Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Njurundagatan 20, Råcksta, Stockholms kommun

Njurundagatan 20

Radhus
Råcksta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
5 475 000 kr
92 + 46 m²
5 rum
226 m² tomt

Välkommen till underbara Njurundagatan, där tidlös 50-tals charm möter modern komfort i detta fantastiska radhus i tre plan om totalt 92 + 46 kvm . Med en friköpt tomt och en nyinstallerad luft/vatten värmepump från januari 2024, är detta hem redo att välkomna dig på visning! Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område på en nästintill bilfri återvändsgata, med ett populärt läge som vetter mot allmänningen och parkmark! - Friköpt tomt - Nyinstallerad luft/vatten värmepump januari 2024 - Öppen spis - Källare med egen ingång, allrum - alternativt tonårs-/uthyrningsrum - Garageplats i länga medföljer huset - Både altan och balkong med vidsträckt utsikt över trädgård, allmänning och parkmark - Lugnt och barnvänligt läge på näst intill bilfri återvändsgata Via en gång från radhusets entrésida passerar du den trivsamma trädgården i sydväst vilket gör entrén till detta underbara familjeradhus. Hallen, som ligger på ett mellanplan, förbinder entréplanets bostadsrum på ett genomtänkt sätt. Vidare på entréplanet möts du av ett välkomnande vardagsrum med en mysig öppen spis, perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Köket, i delvis öppen planlösning, erbjuder moderna bekvämligheter och har en utgång till altandäcket - perfekt för utomhusmåltider. En trappa ner från altandäcket leder till den plana gräsmattan och mysiga trädgården med utsikt över det grönskande parkområdet. Vidare invändigt på övre plan finns tre rymliga sovrum och ett badrum som erbjuder gott om plats för familjen att växa och trivas. På källarplanet finns en praktisk matkällare, ett allrum med egen ingång, allrum - alternativt tonårs-/uthyrningsrum, tvättstuga med badkar, separat wc samt pannrummet. Sammanfattningsvis erbjuder detta familjeradhus en välplanerad layout med generösa utrymmen och moderna bekvämligheter Säljaren berättar: "Vi var på visning en sen vår och det var blommande grönska överallt. På vändplatsen var det fullt med barn som hade ritat färgglada bilder över hela asfalten. Vi föll direkt för den lummiga charmen, de glada barnen och närheten till det stora grönområdet. Med en pigg tvååring o ännu en liten på gång var det viktigt för oss att hitta ett tryggt hem där barnen kunde leka fritt både inne och ute. Vi fick snabbt kontakt med våra härliga grannar och barnen fick plats på gatans förskola. Huset är ljust och väldigt trivsamt med smart planlösning. Många mysiga vinterkvällar har spenderats framför vår öppenspis. Sommaren erbjuder varierande odling på både husets fram o baksida och trädgården har blivit hela familjens favorittillhåll. Det har varit fantastiskt att bo här och hade det inte varit för att vi fått möjlighet att köpa vår gamla släktgård hade vi inte flyttat. " Bakom radhusområdet finns en stor parkmark/allmänning för bollspel och promenader! Detta är drömmen för barnfamiljen, ett lugnt kvarter inbäddad i grönska och med omedelbar närhet till skolan/förskola, och t-banan/buss. Välkommen till Råcksta - ett smultronställe mitt i storstan!

Ångermannagatan 176, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Ångermannagatan 176, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Ångermannagatan 176, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Ångermannagatan 176

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
2 375 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/9
5 808 kr/mån
31 250 kr/m²

Varmt välkomna till den här välplanerade och ljusa hörnlägenheten i attraktiva Brf Ritstiftet. Bostaden är genomgående välskött med fin utsikt från kök, matplats, sovrum och vardagsrum samt inglasad balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Vällingby har att erbjuda. Du erbjuds i stort sett alla samhällsfunktioner direkt utanför dörren, såsom ett stort urval av butiker och restauranger, biograf, bibliotek, läkarhus samt tunnelbanans gröna linje endast några steg bort. Här bor ni även med närhet till Solursparken, natursköna Grimsta naturreservat och Mälarens glittrande vatten. Gångavstånd till skola och förskola. Brf Ritstiftet är en stabil och populär HSB-förening och anses vara en av de bästa i Vällingby, där stora renoveringar är utförda och de har bra hyresintäkter från lokalerna på gatuplan. Föreningen har en mycket aktiv och populär pensionärsklubb, övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu, garage och p-platser med mera.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnidegränd 42, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Björnidegränd 42, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 2
Björnidegränd 42, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 3

Björnidegränd 42

Villa
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
4 975 000 kr
127 + 127 m²
6 rum
436 m² tomt

1-plansvilla med källare i vinkel med oändliga möjligheter att skapa ditt drömboende i populära Kälvesta! Stort, rymligt och med enorm potential för den stora familjen. Med ett av områdets absolut bästa lägen, ligger huset fritt mot allmänning i soligt läge. Vad sägs om fantastiska sällskapsytor, 4-6 sovrum, hobbyutrymmen i överflöd, separat källarentré m.m.

  • Premium
Hjulsta backar 12D, Spånga, Stockholms kommun

Hjulsta backar 12D

Radhus
Spånga, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
3 500 000 kr
107 m²
5 rum
107 m² tomt

Jag kan nu stolt presentera detta friköpta radhus om hela 107 kvm fördelat på två plan! Du välkomnas in i den luftiga hallen där det finns gott om avhängningsmöjligheter. Vidare på entréplanet möts du av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrummet. Här har du även ett helkaklat badrum och ett litet arbetsrum. På övre plan tre rymliga sovrum varav ett sovrum med egen balkong. Vidare på detta plan ytterligare ett helkaklat badrum. Goda förvaringsutrymmen i hela huset i form av klädkammare och garderober. Den lummiga uteplatsen vid entrén erbjuder gott om plats för utemöbler och även grill om så önskas. Här kan det skapas oslagbara sommarkvällar. - Friköpt tomt - Välskött radhus - Goda kommunikationer Här bor du även med direkt närhet till promenadstråk, förskolor,Hjulstaskolan och Tensta gymnasium. Från bostaden är det cirka 3 minuters promenad till Hjulsta Torg där du enkelt tar dig till tunnelbanan. Från Hjulsta station är det endast 20 minuter in till Stockholms city. Missa inte chansen att förvärva detta friköpta radhus!

  • Balkong
  • Uteplats
Mörsilsgatan 30, Vällingby, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mörsilsgatan 30, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Mörsilsgatan 30, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Mörsilsgatan 30

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
3 195 000 kr
78 m²
4 rum
vån 3
4 580 kr/mån
40 962 kr/m²

- Soldränkt terass i sydväst - Renoverad bostad om 78 kvm och fyra rum. - Stambytt badrum - Förening med en belåning på under 5000/kvm - Perfekt läge med gångavstånd till Vällingby centrum och populära Solursparken Varmt välkomna till denna fantastiska bostad med soldränkt terass och Vällingbys bästa utsikt! Bostaden är totalrenoverad och omgjord från en trea till en fyra. Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Renoverat kök med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Praktisk och stilren köksö som ger bra arbetsytor. Stambytt helkaklat badrum.med tvättmaskin. Bostadens tre rymliga sovrum ger plats åt både stor säng samt garderober. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och bord. Här har säljaren även bevarat orginalgolvet och slipat det. För att underlätta förvaring så finns det även en klädkammare och ett externt förråd till bostaden. Sist men absolut inte minst så har vi den fantastiska terassen i det perfekta solläget. Njut av en kopp kaffe samtidigt som du ser ut över Solursparken och ser Vällingby skyline. Perfekt för familjen eller paret. Här skapas minnen! Brf Solterassen är en solid och omtyckt förening med god ekonomi. Badrummen stambyttes från 1998-2002. Tvättstuga finns på Mörsilsgatan 28. Bostaden har ett centralt läge med gångavstånd till shopping och restauranger i Vällingby centrum och tunnelbana.. Gröna linjen tar dig till city på 18 minuter. Närhet till förskolor,skolor och kommunikationer samt ett stenkast till grönområden såsom Solursparken. Gillar man att promenera så ligger Grimstas naturområden, samt Nälstaängarna bara någon minut bort i gångavstånd. Njut av långa lummiga promenader i naturen eller ta dig till Kanaanbadet på sommaren för att svalka dig i Mälarens vatten. Missa inte chansen att förvärva denna bostad. Kontakta mäklaren William Gernandt för mer info.

  • Premium
  • Balkong
Sorögatan 59, Kista, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sorögatan 59

Radhus
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
6 357 kr/mån
32 554 kr/m²

Varmt välkomna till detta yteffektiva och nyrenoverade bostadsrättsradhus om 92 kvm med låg avgift! Belägen i ett lugnt och trivsamt område med naturen som granne. Utanför baksidans uteplats så har ni en fantastisk park som fungerar utmärkt som förlängning av den egna uteplatsen. Här kommer hela familjen trivas, både dom stora och dom små! Köket är renoverat 2023 samt två stycken nyligen renoverade helkaklade badrum på över och undervåningen i toppskick. Genomgående fräscha golv och fint målade väggar i hela bostaden. Den öppna planlösningen ger en modern känsla och ger rymd åt bostaden och ger möjligheter att bjuda över vänner. Två fantastiska uteplatser på både fram och baksida av huset i ett lugnt och trivsamt område med naturen som granne. Järvafältet runt hörnet, och bland annat den vackra Igelbäcken får man fina naturupplevelser. Men låt dig inte luras av det lugna läget - bara minuters promenad till Kista Galleria och dess utbud samt kommunikationer, t-banan tar dig till centrala Stockholm på bara 15 min! Passar perfekt för barnfamiljen med närhet till förskolor/skolor och flera lekplatser både på den egna gården och inom närområdet. Brf Fanö är en stabil och omtyckt förening som består av 294 lägenheter och där föreningen även äger sin mark. Föreningen sträcker sig längs Sorögatan 29-117. BrfFanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via bokningstavlor i respektive tvättstuga. I avgiften ingår vatten,värme, bredband samt kabel TV. Välkommen hem!

  • Uteplats
Borgarfjordsgatan 5, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 5

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
4 705 kr/mån
33 814 kr/m²

- Allt ingår i månadsavgiften! (värme och vatten, el, bredband 1000/1000 samt kabel-TV) - Fint badrum - Balkong i bästa solläge - Unik hotellkoncepts-känsla! - Nära kommunikationer,arbetsplatser och Kista galleria - Möjlighet att nyttja hotellets gym och spa-faciliteter. Vill du bo med hotellkänsla och samtidigt bo i ett centralt område? Då är detta ditt nästa hem! Med denna perfekt planerade tvåa om hela 59 kvm har man tänk på allt. Du välkomnas in i den stora och rymliga hallen med gott om förvaring. Stig sedan in genom din alldeles egna walkin closet till det stora sovrummet. Vardagsrummet ger plats åt både soffa och tv samt ett extra matbord o så önskas. Från vardagsrummet finner du utgången till balkongen med där du kan njuta av eftermiddagssolen. Köket har gott om arbetsytor och har det mesta man behöver samt plats för stort matbord. Helkaklat och fräscht badrum med badkar. Bostaden erbjuder ett gott ljus med genomgående vitmålade väggar och gott om fönster. Tvättstuga finns på samma plan och ett externt förråd finns i källaren. Brf Hotellparken är en stabil förening belägen mitt Sveriges största IT-centrum i Kista. Under vardagarna är det ett område med full verksamhet och puls medan på helgerna upplever du ett fridsamt lugn. Som granne med hotellet finns det även möjlighet för den boende att avnjuta både hotellfrukost, lunch och middag i deras populära restaurang! Du kan även få roomservice och städ mot en avgift Med gångavstånd till både pendeltåget i Helenelund och tunnelbanan i Kista är det enkelt att ta sig till alla delar av Stockholm. Området har ett mycket bra läge tack vare närheten till Kista galleria med sitt stora utbud av butiker och restauranger samt biograf. I anslutning till gallerian nns det goda kommunikationer med både bussar och tunnelbanans blåa linje. Inom promenadavstånd erbjuds både skolor och förskolor samt arbetsplatser Även den med bil kan trivas här då man når E4:an på bokstavligen en minut och kan på så sätt ta sig snabbt både söder- och norrut. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stavangergatan 68, Kista, Stockholms kommun

Stavangergatan 68

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga
1 495 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/6
4 280 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade bostad på Stavangergatan 68! Här finner ni en ljus och trevlig lägenhet som passar perfekt för både paret och lila familjen. Bostaden var tidigare en 2:a som man valt att renovera till en 3:a. Fräscha ytskick och välvalda materialval. Stambytt badrum från 2022 med golvvärme. Här har ni även en stor och trevlig balkong i bästa solläget! En nyckelfärdig lägenhet att flytta in och trivas i! Bostaden ligger centralt med kort avstånd till allt ni kan behöva - shopping, kommunikationer, grönområden, m.m. Solid förening där EL INGÅR! Vill du bo i ett lugnt område, men ändå ett stenkast till kommunikationer och livsmedelsbutik? Då ska du bo här! Tunnelbanan tar dig snabbt och effektivt in till centrum, finns även buss som tar dig norrut. Kontakta mäklaren William Gernandt på 0720233109 för en privatvisning eller för mer information

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8