Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Myntgatan 3F, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Myntgatan 3F

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 195 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 874 kr/mån
18 819 kr/m²

Endast en halv trappa upp i huset hittar vi denna trivsamma 2:a med eftertraktad planlösning, väl tilltagna rum och gott om ljusinflöde från generösa fönsterpartier i både norr och söder. Njut på balkongen i söderläge och utsikt mot den gröna innergården med bland annat lekplats, uteplats och boulebana. Balkongen är utbyggd och inglasad med skjutbara fönsterpartier samt inredd med vita panelväggar, plisségardiner, spotlights och en heltäckningsmatta. Ordentlig hall med vy mot såväl kök som vardagsrum. Hemtrevligt kök som erbjuder bra förvaring i skåp och lådor samt en ljus och trevlig matplats intill ett fönsterparti mot söder. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor att möblera med både matbord och en soffgrupp om så önskas. Om man önskar mer öppen planlösning kan man göra en öppning mellan kök och vardagsrum. I lägenheten finns också ett sovrum med inbyggda garderober och fönster mot svalt norrläge och harmonisk vy mot skogsparti. Utöver detta så erbjuder bostaden ett stambytt, kaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Önskar man tvätta i den gemensamma tvättstugan så ligger den endast en trappa ner från bostaden. Föreningen Skellefteåhus 12 är omtalad och omtyckt för sitt engagemang och stabila ekonomi. Här bor ni i ett trevligt, lugnt och barnvänligt område där ni har tillgång till natur, elljusspår, tennis- och fotbollsplaner, livsmedelsaffär, postombud och mycket mer. Moröhöjden har en nybyggd förskola som blev klar 2017 och nyöppnade Floraskolan åk F-9 ligger bara en kort promenad bort. Utmärkta kommunikationer till både centrum och Solbackens handelsområde. Och från Skelleftehamnsleden som ligger inom promenadavstånd från bostaden finner man busshållplatser som tar dig till Skelleftehamn, Ursviken och Bergsbyn. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd och ett matkällarförråd. I samma huskropp finns även den gemensamma tvättstugan. Möjlighet till p-plats i carport. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen, vi ses!

  • Balkong
Getbergsvägen 20, Getberget, Skellefteå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Getbergsvägen 20

Lägenhet
Getberget, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
950 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 965 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 1:a med bra planlösning och renoverat kök. Rymlig sovalkov och inglasad söderbalkong gör lägenheten mycket hemtrevlig! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och möjlighet att bygga en vägg till sovalkoven. Här bor man i en välskött och populär förening med centralt läge! Varmt välkommen till visning!

  • Plus
Djupgroven 5, Skellefteå, Skellefteå kommun

Djupgroven 5

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
400 000 kr
140 m²
3 rum
3 876 m² tomt

Välkommen till denna lantgård med en stor hölada som ger en känsla av landsbygdslivet. Med en ladugårdslänga, carport och garage finns det gott om utrymme för fordon, verktyg eller annan hobbyverksamhet. Fastigheten har ett stort kök och vardagsrum, perfekt för familjemiddagar och mysiga stunder. Med en fantastisk potential för renovering kan du forma detta hem efter dina drömmars vision. Trädgården är outnyttjad yta med möjlighet till odling och avkoppling. Ta chansen att skapa ditt eget lantliga dröm hem! Välkommen på någon av våra visningar.

  • Balkong
  • Uteplats
Mobackavägen 16, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Mobackavägen 16

Radhus
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 850 000 kr
118 + 63 m²
5 rum
173 m² tomt

Välkommen till trygga, fridfulla och omtyckta Mobacken! Här finner ni ett mycket trivsamt radhus om 118 + 63 kvadratmeter och fem rum och kök. Till bostaden så ingår en tomt om 173 kvadratmeter som passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här finner ni även bostadens altan, som nås via matrummet och tack vare västerläge kan ni njuta av solen större delen av dagen och kvällen. På övre plan finner vi bostadens balkong som erbjuder härlig kvällssol! Mobacken är ett stort bostadsområde som ligger i västra utkanten av Skellefteå, ca 3 km från centrum. Området består främst av villor men även bostadsrätter i olika former samt radhus. Här finns ett flertal förskolor, 2 fritidshem och närhet till Lejonströmsskolan och Engelska Skolan. Nybyggd förskola ligger granne med bostaden. Från Mobacken finns goda bussförbindelser in till centrum som går med jämna mellanrum. Här bor du med närhet till naturen och trivsamma promenadstråk längst älvskanten. På sommarmånaderna erbjuds även café, camping och minigolfbana. Ta gärna en tur till Mobackabadet för att svalka er en varm sommardag. Lekparker och tennisbanor finns i området. Beroende på vilket område du väljer att slå dig ner på finns ett flertal olika föreningar. Många av dessa har egna hemsidor där man kan läsa närmare om den specifika föreningen. Närmaste handelsområde finner ni vid Ica Kvantum, där du även hittar apotek och blomsteraffär samt postombud. Välkomna på visning!

  • Plus
Stapelvägen 75, Ursviken, Skellefteå kommun

Stapelvägen 75

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 200 000 kr
137 m²
5 rum
968 m² tomt

Fin familjevilla - Ursviken! Modern, öppen planlösning på entréplan; kök, rymligt allrum (delbart) och badrum. Huset har tre fina sovrum samt WC på övre plan. Fristående uthuslänga med garage, förråd, varmbonat hobbyrum/rum (f d lägenhet, ca 25 kvm, vatten och avlopp finns). Bo med bekväm närhet till service och busshållplats som tar dig till Northvolt och Skellefteå Centrum. I Ursviken bor du dessutom med härlig närhet till de fina strövområdena kring Ursviksfjärden, förskolor och grundskola F-9. Huset är besiktigat och energideklarerat! Anmälan krävs till visningen av fastigheten, se "Anmäl till visning!" Registration is required for the viewing of the property, see "Anmäl till visning!"

Morögatan 10, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Morögatan 10, Skellefteå, Skellefteå kommun, bild 2
Morögatan 10, Skellefteå, Skellefteå kommun, bild 3

Morögatan 10

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 850 000 kr
135 + 68 m²
4 rum
874 m² tomt

Välkommen till ett fint och centralt hus på populära Morön! I utmärkt, soligt söderläge ligger denna villa med tillhörande dubbelgarage. Huset är ljust och hemtrevligt och planlösningen är öppen och inbjudande med trevliga sociala ytor fördelat över två plan samt källare om totalt 135+68kvm . Här finns många fördelar, bland annat ett vattenburet uppvärmningssystem via fjärrvärme, taket är bytt till nytt plåttak(-10), nyare 3-glasfönster(-12), fiber installerat och en härlig altan i söderläge. Tomten ger dig bästa möjliga odlingsläge tack vare sluttningen och det direkta solläget i söder. I trädgården finns idag både körsbärs-och äppelträd. Till huset hör ett mycket fint dubbelgarage byggt 2021 om ca 80kvm med två el-portar, sidodörr, luftvärmepump och gjuten platta med golvbrunn med oljeavskiljare. Här får man plats med två bilar och dessutom övrig förvaring eller hobbyverksamhet. Rejäl asfalterad uppfart från 2022. Huset är besiktat och dessutom även försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat vilket ger dig som köpare en större trygghet. På Morön bor du i ett centralt och mycket omtyckt bostadsområde. I närområdet finns skola, förskola och pizzeria, promenerar man en kort sträcka så kommer man till Älvsbacka med den tillhörande fina älvspromenaden. Vitbergets fantastiska grönområde når du enkelt inom gångavstånd och där erbjuds slalombacke, elljusspår, cykelbanor, minigolf, camping, naturstigar och tempererat utebad m.m. Till centrum kommer du på en kort promenad och där finns ett stort utbud av både shopping, restauranger, caféer, kultur och andra nöjen. Närmaste livsmedelsbutik är antingen Ica Supermarket Morön eller nya Stora Coop Norrböle. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Forslundagatan 15, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Imorgon kl 11:00

Forslundagatan 15

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
5 200 000 kr
117,5 + 58 m²
4 rum
1 723 m² tomt

Inbäddad i lummig grönska ligger den här välskötta villan med härlig utsikt över flera av stadens sevärdheter. Miljön ger en lantlig känsla men ligger bara några minuter från centrum. Den generösa tomtytan ger utvecklingspotential till både villa och trädgård. Då tomten tidigare varit odlingsmark är den en dröm för den trädgårdsintresserade. Kamin, tilläggsisolerad fasad, nya fönster och bergvärme gör villan till ett mysigt och ekonomiskt bra alternativ. Det väl tilltagna gårdshuset inrymmer ett varmgarage, kall förrådsdel och isolerat hobbyrum. Inom gångavstånd finns fina strövområden, natur och kulturområden. En säker och trygg cykelbana till barnomsorg, skola och centrum ligger utanför gården.

  • Plus
Viktoriagatan 7, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viktoriagatan 7

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 750 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/3
2 893 kr/mån
30 702 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 3:a belägen på Viktoriagatan 7 i centrala Skellefteå som byggdes 2019. Med sin omgjorda planlösning erbjuder denna bostad nu ännu mer utrymme och flexibilitet för ditt boende. På 57 kvadratmeter finner du ett modernt och stilrent hem där badrummet pryds av vackert kakel och klinker. Här kan du njuta av en bekväm och fräsch atmosfär varje dag. Läget är centralt, vilket innebär att du har nära till allt som staden har att erbjuda. Kommunikationerna är utmärkta, vilket underlättar din vardag och ger dig frihet att utforska omgivningarna. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och en bra grund för framtiden. Detta är en unik möjlighet att förvärva en nyproducerad 2019 bostad med tre rum i centrala Skellefteå. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende här på Viktoriagatan 7. Välkomna på visning!

  • Plus
Forslundagatan 54, Sunnanå, Skellefteå kommun

Forslundagatan 54

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 395 000 kr
109 + 23 m²
4 rum
510 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga1-plansvilla, belägen i ett lugnt och familjevänligt område som uppfördes 2015. Här finner du 3 rejäla sovrum samt stora fina sociala ytor . Den inglasade uteplatsen samt altanen bjuder på en trevlig atmosfär och rikligt med soltimmar, perfekt för mysiga grillkvällar och avkoppling. Läget är tryggt beläget på en återvändsgata, vilket ger en lugn och fridfull tillvaro. Närhet till förskolor, skolor, naturen mm gör detta område till ett praktiskt och smidigt boende. Vidbyggt garage med motorport samt förrådsdel. Cykelförråd finns på husets framsida. Elbilsladdare finns installerat. Med en bostadsyta på 109 kvadratmeter och en tomtarea på 510 kvadratmeter finns det bra med utrymme för hela familjen att trivas och leva ut sina drömmar. Välkommen hem till Forslundagatan 54!

  • Plus
Haxgatan 10, Örviken, Skellefteå kommun

Haxgatan 10

Villa
Örviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 150 000 kr
113 + 47 m²
6 rum
914 m² tomt

Rymlig villa i familjevänliga kvarter! Tot: 160 m² (113 + 47) Omfattande renoverat och förbättrat bostadshus. Bra besiktningsresultat! 6 rum varav 4 fina sovrum. Varmgarage. Fiber. Vedeldad kamin.

Lagergatan 34, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Lagergatan 34

Övrigt
Hedensbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 650 000 kr
200 m²
7 204 kr/mån

Här är din chans att förvärva en nybyggd och stilfull bostadsrättslokal! Med en golvyta på cirka 100 kvm på entréplanet och ytterligare 100 kvm på övervåningen erbjuds en generös och flexibel yta för ditt företag. Denna förening stoltserar med totalt 21 nybyggda bostadsrättslokaler, strategiskt belägna i den populära Hedensbyns Företagspark i Skellefteå. Med synlighet längs Skelleftehamnsleden och endast cirka 4 km från stadskärnan är läget optimalt för affärsverksamhet. Lokalerna är designade med en välkomnande gemensam entré och sträcker sig över två plan, vilket möjliggör en mångsidig användning som butik, lager eller annan verksamhet. Varje lokal är utrustad med en rymlig vikport på 4 x 4.5 meter samt en separat entrédörr för bekvämlighet. Möjligheten finns att skapa kontorsutrymmen eller liknande på övervåningen, med en egen ingång till korridoren som ansluter till den gemensamma entrén med trapphus och hiss. Samtliga lokaler är utrustade med tarkettgolv på övervåningen, samt WC/dusch, pentry och fiberanslutning. Ta steget mot en framgångsrik företagsverksamhet i dessa moderna och välskötta lokaler. Kontakta oss idag för att säkra din plats i Hedensbyns Företagspark!

  • Plus
  • Hiss
Lagergatan 34, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Lagergatan 34

Övrigt
Hedensbyn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 650 000 kr
200 m²
2 rum
7 204 kr/mån

Här är din chans att förvärva en nybyggd och stilfull bostadsrättslokal! Med en golvyta på cirka 100 kvm på entréplanet och ytterligare 100 kvm på övervåningen erbjuds en generös och flexibel yta för ditt företag. Denna förening stoltserar med totalt 21 nybyggda bostadsrättslokaler, strategiskt belägna i den populära Hedensbyns Företagspark i Skellefteå. Med synlighet längs Skelleftehamnsleden och endast cirka 4 km från stadskärnan är läget optimalt för affärsverksamhet. Lokalerna är designade med en välkomnande gemensam entré och sträcker sig över två plan, vilket möjliggör en mångsidig användning som butik, lager eller annan verksamhet. Varje lokal är utrustad med en rymlig vikport på 4 x 4.5 meter samt en separat entrédörr för bekvämlighet. Möjligheten finns att skapa kontorsutrymmen eller liknande på övervåningen, med en egen ingång till korridoren som ansluter till den gemensamma entrén med trapphus och hiss. Samtliga lokaler är utrustade med tarkettgolv på övervåningen, samt WC/dusch, pentry och fiberanslutning. Ta steget mot en framgångsrik företagsverksamhet i dessa moderna och välskötta lokaler. Kontakta oss idag för att säkra din plats i Hedensbyns Företagspark!

Rosgatan 33, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Idag kl 17:00

Rosgatan 33

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 750 000 kr
129 + 33 m²
5 rum
861 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i Skellefteå, beläget på den eftertraktade Rosgatan 33. Här finner du en bostad som imponerar på alla sätt och vis. Med sina generösa 129 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig känsla av rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och ger en modern touch till varje rum. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga fantastiska måltider samtidigt som du kan umgås med familj och vänner i det öppna sällskapsrummet. De fem rymliga rummen ger möjlighet till flexibilitet och utrymme för både arbete och avkoppling. På tomten, som sträcker sig över 861 kvadratmeter, finns det även andra byggnader såsom ett praktiskt cykelskjul och en friggebod vid altanen. Här finns möjlighet att njuta av den vackra trädgården och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Slå till på denna drömhuset i Skellefteå idag och låt dig förföras av dess stora och välplanerade ytor, ljusa och luftiga atmosfär samt moderna utrustning. Välkommen hem!

  • Plus
Sidstigen 10, Tuböle, Skellefteå kommun
  • Imorgon kl 16:00

Sidstigen 10

Lägenhet
Tuböle, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 175 000 kr
122 m²
5 rum
7 801 kr/mån
17 828 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva detta bostadsrättsradhus på gavel med 5 rum och kök som fördelas över två plan. Denna bostadsrätt ger en villakänsla tack vare den den generösa ytan 122 kvm samt egen uteplats på både fram- och baksida. Eftersom det är ett gavelradhus finns även grönområde på södra sidan. Det ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Detta boende är perfekt för familjer eller för dig som gillar att ha gott om utrymme! Entréplan är välplanerad med rymligt kök, vardagsrum, sovrum samt renoverat badrum. Ett stort plus är den underbara golvvärmen som finns på hela nedre plan och som ingår i avgiften. Det ger er en behaglig temperatur året om, utan att behöva tänka på extra kostnader. På övre plan finner ni tre sovrum, förråd/klädkammare samt ytterligare ett badrum med tvättstuga där det finns både praktisk tvättmaskin och torktumlare. Brf Ankaret som förvaltas av HSB är en trygg och stabil förening. Till varje lägenhet tillhör ett kallgarage med egen port och i garaget finns elstolpe som kan styras med app samt laddbox avseende laddning av elbil. Det tillhör även två rymliga kallförråd. Tuböle är ett barnvänligt och ständigt växande område. Läget är verkligen optimalt med närhet till allt du behöver som bland annat matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, förskolor, grundskola F-6 och gymnasium. Det finns goda bussförbindelser i detta område och busshållplats finns tillgänglig på nära avstånd. Älven och den fantastiska strandpromenaden ligger i närområdet samt endast gångavstånd till centrala stan. Missa inte chansen till denna trevliga bostadsrätt. Visa ditt intresse redan idag!

  • Plus
Jonvägen 3C, Skellefteå, Skellefteå kommun

Jonvägen 3C

Övrigt
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 450 000 kr
146 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en kommersiell fastighet som du själv kan förfoga över. Välkommen till detta friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att bedriva verksamhet eller hobbyverksamhet i friköpt och kostnadseffektiv lokal. Belägen på Hedensbyns industriområde i Skellefteå har man ett mycket strategiskt läge med närhet till flertalet andra företag samt Northvolt mm. Själva byggnadsytan är 72 kvm (6x12 meter), takhöjden ca 5,65 meter vid nock och det finns ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan sammanlagt ca 105 kvm. Man har en vikport om 4,2 x 4,0 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och det är förberett för wc och tvättställ. Möjlighet finns även att ha kökspentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till fastigheten. Utöver detta finns även brunn med gemensam oljeavskiljare. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa denna tillsammans. Fastigheten är anpassad för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Övrig sammanställd fakta: - El finns indraget, huvudsäkring på 16A. Huvudledningen in till teknikrummet är 250A. - Bredband finns indraget. - Vatten och avlopp ingår till varje lokal. Man kan stänga av eller sätta på vattnet i teknikrummet. Vattenkostnaden är en del av samfällighetsavgiften. - Förberett för WC och pentry. - Plattan är epoxibehandlad - Luftvärmepump finns installerad. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 800 kronor per månad. Hör av dig så åker vi och kikar på lokalen!

Mörviksvägen 20, Kåge, Skellefteå kommun

Mörviksvägen 20

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 200 000 kr
173 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Nu säljer vi ett fantastiskt hus i Kåge som har totalrenoverats under flera år. Läs hela listan under fakta. Vackert renoverat hus från 1872 på Mörviksvägen 20 i Kåge. Denna historiska pärla har genomgått en totalrenovering med bevarade tidstypiska detaljer. Ny platta på mark med golvvärme och ett effektivt värmesystem med jordvärme ger en bekväm och energisnål boendemiljö. Man köper två fastigheter SKELLEFTEÅ STORKÅGE 2:2 och SKELLEFTEÅ STORKÅGE 1:11 med en totalreal om 17 340 kvm. Huset imponerar med ett stilrent badrum komplett med badkar och två duschar för maximal komfort. En vacker spiraltrappa leder till det övre planet och ger en unik karaktär till hemmet. Koppla av och njut av värmen från kakelugnen, kaminen eller den öppna spisen under mysiga kvällar. Stilrent och socialt kök i står som central punkt på markplan. Köksö och gott om plats för matgäster. Modern tvättstuga som har gott om plats för för förvaring. på markplan har vi två rum varav det ena har en vacker kakelugn och det andra en kamin. På övre plan hittar vi ett allrum med en öppen spis. Två rymliga sovrum med klädkammare och en gäst-wc samt förråd. Detta är en unik möjlighet att äga en historiskt betydelsefull fastighet med moderna bekvämligheter. Kontakta oss för mer information och för att boka visning.

  • Plus
Fältjägarvägen 40A , Skellefteå, Skellefteå kommun

Fältjägarvägen 40A

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Pris saknas
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 276 kr/mån

Charmig vindslägenhet med takfönster och balkong. Utmärkt som första bostad tack vare den låga månadsavgiften där det mesta ingår. Flexibelt tillträde är möjligt! Här disponerar man 49 yteffektiva kvadratmeter där ytskikten är nyligen renoverade, badrummet är förberett för tvättmaskin och för den nuvarande balkongen planeras utbyggnad och inglasning av föreningen. Till lägenheten hör dessutom 2st ordentliga förråd varav det ena nås via vinden som ligger precis utanför ytterdörren och det andra i källaren där även den gemensamma tvättstugan finns. Föreningen är välskött och omtyckt med god ekonomi. Det finns en trevlig gemensam uteplats med grill på baksidan, tvättstuga med torkrum och cykelförråd i samma huskropp. Övriga gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat samlingslokal, bastu med relax och en vacker innergård. Föreningen erbjuder p-plats, carport och garage. Idag finns det lediga p-platser med motorvärmarstolpar. Här bor du i en trygg och stabil förening i ett populärt område med några få minuters promenad till ICA Kvantum, apotek, post samt en restaurang som invigdes 2023. På andra sidan vägen (ca 350m) finns en busshållplats med bra förbindelser, i närheten finns också en pizzeria, blombutik och från bostaden är det bara en kort promenad till lejonströmsskolan, Isboden restaurang och café, Skellefteälven med dess vackra strandpromenad och fina naturstigar, landskyrkan och Bonnstan. Skellefteå centrum ligger bara ca 20 min promenad/6 min cykeltur från bostaden. Välkommen att kontakta mig för en förhandsvisning.

  • Balkong
Fabriksvägen 26, Ersmark, Skellefteå kommun

Fabriksvägen 26

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 450 000 kr
127 + 65 m²
4 rum
8 005 m² tomt

Välkommen till Fabriksvägen 26, Ersmark – ett perfekt hem för dig som söker både samhälle och lantligt läge. Denna tvåplansvilla erbjuder en bekväm och rymlig bostadsmiljö med en rad fördelar. Läge: Belägen på Fabriksvägen 26, Ersmark – en eftertraktad och fridfull miljö. Renoveringar: Ett nytt tak installerades 2023, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Tomtmark: Utsträcker sig över generösa 8 005 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme och potential för trädgårdsprojekt eller andra aktiviteter. Åkermark ner till Kågeälven och forsen. Lagugårdsbyggnad: Perfekt för förvaring eller som utrymme för hobbyverksamhet. Övriga byggnader: Äldre bostadshus med stora renoveringsbehov eller eventuell rivning. Ej kulturmärkt Ersmark är en charmig by belägen i vackra Kågedalen, cirka 3-4 km från Kåge och omkring 15 km från Skellefteå. Byn har ett välutvecklat utbildningssystem med förskolor och skola för årskurs F-6. Eleverna i årskurs 7-9 går vidare till skolan i Kåge för sin fortsatta utbildning. Skolan är omgiven av en idrottsplats med fotbollsplaner och isbana för aktiva och roliga aktiviteter. Dessutom har Ersmark även ett ridhus, skidbacke och en aktiv idrottsförening, vilket ger en mängd sport- och fritidsmöjligheter för byns invånare. Bland byns bekvämligheter hittar man en pizzeria, kyrka och flera företag som bidrar till ett rikt och mångsidigt samhällsliv. Skolan erbjuder också ett fritidshem för barnen att njuta av efter skolan. Ersmark har en stora arbetsgivare i form av Trelleborg Sealing Solution, vilket ger byns invånare en möjlighet till arbete och utveckling. Genom Ersmark rinner den vackra Kåge älv, en av regionens bästa fiskeälvar. Här finns gott om lax, öring, harr, abborre och mycket mer, vilket lockar fiskeentusiaster från när och fjärran. Ersmark är verkligen en by som erbjuder både en aktiv och naturskön livsstil, med en mångfald av möjligheter och bekvämligheter som gör det till en trivsam plats att bo och leva i.

Köpmangatan 14A, Centrala Stan, Skellefteå kommun

Köpmangatan 14A

Lägenhet
Centrala Stan, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 200 000 kr
66,6 + 15 m²
2 rum
vån 2
4 677 kr/mån
33 033 kr/m²

Makalös lägenhet nyproducerad 2022 på 66,6 +15 kvm, totalt 81.6 kvm, i hjärtat av Skellefteå på Köpmangatan 14A . Här får du verkligen det bästa av de centrala delarna av staden. Modernt planerad bostad med stort fokus på de sociala ytorna vilket bidrar till öppen och ljus planlösning. Genomgående hög kvalitet på samtliga materialval som håller en ljus och behaglig ton från rum till rum. Badrummet är utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och luftig känsla, och det eleganta, ljusa köket med en praktisk köksö är perfekt för både matlagning och umgänge. Stora öppningsbara fönsterpartier i vardagsrum mot väster där det inglasade uterummet är en del av vardagsrummet. Den här lägenheten passar dig som vill ha öppna och rymliga sällskapsytor, som vill bo mitt i stadskärnan och som vill slippa renovera och bara börja njuta av de bekväma fördelarna som bara ett nyproducerat hem kan erbjuda. I fastighetens garageplan finns möjlighet att hyra parkering. På innergården erbjuds en mysig uteplats med pergola och planteringar. Till lägenheten hör dessutom ett separat lägenhetsförråd beläget på markplan och i huset finns en gemensam tvättstuga. Här bor ni mitt i stadskärnan och på några minuters promenadavstånd når ni allt som centrum har att erbjuda. Njut av den bekvämligheten som underlättar i vardagen tack vare närheten till butiker, restauranger, caféer och mycket mer! Trots det centrala läget bor ni i ett lugnt kvarter tack vare mindre trafikerade gator runtom bostaden. Bara en kort promenad på knappt 5min från lägenheten når man det fantastiska området omkring Skellefteälven och den vackra strandpromenaden.

  • Hiss
Övre Bäck 54 & Övre Bäck 56, Bureå, Skellefteå kommun

Övre Bäck 54 & Övre Bäck 56

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 300 000 kr
165 + 55 m²
4 rum
5 063 m² tomt

Detta fantastiska renoverade timmerhus är det perfekta drömhemmet för den som älskar den rustika charm som endast ett äkta timmerhus kan erbjuda. Huset är utrustat med moderna bekvämligheter såsom jordvärme och nytt avlopp med infiltration. Inne i huset finner du vackra trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär, samt tilläggsisolerade golv, väggar och tak för att hålla värmen under kalla vintrar. Denna pärla är en perfekt blandning av gammalt och nytt, och erbjuder en unik möjlighet att uppleva det bästa av båda världar. Med sådana klassiska detaljer och moderna bekvämligheter är detta huset ett måste för den som söker det perfekta hemmet att trivas i. Här har du också ett renoverat gårdshus med kök och badrum samt värmande braskamin och luftvärmepump. Stora fönster samt utgång till altan och vedeldad bastu. Dessutom en stor "bagarstuga" i orört originalskick. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bäckvägen 23, Bureå, Skellefteå kommun
  • Ons 8 maj kl 16:00
Bäckvägen 23, Bureå, Skellefteå kommun, bild 2
Bäckvägen 23, Bureå, Skellefteå kommun, bild 3

Bäckvägen 23

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 290 000 kr
117 + 159 m²
8 rum
1 360 m² tomt

Här har du chansen att förvärva ett av Bureås mest stilfulla och unikt designade hus. Huset är konstruerat på fyra nivåer med halvtrappor mellan våningarna. På entréplanet har man valt att lägga kök, wc, vardagsrum, matrum och allrum. En halvtrappa ner kommer gillestugan samt 2 sovrum och på det översta planet har man 3 sovrum och badrum. I källarplanet har man ett stort lekrum, pannrum, förråd, bastu, wc, dusch, tvättstuga samt matkällare. Huset är besiktat och Varudeklarerat. Med en boarea på 117 kvm och en biarea på 159 kvm är detta en rymlig och inbjudande bostad, särskilt lämplig för en familj med barn. Huset erbjuder för närvarande åtta rum, inklusive fyra sovrum, med möjlighet att omvandla utrymmen till ännu fler sovrum om så önskas. Beläget på en gata som passar utmärkt för familjer, har huset närhet till Bureås bekvämligheter. Uppvärmt med bergvärme och utrustat med en öppen spis med braskassett, ger huset både modern komfort och mysig atmosfär. Ett varmgarage med plats för en bil är också en bekväm funktion, med direkt åtkomst via huset. Tomten, som är imponerande med sina 1 360 kvm, har utrymme för gräsmatta, träd och buskar. Husets ligger bara några hundra meter från Bureås småbåtshamn och havsbad, vilket gör det till en idealisk plats för dem som uppskattar närhet till vatten och natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkvägen 9, Norsjö, Norsjö kommun

Björkvägen 9

Villa
Norsjö, Norsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 000 000 kr
115 + 70 m²
5 rum
1 260 m² tomt

Nu har du chansen att äga detta vackra hus med en centralt läge i Norsjö. Här finns allt du kan önska dig för bekvämt och modernt boende. Här är några av de fantastiska fördelarna med detta hem: Nyrenoverat tak och fönster: Du behöver inte oroa dig för dyra reparationer på länge. Det nya taket och de moderna fönstren gör ditt hem både energieffektivt och underhållsfritt. Badrum och kök: Båda badrummet och köket har renoverats med stil och smak. Här kan du njuta av lyxiga duschar och kulinariska äventyr i det moderna köket. Det är klart för dig att flytta in och trivas! Värme och mysighet: Njut av kvällarna framför den mysiga öppna spisen i vardagsrummet. Här finns också en effektiv luft/vatten värmepump som ger en jämn och behaglig inomhusmiljö året runt. Ljust och luftigt: Hela huset är prytt med ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande känsla. Här är det enkelt att dekorera efter din egen smak och stil. Varmgarage: Aldrig mer behöver du skrapa is från bilrutan på kalla vintermorgnar. Här finns ett varmt och bekvämt garage där du kan parkera din bil. Det här är verkligen ett drömhem i Norsjö. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

  • Plus
Kanalgatan 17, Centrala Stan, Skellefteå kommun

Kanalgatan 17

Villa
Centrala Stan, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 250 000 kr
179 + 90 m²
6 rum
832 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna villa i Skellefteå - den ultimata platsen för dig som söker ett bekvämt och välplacerat hem. Denna charmiga 1 1/2-plansvilla med en källare erbjuder en boarea på 179 kvm och en rymlig biarea på 90 kvm. Huset värms upp med vattenburen fjärrvärme, vilket ger en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Med sex rum, inklusive två sovrum, erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen, och det finns även möjlighet att enkelt skapa fler sovrum om så önskas. Detta hem har tre toaletter, två duschar, en bastu och ett badkar, vilket skapar en perfekt miljö för en större familj. I källaren finns en gillestuga. Uthuslängan, som omfattar cirka 75 kvm, erbjuder utrymme för garage, förråd och till och med ett fullt inrett gästrum på cirka 20 kvm. Huset har genomgått en besiktning och är även varudeklarerat. Besiktningsprotokollet finns tillgängligt under dokument. Läget är oslagbart med närhet till allt som centrala Skellefteå har att erbjuda. Missa inte möjligheten att äga detta fantastiska hus som har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Anmäl er för en visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Köpmangatan 8, Burträsk, Skellefteå kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Köpmangatan 8

Övrigt
Burträsk, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 250 000 kr
1 712 m² tomt

Här kommer ett bra tillfälle att förvärva en fin hyresfastighet centralt i Burträsk. Fastigheten består av en byggnad som innefattar 4 lägenheter och en hyreslokal. Alla lägenheterna och lokalen är uthyrda idag. Lägenheterna totalt 280 kvm består av följande: - 65 kvm. Vindsvåning på 3 rum och kök. - 65 kvm. 3 rum och kök. - 115 kvm. 4 rum och kök. - 35 kvm. 1 rum och kök. Lägenheterna har badrum med plastmatta och våtrumsmatta. Kök med vita släta luckor. Tvättstuga och förråd finns i källaren. Fiber från Skellefteå Kraft är indraget i huset. Lokalen totalt 150 kvm samt källare består av följande: - På entréplan har man en hall, samlingslokal samt ett kök av enklare modell. WC. - Källarplanet består av en större lokal, två toaletter, förråd och kontor. Man har även tillgång till källaren med tvättmöjligheter. Säljaren säljer fastighetsbolaget via en företagstransaktion. Årsredovisning finns att ladda ner under dokument. Det saknas planritningar på byggnaden. Anmäl er till på visning för att se på huset.

  • Plus
Finnforsfallet 16, Boliden, Skellefteå kommun

Finnforsfallet 16

Villa
Boliden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
103 + 40 m²
4 rum
1 494 m² tomt

Bra 1-plansvilla med garage. Luftvärmepump och braskamin som ger fördelaktiga driftskostnader. 2-3 sovrum samt vardagsrum och matsal. Bra förvaringsutrymmen. Finnfors är känt för Finnfors Kraftstation, hällmålningar på Finnforsberget och sägnerna om Finnforsrövarna. Varmt välkommen på någon av våra visningar.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 40