Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 17:00
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Skarpavägen 2

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
3 500 000 kr
115 m²
6 rum
1 365 m² tomt

Välkommen till Skarpavägen 2 i Gränna - en attraktiv villa på lättskött naturtomt med Grännaberget bakom samt gränsande till en porlande bäck. Privat läge men ändå centralt. Lägenhet med separat ingång för uthyrning, tonårsboende/eget företagande. Två uthus samt jordkällare. Terrass om 30 kvm med underbar utsikt över Vättern. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning

  • Premium
Grankärr Strandvägen 27, Gränna, Aneby kommun

Grankärr Strandvägen 27

Villa
Gränna, Aneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 300 000 kr
63 m²
5 rum
1 366 m² tomt

Välkommen till Grankärr. Här finner vi ett av de mest välskötta och trevligaste fritidshusområdena runt Grännatrakten. Magisk trolsk miljö vid Örens östra strand. Området har en egen superfin badplats, egen hamn där man har sin båtplats. Örserum ligger endast minuter bort och ytterligare ett tiotal minuter till Gränna. Strandvägen 27 ligger med ett av områdets bästa lägen. Nära till hamnen och badplatsen och med Sjön precis nedanför husknuten. Här sitter man på sommarkvällarna och blickar ut över sjön och njuter av kvällssolen. Stugan, eller bättre kalla det huset, är vinterbonat och kan nyttjas året runt. Eller även som permanentbostad. Öppen trevlig planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, med en tillbyggd rymlig matplats med skjutdörrar mot en stor uteplats i västerläge. Ett större och ett mindre sovrum samt toalett och separat dusch. Under den tillbyggda delen finns ett stort gästrum, bastu och helkaklat badrum. Välkommen Hem!

Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Ravelsmark 7

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 295 000 kr
78 + 73 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Välkommen till Ravelsmark 7 i Gränna - en röd villa med vita knutar. Bra planlösning med två gedigna sovrum, vardagsrum, stort kök med burspråk samt loft. På baksidan finns en skön uteplats i österläge samt på framsida en underbar uteplats i västerläge med panoramautsikt över Vättern, här kan man sitta och se när solen går ner över Vättern. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Från villan har man närhet till bussförbindelser, gångvägar ned till den charmiga byn Röttle/Gränna, badet i Bunnström m.m Välkommen på visning!

  • Premium
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 85

Villa
Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
178 + 118 m²
8 rum
320 m² tomt

På attraktiva Bergsgatan med utsikt som slår det mesta. Funkisvilla i mycket gott skick med 2 lägenheter varav den ena är 3 rok och den andra 5 rok i etage. Balkongerna är utbyggda och sträcker sig utmed hela husets västra sida och bjuder på enastående vy över stad och sjö med solnedgångar. Källarplan i suterräng med utgång till uteplats och liten mysig insynsskyddad trädgård med aprikos och äppelträd. Uppvärmning från bergvärme ger låg kostnad. Parkering kan göras på framsidan då det redan är förberett mot gatan. Passar utmärkt till generationsboende, hyr ut en lgh som då täcker driftkostnaden eller öppna upp till enfamiljshus. Under fliken "dokument" finner ni säljarnas egna ord om bostaden. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jonstorpsvägen 6, Gränna, Jönköpings kommun

Jonstorpsvägen 6

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 500 000 kr
118 + 75 m²
5 rum
1 247 m² tomt

Välkommen till Jonstorpsvägen 6 i Örserum - en praktisk familjevilla belägen i lugn miljö. I Örserum finns förskola, samt Örserumsskolan som är en F-6 skola. Skolans unika närmiljö erbjuder goda möjligheter till lek och inlärning. Lärglädje, värdegrundsarbete och daglig rörelse står i centrum för all verksamhet. Örensvallen med olika aktiviteter i anslutning till Örensvallen finna en fin badplats i sjön Ören. I Örserum finns även en Lanthandel. Bra pendlingsavstånd både till Tranås och Jönköping. Villan har en bra planlösning med gott om sovrum samt ett underbart inglasat uterum. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Välkomne på visning!

  • Plus
Jakobstorp 18, Gränna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobstorp 18

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
995 000 kr
41 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Välkommen till Jakobstorp 18 - fritidshus härligt avskilt bland skog och åkerlandskap! Fritidshuset, som är tilläggsisolerat, har ett stort uterum med plats för stor möbelgrupp, perfekt för midsommarlunchen när regnet plötsligt kommer och kan fungera som ett andra vardagsrum. Härifrån passerar ni genom dubbeldörrar till en ljus hall/matplats med wc/tvätt i anslutning. Rymlig storstuga med fönster i två väderstreck samt öppenspis med braskassett, här är det ca 180 cm i takhöjd. Köket är lagom stort med kombinerad kyl/frys, spis/ugn/köksfläkt samt bra med bänkyta och skåpsförvaring. Trapp till loft med möblerbar hall och ett sovrum med garderob. På tomten har du även vedbod, friggebod med trädgårdsskjul samt ett "hemmasnickrat" enkelt gästhus där el är indraget från fritidshuset, här finns ett litet uterum, matrum och två sovrum. Trädgårdstomten är stor och det virvlar av olika perenner, buskar och träd, bland annat vinbärsbuskar samt äppel- och plommonträd. I området finns det oändliga promenad- och cykelvägar samt riklig kantarellskog och inom behändigt avstånd har ni även sjöarna Bunn och Ören. Här kan du njuta av lata och lugna sommardagar, välkomna!

Väderberg 14, Ölmstad, Jönköpings kommun

Väderberg 14

Tomt
Ölmstad, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 250 000 kr
1 298 m² tomt

I Väderberg, bland skogar och fågelkvitter finns nu chansen att köpa en byggklar tomt med högt läge och viss utsikt över Vättern. Två av tre tomter är redan sålda, så är endast en tomt kvar. Här har säljarna förberett väldigt mycket så det är bara att börja planera drömhuset och börja bygga! Det som ingår är: Avloppsanläggning, enskild borrad vattenbrunn på egna tomten, elanslutning med tillhörande anslutningsavgift, anslutningsavgift för delägande i vägsamfällighet, lantmäterikostnader, väg till tomtgräns, avlopp och elledningar till tomtgräns samt fiberanslutning. Vägen som går över tomten på bilderna är tillfällig och kommer läggas igen. Den används nu bara för att underlätta för de som bygger sitt hus på den övre tomten. Du tar dig ut på e4:an på bara 3 min, därifrån når du Gränna på 14 min och Jönköping på 20 min. Välkommen att höra av dig!

Visar alla 7