Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Lund Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 50, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 50

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
4 761 kr/mån
39 177 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad vid vackra Vipeholmsparken! Lägenheten är insynsskyddat belägen på våning 3 och erbjuder den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Njut av en rymlig och ljus tvåa på underbart gavelläge i fastigheten. Bo med generös takhöjd och stora fönsterpartier samt underbara sociala ytor i form av öppen planlösning mot det inbjudande köket. Köket från Marbodal är mycket smakfullt inrett och utfört med optimala förvaringsutrymmen och arbetsytor. Den rymliga balkongen är smidigt belägen som en förlängning av vardagsrummet. Här kan du glädjas åt härligt söderläge och grönskande vyer. För närvarande finns ett rogivande sovrum med din alldeles egna walk-in-closet i anslutning. Önskas ett extra sovrum kan vardagsrummet med fördel delas av för denna möjlighet. Andra fördelar med denna bostad är att det finns både gästtoalett och ett rymligare badrum med egna tvättmöjligheter. Fastigheten är harmoniskt belägen med närhet till Hardebergaspåret som erbjuder cykelväg direkt till Lund centrum där du kan åtnjuta shopping, trevliga restauranger och caféer. Det är även kort avstånd till busshållplats och motorvägspåfart för den som pendlar. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon, Gastelyckan nås på cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Revingegatan 17B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Revingegatan 17B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 895 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 922 kr/mån
72 885 kr/m²

Bland lummiga gator och lugna omgivningar ligger Revingegatan. Det är inte svårt att förstå varför området är så omtyckt. Här bor du i trivsamma kvarter precis intill Södra Esplanadens välkända lindallé och bara en kort promenad från Lunds pulserande centrum med hela dess utbud restauranger, caféer, shopping och kultur. Högst upp i huset välkomnas du in i denna mysiga och välplanerade 1:a om 26 m². Här bjuds på perfekt planerade kvadratmeter fördelade på ett smart sätt - compact living när det är som bäst! Kök som rymmer allt du behöver, kaklat badrum och allrum med plats för både säng, soffa, matbord/skrivbord och extra garderober om så önskas. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. En mysig bostad med härlig charm och trivsam känsla! Lägenheten ligger i grönskande och lugna omgivningar med närhet till centrum och med cykelavstånd till Universitetsområdena. I närheten finns parker, serviceutbud och goda kommunikationer både inom Lund och bussen till Malmö på nära avstånd. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi. Varmt välkommen!

Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 57G

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
2 096 kr/mån
49 068 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva lägenhet belägen i ett gårdshus på Stora Södergatan vid omtyckta Södertull i centrala Lund. Här bor du med stadsparken som nära granne och med din egen uteplats med morgonsol i anslutning till föreningens stora, grönskande innergård. Ett trivsamt och praktiskt boende för dig som vill kombinera ett centralt liv med villakänsla i form av egen ingång och plats för grillkvällar och sommarkalas. Huset är från 1964 men lägenheterna i gårdshuset stod klara så sent som 2013. Lägenheten genomsyras av en ljus och neutral färgskala med genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket ger ett luftigt och fräscht intryck. I hallen möts du av tåligt klinkergolv i grått och en blå säkerhetsdörr med ett runt fönster. Här finns plats för avhängning och extra förvaring i garderob. Intill ligger det ljusa och praktiska köket som erbjuder plats för matlagning och sociala stunder vid matplatsen för fyra. Här flödar det naturliga ljuset in och gör rummet till en trevlig plats tillsammans med skåpsinredningen från Ballingslöv. Både köket och det intilliggande vardagsrummet är genomgångsrum som ger en trivsam atmosfär med grönskande utsikt över den lummiga innergården. Bostadens sovrum har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och även en mindre arbetsplats för dig som så vill. Här finns också förvaring i tre garderober. Det helkaklade badrummet går i en ledig och neutral färgskala med vitt väggkakel och grått golvklinker samt hörndusch och praktisk handdukstork. Förutom dess charm och behagliga atmosfär, ligger lägenheten i ett av Lunds mest attraktiva områden med närhet till allt som centrala Lund har att erbjuda. Skolor och förskolor, mataffärer, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Närmsta busshållplats och matbutik finns i kvarteret och ett stenkast bort ligger Lund Stadspark, en plats för avkoppling, lek och promenader. Här kan du njuta av vardagslyx i form av morgonjogg eller en lugn stund i det gröna. Detta är verkligen ett tillfälle för dig som söker ett praktiskt och charmigt boende i ett lugnt och naturnära område, men ändå vill ha närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Maskinvägen - Västra Sommarstaden, kolonilott nr. 31, Väster, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Maskinvägen - Västra Sommarstaden, kolonilott nr. 31

Fritidshus
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
350 000 kr
30 m²
380 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 11:50
Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Järnåkravägen 21B, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Järnåkravägen 21B

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 595 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 854 kr/mån
38 444 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 50-tals pärla med optimalt läge på populära Järnåkra. Lägenheten är väldisponerad med ljus och genomgående planlösning. Vardagsrummet har inbjudande sällskapsytor som smyckas av breda fönsterpartier och dekorativ fiskbensparkett. Här finns en underbar västervänd balkong i anslutning som rymmer såväl sittmöbler som grönskande växter. Köket är smakfullt renoverat med bra arbetsytor och en naturlig plats för matbord. Bostaden erbjuder även ett fräscht badrum från 2016 och två rogivande sovrum med fönster mot innergården. Bo i stabila Brf Höjegården - en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel. Belåningsgraden är låg och föreningen har stora investeringar bakom sig vilket ger en låg månadsavgift och ett ekonomiskt tryggt boende. Bo endast en kort promenad till Stadsparken och centrum med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar.

  • Premium
  • Balkong
Revingegatan 19C, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Revingegatan 19C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 19C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 19C

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 850 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/3
1 721 kr/mån
77 083 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etta. Lägenheten ligger i den södra delen av centrum vilket är ett populärt område bland studenter. Under 2011 har lägenheten renoverats med ett helkaklat badrum, en ny smakfull köksdel och nya ytskikt i övriga lägenheten. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd som ligger nära i anslutning till lägenheten och som med fördel kan utnyttjas för extra förvaringsutrymme. Föreningen är välrenommerad med bra koll på både det ekonomiska och det tekniska gällande huset. Detta är en drömlägenhet för en student! Välkommen på visning!

  • Premium
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Ringdansvägen 14, Polonäsbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Ringdansvägen 14

Radhus
Polonäsbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
6 295 000 kr
174 + 28 m²
6 rum
420 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska familjevilla som erbjuder alla faciliteter man kan önska sig. Huset är gediget byggt med bra förvaringsmöjligheter och väldisponerad planlösning som går att ändra efter behov. Här finns dessutom stora sällskapsytor med integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum. Tillsammans med bostadens breda fönsterpartier som släpper in mängder med naturligt ljus skapas det en trivsam och luftig atmosfär. Det stilfulla köket bjuder in med sina generösa arbetsytor och leder vidare till ett stort vinterbonat uterum och trädgård på insynsskyddat läge. Fastigheten är perfekt belägen i lugnt villakvarter med solsäkra uteplatser. Pricken över i:et är det trevliga SPA-badet med stort trädäck och mysig pergola i anslutning. Här spenderar man mer än gärna tid under sommarhalvåret. Bo på lugn gata och i populärt område med närhet till så väl Staffanstorps centrum som matbutiker, förskolor och skolor. Det finns bra bussförbindelser och närhet till motorvägspåfart för den som pendlar. Ett perfekt boende för barnfamiljen som måste upplevas på plats!

  • Premium
Stora Gråbrödersgatan 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Stora Gråbrödersgatan 3B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 700 000 kr
13 m²
1 rum
vån 3/4
1 097 kr/mån
130 769 kr/m²

Välkommen till en bostad på oslagbart läge i Lunds stadskärna. Upplev kontrasten mellan den livliga gågatan utanför porten och lugnet på den grönskande innergården. Sommartid är små fikabord utplacerade här, omgärdade av de vackra tegelhusen, kullersten och lummiga planteringar. En oas mitt i centrum. Lägenheten är en pärla för studenten. Den utnyttjar sina kvadratmeter och den genrösa takhöjden till fullo med ett platsbyggt sovloft och kompakt bad. Här bor du i en charmig sekelskiftesfastighet med bevarade detaljer. Helt klart en unik lägenhet som passar både för studenten eller som övernattningslägenhet. I avgiften inkluderas både el, bredband och tv! Renovering: Badrum, kök, loftsäng och fixning av golvet gjordes år 2017. Därefter löpande underhåll.

  • Plus
Östra Vallgatan 35A, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Östra Vallgatan 35A

Villa
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
10 700 000 kr
217 m²
7 rum
206 m² tomt

Stig in genom porten och låt dig svepas in i Kulturkvadrantens förtrollande atmosfär. Det är som att kliva in i en tidskapsel när du når detta charmiga gathus som stolt står i hjärtat av Lund. Byggt med kärlek och omsorg sträcker sig detta hem över 217 kvadratmeter, fördelat på två våningar och en mindre källardel. Väl inne på entréplanet möts du av en generös rymd och en välkomnande känsla. Ljuset dansar genom fönstren och framhäver varje detalj. Här hittar du en harmonisk sammansättning av sällskapsytor, komplett med en fungerande öppen spis som bjuder in till värmande samtal och skratt. Ett stort vardagsrum borgar för avkoppling och gemenskap, med möjligheten att dela det med andra genom en separat ingång från gatan. Den övre våningen bär på en egen charm, där tre omsorgsfullt utformade sovrum blickar ut mot den fridfulla gården. Varje rum bjuder in till sin egen lilla värld, komplett med en egen utgång till den förtjusande terrassen i västerläge. Det som gör denna fastighet särskilt unik är det lyxiga tillägget av inte en, utan två parkeringsplatser precis vid husets tröskel – en sällsynt förmån i dessa exklusiva kvarter. Inte nog med det, en inhägnad gräsplätt välkomnar dig framför huset, som en privat oas mitt i stadens pulserande hjärta. Stig utanför och upptäck Lund Centrums alla förtjusande bekvämligheter som ligger bokstavligen runt hörnet. Utforska de härliga dofterna på Saluhallen, upplev torghandeln på Mårtenstorget och avsluta kanske med ett besök på restaurang Ved för den perfekta dagen. Möjligheten att förvärva en fastighet i Kulturkvadranten är sällsynt, särskilt med tillgång till egna parkeringsplatser. Uppvärmning via fjärrvärme lämnar inget övrigt att önska när det kommer till energieffektivitet. Så välkomna in till detta drömlika hem och låt det berätta sin egen historia. Boka din tid för visning och låt dig förtrollas av dess magiska charm och unika karaktär.

  • Plus
Vagnmakaregränden 45, Nilstorp, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Vagnmakaregränden 45

Radhus
Nilstorp, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
5 795 000 kr
100 + 47 m²
138 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun
Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun, bild 2
Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun, bild 3

Iliongränden 1

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 350 000 kr
85,3 m²
3 rum
vån 1/2
6 692 kr/mån
27 550 kr/m²

Stig in i en harmonisk tillflyktsort på Iliongränden 1. Denna bekväma lägenhet på markplan sträcker sig över 85,3 kvadratmeter och erbjuder en välplanerad layout med generösa sociala utrymmen. Du välkomnas av en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för att hålla ordning och reda. Det ljusa och luftiga vardagsrummet leder till en trevlig matplats, idealisk för avkoppling eller för att umgås med vänner och familj. Glid ut genom dörrarna till din privata uteplats i väster och njut av lugnet och grönskan i din egen lilla oas. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder en plats att utforska din kulinariska kreativitet. Två rymliga sovrum ger gott om plats för avkoppling, och det ena har till och med en liten uteplats i öster där du kan njuta av morgonsolen. Badrummet är utrustat med en bekväm tvättmaskin. För extra förvaring finns ett tillhörande förråd, vilket ger dig möjlighet att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Med sin bekväma layout och lugna omgivning är denna lägenhet på Iliongränden 1 ett perfekt val för dig som söker en fridfull och funktionell bostad. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 11:00
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 400 000 kr
113 m²
4 rum
vån 1
7 081 kr/mån
38 938 kr/m²

Välkommen till Ringtonsgränden 2, en mycket välskött bostadsrätt i två etage som utstrålar modern elegans med en industriell känsla, belägen i nordöstra Lund. Denna ljusa och luftiga bostad på markplan erbjuder en unik boendeupplevelse med sina två våningar och två uteplatser, som ger dig solchanser från morgon till kväll och flexibilitet i vardagen. Här får du chansen att bo i en stad känd för sin historia, sitt kulturliv och sina gröna områden, med en modern och flexibel boendemiljö. Den höga kvalitén på materialvalen, från de vita väggarna och ljusa parkettgolven till de trärena snickerierna och rå betong, bidrar till en känsla av lyx och komfort. Redan utanför entrén möts du av en välkomnande atmosfär med två ytterdörrar och en av de två uteplatserna. Det moderna köket på entréplan är hjärtat i hemmet med sin mörkgrå inredning och matplats för 6-8 personer, där du kan njuta av middagar och umgås. Vardagsrummet, även det på entréplan, har ett härligt ljusinsläpp genom stora glaspartier och utgång till den övre uteplatsen. Rummet erbjuder flexibilitet och kan användas som ett generöst master bedroom, komplett med garderobsvägg. Badrummet på entréplanet är helkaklat i grått och vitt med dusch och tvättpelare, vilket understryker den genomtänkta designen och de högkvalitativa materialvalen som präglar hela bostaden. På det nedre planet finner du ett allrum som bjuder in till social samvaro samt arbetshörna. Här finns också två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Det andra har en yttervägg helt i glas med utgång till den nedre uteplatsen mot innergården. Du finner också två klädkammare och ett ytterligare badrum med badkar här. De två uteplatserna, en västerut och en mot innergården i öster, ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i lugn och ro. Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att kalla hem, utan också ytor både för att vara tillsammans och att dra sig undan. Föreningen, Det goda vattnet, erbjuder unika ytor med lummig växtlighet. Detta unika hem fortsätter bjuda på attraktiva attribut såsom gemensam naturpool med bastu i direkt anslutning samt ett utespa på översta våningen. Dessutom finns gästlägenhet och bilpool för alla medlemmar att nyttja. Bostaden är belägen med närhet till garage och god kommunikation med bil såväl som kommunaltrafik och spårvagn. Precis runt hörnet finner vi både restauranger och mataffärer samt cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser såsom ESS och Max IV. Missa inte denna möjlighet att förvärva en bostad som erbjuder det bästa av två världar - modernitet och funktion i en levande stad med rik historia. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun, bild 2
Körsbärsvägen 15, Nilstorp, Lunds kommun, bild 3

Körsbärsvägen 15

Lägenhet
Nilstorp, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 390 000 kr
61,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 698 kr/mån
38 862 kr/m²

I det vackert rödteglade huset på Körsbärsvägen 15 finner du denna mysiga trerumslägenhet på ett skyddat läge bland uppskattade kvarter. En bostad med mycket karaktär, grönskande vyer från alla fönster och ett magnifikt ljusinsläpp. Här flödar ljuset in från hela tre väderstreck och förgyller varje rum. Alla rum i bostaden är väl tilltagna vilket ger dem dess härlig volym, insynen är begränsad och mysfaktorn hög! Hallen rymmer enkelt det mindre möblemanget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Köket har stilrena luckor i vitt mot bänkskiva i mörkgrått. Det moderna kaklet ovan bänkskivan bidrar ytterligare till estetiken i rummet. Köket är väl genomtänkt med mycket förvaring, arbetsyta och utrustat med diskmaskin. På golvet ligger ett ljust trägolv mot vitmålade väggar. Det stora och ljusa rummet har fönster mot innergården där en naturlig matplats öppnar sig. Utanför fönstret reser sig trädgårdens höga grönska och charmar oss med sin höstfärgade palett. I vardagsrummet med vacker fiskbensparkett på golven får du enkelt plats med såväl soffmöblemang, matbord som skrivbord. I direkt anslutning till vardagsrummet finner du ett av bostadens fina sovrum med inbyggd garderob och utrymme för en dubbelsängen om så önskas. Bakom en dörr i sovrummet väntar bostadens balkong i solsäkert läge. Här kan du njuta av en god kopp kaffe i den värmande södersolen. Bostadens andra sovrum som är placerat mot innergården ligger väl avskilt från resterande delar av bostaden. För att nämna några fördelar med rummet har det en lugn placering utan insyn från gatan. Med ett fönster på glänt kan du höra omgivningarnas intensiva fågelsång. Dessutom upplevs rummet svalt och skönt. En perfekt plats för avkoppling. Vidare erbjuds även ett badrum utrustat med wc, tvättställ och badkar. En helt fantastisk bostad som inte lämnar något att önska - måste upplevas på plats! Området kring Nilstorp är fridfullt och sen länge uppskattat med sin trevlig variation av flerfamiljsbostäder, friliggande villor och radhus. Omgivningarna är lummiga och grönskande med ett stort utbud av parker, lekplatser och promenadstråk. Här bor den kräsne som vill bo endast 5 minuter bort från Lunds absoluta centrum med cykel, men ändå kunna njuta av lugnet. Service- och matbutik finns alldeles i närheten. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 456 kr/mån
53 750 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla lägenhet, byggd 2021, som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med 52 kvadratmeter och 2 rum, belägen på våning 3, är detta en perfekt plats för ditt nya hem. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med praktisk klinker och smart förvaring. Det öppnar upp till ett generöst vardagsrum som ger plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen förenar vardagsrummet med det moderna köket, som smakfullt designats av Vedum i en elegant mörkgrå nyans. Köksmaskinerna från Electrolux och gör matlagningen till en njutning. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong i västerläge, där du kan avnjuta underbara solnedgångar och den omgivande utsikten. Sovrummet ger en lugn oas med utsikt mot föreningens grönskande innergård – en plats att varva ned och ladda batterierna. Badrummet är helkaklat och innehåller en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare – en bekväm lösning som sparar både tid och utrymme. För praktisk förvaring finns ett förråd om cirka 3 kvm i källaren. Föreningen är välskött och trygg, med aktiva medlemmar som ser till att allt fungerar smidigt. Innergården är en trevlig plats att koppla av på, och den extra gästlägenheten i ett separat hus är perfekt när vänner och familj kommer på besök. Läget är lugnt och tryggt med närhet till Centralstationen, vilket gör pendlingsmöjligheterna utmärkta. Affärer och restauranger finns i närheten, och du kommer aldrig ha problem med parkeringsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet att bo i en modern och bekväm lägenhet med praktiska lösningar och en avkopplande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bantorget 11

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 968 kr/mån
71 286 kr/m²

Lägenheten ligger i gårdshuset med egen ingång vilken ger känslan av ett eget townhouse. Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden är fördelad i två plan vilket ger en unik känsla. Trappan som förbinder de båda våningsplanen ger en otrolig rymd. Hela bostaden renoverade omsorgsfullt under 2013. Allt är noga utvalt in i minsta detalj. Detaljrikedomen och bostadens naturliga sekelskiftescharm gör detta till en bostad med härlig atmosfär och ett hem att trivas i. Köket är stort och luftigt vilket gör detta rum till en naturlig plats att umgås med sina vänner. Man har även här bara några steg till att komma ut till innergården vilket ger ett förlängt vardagsrum under sommarmånaderna. På andra våningen finns det underbara tapeter från Pip Studio. Dessa tillsammans med utsikten över takåsarna skapar en fin stämning. Här får man känslan av att man är i centrala Paris. Badrummet som ligger på entréplan är helkaklat och även här är det detaljer som skapar stämning såsom de gamla originaldörrana och den smarta planlösningen med en dusch under trappan. På Bantorget 11 bor du i absoluta centrum med Grand Hotel och Klostergatan som närmsta granne. Till Centralstationen tar det inte många minuter att gå. Välkommen på visning

  • Premium
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun
  • Sön 21 apr kl 16:45
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Lutavägen 23, Trubadurbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Lutavägen 23

Villa
Trubadurbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
4 595 000 kr
160 m²
6 rum
721 m² tomt

Välkommen till ditt nästa boende! Detta moderna enplanshus på en hörntomt erbjuder den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Med generösa sällskapsytor, ljusa och luftiga interiörer samt en inbjudande trädgård blir detta din oas för avkoppling och underhållning. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan vardagsrum, matplats och kök, medan de stilrena sovrummen och generösa badrummen ger dig den ultimata komforten. Här erbjuds dessutom gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt med flertalet garderober, generösa förrådsutrymmen och en rymlig klädkammare. Uteplatsen och trädgården är perfekta för grillkvällar och trädgårdsfester. Slå dig ner i en av sittgrupperna på det imponerande trädäcket och njut av den gröna oasen nedanför som lockar med planteringar och plats för lek. Bo i lugnt och populärt område med närhet till så väl Staffanstorps centrum som matbutiker, grönområden, förskolor och skolor. Det finns bra bussförbindelser och närhet till motorvägspåfart för den som pendlar.

  • Premium
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Tellusgatan 6C, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Tellusgatan 6C

Lägenhet
Planetstaden, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 150 000 kr
56,8 m²
2 rum
vån 2/3
4 074 kr/mån
37 852 kr/m²

Genomgående, ljus och välplanerad 2:a i grönt och lummigt område med promenadavstånd till centrum. Charmigt originalkök med bevarade detaljer och mysig matplats vid fönstret. Vidare finns vackra parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter i såväl garderober och tillhörande förråd. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Härifrån nås den underbara balkongen i soligt söderläge med solchanser från förmiddag till eftermiddag. Rofyllt sovrum i svalt norrläge som rymmer dubbelsäng och övrig förvaring. Fräscht badrum med badkar. Goda parkeringsmöjligheter i området. Här bor du i en välskött förening med fin lummig innergård. Avgiften inkluderar bredband. Planetstaden är ett lugnt område kantat av vackra villor och lummiga trädgårdar. På bara någon minuts cykelfärd befinner du dig i Lunds centrum, vid centralstationen eller på universitetet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Mittlinjen 7B, Arenaparken, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00
Mittlinjen 7B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Mittlinjen 7B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Mittlinjen 7B

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 295 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 2
6 130 kr/mån
40 711 kr/m²

På andra våningen med hiss från markplan välkomnas du in i bostadens inbjudande och luftiga hall med god förvaring bakom fasta garderober. Planlösningen är väldisponerad med bra storlek på samtliga rum och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck. Vardagsrum och kök ligger i en delvis öppen planlösning, något avskilt från varandra, på ett trevligt och socialt sätt. Köket från Marbodal är både smakfullt och erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva i välutrustad maskinpark. Tillsammans med detaljer som bänkskiva i marmor samt köksö upplevs rummet än mer inbjudande och inspirerande. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås även den generösa inglasade balkongen som är belägen i solvänligt västerläge med sol stora delar av dagen och kvällen när vädret tillåter. Härifrån är utsikten grönskande vacker utan byggnader framför. Vidare erbjuds tre bra sovrum - samtliga med bra förvaringsmöjligheter, en rymlig walk-in-closet/förråd, helkakalat badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare samt gästtoalett. Här bor du i en ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med Stadsparken som närmsta granne och hela centrums utbud på promenadavstånd! I Arenaparken bor du i ett nyproducerat område med centralt läge och närhet till det mesta. Ultimat läge för en aktiv livsstil med både ishall, badhus, fotbollsplaner och parkourbana i närområdet. Runt hörnet finns bl.a. ett dygnet-runt-öppet gym och i närheten finns ett torg med både matbutiker, restaurang och konditori. Det är inte heller långt till grönområden och parkmiljö. Stadsparken ligger endast 2-3 min bort. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussar samt Centralstationen på nära avstånd. Välkommen till en lägenhet med alla rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikhemsvägen 50, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Borttagen före visning

Vikhemsvägen 50

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
6 165 kr/mån
33 088 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trollebergsvägen 82J, Värpinge, Lunds kommun

Trollebergsvägen 82J

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 550 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 649 kr/mån
44 928 kr/m²

Välkomna till ett toppmodernt boende, uppfört 2014 i mysig gårdsmiljö med noga utvalda material och väldisponerade kvadratmeter. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare vackra fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd. Här erbjuds ett fräscht och rymligt badrum, välplanerat kök och alla bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Egen uteplats i solsäkert österläge med utsikt över grönskande omgivningar. Ett verkligt kvalitetsboende som är både praktiskt och vackert tack vare nytänkande design. Lägenheten har många fördelar, här bor du i en lugn och mysig miljö med kloka byggnadsval. Innergårdens fasad är beklädd med vackert och tidsbeständigt tegel och fasaden mot utsidan på husen är i trä. Bjälklag och mellanväggar består av betongelement som är ljudisolerande vilket skapar en tyst inomhusmiljö. Lägenheten målades om 2021. Området har ett gott rykte med lugn och mysig karaktär. Du har nära till matbutik, shoppingcentrat Nova Lund och golfbana. Dessutom finns mysiga promenadstråk och naturområden som Rinnebäcksravinen i närheten. Värpinge erbjuder verkligen en optimal mix av lugna, lummiga omgivningar med stadslivet bara några minuter bort. Till exempelvis tågstationen och Clemenstorget tar du dig på 10 minuter. En lägenhet som måste ses, välkomna på visning!

  • Uteplats
Scheelevägen 5H, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 5H

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 590 kr/mån
48 913 kr/m²

På promenadavstånd från centrala Lund erbjuder populära Tuna en tvårummare med låg avgift som karaktäriseras av nyproducerad standard och ljusa kvadratmeter. Här erbjuds en bostad med tilltalande planlösning och dubbla uteplatser - en stensatt uteplats som nås via sovrummet och en balkong från sovrummet. Direkt innanför dörren möts du av en välkomnande entré med vita släta väggar mot klassisk ekparkett som återfinns i bostadens alla rum. I hallen ryms praktiska förvarings- och avlastningsmöbler. Rakt fram är sovrummet placerat med svalt norrläge. Gott om plats för bland annat dubbelsäng och förvaring finns i flera fasta garderober. Härifrån nås även en mysig stensatt uteplats med tegelmur. Köket är tidlöst med sin neutrala färgskala som går i vitt, grått och svart. Praktisk rampbelysning som lyser upp matlagningsytorna och bekvämt med diskmaskin. Elegant maskinpark i rostfritt från Siemens. Köket och vardagsrummet samspelar på ett socialt och trivsamt sätt och från vardagsrummet nås även den stensatta uteplatsen med fördelaktigt söderläge. En skiljevägg gör den privat mot grannen och så småningom kommer häcken avgränsa mot den gemensamma innergården desto mer. Vid entrén hittar du badrummet som även det följer den neutrala tidlösa färgskalan med vita kakelplattor mot antracitgrå klinker i olika storlekar. Här finns en dusch med infällbara glasdörrar, handfat med kommod och en tvätthörna med separat tvättmaskin och torktumlare. Ovan de finns arbetsyta och överskåp. På Tuna bor du i ett lugnt område på gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym (rakt över gatan). Förbindelserna med buss till övriga Lund och Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Tuna är ett expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Välkommen till en helt ny bostad på optimalt läge för bl.a. studenten!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 6J

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/8
3 016 kr/mån
43 108 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig etta, högt och bra belägen med härlig utsikt. Stort badrum som renoverades 2016 Lättmöblerat rum med utrymme för både matbord och soffa. Sovalkov där den stora sängen enkelt får plats. Rejäl klädkammare och förråd i källaren. Två stora fönster ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Klostergården ligger i södra Lund på ca 5 minuters cykelavstånd från stadskärnan. Området är omtyckt för sin lugna karaktär med flera trevliga promenadslingor. Sankt Lars och Källby Dammar som ligger i närheten är mycket uppskattade grönområden. På Klostergården finns också en mataffär, konditori och utmärkta pendlingsmöjligheter både till Malmö och övriga Lund.

  • Premium
  • Hiss
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 2
Glasbjörksvägen 51, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 3

Glasbjörksvägen 51

Lägenhet
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 295 000 kr
110 m²
5 rum
5 335 kr/mån
29 955 kr/m²

Varmt välkomna till detta härliga bostadsrättshus i BRF Norreholms Lycka. Bo med nyproduktionens alla fördelar och standard i en bostad från 2017. Direkt i anslutning till den välkomnande hallen når du bostadens kök och vardagsrum i en härligt halvöppen planlösning med gott om sällskapsytor för hela familjen. Härifrån når du även bostadens trädgård som pryds av ett stilfullt trädäck och stenlagd gång. Förråd om cirka 6 kvm ligger i änden av trädgården och vidare ligger en fotbollsplan där barnen kan springa av sig. På första våningen har du även förråd under trappan samt bad och tvätt. En våning upp finner ni fyra härliga rum i två olika väderstreck. De kan med fördel användas som sovrum, barnrum, walk in closet, kontor eller varför inte ett extra vardagsrum med TV. På ovanvåningen finns ett extra badrum med badkar och dusch. Södra Sandby har ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till pizzeria, frisör, apotek. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan som ligger i nära anslutning till huset är den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg. Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle-dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km. Många av ortens invånare pendlar med bil till Malmö och Lund men många väljer även att utnyttja länstrafikbussarna som går med täta avgångar. Utbudet av kollektivtrafiken är riktigt bra. En resa till Lunds centrum tar ca 25 minuter.. Välkommen på visning av ett praktisk familjeboende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slöjdgatan 12, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Slöjdgatan 12

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/6
5 555 kr/mån
39 058 kr/m²

Välkomna till denna pärla belägen på populära Slöjdgatan 12. Bostaden präglas av hög standard och stilfulla materialval från byggåret 2019. Den öppna sociala planlösningen gör det lätt att möblera med både matbord, soffgrupp, tv-hörna samt skrivbord om det önskas. Från vardagsrummet når du den gömda uteplatsen med härlig grönska i soligt väderstreck. Bostadens sovrum är generös i sin storlek och här erbjuds plats för dubbelsäng, skrivbord och extra garderober. Eller varför inte dela av och ha två sängar. Badrummet håller likt resterande lägenhet hög standard och här erbjuds tvättmöjligheter, duschhörna, wc, spegelskåp och kommod. Brf Spettet 7 i Lund är en aktiv och välskött förening med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Belägen på åtråvärda väster är det här helt enkelt det ultimata läget för dig som vill njuta av allt som Lund har att erbjuda. Här kan du på några minuter uppleva stadslivets puls samtidigt som du har möjlighet att koppla av i den lummiga och vackra omgivningen. Lägg därtill gång till centralstationen på 2-3 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vikhemsvägen 5, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 5

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 555 kr/mån
30 094 kr/m²

I denna förtjusande tvåa på insynsskyddat läge och med underbar balkong i sydväst är det lätt att trivas. Här erbjuds underbart ljusinsläpp från två väderstreck, tack vare den genomgående planlösningen. De öppna sällskapsytorna lämnar gott om plats till både matbord, soffgrupp och kontorshörna om så önskas. En smart lösning med kök och vardagsrum i nära anslutning till varandra blir mycket effektiv och lätt att möblera efter behov. Sovrummet är rogivande beläget i separat del av lägenheten. Här finns bra förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Det erbjuds även ett rymligt förråd i lägenheten samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Här bor du lugnt och ostört i trivsam förening. Området Vikhem erbjuder bostäder av varierande karaktär som är omgivna av mysiga parkområden. På kort avstånd finns pizzeria, livs och gym samt ett stort urval av matbutiker. Härifrån har man dessutom perfekta kommunikationer med närhet till motorvägspåfart och pendelavstånd till både Lund och Malmö. Busshållplats finns ett stenkast från porten.

Visar 1 - 25 av 42