Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vattugatan 14B, Kumla, Kumla kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Vattugatan 14B, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Vattugatan 14B, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Vattugatan 14B

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
955 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 873 kr/mån
14 692 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och hemtrevlig lägenhet med stora fönster som släpper in mycket ljus. En fin lägenhet som passar de allra flesta. Under 2016 så fick lägenheten en uppfräschning i form av nya laminatgolv och målning i samtliga rum. Badrummet genomgick en stamrenovering 2019. Lägenheten består av en funktionell och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort och fräscht med rejäl köksbänk, släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är stambytt och fräscht med vägghängd wc, duschvägg, kommod och tvättmaskin. Det fina sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv och erbjuder plats för dubbelsäng och plats för garderob. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder plats för ett mindre bord. HSB Natanael är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård (under byggnation) och samlingslokal. Om inte visningstiden passar går det även bra att boka en privatvisning via mäklaren. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hägergatan 107, Kumla, Kumla kommun

Hägergatan 107

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 895 000 kr
108 m²
6 rum
369 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa som ligger i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer och grönområden. Här finns gott om utrymme för hela familjen med 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, matrum, kök, tvättstuga och en total bostadsyta på 108 kvadratmeter. Huset är beläget på en hörntomt med en baksida som gränsar mot grönområden, vilket ger en härlig och lugn atmosfär. På den delvis takbelagda uteplatsen kan du njuta av kvällssolen och umgås med familj och vänner. Förvaringsutrymme finns i det praktiska utomhusförrådet, och för bilen finns möjlighet till garageplats på den gemensamma parkeringen. Om du är naturälskare kommer du att uppskatta närheten till skog och natur, där du kan ta långa promenader och koppla av från vardagens stress. Dessutom erbjuds en lugn boendemiljö då gatan är ej trafikerad för bilar vilket är ultimat för en barnfamilj. Förskola och skola ligger på gångavstånd från huset. Några minuter med bil finns även Kumla Centrum, Djupadalsbadet med både äventyrsbad och utomhusbad. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa ett bekvämt boende för hela familjen med bra planlösning, trevliga utomhusytor och närhet till både grönområden och kommunikationer. Hör av dig till mäklaren vid intresse!

Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Vattugatan 10b

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 953 kr/mån
14 587 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha bostadsrätt belägen på Vattugatan 10b i centrala Kumla. Med sina 54,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam tillvaro. Lägenheten har fräscha ytskikt som ger ett modernt och stilrent intryck. Köket är välplanerat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt plats för matbord. Vardagsrummet är stort med parkettgolv och ljusa väggar där dörren ut till uteplatsen finns som ligger mot innergården. Sovrummet har bra storlek där det får plats med en dubbelsäng samt finns det platsbyggda garderober som erbjuder bra med förvaring. Utöver lägenheten ingår även ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Bostaden är belägen i en trevlig förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktighet för framtiden. Dessutom är läget väldigt centralt, vilket innebär närhet till allt som Kumla har att erbjuda. Oavsett om det gäller matbutiker, restauranger, apotek eller gym - allt finns inom bekvämt avstånd. För den som pendlar eller reser mycket är kommunikationerna mycket goda. Närliggande busshållplatser och Kumla tågstation gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad till den som söker ett enkelt boende där det egentligen bara är att ta nycklarna och flytta in. Med närhet till både kommunikationer och all service som behövs i vardagen blir detta ett bekvämt och trivsamt boende. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hammarbergs väg 5, Kumla, Kumla kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Hammarbergs väg 5

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
4 500 000 kr
185 + 50 m²
7 rum
1 586 m² tomt

Välkommen till detta rymliga Myrsjöhus i mitten av Haga. Här finns ett välskött hus om 185 kvm med 4 sovrum, öppetkök samt vardagsrum och allrum. Täljstenskamin i mitten av huset. Stort uterum och altandäck med anslutning till poolområde. Vidbyggt finns ett generationsboende med badrum, kök och rum på totalt ca 29 kvm. Fristående dubbelgarage på 60 kvm med kontor/gästrum, separat wc, dusch och bastu. Perfekt för egen verksamhet! Gör din intresseanmälan redan nu!

  • Plus
Nävesta 205, Kumla, Kumla kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00

Nävesta 205

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 795 000 kr
127 m²
4 rum
6 320 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med dubbelgarage och en generös uteplats. Här erbjuds en trivsam bostad med en yta om 127 kvadratmeter, perfekt för den som söker ett bekvämt boende i ett plan. Huset är beläget på en rymlig tomt om 6320 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Interiört möts du av luftiga rum med en unik planlösning. Köket är stort och välutrustat, perfekt för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner och erbjuder även braskamin. Härifrån når du även den trevliga uteplatsen med markis där du kan njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar. I anslutning till uteplatsen finns även den inglasade altanen som förlänger sommaren. Nuvarande ägare har även förlängt uteplatsen på framsidan, vilket gör att det finns två härliga uteplatser att koppla av på. Med dubbelgaraget samt tillhörande carport har du gott om plats för bilarna och förvaring, där även elbilsladdare finns installerat. I garaget finns ett isolerat förråd med elburen golvvärme. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på tomten. Läget på fastigheten ger dig närhet till natur samt Örebro och Kumla inom ett behagligt avstånd. Här finns möjlighet till promenader i vackra omgivningar och närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Detta hus är perfekt för den som söker ett trivsamt och funktionellt boende med stor trädgård och dubbelgarage. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Fabriksgatan 6, Centrum, Kumla kommun

Fabriksgatan 6

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
950 000 kr
61,4 m²
2 rum
vån 2/4
4 492 kr/mån
15 472 kr/m²

Välkommen till BRF Älvskon. Här finns en fin 2:a på andra våningen om ca 61,4 kvm. Kök, sovrum och ett vardagsrum som leder ut till en inglasad balkong mot västra parken. Badrum med dusch, toalett och handfat. Populär förening med hiss. Förråd i källare samt samlingsrum för gemensamma tillställningar. Bostaden är belägen på en central och omtyckt adress med närhet till allt som vardagen kräver. Gör din intresseanmälan redan nu!

  • Balkong
  • Hiss
Wallenstråles väg 20, Kumla, Kumla kommun

Wallenstråles väg 20

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 395 000 kr
83 m²
3 rum
522 m² tomt

Nu finns möjligheten att sätta sin egen prägel på detta välskötta radhus om 83 kvm. Huset har endast haft en ägare sen 1976. Garage och förråd samt ett altandäck som delvis är inglasat. Hörnläge som angränsar mot grönområde.

Skogalundsgatan 3D, Kumla, Kumla kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Skogalundsgatan 3D, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Skogalundsgatan 3D, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Skogalundsgatan 3D

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 095 000 kr
83 m²
4 rum
5 159 kr/mån
25 241 kr/m²

På Skogalundsgatan 3D välkomnas du in i detta nyligen producerade radhus som du borde ta en närmare titt på om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht. Här bor du på 83 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En ljus bostad med behagliga färgval, bra planlösning och en egen liten uteplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Smedstorpsvägen 2C, Smedstorp, Kumla kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Smedstorpsvägen 2C

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
6 190 kr/mån
22 294 kr/m²

Välkommen till en yteffektiv fyra med bra planlösning, hög materiell standard och behagliga färgval. En stilren lägenhet där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas! Den stora och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter ger ett hemtrevligt första intryck av denna bostad. Vidare finns ett stort och socialt kök med påkostade material, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Utöver det finns tre sovrum, en klädkammare, två badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus. Det större sovrummet är stort med plats för garderob och plats för säng. Utöver det finns två mindre sovrum som passar utmärkt för såväl barn som gäster. Det första badrummet är stort och påkostat och har toalett, duschvägg, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Det andra är lite mindre och fräscht och utrustat med toalett, dusch och golvvärme. Det faktum att lägenheten har två balkonger gör att du kan komma ut och njuta av solen extra länge utan att behöva lämna bostaden. Detta omtyckta och trevliga område i Kumla är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt, familjevänligt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – matbutiker, lekparker och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Snickartorpsvägen 4, Kumla, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snickartorpsvägen 4

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
3 195 000 kr
150 + 56 m²
6 rum
889 m² tomt

Lättskött 1 1/2 plansvilla från 2005 i barnvänliga Smedstorp. Insynsskyddad baksida med inglasat uterum och trädäck. Fristående garage. Idag finns 5 st sovrum, kök, vardagsrum och två badrum. Fjärrvärme. Fiber. Gör din intresseanmälan redan idag!

  • Uteplats
Skottvallavägen 8, Skottvalla, Kumla kommun
  • Lör 20 apr kl 14:00
Skottvallavägen 8, Skottvalla, Kumla kommun, bild 2
Skottvallavägen 8, Skottvalla, Kumla kommun, bild 3

Skottvallavägen 8

Villa
Skottvalla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 150 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
1 752 m² tomt

Kliv in i detta hus och upptäck ett inbjudande hem vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där möjligheterna är många! Entréplan består av ett stort och socialt kök, vidare finns matrum i anslutning till ett mycket trevligt vardagsrum med öppen spis och burspråk. På entréplan finns även två rymliga sovrum samt ett badrum. Källarplan består av hobbyrum, pannrum, WC samt ett stort rum som går att nyttja som tv-rum eller sovrum, dessutom med egen ingång via garaget. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Eneby Grantorp 119, Kumla, Kumla kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Eneby Grantorp 119, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Eneby Grantorp 119, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Eneby Grantorp 119

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 050 000 kr
84 + 3 m²
4 rum
2 931 m² tomt

Välkommen till Eneby Grantorp och detta charmiga torp där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare. I huset möts du först av en praktisk hall med platsbyggda garderober, golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett stort, socialt och fräscht kök med golvvärme, följt av ett charmigt vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och murspis. Sovrummet på entréplan har tapetserats och målats i en mörk och behaglig ton som har gett nuvarande ägare en god natts sömn. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, duschvägg, handfat, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. På övervåningen erbjuds ett allrum & sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Den rymliga och parkliknande tomten är inramad av staket, vilket gör det möjligt för lek och spring för både barn och husdjur. Ett lugnt och lantligt läge inom behagligt avstånd från Kumla. Hardemo förskola och skola finns inom gångavstånd. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats! Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Vill du gå på visning redan nu? Kolla då på vår 3D-visning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Södra Kungsvägen 83, Kumla, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Kungsvägen 83

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 795 000 kr
119 + 89 m²
5 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plans villa som har stor potential. Här finns idag kök, vardagsrum med kamin, tre sovrum, stort allrum samt bra ytor i källaren. Enklare inglasat uterum och trädäck. Lägg därtill en lättskött tegelfasad, bergvärme och fiber. Gör intresse anmälan redan idag!

  • Uteplats
Parallellgatan 17, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Parallellgatan 17

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 795 000 kr
115 m²
3 rum
850 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett totalrenoverat hem där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Kliv in i detta hus och upptäck ett öppet hem vars planlösning är noga uttänkt för att varje kvadratmeter ska komma till användning. Här erbjuds ett välutrustat boende där det bara är att flytta in. Hela huset har genomgått en omfattande renovering. Man har exempelvis gjort takbyte, fönsterbyte, nytt kök, nytt badrum och mer därtill. Släpp tanken om att behöva renovera, och flytta in direkt! Huset står på en stor och barnvänlig trädgårdstomt med många soltimmar och stora gräsytor. Dessutom har huset en altan med härlig kvällssol och plats för matbord och stolar. På tomten finns en gjuten platta i anslutning till huset som förenklar för dig som vill bygga carport eller garage. Bostaden är placerad på återvändsgata i ett omtyckt område i centrala Hallsberg med lekpark och allmänning precis utanför huset. Perfekt för barn eller barnbarn att leka och sparka boll i. Vill du gå på visning redan nu? Kolla på vår 3D-visning! Varmt välkommen på visning!

Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Ängvaktarvägen 112

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
925 000 kr
75,5 m²
3 rum
7 229 kr/mån
12 252 kr/m²

Här erbjuds ett charmigt och välplanerat radhus där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Här bor man bra och bekvämt. Bostaden består av en stor och funktionell hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort och modernt med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, duschvägg, kommod, handdukstork och förvaringsskåp. Det stora och ljusa sovrummet har tapetserade väggar och ljust golv och erbjuder klädkammare och plats för dubbelsäng. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en insynsskyddad och takbeklädd uteplats med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger på framsidan, är en mysig uteplats som bjuder på trätrall och kvällssol. HSB Transtenen är en trevlig och välskött förening med god sammanhållning och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, en trevlig innergård och boulebana. Detta omtyckta, mysiga och trygga område i Hallsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och otrafikerat. Här har du nära till allt vardagen kräver – trevliga promenadstråk, vackra grönområden och driving range för den som gillar golf. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun, bild 2
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun, bild 3

Betesgatan 41

Radhus
Korsta, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 825 000 kr
118 m²
5 rum
6 947 kr/mån
15 466 kr/m²

Här erbjuds en ljus och stilren lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. I detta nyligen producerade radhus kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år. Bostaden består av en stor och funktionell hall, ett modernt och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum med stora fönster, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och rogivande med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är fräscht och funktionellt och har toalett, duschvägg, kommod och dimbara spotlights. Det andra är fint och fräscht och har dusch. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor och insynsskyddad uteplats med trätrall och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger i allrummet och sovrummet, är en mysig balkong som bjuder på trätrall och sol hela dagen. Detta nybyggda och trevliga område är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola och lekparker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fabriksgatan 3, Kumla, Kumla kommun

Fabriksgatan 3

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
2 860 kr/mån
35 147 kr/m²

Här erbjuds en ljus, kvadratsmart och stilren lägenhet med öppna ytor som ger plats åt kreativitet och inspiration. Om du är i ett skede i livet där du helst inte vill tänka på renoveringar kan denna lägenhet vara helt rätt för dig – den är nämligen fortfarande som ny. Här ges chansen att förvärva föreningens enda 1:a. Med en låg avgift så är detta det perfekta boendet för dig som vill hålla ner kostnaderna! Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande hall med platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Sedan kommer vi till ett ljust och öppet allrum med plats för säng och matgrupp. Badrummet är helkaklat och har toalett, duschvägg och kombimaskin. Det märks att varje kvadratmeter är väl genomtänkt i denna bostad för att skapa den optimala planlösningen. Köksdelen som är ett kvalitetskök från Marbodal, har utrustats med vitvaror från Electrolux såsom induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Här har dessutom tillval gjorts i form av rostfria vitvaror vilket gör att köksdelen känns mer exklusiv. I allrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda och mysiga uteplats om 6 kvm med västerläge och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar. Gladan är en mycket trivsam och central del av Kumla. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns matbutik, busshållplats, tågstation och lekparker. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun, bild 2
Smedstorpsvägen 4b , Smedstorp, Kumla kommun, bild 3

Smedstorpsvägen 4b

Lägenhet
Smedstorp, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 150 kr/mån
23 684 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a i Smedstorp. Här får man en ljus och fin lägenhet med kaklat badrum och tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i bästa läge. Förråd i direkt anslutning till lägenheten. Möjlighet till egen parkering. Smedstorp som erbjuder bra bussförbindelser till Örebro. Kontakta mäklaren för visning! Möjlighet till snabb inflytt!

  • Premium
  • Balkong
Gullrisgatan 104, Kumla, Kumla kommun

Gullrisgatan 104

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 150 000 kr
112 m²
5 rum
6 567 kr/mån
19 196 kr/m²

Välkommen till barnvänliga Gullrisgatan. Här erbjuds ett 2-plans radhus om 112,5 med uterum. Kök och vardagsrum på nedre plan samt 3 sovrum och allrum på övervåning. Uterum och trädgård med kvällssol. Förråd och parkering direkt vid huset. Två kaklade badrum. Husen stod klara 2017. Här bor du vid ett av Kumlas bästa lägen, med lekpark i området. Padelhallen och nya idrottshallen ligger en kort promenad bort. Skogstorpsskolan (F-9) endast 5 min bort. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kumla har att erbjuda. Här kan du skapa din egna lilla oas i detta ombonade radhus. Nyfiken redan nu! Gå in på vår 3D visning och gör sedan en intresseanmälan.

  • Plus
  • Uteplats
Bondgårdsgatan 11B, Kumla, Kumla kommun

Bondgårdsgatan 11B

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 625 000 kr
178 + 37 m²
7 rum
405 m² tomt

Varmt välkommen till Bondgårdsgatan 11B och detta luftiga kedjehus i genomgående gott skick. I den här bostaden behöver du inte trängas med resten av familjen på morgonen – här finns nämligen gott om plats för alla. Det första man möts av i huset är en praktisk hall. Vidare finns idag fyra sovrum och ett stort, funktionellt och fräscht kök. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på gott om plats för soffa och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finns även ett matrum, som går att göra till sovrum om så önskas. På entréplan finns ett badrum samt en WC. På övervåningen finns ett stort allrum som idag nyttjas om TV-rum, badrum samt två rymliga sovrum. Huset är beläget på en lättskött och rogivande trädgårdstomt med soligt sydvästläge och uteplats med markis. Här finns också ett garage med gott om hyllor och garderober och goda förvaringsmöjligheter därtill en carport. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkommen på visning!

Västra gatan 24, Haga, Kumla kommun

Västra gatan 24

Villa
Haga, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
3 995 000 kr
162 + 34 m²
6 rum
624 m² tomt

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Västra gatan 24! Här stiger du in i ett smart planerat och ljust hem om 162 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och braskamin.  En stor och inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett stort och fräscht kök med rejäl köksbänk, vita skåpluckor och fönster mot tomten. Vidare har huset fyra sovrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Boendet erbjuder två badrum – ett fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, spotlights och duschvägg, samt ett stort och påkostat med dusch, badkar och bastu på övervåningen. Dessutom finns ett stort och inglasat uterum med skjutdörrar och plats för soffgrupp. Här ingår en tomt om 624 kvadratmeter som innebär att det finns gott om plats för att spela fotboll eller kubb. På tomten finns förråd, garage och två härliga uteplatser. Garaget är utrustat med eldriven port samt elbilsladdare. Utöver garaget finns en stor uppfart med plats för flera bilar. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats

Visar alla 21