

Bostadsrätter vid Citadellskajen - Sista etappen nu till försäljning!

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 1 800 000 kr
31-134 m²
1-6 rum
2 490 kr/mån

Välkommen till Riksbyggens sista etapp i Slottshusen, Brf Skeppskajen, med 64 lägenheter i hörnet Citadellsvägen/Skeppsgatan. Här pågår byggnationen för fullt av dessa fina lägenheter på ett av Malmös absolut bästa lägen. Vi börjar närma oss slutet på denna kungliga resa - Brf Skeppskajen är den sista pusselbiten att hamna på plats i Slottshusen. I denna avslutande etapp ingår 64 lägenheter som sträcker sig från ettor till sexor. Vissa kompakta på 31 kvm och andra mer generösa med plats för både familj, släkt och vänner - på samma gång. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. På toppen av huset hittar du kronjuvelen vars takterrass på inte mindre än 67 kvm sträcker sig runt husets gavlar. I princip finns allt som krävs för ett kungligt liv och boende på gångavstånd. Här möter havets svalkande vågor parkernas grönska och däremellan finns smultronställen i överflöd. Det finns något för alla här runt Citadellskajen. Caféer, omskrivna restauranger och mysiga promenadstråk. Allt i lägenheterna är nytt och fräscht, som sig bör i nyproduktion. Parketten ligger redan lagd och det nya, moderna köket är redo att börja användas från första stund. Vill du inte, så behöver du inte lämna din nya pärla, inte ens för att ta dig ner till tvättstugan. Badrummet är utrustat med en modern och effektiv tvättmaskin samt torktumlare som gör en, förut, tråkig aktivitet smidig och lätthanterlig. Oroa dig inte för vad du ska göra med alla dina kläder, vi har tänkt på förvaringen också – antingen i form av generösa garderober eller klädkammare. Skulle du behöva mer plats för dina prylar finns självklart förråd i källaren.

  • Nybyggnadsprojekt
Aktrisgatan 9, Lindeborg, Malmö kommun

Aktrisgatan 9

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 627 kr/mån
23 418 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt fin lägenhet i gavel på andra våningen med inglasad balkong i västerläge! Denna bostad erbjuder en hall med stora förvaringsmöjligheter som sedan leder dig vidare till samtliga rum. Från hallen nås badrummet & gästtoalett som i dagsläget används som ett tvättrum. Fortsätter du genom hallen tar du dig vidare till köket, beläget till vänster, där moderna bekvämligheter och stilfulla ytor möts för att skapa en perfekt plats för matlagning och gemenskap. Från hallen tar man sig vidare till vardagsrummet, som öppnar upp och bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stort ljusinsläpp tack vare att bostaden är belägen på gaveln vilket skapar en trivsam känsla. Till höger från hallen finner du de två välproportionerade sovrummen, var och en designad med fokus på komfort och avskildhet. Från master bedroom når man den inglasade balkongen som erbjuder en harmonisk utsikt speciellt under den blomstrande våren och sommaren. Denna lägenhet erbjuder en strukturerad och välbalanserad planlösning, där varje rum har sin tydliga plats och funktion, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Lindeborg är ett lugnt och trivsamt område med många barnfamiljer. Här finner ni den perfekta kombinationen av lugn grönska och närhet till den pulserande stadskärnan. Flytta in i ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne.

Rapsåkersvägen 48, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rapsåkersvägen 48

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
107 m²
4 rum
231 m² tomt

Välkommen till Rapsåkersvägen 48! Detta hemtrevliga 2-planshus ligger på ett omtyckt läge i området med Byåkersparken i omnejd vilket gör att du har ingen insyn från baksidan, istället omsluts huset av grönområde. Både på baksidan och på framsidan finns det en uteplats där man kan njuta av flera soltimmar. Bostaden är mycket välplanerad med de sociala ytorna på bottenvåningen och den mer privata sovrumsdelen på ovanvåningen. Här har du chansen att sätta dina alldeles egna prägel och skapa ditt alldeles egna drömboende. Området är lugnt och barnvänligt med trevliga grönområden, många lekplatser samt bra skolor. Bilen parkeras praktiskt i det tillhörande garaget eller parkeringsplatsen och för den som hellre vill använda kollektivtrafik finns det goda kommunikationer med både buss och tåg. Precis ett stenkast från huset ligger busshållplatsen och Oxie Station nås enkelt med cykel eller gång på ett par minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Spannmålsgatan 82, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 15:00
Spannmålsgatan 82, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Spannmålsgatan 82, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Spannmålsgatan 82

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 695 000 kr
110 m²
5 rum
5 947 kr/mån
33 591 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade parhus i Tygelsjö! Här har du verkligen allt du kan önska dig - en nybyggd bostadsrätt som erbjuder ett härligt boende med närhet till både stadsliv och natur. Läget är oslagbart där du inom några minuter når både restauranger, café och konditori men även matbutik. Här finns även härliga grönområden, lekplatser samt ett flertal skolor och förskolor. För den sportintresserade har man Gessie Padel Center inom 2 km och för den badglada har man cykelavstånd till havet. För pendlaren når man både Malmö och Köpenhamn snabbt och enkelt med bil och bussen till Hyllie tar knappt 15 min. Husets ligger lugnt och mysigt på en hörntomt och i närområdet finns det lekplatser som barnen kan nyttja. För dig som har en bil så ligger parkeringsplatsen i anslutning till huset och som medlem har man tillgång till två platser. Som boende kommer du att kunna njuta av två härliga uteplatser, en i norr och en i söder så man har tillgång till solen större delen av dagen. Här har du dessutom tillhörande förråd för förvaring av både trädgårdsredskap, dynor till utemöblerna och andra tillhörigheter. Planlösningen är väl genomtänk med tre sovrum, två badrum och ett kök samt vardagsrum med öppen planlösning. Huset är utrustat med fina materialval där inget lämnats åt slumpen. Det ljusa eklamellgolvet i vit mattlack och vitmålade väggarna är genomgående för hela bostaden som tillsammans med de beige inslagen i badrum och kök ger en stilren och enhetlig känsla. Detta är helt enkelt en drömbostad som ger dig det där lilla extra i vardagen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kronetorps Allé 31B, Arlöv, Burlövs kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Kronetorps Allé 31B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 911 kr/mån
24 052 kr/m²

Trivsam lägenhet på våning tre med en härlig inglasad balkong i söderläge i byggnad som färdigställdes 2017. Modern tvåa med öppen planlösning med generösa sociala ytorna. Rymligt allrum med härligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna, här ryms såväl soffgrupp som matplats. Köket har gott om arbetsytor med ljusa luckor och mörk stenskiva. Bra sovrum med skjutdörrsgarderober, stort helkaklat badrum med egna tvättmöjlighet. Varmt välkomna på visning i natursköna Kronetorpstaden! För pendlaren så är Arlöv perfekt med dess smidiga tillgång till E6/E22. Färdas du via kollektivtrafik så finns det tågstation och busshållplatser inom kort promenadavstånd. Burlöv Center hittar du precis i närheten som erbjuder gott om service- och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Barlastgatan 26, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Barlastgatan 26

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 508 kr/mån
46 204 kr/m²

Varmt välkomna till denna gaveltvåa med balkong. Här bor man bekvämt med egna tvättmöjligheter i badrummet och kvalitetskök från Marbodal. Den öppna planlösningen över kök och vardagsrummet ger en härlig yta att umgås över och härifrån har man direkt access till balkongen. Sovrummet rymmer dubbelsäng och plats för förvaring. Med Skanska som byggherre färdigställdes denna Svanenmärkta byggnad 2020 och föreningen har etablerat en stabil verksamhet med låg månadsavgift och garage med hela 43 laddstationer. Hissen går från markplan och väl inne i lägenheten får man direkt ett intryck av ett luftigt hem med rikligt ljusinsläpp, som tack vare gavel-läget kommer ifrån två väderstreck. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten. I föreningens hus finns dessutom S:t Jacobs stenugnsbageri så en kopp kaffe med gott tilltugg i en härlig miljö är aldrig långt bort. På promenadavstånd nås Dragörkajen med välrenommerade pizzerian Mastio och Limhamns glassmejeri. Åt andra hållet nås Hylliekrokens golfbana samt Limhamnsfältet med sina saltstänkta badbryggor och utsiktsvyer över Sundet och Köpenhamn. Kommunikationsmöjligheter för att ta sig till city eller Hyllie nås från Limhamnsvägen och inne i Limhamns stadskärna finns all tänkbar service som apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och ett brett utbud av restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning och möjligheten att bli sjöstadsbo!

  • Plus
  • Hiss
Bodekullsgatan 33B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Bodekullsgatan 33B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
32,7 m²
1 rum
vån 1
2 137 kr/mån
30 428 kr/m²

Träd in i detta drömboende, där varje rum är en blickfångande kombination av stil och praktisk design. Lägenheten erbjuder generös takhöjd och tidstypiska detaljer som fiskbensparkett och brädgolv. I hallen finns en praktisk avhängningsplats och en rymlig garderob, perfekt för dig som gillar ording och reda. Badrummet är en modern oas med helkaklade vita väggar och ett schackliknande svartvitt golv. Här möts du av toalett, dusch och en elegant vask med tillhörande vaskskåp – en kombination av stil och funktion. Vardagsrummet är en flexibel och ljus yta där fiskbensparkett och ljusgrå väggar skapar en tidlös elegans. Stora fönsterpartier släpper in fantastiskt ljus och ger möjlighet till en mångsidig inredning med både soffhörna och matbord. "Halvan" lämnar plats för sovrum med både säng och förvaring, avgränsat med mjuka gardiner i linnétyg blir det en intim och mysig del av hemmet, perfekt för avkoppling. Köket är en ljus och modern plats för kulinariska äventyr, utrustat med spis, ugn, vask och kyl/frys. Det ljusa brädgolvet och fönstret ger en känsla av luftighet och förstärker den ljusa atmosfären. Denna lägenhet är inte bara en bostad; det är en sammanflätning av stil, funktion och bekvämlighet. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa den perfekta boendemiljön. Området är mycket populärt med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till allt du kan tänkas behöva i vardagen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Knopgränd 3B, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Knopgränd 3B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
5 495 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/5
7 117 kr/mån
46 568 kr/m²

Det är långt mellan gångerna och vi får gå tillbaka ända till 2020 som senast ett av Brf Kryssarens populära townhouse fanns ute till försäljning. Nu förbereds möjligheten att förvärva en av dessa bostäder i etage som präglas av hög standard i material och interiör samt en funktionalitet som är väldigt tilltalande för barnfamiljer. Med två möjliga ingångar nås bostaden både direkt från Knopgränd med egen grind och en halv trappa upp samt från föreningens slutna innergård där man har en stensatt uteplats omgiven av häck och möjlighet till familjens egna cykelplats. Nedre plan erbjuder rymliga sällskapsytor i vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter och dusch, goda förvaringsutrymmen i garderober under trappa och i hall samt separat kök med tillhörande matplats. Köket från Vedum är riktigt trivsamt med spegelramar på de grå skåpluckorna och gedigen stenskiva i granit som arbetsbänk. Dessutom är maskinerna extra utrustade med bland annat självrengörande ugn. Det andra våningsplanet har ett praktiskt allrum direkt när man kommer upp från trappan och den här ytan passar perfekt som TV-rum. Två sovrum är placerade med fönster in mot gård och båda har utgång till balkong i östligt läge samt förvaring i garderob. Master bedroom har två klädkammare samt utgång till balkong i västligt läge. Ovanvåningens badrum har badkar och precis som nedre våningens badrum finns komfortvärme installerat under klinkergolvet. Över hela bostaden ligger grålaserad ekparkett och väggarna är bredspacklade och målade i varmvit färg. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal på ca 60 kvadratmeter som man kan hyra för exempelvis kalas men även erbjuda vänner och familj en plats att övernatta i. I källarplan finns ett stort garage, gott om cykelparkeringar och på entréplan i trapphuset finns rum att ställa barnvagnar i. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. För barnen finns flertalet förskolor och skolor för alla åldrar. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det finns goda pendlingsmöjligheter med centralstationen ca 10 minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. Det finns också tillgång till föreningens elektriska lådcyklar som är utmärkta för längre utflykter till stadens kärna eller Ribersborgs badplats och kallbadhus som ligger 5 minuter hemifrån på cykel.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Blåsebergavägen 23, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 23

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 850 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 5/6
2 404 kr/mån
46 835 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande 1,5:a med en balkong i soligt söderläge och fin utsikt mot både gården och kalkbrottet. Här njuter du av en öppen planlösning, vinkelkök från Marbodal och mysig sovalkov. Dessutom har du tillgång till bra förvaring. När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett praktiskt städskåp. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Fortsätt in till hemmets sociala yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge när vännerna kommer förbi samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta. Utanför vardagsrumsdelen ligger den härliga balkongen i perfekt söderläge. Med sin slående utsikt över den gröna gården och kalkbrottet blir den en given favoritplats för mysiga bruncher och middagar under sommarhalvåret. Längst in i hemmet, avskilt från de sociala delarna, ligger den mysiga sovalkoven. Här får du möjlighet att bo i ett modernt och praktiskt boende med det natursköna kalkbrottet runt knuten. Dessutom har du bekväm tillgång till allt som såväl Hyllie, Limhamn och Malmö har att erbjuda med utmärkt busskommunikation, samt Ringvägen för enkel pendling. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Kollegiegatan 3a, Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kollegiegatan 3a

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/8
3 605 kr/mån
16 597 kr/m²

Varmt välkommen till denna luftiga och väl omhändertagna lägenheten i Nydala/Eriksfält. På femte våningen möts ni av en rymlig trerummare på 72 kvadratmeter med inglasad balkong. Hallen är välplanerad som på så sätt smidigt förenar alla bostadens rum, vilket skapar en atmosfär perfekt för både avkoppling och sociala stunder. Köket, utrustat med praktiska apparater och eleganta detaljer, är grunden för en trevlig matlagningsstund. Här finner du två inbjudande sovrum, varav det rymliga huvudsovrums ger en fridfull oas med generöst naturligt ljus. Det extra sovrummet är flexibelt och anpassningsbart, perfekt för gäster eller som det ultimata hemmakontoret. Den inglasade balkongen utgör en genuin höjdpunkt, en plats där du kan njuta av din morgonkaffe eller stilla kvällar med panoramautsikt över omgivningen. Med en genomtänkt planlösning, moderna bekvämligheter och en unik atmosfär är denna trerummare en inbjudande kombination av komfort och personlig charm. Välkomna hem till en plats med en själ och karaktär, där varje hörn berättar en historia och inbjuder till en äkta känsla av hemtrevnad och värme. Här finns utrymme för dina minnen och drömmar i en boendemiljö med personlig touch. Närhet till matbutik, vårdcentral och samtliga resterande nödvändigheter skapar simpelhet, en fantastisk gård som erbjuder grillmöjligheter är även ett stort plus.

  • Hiss
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Klagshamnsvägen 73, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Klagshamnsvägen 73

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
7 850 000 kr
203 + 2 m²
8 rum
807 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva Bunkeflos äldsta hus! Detta fantastiska hem, byggt år 1893 med sten från Klagshamns kalkbrott, är ett unikt hus med många charmiga vinklar och vrår. Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt. I huvudbyggnaden möts man av rum i fil med braskamin, vackra Dalaflodagolv, härligt ljusflöde, ett trivsamt kök i husets hjärta och ett trevligt matrum med platsbyggda vitrinskåp. Här finns också ett badrum med charmig inredning och stort träbadkar. Vidare genom arbetsrummet når man ett stort uterum i söderläge och sedan annexet/stallet. I denna del finns i markplan en stor tvättstuga med fina arbetsytor och förvaringsutrymme och ett förråd/verkstad - båda med direkt tillgång till trädgården. Här finns också ett duschrum med bastu. En trappa upp möts man av ett härligt allrum med braskamin. Utsikten över naturreservatet och Öresund gör att man lätt slår sig ner här! Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet - valet är ditt! Läget är verkligen oslagbart. Den lummiga trädgården ligger precis intill det vackra naturreservatet i Bunkeflo vilket ger dig en fridfull och harmonisk omgivning att njuta av. Att vakna upp till en fantastisk utsikt över Öresund är en förmån som få kan uppleva. En perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet, med en lummig trädgård intill naturreservatet och en rogivande utsikt över Öresund. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Flensburgsgatan 5A, Dalaplan, Malmö kommun

Flensburgsgatan 5A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 075 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 520 kr/mån
31 618 kr/m²

Med anor från 1928 har Brf Söderhems rödteglade 20-talsbyggnad en välbevarad interiör och vacker sluten innergård. Här finner ni denna charmiga etta med högt i tak, härligt ljusinsläpp och fina detaljer så som fiskbensparkett och takrosetter. En halv trappa upp välkomnar bostaden med sina 34 kvadratmeter. I hallen ges möjlighet till avhängning och förvaring i klädkammare. Allrummet ligger på hörnläge med fönster i två väderstreck och dess yta går att disponera på ett flertal olika vis. Köket vetter mot föreningens lummiga gård på framsidan av huset. Originalköket finns bevarat och har med åren rustats upp med ny bänkskiva, mosaik och målning av luckorna. Föreningen är välskött med en låg belåning och har lämnat flera av de större renoveringsprojekten bakom sig. Allt man kan tänkas behöva finns i närområdet – matbutik och restauranger hittar man runt hörnet, gym tvärs över gatan och ska man ta en löptur ligger Pildammsparken bara några minuter bort. Är man istället sugen på att ta en bit mat och något gott att dricka så rekommenderas Möllevångstorget med dess fantastiska utbud av både restauranger, barer och snabbmat. Inom 5-10 minuters promenad når man Mobilias stora utbud och likaså Triangeln som utöver sitt stora utbud av butiker har tågstation med avgångar till både Danmark eller vidare i Skåne. På Södervärn har man även goda bussförbindelser runt om i Malmö.

  • Plus
Köpenhamnsvägen 9A, Malmö, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 9A

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 895 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 5
6 811 kr/mån
34 671 kr/m²

Nu kan vi presentera en utav Brf Lessös populära fyror med genomgående planlösning och generös rumsfördelning. Denna bostad erbjuder flera praktiska egenskaper som renoverade våtutrymmen i form av badrum och gäst-wc, tre funktionella sovrum och utmärkta förvaringsmöjligheter i alla delar av lägenheten. Med hiss från markplan välkomnar 83,5 välplanerade kvadratmeter med fönster i två väderstreck och en genomgående planlösning. Vardagsrummet har luftiga ytor, köket är praktiskt utformat med arbetsytor och förvaring på båda sidor samt plats för matbord intill fönster. I anslutning till hall och entré finner vi både ett helkaklat badrum och en praktiskt gäst-wc som båda är renoverade. I bostadens finns även tre generösa sovrum som med fördel kan utnyttjas som exempelvis kontor eller gästrum. Tack vare bostadens höga placering i byggnaden skymtar takåsar utanför fönsterna, från köket och två av sovrummen syns även pampiga Turning Torso. I samma hus bara en trappa upp finns en gemensam piskbalkong att tillgå försett med bord och stolar. Här kan man avnjuta tillfällen när vädret tillåter, varför inte plocka med sig middagen upp, njuta av solen eller av den friska luften. På kort promenadavstånd nås både Rönneholmsparken och Pildammsparken och i absolut närområdet finns både Ica och Coop med varsin mataffär. I området finns även ett antal restauranger och kommunikationsmöjligheterna är goda med busshållplatser precis runt hörnet. För barnfamiljen finns flera valmöjligheter gällande lekplatser, förskolor och skolor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Plus
  • Hiss
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
6 595 000 kr
123 m²
5 rum
vån 8/9
8 603 kr/mån
53 618 kr/m²

En ny stjärna har tänts och tagit plats på ypperligt läge där Ribersborgs öppna gröna fält och strandremsa tar slut och Västra Hamnens moderna bebyggelse tar vid. Brf Stellas niovåningshus reser sig längs Stora Varvsgatan och här har vi det stora nöjet att bjuda upp till den åttonde våningen och denna fantastiska bostad med havsutsikt, dubbla balkonger och en tilltalande planlösning med flertalet uppskattade egenskaper. Av föreningens 57 lägenheter är detta den enda lägenhetstypen som erbjuder fyra sovrum - alla dessutom av generösa storlekar vilket är sällsynt och perfekt för familjer med äldre barn. De 123 kvadratmeterna förgylls av flera smarta förvaringslösningar, två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättmöjligheter och framförallt ett underbart sällskapsrum med stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljusinsläpp. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö som dels tillför köket en praktiskt dimension i arbetsytor och förvaring, men fungerar även som en trevlig samlingsplats vid sociala sammankomster. Härifrån den stora söderbalkonger med gott om solmöjligheter och fantastiska utsikter där främst Ribersborgsstranden och havet fångar blicken men om sliter man ögonen åt andra hållet tornar citys skyline upp i sydost. Sovrummen är mellan 11-14 kvm och från ett master bedroom nås bostadens andra balkong som vetter in mot gården i ett svalare norrläge. Föreningens byggnad har låg energiförbrukning och en energiklassificering på B, vilket ger möjlighet till gröna bolån hos banker. Med hänsyn av klimatet har solceller installerats på husets tak. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslokal, cykelverkstad och gott om cykelparkering i källaren.. En lummig innergård kommer anläggas med gräsmatta, träd, pergola, och möjligheter för grill och umgänge. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra Förstadsgatan 79A, Malmö, Malmö kommun
  • Sön 24 mar kl 12:15

Södra Förstadsgatan 79A

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 929 kr/mån
44 831 kr/m²

Stig in i en riktig citypärla på Södra Förstadsgatan 79A! Här möts du av 30-tals attribut som högt i tak, brädgolv, parkettgolv och takrosetter. Välkommen till ett hem där det vackra möter det praktiska. Denna drömlägenhet på cirka 45 kvadratmeter är genomtänkt in i minsta detalj. Ett separat renoverat kök, ett ombonat sovrum och ett vardagsrum där varje ögonblick är fyllt med ljus och skönhet. Här erbjuds även en härlig balkong – din privata oas mitt i stadens puls. Läget är oslagbart – Södra Förstadsgatan 79A är din portal till Triangeln, Möllan, Pildammsparken och City. Här har området blomstrat i takt med Triangelstationen och Citys utökade restaurang- och caféliv. Kvarteren blandas av tidigt sekelskifte och vackra 1920-tals fastigheter som tillsammans med nybyggnation förgyller gatstråken och kvarteren. Här erbjuds ett rikt utbud av trendiga restauranger, shopping och små kaffehak. För pendlaren nås nya Triangeln och innerstadsbussnätet precis runt hörnan. Snart byggs även Södra Förstadsgatan i höjd med Rådmansvången om till gågata. Gatan byggs om från fasad till fasad och kommer länka ihop stadens nuvarande centrum och Möllevången på ett mer attraktivt sätt. Följ länken för mer info: https://malmo.se/Mer-Malmo-at-alla/Radmansvangen-Sodra-Forstadsgatan.html HSB Brf Vesslan är inte bara en förening, det är ett gemenskapens epicentrum. Innergården bjuder in till trivsamma stunder, orangeriet blir din egen lilla vinterträdgård, och takterrassen är platsen för oförglömliga kvällar. Källar- och vindsförråd ger dig utrymme att organisera ditt boende. Tvättstuga och en nyrenoverad bastu adderar till den bekvämlighet du förtjänar. Garage i huset och möjligheten till en övernattningslägenhet för de speciella tillfällena. Välkommen till Södra Förstadsgatan 79A! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Södra Gulsparvsgatan 26D, Söderkulla, Malmö kommun

Södra Gulsparvsgatan 26D

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 7/13
4 603 kr/mån
18 547 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trerumslägenhet med en stor balkong i bästa västerläge och med en härlig utsikt över omgivningarna från våning 7. Planlösningen är välavvägd med gott om förvaringsutrymme och samtliga rum är av bra storlek med plats för diverse möblemang. Bostaden förses med ett generöst ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen och de fria läget från våning 7. Som boende på Söderkulla kan du tack vare generösa grönområden njuta av fina utemiljöer och trevliga promenadstråk, samtidigt som du även har närhet till det mesta inom service. I närområdet ligger både skola, förskolor, lekplatser, mataffärer och vårdcentral. Ringvägen nås på knappa minuten som tar dig vidare till både Hyllie och Svågertorp med stort utbud av shopping och evenemang. Ytterligare kommunikationer erbjuds via stadsbuss 2 och 7 som snabbt tar dig in till de centrala delarna av Malmö. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Brf Havsbrynet, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Brf Havsbrynet

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
fr. 3 595 000 kr
81 m²
3 rum
4 794 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Kronborgsvägen 12A, Pildammarna, Malmö kommun

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
5 433 kr/mån
34 254 kr/m²

Intill Pildammsparkens grönskande famn ligger Kronborgsvägen som omtyckt adress på ett av Malmös eftertraktade parklägen. Här i välskötta HSB Brf Roskilde finner vi en rymlig trerummare med genomgående planlösning på gavelläge och fransk balkong. På våningsplan två välkomnar 67 kvadratmeter och en bostad i gott skick med tidstypiska detaljer som ölandsstengolv, fönsterbänkar i natursten och burspråk. De generösa sällskapsytorna i vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblering. Här är takhöjden väl tilltagen och rummet får rikligt med ljusinsläpp via fönster i två väderstreck samt fransk balkong. De två sovrummen har utmärkta förvaringsutrymmen genom stora garderobspartier och det större sovrummet är dessutom placerat med fönster och utsikt över föreningens välskötta innergård samt Pildammsparken. Köket är perfekt anpassat för den som uppskattar att laga mat och umgås i sällskap med vänner och familj. Förutom arbetsytor över en vacker och tålig stenbänk samt goda förvaringsutrymmen i över- och underskåp, har köket plats för matbord om ca 4-6 personer. Till detta erbjuds ett helkaklat badrum som renoverats med omsorg och fina materialval. Bostadens innerväggar vid vardagsrum och sovrummen är byggda i efterhand och är således möjliga att justera för den som föredrar separat ingång till den mindre sovrummet. Möjligen går det även att öppna upp mellan kök och vardagsrum även om det alltid ska godkännas av föreningen. Se alternativ planlösning. HSB Brf Roskilde är en välskött föreningen där man äger sin mark och med en fint planerad verksamhet med trevliga faciliteter för de boende. I närområdet finns ett brett serviceutbud, populär fik och restauranger. Utanför dörren väntar Pildammsparken på ditt besök, kanske en promenad eller joggingtur? För den som värdesätter goda kommunikationer finns stadsbussförbindelse intill adressen och Citytunnels Triangelstation på 850 meters avstånd. Ett centralt läge som har mycket att erbjuda och icke att förglömma Ribersborgsstranden och citykärnan endast på promenadavstånd. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Axel Danielssons väg 153F, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 153F

Villa
Almvik, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 995 000 kr
92 + 19 m²
4 rum
528 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina enplanshus på Axel Danielssons väg 153F! När du öppnar upp dörren till detta hus nås du av en ljus hall som vetter ut över den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket är ljust och välutrustat och centralt i köket har du en köksö att laga mat på, och dela trevliga stunder med din familj & vänner kring. Det finns tre sovrum, varav ett större och två mindre som funkar fint som barnrum/gästrum/kontor. Badrummet är rymligt och inkluderar såväl jacuzzi som dusch. Intill kök/vardagsrum finns också ett inglasat uterum om närmare 20m2, med plats för soffgrupp och matgrupp som blir ett härligt extrarum under vår/sommar/höst med utsikt över uteplats, pool och trädgård. På tomten finns också två stycken förvaringsbodar och den stenlagda uteplatsen rymmer gott och väl lounge-grupp, grill och solstolar som skapar en härlig oas under sommarens eftermiddagar i solen. På framsidan av huset har vi uppställningsplats för två bilar och en mindre trädgård. Här bor du på ett lugnt läge, perfekt för en barnfamilj med närhet till såväl grönområden, skolor, förskolor som bussförbindelser. Du har dessutom ringvägen på någon minuts avstånd vilket gör att du snabbt tar dig ut ur Malmö och även når Köpenhamn på mindre än 30 minuter. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 147F, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 147F

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 087 kr/mån
32 353 kr/m²

Låt dig genomsyras av rent estetisk funkisstil med en takhöjd om 2,62 m till en kombination av modern inredning från 2021 med exklusivt materialval. Detta är en drömlägenhet som är renskalad och moderniserats för den kräsne. Ditt första intryck när du kliver in är luftighet, rymd och exklusivt med naturligt ljusinsläpp som flödar igenom den genomgående planlösningen! Låt dina fötter omfamnas av behaglig golvvärme igenom granitgolvet genom hall och kök. Vardagsrummet öppnas upp genom ett valv till köket som är ombyggt och nyinsatt från Ikea med integrerade vitvaror från 2021. Här finns plats för matbord 4-6 personer. Vacker utsikt in mot den välskötta och grönskande innergård. Det stora rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med färdiginstallerade garderober som ingår i köpet. Här får du även plats för skrivbord. Njut av lyxen med utgång till balkong där du kan njuta av eftermiddag och kvällssol. Badrummet har renoverats av föreningen med ägarens önskemål av inredning och extra kapitalinsats. I samband med detta har man passat på att utöka utrymmet i badrummet för att få plats med tvätt/torkmaskin med förberedelser för den som önskar. I välskötta Brf Ellstorp bor du praktiskt med mycket kommunikationsmöjligheter och stabil med god ekonomi i föreningen med den låga lån/kvm. Lugna Ellstorp erbjuder en vacker parkmiljö och lugna gator bara ett stenkast från Värnhems stora utbud av matbutiker och fina restauranger. Centralstationen nås på bara några minuter för den som pendlar. Likaså motorvägen via Inre Ringvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 425 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 262 kr/mån
47 549 kr/m²

Alldeles intill Varvsparken och i hjärtat av Västra Hamnen erbjuds denna nyproducerade tvårummare till den som söker en välplanerad bostad med en sober interiör och det lilla extra i fina tillval som höjer den annars goda grundstandarden. Här märks bland annat arbetsytor i kompositsten i köket, infällda spotlights med dimmerfunktion i hall och badrum samt takdusch och tvättpelare. Dessutom löper vitlaserad ekparkett över hela lägenheten och ger ett behagligt och ljust intryck. Lägenhetens 51 kvadratmeter används på bästa tänkbara sätt. En effektiv hall med garderob övergår snabbt till ett stort och luftigt rum där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Härifrån når man en rymlig balkong med solmöjligheter under förmiddagen fram till ca lunchtid. En trevlig detalj i vardagsrummet är det lilla södergående fönstret, vilket ger rummet ljusinsläpp från två väderstreck. Badrummet har egna tvättmöjligheter och i sovrummet ryms en dubbelsäng tillsammans med förvaringsutrymme i en garderob med skjutdörrsfunktion. Ytterligare förvaring erbjuds i ett vindsförråd. Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas. Lägenheten kommer att vara färdigbyggd och redo att tillträdas från och med den 23 april 2024. Innan dess kan inga visningar i lägenheten erbjudas, men ansvarig mäklare tar gärna emot på kontoret eller finns tillgänglig för ett informationssamtal över telefon.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Blåsebergavägen 19, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 19

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/6
5 072 kr/mån
36 944 kr/m²

Succén fortsätter: Bo utan avgift i 24 månader Om du köper ett hem i Horisonten, får du bo utan månadsavgift i två år. Det innebär att du får en hel del pengar över som du kan använda till andra saker i ditt liv. Du kan till exempel få ett riktigt bra försprång på din amortering. Erbjudandet gäller aktuella bostäder till salu i trappa E till F samt radhusen R-11 till 14 i Horisonten och om du skriver på ett kontrakt senast 30 april 2024. Hela kostnaden tas av Skanska och belastar inte bostadsrättsföreningen. Välkommen till denna tvåa på 54 kvm belägen på våning 3 med en stor österbalkong. I lägenheten möts du av ett funktionellt och stilrent L-format kök från Marbodal i öppen planlösning med ett luftigt vardagsrum. Köket är perfekt för den matlagningsintresserade och erbjuder gott om arbets- och förvaringsutrymme. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den rymliga balkongen, vilket skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet. Denna lägenhet erbjuder även ett stort sovrum om 12 kvm, vilket ger gott om utrymme för dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler. Det kombinerade badrummet och tvättfaciliteterna bidrar till praktisk vardagskomfort och gör att du kan spara tid och energi genom att ha allt på ett och samma ställe. Lägenheten är belägen intill det vackra kalkbrottet på Elinegård. Dessutom har du bra pendlingsmöjligheter med närhet till ringvägen och Köpenhamn, samt smidig bussförbindelse till Limhamn, Hyllie och centrum. För dig som uppskattar fördelarna med att kunna ta en promenad finns det fina promenadområden i närområdet och för barnfamiljer finns det gott om möjligheter till lek och lärande med närhet till skola, förskola och lekplatser. Dessutom har du bekvämt avstånd till mataffärer och andra nödvändiga serviceinrättningar för en smidig vardag. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 26, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 26

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
3 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/7
5 181 kr/mån
45 390 kr/m²

Vi presenterar en fantastisk trerummare i den populära föreningen Kryssaren, belägen på en hög och fritt belägen plats. Lägenheten har en inglasad balkong med en underbar utsikt över föreningens innergård. Lägenheten är belägen på sjätte våningen av sju och nås enkelt via hiss från markplan. När du kommer in genom den rymliga hallen möts du av generöst med förvaringsutrymmen. Härifrån når du både badrummet med egna tvättmöjligheter och en gäst-wc. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som skapar en sammanhängande och luftig känsla. En liten vägg och en köksö fungerar som avskiljare, och de sociala utrymmena sträcker sig ut till den inglasade balkongen. Balkongen har en fantastisk placering som vetter mot sydväst och den grönskande och slutna innergården. Du kan öppna upp inglasningen helt och golvet är beklätt med trätrall. De två sovrummen är funktionella och varierar i storlek. Det ena sovrummet har plats för en dubbelsäng och erbjuder förvaring i en garderob med skjutdörrar. Det andra sovrummet är perfekt som ett barnrum eller kombinerat gäst- och arbetsrum. Föreningens byggnader har låg energiförbrukning och en energiklassificering på B, vilket ger möjlighet till gröna bolån hos banker. Innergården är vackert grönskande och avskild, vilket ger utrymme för umgänge med vänner och familj. Besökare har även möjlighet att boka gemensamhetslokalen, som har övernattningsmöjligheter. Under gården finns ett garage, och föreningen erbjuder också uthyrning av lådcyklar till sina medlemmar. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Vill man uppleva ett ännu större cityutbud ligger Köpenhamn nära och för resor till kontinenten tar tågresan till Kastrups flygplats cirka 25 min. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information eller bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stallgränd 1, Elinegård, Malmö kommun
  • Tis 26 mar kl 16:30

Stallgränd 1

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/2
8 315 kr/mån
35 960 kr/m²

Gavelradhus i 2 plan om hela 125 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning på nedre plan, med ett modernt och stilrent kök från Vedum, matplats som rymmer 4-6 personer samt ett rymligt vardagsrum. Här kan du njuta av samvaro och goda middagar med vännerna samtidigt. Bostaden är mycket ljus och luftig, tack vare fönster i tre väderstreck och från vardagsrummet når du bostadens uteplats som vetter mot föreningens gård. På bottenvåningen hittar du även ett stilrent badrum, en välkomnande hall samt en separat tvättstuga som gör vardagen både enklare och bekvämare. En trappa upp möts du av ett mysigt allrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Här finns också ett stort sovrum med walk-in closet samt två mindre sovrum, som passar perfekt för barnen eller som gästrum/kontor. Läget är optimalt med närhet till naturen, då bostaden ligger invid det vackra kalkbrottet på Elinegård. Samtidigt är pendlingsläget mycket bra, med nära till ringvägen och Köpenhamn. Dessutom finns det även bra bussförbindelse till Limhamn och Hyllie samt centrum. Här finns även fina promenadområden och en skola precis på andra sidan gatan – perfekt för barnfamiljen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 35