Svensk Fastighetsförmedling Valdemarsvik

Svensk Fastighetsförmedling Valdemarsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solbergavägen 21, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Solbergavägen 21

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
995 000 kr
40 m²
3 rum
3 223 m² tomt

Fritidshus i Solberga som ligger intill Valdemarsviken. Området har egen brygganläggning och badplats. Ta båten in till Valdemarsvik och handla. Den stora tomten gränsar mot skogen som erbjuder fina möjligheter för bär o svamp. På fastigheten finns två bostadshus, båda med kök och duschrum. Samla enkelt släkt och vänner och ladda batterierna i skärgårdsmiljö. Välkommen att boka tid till visningen!

Hosum Nyalund 1, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Hosum Nyalund 1

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 375 000 kr
84 + 14 m²
1 665 m² tomt

Denna lantligt belägna fastigheten med härlig charm är nu till salu. Renoveringar är gjorda som tak, solpaneler med batteripack, avlopp, kök och badrum. Fastigheten är belägen mellan Valdemarsvik och Gryt. Närhet till strövområden i skog o mark. Skärgården och golfbana finns i närområdet. Välkommen på visning.

Axvägen 5A, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Axvägen 5A

Lägenhet
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 251 kr/mån
4 464 kr/m²
Sundgatan 14, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Sundgatan 14

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 200 000 kr
143 + 60 m²
7 rum
426 m² tomt

Nu finns denna trivsamma villa till salu, lugnt område som sista villan på återvändsgata. Renoveringar har gjorts med bla tak, kök, våtrum och värmesystem. Här finns gott om plats för barnfamiljen med gångavstånd till förskola, ishall, slalombacke. Området gränsar till strövområden i skog o mark. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Ängvägen 7, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Ängvägen 7

Övrigt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
2 000 000 kr
870 m² tomt

Kommunal fastighet som tidigare använts som öppen förskola och BVC. Här finns möjlighet till flera verksamhetsområden enligt detaljplanen, bostäder, kontor, tillfällig vistelse, vårdboende och /eller daglig verksamhet. Byggnaden har låg driftkostnad med bergvärme som installerades 2021. Välkommen för mer information och bokning av tid för visning!

Storgatan 68, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Storgatan 68

Tomt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
200 000 kr
1 104 m² tomt

Lättbyggd tomt med centralt läge i Valdemarsvik, nära skola och bussförbindelse. Byggrätt 100 kvm byggarea får uppföras i 2 plan. Anslutning för kommunalt VA är betald. Välkommen att besöka fastigheten på egen hand eller boka ett möte med mäklare.

Horsviksvägen 10, Gryt, Valdemarsviks kommun

Horsviksvägen 10

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
1 350 000 kr
1 480 m² tomt

Bygg ditt drömhus på denna lättbyggda och soliga skärgårdstomt. Ett väl fungerande och välkomnande område som både har året runt boende och fritidsboende. Möjlighet att uppföra egen sjöbod och ansluta till föreningens vedeldade bastu som ligger vid badstrand brygga med soldäck. Gemensamhetsanläggning för hamn, båtplats, yta för boule, fotboll och andra aktiviteter samt möjlighet för odlingslott. Föreningens medlemmar hjälps åt under trevliga former att sköta den gemensamma marken och anläggningarna. Detaljplanen medger en byggrätt på 250 kvm. Anslutningsavgift är betald för kommunalt vatten och avlopp. Anslutning är förberedd för el och fiber. Gångavstånd till året runt aktiva Fyrudden med restaurang, butik, pizzeria, glassbar, pop up butiker, skeppsfournering, båtuthyrning, båtmack. Bussförbindelse genom Länstrafiken som även trafikerar skärgården med båt. Gångavstånd även till Ekön med bla havsbad och kajakuthyrning. Större båthamn för segelbåtar finns i närområdet. Välkommen att besöka fastigheten på egen hand eller boka ett möte med mäklare.

Sverkersholm Falknäset 1, Ringarum, Valdemarsviks kommun
  • Sön 7 apr

Sverkersholm Falknäset 1

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
2 695 000 kr
117 m²
8 rum
4 113 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med enskilt läge på en kulle bland öppet landskap. Villan har pool, spabad, pergola och dubbelgarage för att nämna några faciliteter. Här finns gott om plats del som har möjlighet att arbeta hemifrån eller för den stora familjen. Här samlar man enkelt släkt o vänner för generösa sällskapsytor inne som ute. Total boarea enligt mätning är 142 kvm. Missa inte chansen, boka tid för visning!

  • Plus
Garvaregatan 10, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Garvaregatan 10

Övrigt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 495 000 kr
2 170 m² tomt

Centralt belägen fastighet. Ursprungligen bedrevs här hotellverksamhet som då hette "Hotell Svanen". Idag används fastigheten som butik och kontor. Välkommen att boka tid för visning.

  • Plus
Holmtebo, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Holmtebo

Tomt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
350 000 kr
2 000 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, men ändå bekvämt nära samhället? Nu finns möjlighet att förvärva tomt i trivsam miljö i skogsbrynet med utsikt över ängar. I Holmtebo by intill finns gårdbutik . Härifrån går också skolskjuts. Välkommen att meddela ditt intresse! Drömmar är till för att förverkligas...

Svedjevägen 13, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Svedjevägen 13

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
2 395 000 kr
150 + 117 m²
8 rum
752 m² tomt

Nu är denna trivsamma villa om åtta rum och kök på Svedjevägen 13 till försäljning! Här stiger du in i ett ljust och hemtrevligt hem om 150 +117 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, hög materiell standard, öppen spis och dubbelgarage. Driftkostnaden är låg med ny bergvärmepump.  Här ingår en tomt om 752 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Välkommen på visning!

Visar alla 11