Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sankta Gertruds väg 48, Västervik, Västerviks kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Sankta Gertruds väg 48, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Sankta Gertruds väg 48, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Sankta Gertruds väg 48

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
9 500 000 kr
222 + 58 m²
6 rum
1 683 m² tomt

Välkommen till denna karaktärsfulla och fint renoverade 2-plansvilla samt källare med fina boendeytor. Här bor Ni på ett av Västerviks finaste lägen, mycket centralt alldeles intill strandpromenaden med härliga vyer över Gamlebyviken, Slottsholmen och Västerviks härliga sky-line. Villan är placerad på uppvuxen och välarbetad trädgårdstomt med växthus, blomster, gräsytor, buskar och flertalet uteplatser samt altan med utespa. Rakt nedanför fastigheten har man egen, registrerad brygga för bad och plats för båtar. Låga driftskostnader med uppvärmning via sjövärme. Carport och parkeringsplatser. Laddbox.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lysingsvägen 7a, Johannesdal, Västerviks kommun
  • Tor 4 apr kl 12:00

Lysingsvägen 7a

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 573 kr/mån
12 667 kr/m²

Påkostad & totalrenoverad gavellägenhet om 3 rok om 75 m² på första våningen med balkong. Här erbjuds ett smakfullt renoverat boende som under 2024 genomgått omfattande renoveringar av samtliga ytor med nya 3-stavs parkettgolv, spotlights i tak, ett modernt renoverat badrum med svarta detaljer, nyrenoverat kök med svarta vitvaror och side-by-side kyl/frys samt fina detaljer som fondväggar i akustikpanel samt elementskydd. Här bor du i det lugna och trivsamma området Johannesdal med närhet till matbutik, Lindögården, skola, Pizzeria och pub samt Lysingsbadet resort och camping med fina badmöjligheter, äventyrsbad och många andra fina anläggningar.

  • Plus
Fredsgatan 6C, Västervik, Västerviks kommun

Fredsgatan 6C

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
3 030 kr/mån
10 972 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade lägenhet om 36kvm . Lägenheten är belägen på första våningen med 2,5meter i takhöjd i en centralt belägen fastighet. Lägenheten innehåller en välkomnande hall, stort kök, nyrenoverat badrum, klädkammare och trevligt vardagsrum. Fiber, uppvärmning och el ingår i månadsavgiften. Här bor du med gångavstånd till de flesta bekvämligheter såsom mataffär, sjukhus, skolor, idrottsanläggningar, gym och Västerviks stadskärna. Varmt välkommen på visning!

Albert tengers väg 41B, Västervik, Västerviks kommun
  • Borttagen före visning

Albert tengers väg 41B

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/3
4 352 kr/mån
11 210 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Albert Tengers väg 51A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
725 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 841 kr/mån
10 357 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet om 3 rok fördelat på 70 m² med balkong i bästa läge för kvällssol. Här erbjuds en genomgångslägenhet belägen på 2:a våningen, i populära området Marieborg som ger dig gångavstånd till Västerviks stadspark & centrum, gym, livsmedelsbutik & skolor. De välplanerade ytorna fördelas på en rymlig hall i vinkel med klädkammare, gediget kök ifrån Marbodal, två luftiga sovrum med utrymme för dubbelsäng, badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum med & utgång till balkong med markis. I månadsavgiften om 5 841:-/mån ingår el, vatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg samt internet och tv via fiber. Välkomna på visning!

  • Balkong
Jättegatan 59, Ludvigsdal, Västerviks kommun

Jättegatan 59

Villa
Ludvigsdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 550 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
705 m² tomt

Välkomna till detta trevliga 1-planshus med källare. beläget på hörntomt i södra stadsdelen med närhet till skola, förskola, Västerviks resort med fina bad och härlig natur. Bostadens 80 m2 fördelar sig på hall med mysig läsvrå, vardagsrum, matrum, badrum och 2 sovrum. Fina utrymmen i den lika stora källaren med bl.a matkällare, gästrum, hobbyrum, tvättstuga, verkstad och garage. Här bor man bekvämt med underhållsfri tegelfasad, omlagt tak och fjärrvärme. Här finns också en inredd friggebod på tomten.

Jurastigen 30E, Västervik, Västerviks kommun

Jurastigen 30E

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
6 154 kr/mån
9 740 kr/m²

Välkommen till Jurastigen 30 E! Här erbjuds en trivsam, välplanerad och ljus gavellägenhet om 77kvm fördelat på 3 rum och kök. Lägenheten är fint renoverad med nya ytskikt och bl a renoverat kök -22 samt badrum med ny tvättmaskin (-23) samt badkar. Omtyckt och välskött förening som erbjuder bl.a. gästlägenhet, festlokal, bastu och lekvänliga ytor. Här bor du nära förskola och skola, flera mataffärer och Västerviks största handelsområde vid Ljungheden, samtidigt som du har naturen nära. I månadsavgiften ingår el, uppvärmning, fiber och ett grundutbud av TV-kanaler. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Skyttegatan 16B, Västervik, Västerviks kommun

Skyttegatan 16B

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
475 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 881 kr/mån
6 738 kr/m²

Rymligt lägenhet om 2 rok med balkong i sydvästläge med sol såväl dag som eftermiddag. Lägenheten innehåller hall, stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, sovrum, badrum, litet kontor samt klädkammare. Bostaden är belägen i natursköna området Karstorp där du har närhet till härliga motionsspår och strövområden i naturen, skola, förskola, idrottsanläggningar och matbutik. Här bor du bekvämt med alla bekvämligheter inom gångavstånd samtidigt som du kan njuta av naturen alldeles runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Skeppsbrogatan 5A, Skeppsbrostaden, Västerviks kommun

Skeppsbrogatan 5A

Lägenhet
Skeppsbrostaden, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/5
3 892 kr/mån
30 809 kr/m²

I brf Skeppsbrokajen erbjuds nu ett exklusivt och kvalitativt boende ett stenkast från centrum, havet och hamnen. Här bor du i välplanerad bostadsrätt direkt på kajen, i hjärtat av centrala Västervik med härligt havsnära läge. Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om 2 rok med rejält tilltagen uteplats i markplan med havsutsikt. Bostaden karaktäriseras av noggrant planerad, öppen och modern planlösning där stilrena materialval blandats med praktiska detaljer. Med sitt perfekta läge erbjuds ett bekvämt boende i oemotståndlig omgivning där kajen, marinan, hamnen och vackra promenadstråk längst havet finns strax utanför dörren. Tar du en kort promenad genom de kullerstensbelagda gatorna når du stadens mittpunkt med bra utbud av flertalet butiker, restauranger och caféer. Du har även närhet till stationen som endast ligger en gata bort från bostaden. Har du egen båt går det hyra båtplats vid kajen (Pampas Marina) och Västerviks fantastiska skärgård öppnar sig runt knuten. Varmt välkommen att boka dig till visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Kustvägen 21, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Kustvägen 21, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun, bild 2
Kustvägen 21, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun, bild 3

Kustvägen 21

Villa
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 950 000 kr
125 + 50 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda -22 & moderna 1-plansvilla som är fint belägen med härliga vyer över Gamlebyviken där tillgång till båtplats finns. Villans 125 kvm fördelas på master bedroom som har eget badrum med takdusch och w-i-c, 2 st mindre sovrum, badrum med badkar, hall samt tvättstuga, stort vardagsrum och matrum med braskamin som öppnar mot kök samt 2 utgångar till altaner som vetter mot sjösidan och solnedgångsida. I den här villan har ägaren gjort smakfulla tillval och med enhetliga golv och ytskikt får man en genomgående hemtrevlig känsla i hela villan. Till detta är det byggt ca 45 kvm garage med bred (5 m) fjärrstyrd port och dessutom mycket fina förvaringsmöjligheter samt förberett för solceller och elbil-laddare. Fiber är naturligtvis indraget. Gertrudsvik är naturskönt beläget längs Gamlebyviken och ändå centralt beläget i centralorten Västerviks norra del. En fin och praktisk cykel och gångbana löper utmed vattnet ända in till Västerviks stadskärna. Badplats finns i området ca 200 meter bort. Närmaste busshållsplats ligger 20 meter bort. Här får man utsikt över havsviken och samtidigt fina strövområden i närliggande skogar. Närhet till Ljunghedens handelsområde och Västerviks infart. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Fabriksgatan 18

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 870 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 225 kr/mån
25 972 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett fantastisk boende i hjärtat av Gamla Norr, här bor man med ett av Västerviks centralaste lägen i ett vackert kvarter med anor som skvallrar om en svunnen tid. Belägen i en bra förening med låga månadsavgifter, här ges möjlighet att hyra en fin gästlägenhet och föreningen tillhandahåller en mysig innergård med en fin uteplats samt goda parkeringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades -20. Lägenhetens väl planerade kvadratmeter erbjuder en generös hall med god förvaring i garderobslänga. Kök i öppen planlösning med hallen, badrum med dusch och tvättmaskin(kombi), ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong med skjutbara glaspartier, sovrum som öppnar mot rum som används som W-I-C. Lägenheten har ett vackert ljusflöde allt igenom från ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Gamla Norr är ett utav Västerviks centralaste och populäraste områden, med endast ett par steg når du den vackra stadskärnan med allt vad det innebär och inte minst havet och härliga promenadstråk längs en vacker vattenspegel. Låt oss välkomna er till visning av detta vackra boende, bland vackra kullerstensgator, yviga rosor och fantastiska gamla hus som delar sin historia.

  • Premium
  • Balkong
Solsticksvägen 10, Tändstickan, Västerviks kommun

Solsticksvägen 10

Villa
Tändstickan, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
9 000 000 kr
240 + 50 m²
10 rum
698 m² tomt

Drömläge att förvärva ett arkitektritat betonghus i 3 plan samt 80 kvm takterrass. Närmare än så här kommer Ni inte det underhållsfria boendet. Villans ca 240 kvm har spännande planlösning och läckra materialval samt flera altaner och balkonger. Här får man fantastiska dagsvyer och i synnerhet svårslagna kvällsvyer över centrums ljuvliga skyline via Slottsholmen, Skeppsbrofjärden, Blockholmshålet till Grantorpet, även en glimt av Gamlebyviken får man på köpet. Uppvärmning via bergvärme med frikyla, till- och frånluftventilation med återvinning ger låga driftskostnader. Fiber är installerat. Fristående garage samt carport. Villan är belägen på lågtrafikerad, samfälld gata i ett levande, nyare bostadsområde med närhet till havet, skog, natur, golfbana och med fina promenadstråk till centrum. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Breviksvägen 20, Brevik, Västerviks kommun

Breviksvägen 20

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
630 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 179 kr/mån
11 455 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet om 2 rok belägen i populär och centralt placerad förening med låg månadsavgift (endast 3 179:-/mån ink. el, vatten och uppvärmning). Här bor du på 55 härliga kvadratmeter med tilltalande planlösning där vardagsrummet är öppet mot det välutrustade och renoverade köket, rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stambytt badrum med egen tvättmaskin. Här bor du bekvämt med gångavstånd till matbutik, skola och pizzeria och via den vackra strandpromenaden når dessutom centrum. Varmt välkommen på visning!

Älgstigen 7, Västervik, Västerviks kommun

Älgstigen 7

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 095 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
646 m² tomt

Varmt välkommen till Älgstigen 7 och denna villa om 70kvm boarea med källare i ett lugnt, barnvänligt och populärt område. I husets entrèplan finns 2st sovrum, badrum, kök samt vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till en av husets uteplatser. I husets källarplan finns stor gillestuga, förråd, gedigen tvättstuga med tvättmaskin och duschkabin samt ett pannrum. Tomten är friköpt och har två uteplatser i den lummiga och charmiga baksidan. Uppvärmning sker via fjärrvärme . Fastigheten ligger med gångavstånd till både Skogshagaskolan, Breviksskolan och Ljunghedens Handelsområde. Varmt välkommen på visning!

Sågbacken 3, Helgenäs, Västerviks kommun
Sågbacken 3, Helgenäs, Västerviks kommun, bild 2
Sågbacken 3, Helgenäs, Västerviks kommun, bild 3

Sågbacken 3

Villa
Helgenäs, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 900 000 kr
114 + 95 m²
5 rum
1 074 m² tomt

Välkommen till denna modernt renoverade villan som är högt belägen med fina vyer över havsviken Syrsan. Med en kort promenad om ca 300 meter når Ni både busshållplats och badplats. Villans entréplan är fördelat på 2 badrum, 2 hallar, 3 sovrum samt kök/vardagsrum/tvrum/matrum i öppen planlösning samt härliga altaner varav en är utrustad med utespa. I den fräscha och flexibla källaren finns 2 stora rum, garage, förråd samt rum som är förberett för färdigställande av badrum/spa. Med bra uppvärmningslösning bestående av luft/vatten-värmepump, luft/luft-värmepump samt effektiv och fin täljstenskamin får Ni extremt låga driftskostnader. Flertalet utvändiga bil-uppställningsplatser och naturligtvis är fiber indraget.

  • Premium
  • Uteplats
Solviksgatan 1, Västervik, Västerviks kommun

Solviksgatan 1

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 695 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
506 m² tomt

Varmt välkommen till Solviksgatan 1. Här bor du i en välhållen och välplanerad enplansvilla med källare som erbjuder trevlig baksida med inglasat uterum. Huset har genomgått bra renoveringar på senare tid såsom yttertak med plåttegel, 3-glasfönster (trä/alu), nytt kök samt ett gediget inglasat uterum. Villan är mycket välhållen och de 96 kvm på entrèplanet har en fin planlösning med 2st sovrum, matsal, kök, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet består av badrum, gillestuga, pannrum, tvättstuga, förråd samt sovrum. Uppvärmning sker via fjärrvärme samt den öppna spisen med insatskassett. På fastigheten finns ett stort garage med indragen fjärrvärme samt ett mindre förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lunnargatan 21A, Ljungheden, Västerviks kommun

Lunnargatan 21A

Övrigt
Ljungheden, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 250 000 kr
70 + 35 m²
1 rum
73 m² tomt

Här erbjuds en Smart Yta om ca 70 kvm golvyta samt entresolplan om ca 35 kvm. Ett fint tillfälle för dig som söker plats för lager, förvaring eller produktionslokal med äganderätt. Golvytan har slipat betong-golv, entresolplanet har laminatgolv samt rak trappa mellan planen. Tack vare entresolplanet kan den disponibla ytan maximeras och bygga till separat rum för toalett (bygglov finns). Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som produktion, partihandel, lagring, förvaring av båtar, bilar eller annan skrymmande hobby. T ex så rymmer ytan 3-4 bilar eller drygt 4 500 flyttkartonger. Välkommen att ta kontakt för visning!

Lysingsvägen 10A, Johannesdal, Västerviks kommun

Lysingsvägen 10A

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 000 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 050 kr/mån
16 260 kr/m²

Genomgångslägenhet om 2 rok i populär förening med balkong i härligt sydvästläge. Balkongen vetter mot fint grönområde med lekplats och du har sol såväl dag som eftermiddag/kväll. Lägenhetens totalrenoverade 61,5 kvm rymmer hall, rymligt sovrum , badrum med tvättmaskin, kök med plats för matbord och vardagsrum med utgång till balkong. Hela lägenheten har enhetliga ytskikt som ger en hemtrevlig känsla. I föreningen finns bland annat fin samlingslokal/övernattningslokal, gym och hobbyverkstad. Här bor du i trivsamma Johannesdal där du har närhet till matbutik, kommunikationer, restaurang och pub samt Västervik resort. I området finns också flera härliga badplatser och strövområden samt idrottsanläggningar. Här bor du bekvämt med allt inom gångavstånd!

  • Balkong
  • Hiss
Fågelsångsvägen 1, Loftahammar, Västerviks kommun

Fågelsångsvägen 1

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 595 000 kr
109 + 22,5 m²
4 rum
787 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma enplanshus om 109 kvadratmeter på Fågelsångsvägen 1 i Loftahammar. Här erbjuds ett välplanerat, öppet och ljust boende i ett plan med stora sällskapsytor och tre välplanerade sovrum. Bostaden har under senaste åren genomgått renoveringar av bland annat, ytskikt i samtliga rum, renovering av tvättstuga, ommålning av fasad samt byte av maskinell utrustning. Belägen på en lättskött hörntomt med lekvänliga ytor i ett lugnt & trivsamt område med skogen & naturen precis intill. Här bor ni verkligen i hjärtat av Loftahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden, havet, resturang & Ica-butik når ni med en kort promenad.

  • Uteplats
Johannesbergsvägen 10, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 10

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
6 103 kr/mån
8 580 kr/m²

Nu erbjuds en rymlig trea i lugna och trivsamma Johannesdal! Bostaden är belägen på våning två med en boarea på 81 kvm. Via vardagsrummet når du balkongen som ligger i sydvästläge och bjuder på utsikt över innergården. Ännu en fördel med just denna lägenhet är det fräscha och nyrenoverade badrummet. Det är en genomgående trivsam atmosfär och hemtrevlig känsla du möts av när du kliver innanför ytterdörren. Här har du ett bekvämt boende i en stabil förening med närhet till både centrum, havet och fina promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Björklundsgatan 5E, Peru, Västerviks kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30

Björklundsgatan 5E

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
500 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 132 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkommen till denna centrala 1:a om 35 kvm, belägen i bra förening. Billigt boende med en avgift om 2132 kr inkl fiber 250/250 för internet och tv. Lägenhetens välplanerade kvm rymmer hall med plats för klädavhängning och garderober, kök med plats för mindre matbord och nyare vitvaror och skåpsinredning, ljust och rymligt allrum samt badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Här bor du med närhet till affärer, centrum, gym och skolor mm. Välkomna på visning!

  • Plus
Hallströmsgatan 16, Västervik, Västerviks kommun

Hallströmsgatan 16

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 434 kr/mån
12 823 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a på första våningen i en centrala och populära förening. Lägenheten har en välkomnande hall med garderober, ljust och fint kaklat badrum med toppmatad tvättmaskin, gediget vardagsrum med utgång till bostadens balkong i söderläge, ljust kök med plats för matgrupp samt sovrum. Bostaden tillhör en välskött föreningen där förening nyligen bytt alla lägenhetsdörrar samt alla fönster. Välkommen på visning!

  • Balkong
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Sandebo Äppleudden 14, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Sandebo Äppleudden 14

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 795 000 kr
40 m²
1 506 m² tomt

Här erbjuds en unik strandfastighet om hela 1506 m² i attraktiva Sandebo med brygga och atterfallshus. Huvudbyggnaden om 40 m² är i enkelt utförande och i behov av omfattande renoveringar. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via samfälligheten. Ett svårslaget läge i med uteplats i soligt väderstreck åt söder/sydväst och som ger dig alla möjligheter att upptäcka och utforska Västerviks vackra öar och skärgård. Ett kort avstånd ifrån fastigheten når du lekplats, sandstrand och badbrygga. Till Västerviks centrum har du endast strax över 7 kilometers bil- eller cykelfärd.

  • Premium
Seldonsvägen 4, Hornslandet, Västerviks kommun

Seldonsvägen 4

Villa
Hornslandet, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 095 000 kr
147 m²
5 rum
828 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna nyproducerade enplansvilla om 147 kvm i naturskönt samt sjö-/havsnära område! Husets välplanerade planlösning karaktäriseras av fina ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående praktiska lösningar som har blandats med snygga detaljer. Det moderna köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns stora fönsterpartier i tre väderstreck. Villan erbjuder också två stilrena badrum varav ena med duschplats och andra med badkar, tvättstuga och groventré samt hela fyra sovrum. Här bor du kvalitativt i ett skärgårdsnära bostadsområde med slående vackra omgivningar och naturupplevelser inpå husknuten samt härliga motionsspår i skogen, vid Hästhagasjön eller längts havet och Örserumsviken. Endast ett par hundra meter från fastigheten når du badplats med strand och badbrygga vid Hästhagssjön. I närheten av villan finns även busshållplats in till stan och dessutom är det belyst cykelväg intill centrum (Ca 5,5 km).

Laxgatan 3F, Skogshaga, Västerviks kommun

Laxgatan 3F

Radhus
Skogshaga, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 395 000 kr
113 m²
4 rum
194 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma gavelradhus i bilfritt och barnvänligt område. Här är det gångavstånd till dagis och skola. Du får direkt närhet till skogen med motionsspår och fina promenadstigar och närhet till Gamlebyviken med flera badplatser och möjlighet att hyra båtplats. Det är även nära till Västerviks största handelsområde. Huset har en flexibel planlösning så det går att ordna ett sovrum till på övervåningen om så önskas. På övervåningen finns idag två sovrum samt ett badrum som renoverades 2010, förberett för bastu intill. Här finns även en rymlig klädkammare. På nedervåningen finns vardagsrum, kök samt ett kontor/sovrum. På tomten finns ett förråd och till huset hör två garageplatser i länga samt en p-plats. Ekonomisk och bekymmersfri uppvärmning via fjärrvärme med ny fjärrvärmeväxlare från 2022.

Visar 1 - 25 av 50