Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Innövervägen 66, null, Piteå kommun
  • Budgivning pågår

Innövervägen 66

Gård/Skog
Piteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
110 m²
3 rum
36,8 ha tomt

Fastigheten är belägen på en lugn gata i Norrfjärden och på bekvämt pendlingsavstånd till Piteå och Luleå. Gården har anor från 1800-talet och erbjuder förutom det rymliga bostadshuset även dubbelgarage, härbre, äldre loge med tillhörande ladugårdsbyggnader samt förråd. Huvudbyggnaden i bottenplan utgörs av ett rymligt kök i öppen planlösning med ett allrum, här kan du sitta i gungstolen och ta igen dig efter att ha huggit björkved i den egna skogen för att se elden spraka i kaminen. Vardagsrummet med vacker stavparkett och fint ljusinsläpp rymmer med fördel både matsalsgrupp och soffgrupp för sociala stunder. Övervåningen är oinredd men för den händige finns stora möjligheter att utveckla sitt drömboende. Skogsbruksplan är upprättad och finns att tillgå samt besiktningsprotokoll och energideklaration,

  • Uteplats
Norra Furunäs 1, Harads, Bodens kommun

Norra Furunäs 1

Gård/Skog
Harads, Bodens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
130,1 ha tomt

Söker du lättillgänglig skogsmark och vacker utsikt? Då är den här fastigheten något för dig eftersom den utgörs av ett stort sammanhängande skifte om 126,2 ha varav 113,6 ha är produktiv skogsmark beläget längs väg 755, cirka 3,3 mil norr om Harads. Virkesförrådet uppgår till 6 470 m³sk med en årlig tillväxt om 298 m³sk med tall som det dominerande trädslaget följt av 22 % gran, resterande andel löv. Merparten av virkesförrådet finns i huggningsklasserna G1-S2 med en relativt jämn åldersfördelning och för området god bonitet på 3. Det finns fina skogsvägar som tar dig mellan avdelningarna och möjlighet att sitta och fika på en sluttning i den välskötta skogen som erbjuder fin utsikt över ägorna och mot Luleälven. Jakt via Harads & Kärrans Jaktklubb. Välkommen till skogs!

DOKKAS 8:20, Dokkas, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår
DOKKAS 8:20, Dokkas, Gällivare kommun, bild 2
DOKKAS 8:20, Dokkas, Gällivare kommun, bild 3

DOKKAS 8:20

Gård/Skog
Dokkas, Gällivare kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
115 ha tomt

Fastigheten utgörs av totalt 111 ha varav 71 ha produktiv skogsmark fördelat på ett på stort sammanhängande skifte på ömse sidor om en väl underhållen skogsväg. Tall är det dominerande trädslaget följt av gran och björk med en årlig tillväxt om 134 m³sk per år. Virkesförrådet uppgår till 4 911 m³sk där 3679 m³sk utgör S1 skog, resterande andel fördelas på huggningsklasserna R2 och S3. Markberedning och plantering är utfört mellan åren 2008–2010 på avdelning 1, 2 och 6, säljaren har även gödslat på avdelning 5, 8, 10 samt 12–13 för 5–6 år sedan. De nybyggda och väl underhållna skogsvägarna som går genom fastigheten, samt de två rågångarna som är röjda gör fastigheten välskött och trivsam att vistas i. Den jaktintresserade spekulanten kan vända blickarna åt följande text, Gällivare Dokkas 8:20 ingår i Dokkas byalag som jagar på 1 700 ha. Om du blir trött efter att burit runt på bössan en hel dag i skogen eller somnat på något älgpass, kan du för omväxlingens skull flugfiska i Linaälven. Välkommen till Gällivare!

  • Premium

Visar alla 3