Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Svensk Fastighetsförmedling Skutskär

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolarvägen 15, Skutskär, Älvkarleby kommun

Kolarvägen 15

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
995 000 kr
85 + 82 m²
3 rum
942 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna trevliga villa på Kolarvägen 15 i Skutskär. Här möts vi av en rymlig hall med god plats för avhängning samt garderober. Från hallen når vi det stora badrummet med duschhörna. Vidare har vi ett mindre sovrum samt ett förrådsrum samt en dörr som leder oss till garaget där en bil ryms. Köket är ljust och trevligt med vita skåpluckor och matplats. Stort vardagsrum med utgång till altanen som ligger på baksidan. Rymligt sovrum med garderober. Trevlig trädgårdstomt med stor altan som nås från vardagsrummet. Här har vi närhet till fina grönområden, badstranden Sandbankarna och förskolor i närheten. I Skutskärs centrum erbjuds mataffärer, restauranger, vårdcentral och systembolag. Runt omkring Skutskär erbjuds även badstränderna Rullsand och Brämsand samt det fina naturreservatet Billudden.

Fårskärsvägen 36, Gårdskär, Älvkarleby kommun
  • Imorgon kl 10:00

Fårskärsvägen 36

Fritidshus
Gårdskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
780 000 kr
55 m²
3 rum
1 829 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Fårskärsvägen 36, beläget i det idylliska Gårdskär. Här möts du av en genuin charm som genomsyrar varje vrå av denna mysiga och lantliga pärla. Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder detta ljusa och luftiga fritidshus en perfekt plats att koppla av och njuta av den vackra omgivningen. De tre rummen ger gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Stugan säljs med diverse inventarier. Närheten till badmöjligheter gör detta boende extra attraktivt för dig som älskar sol och vatten. Ta en kort promenad till båthamnen och badplatsen och njut av det klara vattnet och den friska havsluften. Tomtarean på hela 1829 kvadratmeter ger dig gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Här finns även en fristående förrådsbyggnad med trägolv, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap eller som en extra plats för hobbyverksamhet. Så låt drömmen om ett lantligt och mysigt fritidshus bli verklighet här på Fårskärsvägen 36. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt eget lilla paradis. Välkommen hem!

  • Plus
Folketshusgatan 7, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Idag kl 13:00

Folketshusgatan 7

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 995 000 kr
176 + 24 m²
6 rum
927 m² tomt

Vackert sekelskifteshus med bevarad charm och smakfullt genomförda renoveringar. Hjärtligt välkomna - här är det bara att flytta in. Här finns både stort och luftigt kök, vardagsrum, matsal, 3 stora sovrum samt ett gästrum/kontor. Nytt modernt värmesystem (värmepump) med låg driftskostnad.

  • Plus
Vetegatan 11, Skutskär, Älvkarleby kommun

Vetegatan 11

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
1 195 000 kr
92 m²
4 rum
963 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på Vetegatan 11 i det barnvänliga området Skutskär. Här erbjuds en trivsam bostad med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och bekväm planlösning. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål och smak. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till kommunikationer som gör pendlingen enkel och smidig. På bara några minuters gångavstånd når du busshållplatsen och tågstationen ligger ca 20 minuters promenad bort. Här är det nära till både förskolor och skolor. Gångavstånd till skogen där det finns både svamp och bär samt elljusspår. Ett trivsamt, barnvänligt område med grannar i olika åldrar. Här finns även en trevlig uteplats där du kan njuta av solen under många timmar och de fina buskarna och blommorna. Den väl tilltagna tomten om 963 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för lek och umgänge i trädgården. Här finns en mångfald av växter. Tänk dig att kunna plocka både frukt och bär direkt från trädet. Den fina trädgården inbjuder kanske till både fotboll och badminton och på vintern passar den utmärkt till att bygga snögrottor och skidspår runt huset. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns flera förråd, inklusive ett bakom garaget med klädkammare, matkällare och en liten verkstadsdel. Ett separat förråd med matkällare och två luckor ner i marken samt en trädgårdsförråd ger dig möjlighet att hålla ordning och reda på dina ägodelar. Det finns även ett vindsförråd. Missa inte chansen att förvärva detta hem med stor potential och fantastiskt läge! Välkommen på visning!

ÖSTANÅN 26:9 , Älvkarleby, Älvkarleby kommun

ÖSTANÅN 26:9

Tomt
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
250 000 kr
7 876 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en skogsfastighet mellan Tegelbruksvägen och Gävlevägen. Ca 7.800 kvm markareal.

Backvägen 27, Skutskär, Älvkarleby kommun

Backvägen 27

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skutskär
2 220 000 kr
180 + 85 m²
1 525 m² tomt

Välkomna att köpa en fin fastighet med 2 rejäla lägenheter. Här finns 3 rum och kök på 90 kvm för varje lägenhet. Rejäl vindsvåning över hela huset.

Visar alla 6