Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 11:30
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Kolmilavägen 14C

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 150 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
6 013 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen till denna unika och mycket fina 2:a på generösa 70 kvadratmeter! Bostaden var tidigare en butikslokal som 2010 totalrenoverades och gjordes om till lägenhet. I det här hemmet erbjuds bland annat ett stort och trevligt kök med plats för många gäster, ekparkettgolv, generös takhöjd, djupa fönsterbänkar och gott om förvaring i både platsbyggda garderober och praktisk klädkammare. Från vardagsrummet nås en härlig, inglasad balkong som hjälper till att förlänga sommarkänslan från tidig vår till sen höst. I bostaden finns dessutom bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett mycket bekvämt läge på bottenplan med en huvudingång som endast delas av denna bostad och två andra. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun
  • Ons 8 maj kl 16:15
Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Prästgårdsgatan 77A

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 700 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
6 006 kr/mån
22 973 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 77A och denna totalrenoverade (-21) och centralt belägna 3:a i absoluta toppskick! Lägenheten genomsyras av smakfulla, påkostade och genomtänkta materialval där fingertoppskänsla ligger bakom varje liten detalj. Här erbjuds exempelvis ett toppmodernt kök från Marbodal, helkaklat badrum, fint golv med fiskbensmönster samt trendiga väggfärger och snygga detaljer som wood on wall. Som om det inte vore nog är bostaden utrustad med bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskinen samt en superfin, inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor du på ett centralt läge med allt du behöver runt knuten. Föreningen är välskött med många stora renoveringar bakom sig och med avgifter där det mesta ingår. Det här är verkligen en lägenhet utöver det vanliga.

  • Premium
  • Balkong
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 2
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 3

Backbyn 9

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
695 000 kr
405 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis, Norrbottens mest besökta skidanläggning och denna tomt i det centrala området Backbyn! Tomten är högt belägen med fantastiskt utsikt över tallskogen och intill en planerad skid-nedfart vilket ger dig ett klockrent "ski in ski out läge" och en oslagbar frihet att njuta av skidåkning närhelst andan faller på. Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind men Backbyn 9 är en av de få tomterna där du faktiskt kan du bygga ditt drömboende i endast ett plan. Kåbdalis skidliftar erbjuder en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här hittar ni 10 pistade nerfarter, varierad puderåkning, park och barnområde. 100meter från backen finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. Här passerar du Varevuolsjön, storskog och öppna myrar. För dig som älskar skoteråkning finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär som bekvämt nog är öppen dygnets alla timmar. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Vatten och avlopp är framdraget till tomten och bekostat av säljaren.

  • Premium
Bultvägen 4, Hortlax, Piteå kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Bultvägen 4

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 495 000 kr
110 + 66 m²
5 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till Hortlax och denna underbara familjevilla, perfekt belägen på en fridfull gata utan genomfartstrafik. Här kan du njuta av närheten till allt du behöver – mataffär skola, idrottsanläggningar och till och med en simhall. Dessutom är det bara en kort cykeltur till centrala Piteå, så du får det bästa av två världar: stadens puls och byns lugn. Gården är som en egen liten oas, med gott om plats för både lek och avkoppling. Den inglasade altanen på baksidan är perfekt för sommarkvällar med vänner och familj, medan växthuset och planteringsbäddarna ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och kryddor. De fina gräsytorna ger utrymme för utomhusaktiviteter för hela familjen, samtidigt som den inramade trädgården ger en mysig och insynsskyddad känsla. Interiört möts du av ett välhållet hus med fantastiska utrymmen. Här har du 4 sovrum varav 1 i ekonomidelen som är det perfekta tonårsrummet. Huset hjärta köket har en social planlösning med anslutning mot vardagsrum och inglasning. Genomgående känns huset gediget och genomtänkt och många renoveringar är gjorda. Förstås är fjärrvärme installerat vilket borgar för både trygghet och god ekonomi! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Håkansövägen 31, Norrfjärden, Piteå kommun
  • Tis 7 maj kl 18:15

Håkansövägen 31

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 795 000 kr
148 + 90 m²
7 rum
4 352 m² tomt

Varmt välkommen till denna lantdröm mitt i centrala Norrfjärden. Här har du gångavstånd till så väl matvaruaffär som skola men också en rymlig gård utan insyn från grannar. Det finns gott om plats för både lek och aktiviteter för barnen och plats för förvaring och hobbyintressen för de vuxna. Självklart har huset också bergvärme och löpande renoveringar har gjorts så huset i dag håller mycket god standard! Huset med sina totalt 5 sovrum är perfekt för den växande familjen och köket som också är husets hjärta har en social utformning och den perfekta platsen för middag med släkt eller vänner. Med sina totalt 238m2 finns verkligen plats att förverkliga drömmar. Här har nuvarande säljare en wiskey och vinsamling i den fina gillestugan och men vill man som barnfamilj kunna dela upp aktiviteterna mellan våningsplanen kan de också vara de perfekta extra vardagsrummet eller sporthall för den som vill de, för att ytor är ingen bristvara i detta hus. Vill du kunna parkera varmt eller behöver ytor att kunna förvara släpvagn, skoter, vattenskoter med mera så har du den tidigare ladugårdslängan som idag består av en varm del och en kall del. Denna byggnad värms också med bergvärme vilket bidrar till att sänka uppvärmningskostnaden. Norrfjärden är en levande by och populär bland barnfamiljer. Här har du perfekt pendlingsläge till Luleå och centrala Piteå når du på under en kvart. Du har gångavstånd till dem mesta och byn utmärker sig för sina många fina gång och cykelvägar som är perfekt för kvällspromenader. Låter de intressant? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Raskvägen 7, Bergsviken, Piteå kommun

Raskvägen 7

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
795 000 kr
98 + 60 m²
4 rum
905 m² tomt

Välkommen till populära Bergsviken och detta trevliga hus med direkt närhet till både matvarubutik, skola och mycket mycket mer. Blir du skidsugen har du Ursberget på gångavstånd och vill du åka utförs finns Lindbäcksstadion bara någon minuts bilfärd bort. Sommartid så har du badplatsen pottan på gång eller cykelavstånd, samt småbåtshamn i närheten och vill du ta cykeln in till stan har du cykelväg i stort sett hela vägen fram. Gården är rymlig och har många fina uteplatser och till och med en vedeldad bastutunna. Huset har en praktisk planlösning och rymmer trotts sitt netta yttre 3 sovrum, med möjlighet till ett 4é i källarplan. Uppvärmningen är fjärrvärme vilket installerades -05 Mycket är äldre på huset och skador finns. Det har ett generellt renovering och underhållsbehov men med tanke på belägenheten så är det också ett optimal utgångsläge att skapa sitt nya drömboende! Varmt välkommen på visning

Samelsvägen 2, Sikfors, Piteå kommun

Samelsvägen 2

Villa
Sikfors, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 495 000 kr
115 m²
3 rum
8 760 m² tomt

Välkommen till denna generösa och fritt belägna fastighet i vackra Skomanstjälen! Den 115 kvadratmeter stora villan erbjuder ett perfekt hem för dig som vill bo med närhet till bekvämligheter i centrala Sikfors samtidigt som du kan njuta av naturen och den generösa tomten på 8760 kvadratmeter. Här bor du bokstavligen talat med skog och natur runt husknuten samtidigt som centrala Sikfors ligger på behagligt avstånd med sina bekvämligheter så som matvaruaffär, förskola, skola upp till årskurs 6, idrottshall och gym. Dessutom finns Sikfors konferens & fritidsby med sin restaurang och olika aktiviteter som fiske, utomhuspool, minigolf och mycket mer! På tomten finner du en mysig 1 ½ plans villa med kök, badrum, tvättstuga, bastu och sovrum i entréplan. På övre plan finns ett allrum och ett generöst sovrum som enkelt kan delas av om behovet av fler sovrum finns. Utöver huset finns även två rymliga garage, varav det ena är ett varmgarage med plats för två bilar, förråd och verkstad. Det andra garaget har två högre portar och en generös takhöjd, perfekt för dig som vill kunna parkera traktorn eller liknande. Båda byggnaderna är byggda så sent som på 90-talet. På tomten finns utöver ovan nämnda även ett timrat gästhus med allrum och öppenspis, mindre kök och sovalkov. Här bor du med Piteås och Älvsbyns centrala delar inom 30 minuters avstånd. Dessutom finns den attraktiva arbetsplatsen Stenvalls trä i området! Huset är Varudeklarerat och erbjuder både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd upp till 10 år. Välkommen att anmäla dig till visning!

Harrbäcken 365, Harrbäcken, Piteå kommun

Harrbäcken 365

Villa
Harrbäcken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
890 000 kr
70 m²
3 rum
1 989 m² tomt

Varmt välkommen till Harrbäcken och detta underbara läge med skogen och naturen som närmsta granne! Huset som byggdes 1946 har senaste åren fått en rejäl översyn, som bland annat nytt tak -19, ny 3 kammarbrunn -21, nytt badrum -19 och 1997 utrustades huset med 3-glasfönster. Storleken lämpar sig väl till både helårsboende men kan likväl nyttjas som fritidshus. Idag har huset 1 sovrum, men vid behov kan fler inredas från övervåningens allrum. Naturen kring fastigheten är fantastisk och det enskilda läget gör den unik. Här har du ingen insyn från grannar men ändå beläget på cykel och gångavstånd från centrala Norrfjärden. På gården finns förutom boningshuset även en äldre ladugårdslänga, samt ett förråd. Varmt välkommen på visning!

Yrkesvägen 25, Bergsviken, Piteå kommun

Yrkesvägen 25

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 650 000 kr
92 + 44 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla belägen i det populära området Bergsviken! På den rymliga hörntomten finner ni detta enplanshus med möjlighet till fyra sovrum, perfekt för den växande familjen. Här ligger köket i direkt anslutning till matplatsen och med utgång till en uteplats i ett soligt söderläge. Här kan du njuta av sommarens alla middagar, eller luta dig tillbaka i solstolen. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matbord och för den som vill går det givetvis att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer social och öppen planlösning. Huset inrymmer även badrum, tvättstuga och som pricken över i:et ett vidbyggt garage som håller bilen varm och snöfri under kalla vintermånader! Huset har treglasfönster och värms upp genom fjärrvärme, ett miljövänligt och populärt system som utnyttjar spillvärme från Kappa. Systemet kräver minimalt med underhåll och bådar gott för låga driftskostnader och ett energieffektivt hus. Bergsviken erbjuder direkt närhet till bekvämligheter som förskola, skola, fotbollsplaner, gym och en välsorterad matvaruaffär, samtidigt som området erbjuder en mängd olika fritidsaktiviteter. För skidintresserade finns Ursberget på gångavstånd och för dig som föredrar utförsåkning ligger Lindbäcksstadion bara några minuters bilfärd bort. På sommaren kan svalka dig på badplatsen Pottan, som ligger inom gång- och cykelavstånd. Dessutom finns det en småbåtshamn i närheten för dig som gillar båtliv. Vill du ta dig in till centrala stan finns det en praktisk cykelväg som tar dig in hela vägen in till centrum. Huset är dessutom Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla Er till visningen!

Norra Blåfors 8, Byske, Skellefteå kommun

Norra Blåfors 8

Villa
Byske, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
6 000 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva denna gedigna villa, belägen i naturskönt område med fantastisk vy över ängar och älv. Fastigheten, som just nu är under avstyckning, kommer att utgöra ca 6000 kvm (se föreslagen karta under Dokument). Avstyckningen förväntas vara klar innan sommaren. Här finns en huvudbyggnad i 1,5 plan med mindre källardel, sommarstuga (tidigare bagarstuga), ladugård, loge (används till förvaring) samt ett generöst garage som rymmer både bil och traktor. Tack vare tomtens generösa storlek och mängden byggnader finns här stor potential för exempelvis djurhållning eller andra typer av verksamheter. Huvudbyggnaden är en charmig timring från 1900-talet, vars historia genomsyrar varje kvadratmeter. Huset är i gott skick och har en populär planlösning med sociala ytor på entréplan och sovrum samt allrum på övre plan. Här finns gott om utrymme för både familjeliv och umgänge. Huset erbjuder även en härlig inglasning som hjälper till att förlänga sommarkänslan och där du kan njuta av vacker vy mot den omgivande naturen. Som om det inte vore nog är bostaden utrustad med jordvärme som hjälper till att hålla ner driftkostnaderna och bidrar till en hållbar livsstil. Jakträtt inom området ingår, vilket ger bra möjligheter för den naturintresserade. Här kan du skapa ditt drömboende, starta en verksamhet eller bara njuta av lugnet och naturen. Välkommen att anmäla dig/er till visning!

  • Energieffektiv
Stenhuggargatan 6, Berget, Piteå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Stenhuggargatan 6

Villa
Berget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 800 000 kr
98 + 55 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Med centrala Piteå på gångavstånd men på lugna gatan finner ni denna välskötta oas! Huset erbjuder en entréplan för att umgås, här får man kök, vardagsrum och matrum som kan öppnas upp ytterligare för att ge en modern öppen planlösning. Övervåningen erbjuder två sovrum där man kan dela av till ytterligare ett vid behov samt wc medan källaren ger praktiska utrymmen med god förvaring och tvättstuga med dusch. Baksidan av huset är vackert inramat i grönska och är en lugn oas i toppenbra solläge, här förs tankarna till en lantlig idyll snarare än ett stadsnära läge och det finns utrymme för att utveckla gården ytterligare med planteringar, altan med mera? Skalet på huset är i genomgående gott skick vilket ger ett enkelt leverne och bergvärmen skänker väldigt bra driftkostnader. Området "Berget" lyckas med konststycket att vara beläget mitt i stan men ändå på ett otroligt lugnt område med gångavstånd till allt som centrala Piteå kan tänkas erbjuda så som mataffärer, skolor och shopping. Såklart är det även enkel pendling ut på E4an mot både Luleå och Skellefteå. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Mörtgatan 6, Djupviken, Piteå kommun

Mörtgatan 6

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 850 000 kr
121 + 48 m²
4 rum
813 m² tomt

Välkommen till populära Djupviken och denna enplansvilla med potential! Här har du möjlighet att skapa ett boende efter eget tycke och smak medan du har en trevlig planlösning att utgå ifrån. Huset erbjuder hall med toalett, rymligt kök, vardagsrum med kamin, badrum samt tre sovrum. Ekonomidelen inrymmer groventré/tvättstuga, förråd och ett integrerat enbilsgarage. Uppvärmning via fjärrvärme! Här bor du på en trevlig hörntomt i ett barnvänligt område nära stan. I närheten finns mataffärer, pizzeria, förskola och skola samt även Grisberget med motionsspår och skidspår på vintern. Huset är besiktat och försäkrat via Anticimex. Varmt välkommen på visning!

Borgaruddsvägen 319, Borgarudden, Piteå kommun
  • Imorgon kl 15:00

Borgaruddsvägen 319

Villa
Borgarudden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
1 763 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en nyproducerad villa i absolut toppskick! Den fantastiska och praktiska enplansvillan erbjuder ryggåstak och ett generöst ljusinsläpp från de stora glaspartierna vilka även skapar en underbar utsikt ner mot havet. Den öppna planlösningen skapar trevliga sociala ytor som lämpar sig perfekt för de större sammankomsterna. Utöver de sociala ytorna erbjuder huset även tre sovrum för hela familjen, eller för de övernattande gästerna att rymmas i. Badrummet, toaletten och tvättstugan är smakfullt inrett med kakel och klinker, vilket skapar en stilren och lyxig känsla. Lika noggrant har materialvalen gjorts i hela huset för att säkerställa hög kvalitet! Som ett extra plus inrymmer den generösa tomten ett rymligt dubbelgarage på ca 50 kvm för bekväm parkering av dina fordon oavsett årstid. På Borgaruddsvägen 319 bor du med havet, den vackra naturen och lugnet precis utanför dörren! Här kan du njuta av lyxen att snabbt ta dig ut med skoter, skidor eller bara en härlig promenad på isen under de fina vårvinterdagarna. På sommarhalvåret finns även närheten till båthamn, vacker tallskog och härliga promenadstråk. Praktiskt pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå samt andra bekvämligheter som förskola, skola och matvaruaffär i centrala Norrfjärden. Huset är Varudeklarerat och ger både köparen och säljaren ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Innimarksvägen 1, Hortlax, Piteå kommun

Innimarksvägen 1

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 595 000 kr
86 + 22 m²
3 rum
1 052 m² tomt

I klockrent söderläge och med ängen som närmsta granne välkomnar vi er här till ett riktigt kanonläge! Den fina gården omgärdas av grönska och är helt utan insyn från grannar. Här har nuvarande ägare lyckats skapa en lugn oas med fina uteplatser och den charmiga timmerstugan som både kan ha huvudroll i sommarens surströmmings eller kräftskiva men lämpar sig lika bra som gäststuga för de långväga gästerna. Trots sina blygsamma 86 kvadratmeter rymmer huset 2 rymliga sovrum och i öppen planlösning mot kök och matplats även ett luftigt vardagsrum med utsikt mot gård och äng. Du har också en separat tvättstuga och ett badrum. Förstås finns också ett fristående varmgarage. Läget är perfekt med E4 på nära pendlingsavstånd, du har gångavstånd till så väl skola som matvaruaffär och centrala stan tar du dig enkelt till på cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Nygatan 117, Annelund, Piteå kommun

Nygatan 117

Villa
Annelund, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
100 + 100 m²
4 rum
1 122 m² tomt

Välkommen till denna centrala villa om 100 + 100 kvm! Huset är idag inrett på entréplan och i källarplan men önskar man mer yta går även vindsplanet att inreda. Entréplan bjuder på hall med toalett, kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum och badrum. Via köket har du utgång till en trevlig inglasad altan där både kaffekoppen och middagen med gästerna gärna intas. I källarplan erbjuds ytterligare ett rum, förråd, tvättstuga/dusch samt ett garage. Uppvärmning via bergvärme! Tomten är mysig och lummig och inrymmer förutom huset en stor timrad förrådsbod perfekt till förvaring. Här bor man centralt med bekvämt gångavstånd in till centrala stan så väl som till handelsområdet BackCity med stort utbud av butiker. Huset är "Varudeklarerat" och besiktat via Anticimex vilket ger dig som köpare en större trygghet och en försäkring i 10 år. Välkommen med er visningsanmälan!

Flöjtgatan 60, Öjebyn, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flöjtgatan 60

Radhus
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 465 000 kr
115 m²
5 rum
312 m² tomt

Välkommen till Flöjtgatan 60 och detta fantastiska hus med en lummig och insynsskyddad baksida. Här kan du använda grönområdet för spel och lek under sommaren, medan vintern bjuder in till mys framför en brasa i eldstaden. Uteplatsen på baksidan badar i sol hela dagen, och genom det fria läget kan du njuta av vacker utsikt ner mot vattnet. Framsidans uteplats erbjuder en vindskyddad hörna där du kan äta middagen i lä samtidigt som du ser solen gå ner. Huset har under senare år genomgått renoveringar och väl inomhus möts du av ett hemtrevligt och smakfullt intryck vilket är genomgående i hela huset. Köket renoverades så sent som 2022 och består idag av ett fint Marbodalkök med en köksö för extra bänkyta, förvaring och sittplatser. Från hall och kök ser du de helgasade altandörrarna vilka ger ett härligt ljusinsläpp både i vardagsrum och ända in till hallen. Utöver detta inrymmer huset ett rymligt och fräsch badrum, toalett, tvättstuga samt fyra sovrum för hela familjen att trivas i. Vidbyggt med huset finns dessutom ett varmgarage med motordriven port. Flöjtgatan erbjuder närhet till vackra promenadstråk längs vattnet, badplats, gym, matvaruaffärer, förskolor och skolor. Med goda bussförbindelser till Luleå och Piteå samt ett bekvämt cykelavstånd till centrala stan är läget helt perfekt! Huset är besiktat av Hela Husbesiktningar, varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Gitarrgatan 4, Öjebyn, Piteå kommun

Gitarrgatan 4

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 195 000 kr
148 m²
5 rum
775 m² tomt

Välkommen till Gitarrgatan 4 och denna rymliga familjevilla i gott skick! Bostaden har bland annat en öppen och trevlig planlösning med fint ljusinsläpp, två renoverade badrum, gott om förvaring och hela fyra sovrum. Det största rummet går att dela av ifall man är i behov av fem sovrum. Ute erbjuds en lättskött tomt, generös altan som fångar upp många soltimmar, ett härligt spabad och ett frodigt äppelträd som genererar mycket äpplen! Här kan man starta dagen med morgonsol och första kaffekoppen ute på den härliga baksidan av huset, för att senare duka upp middagen i värmande kvällssol på framsidan. På Gitarrgatan 4 bor man med närhet till både förskola och skola samt den trevliga strandpromenaden längs älven där man har möjlighet till båtplats. Centrala stan med butiker och restauranger ligger inom bekvämt cykelavstånd. Huset är Varudeklarerat. Välkommen att anmäla er till visning!

Domarevägen 8, Hortlax, Piteå kommun

Domarevägen 8

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 395 000 kr
126 + 35 m²
6 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i Hortlax som lämpar sig perfekt för den växande familjen! Med ett allrum i vardera plan, fyra sovrum och möjlighet till fler, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas i. Huset är i välhållet skick och här har stora och kostsamma renoveringar gjorts som installation av bergvärme, 3-glasfönster och ett nyligen renoverat kök och badrum. Utöver huset bjuder den fina hörntomten på många soltimmar och en altan med spabad i sydvästläge, perfekt för lata dagar! Men när solen lyser med sin frånvaro går det lika bra att njuta i den generösa inglasningen som förlänger säsongerna från tidig vår som sen höst. På ett barnvänligt och populärt område bor du här med direkt närheten till förskola, skola, matvaruaffär, sport- och simhall, och mycket mer. Centrala stan ligger på ett bekvämt cykelavstånd men för dig som föredrar lokaltrafiken passerar bussen endast några hundra meter bort. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
Lilla Granholmen 60, Norrfjärden, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Lilla Granholmen 60

Fritidshus
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
77 m²
2 rum
1 460 m² tomt

Trevligt fritidshus med högt och fritt läge och fin vattenvy! Stugan har öppen och trevlig planlösning och bekvämligheter så som fiber, diskmaskin, dusch samt vanlig toalett. Här finns även en öppen spis som sprider både värme och mys. Det stora fönsterpartiet vid matplatsen bjuder på fint ljusinsläpp och vacker vy mot havet. På gården finns även en sovstuga med trinettkök. Både sovstugan och huvudstugan har inglasade uterum. Det finns med andra ord många trevliga platser för fikat eller middagsbjudningen! Här har du möjlighet att njuta av underbara båtturer i Piteås vackra skärgård. Precis nedanför tomten ligger nämligen en pir där nuvarande ägare haft båt. Här kan man exempelvis ta en tur till Berkön, Baggen med mera. För den som gärna tar ett svalkande dopp erbjuder dessutom området fina badplatser med härlig sandstrand. Fritidshuset har ett bra geografiskt läge med ca 3 km till mataffären och ett bekvämt pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ostronstigen 10, Djupviken, Piteå kommun
  • Fre 3 maj kl 15:15

Ostronstigen 10

Lägenhet
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
890 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
5 981 kr/mån
10 595 kr/m²

Välkommen till Ostronstigen 10 och denna trivsamma 3:a på populära Djupviken! Lägenheten har en trevlig planlösning med en rymlig hall och intilliggande förråd/klädkammare, två generösa sovrum, ett kök i anslutning till vardagsrummet och ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Här bor du med ett insynsskyddat läge på våning två och en balkong som badar i sol från tidig förmiddag till sen kväll. På Ostronstigen bor du i direkt närhet med både förskola, skola och matvaruaffärer. Inom gångavstånd finns även Räkstigens badplats, Grisbergets elljusspår med utegym som på vintern förvandlas till ett upplyst skidspår och för dig som föredrar skridskor eller spark finns även den populära isbanan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Öjagatan 27, Öjebyn, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Öjagatan 27

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 275 000 kr
130 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Öjagatan 27 och denna trivsamma villa med bekvämt läge nära både matbutik, skola, fotbollsplan och sporthall. Huset erbjuder bland annat tre sovrum, 3-glasfönster, fint kök och gott om förvaring. Gården har ett perfekt västerläge där frodiga pilbuskar skapar fin inramning och insynsskydd. Här kan man ta ett härligt dopp i spabadet eller duka upp middagen i kvällssolen. Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett populärt och bekvämt system som kräver minimalt underhåll. Bostaden har även en luftvärmepump från 2022 som hjälper till att hålla ner driftskostnaden. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Genvägen 4, Piteå, Piteå kommun

Genvägen 4

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 695 000 kr
110 + 5 m²
829 m² tomt

Söker du ett mindre hus med centralt läge? Då har du hittat rätt! På Genvägen 4 erbjuds en mysig bostad med närhet till det mesta och med fönster, tak och panel från 2006. Det finns byggrätt kvar på fastigheten ifall man önskar bygga ut huset. Uppvärmning sker genom fjärrvärme som är ett populärt system som kräver minimalt med underhåll. Villan har en snygg och prydlig framsida med stenläggningar och grusgångar. På gården finns även en sovstuga - perfekt för långväga gäster. På Genvägen 4 bor man på bekvämt promenadavstånd till både kompisar, förskola, skola och centrala stan. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Abjörnssons väg 3, Djupviken, Piteå kommun

Abjörnssons väg 3

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 480 000 kr
76 + 15 m²
3 rum
712 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla som har en fin hörntomt på Djupviken och ett stadsnära läge där man på bara några minuters cykeltur är nere på stan. Villan bjuder på två rymliga sovrum, matplats med fint arbetskök, badrum med tvättmöjligheter och ett vardagsrum som kan inredas med både soffgrupp och matplats vid behov. Den inglasade altanen förlänger sommarsäsongen och har gott om plats för gästerna. Tomten ger bra möjligheter för odling både i pallkragar och växthus och har ett fint läge med sol hela dagen lång. Vid entrén finns både en rymlig carport och fina förrådsutrymmen. Uppvärmning med fjärrvärme och låg driftskostnad!

Roknäsvägen 435, Roknäs, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Roknäsvägen 435

Gård/Skog
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
595 000 kr
11,6 ha tomt

Välkommen till Roknäsvägen 435 och denna fastighet med många möjligheter! Den mindre norrbottensgården består idag av hall, badrum, rymligt kök, sovrum och vardagsrum. Trapp upp till vinden finns med möjlighet att inreda och utöka boarean ytterligare. På gården finns även ett uthus, lada och den äldre ladugården med förvaringsutrymme och carport. Den rymliga tomten ger möjlighet till exempelvis djurhållning, odling eller andra intressen. Till fastigheten hör även ett skogsskifte i närheten på drygt 9 hektar. Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Degerberget/Storstenen , Degerberget, Piteå kommun

Degerberget/Storstenen

Tomt
Degerberget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
600 000 kr

Välkommen till Degerberget/Storstenen och dessa 5 fantastiska tomter i anslutning till havet. Utsikten är vidunderlig och tystnaden är slående, här har ni läge att bygga ert alldeles egna paradis oavsett om det är som sommarstuga, vinterstuga eller åretruntboende. Tomterna är redan idag avstyckade och i den totala tomtkostnaden ingår det anslutning till åretrunt vatten samt avlopp via förening, självklart ingår även anslutningskostnaderna för vägarna i området. El-anslutningen får man ansvara för själv och kommer att kosta ca. 30 000 kr per fastighet. Detaljplanen är generös och ger möjligheter att bygga både stort och smått, de fyra tomterna i första ledet är ca. 1500 - 1700 kvadratmeter och har en total byggrätt om 230 kvadratmeter samtidigt som tomten i bakkant är ca. 2400 kvadratmeter och inbringar en byggrätt på hela 305 kvadratmeter. Självklart kan man även bygga mindre och det finns inga begränsningar när du börjar bygga efter att du tillträtt fastigheten. Detaljplan finns bifogad under dokument i annonsen för vidare läsning om hur tomterna får bebyggas. Läget blir knappast bättre och flera av Piteå skärgårds alla mysiga öar är på bara minuters båtavstånd på sommaren eller skoteravstånd på vintern, en personlig favorit är också sommarcafèt "Hildurs" på bekvämt cykelavstånd medan Piteå centrum är ca. 20 minuter bort med bil. Tomterna är väl uppmärkta så känn er välkomna att åka ut och titta på de i lugn och ro. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information,

  • Plus

Visar 1 - 25 av 53