Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Styggefjällsvägen 8, Saltkällan, Uddevalla kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Styggefjällsvägen 8, Saltkällan, Uddevalla kommun, bild 2
Styggefjällsvägen 8, Saltkällan, Uddevalla kommun, bild 3

Styggefjällsvägen 8

Fritidshus
Saltkällan, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 950 000 kr
54 m²
3 rum
1 311 m² tomt

Härligt läge mitt i naturen med närhet till badplatsen i Saltkällan. Huset är i ett plan med härliga altaner i alla vädersträck, så man kan följa solen under hela dagen. Ni välkomnas av en ljus hall, vidare finns ett vardagsrum med utgång till den stora altanen, kök som också har utgång till altan, badrum med dusch, två sovrum varav ett har utgång till altan. Utrymme med tvättmaskin finns också. Fastigheten har en rymlig friggebod med gott om förvaringsutrymme. Servitut finns med rätt till båtplats. I Saltkällan finns vacker natur, trevliga promenadvägar och härliga badplatser. Närheten till E6:an gör det lätt att ta sig till Torp köpcentrum i Uddevalla, Lysekil, Bohus-Malmön, Bovallstrand och andra Bohuslänska pärlor. Välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
Österled 15B, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Österled 15B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 495 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 634 kr/mån
15 989 kr/m²

På första våningen på Österled 15 B presenteras här ett hemtrevligt boende om 93,5 kvm med tre sovrum. Den rymliga bostaden, som ursprungligen är två lägenheter som slåtts ihop, har goda förvaringsmöjligheter och gott om utrymmen. Det finns två badrum, som båda har dusch. I ett av badrummen finns en tvättmaskin. Vidare erbjuds ett vardagsrum med god plats för möblemang och socialt umgänge. Från vardagsrummet går man ut till den inglasade balkongen som ligger i söderläge. Köket har matplats och bra förvaring i skåp. De tre sovrummen är stora och det finns även ett genomgångsrum. På Äsperöd bor du lugnt och naturskönt med grillplats, lekplats och fina promenadstråk som närmsta granne. Området är eftertraktat att bo i för både den yngre och äldre generationen då här är bekvämt avstånd till kommunikationer samt Uddevalla centrum som erbjuder allt från diverse butiker, restauranger, caféer, gym och barer.

  • Plus
Lövskogsgatan 7, Dalaberg, Uddevalla kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00

Lövskogsgatan 7

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
750 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4
6 512 kr/mån
7 143 kr/m²

Välkommen till en rymlig lägenhet på hela 105 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Här bor ni med närhet till det mesta som ICA nära, bibliotek, vårdcentral, pizzeria och fina grönområden. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med rymliga rum. I bostaden finns hall, två badrum, två klädkammare, 3 sovrum, kök med stor matplats och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Här bor du med en fin innergård och nära busshållplatsen med bra kommunikationer till centrum. Bostaden ligger alldeles bredvid mataffär, vårdcentral och bibliotek samt gångavstånd till skola och förskola. Garageplats finns att hyra separat.

  • Plus
  • Hiss
Sigelhultsvägen 22, Uddevalla, Uddevalla kommun

Sigelhultsvägen 22

Villa
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
3 995 000 kr
180 + 90 m²
7 rum
978 m² tomt

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade och stora villa (180+90 kvm), i lugnt och idylliskt område. Mysigt läge med nära allt från till skola, förskola, grönområden och tågstationen samt promenadavstånd ner till centrum. Fin trädgård i etage ner mot Bäveån. På tomten finns inglasat uterum, gäststuga och förråd. Huset är ljust, rymligt och bra planerat. På entréplan finns sällskapsytor med stort vardagsrum med plats för matbod och soffgrupp. Ljust rymligt kök med plats för stort matbord och utgång till altanen och trädgården. Här finns även ett nyrenoverat badrum. På övre plan med fantastiskt takhöjd, finns fyra bra sovrum varav ett med sovloft. Ljust allrum och det andra nyrenoverade badrummet. Högst upp finns ett mysigt rum som passar som tvrum eller för förvaring. I källaren finns allrum med pentry och sovrum som ägaren har hyrt ut. Här finns även tvättstuga med duschkabin, toalett, pannrum och förråd. En kort promenad in till centrum med affärer, kaféer, frisörsalonger, matbutiker, lokala restauranger och goda kommunikationer. Här kommer ni garanterat att trivas! Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Brattgatan 6A, Centralt, Uddevalla kommun
  • Idag kl 16:30

Brattgatan 6A

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 550 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 591 kr/mån
22 963 kr/m²

Välkommen till denna pampiga våning i hjärtat av centrum! Denna gavellägenhet erbjuder en fantastisk atmosfär med högt till tak, vackert fiskbensparkettgolv och generösa fönster i tre väderstreck, vilket skapar en ljus och luftig miljö. Njut av soliga dagar på den inglasade balkongen i västerläge. Planlösningen är mycket genomtänkt och ger dig maximal komfort och funktionalitet. Matrummet har en öppen planlösning mot hall och vardagsrum, vilket gör det till en perfekt plats att umgås och trivas på. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Rymligt sovrum och en praktisk inredd klädkammare med hyllor, klädstång och trådbackar som ingår. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Läget är helt oslagbart, med närhet till all typ av service och kommunikationer i centrala Uddevalla. Här bor du bara en kort promenad från bussterminalen på Kampenhof, Centralstationen, sjukhuset, vårdcentral och gym. Det finns också gott om restauranger, butiker och underhållningsmöjligheter inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
Monsunvägen 6, Skogslyckan, Uddevalla kommun

Monsunvägen 6

Villa
Skogslyckan, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 695 000 kr
150 m²
5 rum
724 m² tomt

Välkommen till Monsunvägen 6 - ett hus som erbjuder er möjligheten att skapa ert drömhem i en fantastisk miljö i ett lugnt och tryggt område. Denna tvåplansvilla i suterräng kommer med tre sovrum på övre plan, (möjlighet till till fler på entréplan) och två badrum. En av de många fördelarna med Monsunvägen 6 är dess närhet till mycket, allt från matbutik, vårdcentral, busshållplats där bussar regelbundet går mot Uddevalla Centrum och Torp Köpcentrum samt gångavstånd till för- grund- och mellanstadieskola. På entréplanet samsas en hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Till höger når ni både en gäst-WC och badrum med tvättmaskin - här finns möjligheter att göra det till ett större badrum i samband med en renovering. Vidare in når ni hobbyrum/pannrum och allrum med groventré. Kanske ett framtida TV-rum eller ett sovrum? Längst in finns en matkällare perfekt för syltburkar eller när kalas vankas. Vidare tillbaka in når ni ett kök med matplats. Bredvid köket ligger vardagsrummet med utgång till trädgården. Vardagsrummet är rymligt med bra ljusinsläpp och utgång till trädgården. Övre plan har tre sovrum och ett badrum. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns på vinden. Med naturen som granne bakom huset kan du njuta av lugn och ro samt en känsla av privatliv. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och frisk luft varje morgon, samtidigt som du har bekvämt avstånd till det mesta. Plats för bilar finns på uppfarten och ett kallgarage finns på tomten. Renoveringsbehov föreligger, som ger er möjligheten att skapa ett hem som är helt anpassat efter era önskemål och personliga stil. Området runt Monsunvägen 6 erbjuder en lugn och trygg atmosfär, perfekt för den som söker ett lugnt och tryggt område. Med endast fem minuters promenad till förskola och grundskola F-3, tio minuters gångavstånd till mellanstadieskolan, är detta en idealisk plats för familjer med barn. För naturälskaren finns det många fina promenadstråk och stigar i skogen där ni kan utforska och njuta av den vackra omgivningen. Att kunna ta långa promenader i naturen i anslutning till ert egna hem, är en lyx som inte alla har förmånen att uppleva. Kom och upptäck potentialen i detta hus! Välkommen på visning!

Skaverödsvägen 3, Saltkällan, Uddevalla kommun

Skaverödsvägen 3

Fritidshus
Saltkällan, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 295 000 kr
47 + 20 m²
3 rum
1 442 m² tomt

Med ett högt, ostört läge utan insyn och med fantastisk havsutsikt ligger det här mysiga fritidshuset. I en skogsglänta bland trätopparna välkomnas du till denna oas med en intensiv närhet till naturen, med vackra badställen inom behagligt avstånd och med möjlighet till båtplats. Huset har ett hemtrevligt kök, sovrum, badrum och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade altanen. På ovanvåningen ytterligare ett sovrum. Från den stora altanen kan du njuta av fantastiska solnedgångar. Dessutom en gäststuga, även denna med havsutsikt, för familj och vänner. Detta är det perfekta stället för den som önskar en stressfri tillvaro och värdesätter en lugn stund. Med behagligt gångavstånd når du salta bad och båtbrygga i Klockareviken. Några minuter bort ligger även Saltkällans badplats med sandstrand, brygga med hopptorn och kiosk som serverar allt från langos, pizzor, hamburgare och glass. Nära fina motionsslingor, den populära Maltes stig är en fantastiskt fin slinga längs vattnet och naturen, med flera olika sittplatser och utsiktsplatser. Här bor du med närhet till vacker natur samt till E6:an. 15 minuter bort finns Torp Köpcentrum med affärer, restauranger och IKEA. Här bor du även nära fina kuststäder såsom Lysekil och Smögen. Dessutom bara lite mer än en timma från Göteborg. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun, bild 2
Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun, bild 3

Hultås Trollevik 241

Villa
Oxevik, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
14 750 000 kr
151 m²
6 rum
3 153 m² tomt

Med havet som närmsta granne och med en slående utsikt välkomnas du till denna fastighet som uppfyller de flestas krav och önskemål. Ett fritidshus med plats för många gäster eller som gedigen permanetbostad. Fastigheten är välskött och renoverad, vilket gör den till ett bekvämt och lättskött boende. Interiört möts du av goda sociala ytor där stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Från matplatsen vid köket ser du Lysekils kyrka och Gullmarns glittrande vatten. Alldeles utanför den vackra poolen som nyligen konverterats till saltvatten. Vackert som en tavla! Vidare presenteras matsal, vardagsrum och två sovrum. Master bedroom har klädkammare, eget badrum samt kontorsdel. Från det mindre sovrummet finns utgång till baksidan och vidare tvättstuga med verkstad. Dessutom ytterligare ett sovrum som har egen ingång och badrum med dusch. För sig själv och med egen terrass finner du ett mindre hus som idag används som kontor. Här finns också en grillstuga för mysiga stunder. Sist men inte minst det praktiska dubbelgaraget. Självklart också en laddstation med två uttag till elbil. Exteriört tillkommer en fin tomt om 3 153 kvadratmeter i ett insynsskyddat läge. Här finner du både grönska och bohuslänska klippor samt vackra färger från träd och blommor. Här finns även bärbuskar och jordgubbsland. Alldeles nedanför finns möjlighet till egen båtplats och bad från klippor eller strand. Här bor du med närhet till flera idylliska kustsamhällen. Närmast finner du Skaftö med Grundsund och Fiskebäckskil som har flertalet restauranger och butiker samt golfbana. Lätt att ta sig till Lysekil via färja och Torp Köpcentrum är 20 minuters bilresa bort, till Oslo ca 2,5 timmar och Göteborg knappt 1,5 timma. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Premium
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 2
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 3

Nordens Väg 15

Villa
Bohusgården, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
4 650 000 kr
108 + 7 m²
4 rum
284 m² tomt

Välkommen till attraktiva Nordens Väg och denna smakfulla villa med utsikt mot Byfjorden och Uddevallabron. Detta hus är ett av få i området med tre sovrum samt ett gästrum/extra sovrum på utsidan med ingång från altanen. Dessutom generöst med yta för bilar både i carport och vid sidan om. Huset har genomgående hög standard med smakfulla materialval. In genom dörren möts du av ljuset från de stora fönsterpartierna och du skymtar Uddevallabron i bakgrunden. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och access till altanen. På övervåningen finner du tre sovrum, varav ett med balkong och en stor klädkammare. Dessutom ett helkaklat badrum på varje plan samt tvättstuga. Utomhusmiljön är något utöver det vanliga. På framsidan njuter du av kaffet i morgonsolen för att sedan välja någon av baksidans terrasser för att se solen gå ner. Från balkongen har du en fantastisk havsutsikt. Här på Bohusgården bor du i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till bland annat Skeppsviken och Bodele med salta bad. Väljer du att ta Strandpromenaden kan du fortsätta vidare till anrika Gustavsberg med den mycket uppskattade restaurangen Snäckan och båtbrygga vid Rödön. Annat praktiskt som finns inom bekvämt avstånd är bland annat skola, pizzeria samt mataffär. Bra bussförbindelser till centrum om du inte vill ta en promenad. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Premium
Kantatvägen 15, Hovhult, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Kantatvägen 15

Lägenhet
Hovhult, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
650 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 295 kr/mån
7 738 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet med tre rum och kök belägen i ett lugnt område på Kantatvägen 15 på första våningen! Här erbjuds en rymlig lägenhet med härligt ljusinsläpp, luftig atmosfär och möjlighet att få ett till sovrum! Innanför ytterdörren samsas en hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder, ett badrum som är utrustat med dusch, WC och tvättmaskin för största komfort! Köket erbjuder gott om förvaring och plats för matgrupp. Sovrummen är ljusa och rymliga. Det ena går utmärkt att dela av om man önskar ett extra rum. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och mysiga stunder och här nås balkongen i sydvästläge! Med närhet till skola, mataffär, grönområden och kommunikationer till Uddevalla centrum är detta det ultimata boendet för den kräsne sökanden! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ulvövägen 50, Restenäs, Uddevalla kommun

Ulvövägen 50

Lägenhet
Restenäs, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 195 000 kr
42 m²
3 rum
2 823 kr/mån
52 262 kr/m²

Välkommen till detta svårslagna läge alldeles vid havet på Ulvön. Bekvämt boende i bostadsrättsform som passar både som fritids- och permanentboende. Denna gavellägenhet disponerar två sovrum, ett badrum samt allrum med köksdel mot havet. Från den stora terrassen i söderläge har du fri utsikt mot havet och här kan du njuta av solen från morgon till kväll. Här bor du med absolut närhet till havet, med möjlighet till bad både från brygga, klippa och strand. Båtplats finns att hyra. På vintern kan man åka längdskidor eller skridskor på isen för att sedan avsluta med bastu, som får nyttjas året runt av föreningens medlemmar. I skogen intill finns bär och kantareller. Tennisbana finns även att nyttja kostnadsfritt. Ljungskile med all tänkbar service är en fem minuters bilresa bort. På andra sidan viken finns omtyckta Musselbaren och Lyckorna Brygga som nås enkelt via båt. Bra pendlingsläge nära E6 som tar dig vidare söderut mot Göteborg och norrut mot Uddevalla och många mysiga kustsamhällen. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen! PS. Läs säljarens beskrivning om att bo på Ulvön, ligger under dokument. DS.

  • Plus
Timmerbergsvägen 2, Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Timmerbergsvägen 2

Villa
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
3 100 000 kr
121 + 11 m²
5 rum
775 m² tomt

På natursköna Timmerbergsvägen 2 hittar ni en hemtrevlig och väldisponerad 1,5-plansvilla med källare som gör intryck. Med en vacker naturtomt om 775 kvm som är vackert inramad av grönska ämnas gott om plats för både lek och trädgårdsaktiviteter. Bilarna parkerar ni uppe vid garaget på platån intill fastigheten för trivsam komfort. Här har flertalet stora renoveringar gjorts så att du som nästa ägare slipper ägna både tid och pengar på kostsamma åtgärder. Däribland är bergvärme installerat, fiber är draget, taket är bytt och fasaden är underhållsfri. Dessutom är köket, som är husets hjärta, nyligen renoverat i smakfulla materialval från Ikea samt utrustat med nya vitvaror med bra ytor för familjen att umgås. På övervåningen finner du tre stora sovrum som är välplanerade och smakfullt renoverade. Exteriört väntar en altan i ett solsäkert västerläge, helt skyddad från insyn och vind. Äsperöd är ett mycket populärt och barnvänligt område i Uddevalla med närhet till fina grönområden, promenadstigar och bra kommunikationer ner till stan. Runt hörnet finns också för- och grundskola för både de små och större familjemedlemmarna vilket underlättar för att få ordning vardagspusslet. Med gång- eller cykelavstånd ner till Uddevalla centrum får du snabbt och enkelt tillgång till allt vad staden har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer och gym. För lite längre färder finns bland annat Torp Köpcentrum som har allt inom fack- och dagligvaruhandel inom ett behagligt avstånd där du antingen kan välja att ta bilen eller åka kommunalt. Varmt välkomna på visningen!

  • Plus
HEDETORPET 1:18 , Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

HEDETORPET 1:18

Tomt
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
500 000 kr
1 819 m² tomt

Tomt för nyproduktion i naturskönt och barnvänligt område. Här kan du välja att köpa endast tomten eller att köpa tomt med nyckelfärdigt hus, från Vårgårdahus, till ett FAST PRIS. Bilderna visar ett förslag på Villa Liljebacken från Vårgårdahus, som kostar endast 3 650 000 kr, då ingår själva tomten med grovplanerad trädgård, villan i grundutförande. VA-anslutning till kommunalt VA och elanslutningsavgift ingår också. Kostnaden som tillkommer är lagfartskostnaden för tomtvärdet 500 000 kr, dvs en total lagfartskostnad på endast 8 325 kr. Eventuella inteckningskostnader för pantbrev tillkommer. Villa Liljebacken är en välplanerad enplansvilla med en boarea på 118,8 kvm. Här finns kök och vardagsrum i en öppen planlösning, tre sovrum (varav ett har en walk-in-closet) ett mindre allrum, badrum, förråd/klädkammare samt tvättstuga. Väg finns redan anlagd fram till tomten. Kommunal VA-anslutning finns vid tomtgränsen. Väljer du att köpa endast tomten tillkommer anslutningsavgifterna för el och VA. Enligt uppgifter från VA-verket i Vänersborgs Kommun, 2024-02-12, är anslutningsavgifterna för kommunalt VA 300 172 kr. Väne-Ryr är beläget ca. 1,5 mil väster om Vänersborg och har en populär badplats vid den vackra Ryrsjön.

Fritjof Nansens väg 2, Bohusgården, Uddevalla kommun

Fritjof Nansens väg 2

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
725 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 018 kr/mån
19 333 kr/m²

Välkommen till Fritjof Nansens väg 2 och denna smakfulla etta om 37,5 kvm med inbyggd sovalkov! En perfekt lägenhet som första bostad för dig som flyttar hemifrån eller för dig som pendlar till jobbet. Lägenheten har smakfullt renoverats från 2017 med både kök och badrum samt ytskikt. Här finns den smarta lösningen med inbyggd sovalkov för att slippa ha gästerna sittandes i sängen när de kommer på besök. På så sätt blir vardagsrummet en stor härlig sällskapsyta med avskild sovplats. Köket är modernt och har alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva! Badrummet är i fräscht grått med stor stor dusch med glasväggar och golvvärme. Här bor du med närhet till det mesta! Strandpromenaden med sina härliga motionsslingor och salta bad ligger endast 5 minuters promenad bort. Mataffärer, restauranger, caféer samt gymnasieskolor når du på bara 10 minuters promenad. Kommunikationer in till centrum går precis utanför. Ska du till Ljungskile eller Göteborg finns hållplats vid vägen, endast 3 minuter att promenera. Kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information.

Strömstadsvägen 19B, Centralt, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 19B

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 654 kr/mån
26 324 kr/m²

Nu erbjuder vi en nyproducerad enrumslägenhet i en äldre förening. En otroligt fin etta med genomgående kvalitativa och exklusiva materialval som faller de allra flesta i smaken. Med ett centralt läge vilket medför alla bekvämligheter du kan önska. Vid hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderobslängan från Marbodal. Även köket är från det välrenommerade märket Marbodal och vitvarorna från Cylinda, i en öppen planlösning mot vardagsrummet. I anslutning till allrummet finns sovalkoven med gott om plats för sängen. Lägg märke till de stora fönsterpartierna som skapar ett mycket fint ljusinflöde! Slutligen når ni det stilfulla badrummet med gott om skåp och förberett för tvättmaskin. Detta är en bostad som kommer att imponera på familj och vänner! Föreningens innergård finns att nyttja för de soliga dagarna. Du kommer bli förvånad över hur tyst lägenheten upplevs, trots att den har ett så centralt läge. Här får du det bästa av två världar - närheten till stadens puls samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och fridfullt hem. Här bor man centralt och i den närmsta omgivningen finns Uddevallas tåg- och busstation för att slippa vara beroende av egen bil. Med endast en kortare promenad nås det mesta av stadens utbud i form av matbutiker, vårdcentral, biograf, bibliotek, restauranger, caféer och diverse affärer. Varmt välkommen på visning!

Strömstadsvägen 19C, Centralt, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 19C

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 483 kr/mån
17 836 kr/m²

Nu erbjuder vi en nyproducerad tvårumslägenhet i en äldre förening. En otroligt fin tvåa med genomgående kvalitativa och exklusiva materialval som faller de allra flesta i smaken. Med ett centralt läge vilket medför alla bekvämligheter du kan önska. Vid hallen finns det gott om avhängningsmöjligheter. Vidare in når ni kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Även köket är från det välrenommerade märket Marbodal och vitvarorna från Cylinda. I anslutning till vardagsrummet når ni sovrummet via de vackra pardörrarna i helglas. I sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Härifrån har ni även access till den rymliga klädkammaren om ca 5,7 kvm. Slutligen når ni det stilfulla badrummet med gott om skåp och förberett för tvättmaskin och torktumlare. Detta är en bostad som kommer att imponera på familj och vänner! Föreningens innergård finns att nyttja för de soliga dagarna. Du kommer bli förvånad över hur tyst lägenheten upplevs, trots att den har ett så centralt läge. Här får du det bästa av två världar - närheten till stadens puls samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och fridfullt hem. Här bor man centralt och i den närmsta omgivningen finns Uddevallas tåg- och busstation för att slippa vara beroende av egen bil. Med endast en kortare promenad nås det mesta av stadens utbud i form av matbutiker, vårdcentral, biograf, bibliotek, restauranger, cafeér och diverse affärer. Varmt välkommen på visning!

Bjällansås 341D, Bjällandsås, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 4 maj kl 11:00

Bjällansås 341D

Lägenhet
Bjällandsås, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 100 000 kr
42,8 m²
3 rum
vån 1/2
3 018 kr/mån
49 065 kr/m²

Söker du ett fritidsboende i naturnära miljö med bara några minuter till badet? Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet på fantastiska Bjällansås i Bokenäs! Lägenheten ligger belägen på höjd i det lugnare området och har en magisk utsikt mot Hjältösundet. Här vill man sitta och njuta av en god frukost efter ett morgondopp eller kanske avnjuta ett glas vin i solnedgången. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och rymlig hall. Vidare leds du till köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett härligt ljusinsläpp når hela lägenheten genom sina stora fönster som vetter mot uteplatsen. I köket finns allt du kan tänkas behöva för största bekvämlighet. Den öppna planlösningen gör att sällskapsytorna i lägenheten blir till sin fördel när ni har gäster och vänner över för en mysig middag. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och TV. Perfekt för mysiga film- och spelkvällar de dagar då regnet smattrar utanför. I det stora sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng. I det mindre sovrummet finns det optimal plats för våningssäng som är perfekt för barnen eller för övernattande gäster. Badrummet är helkaklat med dusch och WC samt försedd med eluppvärmd golvvärme för optimal komfort. Hyr man ut sin lägenhet finns möjligheten att hyra båtplats i gästhamnen (separat kö). Från Bjällansås är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Lysekil, Fiskebäckskil, och Grundsund. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmes bilfärd till Göteborg. Närmsta matbutik Rotan nås på endast 12 minuters bilfärd och Torp Köpcentrum nås på 15 minuter. Mer info: www.brfbokenas.se Kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västra Sundskogsvägen 41, Sundstrand, Uddevalla kommun

Västra Sundskogsvägen 41

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/6
5 467 kr/mån
32 403 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett fantastiskt boende med underbar utsikt över Byfjorden och sol hela dagen. Här bor ni på våning tre vilket innebär att ni skyddas från insyn från grannar. Livskvalité att bo här och uppleva fantastiska solnedgångar, och dessutom en kort promenad till badstrand! Bostaden fördelar sig på tre rum och kök om 77 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten blev färdigställd 2021 och är i fantastiskt skick, med öppna sociala ytor. Här njuter man av fantastiska solnedgångar året om och en härlig och stor inglasad balkongen i soligt västerläge om ca 16 kvadratmeter. På balkongen finns det gott om plats för både soffgrupp och grill. Tänk att få sitta här och njuta av god mat, gott sällskap och den fantastiska utsikten - svårslaget. Från bostaden slås ni av det härliga ljusinsläppet från de flera fönsterpartierna. Här har ni fönster i hela tre väderstreck. Ett stort plus är läget här i området, ett av de ljusare lägena och fint utsiktsläge över vattnet! Inne samsas ett ljust och rymligt vardagsrum som delvis är öppet mot kök. Ett fint och vitt kök från Vedum med all den maskinella utrustning ni kan tänkas behöva. Badrummet erbjuder givetvis även tvättavdelning! Två trivsamma sovrum i öster-läge. I anslutning till hallen når ni ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Sandstranden ligger nära - ta bara en promenad om ca 300 m. I området finns dessutom obemannade Seven24, perfekt om ni saknar någon basvara eller önskar färskt bröd till helgen. I närområdet finns också skog med perfekta bär- och svampställen. Från Sundstrand kan man ta sig vidare på den nya gång- och cykelbanan hela vägen till Uddevalla centrum via Strandpromenaden. Kanske passar ni på att ta ett bad på Lindesnäs badplats eller en fika på populära Snäckan. Pendlingsavståndet till Uddevalla är ca 12 min med bil, till Torp Köpcentrum ca 10 min och till Göteborg ca 50 min. I området finns förskola, lekplatser, med fotbollsplan och basketplan. Utan tvekan ett ytterst idealiskt boende! En bostad som bör upplevas på plats - välkommen på visning till den här fina bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Morgonbrisvägen 1A, Uddevalla, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1A

Lägenhet
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
550 000 kr
28,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 350 kr/mån
19 097 kr/m²

Välkommen till Morgonbrisvägen 1A och denna mysiga etta med balkong i västerläge! När vi tar oss in i lägenheten möts vi direkt av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare leds vi till vardagsrummet som rymmer både säng och soffgrupp samt ett mindre matbord. Här finns också ett fullt utrustat kök för största bekvämlighet med snygga vitrinskåpsluckor och vitt kakel. Från vardagsrummet når vi balkongen i västerläge som erbjuder sol nästan hela dagen! Här vill man sitta och njuta av en mysig middag eller läsa en avkopplande bok. Badrummet erbjuder en stor och rymlig dusch, WC samt ett spegelskåp för maximal förvaring. Här har ni den ultimata lägenheten för dig som studerar, pendlar eller kanske för dig som letar efter något mindre boende. På Morgonbrisvägen bor du i ett lugnt och stillsamt område. Här har du nära till centrum antingen med gång eller god bussförbindelse. Dessutom finns skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och fina promenadstråk inom ett bekvämligt avstånd. Låter detta som något för dig? tveka då inte att höra av dig för mer information till fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected]. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Timansvägen 2E, Uddevalla, Uddevalla kommun

Timansvägen 2E

Tomt
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
795 000 kr
213 m² tomt

Nu ges den sällsynta möjligheten att förvärva en centralt belägen tomt, som erbjuder det bästa av två världar - ett centralt läge med all bekvämlighet och samtidigt den avkopplande känslan av lantlig idyll! Men den lilla tomtarealen följer bekvämligheten, med det som kan bli en väldigt lättskött och minimal trädgård. Alltså ett hus ”mitt i stan” utan massa måsten! Positivt förhandsbesked finns för en byggnadsyta om 60 kvm. Kommunalt vatten och avlopp är anlagt och betalt fram till tomtgränsen. I bilderna kan ni se ett förslag på hur ett kvadratsmart hus skulle kunna se ut. Här är ett toppen läge för dig som vill skapa ditt drömboende från start och låta idéerna sprudla! En kort promenad bort ligger den populära motionsslingan Vindsvalan som bjuder in till en härlig löptur, mysig promenad eller spännande svampjakt. På endast några minuter nås hjärtat av Uddevalla där ett stort utbud av caféer, restauranger, matbutiker, gym, vårdcentral och skolor finns. Pendlar du till jobbet nås Uddevalla Östra station på 10 minuters promenad. Det går bra att åka förbi och titta på tomten som ligger belägen mellan Timansvägen 4 och Timansvägen 2D eller kontakta mäklaren för att boka tid för visning. För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected]

Carl Roséns gränd 4, Dalaberg, Uddevalla kommun

Carl Roséns gränd 4

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
275 000 kr
37 m²
1 rum
vån 0/3
2 518 kr/mån
7 432 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta med kokvrå. Bekvämt belägen i markplan men trots detta utan insyn. Ljus och luftig med stora fönsterpartier mot grönska och spännande planlösning. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med spelglskjutdörrar. Kokvrån är funktionellt utformad och har ett fönster mot allrummet där plats finns för både matbord, soffa och säng. På varmare dagar kan båda fönstren öppnas upp vilket ger en friare känsla. Avslutningsvis finner du badrummet med dusch. Fördelaktig månadsavgift där vatten, uppvärmning, kabel-tv och internet ingår. Härlig innergård med planteringar och flera platser för avkoppling. I området finns mataffär, bibliotek, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Täta bussförbindelser går till centrum och Torp Köpcentrum. Närhet till Bjursjön med motionsslingor och vackra strövområden. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Buddeberg 267, Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Buddeberg 267

Radhus
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 995 000 kr
92 + 20 m²
5 rum
267 m² tomt

I omtyckta Forshälla ges nu tillfälle att förvärva detta välplanerade radhus med med områdets bästa gavelläge. På två plan erbjuds ett hemtrevligt boende med bland annat härligt ljusinsläpp, generös takhöjd och välbevarade originaldetaljer. När du kliver in genom dörren möts du av en annorlunda och häftig planlösning. Från hallen ser du ner till vardagsrummet våningen under och ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna. På entréplanet finns tre sovrum och badrum. En trappa ner kök och vardagsrum med matplats, ett sovrum, toalett samt gott om förvaringsutrymmen. Lättskött trädgård i soligt läge mot gemensamma grönytor ger en friare känsla. Här bor du naturnära i ett barnvänligt område med Forshälla skola alldeles runt hörnet. Bra pendlingsläge nära E6:an, som tar dig med 10 minuters resväg till Ljungskile, Uddevalla eller Torp köpcentrum. Visst låter det intressant. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

Brattgatan 6B, Centralt, Uddevalla kommun

Brattgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 395 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 965 kr/mån
17 771 kr/m²

På Brattgatan 6B (f.d Strömstadsvägen) hittar ni denna ljusa och välplanerade 3:a. Praktisk genomgångslägenhet med stor härlig inglasad balkong, två toaletter och egen tvättstuga. Här finner du ett hemtrevligt kök med matplats, ljust och stort vardagsrum, två sovrum som har plats för dubbelsäng, samt helkaklat duschrum. Bra med förvaring i garderober, klädkammare och två vindsförråd. Här bor du i ett centralt och attraktivt område med närhet till Uddevallas tåg- och busstation. Några minuters promenad bort nås stadens utbud i form av matbutiker, vårdcentral, biograf, gym, bibliotek, restauranger, caféer och diverse affärer. Uddevallas fina strandpromenad och badplats når du enkelt med cykel.  Kort och gott, nära till allt. Välkommen på visningen!

Kavlanda 633/635, Uddevalla, Uddevalla kommun

Kavlanda 633/635

Fritidshus
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
6 700 000 kr
54 m²
3 rum
6 450 m² tomt

Strandfastighet med vattenområde på Kavlanda! Stor tomt på hela 6 450 kvm med en huvudbyggnad, en ladugårdslänga med höloft, förråd, snickarverkstad samt ett vidbyggt gästrum. På fastigheten finns det dessutom hela fyra gäststugor, en friggebod och ett hönshus. Fastigheten har en stor potential till att utvecklas och göras om till ert drömboende! På entréplanet i huvudbyggnaden hittar ni en hall, ett renoverat kök, ett renoverat vardagsrum, badrum och en härlig inglasad veranda. På övre plan finns en hall samt två sovrum. De många gäststugorna erbjuder möjlighet att inhysa många långväga gäster som vill besöka denna underbara skärgårdsidyll. Detta unika läge erbjuder en fantastisk havsutsikt över Kalvöfjorden och vidare mot Orust. I området finns badplats och båthamn. Välkommen att kontakta oss för tidsbokning av visning!

  • Plus
Norra Hamngatan 10, Centralt, Uddevalla kommun

Norra Hamngatan 10

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 850 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/5
4 959 kr/mån
32 022 kr/m²

Vill du bo centralt, ha bekväma förutsättningar samt en härlig utsikt från balkongen i söderläge mot Bäveån? Då ges här ett ypperligt tillfälle att förvärva en exklusiv fyra på attraktiva Norra Hamngatan i Uddevallas mest centrala läge. Lägenheten är den perfekta bostaden för barnfamiljen, för er som flyttar från hus eller för er som uppskattar alla bekvämligheter som detta boende kan erbjuda. I denna välplanerade lägenhet presenteras tidlösa materialval och öppna sällskapsytor som skapar ett smakfullt och hemtrevligt intryck. Från hallen presenteras lägenhetens samtliga rum i form av två helkaklade badrum, tre rymliga sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett strålande ljusinsläpp från takfönster och helglasad balkongdörr samt fönster. Vidare tillkommer en njutbar balkong med vacker utsikt över Bäveån som rinner alldeles intill. Här bor du mitt i Uddevallas stadskärna med närhet till mataffärer, shopping, bibliotek, gym, kultur, parkmiljöer, restauranger, biograf och nöjen. Dessutom har du gångavstånd till de bästa kommunikationsmöjligheterna vad gäller buss samt tåg.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 29