Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svärdsliljegatan 11C, Gideonsberg, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 11C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 478 kr/mån
22 547 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och modern lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett hem i mycket gott skick där det bara är att flytta in. På Gideonsberg bor du nära naturen och med Stenby handelsområde ett stenkast från lägenheten. Dessutom ligger Mälaren och Västerås City en cykeltur bort. Här finns det fina grönområden, perfekt för mysiga promenader. Ett perfekt läge för ett ungt par!

  • Balkong
Rekylgatan 31, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 31

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 301 kr/mån
14 407 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och modern lägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en ljus och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett trevligt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är stort, modernt och ljust med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på mycket ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Badrummet är fräscht och har kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet . Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen. Lägenheten är attraktivt belägen i stabil förening med god ekonomi på populära Haga. Här bor du i ett lugnt område med närhet till mataffär, grönområden och allmänna kommunikationer med bekvämt cykelavstånd till Västerås city.

  • Balkong
Sörsylta 4, Sörsylta, Köpings kommun

Sörsylta 4

Gård/Skog
Sörsylta, Köpings kommun
7 995 000 kr
170 + 110 m²
7 rum
5,5 ha tomt

Välkommen till Sörsylta 4, en fantastisk hästgård ett stenkast ifrån Strömsholm! Denna charmiga egendom erbjuder allt som behövs för att leva ut din passion för hästar och njuta av den fridfulla omgivningen. Stig in i detta rymliga boningshus om 170 + 110 kvadratmeter och låt dig omslutas av hemtrevnad. Med 7 rum och kök finns gott om plats för familjen och gäster. Det trevligt renoverade köket öppnar upp till ett härligt uterum där du kan avnjuta din morgonkaffe medan du blickar ut över de grönskande hästhagarna. På fastigheten finns även ett separat hus om 80 kvadratmeter, perfekt för att hyras ut och generera extra inkomst eller för att användas som gäststuga för vänner och släktingar. Det väl tilltagna stallet rymmer väl tilltagna 8 boxar och erbjuder gott om utrymme för förvaring av utrustning och foder. Med 5 hektar betesmark, en belyst ridbana och fina ridvägar har du alla möjligheter att njuta av livet på landet. Sörsylta 4 erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina hästrelaterade drömmar samtidigt som du lever det lantliga livet på bästa möjliga sätt, Stockholm når du på ungefär 1 timmes bilfärd. På 25 minuters resa med bil når du både Västerås och Eskilstuna. Missa inte chansen att äga denna fantastiska hästgård! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Rösegårdsgatan 92, Skälby, Västerås kommun

Rösegårdsgatan 92

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 995 000 kr
132 m²
5 rum
192 m² tomt

I ett populärt kvarter på Skälby finner ni detta rymliga radhus om 132 välplanerade kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Här finns bland annat ett stort inglasat uterum, fräscha ytskikt, stilrent och smakfullt renoverad badrum samt en wc- perfekt för den stora familjen. I detta familjevänliga område finner ni lekplatser och bollplaner rakt utanför dörren. Närhet till skola, busshållsplats, stort köpcentrum och fina promenadvägar i naturen. Härifrån tar en pendlare sig snabbt ut till E18. De 132 kvadratmetrarna fördelar sig över en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade uteplatsen samt trädgården. I entréplan finner vi även ett rymligt kök med palts för större matgrupp, en toalett och en tvättstuga. Tar vi trappan upp till husets övre plan finner vi 4 rymliga sovrum, ett stilrent helkaklat badrum samt en klädkammare och garderob. Från det ena sovrummet nås den stora inglasade balkongen. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget med busshållsplats som ligger inom gångavstånd och Erikslund Shoppingcenter finns en promenad bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Lillhamragatan 22, Lillhamra, Västerås kommun

Lillhamragatan 22

Villa
Lillhamra, Västerås kommun
6 195 000 kr
150 + 8 m²
7 rum
445 m² tomt

Välkommen till drömhuset på populära och barnvänliga Lillhamra! Detta fantastiska tvåplanshus, byggt år 2015, erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och familjevänlig funktionalitet. Med sina generösa 150 kvadratmeter och sju rum och kök är detta hemmet som du alltid drömt om. Stig in genom entrén och möts av en stilren och smakfullt renoverad köksmiljö. Här får du njuta av att laga mat i ett kök utrustat med en praktisk köksö och gott om plats för matlagning och social samvaro. Det öppna planlösningen leder dig vidare till det rymliga vardagsrummet där ljuset strömmar in och skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsmys och underhållning. På entréplan finner du även ett stort sovrum, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Det helkaklade badrummet är en oas av avkoppling med badkar och eleganta inredning. Intill ligger tvättstugan komplett med tvättmaskin och torktumlare för enkel och bekväm hantering av hushållssysslor. Övre plan bjuder på ännu mer utrymme och komfort med ett härligt allrum och fyra mysiga sovrum. Ett av sovrummen har förvandlats till en fantastisk walk-in closet, perfekt för den modeintresserade. Det andra helkaklade badrummet på detta plan är utrustat med en rymlig dusch och moderna bekvämligheter. Ute på fastigheten väntar en trädgård som bjuder in till avkoppling. Det inglasade uterummet med kamin är en perfekt plats för mysiga kvällar med familj och vänner, oavsett väder. Det stora trädäcket är en idealisk plats för sommarens grillkvällar och soliga dagar. Som ett extra bonus finns det även ett trädgårdsförråd för förvaring av trädgårdsredskap samt en exklusiv bastu och dusch där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Detta är helt enkelt ett hem som har allt – plats, stil och funktion. Missa inte chansen att få äga detta fantastiska hus i hjärtat av Lillhamra!

  • Uteplats
Föreningsgatan 8, Blåsbo, Västerås kommun

Föreningsgatan 8

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
1 095 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2
2 836 kr/mån
26 071 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta , en pärla belägen i det eftertraktade området Blåsbo, endast en kort promenad från Västerås pulserande citykärna och Mälardalens Universitet. Denna lägenhet är en tidskapsel som förtrollar med sina välbevarade originaldetaljer, vilket skapar en unik och värmande atmosfär som är svår att finna någon annanstans. När du stiger in i denna ljusa och välplanerade bostad möts du av en känsla av autenticitet och historia. Köket, som är hjärtat i denna bostad, är en sann retrodröm med funktionella lösningar som speglar en svunnen tid, samtidigt som det möter dagens behov av bekvämlighet. Längre in i lägenheten finner du vardagsrummet vars layout erbjuder flexibilitet och funktionalitet. Här kan du enkelt möblera för att få plats med både soffa och säng samt inreda med dina finaste inredningsdetaljer i den platsbyggda bokhyllan. Från vardagsrummet når du balkongen, en lugn oas i stadsmiljö med förmiddagssol. Denna bostad är perfekt för dig som uppskattar det lugn och harmoni, men också värderar närheten till stadens utbud och liv. Inom gångavstånd finner du allt du kan önska - från mysiga caféer och butiker till kulturella institutioner och grönområden. Mälardalens Universitet ligger bara ett stenkast bort, vilket gör lägenheten idealisk för studenter eller akademiker som söker ett hem fyllt av karaktär och inspiration.

  • Plus
  • Balkong
Malmvägen 5, Munga, Västerås kommun
  • Lör 20 apr kl 11:30

Malmvägen 5

Fritidshus
Munga, Västerås kommun
750 000 kr
30 m²
2 rum
1 907 m² tomt

Charmigt fritidshus med karaktär och en generös tomt, högt belägen med utsikt över de grönskande omgivningarna. Tidstypiska detaljer bidrar till en rogivande känsla och möjlighet att skapa ett drömboende utöver det vanliga. Byggnaden utgörs av en rymlig sällskapsdel med öppen spis och en separat sovdel. Vidare ett charmigt kök och stor altan med plats för utomhusmöblemang. Därtill ett utedass med förbränningstoalett. Fastighetens läge är sagolikt beläget med utsikt över grönskande omgivningar. Inom gångavstånd nås badplats, fotbollsplan, utegym, boulebana och med en biltur om drygt tjugo minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Möjlighet att hyra båtplats vid Mungasjön finns. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är inte betald. Fiber finns framdraget till tomtgräns.

  • Plus
Nicksborgsvägen 8B, Barkarö, Västerås kommun

Nicksborgsvägen 8B

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
3 195 000 kr
112 m²
5 rum
5 000 kr/mån
28 527 kr/m²

I populära och trivsamma Barkarö finner du detta moderna radhus om 112 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden erbjuder bland annat uteplats med fin trädgårdstomt och härliga soltimmar, balkong från master bedroom, parkering direkt utanför dörren samt gott om förvaring i förråd! Innanför dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i klädkammare och till vänster ett stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matgrupp. Vidare in når du ett luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt utgång till altan och trädgård. På nedre plan finns även ett stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. En trappa upp möts du av ett ljust och trevligt allrum, tre rymliga och trivsamma sovrum med gott om förvaring där ena sovrummet även har utgång till en mysig balkong. Här finner du även ett till helkaklat badrum i tidlösa kulörer. Här bor man i barnvänliga och trivsamma kvarter med närhet till bland annat förskola, skola samt goda kommunikationer! Kontakta ansvarig mäklare Johannes Udd för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Blomstergatan 24, Gideonsberg, Västerås kommun

Blomstergatan 24

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 104 kr/mån
20 821 kr/m²

Välkommen till en stilren gaveltrea på Gideonsberg i Västerås! Denna underbara lägenhet på andra våningen av tre bjuder in till ett bekvämt och modernt boende med en yta om 67 kvadratmeter. Stig in i detta smakfullt inredda hem och låt dig omfamnas av dess charm. Köket är en hörnsten i denna bostad, renoverat 2022, och utstrålar modern elegans med sina stilrena ytor och smarta förvaringslösningar. Här blir matlagningen en fröjd och umgänget runt köksön blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet välkomnar dig med ljus från två väderstreck och bjuder in till avkoppling och social samvaro. Utanför väntar en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen med en kopp kaffe eller en god bok. Lägenheten erbjuder även två generösa sovrum, perfekta för en god natts sömn. Badrummet är en fröjd för ögat med sin moderna design och bekväma dusch, renoverat 2021, som gör varje morgon till en fräsch start på dagen. Denna pärla på Gideonsberg har också mycket att erbjuda utanför dess väggar. Med närhet till grönområden kan du njuta av sköna promenader eller löpturer i naturen. Matbutiker, skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Dessutom är det bara ett kort cykelavstånd till Västerås City där du hittar ett rikt utbud av shopping, restauranger och kultur. Missa inte chansen att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dig förtrollas av allt som detta boende har att erbjuda!

Kumlagatan 16, Malmaberg, Västerås kommun
  • Idag kl 17:00

Kumlagatan 16

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
3 195 000 kr
96 + 20 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkommen till detta charmiga friliggande hus beläget på eftertraktade Odensvi/Malmaberg i Västerås. Med en perfekt kombination av rymlighet, komfort och bekvämlighet är detta hemmet du har drömt om. Byggt år 1959 och omfattande totalt 96+20 kvadratmeter, erbjuder detta hem en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje rum. Vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare till den ljusa och rymliga matplatsen, perfekt för familjemiddagar och sammankomster. Det tillhörande köket är omsorgsfullt utformat med moderna bekvämligheter och generös arbetsyta. Ett nyrenoverat och exklusivt badrum är en fröjd för ögat och erbjuder en plats för avkoppling och lyx i vardagen. Dessutom finns en praktisk gästtoalett för extra bekvämlighet. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap, perfekt för mysiga kvällar eller filmkvällar med familjen. Huset rymmer även tre mysiga sovrum där du kan dra dig tillbaka och koppla av i lugn och ro. Med en total tomtarea på 676 kvadratmeter är trädgården lättskött och erbjuder generösa gräsytor samt fullständig insynsskyddad miljö där du kan njuta av sommarkvällarna i privatlivets frid. Läget i området är bra med närhet till skolor, förskolor, sjukhuset och Västerås City, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och par som söker en bekväm och centralt belägen bostad.

  • Plus
Stångjärnsgatan 173, Bäckby, Västerås kommun

Stångjärnsgatan 173

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
1 895 000 kr
125 m²
4 rum
159 m² tomt

På Stångjärnsgatan 173 erbjuds detta trivsamma radhus i två plan på en insynsskyddad tomt med ett utmärkt läge i lugnt och barnvänligt område. Bostaden erbjuder 125 välplanerade kvadratmeter med en social sällskapsdel, ett fullt utrustat kök med utgång till den inbjudande altanen, ett generöst sovrum samt gäst-wc och separat tvättstuga på nedre plan. En trappa upp finns ett stort sällskapsrum, två rymliga sovrum, samt ett badrum med dusch. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i klädkammare samt en separat byggnad på tomten vilken med fördel kan användas som kontor, gästrum, tonårsrum eller förråd. Till bostaden hör en lättskött tomt som lämpar sig för lek, trädgårdspyssel och sociala aktiviteter. Alldeles i närheten av huset har du ett garage i länga samt en egen parkeringsplats. Här kommer du att ingå i en välskött samfällighetsförening med god ekonomi. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till all tänkbar service, matbutiker, restauranger, goda kommunikationer samt flertalet förskolor och skolor. Med en kort cykeltur nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Grönskande omgivningar gör det till ett trivsamt läge med trevliga promenadstråk och motionsspår. Här har du även närhet till Erikslunds handelsområde där du hittar flertalet restauranger och all service du behöver.

  • Plus
Utanbygatan 6J, Herrgärdet, Västerås kommun

Utanbygatan 6J

Lägenhet
Herrgärdet, Västerås kommun
4 795 000 kr
155 m²
7 rum
vån 2/2
8 093 kr/mån
30 935 kr/m²

Välkommen till Utanbygatan 6J, där drömmar om det perfekta boendet blir verklighet! Denna otroliga etagelägenhet om 155 kvm är en sällsynt pärla i Västerås, och den erbjuder en oöverträffad kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med 7 rum och kök, som består av 5 generösa sovrum, ett kök i toppskick, ett vardagsrum, ett mysigt allrum med synliga takbalkar och två helkaklade badrum får du en bostad som känns rymlig och inbjudande från första ögonblicket. Brf Hubert-Konrad är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller en mysig och insynsskyddad innergård för de boende. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjesliv. Välkomna på visning.

Sjömärkesgatan 6A, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 875 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
5 571 kr/mån
37 829 kr/m²

Välkommen till din nyproducerade lägenhet på Lillåudden i Västerås, där modern elegans möter bekvämlighet och känslan av nytt i perfekt harmoni. Denna splitternya bostad, med 76 välplanerade kvadratmeter, erbjuder det bästa av både stil och funktionalitet. Stig in och upptäck ett hem som genomsyras av genomtänkt design och högkvalitativa materialval. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar, med en generös balkong som fångar kvällssolens sista strålar. Här är det lätt att skapa minnen och njuta av vardagens guldkanter. Det stilrena köket från Marbodal är en äkta pärla för den kulinariskt intresserade, med grå toner som ger en känsla av modern elegans. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge, och den sydvästvända balkongen, nås direkt från köket, bjuder in till avkoppling med utsikt över den trivsamma innergården. Njut av lyxen av ett helkaklat badrum, komplett med både dusch, tvättmaskin och torktumlare – allt för din bekvämlighet och livsstil. Sovrummen är fridfulla oaser där du kan dra dig tillbaka och ladda upp inför kommande dagar, och det ena sovrummet är dessutom utrustat med en praktisk walk-in closet för förvaring och organisering. Läget är oslagbart – med närhet till Mälaren och grönområden är det lätt att leva det aktiva utelivet. Njut av promenader längs vattnet eller koppla av på någon av de närliggande restaurangerna. Här finns allt du behöver för en livsstil i balans mellan stadspuls och naturnära lugn. Sammanfattningsvis erbjuder denna nya, exklusiva bostad en lyxig livsstil i en av Västerås mest eftertraktade områden. Ge dig själv förmånen att bo i en bostad som inte bara är ett hem, utan en destination för lycka och harmoni. Välkommen hem till Lillåudden!

  • Hiss
Rekylgatan 21A, Västerås, Västerås kommun

Rekylgatan 21A

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
950 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 282 kr/mån
13 287 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea om 71,5 kvadratmeter. Med lite kärlek och omtanke har lägenheten alla förutsättningar att bli ett optimalt hem till dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Lägenheten har visst renoveringsbehov, vilket ger er chansen att skapa exakt det boende ni vill ha. Trivsam lägenhet med bland annat rymligt kök med plats för matbord och två sovrum med inbyggda garderober. Här finns även ett luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp med utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot grönskande omgivningar. Lägenheten är attraktivt belägen i stabil förening med god ekonomi på populära Haga. Här bor du i ett lugnt område med närhet till mataffär, grönområden och allmänna kommunikationer med bekvämt cykelavstånd till Västerås city.

  • Balkong
Bomansgatan 28B, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Bomansgatan 28B

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 831 kr/mån
25 644 kr/m²

Varmt välkomna till Bomansgatan 28B och denna smakfulla tvåa om 50,5 kvadratmeter belägen högst upp i huset. Lägenheten fördelar sig över en ljus och välkomnande hall, ett nyligen renoverat badrum, rymligt och fräscht kök med ljusa köksluckor och plats för matbord, ljust vardagsrum med utgång till insynsskyddad balkong i soligt västerläge samt ett stort och inbjudande sovrum. Här bor du i populärt område i stabil förening med låg månadsavgift med närhet till högskolan, matbutik, allmänna kommunikationer samt citykärnan med dess full utbud av shopping, restauranger och nöjesliv.

  • Balkong
Johanneshöjden 2, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun

Johanneshöjden 2

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
3 995 000 kr
117 m²
4 rum
vån 16/16
6 500 kr/mån
34 145 kr/m²

Centralt i Västerås finns denna unika etagelägenhet som sträcker sig över våning 15 och 16 och erbjuder 117 välplanerade kvadratmeter. Därtill en generös takterrass och en inglasad balkong. Bostaden erbjuder tidsenliga materialval som i kombination med påkostade detaljer skapar ett hem att trivas i. Bostaden utgörs av en social planlösning på entréplan med ett öppet kök som erbjuder generösa arbetsytor. Vidare ett inbjudande sällskapsrum med öppen planlösning mot kök samt ett ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från sällskapsrummet nås den inglasade balkongen. Bostaden erbjuder även två rymliga badrum samt två rymliga sovrum varav det ena i dagsläget disponeras som walk-in closet. En trappa upp i bostaden finns ett trivsamt allrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Om behov finns är det möjligt att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en extra vägg. Här finns utgång till bostadens stora takterrass med vidsträckt utsikt. Bostaden har två separata ingångar på vardera våningsplan. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Centralt med direkt närhet till stadens fulla utbud, E18 samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tritongatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Tritongatan 3

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 695 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
4 835 kr/mån
34 592 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Öster mälarstrand, där modern elegans möter bekväm livsstil. Byggd år 2022, denna 49 kvadratmeter stora pärla erbjuder enastående kvalitet och design från golv till tak. När du kliver in möts du av en känsla av ljus och rymd, med genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. Det helkaklade badrummet erbjuder en lyxig dusch och bekvämligheten av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det moderna köket smälter sömlöst samman med det öppna vardagsrummet och är utformat för att inspirera till både matlagning och sociala stunder med vänner och familj. Stora fönster ramar in vacker utsikt och bjuder in naturligt ljus, medan utgången till den stora balkongen ger dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssol i en lugn och avslappnad miljö. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring, vilket gör det till en fristad för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Denna lägenhet erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil där komfort och stil går hand i hand. Ta chansen att uppleva det bästa av stadsliv vid Öster mälarstrand – boka din visning idag och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda.

  • Plus
  • Hiss
Utanbygatan 6H, Centralt, Västerås kommun

Utanbygatan 6H

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 050 000 kr
45,6 m²
1 rum
vån 1/2
4 255 kr/mån
23 026 kr/m²

Varmt välkommen till Utanbygatan 6H och denna trevliga etta om 45.6 kvadratmeter. Lägenheten är hemtrevlig med bevarad charm och lämnar väldigt lite att önska för dig som är på jakt efter ett första boende eller en övernattningslägenhet med ett mycket bra läge. Här erbjuds ett boende med en stor och rymlig hall med plats för byrå, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter, ett lättmöblerat och stort allrum med stora fönster, plats för soffa, säng och matbord och generösa sällskapsytor samt ett charmigt, ljust och klassiskt kök med plats för matbord. Här finns även ett vackert och fräscht badrum som renoverades 2023 med dusch, förberett för tvättmaskin och toalett. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjesliv. Välkomna på visning.

Kalkstensvägen 10, Västerås, Västerås kommun

Kalkstensvägen 10

Fritidshus
Västerås, Västerås kommun
750 000 kr
40 m²
1 rum
1 192 m² tomt

Charmigt fritidshus med karaktär och en generös tomt med utsikt över de grönskande omgivningarna. Tidstypiska detaljer bidrar till en rogivande känsla och möjlighet att skapa ett drömboende utöver det vanliga. Byggnaden utgörs av en rymlig sällskapsdel med kamin. Här finns det gott om utrymme för sällskapsmöblemang samt sovdel. Vidare finner vi ett charmigt kök med gott om utrymme för matplats. På framsidan finns en stor uteplats där du kan avnjuta förmiddagssolen. På tomten finns dels en mysig gäststuga med rymligt sovrum samt ett utrymme med separett. På den bakre delen av tomen finns det ännu en byggnad som kan användas som snickarbod eller till förvaring. Fastigheten är sagolikt beläget med utsikt över grönskande omgivningar. Inom gångavstånd nås badplats, fotbollsplan och med en biltur om drygt tjugo minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Anslutningsavgiften för kommunalt V/A är ej betald. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Furugatan 1a, Västerås, Västerås kommun

Furugatan 1a

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
995 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 280 kr/mån
20 101 kr/m²

Denna underbara gavellägenhet på 49,5 kvadratmeter är den perfekta harmoniska platsen för dig att kalla hem. Här finner du allt du behöver för ett bekvämt och stilrent boende. Två rum och kök ger dig gott om plats att skapa din egen oas. Ett rymligt sovrum ger dig möjlighet att njuta av en god natts sömn, medan klädkammaren i hallen gör det enkelt att organisera dina kläder och skor. Det ljusa och rymliga köket är perfekt för matlagning och umgänge. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av härliga måltider med dina nära och kära. Köket är utformat för att göra din matlagning till en ren fröjd. Badrummet är stilrent och modernt, med vackert kakel och klinkers. Här kan du koppla av och vårda dig själv efter en lång dag. Vardagsrummet är ljust och rymligt och en riktig pärla i denna lägenhet är den insynsskyddade balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Perfekt för att ta en kopp kaffe eller varför inte en skön stund med en bok? Lägenheten är en del av en stabil och välskött bostadsrättsförening, vilket ger dig trygghet och långsiktig stabilitet. Här kan du känna dig som en del av en gemenskap samtidigt som du har ditt eget privata utrymme. Sammanfattningsvis, denna lägenhet är ett idealiskt boende för dig som söker en kombination av praktiskt och modernt boende i en eftertraktad del av Västerås. Med alla dessa fantastiska egenskaper och dess läge på Haga, kan du inte missa chansen att göra detta till ditt nya hem! Boka en visning och upplev detta fantastiska boende själv. Välkommen hem!

  • Plus
Drottninggatan 38K, Lustigkulla, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 38K

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 495 000 kr
92,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
5 987 kr/mån
26 973 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om tre rum och kök med radhuskänsla belägen på eftertraktade Lustigkulla med insynsskyddad plats i området och med panoramavy ner mot Svartådalen! Med en yta på 92,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Det stilrena och ljusa köket blir hjärtat i ditt nya hem. Med moderna vitvaror och generösa arbetsytor är det en fröjd att tillaga måltider här. Den inglasade balkongen förlänger kökets utrymme och bjuder in till avkoppling med sin sköna atmosfär och njutbara eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att bjuda in vänner och familj för sociala sammanhang eller bara för att koppla av efter en lång dag. Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus blir detta en plats där du gärna spenderar tid. Det moderna och stilrena badrummet är utrustat med både dusch, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig bekvämlighet och praktiska lösningar för din vardag. Lägenheten erbjuder även två sovrum samt ett extra rum som kan användas exempelvis som kontor, sovrum eller klädkammare, vilket ger dig gott om utrymme för arbete hemma, avkoppling eller förvaring. I lägenhetens entréplan finns även ett stort och rymligt förråd. Denna bostadsrätt är belägen i en stabil förening, vilket ger dig trygghet och långsiktighet i ditt boende. Med närhet till stadens puls och samtidigt en känsla av lugn och trivsel är detta en unik möjlighet att skapa ditt drömboende på Lustigkulla. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer därtill – kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

Kromslingan 2D, null, Örebro kommun

Kromslingan 2D

Radhus
Örebro kommun
2 285 000 kr
117 m²
5 rum
4 813 kr/mån
19 530 kr/m²

12 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Detta tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober Här kommer du bo i ett lantligt läge med ängsmark som närmsta granne. Samtidigt som det i närheten finns bra kommunikationer, tillgång till matbutik, skolor för alla åldrar och en nybyggd förskola. Varje hus kommer att få en varsin laddbox installerad vid sin uppfart där det kommer att finnas plats för två bilar parkerade och på taken har vi solceller. I Mosås, som ligger mitt emellan Örebro och Kumla finns både förskola och skola upp till femte klass. Marieberg som ligger 5 kilometer från området har även skola för sjätte klass. För de äldre barnen ligger Adolfsbergsskolan 5 kilometer bort med bra bussförbindelser. I närheten av tomten går bussar till Örebro och Kumla. Det tar 24 min med buss från Stormbacka hållplats till Örebro resecentrum och 22 min till Kumla resecentrum. Det planeras en ny busshållsplats på gatan utanför lagom till inflytt. E20 ligger bara 5 minuters bilresa från område som sedan kan ta dig till antingen Örebro eller Kumla på ca 13 min.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bofinksvägen 7, Råby, Västerås kommun

Bofinksvägen 7

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 480 kr/mån
12 422 kr/m²

Välkommen till denna hörnlägenhet om 64 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt boende. Stora fönsterpartier bidrar till härligt ljusinsläpp och det oslagbara läget med närhet till centrala Västerås lämnar lite att önska. Ett bra boende i en stabil förening med god ekonomi. Det första du möts av är en rymlig och ljus hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är ljust och utrustat med häll, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på mycket ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Stort badrum utrustad med toalett, badkar, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin. Från köket når du den inglasade balkongen som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. På balkongen kan du avnjuta eftermiddags- och kvällssol. Här bor du på ett attraktivt område med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda. Erikslunds Shoppingcenter ligger tio minuter bort och Västerås city finns en kort bilresa från bostaden. Kontakta ansvarig mäklare Oskar Johansson för mer information.

  • Balkong
Vetterslundsgatan 18, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 18

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
1 295 000 kr
125 m²
5 rum
vån 3/3
8 521 kr/mån
10 360 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet om 125 kvadratmeter högst upp i huset med en trevlig inglasad balkong med markis i söderläge. Lägenheten består utav fem rum och kök där du finner fyra stycken väldisponerade sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett välutrustat kök med matplats, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område med närhet till allt du behöver för att kunna trivas väl, såsom mataffär, motionsspår osv. Föreningen Vetterslund är en stabil förening med god ekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Balkong
Saltholmsvägen 22, Kvicksund, Västerås kommun

Saltholmsvägen 22

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
3 423 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt fritidshus med närhet till Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar! Vi presenterar stolt detta underbara fritidshus på Saltholmsvägen 22, som erbjuder en perfekt kombination av boende och avkoppling i natursköna omgivningar. Med en boarea om cirka 40 kvadratmeter samt ytterligare en separat stuga om cirka 20 kvadratmeter är detta hus en perfekt plats att njuta av din fritid. Denna fastighet erbjuder också en fantastisk utomhusmiljö. Den trevliga trädgårdstomten sträcker sig över hela 3 423 kvadratmeter och pryds av ett växthus, bärbuskar och syréner. Förutom den fridfulla miljön på land har du också enkel tillgång till Mälaren. Utforska vattensportmöjligheter, njut av avkopplande fiske eller ta båten på en lugn tur. Detta fritidshus erbjuder dig möjligheten att leva nära naturen och dra nytta av de natursköna omgivningarna.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 32