Croisette Svedala

Croisette Svedala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Törnskatevägen 21, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Törnskatevägen 21

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Svedala
3 995 000 kr
121 m²
4 rum
732 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta enplansvilla med optimalt läge och bekvämligheter som passar hela familjen. Här finner du ett stort uterum, garage, solpaneler och en välskött tomt med västerläge för maximal solinstrålning. Interiört erbjuder huset tre sovrum, badrum, gäst-wc, öppet kök mot vardagsrummet samt grovkök. Den mysiga braskaminen sätter pricken över i:et för ditt nya hem. Trädgård med lusthus och växthus. Mycket bra läge gränsande till grönområde och åkrar.

  • Energieffektiv
Östergatan 24, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Östergatan 24

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Svedala
2 450 000 kr
120 + 6 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Belägen i den pittoreska orten Anderslöv, med både charm och karaktär. Med en yta på cirka 120 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en familj att trivas och växa. Villan har även en oinredd vind som kan utnyttjas för ytterligare utrymme eller förvaring. Belägen på en generös tomt om 1044 kvadratmeter i söder- och västerläge. Detta ger möjlighet till soliga dagar och ljumma kvällar att njuta av trädgården och utomhuslivet. Ett fristående garage med god plats för förvaring på vinden.

Västra Gränsgatan 22, Skurup, Skurups kommun

Västra Gränsgatan 22

Villa
Skurup, Skurups kommun
Croisette Svedala
4 950 000 kr
157 + 60 m²
4 rum
956 m² tomt

Fräsch och modern villa i trevliga Skurup, uppförd 2003, bjuder in till ett harmoniskt och bekvämt boende. Med en boyta om 160 kvm fördelat på ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning, får du en social yta med bla stora fönsterpartier och högt i tak som ger rummet en ljus och luftig atmosfär. Här möts du även av en mysig braskamin, perfekt för kvällar i gott sällskap. Boendet erbjuder tre ljusa och rymliga sovrum, skapade för avkoppling och vila. Två helkaklade badrum, varav ett utrustat med bastu, bidrar till en lyxig och avslappnad atmosfär. Praktiskt placerad tvättstuga och ett integrerat garage ger bekvämlighet och extra utrymme för förvaring. Utomhus njuter du av en generös tomt om 956 kvm som sträcker sig i västerläge. En stor uppfart med plattor ger gott om parkeringsutrymme, och ett vackert trädäck längs med huset skapar en perfekt plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Det vinterbonade uterummet och den överbyggda uteplatsen gör det möjligt att njuta av trädgården året om. Denna villa utmärker sig genom sin höga standard på inredning och utrustning, vilket återspeglas i varje detalj. Med endast en ägare är bostaden välskött och välbevarad. Här ges du chansen att förvärva ett hem där varje element är noggrant utvalt för att skapa en trivsam och stilfull miljö.

Slåtterbalksgatan 59, Svedala, Svedala kommun
Slåtterbalksgatan 59, Svedala, Svedala kommun, bild 2
Slåtterbalksgatan 59, Svedala, Svedala kommun, bild 3

Slåtterbalksgatan 59

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Croisette Svedala
2 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
6 255 kr/mån
29 167 kr/m²

Tilltalande lägenhet uppförd 2017 på populära Åkerbruket i barnvänliga Svedala! Här väntar en härligt ljus och rymlig trea med genomgående ljusflöde, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt access till solig söderbalkong. Lägg därtill två rejäla sovrum och ett stort välutrustat badrum med egna tvättfaciliteter. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Barnvänligt med lekplats och stora grönytor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Svealandsgatan 4, Skurup, Skurups kommun

Södra Svealandsgatan 4

Villa
Skurup, Skurups kommun
Croisette Svedala
3 700 000 kr
129 + 32 m²
5 rum
884 m² tomt

Upptäck denna lättskötta 1-plans villa i vinkel med 129 kvm boyta och integrerat garage på 32 kvm, byggd år 2005. Boendet har ett välplanerat layout med bla ett stort vardagsrum med braskamin, 2-3 sovrum, ett rymligt kök, stort badrum och gäst-WC. Vattenburen golvvärme i hela huset. Utsikten från den trevliga tomten söder/väster läge är enastående. Trevligt beläget med närhet till centrum och tågförbindelserna som ger enkel åtkomst till såväl Malmö, Ystad som Köpenhamn.

Ängdalavägen 205, Höllviken, Vellinge kommun
Ängdalavägen 205, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Ängdalavägen 205, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Ängdalavägen 205

Gård/Skog
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Svedala
9 950 000 kr
281 + 32 m²
8 rum
5 404 m² tomt

Möjligheten att äga en rymlig bostad med ett fullutrustat häststall på ett expansivt område i Höllviken är här. Denna fastighet är perfekt för dig som drömmer om det goda livet på landet med närhet till allt du behöver. Bostaden om 281 kvadratmeter är rustikt inredd med attribut såsom blaputsade innerväggar, trä och klinkergolv och synliga takbjälkar. Gott om plats för social samvaro samtidigt som det inrymmer 5 sovrum. Stallet är utrustat med 3 bra boxar, stor skötselplats och sadelkammare. Högt i tak och fönster i varje box. 1 tunnland mark fördelad på trädgård samt hagar. Beläget i ett expansivt område i Höllviken, är du omgiven av vackra slättlandskap och har havet inom räckhåll. Här finns allt du behöver, inklusive butiker, restauranger och skolor.

  • Premium
Tryfjärilgatan 5, Erlandsdal, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Tryfjärilgatan 5

Villa
Erlandsdal, Svedala kommun
Croisette Svedala
5 195 000 kr
160 m²
6 rum
572 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa som utstrålar modern elegans och komfort. Byggd år 2003 med en yta på 160 kvm erbjuder denna bostad gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Villan är belägen i en lugn och eftertraktad omgivning. Den ljusa och luftiga interiören är präglad av smakfull design och högkvalitativa materialval. På bottenvåningen möts du av en välkomnande hall som leder in till det öppna och rymliga vardagsrummet och köket. Här finns gott om plats för både avkoppling och umgänge. Trädgården i söderläge med den generösa poolen på 4x8 meter, komplett med tak för att förlänga badsäsongen. Det stora öppningsbara glaspartiet mot trädgården och poolområdet öppnar upp bostaden och skapar en härlig förbindelse mellan inne- och utemiljön.

  • Plus
Krågeholmsvägen 194-3, Krågeholm, Svedala kommun

Krågeholmsvägen 194-3

Villa
Krågeholm, Svedala kommun
Croisette Svedala
3 975 000 kr
150 + 35 m²
5 rum
660 m² tomt

Charmig villa i vinkel i pittoreska Krågeholm med fantastiska natursköna omgivningar, ett generöst Ballingslövskök, fina sällskapsytor och ett härligt trädäck i solsäkert läge. Tre bra sovrum, helkaklat badrum och stort förråd med gästrum. Attribut såsom bla synliga takbjälkar och braskamin. Lantligt läge på cykelavstånd till Svedala centrum!

Östergatan 29, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Östergatan 29

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Svedala
4 295 000 kr
159 + 29 m²
5 rum
975 m² tomt

Varmt välkomna till denna tilltalande sekelskiftesdröm på centralt läge i mysiga Anderslöv! Här lockar massor av charm och karaktär såväl interiört som exteriört. Det vackra bostadshuset om 159 kvm boyta är fördelat på bla stort kök med eldstad, rymligt vardagsrum även här en braskamin, 3 sovrum, 2 badrum och stor tvättstuga. Den vackra nyrenoverade punsch-verandan är underbar och ger huset karaktär såväl invändigt som utvändigt. Utemiljön med härligt poolområde, pergola, utekök samt stor gräsmattetomt är ännu ett stort plus för fastigheten. Här ger möjligheten att bo i vackert hem på bra läge i mysig bymiljö med full service. Anderslöv är beläget med 3 mil/Malmö, 2 mil/Trelleborg, 3 mil/Ystad, 3,5 mil/Lund och 1,4 mil till Sturups flygplats.

  • Plus
Landsvägen 2200A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Landsvägen 2200A

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Svedala
1 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/2
5 489 kr/mån
20 567 kr/m²

Välkommen till denna påkostade etagelägenhet som erbjuder en oöverträffad livsstil i en nybyggd, högklassig bostad. Med sina 96 kvadratmeter, tre rymliga rum och kök samt generösa utomhusytor och en takterrass , är detta ditt drömhem. I denna lyxiga etagelägenhet har varje detalj noga planerats och utformats med fokus på kvalitet och elegans. Här finner du en modern och stilren inredning med högkvalitativa materialval och smarta lösningar som ger både komfort och funktionalitet. Köket är utrustat med toppmodern apparatur och erbjuder gott om plats för matlagning och umgänge. De rymliga och ljust upplysta rummen har generösa förvaringsmöjligheter och stilfulla ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. Stig ut på din egna takterrass och njut av en fantastisk utsikt. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis med utemöbler och gröna växter, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom har du din egen privata uteplats, perfekt för grillkvällar och soliga dagar. Den här bostaden har också förmånen att erbjuda en gemensam trädgård med ett fantastiskt poolområde. Slappna av vid poolen, ta ett uppfriskande dopp, eller njut av en fika. Detta är den ultimata platsen för avkoppling och gemenskap med grannarna.

  • Balkong
  • Uteplats
Västergatan 26, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Västergatan 26

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Svedala
3 500 000 kr
89 + 70 m²
4 rum
756 m² tomt

Vacker vitputsad 1,5 plans villa med bla högt i tak, rum i fil, spröjsade fönster, nytt kök och bad samt kamin. Välplanerad, luftig och ljus boyta om 89 kvm samt stor källare. Magisk utemiljö med gjuten pool omgärdad av trädäck, vacker pergola och gräsmatta. Mycket charmigt hem där gammal stil förenas med ny.

Krågeholmsvägen 86, Svedala, Svedala kommun

Krågeholmsvägen 86

Tomt
Svedala, Svedala kommun
Croisette Svedala
2 000 000 kr
1 420 m² tomt

Unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett lantligt boende med gång- och cykelavstånd till centrum! Här finns chansen att bygga ditt perfekta hem på en rymlig tomt om 1420 kvm, där du även har möjlighet att inkludera ett garage. Det bästa av allt är att bygglovet redan är beviljat, vilket betyder att du kan komma igång direkt med att förverkliga dina idéer. Denna fribyggartomt erbjuder en unik möjlighet då alla de kostsamma och tidskrävande processerna, såsom avstyckning och bygglov, redan är avklarade och betalda. Det innebär att du kan fokusera på att skapa ditt drömboende utan att behöva oroa dig för administrativa hinder. Det är viktigt att notera att även om bygglovet redan är klart, har det ännu inte skett något tekniskt samråd. Det innebär att du fortfarande har stora möjligheter att göra ändringar på husets utformning, storlek, planlösning och mycket mer. Här kan du verkligen få utlopp för din kreativitet och skapa ett boende som är helt anpassat efter dina behov och önskemål. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förverkliga din dröm om ett lantligt drömboende. Med ett beviljat bygglov och en tomt som väntar på att bli utformad efter dina önskemål, finns det inget som hindrar dig från att skapa din perfekta oas. Ta chansen och skapa ditt eget paradis på denna unika fribyggartomt.

Stävgatan 4, Skillinge, Simrishamns kommun

Stävgatan 4

Tomt
Skillinge, Simrishamns kommun
Croisette Svedala
1 095 000 kr
872 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på ypperligt läge på Österlen. Tomten säljes exklusivt med M.E REALTY Arkitektstudio som ger dig en ypperlig chans att förverkliga ett unikt arkitektritat hus på ett attraktivt läge. På www.merealty.se kan du skrolla bland studions spännande projekt Unik möjlighet att designa ditt eget hus på attraktivt läge.

Torggatan 2D, Bara, Svedala kommun

Torggatan 2D

Radhus
Bara, Svedala kommun
Croisette Svedala
2 995 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/2
7 955 kr/mån
24 958 kr/m²

På härligt läge i barnvänliga kvarter med närhet till barnomsorg, serviceutbud och kommunikationer presenterar vi detta synnerligen tilltalande bostadsrättsradhus i två väldisponerade plan, vars interiör förser oss med stil och finess. Här erbjuds bland annat generösa sällskapsytor på entréplan i form av en smakfull köksmiljö i vitt, fullt utrustat med kvalitativ maskinpark och läckra materialval samt trevliga allrumskvadrat, med access till lättskött uteplats med trädäck. Vidare finner vi tre bra sovrum och två rymliga badrum i helkaklat utförande samt bekvämligheter i form av separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt, stilrent och tilltalande hem i barnvänliga, expansiva Bara. Här bor du ett stenkast från utmärkt skolverksamhet och med den fantastiska naturen inpå knuten. Biluppställningsplats för två bilar framför huset. Värme och elabonnemang ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Tallbacksvägen 7, Kungshult, Eslövs kommun

Tallbacksvägen 7

Gård/Skog
Kungshult, Eslövs kommun
Croisette Svedala
15 500 000 kr
230 + 240 m²
6 rum
2,8 ha tomt

Strax utanför Eslöv och endast 12 km från Flyinge i natursköna Skåne presenterar vi denna fantastiska hästgård uppförd 2011 på generös fastighet om ca 3 ha, som bland annat stoltserar med ett modernt stall om 17 boxplatser integrerat med ridhus 21x42 med möjlighet att förlänga och dessutom inreda bostad eller kontor om totalt 240 kvm i två plan. Vackert boningshus i gedigen sten med delvis öppet i nock, flera sovrumsmöjligheter och stora sällskapsytor liksom kök i öppen planlösning. Huset har ett integrerat dubbelgarage och dessutom lyxigt poolhus om hela 160 kvm. Vidare erbjuds en utmärkt ridbana, flertalet hagar och longerhall. Stallet har tilltalande attribut såsom två sadelkammare, spolplattor, solceller, solarium och mycket annat som förenklar vardagens hästliv. Påkostad utemiljö med underbar medelhavskänsla där travertinbeklädda ytor ackompanjeras av imponerande palmer och vackra planteringar. Stor solcellsanläggning och värmepumpar medför låga driftskostnader. Unikt och exklusivt! Se gärna filmen: https://vimeo.com/user94737151/review/724762570/42133df0b6

Bjärshögsvägen 207-0, Bara, Svedala kommun

Bjärshögsvägen 207-0

Övrigt
Bara, Svedala kommun
Croisette Svedala
13 500 000 kr
66 m²
5 744 m² tomt

Möjlighet att förvärva en fastighet med goda inkomstmöjligheter. Kycklingslakteri förberett även för lammslakt. Bostadshus som kan hyras ut. Möjligheter för annan verksamhet./ Opportunity to acquire a property with good income opportunities. Incorporated chicken slaughterhouse.

  • Plus

Visar alla 16