Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustaf Wickmansgatan 7, Östermalm, Kiruna kommun

Gustaf Wickmansgatan 7

Villa
Östermalm, Kiruna kommun
2 995 000 kr
179 + 102 m²
7 rum
548 m² tomt

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TISDAG 9 APRIL KL. 17:00-17:30 SAMT ONSDAG 10 APRIL KL. 12:00-12:30. ANMÄL ER VIA VÅR HEMSIDA www,jnf.se Varmt välkomna till Gustaf Wickmansgatan 7 och detta mycket fina 2,5 plans hus med källare på friköpt tomt. Nuvarande ägare har använt hela huset men går att gör om till 3 lägenheter, 2 st 3:or och 1 st 1:a. Huset är välhållet och snyggt renoverat. Fristående stort garage på gården med 3 portar, varav en högre port. Inbjudande trapphus på entréplan, direkt till vänster finns ett sovrum med handfat och inbyggda garderober. Rakt fram är ingången till den första lägenheten med hall, fräscht badrum med dusch och ytterligare ett sovrum med inbyggda garderober. Ett stort och ljust vardagsrum med fönster i två riktningar, en tjusig braskamin tronar på bästa plats och står för både värme och mysfaktor (kontrollerad och godkänd). Öppen planlösning med en bardisk mellan vardagsrummet och det moderna och hemtrevliga köket med svart köksinredning. integrerad fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn. En trappa upp finns nästa trerumslägenhet med hall, fint badrum med kakel och klinker samt dusch. 2 sovrum, båda med inbyggda garderober. Snyggt kök med grå köksinredning, fullstor kyl och frys, diskmaskin samt spis/ugn. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och även här finns en vacker braskamin (kontrollerad och godkänd). Vindsplan erbjuder ett badrum med dusch, ingång till den stora kallvinden med gott om plats för förvaring. Ett större sovrum med en praktisk klädkammare med skjutdörrar. I källaren finns ett WC, 3 matkällare. Ett rum. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt duschkabin och ingång till bastun med elektrisk bastukamin. Kyl/frys ingår ej i köpet, frysboxen ingår. Mycket trevligt område, inte långt till Kirunas nya centrum, skolor och handelsområdet. Detta är verkligen ett hus med potential, visningarna vill ni inte missa! Välkomna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Kyrkogatan 24 B, vån 3, Triangeln, Kiruna kommun

Kyrkogatan 24 B, vån 3

Lägenhet
Triangeln, Kiruna kommun
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
5 545 kr/mån
15 288 kr/m²

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING TISDAG 9 APRIL KL. 18:15-18:45 SAMT ONSDAG 10 APRIL KL. 13:15-13:45. ANMÄL ER VIA VÅR HEMSIDA www.jnf.se På Kyrkogatan 24 B, våning 3, väntar denna fina och mysiga 2:a om 52 kvm med bra planlösning på ny ägare! Inbjudande hall med en hatthylla. Till vänster finns det hemtrevliga köket med vit köksinredning, spishäll/ugn, diskmaskin, kyl/frys och ett extra frysskåp, plats för matbord för trevliga middagar. Stort och ljust vardagsrum med ett snyggt parkettgolv, utgång till den stora och snygga inglasade balkongen med fin utsikt över området. Sovrum med 4 garderober. Badrum med dusch. En inre reparationsfond finns på hela 9.994 kr. Föreningens fina bastuavdelning med ett stort relaxrum med matbord, tv, soffgrupp, duschrum och stor bastu finns på Kyrkogatan 32, och kan nyttjas av föreningens medlemmar. Lekpark sam en inhägnad hundrastgård alldeles i närheten. I närområdet finns skola och sjukhus. Promenadavstånd till såväl bensinstation, skola, gamla centrum samt Österledens handelsområde. Inte långt till Kiruna nya centrum. Varmt välkomna på visningarna!

  • Balkong
Auroravägen 5, Lombolo, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Auroravägen 5

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun
1 895 000 kr
135 + 24 m²
5 rum
358 m² tomt

BUDGIVNING PÅGÅR. Välkomna till Auroravägen 5 och detta mycket fina parhus i bra ytterläge som passar utmärkt för de som söker ett hem med närhet till såväl skola och matbutik som till skid- och skoterspår. På framsidan av huset finns en trevlig stor altan där solen skiner mellan ca kl. 10:00-19:00. Huset har en bra planlösning med totalt 4 sovrum, 1 vardagsrum samt ett hemtrevligt kök. Garage och ett förråd på framsidan av huset. På baksidan finns en lekstuga. Inbjudande hall. Från hallen kommer ni direkt in i det rymliga och snygga köket med vit köksinredning, kyl/frys, induktionshäll och diskmaskin. Vägg i vägg med köket finns tvättstugan med tvättmaskin. På entréplan hittar ni också ett wc, ett förråd under trappen, ett sovrum samt det ljusa och stora vardagsrummet som har utgång till baksidan. En trappa upp finns en övre hall och 3 sovrum i bra storlek varav 2 med garderober. Fräscht badrum som renoverades 2023 med dusch och duschväggar, ingång till den mysiga bastun. Ca 1,5 km gångavstånd till skola, matvarubutik och pizzeria. Skidspår och skoterled "runt knuten". Missa inte chansen att förvärva detta hus, vi ses på visningarna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAT!

  • Uteplats
Ringvägen 9, Jägarområdet, Kiruna kommun

Ringvägen 9

Radhus
Jägarområdet, Kiruna kommun
1 695 000 kr
96 + 48 m²
4 rum
326 m² tomt

FÖRANMÄLAN KRÄVS FÖR VISNING MÅNDAG 8 APRIL KL 17:00-17:30. ANMÄL ER VIA www.jnf.se. På Ringvägen 9 väntar detta trevliga radhus i 1-plan med souterrängkällare på nya ägare! På entréplan kliver man först in i groventrén för avhängning och förvaring, som leder vidare till den nedre hallen med ingång till varmgaraget. Här finns ett sovrum i bra storlek. Bastu med dusch utanför, där man kan man koppla av kalla dagar. Tvättstuga/wc med både tvättmaskin och torktumlare och en relaxavdelning. En halv trappa upp är utgången till den vindskyddade uteplatsen på baksidan, som är perfekt för grillkvällar i goda vänners lag. En friggebod för förvaring finns också. Övre plan har en övre hall som leder till alla rum. 2 sovrum i bra storlek, båda med inbyggda garderober. Här finns ytterligare ett rum som idag används som sovrum, med en inbyggd skjutdörrsgarderob. Badrum direkt utanför ena sovrummet. Matplatsen och det hemtrevliga köket är öppet och rymligt, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp. Köket har svart köksinredning och en snygg fondtapet, inbyggd ugn samt mikro, fullstor kyl och frys, köksö med integrerad diskmaskin och induktionshäll med en snygg fläktkåpa över. Från matplatsen finns utgången till balkongen i sydostligt läge. Läget ger dig närhet till sjukhuset, skolor/förskolor och det är inte långt till Kirunas nya centrum. Detta är en hus som det är lätt att trivas i, missa inte visningarna, hjärtligt välkomna! HUSET ÄR FÖRHANDSBESIKTAD.

  • Balkong
Porfyrvägen 20, Luossavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Porfyrvägen 20

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/4
5 017 kr/mån
15 076 kr/m²

Varmt välkomna till Porfyrvägen 20, bv, och denna charmiga och fina 3:a om 66 kvm. Lägenheten har snygga ytskikt och erbjuder ett fint ljusinsläpp. Inbjudande hall, till vänster finns det hemtrevliga och fräscha köket som helrenoverades 2022 med vit köksinredning, kyl/frys, frysbox, induktionshäll/ugn och en integrerad diskmaskin. Badrum med dusch. En toppmatad tvättmaskin finns installerad och ingår i köpet. Två sovrum, det ena med ingång till den praktiska klädkammaren. Rymligt och ljust vardagsrum som utgång till den mysiga balkongen som erbjuder en fin utsikt mot Luossabacken. Trivsamt område med närhet till naturen. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Inte långt till livsmedelsbutik, skola, daghem, pizzeria/grill. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet, vi ses på visningarna!

Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1, Luossavaara, Kiruna kommun

Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
540 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 760 kr/mån
26 341 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR VISNING. Varmt välkomna till denna mysiga 1:a om 20,5 kvm på Hjalmar Lundbohmsvägen 83 A, vån 1. En perfekt student- eller övernattningslägenhet eller för den som vill bo lite mindre. Hall med ett praktiskt klinkergolv samt upphängning och högskåp, en köksdel som har vit köksinredning, ett kylskåp, diskbänk med diskho och 2 kokplattor. Badrum med dusch och ett väggfast högskåp. Allrummet har ett fint ljusinsläpp, en garderob ingår i köpet. Utgång till den mycket snygga inglasade balkongen. Omtyckt förening som har välhållen ekonomi. Trivsamt område med närhet till skola, förskola, matbutik och pizzeria. Elljusspår/skidspår/skoterled ett stenkast bort, slalombacken finns på gångavstånd. Här är det lätt att trivas! Vi ses på visningarna!

  • Balkong
Puoltsa 1106, Puoltsa, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Puoltsa 1106

Villa
Puoltsa, Kiruna kommun
1 795 000 kr
80 + 19 m²
3 rum
2 088 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING! Välkommen till detta fristående hus i Puoltsa, ca 28 kilometer från Kiruna efter Nikkaluokta vägen. Söker Du lugn och ro, fiske ,fjäll och naturupplevelser utöver det vanliga, då är detta ett självklart alternativ av åretrunt boende. Huset rymmer två sovrum och kök med stor braskamin samt ett allrum och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare ingår i priset. På gården finns även en gäststuga med indragen el och värme samt en vedbod/ förråd. Boyta är ca 90 kvm och tomten är rejäla 2 088kvm. Inte långt ifrån huset rinner den mäktiga Kalixälven och det finns även en mysig sandstrand endast 10 minuters promenad bort. Missa inte chansen att förvärva detta fina objekt, anmäl Er till visning nu, Huset är förhandsbesiktat! VÄGBESKRIVNING TILL FASTIGHETEN: TA VÄG 870 MOT NIKKALUOKTA OCH KÖR CA 27 KM. NÄR NI KOMMER TILL VÄGSKYLT: PUOLTSA , FORTSÄTTER NI RAKT FRAM CA 1 KM. DÄR, TILL VÄNSTER SER NI VÅR "TILL SALU" SKYLT OCH EN SKYLT MED EN GUL SMILEY, SVÄNG AV OCH FORTSÄTT RAKT FRAM CA 100 M. PÅ VÄNSTER SIDA HAR NI FASTIGHETEN.

Drottninggatan 6-8A, Centrum, Arjeplogs kommun

Drottninggatan 6-8A

Övrigt
Centrum, Arjeplogs kommun
11 850 000 kr
2 460 m² tomt

Nu har ni chansen att slå på stort, mitt i centrala Arjeplog! Här kan vi stolt presentera fastigheten ARJEPLOG JÄRVEN 4 med totalt 17 stycken lägenheter, 1 restaurang, kontor och lokaler. I och med fastighetens centrala och gemytliga läge med samhällsservice bara några meter från byggnaden finns alla förutsättningar för en lyckad investering och fortsatt utveckling. Byggnaden innefattar totalt 17 lägenheter med storleksfördelningen 2st 2rok (60,3 kvm), 12st 3rok (70,3-82,0 kvm), 2st 4rok (87,5 kvm) och 1st 5rok (178,5 kvm). Utöver lägenheterna finns ytor som lokaler, kontor och restarurang motionsrum/solarium och mer. Lägenheterna samt övrig uthyrningsbar yta har varit attraktiva och beläggningen har varit näst intill full sedan byggåret 1991. Fungerande hiss finns i trapphus från markplan till vindsförråd. Hyresgäster för både lägenheter, lokal och restaurang betalar elen separat utöver hyra efter förbrukning via eget elabonnemang. Värme och varmvatten ingår i hyran. Alla lägenheter har ett eget vindsförråd. Matförråd finns på vindan, med avstängd kylanläggning. Just nu bevaras endast torrvaror i detta utrymme. Till fastigheten finns en generös parkeringsyta. Kostnad för parkering ligger idag på 50 kr/månad, el tillkommer för nyttjande av motorvärmarstolpe efter förbrukning. Parkering är idag en separat överenskommelse efter behov. På fastigheten finns en fristående komplementbyggnad som innefattar tvättstuga, soprum, cykelförråd, och ett förråd som restaurangen nyttjar. Denna fastighet lämpar sig perfekt för dig som söker ett investeringsobjekt i ett högattraktivt område och där ni vill fortsätta förädla denna välskötta fastighet. Arjeplogs kommun har ca 2 800 invånare och är mest känd för sin fantastiska natur och fjällmiljö. Arjeplog är ett populärt resmål både för nationella och internationella turister året om och närmaste flygplats ligger ca 60 minuters bilfärd ifrån fastigheten. Denna fastighet lämpar sig till lokala, nationella och internationella investerare. Fastigheten genererar hyresintäkter på 1 889 046 SEK/år. Driftkostnaderna för fastigheten motsvarar 582 095 SEK/år. Kostnader för löpande underhåll och ev personalkostnader tillkommer. Seriösa spekulanter kan få tillgång till ännu mer detaljerad information samt upplysning om fastigheten. Dokument som energideklaration och OVK är utförd i linje med gällande regler och bestämmelser. Under fliken "filer/länkar" kan ni även ladda ned gällande detaljplan och ritningar för fastigheten. Ta chansen och satsa i Arjeplog & tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse eller övriga frågor/funderingar! Visningar kommer ske löpande efter intressenters efterfrågan.

Jullebovägen 38, Alttajärvi, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Jullebovägen 38

Fritidshus
Alttajärvi, Kiruna kommun
1 495 000 kr
48 + 4 m²
3 rum
2 777 m² tomt

BUDGIVNING PÅGÅR! Varmt välkomna till Alttajärvi och detta kanonfina fritidshus, beläget på Jullebovägen 38. Det här är objektet för er som söker en egen plats i naturskönt område med minuter in till Kiruna centrum. Fritidshuset erbjuder en mysig planlösning med ett luftig vardagsrum som är utrustat med braskamin (ej i bruk), ett kök i bra storlek där ni hittar både induktionshäll, ugn och kyl/frys,. Här finns även ett sovrum i bra storlek samt en sovalkov, en stor toalett som är utrustad med dusch, tvättmaskin och förbränningstoalett. Från dag ett kommer ni kunna koppla av och njuta av bekvämligheter som indraget vatten och el! Läget på fastigheten är fantastiskt vackert med utsikt över sjön, som erbjuder fina fiskemöjligheter, fin sik, abborre och t.o.m laxöring. En stor altan med tak på framsidan gör att man kan njuta av utsikten oavsett väder. På tomten finns förutom huvudbyggnaden även ett stort förråd samt ett båthus med anliggande brygga och tomten med sin storlek erbjuder möjlighet att bygga ytterligare komplementbyggnad, varför inte en bastu? Det här fritidshuset får Ni inte missa, anmäl er till visning redan nu!

Visar alla 9