Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg

Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bokgatan 31, Torpa, Vänersborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Bokgatan 31

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 423 kr/mån
3 788 kr/m²

Ljus och rymlig gavellägenhet som renoverats med nya ytskikt och fräscht helkaklat badrum. Balkong i söder med utsikt mot innergården som har gemensam grill- och lekplats. Bra och välskött förening med möjlighet att hyra garage eller P-plats. Välkommen att boka er visningstid!

  • Plus
  • Balkong
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Lovisebergsgatan 1, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Lovisebergsgatan 1

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
15 063 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med sovalkov på Lovisebergsgatan 1. En ljus o fräsch etta högst upp i huset med härlig utsikt och balkong i västerläge. Här finns gott om plats för förvaring och en tilltagen takhöjd vilket skapar luftig atmosfär. Hiss finns, vilket gör att denna lägenhet passar dig oavsett ålder. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sigyns väg 8, Vargön, Vänersborgs kommun

Sigyns väg 8

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 850 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
828 m² tomt

Välkommen till detta inbjudande och moderna hem som är lite utöver det vanliga! Här finns plats för mingel och fina middagar med gäster, ett rymligt kök med stora möjligheter till både matlagning och bakning. I anslutning till köket finns groventré inredd med klädvårdsutrustning och bra möjligheter till att så väl hänga tvätt som vika och stryka, här är även centraldammsugaren placerad. Det finns en mysig tv-hörna på bottenvåningen men även ett allrum på ovanvåningen som möjliggör en plats till dom yngre för tv-tittande eller spel. På nedre plan finns toalett med dusch och intill ett arbetsrum alternativ sovrum. Övervåningen inreds av 3 stycken sovrum varav det stora sovrummet har en "walk-in closet". Här finns ett rejält badrum med både dusch och badkar. Från vardagsrummet kommer du ut till ett stort uterum i sydväst läge där man kan njuta från tidig vår till sena hösten. Trädgården har även det fantastiska uteköket för sköna grillkvällar. Sommarkvällar spenderas helst i uteköket eller uterummet där plats finns för många. Den välskötta och fint planerade tomten har fruktträd, bär och buskar som blommar härligt på våren. Det är också fina stenläggningar, murar och planteringar. En insynsskyddad baksida i sydvästligt läge där solen kommer åt från tidig morgon till sen kväll. Garaget om ca 40 kvm är uppdelat till ett garage och hobbyrum. Här är isolerat, uppvärmt med luft-/luftvärmepump och det finns laddbox samt plats för fler bilar på den asfalterade uppfarten. Detta fina hem ligger i ett barnvänligt område med mycket nära till såväl förskola som sköna naturområden på Halleberg/Hunneberg och Björkåsparken. Det är gångavstånd till mataffär, café, vårdcentral/apotek, bibliotek och nära till goda bussförbindelser. Till badplatsen i Nordkroken tar man sig lätt med cykel.

  • Uteplats
Industriradhus med äganderätt på Kardanvägen!, null, Trollhättans kommun
  • 32 lediga bostäder

Industriradhus med äganderätt på Kardanvägen!

Övrigt
Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
fr. 1 299 000 kr
72 m²

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 6,6 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

  • Nybyggnadsprojekt
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Kardanvägen, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Kardanvägen

Övrigt
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 299 000 kr
72 m²

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 5,7 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

  • Premium
  • Nyproduktion
Rönngatan 8, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 16:00

Rönngatan 8

Villa
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 850 000 kr
110 + 30 m²
5 rum
1 064 m² tomt

Välkommen till Rönngatan 8 och denna inbjudande och smakfullt renoverade 20-talsvilla! Bostaden inrymmer 5 rum ock kök, har ljus öppen planlösning och genomgående vackra trägolv. Stor tomt med fruktträd och odlingsmöjligheter och en härlig insynsskyddad altan i söderläge. På tomten finns även ett dubbelgarage med separat förråd och ett växthus. Bra bussförbindelser till centrum och järnvägsstation och skola, idrottsanläggning och mataffär finns i närområdet. Missa inte denna bostad, anmäl ditt intresse på vår hemsida!

  • Plus
Kronogatan 4F, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4F

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
895 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 550 kr/mån
18 454 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med bra läge i Nordstan. Bostaden som ligger på översta våningen har härlig inglasad balkong med fin utsikt över takåsarna och Vänern. Mycket välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Hiss finns och möjlighet att hyra garageplats. Centralt läge med gångavstånd till resecentrum, affärer och restauranger. Välkommen att boka er visningstid!

  • Hiss
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun, bild 2
Snickaregårdsvägen 13, Vargön, Vänersborgs kommun, bild 3

Snickaregårdsvägen 13

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 725 000 kr
100 + 95 m²
5 rum
719 m² tomt

Återigen har jag fått förtroendet att förmedla ett riktigt fint hus på trevliga Snickaregårdsvägen i Vargön! Detta hem har underhållits flitigt under de senaste 25 åren med b.la nytt värmesystem, tak, fönster samt dränering. Detta passar perfekt för en barnfamilj eller dig som vill ha ett hus att bara flytta in till! På entréplan finns det fantastiskt fint renoverade köket med stor matplats, riktigt skafferi, skön platsbyggd soffa vid fönstret och en värmande braskamin. Du har också ett rymligt vardagsrum med utgång till den sköna altanen under tak, ett stort sovrum samt toalett. Den inredda vinden har två bra sovrum och i källarplanet finns ett stort fint allrum/sovrum, badrum, fräsch tvättstuga, bra groventré samt massvis med förvaringsutrymme. Den fina tomten gömmer bl.a. sköna oaser, friggebod, syrénberså och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett barntrevligt område med närhet till flera lekplatser, busshållplatser och tåget från Vargön station, för- och grundskola samt Halle- och Hunneberg. Smidigt att ta vägen in till Vänersborg och Trollhättan. Klicka dig vidare på "Läs mer hos mäklaren" så får du ännu mer info om detta mysiga hem. Välkommen att boka dig på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hedetorpet 230, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Hedetorpet 230

Villa
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 825 000 kr
103 + 40 m²
4 rum
2 340 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga enplansvilla i populära Väne-Ryr! Upp för den asfalterade uppfarten och runt den gröna häcken, finner du den charmiga enplansvillan med gott om gemensamhetsytor både inom- och utomhus. Invändigt bjuds på tre praktiska sovrum, välhållet badrum med både dusch och badkar, samt öppna ytor att samla familjen i dels köket runt middagsbordet och i vardagsrumssoffan inför fredagsmyset. Praktisk groventré med separat ingång i bostaden som leder till tvättstugan och extra WC-utrymme. Utvändigt lockar det gedigna altandäcket för härliga utedagar och ytor till stora sammankomster med nära och kära. Altandäcket fortsätter runt husknuten och på baksidan, varav det finns en altandörr via vardagsrummet och möjlighet att avnjuta kaffet i morgon/förmiddagssolen. Trädgården bjuder in till massor av spring och bus för de små, där den fullvuxna häcken skapar en skyddad atmosfär för barnen att härja fritt. Intill bostaden finns en carport och ett stort vidbyggt garage med plats för bilen och även förvaring. Populära Väne-Ryr har att erbjuda gott om natursköna områden och rogivande miljö som tilltalar de flesta. Kort tur till Väne-Ryrs förskola och närmaste busshållplatsen - pendelparkeringen är även inte långt bort. Gå- och cykelavstånd till Ryrsjön, utmärkt för den som är badsugen eller för att njuta av härliga promenadstråk längst med sjökanten. Endast 1.5 mil till Vänersborg stad och via 44:an kommer du smidigt till både Trollhättan och Uddevalla. Missa inte detta mysiga hus och anmäl dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lovisebergsgatan 3, Nordstan, Vänersborgs kommun

Lovisebergsgatan 3

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
625 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 136 kr/mån
11 468 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna smakfullt renoverad 2:a på Lovisebergsgatan! Lägenheten inrymmer 54,5 kvadratmeter och fördelat på ett rymligt sovrum med stor garderob, välplanerat ljust kök med plats för matgrupp och vy över den trevliga innergården, öppet vardagsrum och stamrenoverat badrum. Bostaden är belägen endast en trappa upp och trappuppgången är utrustad med hiss, därav ett utmärkt boende för både unga och äldre! I föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra när det behövs extra sovplatser. Med ett av Vänersborgs bästa läge erbjuder lägenheten närhet till stadens mysiga fik, restauranger samt butiker och bara ett stenkast bort ligger även vackra Skräckleparken som inbjuder till sköna promenader och badmöjligheter. Varmt välkommen och boka dig till visning!

  • Hiss
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun, bild 2
Pollaregatan 47, Fridhem, Vänersborgs kommun, bild 3

Pollaregatan 47

Villa
Fridhem, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
3 100 000 kr
138 m²
4 rum
605 m² tomt

Välkommen till detta underbara hem på Pollaregatan 47 och upptäck det perfekta boendet för barnfamiljen! Beläget nästan längst in vid återvändsgata och med grönområde på baksidan bor du lugnt och trivsamt. För barnfamiljen är närheten till förskolan och skolorna ovärderlig, vilket gör vardagslogistiken smidig och bekväm. På baksidan välkomnas du av en fantastisk insynsskyddad altan som badar i solen från sydväst, perfekt för avkoppling och underbara middagar utomhus. Gräsmattan inbjuder till lek och spring och den grönskande trädgården erbjuder frukter, bär och odlingslådor. Inuti möts du av ett fräscht hem med åtminstone 3 sovrum, renoverat badrum och tvättstuga samt ett helt ombyggt och totalrenoverat kök med matplats. Vardagsrummet har en värmande braskamin och utgång till den sköna altanen. Dessutom är villa utrustad med bergvärme, vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö året runt utan också resulterar i låga driftskostnader, vilket är en investering i både din ekonomi och miljön. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Pollaregatan 47 en idealisk livsstil för den moderna familjen - bekvämt belägen nära alla bekvämligheter och med en atmosfär av lugn och harmoni. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem - välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Stafettvägen 6, Vargön, Vänersborgs kommun

Stafettvägen 6

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 125 000 kr
164 m²
6 rum
545 m² tomt

Välkommen till Stafettvägen 6 och huset som har något att erbjuda för hela familjen! Enplansvilla med inredd vindsvåning som har löpande renoverats under de senaste åren med bl.a nytt tak, badrum och luft-luftvärmepump. Bostaden är beläget längst in på en fridfull återvändsgata, erbjuder denna bostad en avskild och lugn tillflyktsort för dig och din familj. Det stilfulla köket med en stor matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en inbjudande och funktionell plats för samvaro och måltider. Den inredda vinden är en riktig bonus med sitt rymliga allrum som kan användas som extra sällskapsyta eller omvandlas till ett extra sovrum vid behov. En groventré kombinerad tvättstuga har en separat ingång till bostaden som ger extra praktikalitet och bekvämlighet. Dessutom finns det både garage med separat förråd och uppfart i anslutning till huset. Det fräscht renoverade badrummet från 2023 bidrar med bekvämlighet och stil till vardagen. Med fyra praktiska sovrum, varav ett med en egen utgång till trädgården, finns det gott om utrymme för alla i familjen att trivas. Den stora trädgården bjuder in för mycket lek och bus, samt festliga tillställning med nära och kära . Läget är idealiskt för en aktiv familj – med närhet till lekplatser, Granåsskolan (F-6), järnvägsstation, busshållplatsar och Nordkrokens badplats är det aldrig långt till roliga och avkopplande aktiviteter. Dessutom är Hallevi idrottsplats bara ett stenkast bort för den sportintresserade familjen. Missa inte detta trevliga hus och boka dig till visning!

Marierovägen 16A, Mariero, Vänersborgs kommun

Marierovägen 16A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
425 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 183 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Marierovägen 16A och denna hemtrevliga etta om 40 kvadratmeter med inglasad balkong. Lägenheten är välplanerad och innefattar ett trevligt allrum med avskärmad del för en säng. Det finns även ett rymligt och bra kök samt ett badrum. Det här en bostad som är perfekt för dig som är på jakt efter ett första boende eller en övernattningslägenhet i bra skick. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker och gym. Området har bra kommunikationer och du behöver inte färdas långt för att ta dig till närmaste grönområde. Välkommen på visning!

  • Balkong
Örbacka 440, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

Örbacka 440

Villa
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
103 + 25 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till detta hus som är beläget mitt i Trestad! Här finns ett charmigt och välskött äldre hem som behöver en ny familjs lust och energi att fortsätta renovera. Vackert uppväxt trädgårdstomt med goda frukter och bär att plocka under sensommaren samt gott om plats för spring och lek. Här finns också uthuslänga och litet garage. Välkommen att upptäcka Örbacka 440, bara 20 minuter från Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Petersbergsvägen 53A, Mariero, Vänersborgs kommun

Petersbergsvägen 53A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
625 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 247 kr/mån
8 993 kr/m²

Välkommen till Petersbergsvägen 53A och den här fräscha trerummaren! Bostadens 69.5 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Här finner du ett helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två bra sovrum och en härlig inglasad balkong. Bostadsrättsföreningen Vänersborgshus 6 är en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med fria parkeringsplatser och möjlighet till garage. Missa inte chansen att titta på denna fina 3:a!

  • Balkong
Lantgårdsvägen 21F, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lantgårdsvägen 21F

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 911 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till känslan av nytt! Här kan du varva ner efter en stressig dag på jobbet på den underbara nybyggda altanen i söderläge, laga middagen i ett snyggt och modernt kök, koppla av i TV-soffan i det ljusa vardagsrummet, sova gott i skönt avkopplande sovrum och njuta av det lyxiga och rymliga badrummet. Bra läge på Holmängs Hage med bara en kvarts promenad till stan med butiker och resecentrum. En lägenhet som helt enkelt är väldigt praktisk och passar för alla!

  • Hiss
Hästängegatan 29, Onsjö, Vänersborgs kommun

Hästängegatan 29

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 375 000 kr
110,1 m²
4 rum
6 213 kr/mån
12 489 kr/m²

Välkomna till detta parhus på barnvänliga Hästängen! Här möts ni av en välplanerad och hemtrevlig bostadsrätt. Lägenheten inrymmer ett entréplan med nyrenoverat kök, vardagsrum, renoverat badrum samt en tvättstuga. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum, badrum och klädkammare. Här bor du i ett bilfritt och barnvänligt område där garage ingår i avgiften. I närområdet finns promenadstråk längs kanalen, skola, förskola och busskommunikation samt cykelavstånd till centrum. Grönområden och lekplatser finns på området. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun, bild 2
Kardanvägen, null, Trollhättans kommun, bild 3

Kardanvägen

Övrigt
Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 299 000 kr

BraLokaler kommer på fastigheten Fotbromsen 5 att uppföra 32 lokaler där varje enhet är en egen friköpt fastighet som du äger själv. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Varje enhet har måtten 6 x 12 meter. Takhöjden är generös på ca. 5,7 meter vid nock vilket ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan som gör att den disponibla ytan kan utökas. Enheterna har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förberedda med vatten och avlopp för er som önskar inreda med wc/dusch eller pentry samt är dem även förberedda för fiber genom tomrör som underlättar anslutningen. Industriradhusen byggs med invändiga väggar av KL-trä som är bra att skruva i och skapar en trevlig känsla i lokalen. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnaden kommer vara omkring 300kr/månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

  • Premium
  • Nyproduktion
Stadsgårdsvägen 9, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Stadsgårdsvägen 9

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 775 000 kr
110 m²
5 rum
7 486 kr/mån
16 136 kr/m²

Med bra läge på Holmängshage ligger detta ljusa och inbjudande gavelradhus. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 4 bra sovrum och en härlig uteplats på baksidan. Bostaden som färdigställdes 2018 håller hög standard och har genomgående påkostade materialval. Förråd och egen parkering finns intill entrén. Härliga promenadstråk runt knuten och gång- cykelavstånd till centrum och järnvägsstation. Välkommen att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Slåttergatan 5, Onsjö, Vänersborgs kommun

Slåttergatan 5

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 100 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 990 kr/mån
11 765 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet belägen på Slåttergatan 5 på Onsjö! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och trevlig bostad med gott om utrymme att leva och trivas i. Här finner du en välplanerad lägenhet på andra våning med två balkonger, två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och gott om förvaringsmöjligheter. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för både vila och förvaring. Det rymliga vardagsrummet är en idealisk plats för umgänge med vänner och familj eller för avkoppling efter en lång dag. På de två balkonger kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en middag på kvällen. Garage ingår i avgiften och du bor i lugnt och trivsamt område. Kanalen ligger nära och vackra promenadstråk börjar invid området. Här finns även skola F-6 utefter cykelvägen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Slåttergatan 69, Onsjö, Vänersborgs kommun

Slåttergatan 69

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 150 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 151 kr/mån
12 299 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande 3:a på populärt område för alla åldrar! Välplanerad gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum, stor uteplats i anslutning till köket samt inglasat uterum på baksidan. Omtyckt bostadsrättsförening och garageplats ingår i månadsavgiften. En kort promenad till närmaste grundskola (F-6) och busshållplats, nära till kanalen och vackra promenadstråk intill området. Praktisk cykelväg till Vänersborgs centrum. Sugen på att spela lite golf? Perfekt, det är endast en kort bit till Onsjö golfklubb! Välkommen och boka dig på visning!

  • Uteplats
Kronogatan 4C, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 4C

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 700 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
3 739 kr/mån
23 288 kr/m²

Här i populära Syrenen ligger denna trevliga lägenhet på andra våningen. Tre rum och kök är fördelade på 73 kvadratmeter som känns väl utnyttjade med en bra planlösning och inglasad balkong. Här erbjuds ni ett mycket bra boende i en stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Hiss finns och möjlighet att hyra garageplats. Skräckleparken ligger endast ett stenkast bort och gångavstånd till affärer, restauranger och resecentrum. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Augustas Gata 16A, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Augustas Gata 16A

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
2 250 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
6 580 kr/mån
19 231 kr/m²

Nu kan vi erbjuda ett välplanerat parhus med naturskönt läge på Skaven. Bostadsrätten som färdigställdes 2022 har ljus öppen planlösning med kök och vardagsrum i entréplan samt 3 sovrum och allrum på ovanvåningen. Insynsskyddad baksida med stor gräsmatta och altan i syd/väst. På tomten finns även ett fristående förråd samt parkeringsplats för 2 bilar. Gång- cykelavstånd till skola, förskola och Öxnereds järnvägsstation. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nygatan 20A, Vänersborg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 20A

Lägenhet
Vänersborg, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
1 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 423 kr/mån
17 152 kr/m²

Ljus och genomgående renoverad 3:a med bra läge i Nordstan! Bostaden som ligger på tredje våning är rymlig, har praktisk planlösning och en härlig inglasad balkong i söderläge. Ett bekvämt boende med hiss i bra och välskött förening. Härifrån har du lika nära till Skräcklans vackra omgivningar som till gågatans shopping och resecentrum. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Forsane 340, Frändefors, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Forsane 340

Villa
Frändefors, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vänersborg
550 000 kr
78 + 53 m²
4 rum
969 m² tomt

Villa med lugnt och avskilt läge i Forsane. Bostaden inrymmer 4 rum och kök fördelat på 1½-plan samt källare. Trevlig trägårdstomt och altan i anslutning till entrén. Här finns även ett rymligt fristående garage med separat pannrum. Kommunalt VA. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 45