Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Svensk Fastighetsförmedling Värnamo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 2
Vik Strandvägen 5, Hestra, Gislaveds kommun, bild 3

Vik Strandvägen 5

Tomt
Hestra, Gislaveds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
925 000 kr
836 m² tomt

Ett sällsynt tillfälle har nu dykt upp för dig som vill bygga ditt drömboende i vacker natur med sjöutsikt och tillgång badplats, bastu och underbar natur. Högt och vackert belägen tomt med sjöutsikt. Fastigheten ingår i en samfällighet där du får tillgång till strand, bad och bastu mm.

  • Premium
Kyrkogatan 14, Forsheda, Värnamo kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 125 000 kr
156 m²
5 rum
982 m² tomt

Välkommen till Kyrkogatan 14 i Forsheda - en väl omhändertagen 1,5 plansvilla byggd 1975 som för första gången ska byta ägare. Villan är disponerad på fem rum och kök med två badrum - ett i varje plan. Dessutom finns fristående garage med förråd, inglasad altan i väster Huset är mycket välskött och omhändertaget. Granne med grönområde och baksida utan insyn. Låga driftskostnader med luftvärmepump. Allrum på övreplan med ryggåstak ! 4 sovrum med möjlighet till 5. Här bor man bekvämt i ett familjekärt område på lugn villagata med närhet till såväl lekplats, utomhusbad, fotbollsplaner, skola och förskola. I Forsheda finns även goda kommunikationer med tåg och buss, mataffär som är öppen sju dagar i veckan samt närhet till naturen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Värnamo/Karlsdal/Floras gränd, Karlsdal, Värnamo kommun
  • 11 lediga bostäder

Värnamo/Karlsdal/Floras gränd

Lägenhet
Karlsdal, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
fr. 1 790 000 kr
54-108 m²
2-4 rum
4 137 kr/mån

Tecknar du avtal under februari och mars får du som köper HALVERAD månadsavgift under 1 år! I stadsdelen Karlsdal i Värnamo bygger Derome 25 bostadsrätter i brf Floras gränd för dig som drömmer om ett boende nära vacker natur och stadens puls. Här hittar du hem om du vill bo i ett lugnt område på cykelavstånd till Värnamo centrum, Apladalen och bad i sjön Osudden. Brf Floras gränd består av 21 lägenheter med 2-3 rum & kök om 45-81 kvm i flerbostadshus och fyra radhuslägenheter om 108 kvm. Bostäderna ligger kring en skyddad innergård där du kan duka upp middagen och umgås med vänner och familj under ljumna sommarkvällar. Här kommer odlingslådor finnas för dig som vill få utlopp för ditt trädgårdsintresse. Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Arkitekturen är tidlös. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Radhuslägenheterna erbjuder privata uteplatser där du kan njuta av en skön kvällssol och de flesta lägenheterna i flerbostadshusen har egen uteplats eller balkong. Vilken bostadstyp du än väljer i brf Floras gränd kommer du få ett hem med välplanerad planlösning och alla bekvämligheter som nyproduktion ger.

  • Nybyggnadsprojekt
Granstalida Backen 1, Granstalida, Värnamo kommun
  • Mån 1 apr kl 12:30
Granstalida Backen 1, Granstalida, Värnamo kommun, bild 2
Granstalida Backen 1, Granstalida, Värnamo kommun, bild 3

Granstalida Backen 1

Villa
Granstalida, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 250 000 kr
56 m²
3 rum
3 437 m² tomt

En sommartorpsidyll i Granstalida strax utanför Rydaholm är snart till salu! Välkommen att anmäla ditt intresse. Stuga i mycket gott skick som kan användas året runt. Djupborrad brunn, nytt avlopp, luftvärmepump. Stor tomt. Privat och fritt läge med vacker lövskog som granne. En plats för familjen att få sinnesro och avkoppling.

  • Premium
Milstensvägen 23, Bor, Värnamo kommun

Milstensvägen 23

Lägenhet
Bor, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
725 000 kr
110,4 m²
4 rum
vån 1/2
5 338 kr/mån
6 567 kr/m²

Välkommen till denna stilsäkra pärla på Milstensvägen i Bor! Denna renoverade bostadsrätt på 97 kvadratmeter erbjuder ett perfekt hem för familjen som för paret. För den som vill njuta av soliga dagar och ljumma kvällar finns en härlig uteplats att koppla av på. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område i Bor, där lekplatser och grönområden finns inom bekvämt avstånd. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till både buss- och tågförbindelser som tar dig snabbt och smidigt in till Värnamo eller vidare ut i naturen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en perfekt kombination av modernitet, bekvämlighet och närhet till både natur och stadsliv. Ypperlig chans för dig som söker ett tryggt hem där du kan slå dig ner och känna trevnad. Välkommen på visning!

Kvarnängsgatan 18, Värnamo, Värnamo kommun
  • Lör 6 apr kl 12:00
Kvarnängsgatan 18, Värnamo, Värnamo kommun, bild 2
Kvarnängsgatan 18, Värnamo, Värnamo kommun, bild 3

Kvarnängsgatan 18

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 850 000 kr
180 + 92 m²
7 rum
3 703 m² tomt

Stig in i en tidlös värld av välbevarad funkischarm och låt dina drömmar bli verklighet i detta stora och välplanerade hem. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn. Med samtliga sovrum belägna på samma våning, erbjuds enkelhet och bekvämlighet för hela familjen. Detta hus är inte bara ett hem, det är en plats där du kan skapa dina egna minnen. Med ett garage som rymmer två bilar och en stor, lummig tomt finns här gott om utrymme för både lek och avkoppling. Den stora tomten är egentligen två olika fastigheter och du som önskar kan ev sälja den ena tomten eller bygga ett hus till. Original detaljer ger en touch av historia och karaktär till varje rum. Med visst renoveringsbehov har du möjligheten att sätta din personliga prägel på detta unika hus. Låt din kreativitet flöda och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Välkommen till Kvarnängsgatan 18 - en plats där dina drömmar blir verklighet.

  • Premium
Tovhult Humleåsen 1, Humleåsen, Värnamo kommun

Tovhult Humleåsen 1

Villa
Humleåsen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 325 000 kr
83 + 56 m²
4 rum
2 830 m² tomt

Välkommen till Tovhult Humleåsen 1 Upptäck den lantliga omgivningen i Humleåsen och dess vackra natur med b la Trollskogen och Enskällaboberg runt knuten. En villa som passar utmärkt som året runt eller fritidshus. Endast 5 min med bil till både Bredaryd och Anderstorpt och dess service. Busshållplats i strax utanför huset med goda förbindelser mot Värnamo och Gislaved. Det charmiga huset har varit samma familjs ägo sedan 1992 Huset är i mycket gott skick. Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat huset Här får du en luftig planlösning med öppet och välplanerat kök som är öppet mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns det även möjlighet att installera en eldstad som skulle höja mysfaktorn ytterligare. Låga driftskostnader med bergvärmepump från 2019. Övre plan bjuder på ett rymligt sovrum och man kan dela av till ytterligare ett sovrum. Källarplan med bla pannrum tvättstuga, förråd och groventré. Fiber från Värnamo energi. Djupborrad brunn. Nytt kök från 2020. Nytt tak 2016. Laddbox för elbild från 2022 Välkommen att upptäcka detta charmiga och mysiga hus i Humleåsen!

  • Balkong
  • Uteplats
Blåbärsvägen 3, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 3

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 475 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
5 749 kr/mån
15 860 kr/m²

Några trappor upp från entréplan möts ni av en väl omhändertagen bostad på 93 kvm. Två ordentliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och skulle behov finnas går det enkelt att få till ett tredje sovrum. Fräscht kök, inglasad balkong, badrum. Något för familjen som för den ensamma. Barnvänligt läge med gångavstånd till barnomsorg, lekplats och skola. Varmt välkommen på visning!

Kärdavägen 8, Kärda, Värnamo kommun

Kärdavägen 8

Villa
Kärda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 695 000 kr
120 + 68 m²
5 rum
897 m² tomt

Välkommen till Kärdavägen 8, ett hemtrevligt och fräscht boende. Huset har på senare år fått ny drändering, nya fönster och nytt badrum. Ett hus där som tråkiga renoveringarna är utförda! Här kan du flytta in och njuta. Insynskyddad baksida i västerläge. Låga driftskostnader med luft/vatten värmepump. Bra läge i Kärda nära till både Värnamo och Forsheda med bra kommunikationer och närhet till skola och förskola. Anmäl ditt intresse redan idag! Varmt välkommen till Kärdavägen 8!

Dannäs Ängsvägen 3, Dannäs, Värnamo kommun

Dannäs Ängsvägen 3

Villa
Dannäs, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
695 000 kr
92 + 90 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till Dannäs Ängsvägen 3, där du hittar detta gedigna hus i originalskick som har välbevarats genom åren. Med sin trevliga uteplats som bjuder på många soltimmar kan du njuta av den naturnära omgivningen på bästa sätt. Detta hus erbjuder en optimal planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger både komfort och praktiskt boende. För de små i familjen finns en stor trädgård med gott om plats för lek och bus. Med en bostadsyta om 92 kvadratmeteroch biarea på 90 kvm och en tomtarea på hela 896 kvadratmeter finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala aktiviteter. Beläget i charmiga och mysiga Dannäs, kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till allt du behöver. Detta objekt är verkligen en pärla med sin kombination av naturnära läge, välbevarat skick och möjligheten till både avkoppling och aktiviteter. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Uteplats
Dannäs Solängen 1, Forsheda, Värnamo kommun

Dannäs Solängen 1

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
3 295 000 kr
377 + 175 m²
14 rum
2 465 m² tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna mångsidiga fastighet med naturen runt hörnet. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga din vision och skapa en verksamhet ( Byggnaden är godkänd för att bedriva ett HVB hem)eller generationsboende för den som så önskar, eller varför inte ett boende för den stora familjen? Här är en fastighet med stor flexibilitet att anpassa efter just dina behov. Allt fördelat på fyra plan inklusive källaren. I huset finns det 11 sovrum! Garage i källarplan. Med få grannar och fastighetens lugna läge i Dannäs har ni har nu chansen att förvärva möjligheternas fastighet! Närhet till sjön Bolmen och dess vackra omgivningar. Endast 20 min till Värnamo centrum. Låga driftskostnader med pellets.

  • Balkong
  • Uteplats
Jönköpingsvägen 4, Centrum, Värnamo kommun

Jönköpingsvägen 4

Lägenhet
Centrum, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 495 000 kr
110,5 m²
4 rum
vån 1/5
6 353 kr/mån
22 579 kr/m²

Tillfälle till en sällsynt fräsch 4:a mitt i stan utan trappor. Centralt boende med låg avgift, i populära Brf Håven. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv, inglasad balkong och modernt och fräscht kaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. En förening med det lilla extra såsom gym, övernattningsrum och bastu. Dessutom hiss för smidig vardag. En bostadsrätt som lämpar sig väl till dig som söker något underhållsfritt och centralt. Välkommen in och upplev detta på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Törnskatevägen 14, Törnskatan, Värnamo kommun

Törnskatevägen 14

Villa
Törnskatan, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 125 000 kr
120 m²
4 rum
455 m² tomt

Välkommen till Törnskatevägen 14! En välplanerad 2 plansvilla belägen på trivsamma Törnskatan. Villan är från 1979 och har en mycket yteffektiv och praktisk planlösning som passar många. Neutrala färgval i hela huset som skapar ett trivsamt och ljust boende som passar alla i familjen. här erbjuds bl a 3 sovrum, gästtoalett, badrum, vardagsrum, rymligt kök och uteplats i söder. Lummig och fin trädgård. Ett mycket prisvärt boende som passar många. Här bor ni nära förskolor, skolor, natur mm. Välkommen in!

Västermogatan 37, Karlsdal , Värnamo kommun

Västermogatan 37

Lägenhet
Karlsdal , Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 308 kr/mån
37 324 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Växjövägen 25, Malmen, Värnamo kommun

Växjövägen 25

Lägenhet
Malmen, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 200 kr/mån
17 885 kr/m²

3:a i toppskick om ca 78 kvm, med låg avgift, belägen på Växjövägen 25! Erbjuder bland annat en ljus och luftig känsla med fräsch interiör. Välplanerade kvadratmeter med öppen spis och balkong i söderläge. Modernt kök och badrum med dusch. Flera förråd och dessutom egen p-plats med eluttag. Här bor Ni nära köpcentrum, bensinmack, mataffär och Vråen centrum. Bara att flytta in och bo, välkomna på visning!

Floras Gränd, null, Värnamo kommun

Floras Gränd

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 880 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 137 kr/mån
34 815 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Hiss
Västermogatan 37, null, Värnamo kommun

Västermogatan 37

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 660 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 547 kr/mån
35 467 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade vindsvåning med snedtak. Hjärtat i lägenheten blir det ljusa och generösa vardagsrummet, här finns gott om plats för att samla familj och vänner. Via vardagsrummet når du balkongen som ligger i skönt söderläge. Här möts du av en ljus och välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummets stora yta fungerar lika bra för familjen i vardagslivet som när hela släkten kommer för att umgås. Det helkaklade badrummet är rymligt med dusch, torktumlare och tvättmaskin. Sovrummen ligger samlade med ingång från vardagsrummet och det större sovrummet har plats för dubbelsäng och det finns även en rymlig skjutdörrsgarderob. Om du inte behöver två sovrum kan du såklart använda ett rum till din favorithobby. Kanske en ateljé eller ett bibliotek? Från vardagsrummet går du direkt ut på balkongen som ligger i ett gott söderläge, här du kan njuta av sol, blommor och kanske lite kryddodling? Husen har formgetts för att smälta in i den befintliga bebyggelsen. Detaljer som de mjukt inramade fönstren, entrétaken med globbelysning och den klassiska kulörsättningen för tankarna till äldre arkitektur. Det finns privat parkering och gästparkeringar på innergården. Samtliga bostäder har privata förråd på ca 2-3 kvadratmeter, dessa ligger i ett separat hus.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Floras Gränd, null, Värnamo kommun

Floras Gränd

Lägenhet
Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
2 990 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2
7 100 kr/mån
27 685 kr/m²
  • Nyproduktion
Thure Sällbergsgatan 36, Öster, Värnamo kommun

Thure Sällbergsgatan 36

Övrigt
Öster, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
5 795 000 kr
861 m² tomt

På Thure Sällbergsgatan med ett fantastiskt läge ligger denna hyresfastighet. En fin tvårumslägenhet på andra våning kommer att bli ledig, ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo i fastigheten och få ett mycket ekonomiskt gynnsamt boende.Fastigheten är en hörnfastighet med gångavstånd till stan. Naturen finns utanför knuten med närheten till Osudden och vackra Apladalen. Fastigheten erbjuder 4 renoverade lägenheter samt 2 garageplatser. Av de 4 lägenheterna är 3 av dessa treor, och den fjärde lägenheten är på två plan med dubbla badrum, egen tvättmaskin och torktumlare samt bastu. Gemensam tvättstuga finns i nyrenoverad källare. Hyresintäkter på ca 430 000 kr per år. Stor härlig trädgård med mycket grönska.Huset är väl underhållet med låga driftkostnader via fjärrvärme. Fastigheten kan överlåtas genom fastighetsköp eller genom aktieöverlåtelse. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Norra Bruksgatan 5, Nissafors, Gnosjö kommun

Norra Bruksgatan 5

Övrigt
Nissafors, Gnosjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 650 000 kr
400 m²
1 794 m² tomt

Välskött och välbelägen industri/lager/butiksfastighet i Nissafors. Total yta på 450 kvm i två plan. Passar bra som butik/ lager tillverkning eller verkstad. Vattenburen värme samt ventilationssystem med återvinning. Rymlig tomt med gott om plats. Passar dig som har en rörelse som vill ha bra ytor för en låg kostnad. Möjlighet att även köpa i bolagsform. Varmt välkommen på visning

Lergårdsvägen 4, Bor, Värnamo kommun

Lergårdsvägen 4

Tomt
Bor, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
245 000 kr
802 m² tomt

Central och byggklar tomt med vackert läge med naturen inpå knuten. Bra läge med nära till skola. Tomten är på ca 800 kvm och idag är det en del av tomten asfalterad men tomten är mycket större än asfaltsytan. Byggnadsplanen tillåter byggnation av villa eller lägenheter. Här finns stora möjligheter för dig som vill bo vackert och centralt i Bor. Kostnad för anslutning till va och el samt fiber tillkommer.

Smakfulla parhus i 1-plan i  modernistisk arkitektur i Natursköna Åminne, Åminne , Värnamo kommun

Smakfulla parhus i 1-plan i modernistisk arkitektur i Natursköna Åminne

Radhus
Åminne , Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
fr. 3 495 000 kr
104 m²
4 rum
690 m² tomt

Välkommen till Åminne och Masmästarvägen ! https://youtu.be/gX7JbirAp9Q Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan stolt presentera Kv Masmästaren - stilrena parhus i 1 plan som är ritade av Accent Arkitekter och kommer att uppföras av Stensnäsbygg AB i Värnamo Att bo i ett nyproducerat hus frigör din tid och plånbok från underhåll och kostnader. Här kan du bo till en mycket låg boendekostnad. När du köper nyproduktion kan du få upp till 5 år amorteringsfritt! Parhusen erbjuder boende i ett med genomgående hög kvalitét. Modern byggteknik bidrar till låga driftskostnader. Preliminär byggstart 2024 med inflytt planerad till årskiftet 2024/2025 Var med när när ett helt nytt område tar form i trevliga Åminne. Dragningskraften till vackra brukssamhället Åminne är inte svår att förstå sig på. Här bor man med stor känsla av livskvalité med omgivningar av slingrande stigar i öppna landskap, blandad skog och den vackra sjön Vidöstern. I nära anslutning till tomterna finns en kommunal badplats som är given samlingspunkt i byn sommartid. I Åminne finns även en mycket populär förskola som heter Åmini. Åminne är ett levande samhälle med en aktiv samhällsförening. Det gamla järngjuteriet ligger mitt i byn och i den vackra gamla bruksfastigheten finns idag ett industrimuseum och delar av lokalerna hyrs till bröllop , företagsevent mm. Åminne ligger endast 7 km från Värnamo tätort med fin bilväg och allmän kommunikation med buss.

  • Nybyggnadsprojekt
ROLSTORP 1:50 , Värnamo, Värnamo kommun

ROLSTORP 1:50

Tomt
Värnamo, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
700 000 kr
1 219 m² tomt

Välkommen att bygga din egen husdröm med sjönära läge vid populära Vidöstern! Avstyckad tomt på 1 219 kvm med möjlighet till anslutning av kommunalt vatten och avlopp. Detaljplanen medger fritidshus alternativt permanentbostad i ett plan. Köparen kommer erbjudas möjlighet till servitut för båtplats i Vidöstern. Här bor man på smidigt avstånd med ca 10 minuters bilväg till Värnamo och 2 minuters bilväg till Tånnö samhälle som erbjuder förskola, fritidshem och skola F-3. Varmt välkommen att uppleva denna härliga plats!

Herrestad Skräddarefällan  1:240, Herrestadssjön, Värnamo kommun

Herrestad Skräddarefällan 1:240

Tomt
Herrestadssjön, Värnamo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
1 195 000 kr
2 396 m² tomt

Visar alla 24