Industri & Fastighetsförmedling

Industri & Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brogatan 14, Getinge, Halmstads kommun

Brogatan 14

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
3 725 000 kr
315 m²
1 803 m² tomt

På ytterst bra läge ligger denna välskötta fastighet uppförd 1971 och till och ombyggd 1992 mitt i centrala Getinge, fastigheten är mest känd som Falkenbergs Sparbanks lokal som bedrev sin verksamhet i fastigheten i många år. Fastigheten är lättillgänglig med sitt centrala läge, nära alla bekvämligheter och logistik utmed motorvägen E6. Fastigheten erbjuder kontorslokal om ca 200 kvm med fräscha och ljusa ytor som passar flertal verksamheter, två nyrenoverade lägenheter varav en om 50 kvm och en lägenhet om 65 kvm. Lättskött tomtyta med större delen är asfalterad med parkeringsyta. Bergvärme står för uppvärmningen och lokalytan erbjuder mekanisk ventilation med möjlighet till att köra kyla sommartid. Tillfälle att förvalta vidare denna fastighet med utvecklingspotential. Välkomna!

Von Sydows väg 3, Rotorp, Halmstads kommun

Von Sydows väg 3

Övrigt
Rotorp, Halmstads kommun
4 650 000 kr
914 m² tomt

Med ett utmärkt läge i lugn och rofylld miljö på Väster/Rotorp ligger denna välskötta fastighet som inrymmer tre lägenheter med bra standard i storlek om ca 65m², uthyrd yta i dag om ca 200 m². Fastigheten har genomgått en större renovering det senaste året med nytt yttertak, nya gjutna balkonger, nya fönster och nya brandklassade lägenhetsdörrar. Värmepump luft/vatten står för uppvärmningen. Lägenheterna har trivsamma planlösningar, varav lägenheterna på andra plan samt vindsplan erbjuder fantastisk utsikt över Rotorp och hav. Vi gillar det rofyllda läget på lugn återvändsgata med en lättskött trädgård om 914 m² där stora gräsytor och träd ger en lummig inramning. Fastigheten har flera stora potential som att fastigheten har en generös byggrätt om 234 kvm BTA samt möjlighet till inredd vind även på tillbyggnaden för att utveckla fastigheten på bästa sätt! Fastigheten säljs i bolag eller som vanlig fastighetsöverlåtelse. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Karlsbergsvägen 13, Centralt Väster, Halmstads kommun

Karlsbergsvägen 13

Övrigt
Centralt Väster, Halmstads kommun
9 900 000 kr
689 m² tomt

Vacker fastighet med karaktär på eftertraktat läge. Fastigheten är uppförd under 1920-talet. Under 2011/12 genomgick byggnaden en total ombyggnad invändigt och en genomgripande renovering utvändigt som innefattade bland annat el, vvs, kök, badrum, ytskikt, fönster etc. Fasaden renoverades, taket fick ny papp och läkt (befintliga tegelpannor återanvändes), nya plåtar, vvs ut till gatan. Huset har både fjärrvärme och fiber. Gavel och balkong renoverad 2018. Allt är i princip nytt från ombyggnadsåret, förutom stomme och trapphus. Stommen består av betong/tegel och trä och fasaden är putsad med cement. Idag innehåller fastigheten 4 lägenheter samt ett "lokalhus". Sammanfattningsvis är detta en fastighet med hög standard och trevliga planlösningar. .

Björkliden 28, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Björkliden 28

Övrigt
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
8 800 000 kr
1 030 m² tomt

Prydlig och fin hyresfastighet belägen söder om centrum uppförd 1924 i Helsingborgstegel. Kulturhistorisk stadsdel som består nästan uteslutande av villaområde. Fastigheten har totalt ca 515 kvm uthyrningsbar bostads- och lokalyta fördelad på fem lägenheter och en lokal. (Se vidare hyreslistan). En helt ombyggt och renoverad lägenhet 2022 i källardelen blir ledig för en köpare. Fastigheten överlåtes genom övertag av aktier.

Björkeredsvägen 1,, Knäred, Laholms kommun

Björkeredsvägen 1,

Övrigt
Knäred, Laholms kommun
2 900 000 kr

Björkliden i Knäred har en bakgrund som både ålderdomshem, flyktingboende och privat gymnasiesärskola. Ovanligt stora lokalytor om ca 1100 kvm fördelat på bl a undervisningssalar, matsal, kontor och flertalet dagrum. Tomten är på hela 12 697 kvm. Samhällsbyggnadsnämnden har i uppdrag att upprätta en ny detaljplan för Björkered 2:96 i Knäred, Laholms kommun. Syftet med planarbetet är tillskapa bostäder och möjliggöra för kontor. Kommunstyrelsen beslutade den 13 oktober 2020 att bifalla ansökan om planbesked för Björkered 2:96 och ge miljö- och byggnadsnämnden i uppdrag att upprätta en ny detaljplan. Kommunen har lämnat ett positivt förhandsbesked. Planen idag medger kontor och skola men med nya planen så vill man kunna inrymma bostad. Byggnaden har omfattande renoveringsbehov. Säljes i bolag eller fysiskt.

  • Plus

Visar alla 5