Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Viksängsvägen 1, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Viksängsvägen 1

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/5
3 445 kr/mån
26 533 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på tredje våningen med hiss. Lägenheten är ljus och luftig med vackra trägolv och ett rymligt kök. Badrummet i denna etta är utrustat med en dusch. Vidare in i bostaden finns ett stort vardagsrum, en möjlighet är att installera ett skärmväggssystem som kan placeras upp för att skapa en separat sovdel när så önskas. Här ges möjligheterna till att sätta din egen prägel från start. Denna bostad har ett fantastiskt läge med närhet till både motorvägen och Östertäljes pendeltågstation. Du får alla fördelar med att bo med rätt avstånd till kommunikationer och enkel tillgång till både bil- och tågförbindelser. Med motorvägen i närheten kan du snabbt ta dig till olika delar av staden och även utforska närliggande områden. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt och samtidigt ha ett lugnt och trivsamt hem i en stabil förening. Kontakta mig för mer information och för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Lerhagavägen 20, Södertälje, Södertälje kommun

Lerhagavägen 20

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4 250 000 kr
101 + 20 m²
3 rum
2 558 m² tomt

Underbar villa med stor friköpt tomt i lugna Lerhaga! Ta chansen att förvärva denna fastighet i utkanten av Södertälje. Perfekt för dig som söker den lantliga känslan men ändå vill ha närhet till alla bekvämligheter. Endast 10 minuters bilfärd bort har du centrala Södertälje och allt dess utbud. Några minuters promenad från huset finns liten badplats med gemensam brygga och möjlighet till båtplats. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, två badrum, mysigt kök samt vardagsrum med braskamin. Utvändigt finns inte mycket att önska. Den plana tomten är otroligt välskött med buskar, planteringar och träd. Det inglasade uterummet har nyttjats flitigt från tidig vår till sena hösten. För dig som vill sitta ute så är det bara att öppna upp dörrarna och ta med kaffekoppen ut till den stenlagda uteplatsen. Även ett växthus finns för dig som uppskattar odling samt en jordkällare. Här finns också en mysig gäststuga och bastu. Lugnet, harmonin och det trevliga grannarna får man på köpet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Bergviksgatan 6D, Bergvik, Södertälje kommun

Bergviksgatan 6D

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 980 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/7
4 689 kr/mån
41 389 kr/m²

Varmt välkommen till en modern trerummare med fantastiskt läge invid kanalen. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum som har utrymme för såväl matplats som soffa, stora fönster mot vattnet och dubbeldörrar ut till balkongen. Fullt utrustat kök med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro. Det finns två sovrum i bra storlek som vetter mot den lugna bakgården. Här finns även badrum med dusch, behaglig komfortvärme samt tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare. Här finns även en klädkammare och flera garderober i hallen. Höjdpunkten är den stora balkongen där du kan njuta av solen större delen av dagen samtidigt som du blickar ut mot kanalen. Brf Monopolet är en välskött förening som erbjuder garage i huset som även innehar laddplats för elbil. Fantastiskt läge nära vattnet och naturen. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, möjlighet till fiske och skog. Strandpromenaden åt andra hållet leder istället till centrum, vilket är praktiskt att ha på gångavstånd, både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller ta en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Blir man sugen på bangolf eller en glass så ligger det en minigolfbana ett stenkast från lägenheten. Att packa en liten picknickkorg och sätta sig längs vattnet en sommarkväll. Under våren kör Friskis & Svettis och Korpen utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Längs med skogspromenaden finns en hundrastgård och i början av gatan ligger en stor lekplats. Intresserad? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Nibble Skogsbrynsby 1, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Nibble Skogsbrynsby 1

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 800 000 kr
137 m²
6 rum
10 806 kr/mån
27 737 kr/m²

Välkommen till lantliga Nibble Skogsbrynsby. Här bor man med närhet till allt, men ändå med känslan av en egen oas. Runt omkring bostaden finns bär-och svampskogar, vackra vandringsleder och naturreservat. Tomten gränsar mot hage där getter och 5 hästar betar, en riktig idyll! Villakänslan infinner sig direkt i denna spektakulära 6:a på hela 137 kvm. Här finner ni en välplanerad bostad där entréplanet inrymmer hall med angränsande duschrum, sovrum samt stort kök med generös matplats samt egen utgång till trädgården med grönytor och äppelträd! Ombonat vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt exklusiv kakelugn som värmer gott under vinterns kalla månader. En trappa upp möts ni av otrolig rymd i allrummet, och i salens förlängning finner ni även ett spännande "tornrum" med egen trappa där tonåringen kan husera fritt eller varför inte nyttja som skapande ateljé? Vidare finner ni ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Ta cykeln och besök Kulturhuset i Ytterjärna eller någon av de mysiga restaurangerna eller caféerna i området. Bad i Järnafjärden endast ett stenkast bort. Busshållplats nära bostaden (ca 500 m bort) och med bilen tar det bara drygt 5 minuter till motorvägspåfarten för vidare färd mot Södertälje (ca 1,5 mil), Stockholm (ca 4 mil) eller mot Trosa- och Nyköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Fridshällsvägen 27c, Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 31 mar
Fridshällsvägen 27c, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Fridshällsvägen 27c, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Fridshällsvägen 27c

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
995 000 kr
22 + 16 m²
1 rum
3 158 kr/mån
45 227 kr/m²

Nu finns detta studiohus i Ritorp till salu med sovloft, egen altan, nybyggd pergola samt trädgårdstomt! Ett modernt boende med smakfulla materialval. Kök från Vedum med bänkskiva i Carraramarmor, genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Stort härligt fönsterparti som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Loft på 16 kvm och en trädgård på cirka 265 kvm som man disponerar själv. Bostaden är belägen i ett område med närhet till både golfbanor, badstränder och vacker natur med vandringsstigar. Njut av solen under nästan hela dagen på din egen altan. P-plats och förråd ingår i avgiften. Säljarnas egna ord: "Vi har bott här först en person och sedan två, båda har fungerat jättebra. Här har vi trivts, både i bostaden och området. Vi uppskattade verkligen närheten till både naturreservat och staden, att ha en egen tomt att odla på och kunna grilla och ett fristående hus till priset av en lägenhet" Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Karlslundsgatan 18, Bårstabergen, Södertälje kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Karlslundsgatan 18, Bårstabergen, Södertälje kommun, bild 2
Karlslundsgatan 18, Bårstabergen, Södertälje kommun, bild 3

Karlslundsgatan 18

Lägenhet
Bårstabergen, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 450 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/13
3 678 kr/mån
23 967 kr/m²

Nu erbjuds denna välplanerade 2:a om 60,5 kvm med balkong i bra storlek och förmiddagssol. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avhängning till vänster. Det erbjuds även förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober längre in i bostaden. Vardagsrum i bra storlek med plats för större soffgrupp samt utgång till balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng samt två stycken inbyggda garderober. Kök med plats för matbord, bänkdiskmaskin, kyl och frys. Badrum med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin. Bostaden är belägen i stabil och välskött HSB-förening. Värme, vatten, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Två hissar i fastigheten, tvättstuga i huset och möjlighet till p-plats är ytterligare fördelar. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun
  • Sön 7 apr kl 14:45
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Håknäs 21, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Håknäs 21

Villa
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 895 000 kr
97 m²
6 rum
1 342 m² tomt

2 hus för priset av 1! Unikt tillfälle att förvärva fastighet i Järna med två hus på tomten! Söker du möjlighet till generationsboende/uthyrning eller har du kanske en egen verksamhet - då är detta perfekt för dig. Här bor man med endast 2 km till havet, fantastiska vyer över hagar och åkrar och strategiskt beläget med cykelavstånd till Järna centrum och bara ca 12 minuters bilfärd till Södertälje och ca 35 minuter till Stockholm. Underbar natur och svampskogar finns bakom knuten. De två husens totala boarea om ca 183 kvadratmeter erbjuder fyra sovrum, två fräscha badrum med egna tvättmöjligheter, två kök, högt i tak och en genomgående hemtrevnadskänsla. Utvändigt finns den grönskande trädgården med växthuset och parkeringsmöjligheter för 4 bilar. Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Pirkgatan 6 F , Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Pirkgatan 6 F

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
3 250 000 kr
127 m²
4 rum
vån 2
6 188 kr/mån
25 591 kr/m²

Välkommen till Pirkgatan 6F! Radhuset är byggt med en lyxig känsla och moderna fina färgval, vilket ger en stilren och trivsam atmosfär. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar sociala ytor där man kan både laga mat och umgås med familj och vänner. Vidare ut från vardagsrummet kommer ni ut till altanen på baksidan. Badrum med dusch intill hallen. På övervåningen finner du tre sovrum, ett utav dessa används idag som en härlig walk in closet. Badrummet är rymligt och inbjudande med moderna bekvämligheter. På baksidan finner du ett stort trädäck samt ger dig möjligheter att skapa en trädgårdsoas med odlingar och blommor. Med den naturnära omgivningen har du också bekvämligheter nära till hands. Det finns bra kommunikationer i området, vilket gör det enkelt att ta sig till och från Pirkgatan. Området är barnvänligt med närhet till lekplatser och förskolor. Säljaren berättar vad det njutit mest av: Sommaren på altanen med goda vänner & grillning. Solen värmer eftersom vi har söderläge. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Roddarevägen 43b, Södra, Södertälje kommun

Roddarevägen 43b

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 195 000 kr
42,6 m²
2 rum
2 686 kr/mån
28 052 kr/m²

Nu finns möjligheten att skapa sitt egna drömboende! Attraktivt radhus på populära Roddarevägen i Södra. Två egna uteplatser på fram- och baksidan för både solig frukost och middag! Unikt boende som kombinerar ''compact living'' med villa-idyll. Trivsamt och välplanerat boende om två rum och kök i radhusform, moderniseringsbehov finns vilket ger ett ypperligt tillfälle att sätta sin egen prägel. Lägenheten erbjuder följande: sovrum i bra storlek, badrum med dusch samt tvättmaskin. Kök med bra arbetsytor och rymligt vardagsrum och en stor trädäckad altan. Utanför huset finns möjlighet till p-plats och närheten till bussar och pendeltåg samt gym gör detta till ett tillfälle du inte får missa. Luftvärmepump för uppvärmning som även kan användas som AC varma sommardagar. Möjlighet till p-plats. Här bor du med bästa läget i Södertälje Hamn med närhet till bussar, pendeltåg, Willys samt gym. Välkommen in till ditt nya hem!

Dalgatan 11A, Centralt, Södertälje kommun

Dalgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 695 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 020 kr/mån
26 279 kr/m²

Välkommen till denna centrala och välplanerade 2:a med moderna ytskikt . Ljus och trevlig genomgångslägenhet med stora rum och goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds en solig balkong, stambytt badrum, stort sovrum med flertalet garderober, rymligt vardagsrum och kök med matplats invid fönster. Bekvämt boende där det mesta ingår i avgiften. Välskött förening som nyligen genomfört stambyte. Här finns bland annat hiss, tvättstuga , externa förråd samt möjlighet till varmgarage. Föreningen har även en egen trevlig innergård med egen grillplats där man kan ta vara på soltimmarna. På gångavstånd finns både stadskärnan med all dess utbud samt bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C via direktlinje på 40 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Nydalavägen 16, Södertälje, Södertälje kommun

Nydalavägen 16

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 0/1
4 279 kr/mån
27 708 kr/m²

Vill du kunna njuta av två uteplatser i gavelläge med närhet till natur? Då är detta boendet för dig! Denna rymliga trea på markplan har ett mycket lugnt och fridfullt läge. Stora rum, bra planlösning & radhuskänsla med härligt solläge från morgon till kväll. Utvändigt väntar fina altaner på både fram och baksida. Här bor ni med närhet till fina grönområden samtidigt som bussen smidigt tar er ner på stan eller till Östertälje station för vidare färd till Stockholm C på ca 30 minuter. Gångavstånd till skidbacke, badstrand, matbutiker, restauranger, fina promenadstråk, förskolor och skolor. Brf Ragnhildsborg HSB är en trevlig och mycket stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår dessutom tv & bredband! I föreningen finns många gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, samlingslokal, snickarbod, bastu, gym och även laddplatser för elbilar. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Uteplats
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 46

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
900 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 334 kr/mån
34 615 kr/m²

Varmt välkommen till Mariekällgatan 46. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där både uppvärmning, varmvatten, bredband och tv-kanaler ingår. Du bor lugnt i attraktiva Mariekäll med närhet till det mesta. En promenad på 5 minuter tar dig ner till Södertälje centrum med allt vad det har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett charmigt kök, en ljus vardagsrumsdel med stora fönster samt ett fräscht duschrum. Ett boende att trivas i! Låter detta boende som något för dig? Varmt välkommen att kontakta Samuel Akdemir för visning och mer info.

  • Premium
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 40, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 40

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 0,5
4 171 kr/mån
28 205 kr/m²

Denna charmiga tvåa finns nu till försäljning. En ljus lägenhet belägen i ett lugnt, populärt område och en välskött samt stabil förening. Den har många attraktiva funktioner att erbjuda, såsom ett modernt och tilltalande kök. Öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är smakfullt inrett med ett fint golv och fönster i två väderstreck, vilket ger mycket naturligt ljus. Från balkongen kan du njuta av en härlig utsikt. Sovrummet har också en hörnfönster och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent och funktionellt. Denna bostad är belägen i en stabil HSB-förening som har mycket att erbjuda. Med bara 10-minuters promenad når du Södertälje centrum där du hittar bussar, pendeltåg och ett brett utbud av restauranger och butiker. Det är ett bekvämt läge med närhet till allt du behöver. Brf Solrosen är en populär förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv och bredband, vilket är väldigt bekvämt. Tvättstugor finns i samma byggnad, vilket är väldigt praktiskt. Dessutom har du möjlighet att få en parkeringsplats direkt. Låter detta boende som något för dig? Då kan du antingen anmäla dig på hemsidan eller så är du varmt välkommen att kontakta Samuel Akdemir för visning och mer info. [email protected] 0708-124411

  • Premium
  • Balkong
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergviksgatan 6D, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergviksgatan 6D

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/7
4 233 kr/mån
38 385 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a med extra allt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man ordnar i köket. Under sommartid kan man flytta ut till balkongen. Det ljusa sovrummet har utsikt mot kanalen. Lägenhetsytan är optimalt utnyttjad för att skapa öppenhet och ge plats för kreativa lösningar. Vardagsrummet har en avskiljbar förlängning. Den rymliga hallen erbjuder praktiskt förvaringsutrymme med tilläggsytor för alternativ användning. Köket är fullt utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro. I det helkaklade badrummet med fönster och dusch finns det en tvätt/torkmaskin. Brf Monopolet är en välskött förening som erbjuder garage i huset med ingång från trapphuset. Laddplatser finns för elbilar. Parkering finns även utomhus. Från trapphuset når man lägenhetsförrådet. Det gedigna huset är en K-märkt industribyggnad i en historisk park- och fabriksmiljö. Läget är det bästa tänkbara, nära vatten och natur. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, möjlighet till fiske och skogspromenader eller bara sätta sig längs vattnet med en picknickkorg en varm sommarkväll. En minigolfbana ligger en stenkast ifrån. Under våren kör Friskis & Svettis och Korpen utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Längs med skogspromenaden finns en hundrastgård och i början av gatan ligger en stor lekplats. Ett stenkast från huset kan du ta dig Liljeholmen med bussen som tar ca 35 min. Följer man stranden åt andra hållet kommer man till centrum på gångavstånd. Praktiskt både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Södertälje är en kultur- och industristad som har långa historiska anor med sin plats mellan Mälaren och Östersjön. Skolor och utbildning finns på alla nivåer. Intresserad? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse // Samuel Akdemir

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågverksvägen 41, Södertälje, Södertälje kommun

Sågverksvägen 41

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0
5 032 kr/mån
37 267 kr/m²

Varmt välkommen till Sågverksvägen 41. En fantastisk lägenhet med riktig radhuskänsla. Här finns en stor uteplats med kanalutsikt och bra solläge som rymmer både grill, solstolar samt en matplats för ca 8-10 personer på gräsplätten. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin & torktumlare. Ett fint och modernt kök och vardagsrum med öppen planlösning. I vardagsrummet och ena sovrummet har man en vacker utsikt mot kanalen. I ett av Södertäljes soligaste kanallägen hittar du Kanalhusen i Igelstavik. Här bor du tre minuter från Östertälje station med bussar och tåg, intill lugna solbryggor, lekplatser och lummiga träd. Närheten till flera skolor och förskolor bidrar till att göra området familjevänligt. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan i dag till Samuel Akdemir!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Julias väg 17, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Julias väg 17

Tomt
Järna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 950 000 kr
1 754 m² tomt

Välkommen till Julias väg 17, en av de sista tomterna som ännu inte bebyggts i populära Kallfors i Järna. Här finner ni ett unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt om totalt 1754 kvm. På tomten är det tillåtet att bygga en vanlig villa men även byggnation av särskilt boende såsom tex LSS-bostad godkänns. Se gärna detaljplanen som finns bifogad under dokument. Tomtinformation: Julias väg 17- SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:303 (1754 kvm) 1-planshus om max 200 kvm och 2-planshus om max 160 kvm. Tomten byggs med fördel i souterräng. För frågor rörande bygglov, planbestämmelser osv så hänvisar vi till Södertälje kommun 08-523 010 00. På Julias väg bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden och ni når Järnas centrala delar med en härlig cykeltur alternativt med bussen som ligger några hundra meter bort. I området finns det både en ishall, fotbollsplaner, ridklubbar samt en fantastisk golfbana för att nämna några alternativ. Utmed Sörmlandsleden som löper intill området finner ni även en liten skogssjö som är mycket uppskattad av de boende. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, bageri/café, förskola/skola och ni tar er lätt mot Stockholm med både bil och pendeltåg! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Bruksgatan 6, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Bruksgatan 6

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån -1
5 246 kr/mån
33 688 kr/m²

Söker ni en rymlig trea med två badrum och stor balkong med utsikt mot kanalen? Då ska ni komma på visningen av denna fina lägenhet som erbjuder en bra planlösning och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här finns också två sovrum där det stora sovrummet har en rymlig garderobsvägg. Vidare finns ett fint kök i anslutning till det stora vardagsrummet där både matsal och soffgrupp får plats, här ryms både släkt och vänner! Det bästa med lägenheten är den stora inglasade uteplatsen både är insynsskyddad och som fungerar som ett extra rum tidig vår och sen höst. Här kan ni njuta av lilla skogsdungen och utsikten ner mot strandpromenaden vid kanalen. Lägenheten ligger i ett lugnt område utan genomfartstrafik och i huset är lägenheten belägen i entréplan ( plan -1) och praktiskt nog finns förrådet precis utanför dörren. Parkeringsplatserna är belägna precis utanför porten. Grannarna är glada och skötsamma och de flesta på gatan är pensionärer och här bor ni nära ett fint naturområde. Föreningen har mycket god ekonomi och tillhör en av Södertäljes bästa. Känns lägenheten intressant för er? Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info om visning osv.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallhöjdsvägen 27, Kallfors Höjder, Södertälje kommun

Vallhöjdsvägen 27

Lägenhet
Kallfors Höjder, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
3 662 kr/mån
43 545 kr/m²

ERBJUDANDE - TVÅ ÅR UTAN MÅNADSAVGIFTER! Endast tre lägenheter återstår nu i den allra sista etappen på Kallfors Höjder som nyligen blivit färdigställd. Som köpare erbjuds ni nu 2 år utan månadsavgift! I erbjudandet ingår dessutom kostnaden för både carport och fiber. Först till kvarn gäller! Alla lägenheter har stor terrass eller en till två stora balkonger med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning samt fantastisk utsikt. Ballingslövkök, enstavigt parkettgolv och marmorbänkar i fönstren ingår som standard. Lägenheterna har 1-5 rum & kök och är mellan 34-117 kvm stora. De större lägenheterna har två WC/D. Till varje bostad finns en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området finns en samlingsplats med tillhörande lekplats och utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och en övernattningslägenhet. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt ska växa ihop med Kallfors golfbana. Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekterats fram i vacker naturmiljö i direkt anslutning till Kallfors Gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil. Varmt välkommen till någon av våra visningar på Kallfors Höjder - vi har flera visningslägenheter på plats. Önskar ni privat visning annat datum så är detta inget problem att boka in.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Blåhakevägen 14, Södertälje, Södertälje kommun
Blåhakevägen 14, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Blåhakevägen 14, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Blåhakevägen 14

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
2 938 m² tomt

Söker du en mindre villa, vinterbonat fritidshus eller längtar du efter att skapa ditt egna drömboende? Då är detta chansen du väntat på! Blåhakevägen 14 är en naturskön fastighet om hela 2 938 kvm belägen i populära området Vattubrinken endast ca 10 min från Södertäljes centrala delar. Fastigheten har ett renoveringsbehov. Det är lätt att förälska sig i denna plats! Några av dem absoluta höjdpunkterna är dels det sjönära läget med fantastisk utsikt, gemensam brygga i området samt det lugna och ostörda läget längst ner på återvändsgata. Utöver den fantastiska miljön erbjuder området en mycket generös detaljplan som möjliggör en storslagen villa med tillhörande komplementbyggnad. Detaljplanens begränsningar: - Två komplementbyggnader får uppföras per fastighet med en sammanlagd byggnadsarea på max 150 kvm i två våningar. - Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6 m, högsta nockhöjd 8,5 m. - Byggrätten för huvudbyggnad får delas upp i två fristående byggnader. - Två komplementbyggnader får uppföras per fastighet med en sammanlagd byggnadsarea om 40 kvm. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnader är 3 m, en våning. - Attefallshus får byggas. Strandskydd upphävs inom kvartersmark. Kommunalt vatten och avlopp är inkopplat Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Rättaregatan 5A, Glasberga, Södertälje kommun

Rättaregatan 5A

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/2
3 743 kr/mån
30 000 kr/m²

Vill du bo i en modern hörnlägenhet som är byggd 2018 och har två uteplatser? Nu finns denna sällsynta lägenhet med optimal radhuskänsla ute till salu! Här finns en stor uteplats med bästa solläge som rymmer både grill, solstolar samt en matplats för ca 8-10 personer på gräsplätten. Det finns även en mindre uteplats vid ingången. Lägenheten har genomgående laminatgolv med ljusgrå väggar förutom i sovrum där det är en härlig grön Kulör. Generöst ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Öppen planlösning skapar rymd och ljus. Rymligt badrum med tvättmaskin. Stort sovrum med garderober och fri från insyn. Tillhörande förråd ingår och man är garanterad en parkeringsplats. Välskött förening med god ekonomi. Glasberga sjöstad har närhet till både natur, härliga promenadstråk samt bad. Närhet till motorväg, Östertälje pendeltågsstation och Ica Maxi finns inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Granövägen 135b, Södertälje , Södertälje kommun

Granövägen 135b

Radhus
Södertälje , Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 245 000 kr
108 m²
4 rum
5 965 kr/mån
20 787 kr/m²

Välkomna till det radhuset med den största trädgården i föreningen (ca 3ggr så stor som standard.) Inglasat uterum, trädäckad altan och även trädgård i gavelläge ger känslan av att bo i en villaidyll! Nyrenoverat entréplan med stora sociala ytor på kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut i det inglasade uterummet och här har man även byggt till ett allrum som kan användas som ett kontor. I det övre planet har du två rymliga sovrum samt ett rum med snedtak där ena delen kan användas som förråd. Läget på Granövägen 135b är det bättre i föreningen utan insyn, nära parkering och med störst trädgård.

  • Balkong
  • Uteplats
Profilstigen 35, Lina Hage, Södertälje kommun

Profilstigen 35

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
5 046 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkomna till Profilstigen 35 och denna totalrenoverade tvårummare om 66 kvm högst upp i huset med hörnläge. Bostaden är rymlig och välplanerad med en stor terrass om 21kvm. Här finns allt du behöver för att riktigt trivas, Bl a ett rymligt sovrum med walk-in closet, ett ljust vardagsrum, ett utrustat kök med generösa arbetsytor samt ett rymligt badrum. Barnvänligt område med närhet till skola, dagis, busshållplats samt natur och grönområden för härliga promenadstråk. Lina centrum är en kort promenad bort och Södertäljes stadskärna når du enkelt med cykel.  Bekvämt boende med hiss samt tvättstuga och förråd. Välskött HSB-förening där. värme, vatten, tv, bredband och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Kontakta mäklare Andreas Özgun för visning

  • Balkong
  • Hiss
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gröngölingstigen 28, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gröngölingstigen 28

Villa
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 750 000 kr
52 + 6 m²
2 rum
1 243 m² tomt

Varmt välkommen till Gröngölingstigen 28! Nu ges chansen att förvärva denna villa med alla förutsättningar att börja bygga på ditt drömboende. Härlig stor trädgård, med möjligheter att utöka altanen. Huset har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor. Vidare från vardagsrummet når du den stora uteplatsen. Sovrummet ligger intill köket, rymmer dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet har en underbar öppen spis som skapar en härlig och mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Inte bara är den estetiskt tilltalande, den sprider också värmen genom hela huset och hjälper till att behålla värmen inomhus. Här bor du enkelt men med möjligheterna att bygga ut och skapa ett nytt drömhus. Badrum med duschkabin. Tvättstuga finns ute i gäststugan. Exteriört väntar en stor friköpt tomt om hela 1 243 kvm, ett stort trädäck med stengrill och stora sociala ytor för utomhus möblering. Gäststuga med kök och wc, som du med fördel kan hyra ut för att få ner dina egna kostnader. I lugna Viksberg bor du med promenadavstånd till både förskola, skola, badplats, golfbana och båtklubb. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sandviksvägen 61, Enhörna, Södertälje kommun
Sandviksvägen 61, Enhörna, Södertälje kommun, bild 2
Sandviksvägen 61, Enhörna, Södertälje kommun, bild 3

Sandviksvägen 61

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 550 000 kr

Stor möjlighet att köpa/förvärva tre fastigheter som ligger intill varandra i Mälarnära Sandviken (Enhörna)! Fastigheterna säljs i första hand tillsammans som ett projekt. Priset i annonsen gäller per tomt. Fastigheternas areal: Väsby 1:74: 1300 m² Väsby 1:80: 1330 m² Väsby 1:82: 1680 m² En ny detaljplan håller på att tas fram för området som möjliggör bostäder för permanentboende från dagens bestämmelse om fritidhus. Detaljplanen väntas vinna laga kraft kvartal 1, 2025. Idag gäller en byggrätt på 60 m² för fritidshus och 20 m² för uthus. På mittentomten står en äldre stuga som varit fuktskadad och mögelangripen en längre period, men det finns goda förutsättningar för den som vill bygga något nytt (se mer info under dokument). Område: Sandviken är en idyllisk ort ute på landet med pendlingsavstånd till både Stockholm och till Södertälje. Här kan ni njuta av lugnet och vart ni än befinner er i Sandviken så är ni alltid några stenkast bort från vattnet och naturen. I Enhörna är det i stort sett bara villor och många barnfamiljer söker sig hit just för att det är en trygg miljö för barnen att växa upp i. Skolor: För de yngre barnen finns Ekens förskola och Valla förskola. För de lite äldre ungdomarna finns Vallaskolan (F-6). Kommunikationer: Kommunalt kan du enkelt och smidigt resa till Enhörna med SL-bussen 787 som går en gång varje halvtimme. Sommartid kan du åka från dels Sandvikens brygga eller Ekensbergsbrygga till både Stockholm och Mariefred via båt. En perfekt dagsutflykt som passar hela familjen! Busstrafik går även genom Sandviken sommartid. Att göra: För den idrottsintresserade finns det en mängd olika aktiviteter att göra. Dels finns det olika sorters fotbollsplaner, både konstgräsplan, grusplan och riktigt gräsplan, elljusspår och på vintern finns det både en hockeyplan och skidspår (så länge vädret tillåter). Allt detta finner du vid Enhörna friluftsgård. Endast en kort cykeltur från fastigheten finner du Sandvikens brygga och badplats. Här kan man både fiska, bada och avnjuta fantastiska solnedgångar. Övrigt: Endast några minuters bilfärd från fastigheten finner man både pizzeria och mataffär. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Rosenhöjdsvägen 21, Södertälje, Södertälje kommun

Rosenhöjdsvägen 21

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
1 385 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/6
4 927 kr/mån
21 641 kr/m²

Välkomna till populära Rosenhöjdsvägen 21. Välkommen till sjätte våningen, här möts du av strålande morgonsol på den inglasade balkongen. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med snyggt originalgolv i ek samt plats för både soffa och tv-möbler. Arbetshörna för hemmakontor passar perfekt in i detta stora rum. Vidare in i lägenheten finner man ett tilltaget sovrum med utrymme för både dubbelsäng, garderober och sängbord. Köket har gott om arbetsytor och bra förvaring. I samtliga rum blir ljusinsläppet stort tack vare de stora fönsterpartierna. Badrum med dusch och möjlighet att installera tvättmaskin. Hallen erbjuder gott om plats för förvaring om så önskas. Här bor man med närhet till grönska, affärer och goda kommunikationer. I en populär och välskött HSB förening där både uppvärmning, varmvatten, tv, internet & bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Låter detta som något för dig? Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 78