Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Körsbärsvägen 40, Ängelholm, Ängelholms kommun
  • Idag kl 17:00

Körsbärsvägen 40

Radhus
Ängelholm, Ängelholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
3 100 000 kr
148 + 25 m²
6 rum
498 m² tomt

Välkommen till detta 1½-plans kedjehus, med en boarea på 148 kvm, erbjuder en livsstil i ett avslappnat och populärt område. Med 6 rum och kök är detta hem perfekt för den växande familjen eller de som söker extra utrymme. Det vidbyggda garaget på 25 kvm ger praktisk förvaring. Du kommer att älska det stora inglasade uterummet, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster året runt. Den lättskötta hörntomten på 498 kvm erbjuder flera trevliga uteplatser, perfekta för att njuta av soliga dagar eller skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Och med närheten till förskola och allmänna kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm.

  • Plus
Ångbåtsvägen 1, Unnaryd, Hylte kommun

Ångbåtsvägen 1

Tomt
Unnaryd, Hylte kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
500 400 kr
1 112 m² tomt

Välkommen till Ångbåtsvägen 1. Bästa läge vid sjön Unnen för ditt nya drömboende. Här finns byggrätt på 220 kvm med en fantastisk sjöutsikt och badrocksavstånd till stranden. Ett unikt tillfälle att kunna bo vid stranden och ha möjlighet till utbudet av alla kultur-, natur-, och fritidsaktiviteter som erbjuds. Dessutom är V/A, el och gata redan framdragen till tomtgräns. I den sjörika östra delen av Hylte kommun har småländska Unnaryd, med sin vackra landsbygd, utvecklats till ett viktigt centrum för turism och entreprenörskap. I Unnaryd finns förskola, skola, fritidshem och bibliotek. För fritiden finns sporthall, fotbollsplaner, tennisbana, boulebana, gym och padelhall. Dessutom en stark hantverkstradition. Unnaryd kan även stoltsera med en egen badstrand mitt i samhället och en skidbacke. Idag bor cirka 800 personer i Unnaryd. (Läs gärna mer på www.unnaryd.com). Sjön Unnen är känd för sina fina vatten och goda fiskemöjligheter. Här fiskar du både abborre, gös och gädda. Naturen upplever du som bäst när du glider fram på sjön. Kanske en tidig morgon när du provar fiskelyckan. Oavsett om du föredrar ett dopp, att ta dig runt med båt eller ströva i naturen. Här finns något för alla som gillar fridfull natur och ett rikt djurliv. Har du tur, så kan du även hitta blåbär och kantarell och kanske få syn på en älg eller fiskgjuse i skogarna kring Unnen. (Läs gärna mer på www.ifiske.se).

Södergatan 42, Ekeby, Bjuvs kommun

Södergatan 42

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 495 000 kr
145 m²
5 rum
835 m² tomt

Välkommen till denna fina 1½-plansvilla belägen på bekväma Södergatan 42 i Ekeby. Med en generös boarea på 145 kvm och en imponerande tomtarea om 835 kvm erbjuder denna fastighet den perfekta balansen mellan utrymme och bekvämlighet. Detta hem erbjuder fem rymliga sovrum, två badrum och terrass vilket gör det idealiskt för både den växande familjen och de som värdesätter extra utrymme för gäster eller arbetsutrymme. Egendomen kompletteras av en carport med en generös uppfart vilket ger möjlighet för parkering av flera fordon. Utanför huset finner man en välskött trädgård som erbjuder utrymme för lek, avkoppling eller trädgårdsarbete. Ekeby är beläget strax utanför Helsingborg, med utmärkta bussförbindelser som knyter samman området med stadens centrum. Byn erbjuder en rik variation av bekvämligheter, inklusive närhet till vårdcentral, skolor och livsmedelsbutik. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och boka din visning!

Björkgatan 5, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Björkgatan 5

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
275 000 kr
808 m² tomt

Byggklar tomt med beviljat bygglov, gångavstånd till Fedingesjön och härlig natur.

Fogdarps Ängar, Båstad, Båstads kommun

Fogdarps Ängar

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 200 000 kr
3,7 ha tomt

3,6 ha åkermark med tillfredställande dränering. Säljes via anbud. Kontakta mäklaren för mer info.

null, Båstad, Båstads kommun

Övrigt
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
Pris saknas
14 ha tomt

På gränsen mellan Laholm och Båstad finner man en del av Hemmeslöv 5:3 (3). Mittemot Båstad Camping. En åkermark på 14 hektar med postnummer Båstad. För exploatering av marken krävs en noggrann undersökning av köparen. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 6