Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Porsvägen 28, Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Porsvägen 28, Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Porsvägen 28, Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Porsvägen 28

Radhus
Sollentuna, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
3 900 000 kr
101 + 14 m²
5 rum
179 m² tomt

Välkomna till detta väldisponerade radhus med en planlösning som ger ett ljust och trivsamt boende. Radhuset har ett lugnt läge. 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Renoveringsbehov. Trädgård på 179 kvm med ett soligt och bra läge. Trädgården ramas in av en häck och har en uteplats som nås från matplatsen samt en mindre uteplats vid entrén. Perfekt läge i Sollentuna med närhet till sjön Norrviken, Väsjöns friluftsområde och Södra Törnskogens naturreservat, vilket tillsammans ger fina möjligheter till promenader, cykelturer och bad på sommaren samt skidåkning och skridskor på vintern. Bussförbindelser till Sollentuna centrum med pendeltågsstation samt till Sollentunavallen. Busshållplatsen ligger cirka 200 meter från huset. Varmt välkommen till Porsvägen 28

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kruthornsvägen 44A, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Kruthornsvägen 44A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 823 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkommen till denna 3:a om 70kvm i härliga BRF Solhjulet! * Balkong i västerläge * Stabil förening med god ekonomi * Bra kommunikationer Trevlig hall med gott om plats för avhängning och god möjlighet till förvaring tack vare två garderober. Köket har gott om förvaringsmöjligheter där skåp och lådor är av ek, kakel ovan väl tilltagna arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, spis och spisfläkt, ugn och diskmaskin. I anslutning till köket finns en stor matgrupp vid fönster med mysig utsikt över lummig grönska, här ryms 4-6 personer. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och utgång till balkong i västerläge. I vardagsrummet ryms en rejäl soffgrupp såväl som övrig möblering. Två rogivande sovrum med gott om plats för säng, förvaringslösningar och tillhörande möblemang. Stora fönster som ger fint ljusinsläpp, det ena mot den lugna innergården. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och handfat med spegel ovanför. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Flintlåsvägen 39, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Flintlåsvägen 39

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
1 295 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 0,5
1 722 kr/mån
60 233 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och charmiga lägenhet belägen på Flintlåsvägen 39 i det lugna området Edsberg i Sollentuna. Med en yta på 21.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en optimal användning av utrymmet och passar perfekt för en person eller ett par som söker sin första egna bostad. Detta hem ligger i en stabil och bra förening som ser till att boendet är bekymmersfritt och tryggt. Lägenheten är tyst och lugnt belägen, vilket ger en avkopplande atmosfär där du kan varva ner efter en hektisk dag. Den håller dessutom en hög standard med bl a diskmaskin, inbyggd mikro, badrum med badkar, säkerhetsdörr, ett stort källarförråd och många andra bekvämligheter. Här finns utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck och göra bostaden till ditt alldeles egna hem. Med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter får du det bästa av två världar. Edsbergs centrum ligger inom bekvämt gångavstånd och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. För den naturintresserade finns vackra grönområden, skidbackar, sjöar och promenadstråk i närheten. Missa inte chansen att förvärva denna väldisponerade lägenhet i ett fantastiskt läge. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

  • Plus
Ribbings väg  12 A, Edsberg, Sollentuna kommun

Ribbings väg 12 A

Övrigt
Edsberg, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
295 000 kr
0 + 12 m²
1 rum
835 kr/mån

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de populära bostadsrättsgaragen i brf Solhjulet. Garaget är på 14 kvm och har en bredd på cirka 2,7 meter vid dörrarna och en längd invändigt på cirka 5,2 meter. Garaget kan användas som exempelvis bilgarage eller förråd. I avgiften ingår värme och utöver det tillkommer en elkostnad separat för den el som man förbrukar. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse! Snabbt tillträde är möjligt.

Folkungavägen 22, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Folkungavägen 22, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Folkungavägen 22, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Folkungavägen 22

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
2 000 000 kr
56 m²
2 rum
vån 0/3
3 767 kr/mån
35 714 kr/m²

Bottenvåningslägenhet med bra läge i populära Häggvik. En välplanerad och funktionell 2:a om ca 56 kvadratmeter. Fina ljusinsläpp och balkong i västerläge. Detta är en perfekt bostad för er med krav på boendet och som vill sätta er egen prägel på boendet. Bostadsrättsföreningen Folkungarna är en stabil förening med god ekonomi. Avgiften ligger på endast 3767 kronor. I Häggvik bor ni i trivsamma kvarter. Häggviks station ligger endast ett stenkast bort och sjön Norrviken ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även restauranger, skolor och utmärkta kommunikationer. Det är den perfekta lägenheten för er som vill bo billigt men ändå centralt. Lägenheten har renoveringsbehov.

  • Premium
Sollentunavägen 287, Häggvik, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 287

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
3 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
5 230 kr/mån
45 987 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad och trivsam 3:a i populära Häggvik Strand. Välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter. Snyggt och stilrent kök med plats för matgrupp för 6-8 personer. Köket har full maskinell utrustning, bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och utgång till en stor möblerbar balkong i vinkel mot gården. Två ljusa och trivsamma sovrum, det ena med plats för dubbelsäng samt annat valfritt möblemang och det andra med plats för säng såväl som kontorshörna. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. För extra förvaring finns en stor klädkammare i hallen och till varje lägenhet hör även ett källarförråd. Här bor du bekvämt med närhet till kommunikationer, förskolor/skolor och köpcenter. Från pendeltågsstationen i Häggvik når du T-Centralen och Arlanda på ca 20 minuter. Från busshållplatsen på Minervavägen ca 100 meter bort kan du ta dig till pendeltåget i Häggvik eller till Sollentuna station. Här har du natur och friluftsliv runt husknuten. Förutom närheten till badplatsen längs strandpromenaden är kanotpaddling en av områdets höjdpunkter och vintertid stoltserar Norrviken med sin 14 kilometer långa isbana. Lockar slalom står Väsjöbacken redo inom ett par kilometers avstånd. I närområdet finns även golfbana, ridklubb och Järvafältets naturreservat med sitt levande odlingslandskap med fågelskådning och promenadstråk. Vill du få utlopp för din energi finns flera gym och andra träningsaktiviteter i närheten. Välkommen hem!

  • Hiss
Timotejvägen 11, Rotebro, Sollentuna kommun

Timotejvägen 11

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
4 834 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2a om 67 kvm med egen ingång i markplan och inglasad balkong. Du möts av en rymlig och välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter. Arbetskök med gott om plats för förvaring och bra arbetsytor. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och utgång till inglasad balkong i soligt söderläge. I vardagsrummet ryms en soffgrupp, matbord för 4-6 personer såväl som övrig möblering. Ljust och trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord eller annat valfritt möblemang. För extra förvaring finns en stor klädkammare i hallen och till varje lägenhet hör även ett källarförråd. Här bor du i en välskött förening med låg belåning och med närhet till natur, köpcentrum och kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem!

  • Hiss
Stridsborgsvägen 2, Rotebro, Sollentuna kommun

Stridsborgsvägen 2

Villa
Rotebro, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
5 975 000 kr
128 + 89 m²
9 rum
1 420 m² tomt

Villa med till stora delar naturtomt och gränsande mot skogsdunge. Huset har god potential. Idag har huset enkel standard och visst renoveringsbehov. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Fem sovrum, vardagsrum med öppen spis. Matrum i vinkel till vardagsrummet. Helkaklat duschrum och wc med golvvärme. Kontor och hobbyrum/gillestuga. Garage och uthyrningsdel.

  • Plus
  • Uteplats
Nordmannavägen 11, Södersätra, Sollentuna kommun

Nordmannavägen 11

Tomt
Södersätra, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
5 000 000 kr
835 m² tomt

Nu säljs en av de sista tomterna i hjärtat av Södersättra. På en skafttomt på lugna Nordmannavägen ligger denna byggklara tomt, som efter avstyckning kommer att vara drygt 800 kvm. Med den generösa byggrätten kan man bygga i två plan om 120 kvm vardera plus en komplementbyggnad om 40 kvm. Tomten är dessutom lätt kuperad och kan eventuellt vara lämplig för en souterrängvåning. Eftersom tomten är bebyggd (med ett litet, rivningsfärdigt hus) kan den belånas med bolån, vilket är väsentligt billigare än byggnadskreditiv. Välkommen på visning!

Visar alla 9