Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Välkommen till Brf Rödeken – Ditt framtida hem i Träslövs Trädgårdsstad!, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
  • 10 lediga bostäder

Välkommen till Brf Rödeken – Ditt framtida hem i Träslövs Trädgårdsstad!

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
fr. 2 630 000 kr
69-76 m²
3 rum
4 462 kr/mån

På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Här erbjuder Derome i den första etappen 27 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Brf Rödeken är drömmen för dig som vill kombinera lugnet nära naturen med stadslivet bara en cykeltur bort. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 15 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken på fri månadsavgift under det första året. De två ståtliga sexvåningshusen smälter väl in i omgivningen med sina gråa träfasader och ockrafärgade detaljer. Lägenheterna som finns är tvåor, treor och fyror mellan 44 och 104 kvadratmeter. De har öppna planlösningar med plats för familj och vänner, fönster åt två håll som ger mycket ljus. De inglasade balkongerna blir en plats att njuta av och ger en härlig utblick. Här kan du hänga stora delar av året med en bok eller varför inte dra fram sällskapsspelet? På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. På den gemensamma innergården kan du bjuda grannen på kaffe i skuggan under pergolan eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Bilen parkerar du smidigt i parkeringsgaraget under husen eller på parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd som ligger på garageplanet. Här nere hittar du också cykelparkeringar och det gemensamma delningsförrådet. I brf. Rödeken bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  • Nybyggnadsprojekt
Ädelrosstigen 17, Karlberg, Varbergs kommun

Ädelrosstigen 17

Radhus
Karlberg, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 200 000 kr
161 + 6 m²
7 rum
487 m² tomt

Välkommen till Ädelrosstigen 17 och denna perfekta 1 ½- plansvilla för familjen som söker ett lugnt och naturnära boende i ett barnvänligt område belägen på återvändsgata nära lekplatser skolor och förskolor men samtidigt nära centrum och havet. Husets ljusa och harmoniska interiör erbjuder öppna ytor med fint ljusinsläpp som ger en känsla av rymd och trivsel. Den stora och rymliga matplatsen var tidigare husets vardagsrum men tack vare tillbyggnaden ges generöst med utrymme för den stora familjen och vänner. I anslutning till matplatsen ligger vardagsrummet som byggdes till 2016-2017 med ca 25 kvm boyta med golvvärme och symmetriskt placerade fönster mot baksidan och väster. Från vardagsrummet når du via skjutdörrar det stora och rymliga uterummet, även det tillbyggt 2016-2017 med isolertak, ljust beige klinkergolv och en vägg av liggande träpanel. Glaspartier med skjutdörrar mot den härliga och insynsskyddade trädgården med västerläge och sol i stort sett hela dagen tills solen går ner över hustaken. Uterummet används flitigt för middagsgäster och nyttjas under stora delar av året och förlänger sommarmånaderna väsentligt. Den trivsamma planlösningen gör huset till en perfekt familjevilla med övervåning bestående av två bra sovrum, ett stort allrum med generös takhöjd, två takfönster, helkaklad toalett samt två klädkammare för förvaring. På entrévåningen finns ytterligare två sovrum, fint renoverat kök med vita skåpsluckor och svart bänkskiva i granit, ljust helkaklat badrum med badkar, helkaklat duschrum, groventré med tvättstuga, hall med skjutdörrsgarderober och en klädkammare. Härlig trädgård på baksidan med insynsskyddat västerläge, gräsmatta, blomstrande rabatter och flera uteplatser. Det är en plats där barnen kan leka fritt och där vuxna kan koppla av och njuta av lugnet. Den lättskötta framsidan har fin stenläggning med buskar och rabatter, garageuppfart med plats för två bilar och garage med förråd. Omgivningen är perfekt för familjer med närhet till skolor och förskolor, mataffär och apotek, lekplatser och pulkabacke samt fina grönområden med löpspår. I närområdet ges även möjlighet till massvis av olika fritidsaktiviteter såsom fotboll, Pingvinens simhall och ishall, tennishall, boulehall och frisbeegolf. Till centrum tar man sig enkelt och smidigt via cykelvägarna på knappt 15 minuter, perfekt för den som pendlar med tåget. Till motorvägen tar man sig enkel ut på ett par minuter. Missa inte chansen att bli ägare av denna fina familjevilla! Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Plus
Odenvägen 10, Tvååker, Varbergs kommun

Odenvägen 10

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 350 000 kr
120 m²
3 rum
2 120 m² tomt

På en stor och grönskande tomt om hela 2 120 kvadratmeter mitt i Tvååkers samhälle finns denna fantastiska fastighet med rejäla garage- och uthusbyggnader! För dig med intresse för fordon, snickeri eller andra praktiska hobbys är detta drömmen som blir sann! Den stora tomten bjuder in till barnens spring och lek eller för att förverkliga dina kreativa idéer om trädgård och odling. Gott om extra utrymmen med bland annat ett separat garage med rejäl smörjgrop samt en större byggnad med ytterligare garage, förråd, verkstad med ett kylrum. Boningshuset sägs ha anor ända till 1700-talet och här finns den gamla charmen bevarad samtidigt som dagens standard finns att tillgå med bland annat helt nyinstallerade solpaneler och luft-vattenvärmepump. Önskas fler sovrum i huset finns det möjlighet att med enkla medel ändra planlösningen för detta och även uthusbyggnadens övervåning går att nyttja som förvaring eller hobbyrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vallinsvägen 34F, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 34F

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 469 kr/mån
36 944 kr/m²

Flytta in bomedelbart eller när det passar dig! Drömmer du om att flytta in i en nybyggd lägenhet nu direkt? Då finns här en fin möjlighet när vi erbjuder en mycket välplanerad tvårumslägenhet med fin interiör i Brf Glanslinden. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en balkong och utöver det finns ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Glanslinden består av tre hus som alla får ett modernt och sobert utseende med en grön matt träfasad. I Glanslinden finns 'Lunden' - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån? 'Lilla Glanslinden' är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil. I Träslövs Trädgårdsstad kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och ner till havet. Välkommen hem till denna inflyttningsklara och fina lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fagerövägen 5, Varberg, Varbergs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:15

Fagerövägen 5

Villa
Varberg, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 900 000 kr
175 + 10 m²
5 rum
476 m² tomt

På Göingegården finner ni en perfekt boendemiljö för familjer, med dess barnvänliga atmosfär och närheten till olika faciliteter som förskolor, skolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Med Göingegårdens läge får ni det bästa av både stadsliv och natur. På bekvämt cykelavstånd ligger stadens centrum, där ni kan utforska butiker, restauranger och allt annat stadslivet har att erbjuda samtidigt som Getterön endast är en 15 minuter cykelfärd ifrån. Fagerövägen 5 är en välplanerad tvåplans villa med flera utrymmen för sociala sammanhang. Här finner ni denna tvåplansvilla om 175 välplanerade kvadratmeter som nu står redo för en ny familj att flytta in! Husets boyta fördelar sig på tre sovrum och ett öppet allrum på övervåningen som man kan använda som kontor, tv-rum. Ett ljust och trevligt kök, groventré med tvättstuga och två helkaklade badrum är också några av fördelarna här. Generösa sociala ytor och gott om förvaring med garderober, en stor Walk-in-closet och ett praktiskt vidbyggt garage. Det tillbyggda uterummet har skön komfort med golvvärme och där ni kan spendera trevliga kvällar med med familj och vänner året runt. Trädgården är idag lättskött och ger plats åt lek och odling för den som önskar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäla ert intresse.

  • Plus
Höggärdsvägen 16C, Gödestad, Varbergs kommun

Höggärdsvägen 16C

Villa
Gödestad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 350 000 kr
74 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Detta torp, med sin rustika karaktär och historiska charm, är perfekt för den händige som är redo att ta sig an ett spännande renoveringsprojekt. I Gödestad och dess idylliska omgivningar med vackra naturlandskap runtomkring, erbjuds här en rofylld plats med närhet till både stadens bekvämligheter och naturens lugn. Då huset är i behov av kraftig renovering eller kanske till och med rivning finns det här stor potential och många möjligheter för er som önskar återställa husets äldre charm och karaktär med moderna bekvämligheter, men också för er som vill bygga ett helt nytt hus och skapa er alldeles egna drömbostad på landsbygden. Ta chansen att bli ägare till detta spännande renoveringsprojekt! Natursköna Gödestad är en aktiv ort med en hembygdsförening som erbjuder flertalet aktiviteter och möten av olika slag i den gamla skolan mitt i byn. Här finns alla möjligheter till ett aktivt liv då det i närområdet finns utegym, löpspår, vandringsleder på Galgberget med fina utsiktsplatser, isbana med belysning, lekplatser och inte minst Harabäckens golfbana. Det finns också kulturhistoriska platser och monument väl värda ett besök såsom den gamla Kyrkoruinen, föremålsmuseum och kyrkan belägen mitt i byn. För de små finns Ekebo förskola, därefter går man på Göthriks skola F-6 för att sedan början 7:an i Rolfstorp. Goda bussförbindelser till både Varberg och Ullared. Några minuter bort finns Rolfstorps samhälle med bland annat F-9 skola, mataffär och fina strövområden. Varbergs centrum nås på knappt 15 minuter och till motorvägen tar det drygt 5 minuter. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område men inom sammanhållen bebyggelse. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

Drottninggatan 2C, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drottninggatan 2C

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 975 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 453 kr/mån
33 761 kr/m²

Drömmer du om ett bekvämt och centralt beläget hem i Varberg? Nu har du chansen att upptäcka det perfekta boendet som kombinerar komfort, närhet till allt och en fantastisk livsstil endast en kort promenad bort. Läget är utöver det vanliga, lugnt men ändå med direkt närhet till stadens pulserande hjärta. Gångavstånd till hela Varbergs utbud av restauranger, caféer och havet! Här ingår en garageplats i avgiften med elbilsladdare, vilket i sig är praktiskt men ger dig även en extra trygghet. Ta hissen direkt upp till andra våning och du finner en välplanerad och trevlig lägenhet. Så varför vänta? Ta chansen att upptäcka det bästa av Varberg med Drottningatan 2C. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Espeviksvägen 22 (tomt 2), Espevik, Varbergs kommun

Espeviksvägen 22 (tomt 2)

Tomt
Espevik, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 495 000 kr
1 438 m² tomt

I mysiga Espevik finns just nu två tomter till salu där du kan bygga ditt egna drömboende. Det finns fina promenadstråk och havet är bara några minuters promenad bort - perfekt för dig som gillar lugnet vid vattnet. Årnäs bjuder på charmiga småbåtshamnar, sandstränder och olika badställen. Med en båt tar du dig snabbt ut på havet och de närliggande öarna, eller så väljer du en lugn dag i en av badvikarna. Området är omgivet av öppna fält, naturreservat, skog och hav, vilket ger möjligheter till en riktig naturupplevelse. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Annica Svahn på Varbergshus för mer information, 0340-66 64 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2
3 991 kr/mån
48 145 kr/m²

På Fredsgatan 13 öppnas dörren till en unik hemvärld som blivit omskriven i såväl nationell som internationell press. En monokrom grågrön oas där kreativitet, genuint hantverk och högklassig design fått ta stor plats. Denna välplanerade 2:a om 54 kvadratmeter upplevs trots sitt centrala toppläge som en sinnlig fristad från vardagens puls. Här har allt från de stora penseldragen till materialval och de små detaljerna valts och skapats med en enastående känsla för färg och form. Lägenheten imponerar även med dess välplanerade planlösning som bjuder in till generösa sociala ytor där ljuset gärna tittar in. Solen lyser morgon som kväll på den rymliga balkongen som omfamnas av den mysiga innergården som också fungerar som en gemensam trädgård med riklig plats för socialt utomhusliv. Den som har siktet inställt på något eget, ges här en unik möjlighet att förvärva ett rumsligt allkonstverk som skapats med mycket hjärta och själ. Perfekt beläget med gångavstånd till allt man behöver - matbutik, shopping, badplats, restauranger, tågstation, motionsslinga och gym, blir vardagen enkel och bekväm. Varför inte börja dagen med en promenad längs den vackra strandpromenaden, runt Subbe fyr och över Hästhagaberget? Avsluta med en kopp kaffe på Kustbageriet och handla färska råvaror och blommor på torget på vägen hem.

  • Plus
  • Hiss
Engelbrektsgatan 16B, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår

Engelbrektsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
4 195 000 kr
85,6 m²
3 rum
vån 3/5
5 201 kr/mån
49 007 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och moderna bostadsrätt som byggdes 2020 där varje detalj noggrant övervägts för att skapa en hög standard och exklusiv känsla. Belägen på tredje våningen i huset och gavelläge erbjuder lägenheten fönster åt tre väderstreck som ger generöst med naturligt ljus och den tilltagna takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Interiören i bostaden är modern och högkvalitativ med vitpigmenterade ekgolv, exklusiv inredning och generös takhöjd. Lägenheten är i dagsläget en trea men kan med enkelhet göras om till en fyra för den som önskar. Köket, som kommer från Ballingslöv, utmärker sig med sin stilrena design och mörkgråa skåpsluckor som kompletteras med rostfria vitvaror från Electrolux och ljusa bänkskivor som skapar en varm och trivsam atmosfär. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för avkoppling och umgänge och härifrån leder en dörr ut till den insynsskyddade balkongen i soligt söderläge med fri och grönskande utsikt. Här ute finns plats både matbord och loungemöbler och är en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge under stora delar av året. Den större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och har bra förvaringsutrymme i de inbyggda garderoberna. Tack vare gavelläget ges här ett extra fönster. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum och har ett trivsamt och naturligt ljusinsläpp från burspråket. Det rymliga badrummet är ljust och stilrent med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Här finns bland annat tvättmaskin och torktumlare, golvvärme samt ett fönster för naturligt ljusinsläpp. I månadsavgiften ingår både värme, vatten och bostadsrättstillägg i försäkringen, vilket ger en bra boendekostnad. För den som önskar finns möjlighet att ta över säljarens parkeringsplats med elbilsladdare belägen i föreningens garage som enkelt nås via hissen. Lägenheten har också tillgång till ett externt förråd, gemensamt cykelförråd och miljöhus. Här bor du lugnt och bekvämt med gångavstånd till centrumkärnan med dess utbud av flertalet restauranger och butiker. En kort promenad bort nås även olika badmöjligheter från både klippor och sandstrand, Varbergs fästning och Strandpromenaden. Tågstationen, med gott om avgångar både norr och söderut, ligger bara några hundra meter ned för gatan vilket gör det smidigt och bekvämt för dig som pendlar. Varmt välkommen att anmäla er till visningen av denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Havstorp, Rolfstorp, Varbergs kommun

Havstorp

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 095 000 kr
1 100 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt på ett unikt och högt läge med fantastisk vidsträckt vy över Himledalen och Grimetons världsarv. Missa inte tillfället att förvärva denna tomt med sällsynt bra läge och möjlighet att bygga din drömbostad. Tomten är högt och naturskönt belägen utan insyn och intill bergssluttning med skog och grönska runtomkring. Tomtens storlek kommer efter avstyckning bli ca 1100kvm och det finns ett positivt förhandsbesked för byggnation som gäller till 2024. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men vid önskemål finns möjlighet att anlita Havstorp Bygg & Inredning som entreprenör som ansvarar för byggnationen och med erfarna snickare i ett nära samarbete med lokala aktörer utformar ni tillsammans ert drömboende. I Rolfstorp bor man tryggt och barnvänligt och här finns mataffär, Rolfstorps skola (F-9) och förskola. Fina strövområden i närheten och goda bussförbindelser till både Varberg och Ullared samt bara några minuters bilväg till motorvägen, Varberg centrum samt tågstation för den som pendlar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Mer information om förhandsbesked och byggnation i inlandet finns under dokument. Observera att huset på bilden är endast ett exempelhus från Havstorp Bygg & Inredning och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. För information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till Havstorp Bygg & Inredning. Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen med din intresseanmälan!

Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 730 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/6
4 462 kr/mån
39 565 kr/m²

Derome bygger vidare i Träslövs Trädgårdsstad. Den här nyproducerade lägenheten i brf. Rödeken i Varberg med tre rum och kök erbjuder en unik möjlighet för dig att skapa ditt drömhem från grunden. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 15 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken på fri månadsavgift under det första året. På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Här erbjuder Derome i den första etappen 27 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Brf Rödeken är drömmen för dig som vill kombinera lugnet nära naturen med stadslivet bara en cykeltur bort. De två ståtliga sexvåningshusen smälter väl in i omgivningen med sina gråa träfasader och ockrafärgade detaljer. Lägenheterna som finns är tvåor, treor och fyror mellan 44 och 104 kvadratmeter. De har öppna planlösningar med plats för familj och vänner, fönster åt två håll som ger mycket ljus. De inglasade balkongerna blir en plats att njuta av och ger en härlig utblick. Här kan du hänga stora delar av året med en bok eller varför inte dra fram sällskapsspelet? På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. På den gemensamma innergården kan du bjuda grannen på kaffe i skuggan under pergolan eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Bilen parkerar du smidigt i parkeringsgaraget under husen eller på parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd som ligger på garageplanet. Här nere hittar du också cykelparkeringar och det gemensamma delningsförrådet. I brf. Rödeken bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Strandbackavägen 73, Träslövsläge, Varbergs kommun

Strandbackavägen 73

Villa
Träslövsläge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
7 995 000 kr
86 m²
4 rum
760 m² tomt

Välkommen till Strandbackavägen 73 i gemytliga Läjet och detta svårslagna och sällsynta läge med fantastisk havsutsikt! Tomten ligger på första raden och har samtidigt en lugn och avskild baksida i den lummiga trädgården. Det charmiga huset har använts som fritidshus men fungerar även som permanentbostad för den som önskar. I varje rum på entréplanet finns tidstypiska detaljer bevarande såsom vackra brädgolv, spegeldörrar och pärlspont i taket och samtliga fönster som vetter åt väster erbjuder magnifik havsutsikt. Det lantliga köket har blå skåpsluckor och fint ljusinsläpp från fönster i både söder och öster. I vardagsrummet finns en braskamin som ger behaglig värme till huset. På övervåningen finns ett allrum, sovrum och badrum. Från allrummet är havsutsikten enastående och solnedgångarna här är magiska! På baksidan finns ett fristående gästhus perfekt för gäster eller för uthyrning. Här finns två sovrum, en liten köksdel med diskbänk och vask samt ett badrum. Utanför finns en altan som delvis är inglasad. Vakna till ljudet av vågorna och ta en lugn sommarfrukost i den lummiga och vindskyddade trädgården på baksidan. Bara några steg från ytterdörren ligger stranden med fina badmöjligheter eller för kvällspromenader i solnedgången. I gemytliga Träslövsläge finns, förutom den långa sandstranden, mysiga gamla gränder mellan husen, en charmerande småbåtshamn och aktiv fiskehamn, glasscafé, restauranger och pizzerior samt mataffär. Här finns även förskolor och skolor för de små. Goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till Varberg och du tar dig med enkelhet ut till motorvägen för den som pendlar med bil. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Trilsbergsvägen 1 (tomt 9), Trönninge, Varbergs kommun

Trilsbergsvägen 1 (tomt 9)

Villa
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
4 989 000 kr
102 m²
3 rum

Välkommen till Trilsbergsvägen 1, en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet med Varbergshus i det idylliska området Trönninge i Varberg. Här marknadsförs ett enplanshus om 102,4 kvm med 3 RoK med 2 sovrum och ett totalpris som inkluderar ett nyckelfärdigt hus. Denna byggklara hörntomt på hela 715 kvm är inte bara en plats för ditt framtida hem, det är också en inbjudan till en livsstil som du längtat efter. Det finns även möjlighet att välja andra hustyper på denna tomt då valfriheten är stor med Varbergshus. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

  • Nyproduktion
Vallinsvägen 34E, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 34E

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 100 000 kr
113 m²
4 rum
vån 4/4
6 818 kr/mån
45 133 kr/m²

Nu presenterar vi stolt denna fantastiska fyrarumslägenhet om hela 113 kvadratmeter i Brf Glanslinden mitt i omtyckta Träslövs Trädgårdsstad! Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning fyra med ljusinsläpp från tre håll och bostadens ljuvliga terrasser är verkligen något utöver det vanliga! Här finns såväl en inglasad del samt en terrass helt under bar himmel och en terrass med pergola som skuggar under soliga dagar. Det stora köket är fullutrustat och här finns en praktisk köksö samtidigt som det finns gott om yta för ett rejält matbord. Utöver detta finns även tre sovrum i varierande storlek, gott om förvaring och två helkaklade badrum. Brf Glanslinden består av tre hus som alla får ett modernt och sobert utseende med en grön matt träfasad. I Glanslinden finns 'Lunden' - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån? 'Lilla Glanslinden' är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil. I Träslövs Trädgårdsstad kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och ner till havet. Välkommen hem till denna inflyttningsklara och otroligt fina lägenhet!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallinsvägen 34 E, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 34 E

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 970 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 469 kr/mån
36 481 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i en nybyggd lägenhet nu direkt? Då finns här en fin möjlighet när vi erbjuder en mycket välplanerad tvårumslägenhet med fin interiör i Brf Glanslinden. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en balkong och utöver det finns ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Glanslinden består av tre hus som alla får ett modernt och sobert utseende med en grön matt träfasad. I Glanslinden finns 'Lunden' - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån? 'Lilla Glanslinden' är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil. I Träslövs Trädgårdsstad kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och ner till havet. Välkommen hem till denna inflyttningsklara och fina lägenhet!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/6
4 915 kr/mån
43 355 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Droppstensgatan 1, Breared, Varbergs kommun

Droppstensgatan 1

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 464 kr/mån
32 236 kr/m²

Välkommen till ett underbart och unikt boende! Nu erbjuder vi en välskött lägenhet i markplan med en stor härlig uteplats. Bostaden är drygt 80 kvadratmeter och med en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en luftig känsla. Här finns allt du önskar dig så som helkaklat badrum, gott om förvaring och fräscha och välhållna ytskikt. Brf Bovieran är en välskött och trivsam förening där du kan känna dig trygg och välkommen. Utöver den gemensamma trädgården finns här ytterligare utrymmen såsom gästlägenhet, gym samt föreningslokal och här finns även möjlighet till trevliga aktiviteter om du önskar. Du kommer att bli en del av en gemenskap som värnar om sitt boende och trivs i varandras sällskap. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Hiss
Trollsmultronvägen 11 (tomt 1), Trönninge, Varbergs kommun

Trollsmultronvägen 11 (tomt 1)

Villa
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 733 000 kr
129 m²
6 rum
897 m² tomt

Välkommen till Trollsmultronvägen 11, en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet med Varbergshus i det idylliska området Trönninge i Varberg. Här marknadsförs ett enplanshus om 129 kvm med 6 RoK med 4 sovrum och ett totalpris som inkluderar ett nyckelfärdigt hus. Denna byggklara tomt på hela 897 kvm är inte bara en plats för ditt framtida hem, det är också en inbjudan till en livsstil som du längtat efter. Tomt 3 och 4 är sålda och tomt 1 & 2 finns fortfarande till salu. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 940 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
4 915 kr/mån
38 684 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Trollsmultronvägen 13 (tomt 2), Trönninge, Varbergs kommun

Trollsmultronvägen 13 (tomt 2)

Tomt
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 850 000 kr
945 m² tomt

Välkommen till Trollsmultronvägen 13, där dina hemdrömmar kan bli verklighet. Denna fantastiska byggklara tomt på hela 945 kvm är den perfekta platsen för att skapa ditt drömhem. Med Varbergshus som din pålitliga partner i byggandet är möjligheterna obegränsade. Tomt 3 och 4 är sålda och tomt 1 & 2 finns fortfarande till salu. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Valinge Bönarp 24E, Valinge, Varbergs kommun

Valinge Bönarp 24E

Tomt
Valinge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 000 000 kr
3 254 m² tomt

Drömmer du om ett perfekt plats där du kan njuta av naturens skönhet varje dag? Denna fastighet vid Valinge Bönarp 24 erbjuder en friköpt tomt och en utsikt över både Bönarpesjön och fina omgivningar. Detta är verkligen platsen där dina drömmar kan bli verklighet. Positivt förhandsbesked finns och byggnation kommer att ske med Varbergshus. De övriga tomterna är även dem till salu. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Trönninge 41, Trönninge, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trönninge 41

Tomt
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 850 000 kr
1 153 m² tomt

Om du är intresserad av att bygga ditt drömhus på en plats med lugn och vacker natur så är detta tillfället för dig! Varbergshus levererar ditt drömhus då tomten är knuten till dem. Tomten ligger i ett lugnt område och har en fantastisk utsikt över omgivningarna. Det är en perfekt plats för dig som vill ha en avkopplande livsstil, men samtidigt ha nära till allt som Varberg har att erbjuda. Husförslag samt kalkyler är framtaget av Varbergshus i olika storlekar och stilar med stor valfrihet vilket hus ni villa bygga! Kontaktperson från Varbergshus är Annica Svahn och hon nås på 0340-66 64 61 alt [email protected] På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Årnäsvägen 25c, Espevik, Varbergs kommun

Årnäsvägen 25c

Tomt
Espevik, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 100 000 kr
1 300 m² tomt

Fantastisk möjlighet att bygga ditt drömhus i Årnäs med Varbergshus! Det är en perfekt plats för dig som vill ha ett havsnära läge och samtidigt ha nära till allt som Varberg har att erbjuda. Området är lugnt och vackert, och det finns gott om möjligheter att utforska naturen. Tomten är knuten med Varbergshus och här har du möjlighet att skapa ett hem som är anpassat efter dina behov och önskemål. Det är en fantastisk möjlighet att skapa ett hem som är både vackert och funktionellt, och som passar perfekt för din livsstil. Husförslag samt kalkyler är framtaget av Varbergshus i olika storlekar och stilar med stor valfrihet vilket hus ni villa bygga! Kontaktperson från Varbergshus är Annica Svahn och hon nås på 0340-66 64 61 alt [email protected] På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Brogård 29B - tomt 1, Tvååker, Varbergs kommun

Brogård 29B - tomt 1

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
795 000 kr
1 325 m² tomt

Välkommen till Brogård 29B lantligt beläget och här har har ni möjlighet att bygga ert drömboende med Varbergshus. Lugnet ute på landet är oslagbart tillsammans med ett helt nytt hus som ger en oerhört fin tillvaro! Positivt förhandsbesked finns för husbyggnation i 1 eller 1,5-plans hus med 27-38 graders taklutning. Riktlinjer för byggnationen följer Varbergs Kommun Att bygga på landsbygden, se bifogade dokument. Mycket låga driftstkostnader och befrielse från fastighetsavgift/-skatt i 15 år ger en behaglig månadskostnad! Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Tomt nummer två är såld och skall inom kort börja att bebyggas. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Visar 1 - 25 av 31