Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Frodegatan 25A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 681 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta i Fålhagens lugna kvarter. Ett rymligt kök som har goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. Utrustat med ugn samt spishäll och fläkt ovan, kombinerad kyl/frys. Matplats invid fönstret. Välplanerat allrum med garderob. Här finns gott om plats för både umgängesyta, sovdel och skrivbord om så önskas. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och fin utsikt över den lugna innergården. Stilrent och fräscht badrum med badkar. Bostaden erbjuder allt man behöver- välkommen att trivas! Här bor du bekvämt med bara några minuters promenadavstånd till resecentrum och Uppsalas stadskärna. Detta är utmärkt för dig som pendlar eller för dig som föredrar att bo centralt men i lugna kvarter. I direkt närhet finns även flera matbutiker med bland annat nybyggda Coop, restauranger, café, frisör mm. Behagligt gångavstånd till Vaksala torg och dess genuina torghandel, Uppsala konsert och kongress samt mysiga restauranger och affärer. Snabbt ut på E4:an och många gröna parker i närområdet. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Egilsgatan 9b

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
40 337 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum. Detta rum kan även nyttjas som en matsal som man så önskar. Ett trivsamt arbetskök med bra arbetsyta och spis, fläkt samt kyl/frys. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge. På balkongen, som ligger i perfekt solläge, kan lunch-kvällssolen avnjutas. En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. Här bor du med närhet till Torbjörns torg som erbjuder mataffär, restaurang och blomsterhandel, i området finns även ett konditori. Är du dessutom sportintresserad och gillar promenader i naturen så är Svartbäcken ett område för dig. Här bor du med naturen runt knuten med Röborundan med motionsspår som leder dig till Gamla Uppsala högar, Fyrishov med äventyrsbad, simbassänger, gym och relax mm. Cykel- och gångavstånd in till stadskärnan samt bra kommunikationer. Via Bärbyleden tar du dig enkelt ut på E4an.

  • Premium
  • Balkong
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 2
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 3

Kvarntorget 7

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/10
3 281 kr/mån
37 411 kr/m²

Gemensam takterrass om ca 450 kvm // Stor gymkedja i samma fastighet // Utmärkt pendlarläge Med ett högt, attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla - en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp, påkostad maskinell utrustning och fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift. Moderna färg- och materialval präglar lägenheten och skapar ett väldigt trivsamt intryck i hela bostaden. Föreningen har en fantastisk gemensam takterrass om ca 450 kvm på plan fyra, mitt emellan de två tornen. takterrassens trädgård har inspirerats från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. En perfekt plats att bjuda in sina vänner till ljumma sommarkvällar.I huset finns också gym, kiosk, närbutik och restauranger lokaliserade vilket skapar en ytterst bekväm livsstil. Bostaden är attraktivt belägen i Kvarngärdet med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Här bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

  • Premium
  • Hiss
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Swedenborgsgatan 30A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
37 396 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum med inbyggda garderober. Ett smakfullt renoverat kök med bra arbetsyta. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge in mot föreningens trivsamma gård. Till lägenheten finns två källarförråd. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. På Swedenborgsgatan bor du med närhet till Torbjörns torg med välsorterad mataffär, restauranger, blomsterbutik, bankomat, spel- och tobaksbutik och mycket mera. I Svartbäcken finns vårdcentral och apotek. Till fots inom några få minuter når du Idrottsanläggningen Fyrishov med dess breda utbud av bad- och träningsmöjligheter - här kan du bland annat bowla, curla, spela badminton eller simma. Sommartid finns ett populärt utomhusbad - här kan du sola, bada och äta glass. I närområdet finns ett flertal restauranger att välja på - bland annat finner du den populära restauranmg Black Brook mitt i Svartbäckens lugna villakvarter, den gemytliga uteserveringen är väl värd att besöka en ljummen sommarkväll. Vidare finns det finns det utbud av indiskt, sushi, asiatiskt, pizzerior och konditorier. Att bo i Svartbäcken är att leva i en mycket omtyckt och eftertraktad stadsdel som präglas av lummig grönska och lugna villagator. För dig som tycker om att röra på dig i naturen finns Röborundans motionsspår och utegym i närheten. Fortsätter du en bit till finns fint promenadstråk utmed vacker natur till anrika Gamla Uppsala högar. Bra cykelbanor tar dig snabbt till city, annars finns stadsbussarna som trafikerar med täta turer. Du kan också välja att ströva fram längs Fyrisåns härliga promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter med bil då når påfarterna vid Bärbyleden inom ett par minuter, därifrån tar du dig snabbt mot vilken riktning du än ska: 55:an, 72:an, 288:an och E4. Varmt välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Kamomillgatan 12, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00
Kamomillgatan 12, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 12, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 12

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 0/2
4 219 kr/mån
33 254 kr/m²

Nu finns snart chansen att förvärva denna bostad om 63 kvm med egen ingång samt en rymlig uteplats. Planlösningen fördelar sig på en hall, mindre rum som idag används som ett sovrum, rymligt sovrum samt stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Kök med god arbetsyta, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den stora altanen där ni kan njuta av förmiddagssolen, det finns även en grind om ni vill ta sig vidare ut till de trevliga gräsytorna utanför huset. På altanen finns gott om utrymme för möblemang och trevligt umgänge. Föreningen har tvättstugor, samlingslokal, övernattningsrum samt flera gemensamhetslokaler såsom bastu, ett motionsrum, en tennisbana, tre boulebanor, ett bordtennisspel och en vävstuga som medlemmarna kan nyttja. Den ständigt växande Gränbystaden nås inom promenadavstånd - här erbjuds allt ni kan önska vad gäller shopping, restauranger, caféer, gym och mycket annat. På Kamomillgatan bor du med optimala pendlingsmöjligheter då stadsbussarnas hållplats nås på ca 150 meter. Mycket goda pendlingsmöjligheter även med bil då E4-påfarten nås inom några få minuter. För er som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är Årsta verkligen mitt i prick! Här bor man invid vacker natur med fina strövområden - två välordnade 4H-gårdar finns att besöka tillsammans med familjen - glöm inte picknickkorgen.

  • Premium
  • Uteplats
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 11, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 11

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 0/8
5 564 kr/mån
41 494 kr/m²

Välkommen till Kryddblandargatan 11! En genomgående ljus lägenhet med mycket generös uteplats och vackra detaljer. En välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob ger möjlighet till avhängning. Vidare in i bostaden hittar vi lägenhetens kompletta kök med inbyggda vitvaror. Här har du även en halvöppen planlösning mot vardagsrummet med plats för matbord. Längre ner i lägenheten möts vi av det genomgående ljusinsläppet samt ett fint helkaklat badrum med duschhörna. På andra sidan om korridoren finns en separat tvättstuga med tork och tvättmaskin samt en smart ihopfällbar torkställning på väggen. Här finns även två rymliga sovrum, båda med skjutdörrsgarderober. Det större sovrummet har även utgång till en stor och avskild terass med spaljé på bägge sidor om 33 kvm. Denna bostad är genomtänkt och modern i varje detalj. I detta eftertraktade bostadsområdet finner du i hjärtat av Uppsala med närhet till allt, och dessutom med förmånen att ha en alldeles egna pocket park. Här finner du ett oslagbart läge med moderna bostäder där nyproduktionen sitter kvar i väggarna. En kort promenad bort finner du shopping, kultur och nöjen. Dessutom ligger resecentrum bara ett stenkast bort, vilket ger dig enastående bekvämlighet och smidighet i vardagen. Föreningen erbjuder även en trevlig innergård med trädgårdsmöbler, där du kan koppla av och skapa en fridfull oas mitt i stadens puls. Det centrala läget ger dig enastående möjligheter att pendla samtidigt som du kan njuta av lugn och ro. Beläget på ett attraktivt läge, med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda, är detta det perfekta hemmet för dig som bara vill ha det bästa. Du har stadskärnan inom räckhåll, med endast några minuters promenad till gågatan, Fyrisån och Stadsparken med sina fantastiska promenad- och joggingstråk, Studenternas IP, Stadsträdgården och utmärkta kommunikationsmöjligheter. För pendlare är det enkelt och smidigt att ta sig till E4:an via Kungsängsleden om du föredrar att köra bil. Uppsala har också välutbyggda cykelvägar för att enkelt ta sig runt inom staden. Dessutom har du en stor livsmedelsbutik bara tvärs över gatan, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet. Varmt välkommen att boka in er på en visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Boängsgatan 1, Fanna, Enköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Boängsgatan 1, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Boängsgatan 1, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Boängsgatan 1

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
156 m²
7 rum
655 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva Boängsgatan 1, en imponerande villa med enastående läge i Fanna, Enköping! Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har närhet till Enköping golfbana, skolor och förskolor. Byggt år 1981 har huset genomgått moderniseringar i omgångar, senast 2024 då både ytskikt och flera rum har renoverats. Större renoveringar har genomförts under de senaste åren, inklusive taket. Med väldisponerade rum och bekväma ytor skapar detta hem en modern och lyxig atmosfär. Genom huvudentrén välkomnas du av en imponerande hall som ger en magnifik inblick i huset. De generösa sociala ytorna inkluderar ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för ett stort matbord samt utgång till bostadens uteplats. Uteplatsen är perfekt för sociala tillställningar och ligger i ett underbart läge som under sommartid även blir den primära delen att vistas på. Här kan du njuta av många härliga stunder med familj och vänner. Från köket tar du dig in till vardagsrummet med sin halvöppna planlösning. Vidare finns två sovrum, varav ett med en egen walk-in-closet. Detta rum kan enkelt anpassas till ytterligare ett sovrum eller varför inte en barnkammare. Våningsplanet erbjuder även ett helkaklat och modernt badrum, en gäst-WC samt en tvättstuga med direktanslutning till bostadens garage. Här kan du parkera bilen och komma direkt in i huset. Garagets bakre del består av ett rum som idag har nyttjas som en studio men även här kan man med enkla medel ställa om detta till ett kontor, ungdomsrum, spelrum eller varför inte en uthyrningsdel. Detta rum har nämligen en egen ingång via bostadens uteplats. Övre planet erbjuder rymd och möjligheter. Här finns ett allrum som är väl omhändertaget samt två sovrum som är perfekta för barnen eller som hemmakontor. Det ena sovrummet har även en trappa upp till ett inredningsbart loft. Från detta rum kan du också nå taket ovanpå garaget via ett fönster. Här har det tidigare funnits planer på att byta ut fönstret mot en altandörr och eventuellt lägga ett trädäck på taket. Detta är en dröm som ni nu kan förverkliga med rätt planering. Denna charmiga bostad i centrala Enköping är inte bara ett vackert hem utan också en dörr till bekvämt stadsliv. Med bil tar du dig snabbt till Stockholm på 50 min, Uppsala på 30 min och Västerås på 20 min. Nära huset hittar du förskolor, en lekplats och en bekväm promenad till tågstationen för smidiga resor med tåg och buss. En ICA-butik finns i närheten, och skolorna ligger inom räckhåll. Detta är den perfekta platsen för både pendlare och familjer. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem. Detta hus måste upplevas på plats. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Odensgatan 1, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Odensgatan 1

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
65,2 m²
2 rum
vån 2/7
3 122 kr/mån
42 868 kr/m²

Välkomna till Brf Hejdrun och ett mycket attraktivt läge på Odensgatan 1 i centrala Uppsala! Ett fint läge intill det vackra Å-rummet, där också den traditionsenliga forsränningen har sin startpunkt varje vår. Nu ges tillfälle att förvärva denna väldisponerade bostad på 2 rok om hela 65 kvm i Luthagens hjärta. Bostaden finner du på en lugn återvändsgata med närhet till allt som Uppsala centrum har att erbjuda. Här bor du i en bra förening med förmånlig boendekostnad. Den låga avgiften inkluderar dessutom en parkeringsplats, vilket är en bristvara i de centrala delarna av Uppsala. Bostaden som har en välplanerad planlösning erbjuder bl.a. ett stort vardagsrum med fint fönsterparti, ett trevligt och rymligt kök med utgång till bostadens inglasade balkong, helkaklat badrum, ett sovrum samt en rymlig hall. I främre Luthagen bor du med närhet till allt Uppsala har att erbjuda - Bostaden har ett drömläge i hjärtat av denna uppskattade stadsdel, intill Fyrisån med flera parker, restauranger, resecentrum, shopping, Uppsala universitets anläggningar, bio och allt annat som centrala Uppsala har att erbjuda med inom promenadavstånd. Med direkt närhet till Uppsala centrum samt gångavstånd till Resecentrum har du tillgång till alla de fördelar som ett boende i innerstan kan innebära: ett lugnt och idylliskt läge med stadens puls runt knuten, perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Linnéträdgårdens grönskande oas samt fina promenadstråk och solbryggor längs med Fyrisån. I närområdet finns en mycket välsorterad och populär närbutik och gott om caféer och restauranger. Ett synnerligen optimalt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva! Denna bostad är perfekt för dig som vill bo bekvämt i ett centralt läge. Detta är helt enkelt en lägenhet du inte får missa! Anmäl dig redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Malma parkväg 1, Norby, Uppsala kommun
Malma parkväg 1, Norby, Uppsala kommun, bild 2
Malma parkväg 1, Norby, Uppsala kommun, bild 3

Malma parkväg 1

Villa
Norby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
6 800 000 kr
100 + 120 m²
5 rum
829 m² tomt

Välkommen till fin villa i Norby – en enplansvilla i vinkel med bra läge som genomgått omfattande renoveringar som höjer standarden till en helt ny nivå. Läget: Denna villa ligger i det eftertraktade området Norby, vilket ger dig den bästa av två världar - en lugn, fridfull atmosfär och samtidigt nära till stadens bekvämligheter. Ett perfekt val för både familjer och par som söker en livsstil där naturen är precis utanför dörren, samtidigt som du har enkel tillgång till skolor, shopping och rekreation. Renoveringar: Detta hus har genomgått en omfattande renovering från grunden, vilket innebär att du kan flytta in i ett hem där allt är nytt och fräscht. Både interiören och exteriören har uppdaterats med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Flexibel planlösning: Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Braskaminen ger en mysig känsla och värme under kalla vinterkvällar. Dessutom finns möjligheten att dela av för ytterligare två sovrum om ditt behov ändras i framtiden. Källarvåning: Källaren har nylagt klinkergolv och vattenburen golvvärme, gipsade väggar som är spacklade och målade. Vissa arbeten återstår, vilket ger dig möjlighet att anpassa det enligt dina egna önskemål och behov. Trädgård och garage: Trädgården är insynsskyddad med lummiga äppelträd och häck och skapar en oas av lugn och avkoppling. Här kan du njuta av härliga sommardagar och kvällar med familj och vänner. Den stora garagebyggnaden är imponerande och är även förberedd för att kunna delas av för uthyrnings ändamål, vilket kan ge dig extra ekonomiska fördelar över tid. Renoverad enplansvilla i ett av Norbys mest attraktiva områden. Om du letar efter ett bekvämt och stilfullt boende i ett område som har allt, är detta det perfekta valet för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna fina fastighet.

  • Premium
Verkmästaregatan 4, Galgvreten, Enköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00
Verkmästaregatan 4, Galgvreten, Enköpings kommun, bild 2
Verkmästaregatan 4, Galgvreten, Enköpings kommun, bild 3

Verkmästaregatan 4

Lägenhet
Galgvreten, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
999 500 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
5 088 kr/mån
14 699 kr/m²

Välkommen till Verkmästaregatan 4 och denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk atmosfär med smart planlösning och bekväma ytor. Köket är välutrustat och delvis öppet mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande social atmosfär. Vardagsrummet har gott om plats och leder ut till den generösa uteplatsen där solen kan avnjutas under stora delar av dagen. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina rymliga garderober. Badrummet är stilrent inrett med kakel och våtrumsmatta samt är utrustat med dusch och tvättmaskin för extra bekvämlighet. En extra bonus är klädkammaren/förrådet som med enkla medel kan omvandlas till ett förslagsvis mindre arbetsrum för den som behöver en hemmakontorslösning. Dessutom finns ett förråd i direkt anslutning till bostaden i trapphuset för extra förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet erbjuder både bekvämlighet och flexibilitet för en trivsam vardag. Romberga är ett populärt och eftertraktat område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Med närhet till butiker och resecentrum blir vardagslogistiken smidig och enkel. Området präglas av en trevlig atmosfär och en harmonisk miljö som passar både för familjer och singlar. Med grönområden och parker i närheten är det lätt att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Romberga har också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från andra delar av staden. Med sin attraktiva kombination av bekvämlighet och livskvalitet är Romberga ett område där många trivs att bo och leva. Ett stenkast bort finner vi Fagerskogen, omgivet av elbelysta motionsspår och kolonilotter. Trots den lugna atmosfären är det bekvämt nära till stadens puls, endast en kort 5-minuters bilfärd bort. Dessutom erbjuder den närliggande påfarten till E18 en perfekt pendlingsmöjlighet för bilister, vilket gör det enkelt att kombinera det bästa av båda världar – det fridfulla livet och stadens bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fänkålsgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 307 kr/mån
28 492 kr/m²

Upplev livet i denna fantastiska och generöst planerade tvårumslägenhet med en lockande balkong som fångar solens strålar i ett öppet och fritt läge! Välkommen in till en välkomnande hall som leder dig till ett kök med imponerande arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det luftiga vardagsrummet finns en naturlig plats för en imponerande matgrupp, skapande av en harmonisk atmosfär för middagar och umgänge. Vardagsrummet självt är rymligt nog för en stor soffgrupp, en elegant TV-möbel och ytterligare möblering, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet tar vi oss ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och samla energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i form av generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet adderar en touch av lyx till din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 10A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 3/4
3 379 kr/mån
34 586 kr/m²

Välplanerad 2:a med balkong och utan insyn. Lägenheten är i mycket gott skick med ett med välutrustat kök, rymlig hall med plats för hatthylla samt dubbelgarderob. Vardagsrummet är rymligt och kan möbleras på flera sätt. Sovrummet har ett generöst garderobsparti. Vackra parkettgolv i båda rummen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Här går det att bara flytta in och trivas, med både bostad och område. Den här bostadsrättsföreningen har en "kringbyggd" innergård som sommartid är mycket populär med gräsmatta, planteringar, lekplats, grill- och uteplatser. Det finns också tillgång tillgång till relax med bastu, pingisrum, hobbyrum samt övernattningsrum för dina gäster. Salabacke är en mycket älskad och eftersökt stadsdel som präglas av generösa grönområden och stora innergårdar. Lugnt och tryggt bor du bekvämt, med både cykel- och gångavstånd till Gränby centrum, Uppsala city och Boländerna. Matbutiker, restauranger och välkända konditorier finns i närområdet, liksom annan service t ex förskolor, skolor och lekplatser, vårdcentral och apotek. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta, med bara några minuter till E4-påfarten, täta bussförbindelser samt fina och belysta promenad- och cykelvägar till och från city.

  • Premium
  • Balkong
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 1

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 512 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 1 och denna renoverade och smakfullt designade tvårumslägenhet. Men både balkong åt ett håll och en privat del längs loftgången har man har generösa sällskapsytor som följer solens alla strålar. Denna gavellägenhet bjuder in till inbjudande hall som leder oss in i det stora öppna vardagsrummet som ligger i anslutningen till ett nyrenoverat kök med arbetsytor och gott om förvaring, idealiskt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det lätta vardagsrummet finns en naturlig plats för en matgrupp. Själva vardagsrummet är tillräckligt rymligt för en omfattande soffgrupp, TV-möbeler och annan inredning, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet promenerar vi ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och inhämta energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme genom generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet lägger till en känsla av lyx i din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. I Årsta får du nära till allt! Förskolan Kamomillen är precis runt hörnet, och ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Gränby Köpcentrum lockar med matvaruaffär, apotek, shopping och restauranger, samt en nyöppnad biograf för underhållning. Årsta Centrum erbjuder närservice med mataffär och vårdcentral, med en smidig cykel- eller bussresa till city. Pendlare uppskattar den snabba anslutningen till E4:an och väg 288. Upplev grönskan i Årstaparken och besök Årsta 4-H gård för att möta hästar, grisar, getter och kaniner – en harmonisk oas mitt i stadens puls. Detta är inte bara en lägenhet, det är en inbjudan till en levande och harmonisk livsstil! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 1B

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 718 kr/mån
33 036 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa på 56kvm på första våningen! Upplev denna mysiga lägenhet i väldigt gott skick som erbjuder en välplanerad och öppen planlösning, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad för att skapa både rymlighet och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar, med ett stilfullt kök utrustat med många bekvämligheter samt ett härligt ljusinsläpp av de stora fönstren. Sovrummet är rymligt med gott om förvaringsutrymme och plats för både säng och arbetsplats. I föreningen BRF Björkallén bor du i en välskött miljö där stil och bekvämlighet går hand i hand. Balkongen är stor och möjliggör avkoppling och sociala stunder med plats för möblemang. Läget ger dig tillgång till det bästa av Ultuna och Uppsala, med närhet till grönområden, service och bra kommunikationer. Välj själv var du tycker känns bäst att handla, Gottsunda centrum eller Sunnersta. Avståndet är ungefär detsamma på ca 1,5 km. Matbutiker, vårdcentraler och närservice finns inom bekvämt avstånd, liksom restauranger och caféer. Friskis & Svettis ligger nära för den som vill träna, och SLU samt akademiska sjukhuset är lättillgängliga med buss eller cykel. Närheten till naturreservat, Mälarens strandpromenader och badplatser gör området väldigt attraktivt för den som uppskattar utomhusaktiviteter. Välkommen till ett hem där trivsel och bekvämlighet möts i ett lugnt och attraktivt område! Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Almunge-Lövsta 16, Almunge, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Almunge-Lövsta 16, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Almunge-Lövsta 16, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Almunge-Lövsta 16

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 595 000 kr
173 + 110 m²
9 rum
2 836 m² tomt

Drömmer du om ett rymligt och inbjudande hem där familjeliv möter möjligheter för verksamhet eller uthyrning? Upptäck Almunge-Lövsta 16 – ett exceptionellt boende som erbjuder det bästa av två världar. Denna imponerande villa sträcker sig över 175 kvm, med ytterligare 110 kvm biarea i källaren, perfekt för den växande familjen eller för dig som önskar extra utrymme för dina passioner och projekt. Njut av ekonomisk och miljövänlig komfort året om med ett toppmodernt uppvärmningssystem som kombinerar bergvärme och solpaneler, ackumulatortankar, samt en stor vedpanna för de kallaste dagarna. Tillsammans med ett effektivt ventilationssystem med värmeåtervinning garanterar detta otroligt låga driftskostnader. Hemmet välkomnar dig med fyra generösa sovrum, med möjlighet att anpassa upp till sex, beroende på dina behov. Det renoverade köket från 2012 är ett hjärtat i hemmet, där vit köksinredning och öppna ytor inbjuder till matlagning och umgänge. De stora sällskapsytorna flödar naturligt ut till en altan med storslagen utsikt över Långsjön och ett inglasat uterum som erbjuder avkoppling i alla väder. På övervåningen hittar du ytterligare sovrum och allrum, med flexibilitet för ytterligare ett sovrum om så önskas. Fastighetens exteriör kompletteras av ett garage, en carport, och flera skyddade parkeringsplatser eller förvaringsutrymmen. Med ett snickeri och en liten hönsgård på tomten, där du kan samla upp till 6 ägg per dag, erbjuder denna egendom en unik livsstil. Den omfattande och välskötta tomten på 2 836 kvm rymmer även ett charmigt växthus, med sommarvatten från Långsjön för bevattning. Bara en kort promenad bort finner du den idylliska badstranden "Klappis" vid Långsjön, perfekt för soliga bad, fiske, eller avkopplande båtturer. Vintertid förvandlas sjön till ett paradis för skridsko- och skidåkning. Välkommen till ett hem där livskvalitet, natur och möjligheter möts. Almunge-Lövsta 16 är inte bara en bostad – det är början på ditt nya drömliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Södra Rudbecksgatan 8, Kåbo, Uppsala kommun
Södra Rudbecksgatan 8, Kåbo, Uppsala kommun, bild 2
Södra Rudbecksgatan 8, Kåbo, Uppsala kommun, bild 3

Södra Rudbecksgatan 8

Villa
Kåbo, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
21 000 000 kr
320 + 40 m²
9 rum
1 269 m² tomt

Välkommen till detta unika tillfälle att förvärva en magnifik villa med en rik historia och en oslagbar charm. Denna vackra villa, ritad 1910 av välkända arkitekten Albin Brag, var ett av de första husen som byggdes på gatan och har en stolt plats i områdets historia. Huset om 320 kvm är beläget i professorsstaden som anses vara den absolut bästa delen av Kåbo, lugnt placerat mellan Stadsskogen och Botaniska trädgården, inte långt från Uppsalas centrala delar. ' Villan är väl omhändertaget och löpande renoverad i tidstypisk stil, när du kliver in i detta hus möts du av en representativ undervåning med generösa sällskapsrum som ger dig gott om plats att umgås och njuta av din tid med familj och vänner. Härifrån har du även direkt tillgång till en härlig altan och poolområde där du kan koppla av och njuta av det bästa läget på tomten. På övervåningen finner du familjens privata utrymmen, inklusive sovrum, badrum och tvättstuga. Men höjdpunkten är definitivt vindsvåningen, där ett stort och smakfullt inrett sällskapsrum välkomnar dig. Här under taknocken finner du även en dusch och husets bastu, där du kan skämma bort dig själv och slappna av i en privat och lyxig miljö. Så ta chansen att förvärva detta enastående hus och bli en del av dess rika historia. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera möjligheten att bli ägare till denna exklusiva pärla. Här får du inte bara ett hus, du får en levande historia och en plats att kalla hem.

  • Premium
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 17:30
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Lästmakargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Lästmakargatan 5A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 005 kr/mån
39 375 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 1:a i populära Salabacke! Här erbjuds en nyrenoverad bostad med en väl planerad planlösning. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med gott om plats för en matgrupp, ett allrum med plats för soffa samt en sovalkov. Från allrummet kommer man ut på den värmande balkongen där man har gott om soltimmar från morgon. Genomgående goda förvaringsytor i både hall som kök. Vidare finner vi ett stamrenoverat helkaklat badrum. Bland gemensamhetslokaler kan nämnas att föreningens medlemmar har tillgång till ett eget gym. I föreningen finns även cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet samt tvättstugor med tillhörande mangelrum och torkrum. Elen är också tecknad genom föreningen Salabacke har du många fina innergårdar med trevliga lekplatser och alldeles i närheten av Östertull ligger Källparken. Det finns även ett förråd samt en matkällare som tillhör bostaden. Sala Backe är ett mycket trivsamt och populärt område - här bor man med närhet till det bästa av två världar. Härliga promenad- och parkmiljöer erbjuds i närliggande Gränby- och Källparken. Bra pendlingsmöjligheter, med bara några minuter till E4:an-påfarten. Goda och täta bussförbindelser samt fina och belysta cykelvägar till och från Uppsala centrum, här bor du med bekvämt cykelavstånd till Uppsala centrum och Resecentrum samt de flesta arbets- och studieplatser. I det direkta närområdet finns även bra konditorier, mataffärer, restauranger samt förskolor, skolor och lekplatser. Vårdcentral och apotek finns intill Årsta centrum. Även Gränby centrum ligger i närheten, där erbjuds ett stort utbud av butiker, livsmedelsaffär, biograf och restauranger samt vårdcentral. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 52B, Centrum, Uppsala kommun

Kungsgatan 52B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 563 kr/mån
39 318 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en centralt belägen lägenhet med karaktär och komfort! Denna stilrena och rymliga lägenhet från 1937 erbjuder en tidsenlig charm kombinerad med moderna bekvämligheter. Belägen högst upp i huset med generösa 66 kvm yta är detta ett hem att trivas i. Redan i hallen slås man av en härlig känsla av rymd tack vare den höga takhöjden och detaljer som tidsenliga taklister. Från hallen kommer du in det stora vardagsrummet med vacker trägolv med fiskbensmönster, takstukaturer och en ståtlig och fungerande öppen spis med utrymme för både större matplats och sociala ytor. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och från vardagsrummet når ni balkongen med fri utsikt där ni kan njuta av solsken från eftermiddag till solnedgång. Mot den lugna innergården finner ni ett modernt och smart planerat kök med goda arbetsytor, integrerad kaffemaskin och kallskafferi på ena sidan, samt side-by-side kyl och frys, integrerad ugn och mikrovågsugn på andra sidan, perfekt för den som älskar matlagning och underbara middagar. Sovrummet har en ombonad känsla med målade väggar i varm färg och har utsikt mot innergård med rymlig hörngarderob och plats för dubbelsäng. Badrummet som renoverades i samband med stamrenoveringen 1997 har grå plastmatta och vita kaklade väggar, kommod med spegelskåp, duschhörna med glasvägg och tvättmaskin. Brf Fjalar 2 är en väldigt välskött förening med låg kostnad per kvadratmeter och stora delar av lånet är bundet till 2025. Soliga dagar kan ni koppla av på den härliga takterrassen eller på den fina och lugna innergården med utemöbler och grill! Fastigheten har de senaste åren adderat vackra grindar till innergård, säkerhetsdörrar till lägenhet och digitala tidlås till entrédörrar. På Kungsgatan 52B bor ni ett stenkast från Uppsala centrum med restauranger, caféer, matbutiker, nationer och utmärkta shoppingstråk. Centralstationen ligger alldeles intill och ger ett optimalt läge även för pendlaren oavsett om du pendlar till annan ort. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men i ett lugnt område och behöver inte gå långt för att ta sig till närmaste grönområde eller vackra promenadstråken längs Fyrisån! Dessa lägenheter kommer sällan ut på marknaden så missa inte chansen att förvärva din drömlägenhet! Varmt välkommen på visning. Anmäl gärna ert intresse till ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
Hurtigs gata 49, Nyby Gård, Uppsala kommun

Hurtigs gata 49

Lägenhet
Nyby Gård, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
5 906 kr/mån
26 683 kr/m²

Välkommen till Hurtigs Gata och denna ljusa och välplanerad gavelfyra med inglasad balkong i två våningar med egen ingång. Bostadens 101 kvadratmeter är mycket väldisponerade och fördelar sig på hall och egen ingång på våning 1 med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även extra utrymme för förvaring vid trappan som leder upp till våning 2. Ovanför trappan finner du tre sovrum, förråd, rymligt vardagsrum, välutrustat kök, renoverat badrum och gästtoalett. Med utgång från köket finner du den underbara balkongen där du kan sitta under större delen av dagen i solen med utsikt över grönområden. Utanför bostaden finner du ett externt förråd om 2,6m x 2,7m. Detta är en perfekt lägenhet för barnfamiljen som växer eller för er som flyttar ifrån villan. Lägenheten ligger i ett lugnt område med gröna omgivningar och bilfri gård. Nyby Gård är som en egen lite oas, belägen innanför skyddande häckar. Bebyggelsen är varierad och innergårdarna är välplanerade och inbjudande, med boulebana och andra umgängesytor, en liten damm där barnen kan leka, flera lekplatser och vackra planteringar. Nyby gårdsparken är en lummig och grönskande stadsdelspark med gamla alléer, historiska lämningar, lekplats och äppellund. Föreningen har välutrustade tvättstugor och generöst med gemensamhetsytor för olika ändamål, såsom kvarterslokal, bastu och gästrum. Brf Nyby Gård är en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, internet och tv-kanaler. Nyby är ett mycket barnvänligt område med närhet till flertalet förskolor och skolor i både Gamla Uppsala och Nyby. Willys och ICA ligger på gångavstånd liksom apotek och flera vårdcentraler. Vidare finns Gränbystaden med all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. I det direkta närområdet finns även vackra strövområden, bra motionsspår, 4H-gård, flera kolonilottsområden, IFU arena samt UTK-hallen. Området är beläget ca 2 km från E-4an, vilket gör pendling väldigt enkelt. Goda busskommunikationer och cykelväg till city, som man når på 15 minuter. Hjärtligt välkommen!

  • Balkong
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun, bild 2
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun, bild 3

Ellsta Solstorp 75

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
124 m²
4 rum
3 550 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla med en vacker tomt som sträcker sig åt sydost/ väst läge, vilket ger dig en underbar utsikt över omgivande åkermark. Här erbjuds en trivsam och funktionell bostad med genomtänkt planlösning. Den rymliga bostaden har ett stort kök, perfekt för den som älskar matlagning och sociala stunder med plats för stor matplats. Här finns även tre sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller gästrum. Stort badrum strax innanför dörren samt en tvättstuga med groventré , och en separata wc på övre plan. Tillhörande fastigheten har vi en vinterbonad gäststuga om 15 kvm med plats för sängar och möblemang, samt en parkering intill huset för flera bilar inkls en carport. Dessutom har vi en stor tomt med trädgård med i ett strålande solläge. Läget är perfekt med närhet till goda bussförbindelser in till Uppsala alldeles intill. Här bor ni lantligt men nära det centrala samhället i Knutby med bara några minuters bilväg. I det direkta närområdet finner vi fin natur med härliga svamp- och bärskogar i direkt anslutning. Omgivningen har mycket att erbjuda. För de yngre familjemedlemmarna finns skola och förskola i närheten, närmare bestämt i Knutby för årskurs 1-6 på Lustigkullen, det finns även en föräldrardriven förskola - Kråkskogen. Dessutom kyrka, välsorterade mataffärer, och restauranger. I närheten finner vi även tidigare års pristagare för Årets Ekobonde där man direkt på plats kan köpa hem kött. Bondgården är även öppen för besök så hit kan man ta med hela familjen för att besöka korna på plats och se hur dom har det både inomhus och när dom går på grönbete. Bra busskommunikationer och härifrån är det pendlingsvänligt till Uppsala, Arlanda och Stockholm, busshållsplatsen ligger enbart ca 50 meter ner för vägen. Dessutom finns det möjlighet till avkoppling och rekreation med promenadavstånd till badplats och närhet till en golfbana för de som uppskattar den sporten. Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
Göte Turessons väg 5A, Ultuna, Uppsala kommun
Göte Turessons väg 5A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Göte Turessons väg 5A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Göte Turessons väg 5A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4
3 295 kr/mån
42 714 kr/m²

Inglasad balkong - Högst upp i huset - Nyskick Här ges möjlighet att förvärva en bostad i absolut toppskick med eftertraktad planlösning. Direkt när du kliver in i bostaden blir det tydligt hur väl utformad bostaden är, den separata matplatsen och det yt-effektiva köket blir separerat från de övriga delarna av bostaden vilket gör att lägenheten uppfattas väldigt rymlig. med de moderna och stilsäkra materialvalen är trivselfaktorn väldigt hög. Det höga läget i huset blir påtagligt i vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen som förlänger vardagsrummet och sommarhalvåret! Med hjälp av ett värmeaggregat kan du med glädje njuta av balkongen under höst och vinter. Läget på Göte Turessons väg ger dig möjlighet att uppleva det bästa av Ultuna och Uppsala. Med närhet till grönområden, service och goda kommunikationer får du en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Välj själv var du tycker känns bäst att handla, Gottsunda centrum eller Sunnersta. Avståndet är ungefär detsamma på ca 1,5 km. Här finns matbutiker, vårdcentraler och närservice. I Gottsunda centrum finns även apotek, systembolag, blomsterbutik och flera restauranger, caféer och butiker. Vill du lyfta tungt eller svettas i grupp ligger Friskis & Svettis på gångavstånd. Välkommen hem till en lägenhet som inte bara är en bostad, utan en plats där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den bästa livsstilen. Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsrogatan 82, Sommarro, Uppsala kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00

Karlsrogatan 82

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
4 140 kr/mån
30 802 kr/m²

Stig in i en bostad som tar dig tillbaka till 1950-talet och bjuder på en atmosfär fylld av charm och karaktär. Köket är platsbyggt och har tidstypiska detaljer så som Redahylla, skärbräda och bakbord bevarade. Här finns även ett praktiskt kallskafferi. Köket har renoverats varsamt med upphöjda originalbänkar och nya vitvaror. Vardagsrummet, beläget en trappa upp, erbjuder generösa fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuden en panoramautsikt över staden. Det är en fristad av lugn och harmoni där du kan njuta av stunden och den oöverträffade utsikten. Balkongen förför med en vidsträckt vy in mot staden, med slottet och domkyrkan som blickfång. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en vacker solnedgång och låta dig inspireras av himlens färger. Bostaden erbjuder även en välkomnande hall med praktisk förvaring direkt till vänster samt ett badrum som stamrenoverades under 90- talet. Två bra sovrum, det ena har fönster åt två håll och balkong och det andra har en rad inbyggda garderober med överskåp längs hela väggen. Denna bostad måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess unika charm och potential att bli ditt drömhem. Bostaden ligger i ett område på promenadavstånd till både stadskärnan, och allt som där erbjuds, och naturen i Hågadalen-Nåsten. Där finns det flera spår för motion, vandring och skidåkning. Även i det intilliggande naturreservatet Stadsskogen kan du gå och springa på mjuka skogsstigar, ta dig lätt fram på cykelvägar samt plocka bär och svamp. Angränsande till Stadsskogen finns även ett nybyggt utegym och en trevlig lekpark med grillplats. Universiteten och Akademiska sjukhuset ligger också på bekvämt promenad- eller cykelavstånd. Gillar du att träna på gym, finns Friskis & Svettis fem minuters promenad bort. Flera restauranger ligger precis runt hörnet, däribland en av stans mer populära sushirestauranger. Ett perfekt boende för dig som vill ha allt och lite till och som har höga krav på din omgivning, med bekvämt avstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. En välskött förening med bra avgifter. Hiss direkt från markplan och bra parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dekangatan 4, Rosendal, Uppsala kommun

Dekangatan 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 395 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/8
4 896 kr/mån
38 580 kr/m²

Välkommen till denna fyra om 88 kvm i expansiva Rosendal! Upptäck denna trevliga och ljusa lägenhet med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum och möjlighet att njuta av en trevlig middag med familj och vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på två balkonger i både väster- och österläge. Här möts du av generösa fönster som släpper in naturligt ljus från två olika väderstreck och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och är perfekt för sociala sammankomster. Lägenheten rymmer tre rymliga sovrum. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och en garderob, medan de andra sovrummen erbjuder flexibilitet för gästrum, arbetsutrymme eller barnrum. Moderna ytskikt och genomtänkta detaljer skapar en harmonisk atmosfär i varje rum. Badrummen är elegant designade med stilrena detaljer. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Hiss
Uttervägen 8, Vreta, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Uttervägen 8, Vreta, Uppsala kommun, bild 2
Uttervägen 8, Vreta, Uppsala kommun, bild 3

Uttervägen 8

Villa
Vreta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
129 m²
5 rum
1 204 m² tomt

Nu finns möjlighet till att förvärva denna trevliga 2-plansvilla med hörntomt i populära Vreta - Ett modernt och omtyckt boende med en välgenomtänkt planlösning! Här finner ni ett trevligt boende som präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp via sina härliga och stora fönsterpartier. De sociala ytorna knyts ihop på entréplan, där "alla kan vara med", för lugn och ro finns sedan sovrummen på övre plan. Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder, på entréplan, ett modernt kök med goda arbetstytor och förvaring, ett ljust och rymligt vardagsrum med kamin, som sedan följs av utgång till fastighetens altan och tomt. Övre plan erbjuder fyra rymliga sovrum samt gott om förvaringsutrymmen i form av tre stycken klädkammare/förråd. Utöver detta, ett ordentligt badrum på vardera plan samt en separat tvättstuga på entréplan. Önskas ett ytterligare allrum kan man som alternativ ta bort väggar till ett av sovrummen på det övre planet. Utöver detta erbjuder fastigheten en fantastisk grönskande trädgårdstomt med gott om plats för stora som små samt plantering för den intresserade. Det tillsammans med de generösa trallytorna tillåter att hela dagen kunna välja antingen sol eller skugga, med svalkande dryck eller en varm kopp kaffe. - Här kan du följa solen från morgon till kväll. De allra varmaste dagarna skyddar pergolan mot hettan, samtidigt som den lilla skogsdungen ger en svalkande och samtidigt insynsskyddande effekt. De allra kallaste dagarna får istället kaminen stå för en omfamnande värme inne i vardagsrummet. Denna bostad passar utmärkt för barnfamiljen som växer eller för er som vill bo lite större med trädgård. Till fastigheten hör även en carport med intilliggande förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Det finns även plats för ytterligare en bil. Vreta är ett familjevänligt område, där ni bor med närhet till både vatten, skog och natur. Med bara en kort promenad till sjön Ekoln (Mälaren) har du inte bara närhet till bad utan även vintertid är perfekt för skridskoåkning på upplogad is, ordnade skidspår finns utmed åkrarna bort mot Hammarskog och även i naturreservatet Nåsten som har härliga vandringsleder sommartid. Promenadavstånd till Hammarskog är något man kan njuta av varje årstid oavsett om man ska dit och köpa glass på sommaren eller åka skridskor på Dalkarlskärret på vintern. "Midsommarängen” som ligger mitt i ”byn” är en samlingsplats för alla boende. Här kan man spela fotboll, leka, åka pulka och grilla. På sommaren anordnas det en fantastisk midsommarfest för alla i området. I närområdet finns också hästgårdar, stall samt fina ridvägar. Ett eldorado även för fågelintresserade. För dig som är golfintresserad finner du Söderby golfbana en bit längre bort. I området finns förskola i direkt närhet, skolbuss till Ramsta skola samt bussförbindelser till centrala Uppsala på bekvämt avstånd. Anmäl dig redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Orvars väg  25, Uppsala, Uppsala kommun

Orvars väg 25

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
81,3 m²
3 rum
vån 2/3
5 492 kr/mån
30 689 kr/m²

Välkommen till denna helrenoverad och välplanerad 3rok högt upp med inglasad balkong i bästa solläge. Med hiss från markplan når ni denna trevliga lägenhet där ni redan i den öppna hallen möts av rymd och ett vackert ljusinsläpp då planlösning öppnats upp mot vardagsrummet. Lägenheten är renoverats i sin helhet sedan 2021 och har nytt parkettgolv, nya socklar samt att alla väggar och tak är målades. Det stilrena köket från danska Kvik i antracit nyans är nytt från 2021 och erbjuder idag en öppen lösning mot vardagsrum med en vacker köksö. All maskinell utrustning som spis, kyl/frys, spishäll, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn byttes samtidigt ut. I anslutning till köket finner ni öppna och sociala ytor i form av matplats för ett större sällskap och ett stort vardagsrum med fönster i två riktningar och utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Lägenheten har två rymliga sovrum där master har plats för dubbelsäng samt platsbyggd garderob. Badrummet med ett vackert beigt marmorerat kakel och grått klinkers är även det smakfullt renoverats i sin helhet 2021 med spotlights i tak, nya ledningar, fina materialval och kombimaskin. I hallen finns en stor klädkammare för extra bra förvaring i lägenheten. Lägenheten ligger i ett naturskönt och lugnt område där det finns en vacker park att promenera i intill fastigheten. Ett stenkast bort finner ni det vackra naturområdet i Gamla Uppsala med flera vandringsstråk för längre turer. Varför inte stanna till för en fika eller lunch och njuta av dem fina miljöerna på Odinsborg. Inom promenadavstånd finner ni Uppsalas bästa köpcenter, Gränbystadens köpcenter med hela deras utbud av affärer, matbutik och restauranger. Brf Nyby Park är en välskött och stabil förening som erbjuder bra bostäder för dig som är 55+, men som inte vill ha och inte vill betala för obligatorisk service. Det finns en stor och väl utrustad festlokal, som medlemmarna lånar gratis och som passar perfekt vid tex födelsedagar. För gäster som har åkt långt, finns det även ett gästrum. Här bor man lugnt och tyst. Ni väljer själv om man vill umgås med övriga medlemmar i föreningen. Föreningen har dock en god gemenskap och man träffas gärna för att fika i trädgården eller ha någon annan aktivitet, såsom torsdagsärtor eller andra aktuella evenemang. Det finns goda bussförbindelser och för er med bil finns det 9st garageplatser, 8st parkeringsplatser och 4st parkeringsplatser för gäster som tillhör föreningen. Extra bonus är bokbussen som kommer en gång per vecka under terminerna. Varmt välkommen på visning. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 103