Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sassarp/Hökerum, Sassarp/Hökerum, Ulricehamns kommun

Sassarp/Hökerum

Gård/Skog
Sassarp/Hökerum, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 900 000 kr
39,3 ha tomt

Obebyggd fastighet belägen i Sassarp och Hökerum i Ulricehamns kommun. Fastigheten består av fyra skiften om totalt ca. 39 hektar varav ca. 25 hektar är produktiv skogsmark. Fastighetens skiften är lättillgängliga genom ett bra vägnät. Virkesförrådet uppskattas till 3 290 m³sk vilket ger medelförråd om 131 m³sk/ha och med en medelbonitet beräknad till 7,9 m³sk per hektar. Skogsbeståndet har en tyngdpunkt på gallrings- och ungskogar och ca. 580 m³sk återfinns i huggningsklassen S2. Inägomarken uppgår till ca. 13 hektar varav ca. 10 hektar återfinns på skiftet i Hökerum.

Lättillgänglig skogsfastighet, Kråkebo, Ulricehamns kommun

Lättillgänglig skogsfastighet

Gård/Skog
Kråkebo, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 900 000 kr

Obebyggd och lättillgänglig del av fastighet med hög tillväxt belägen i Kråkebo ca. 2 km väster om Ulricehamn. Delen av fastigheten som denna annons avser är om ca. 32 hektar varav ca. 31 ha är produktiv skogsmark och 0,8 ha inägomark. Virkesförrådet uppgår till ca. 6 700 m³sk och varav ca. 3 200 m³sk består av skog i huggningsklass S1 och S2. Skiftet har en medelbonitet om 9.5 m³sk/ha. Fastigheten har även andra skiften som är till salu. Försäljningsobjektet utgör del av Kråkebo 4:1 varför fastighetsbildning måste ske.

Obebyggt skogsskifte om ca. 13,6 ha, Hökerum, Ulricehamns kommun

Obebyggt skogsskifte om ca. 13,6 ha

Gård/Skog
Hökerum, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
13,6 ha tomt

Det obebyggda skogsskiftet av fastigheten Sassarp 2:3 är beläget ca 5,5 km nordväst om Hökerum. Fastigheten som ska avstyckas/fastighetsregleras och försäljas är fördelad på ett skifte om totalt ca. 13,6 hektar varav samtlig areal består av produktiv skogsmark. Det uppskattade och beräknade virkesförrådet uppgår till ca. 1 200 m³sk och skiftet har en medelbonitet om 7,2 m³sk/ha. Virkesförrådet mm. finns redovisad i den framskrivna skogsbruksplanen. Skiftet kan ej bilda egen fastighet.

Visar alla 3