Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 26B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 26B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
38,1 m²
1 rum
vån 1/4
2 579 kr/mån
39 239 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta på Murargatan 26B i Salabacke. Månadsavgiften är fördelaktigt låg, och bostaden erbjuder generöst med förvaringsutrymmen. Den ljusa och funktionella hallen leder till ett öppet kök med tillräckligt utrymme för matbord. Allrummet är rymligt och möjliggör flexibel möblering för soffgrupp, säng och andra möbler. Denna etta erbjuder även ett rymligt badrum med badkar för extra bekvämlighet. Föreningens stora renoveringar är genomförda, vilket bidrar till en trivsam miljö. Boendet på Murargatan 26B i Salabacke ger närhet till parker, grönområden och har goda kommunikationer till city med både cykel och buss. Området erbjuder bekvämligheter som kiosker, caféer, gym och restauranger. Brantingstorg har dessutom en livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong och bageri. Shoppingcentret Gränbystaden och E4:ans på- och avfarter är också lättillgängliga. Välkommen till Murargatan 26B.

  • Premium
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Djäknegatan 6, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Djäknegatan 6

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
5 995 000 kr
153 + 95 m²
9 rum
1 398,7 m² tomt

Välkommen till detta unika tillfälle att förvärva en magnifik fastighet med en oslagbar charm i attraktivt område! Denna vackra villa, med omsorg för varje detalj är perfekt för de som är ute efter ett hem med det lilla extra. Stig in i detta fantastiska hus, där nationalromantisk stil möter modern stil. Det vackra och genomtänkta köket är en perfekt plats för matlagning, med alla bekvämligheter du behöver. Här finner du vackra golv som sträcker sig genom hela huset och varje kulör och tapet är noga utvalt för att skapa en vacker atmosfär tillsammans med stuckaturer och platsbyggda möbler. Det rymliga vardagsrummet med matsal i fil är perfekt för både familjemys och middagsbjudningar. Sovrummen är en fridfull reträtt med vackra detaljer och generöst med förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Källarplanet bjuder in till en magisk yta för sociala stunder, komplett med en elegant bar för oförglömliga kvällar med vänner och familj. Här är det bara att flytta in! Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, de stora renoveringarna tillsammans med ytskikt. Fastigheten kommer med ytterligare ett boningshus med egen uteplats och eget kök, perfekt för tonåringar eller för uthyrning. Trädgården är lättskött med vacker grönska och lummiga ytor. På tomten finns även ett växthus, perfekt för att odla egna kryddor och grönsaker, i anslutning finns även en privat uteplats för sena grillkvällar under sommarhalvåret. Här finner du även garage, förråd och en jordkällare. Denna charmiga bostad i centrala Enköping är inte bara ett vackert hem utan också en dörr till bekvämt stadsliv. Med bil tar du dig snabbt till Stockholm på 50 min, Uppsala på 30 min och Västerås på 20 min. Nära huset hittar du förskolor, en lekplats och en bekväm promenad till tågstationen för smidiga resor med tåg och buss. En ICA-butik finns i närheten, och skolorna ligger inom räckhåll. Detta är den perfekta platsen för både pendlare och familjer. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem. Detta hus måste upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fyrislundsgatan 21A, Salabacke, Uppsala kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Fyrislundsgatan 21A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 21A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 21A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5
4 794 kr/mån
35 068 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet! Högst upp i denna moderna fastighet med hiss direkt från markplan hittar du en pärla som kommer att överträffa dina förväntningar. När du kliver in möts du av en rymlig hall som genast ger ett välkomnande intryck, med gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Till höger öppnar sig det stilfulla och funktionella köket i en elegant grå nyans, komplett med generös arbetsyta, dubbla kyl och frys och gott om förvaring för alla dina köksredskap. Och vilken vy! Utsikten över landskapet utanför är helt enastående och kommer att göra varje måltid till en upplevelse. Vardagsrummet är nästa stopp, och det är här hemmets hjärta slår. Med gott om plats för umgänge och avkoppling är detta en plats där du kommer att trivas och skapa minnen för livet. Dessutom leder en dörr ut till den härliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft medan du sippar på din morgonkaffe eller avslappnat kopplar av på kvällen. Lägenheten erbjuder även två mysiga sovrum, varav det större har fönster åt två håll för optimalt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här finns gott om plats för en avkopplande natts sömn och för att skapa din alldeles egna oas. Och sist men inte minst, det imponerande badrummet! Helkaklat och utrustat med en rymlig duschvägg, tvättmaskin och torktumlare, erbjuder det här badrummet både stil och praktisk funktion som gör vardagen lite enklare och bekvämare. I denna bostad ingår en avgift som täcker både värme, vatten, kabel-TV och bredband, vilket ger dig en bekymmersfri vardagsekonomi. Föreningen erbjuder flera gemensamma faciliteter såsom cykel- och barnvagnsförråd, en praktisk tvättstuga och en exklusiv takterrass som är omtyckt av alla boende. Den trevliga innergården är en oas för avkoppling och gemenskap. Sammanfattningsvis, denna lägenhet har allt du behöver för att trivas och njuta av livet till fullo. Missa inte chansen att göra den till ditt nya hem! Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med promenadavstånd till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Aspentos som har medelhavsinspirerad mat och olika mezerätter samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditorin. Under fredagar och lördagar kan man njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där man kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bredmansgatan 4C, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Bredmansgatan 4C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Bredmansgatan 4C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Bredmansgatan 4C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 2
1 104 kr/mån
80 811 kr/m²

Varmt välkommen att ha möjligheten att förvärva en väldisponerad och fin etta med högt i tak på Bredmansgatan 4C! Bostaden är välplanerad, har fina trägolv och högt i tak. Plats för valfritt möblemang så som soffa, säng, mindre matbord och garderobsvägg med förvaring. Helkaklat badrum och yteffektivt kök. I avgiften ingår värme, vatten, bredband (comhem 250/50) och Kabel-Tv. Föreningen står även för bostadsrättstillägget. Här erbjuds du ett kvalitetsboende med alla viktiga detaljer på plats. Fin innergård med sittplatser och med möjlighet för trevliga grillkvällar med vänner och familj. Från detta attraktiva läge i Luthagen har du det mesta inom bekvämt gångavstånd såsom Ekonomikum ett bokstavligt stenkast bort, studentnationer, flera matvarubutiker, diverse restauranger, grönområde med elljusspår i Stabbyskogen, gym, populära Vasaparken och Luthagens alla andra trevliga parker. Till city är det bekväma bussförbindelser eller en kort promenad via de trevliga Pelle Svanslös-kvarteren. Stabil och välskött förening med god ekonomi i för studenter ultimat boendeläge.

  • Premium
Vänge-Smedstorp 39, Vänge, Uppsala kommun

Vänge-Smedstorp 39

Fritidshus
Vänge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 295 000 kr
32 m²
3 rum
5 921 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus samt liten gäststuga som är beläget på en rymlig och lantlig tomt med enastående omgivningar i Vänge. För de som önskar bygga nytt finns förhandsbesked för ett modernt bostadshus Fritidshusetär 32 kvm och består av två lite större rum samt ett mindre, mindre veranda med väldigt fin utsikt. Gästhuset består av två rum och är isolerat, vilket gör det möjligt att använda året om. Vagnslider lämpligt för traktor eller liknande, solpaneler på tak. Gå gärna in och titta på de två fastigheterna intill som är till salu parallellt med denna. Vänge-Smedstorp 35 https://www.svenskfast.se/hus/uppsala/uppsala/vange/vange/vange-smedstorp-35/351891 Och Vänge-Smedstorp 37 https://www.svenskfast.se/hus/uppsala/uppsala/vange/vange-smedstorp-37/396998

Vänge-Smedstorp 37, Vänge, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Vänge-Smedstorp 37, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Vänge-Smedstorp 37, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Vänge-Smedstorp 37

Villa
Vänge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
85 + 28,5 m²
3 rum
2 191 m² tomt

Fint 1,5 planshus för den mindre familjen på lantlig tomt i Vänge Det här huset har genomgått en omfattande renovering och är nu redo att bli ditt nya hem. Huvudbyggnaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. En fin kakelugn ger en extra touch av charm till vardagsrummet, och från här har du även tillgång till ett stort inglasat uterum där du kan njuta av naturen året om. På övervåningen finns två rymliga sovrum samt en hall som du kan möblera efter din egen smak. Gästhuset, med en yta på ca 18 kvm, erbjuder en bekväm plats för dina gäster att bo i, och den separat belägna tvättstugan ger extra praktiskt utrymme. Förrådshuset med tillhörande vedbod ger gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap och andra tillbehör. Med sin välplanerade layout och bekväma funktioner är detta hus redo att bli din nya fristad. Vänge-Smedstorp 35 https://www.svenskfast.se/hus/uppsala/uppsala/vange/vange/vange-smedstorp-35/351891 Och Vänge-Smedstorp 39 https://www.svenskfast.se/fritidshus/uppsala/uppsala/vange/vange-smedstorp-39/397336

  • Premium
Vänge-Smedstorp 35, Vänge, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj
Vänge-Smedstorp 35, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Vänge-Smedstorp 35, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Vänge-Smedstorp 35

Villa
Vänge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 975 000 kr
110 m²
4 rum
4 072 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som erbjuder både ett hem att trivas i och möjligheter för företagsverksamhet samt gästboende. Beläget på en generös tomt med en välskött trädgård, detta hem utgör en idyllisk plats för både vardagsliv och speciella tillfällen. En rymlig bostad om 110 kvm på ett och en halv plan med bevarade tidstypiska detaljer. En vacker trädgård omger huset, prydd med flera äppelträd som bjuder på både skugga och frukt under säsongen. Altanen är belägen i sydvästläge, lockar till avkopplande stunder och gemensamma måltider utomhus i solskenet. Verksamhetslokal: För den entreprenörsinriktade finns möjligheten att bedriva verksamhet i en separat lokal om 72 kvm. En stensatt uteplats med pool att njuta av. Solpaneler på tak. Gästhus i Två Våningar (Källarstugan): Gäster välkomnas till en charmig källarstuga om 23 kvm, vinterbonad för bekväm vistelse året om. En mindre veranda kompletterar gästhuset och erbjuder en privat plats att njuta av naturen. Solpaneler på tak. Dubbelgarage: Ett rymligt dubbelgarage om 51 kvm ger gott om plats för fordon och förvaring, vilket gör det till en praktisk tillgång för hela hushållet. Denna fastighet är en dröm för den som söker en harmonisk livsstil med möjligheter till både privatliv och företagsverksamhet. Med en omsorgsfullt designad trädgård, generösa utrymmen och en mångsidig layout, erbjuder detta hem en unik möjlighet att skapa det liv man önskar. Gå gärna in och titta på de två fastigheterna intill som är till salu parallellt med denna. Vänge-Smedstorp 37 https://www.svenskfast.se/hus/uppsala/uppsala/vange/vange-smedstorp-37/396998 Och Vänge-Smedstorp 39 https://www.svenskfast.se/fritidshus/uppsala/uppsala/vange/vange-smedstorp-39/397336

  • Premium
Risbergsbo Peterslund 14, Järlåsa, Uppsala kommun

Risbergsbo Peterslund 14

Villa
Järlåsa, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
148 + 17 m²
6 rum
2 240 m² tomt

Mitt i en vacker miljö med vidsträckt utsikt över åkermark står detta inbjudande gula hus, redo att bli ditt nästa hem. Omfamnat av en rymlig tomt erbjuder det både privatliv och frihetskänsla. På nedre plan möts du av ett generöst vardagsrum där ljuset flödar in genom fönstren. I direkt anslutning finner du det trivsamma köket som inbjuder till både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Vidare hittar vi en praktisk klädkammare, en WC med dusch samt en tvättstuga som underlättar vardagens bestyr. En trappa upp på övre plan avtäcks ett mysigt allrum, perfekt för familjens samlingsstunder eller som lugnt läshörn. Denna våning rymmer också tre sovrum. Här kan du drömma dig bort i det större master bedroom, Härifrån har du även tillgång till en rymlig balkong där du kan avnjuta morgonkaffet eller kvällssolen med en oslagbar vy över landskapet. eller inreda de övriga rummen som barnrum, gästrum eller kontor. Du hittar även ett badrum med både badkar och toalett samt handfat. På tomten finns både en carport för snabbt och smidigt skydd för bilen samt ett garage för ytterligare förvaring eller hobbyprojekt. Som pricken över i:et är detta hem utrustat med solceller på taket. Inte bara skänker det huset en modern touch, det minskar också dina elräkningar och bidrar till ett mer hållbart boende. Vill du åka in till Uppsala tar du buss 848 som oftast går 2 gåner i timmen, 30 minuter senare befinner du dig på Centralstationen i Uppsala hållplatsen finner du ca 1 minuts promenad från bostaden. Tar du bussen på andra sidan vägen går samma buss till tex Heby/ Sala. I Järlåsa har du även resturang, cafe och ICA butik. Här har du heller inte långt till Bredsjön och Siggefora Camping för ett underbart kvällsdopp. Miss inte chansen att bo i denna pärla som kombinerar modern bekvämlighet med lantlig charm! Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Björkkällevägen 42, Alsike, Knivsta kommun

Björkkällevägen 42

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 695 000 kr
92 + 40 m²
4 rum
1 899 m² tomt

Välkommen till Björkkällevägen 42 och denna härliga bostad. Härlig villa i moderniserat skick med en modern luft/vatten värmepump, nya fönster och ett moderniserat kök. Ett entréplan med badrum, hall, kök och vardagsrum med matplats samt en övervåning med 3 sovrum, hall och wc samt en härlig balkong i ypperligt solläge. I källaren finns du bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga och en separat utgång till baksidan av huset. Mycket trevlig tomt med stor plan gräsmattan med två gamla äppelträden och alla plommonträd som ger otroligt mycket frukt. På baksidan är det en grusad yta. Elbilsladdare finns installerat. I området kring huset hittar du skogsområden och fina promenadstråk som du kan använda för att slippa vardagsstressen. Buss går strax utanför huset. Gång- och cykelväg tar er smidigt till förskolor och skolor upp till 9:an, en sporthall med spolad is utanför på vintern, konstgräsplan med eljuspåret intill i den nyare delen av Alsike och med en bilfärd på ca 5-10 min är du i Knivsta Centrum med tågstation. Hjärtligt välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Idrottsgatan 23, Svartbäcken, Uppsala kommun
Idrottsgatan 23, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Idrottsgatan 23, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Idrottsgatan 23

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
73,4 m²
3 rum
vån 3/4
5 086 kr/mån
33 992 kr/m²

SMART planerad 3:a i Svartbäcken! HISS från markplan. INGLASAD balkong. Torbjörnstorg med MATBUTIK . Här erbjuds nu en trevlig och ljus bostad med generöst kök, vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till inglasad balkong i sydvästläge. Två rejäla sovrum, genomgående parkettgolv och gott om förvaring både i lägenheten och förråd. Bra bostadsrättsförening med stabil ekonomi och god tillgång till både p-platser och garage. Gästrum, hobbyrum och tvättstuga finns också i föreningen. Lägenheten är belägen i lugnt och barnvänligt område med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Svartbäcken är ett mycket eftertraktat område som man gärna bor kvar i. Här finns ett torg ett stenkast bort, Torbjörns torg, som erbjuder både ICA, konditori och café, en retrobutik, frisör mm. Det finns ytterligare konditori, pizzerior och andra restauranger, förskolor och skola mm i stadsdelen. Fyrishov med sim- och träningshall har en stor dragningskraft. För den odlingsintresserade ligger Tunabergskolonin på gångavstånd, med fantastiska små stugor och uppvuxna trädgårdar. Fyrisån och tennishallen är också kända landmärken. Röborundan erbjuder elljusspår och andra möjligheter till friluftsaktiviteter och härifrån finns ett vackert promenadstråk till Gamla Uppsala. Svartbäcken är helt enkelt komplett.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Ölandsresan 156A, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Ölandsresan 156A

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
4 598 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare om hela 66 kvm, belägen i fastighet med hiss från markplan! Här bor du bekvämt i attraktiva Sävja där både närheten till city och naturen är påtaglig! Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i bostadens klädkammare som ligger i direkt anslutning till hallen. Vidare in i bostaden finner du det rymliga köket med generösa bänkytor och gott om plats för förvaring, här bor du med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till både stora sällskapsytor och generösa ljusinsläpp. Här hittar du även utgången till bostadens balkong belägen i söderläge där du kan njuta av utsikten över den grönskande skogen. Förutom stora sällskapsytor hittar du även ett nyrenoverat badrum samt ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring i garderober. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Föreningen Brf Växtriket bjuder på extra faciliteter och bekvämligheter med sitt fullt utrustade gym, bastu, gästrum och festlokal. Med tillgång till hiss, garage och cykelförråd blir din vardag både bekväm och praktisk. Dessutom är området perfekt för dig som söker goda kommunikationer med cykelbanor och täta busslinjer som tar dig snabbt in till city. Sävja är känt för sin natursköna omgivning och aktiva friluftsliv. Med närhet till både E4:an och stadskärnan är detta en idealisk plats för pendlare. Närliggande bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler gör vardagen smidig och bekväm. Missa inte chansen att förvärva detta bekväma boende, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 145 kr/mån
34 767 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet som enkelt kan göras om till en 1,5 rok om så önskas! Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset en trapp upp med rymlig balkong och förråd på samma våningsplan! Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med plats för avhängning, vidare in hittar du bostadens fullutrustade kök (2014) med matplats i anslutning. Matplatsen kan med fördel göras om till en sovalkov om så önskas. Bostaden erbjuder även ett rymligt nyligen stamrenoverat badrum (2021) samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens möblerbara balkong med utsikt över grönområden och Gränby Centrum. Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana m.m. Årsta är ett grönskande, lugnt och populärt område med gångavstånd till Gränby Centrum och Gränbystaden som erbjuder stort serviceutbud och flera matbutiker. Goda bussförbindelser med flera linjer som trafikerar in till citykärnan. Här bor du naturnära men även med närhet till E4an för dig som bilpendlar. Välkommen på visning av ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Kvarntorget 7, Höganäs, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr

Kvarntorget 7

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/10
3 444 kr/mån
39 262 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarntorget 7! Med ett attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla - en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med härligt ljusinsläpp, fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Här finns dessutom balkong om ca 9 kvm med härligt solläge. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift! Här bor du i en föreningen med gemensam takterrass/ trädgård på ca 450 kvm på plan fyra, mellan de två tornen. Trädgården har hämtat sin inspiration från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. I huset finns också bla. gym och restauranger. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, restauranger, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Varmt välkomma på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luthagsesplanaden 11, Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Luthagsesplanaden 11

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/6
2 780 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma tvåa med ett optimalt läge i det populära Främre Luthagen. Lägenheten, som ligger nära Ekonomikum, nationer, butiker och grönområden, har genomgående hög standard och är redo att flyttas in i. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme och är praktiskt utformad med plats för avhängning. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med tillgång till en balkong i härligt solläge. Sovrummet är omsorgsfullt utformat med tillräckligt med plats för en bekväm säng och övriga möbler efter behov. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger rummet en ljus och luftig känsla. Garderober i sovrummet erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter, vilket bidrar till att hålla ordning och organisera dina kläder och tillhörigheter. Lägenheten har nyligen genomgått omfattande förnyelse med nya ytskikt i hela bostaden, förutom det helkaklade badrummet. Köksdelen har fått nya vitvaror och delvis ny köksinredning 2011 och 2023 (fläkt, diskmaskin). Dessutom har det lagts nya golv i kök, sovrum och hall. Badrummet är helkaklat och stamrenoverades under 2007. Här bor du i en välskött bostadsförening med låg belåning, där alla större renoveringar redan har genomförts. Solcellerna på taket genererar elektricitet till de gemensamma utrymmena, och föreningens kollektiva elavtal hjälper till att minska medlemmarnas elkostnader. Föreningen erbjuder sina medlemmar en trivsam innergård med grönskande omgivningar, komplett med trädgårdsmöbler och en grillplats för deras användning. Detta är en lägenhet för dig som letar efter bekvämt boende i mycket trivsamma kvarter - här är det bara att flytta in och trivas! Promenerar du från centrum kan du njuta av ån nästan hela vägen hem och när det är dags för mat har du även det bästa utbudet - handla på Luthagens Livs eller ät på någon av de oslagbara restaurangerna som Lillys, Altos eller Granhof. Närheten till brunch eller helgfrukost på Melrose är också en lyx för dig som bor i Luthagen. Denna trevliga stadsdel tilltalar såväl studenten som pensionären med Uppsala Universitet, Ekonomikum och bara ett stenkast bort, men också med restauranger och museer strax intill. Det är lätt för vänner och bekanta att komma förbi oavsett om de går, cyklar, åker bil eller kollektivt. I området finns även gott om fina grönområden för härliga promenader. Söker du efter ett boende med ett centralt läge med närhet till allt har du hamnat rätt. Välkommen på visning och upptäck ditt nästa hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Luthagsesplanaden 1B, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 1B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 5/6
4 732 kr/mån
43 072 kr/m²

Denna 40-tals pärla är belägen i attraktiva Luthagen med fyrisån som närmsta granne! Högt upp i huset med hiss, dubbla balkonger, genomgående parkettgolv och högt i tak är detta en drömbostad med stark karaktär. Den öppna planlösningen och generösa fönsterpartierna skapar en inbjudande och rymlig känsla som gör det lätt att trivas. I hallen finner ni goda avhängning- och förvaringsmöjligheter. Det nyligen renoverade köket är fullt utrustat med en mysig matplats intill fönstret. Det finns ett komplett sovrum med en platsbyggd skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring, det andra rummet går utmärkt att nyttja som sovrum men nyttjas idag som matrum. I anslutning till matrummet finns bostadens vardagsrum som är väl tilltaget med goda möjligheter för möblemang såsom en soffgrupp och exempelvis kontorsmöbler om så önskas, här finns även en fungerande öppen spis som bidrar till extra mysfaktor. De generösa fönstren släpper in gott om naturligt ljus och från matrummet och respektive vardagsrummet finner ni utgång till bostadens två balkonger. På balkongerna finns det plats för utemöbler samt placeringen mot innergården med söderläge ger optimala förutsättningar för soliga och avkopplande stunder med vänner och familj. Badrummet är helkaklat och är utrustat med kommod, badrumsskåp och praktiska vikbara duschväggar samt även framdraget för tvättmaskin. Bostaden är idealiskt belägen i den charmiga stadsdelen Luthagen, som anses vara ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Luthagen är känt för sitt stadsnära läge, grönskande områden och varierade arkitektur. Tidigare vann Luthagen Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel", och det är lätt att förstå varför. I detta område finns ett rikt utbud av välsorterade mataffärer och restauranger, och det är bara en kort promenad längs Fyrisån till gågatan i city. Åt motsatt håll når man snabbt Fyrishov, vilket ger möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Dessutom ligger Ekonomikum, vackra parker och flera studentnationer nära till hands. Att bo i Luthagen innebär att man har närhet till Uppsalas livliga centrum samtidigt som man njuter av lugnet i ett trivsamt område. Det är också en utmärkt plats för pendlare, oavsett om man föredrar bil, cykel eller kollektivtrafik. Varmt välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun, bild 2
Flogstavägen 108, Norra Skogen, Uppsala kommun, bild 3

Flogstavägen 108

Radhus
Norra Skogen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
5 475 000 kr
114 + 57 m²
6 rum
138 m² tomt

Välkommen till detta idylliska och charmiga område med en genuin bullerbykänsla! Här, i det eftertraktade och barnvänliga området Norra Skogen i Flogsta, har ni nu möjlighet att förvärva detta välskötta och väldisponerade radhus i gavelläge! Ett trivsamt radhus i tre våningar med en total boyta på generösa 171 kvadratmeter. Fastigheten är omgiven av en lättskött mindre trädgårdstomt i soligt västerläge. Vid husets entré möts du av en trevlig uteplats, där morgonsolen bjuder in till en lugn stund med morgonkaffet och på övre plan en balkong. Med upp till fem sovrum, två badrum, wc samt dusch i källarplan och även en bastu, kan du njuta av komfort och flexibilitet. Till fastigheten hör även ett garage beläget i länga i en byggnad intill bostaden. Det väldisponerade gavelradhuset, med knapp insyn, erbjuder en mycket trivsam planlösning med kök och matplats, vardagsrum, ett smakfullt helkaklat badrum och en rymlig hall på entréplanet. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som badar i solsken och öppnar upp till den grönskande trädgårdstomten. Här ges fina fina förutsättningar för odling, där en odlingsoas kan bildas med bl.a. blomkrukor som ramar in uteplatsen. Tack vare sitt gavelläge har du en plats att disponera även på husets gavel (samfällighetsyta), här kan spelas kubb och krocket samtidigt som det också är en plats för solande och picknick. Ytan är även perfekt för ett partytält i samband med studenten eller andra tillställningar. Detta skapar en naturlig plats för sociala samvaron under sommarhalvåret. På övre plan finner du tre bekväma sovrum, ett allrum som även kan omvandlas till ett extra sovrum om så önskas, samt ett fint helkaklat badrum. Härifrån når du även balkongen som vetter mot framsidan av huset med trivsam morgonsol. I källarplanet finner du ett yteffektivt allrum alternativt gillestuga, en wc, ett förrådsrum med groventré, en tvättstuga med dusch och en avkopplande bastu. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt, oavsett din livssituation. Med fjärrvärme som uppvärmningskälla kan du räkna med låga driftskostnader. Läget är ypperligt - Centralt med gång- och cykelavstånd samt täta bussförbindelser till Uppsala centrum, samtidigt som Ni bor lugnt till i direkt närhet till natur- och friluftsliv med Hågadalens fält, Nåstens skogsmark och kolonilotter som nås med en kort promenad. Närhet till populär ICA-butik med postombud m.m., förskolor, skolor, vårdcentral och pizzeria. Ett familjevänligt område med gång- och cykelavstånd till centrala Uppsala, men ändå så nära naturen och vandringsstråk! Här når du även enkelt till två ridskolor och två golfbanor. Här är man snabbt ute på 55:an och E4:an via Bärbyleden. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Trångbolsvägen 9, Knutby, Uppsala kommun

Trångbolsvägen 9

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
121 m²
4 rum
2 319 m² tomt

Välkommen till denna drömbostad vid Burviks golfbana – en pärla för golfentusiaster och naturälskare! Denna välskötta enplansvilla är en verklig pärla, boyta på 121 kvm och ett fristående garage på hela 50 kvm. Huset är byggt 2016 och är perfekt utformat efter tomt och läge, ägaren letade länge efter en hustyp som skulle passa tomten och tillslut så hittade han rätt! Kök och vardagsrum vetter mot söder med en härlig altan i bästa solläge och sovrummen är smart placerade mot norrsidan. Läget är oslagbart, med närhet till golfbana, vacker natur och möjligheter till avkoppling och återhämtning. Samtidigt är du bara en kort bilresa från alla nödvändiga bekvämligheter. Missa inte denna unika möjlighet att äga en bostad med perfekt läge intill Burviks golfbana. Det är en plats där du kan njuta av det bästa av två världar – golf och natursköna omgivningar kombinerat med en bekväm och härlig livsstil. Burvik är ett område där det finns något för alla. Förutom golfbanan finns här även möjlighet till bad, fiske, skidåkning, skogspromenader samt goda svamp- och bärmarker. En liten bit från bostaden finner du sjön Sottern där det finns både badplats med brygga samt grillplats. Det är en fin gemenskap i området och vid klubbhuset intill golfbanan finns en restaurang samt möjlighet till övernattning på den vackra anläggningen. Burviks GK erbjuder ett unikt medlemskap med GKplus, med GKplus så kan ni spela fritt på hela 10 banor med endast en medlemsavgift. För mer info besök https://www.gkplus.se/ Edsbro ligger ca 6 km bort. Här finns ICA-affär, restaurang, grundskola till och med årskurs 6. Edsbro hembygdsförening anordnar bland annat ett mycket välbesökt traditionellt midsommarfirande på den gamla bygdegården Åsavallen varje år. Edsbro IF arrangerar Bilbingo med jämna mellanrum på sin hemmaplan Lummevi. Edsbro har bussförbindelse med Tekniska högskolan i Stockholm. SL-buss 639. Restid ca 1 timme och 20 minuter. Knutby ligger ca 6 km från Burvik, här finns ett rikt föreningsliv för idrott, bygdegård, kultur samt hembygd. Här finns mataffär, bensinstation, förskola, skola samt restaurang. Bra Bussförbindelser finns med UL:s linje 808 mellan Norrtälje och Knutby där du byter vidare med buss 809 vidare mot Uppsala. Läs gärna mer på Burviks hemsida: https://www.burviksbo.se/. Sammanfattningsvis är denna villa vid Burviks Golfklubb inte bara ett hem utan en livsstil. Med sin kombination av komfort, funktionalitet och fantastiskt läge erbjuder det en unik möjlighet att leva ditt bästa liv. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Kontakta oss idag för mer information och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Uteplats
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Vaksala-Lunda 116

Villa
Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
179 m²
6 rum
4 616 m² tomt

Varmt välkomna till detta superfina hus som bjuder på många härliga utrymmen och en stor grönskande trädgård, perfekt beläget mellan stadens hjärta och den lugnande närheten till naturen. Huset, med sina sex rum och kök, erbjuder gott om utrymme för umgänge och privatliv. Här finns möjligheten att inreda efter dina behov och skapa en perfekt balans mellan gemenskap och avskildhet. Badrummen är stilfullt renoverade och i ett av vardagsrummen finns en braskamin för mysiga vinterkvällar. På tomten finner du ett dubbelgarage med tillhörande stort förråd, ett garage med carport och extra förrådsutrymmen samt en stor grusad infart där det finns gott om plats för fordon och annat. I den stora trädgården kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner eller njuta av lugnet på egen hand. Med en tomt på hela 4616 kvm finns det obegränsade möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Närheten till naturen är något som verkligen sätter detta hus i en klass för sig. Med vackra naturområden och grönska runt hörnet kan du enkelt ta långa promenader eller cykelturer för att ladda dina batterier och få inspiration. Detta är verkligen platsen där du kan komma bort från vardagens stress och hitta ro i själen. Bara några hundra meter från bostaden finner du Lindbacken där du har ICA-butik, bussförbindelser, förskolor och skolor. Lindbacken är ett område som växer och utvecklas och under hösten 2023 planeras en handelsby med bl.a. frisör, gym, restaurang och mycket mer att öppnas. Närmaste vårdcentral finner du just nu i Gränbystaden ca 10 min bort med bil, men även detta planeras att öppnas i handelsbyn i Lindbacken. Samtidigt är det en kort och smidig väg in till den charmiga staden Uppsala. Här väntar ett rikt kulturliv, trendiga restauranger och spännande shoppingmöjligheter. Du kan enkelt ta del av stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du har privilegiet att återvända till ditt egna fridfulla paradis när kvällen närmar sig. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 9A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 662 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkommen till detta hem där du möts av en inbjudande hall. Badrummet är väl utrustad och har även tvättmöjligheter. Det stora köket ger plats för gemensamma måltider och samvaro. I det stora vardagsrummet finns en smart sovalkov. Förvaringsmöjligheterna är generösa och väl genomtänkta. Det här hemmet är en kombination av stil och funktion. Välkommen till ditt nya boende, där komfort och praktiskt boende går hand i hand. Salabacke är känt för sin närhet till stadskärnan och det fullständiga serviceutbudet i närområdet. Med matvarubutiker, detaljhandel och restauranger på bekvämt avstånd samt grönområden som Källparken för avkopplande promenader, erbjuder området en bekväm livsstil. För pendlaren finns enkel tillgång till E4 via Tycho Hedens väg, vilket gör det bekvämt att pendla till och från arbete eller andra destinationer. I stadens östra del hittar du ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, Salabacke. Om du väljer att bo i Salabacke har du nära till det mesta – exempelvis stadsdelens centrum Brantingstorget med bra närservice i form av bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och apotek. I SalaBacke hittar du även Uppsalas mysigaste bageri, Bageri Brantingstorg; en av Uppsalas största parker, Källparken, och många fina promenadstigar. Med en bostad i Salabacke har du knappt två kilometer till Uppsalas stadskärna. Dessutom bor du ett stenkast ifrån Gränbystaden med ett stort utbud av mataffärer, butiker och restauranger. I de östra delarna av Salabacke händer spännande saker i form av nybyggnation. När Sala backe utvecklas och växer med nyproduktionen så utvidgas även tillgång till handel, idrott och fler arbetsplatser. Allt eftersom bostadsområdet utvecklas och fler bostäder i Salabacke tillkommer, ser vi att stadsdelen kommer att bli en allt viktigare del av Uppsalas östra bebyggelse. Varm välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Bäcklösavägen 1B, Ultuna, Uppsala kommun
Bäcklösavägen 1B, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 1B, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 1B

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 650 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/5
3 644 kr/mån
43 421 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Stor balkong i Sydväst - gångavstånd till SLU Det är lätt att hänföras av det ljusa och välinredda utrymmet, där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa en känsla av rymlighet och funktionalitet. Den väl genomtänkta planlösningen ger intrycket av en tvåa, medan den öppna och luftiga atmosfären skapar en inbjudande känsla. En rymlig sovalkov är avdelad med eleganta gardiner. Här har man tagit vara på utrymmet med en optimerad förvaringslösning som verkligen maximerar utrymmet. Varje hörn och vrå har utformats för att rymma dina ägodelar på ett smart och stilfullt sätt. Med både diskmaskin och tvättmaskin installerat i lägenheten har du alla bekvämligheter du kan behöva i ditt hem. Läget på Bäcklösavägen 1B ger dig möjlighet att uppleva det bästa av Ultuna och Uppsala. Med närhet till grönområden, service och goda kommunikationer får du en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Välj själv var du tycker känns bäst att handla, Gottsunda centrum eller Sunnersta. Avståndet är ungefär detsamma på ca 1,5 km. Här finns matbutiker, vårdcentraler och närservice. I Gottsunda centrum finns även apotek, systembolag, blomsterbutik och flera restauranger, caféer och butiker. Vill du lyfta tungt eller svettas i grupp ligger Friskis & Svettis på gångavstånd. Välkommen hem till en lägenhet som inte bara är en bostad, utan en plats där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den bästa livsstilen. Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Frodegatan 25A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 681 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta i Fålhagens lugna kvarter. Ett rymligt kök som har goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. Utrustat med ugn samt spishäll och fläkt ovan, kombinerad kyl/frys. Matplats invid fönstret. Välplanerat allrum med garderob. Här finns gott om plats för både umgängesyta, sovdel och skrivbord om så önskas. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och fin utsikt över den lugna innergården. Stilrent och fräscht badrum med badkar. Bostaden erbjuder allt man behöver- välkommen att trivas! Här bor du bekvämt med bara några minuters promenadavstånd till resecentrum och Uppsalas stadskärna. Detta är utmärkt för dig som pendlar eller för dig som föredrar att bo centralt men i lugna kvarter. I direkt närhet finns även flera matbutiker med bland annat nybyggda Coop, restauranger, café, frisör mm. Behagligt gångavstånd till Vaksala torg och dess genuina torghandel, Uppsala konsert och kongress samt mysiga restauranger och affärer. Snabbt ut på E4:an och många gröna parker i närområdet. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Egilsgatan 9b

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
40 337 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum. Detta rum kan även nyttjas som en matsal som man så önskar. Ett trivsamt arbetskök med bra arbetsyta och spis, fläkt samt kyl/frys. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge. På balkongen, som ligger i perfekt solläge, kan lunch-kvällssolen avnjutas. En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. Här bor du med närhet till Torbjörns torg som erbjuder mataffär, restaurang och blomsterhandel, i området finns även ett konditori. Är du dessutom sportintresserad och gillar promenader i naturen så är Svartbäcken ett område för dig. Här bor du med naturen runt knuten med Röborundan med motionsspår som leder dig till Gamla Uppsala högar, Fyrishov med äventyrsbad, simbassänger, gym och relax mm. Cykel- och gångavstånd in till stadskärnan samt bra kommunikationer. Via Bärbyleden tar du dig enkelt ut på E4an.

  • Premium
  • Balkong
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 2
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 3

Kvarntorget 7

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/10
3 281 kr/mån
37 411 kr/m²

Gemensam takterrass om ca 450 kvm // Stor gymkedja i samma fastighet // Utmärkt pendlarläge Med ett högt, attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla - en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp, påkostad maskinell utrustning och fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift. Moderna färg- och materialval präglar lägenheten och skapar ett väldigt trivsamt intryck i hela bostaden. Föreningen har en fantastisk gemensam takterrass om ca 450 kvm på plan fyra, mitt emellan de två tornen. takterrassens trädgård har inspirerats från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. En perfekt plats att bjuda in sina vänner till ljumma sommarkvällar.I huset finns också gym, kiosk, närbutik och restauranger lokaliserade vilket skapar en ytterst bekväm livsstil. Bostaden är attraktivt belägen i Kvarngärdet med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Här bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

  • Premium
  • Hiss
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Swedenborgsgatan 30A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
37 396 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum med inbyggda garderober. Ett smakfullt renoverat kök med bra arbetsyta. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge in mot föreningens trivsamma gård. Till lägenheten finns två källarförråd. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. På Swedenborgsgatan bor du med närhet till Torbjörns torg med välsorterad mataffär, restauranger, blomsterbutik, bankomat, spel- och tobaksbutik och mycket mera. I Svartbäcken finns vårdcentral och apotek. Till fots inom några få minuter når du Idrottsanläggningen Fyrishov med dess breda utbud av bad- och träningsmöjligheter - här kan du bland annat bowla, curla, spela badminton eller simma. Sommartid finns ett populärt utomhusbad - här kan du sola, bada och äta glass. I närområdet finns ett flertal restauranger att välja på - bland annat finner du den populära restauranmg Black Brook mitt i Svartbäckens lugna villakvarter, den gemytliga uteserveringen är väl värd att besöka en ljummen sommarkväll. Vidare finns det finns det utbud av indiskt, sushi, asiatiskt, pizzerior och konditorier. Att bo i Svartbäcken är att leva i en mycket omtyckt och eftertraktad stadsdel som präglas av lummig grönska och lugna villagator. För dig som tycker om att röra på dig i naturen finns Röborundans motionsspår och utegym i närheten. Fortsätter du en bit till finns fint promenadstråk utmed vacker natur till anrika Gamla Uppsala högar. Bra cykelbanor tar dig snabbt till city, annars finns stadsbussarna som trafikerar med täta turer. Du kan också välja att ströva fram längs Fyrisåns härliga promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter med bil då når påfarterna vid Bärbyleden inom ett par minuter, därifrån tar du dig snabbt mot vilken riktning du än ska: 55:an, 72:an, 288:an och E4. Varmt välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 11

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 0/8
5 564 kr/mån
41 494 kr/m²

Välkommen till Kryddblandargatan 11! En genomgående ljus lägenhet med mycket generös uteplats och vackra detaljer. En välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob ger möjlighet till avhängning. Vidare in i bostaden hittar vi lägenhetens kompletta kök med inbyggda vitvaror. Här har du även en halvöppen planlösning mot vardagsrummet med plats för matbord. Längre ner i lägenheten möts vi av det genomgående ljusinsläppet samt ett fint helkaklat badrum med duschhörna. På andra sidan om korridoren finns en separat tvättstuga med tork och tvättmaskin samt en smart ihopfällbar torkställning på väggen. Här finns även två rymliga sovrum, båda med skjutdörrsgarderober. Det större sovrummet har även utgång till en stor och avskild terass med spaljé på bägge sidor om 33 kvm. Denna bostad är genomtänkt och modern i varje detalj. I detta eftertraktade bostadsområdet finner du i hjärtat av Uppsala med närhet till allt, och dessutom med förmånen att ha en alldeles egna pocket park. Här finner du ett oslagbart läge med moderna bostäder där nyproduktionen sitter kvar i väggarna. En kort promenad bort finner du shopping, kultur och nöjen. Dessutom ligger resecentrum bara ett stenkast bort, vilket ger dig enastående bekvämlighet och smidighet i vardagen. Föreningen erbjuder även en trevlig innergård med trädgårdsmöbler, där du kan koppla av och skapa en fridfull oas mitt i stadens puls. Det centrala läget ger dig enastående möjligheter att pendla samtidigt som du kan njuta av lugn och ro. Beläget på ett attraktivt läge, med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda, är detta det perfekta hemmet för dig som bara vill ha det bästa. Du har stadskärnan inom räckhåll, med endast några minuters promenad till gågatan, Fyrisån och Stadsparken med sina fantastiska promenad- och joggingstråk, Studenternas IP, Stadsträdgården och utmärkta kommunikationsmöjligheter. För pendlare är det enkelt och smidigt att ta sig till E4:an via Kungsängsleden om du föredrar att köra bil. Uppsala har också välutbyggda cykelvägar för att enkelt ta sig runt inom staden. Dessutom har du en stor livsmedelsbutik bara tvärs över gatan, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet. Varmt välkommen att boka in er på en visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 90