Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 42A, 3 tr, Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Sandhamnsgatan 42A, 3 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 42A, 3 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 42A, 3 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
5 195 000 kr
85 m²
3.5 rum
vån 3/7
9 799 kr/mån
61 118 kr/m²

Välkomna till en fint renoverad lägenhet med stor balkong med eftermiddagssol! Möjlighet att på enkelt sätt bygga om till en 4a med 3 bra sovrum. Mycket familjärt läge på Gärdet med närhet till Gärdesfältet och Kampementsbadet. Djurgårdens promenadstråk och rekreationsområden runt knuten. Tunnelbanan bara ett stenkast bort och ettans buss som stannar precis utanför. Lägenheten har en social och luftig planlösning. Stort badrum i mycket fint skick med badkar, wc, handfat med kommod och både tvättmaskin och torktumlare. Fint klassiskt kök med stor matplats och öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Utgång till stor balkong från kök/vardagsrum och i bästa sydvästliga riktningen med fin sol från lunch till kvällstid. En chans för er som föredrar att inte belåna er allt för hårt och ändå vill ha plats för hela familjen och samtidigt ha lyxen av att bo med ett av Stockholms innerstads bästa lägen - Gärdet och allt därtill. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekhagsvägen 9, Ekhagen, Stockholms kommun
Ekhagsvägen 9, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 2
Ekhagsvägen 9, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 3

Ekhagsvägen 9

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
5 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
5 011 kr/mån
72 153 kr/m²

I natursköna ekhagen ges här möjlighet till en fint disponerad trea i fint skick. Lägenheten och hela fastigheten totalrenoverades 2014. Lägenheten ligger en trappa upp med fönster mot Ekhagsvägen från vardagsrum och stora sovrummet. Från köket når man lägenhetens uteplats i souterräng mot nationalstadsparks skog i bästa västerläge. Många fina originaldetaljer i lägenheten såsom speglade dörrar, listverk och fiskbensmönstrad ekparkett. Högt i tak och fint ljusinsläpp. En familjevänlig lägenhet med många väldigt trevlig grannar gör detta till en bostad att skapa fina minnen i livet ut. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kostervägen 3, 4 tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Kostervägen 3, 4 tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun, bild 2
Kostervägen 3, 4 tr, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun, bild 3

Kostervägen 3, 4 tr

Lägenhet
Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 4/7
3 705 kr/mån
28 913 kr/m²

RÅYTA - Före detta lokal upplåtes av Brf Kostern till bostadsrätt. JURIDISK PERSON accepteras som medlem för förädlingen. Färdigt bygglov och startbesked finns. Ombyggnationen ställer krav på entreprenör att följa alla lagar och regler kring nyproduktion som tex krav på tillgänglighetsanpassning, brandskydd och OVK för att nämna några. Se bifogade dokument för mer ingående information. Denna blivande bostad ligger på fyra trappors höjd i rakt söderläge med en väldigt stor terrassliknande balkong. Bygglov finns för en tvåa och alla ändringar i aktuell beviljad planlösning måste gå via både kommunen och föreningen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smedsbacksgatan 1, 8 av 8 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Smedsbacksgatan 1, 8 av 8 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
3 895 000 kr
37 m²
2 rum
vån 8/8
2 170 kr/mån
105 270 kr/m²

Mycket välplanerad och tilltalande tvåa högst upp i huset med perfekt läge på Gärdet. Lägenheten har en rymlig balkong med fantastisk utsikt över Stockholms Stad, Gärdet samt mot havet och Lidingö. Bostaden är i mycket gott skick där bevarade originaldetaljer som utmärker funktionalismens interiör möter moderna materialval på ett ytterst stilsäkert vis. Välskött förening med låg belåning och underhållen funkisfastighet, byggnaden har en lättillgänglig entré och dubbla hissar. I avgiften ingår både bredband och tv. Matvarubutik i huset, utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss precis utanför porten. Absolut närhet till Gärdesfältets och Djurgårdens möjligheter till rekreation samt närhet till citypulsen och dess utbud av shopping, nöjen och restauranger. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Vikingagatan 5, 4 tr, Birkastan, Stockholms kommun
Vikingagatan 5, 4 tr, Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Vikingagatan 5, 4 tr, Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Vikingagatan 5, 4 tr

Lägenhet
Birkastan, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
6 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
3 973 kr/mån
114 196 kr/m²

Fantastisk tvåa med balkong i soligt sydvästläge attraktivt belägen i vacker sekelskiftesfastighet. Genomgående, ytterst välplanerad och högt belägen med rikligt ljusinsläpp. Lägenheten är i gott skick där sekelskiftescharm såsom högt till tak, djupa fönsternischer, takstuckatur, fungerande kakelugn och breda furutiljor möter moderna materialval på ett stilsäkert vis. Utanför dörren finns Birkastans myllrande folkliv och fantastiska utbud av det mesta samtidigt som det höga läget gör lägenheten till en ostörd plats. Stabil förening med väl underhållen fastighet där de stora renoveringarna är genomförda. Området kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. Utbudet är som störst längs Rörstrandsgatan som erbjuder många populära mötesplatser och ett stort utbud av glatt nöjesliv. Här möts det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger och närheten till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Här bor ni nära den vackra strandpromenaden vid Karlbergskanalen med bryggor och båtklubbar, picknickplatser, motionsmöjligheter och Karlbergs Slott. Kommunikationerna är enastående och här når du alla tänkbara färdmedel inom ett par minuter! Nära till S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). I närheten finns även Odenplans pendeltågsstation. Under Sankt Eriksplan finns ett stort varmgarage för er som har bil. Välkommen till en perfekt lägenhet för såväl paret eller den kräsne singeln!

  • Premium
  • Balkong
Sandhamnsgatan 25, 3 tr, Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandhamnsgatan 25, 3 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet
6 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/9
3 535 kr/mån
87 438 kr/m²

Familjär trea invid Gärdesfältet med ostört läge och mycket begränsad insyn. Balkong i soligt österläge. Lägenheten är i genomgående fint skick då den totalrenoverades 2016. Belägen i skuldfri Brf som äger sin mark. Rymlig familjelägenhet med mycket praktiska ytor och förvaringslösningar. Fint ljusinsläpp, gedigna ekgolv i hela lägenheten och ett tyst läge mot Londonparken. Två hissar gör boendet mycket praktiskt. Ett stenkast från Gärdesfälten och Djurgårdens promenad och rekreationsstråk med många caféer och serveringar året om. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6