Mäklarhuset Falköping

Mäklarhuset Falköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karleby Skattegården 3, Karleby, Falköpings kommun
  • Imorgon kl 16:30

Karleby Skattegården 3

Villa
Karleby, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
4 500 000 kr
120 m²
5 rum
6 764 m² tomt

Äntligen får vi presentera drömgården passande för dig med både motor & djurintresse, missa inte chansen att förvärva Karleby Skattegården 3 Med sin milsvida utsikt och höga läge stoltserar denna fastighet med ett unikt lantligt läge ca 10 km utanför Falköping. Bostaden om ca 120 kvm har genomgott en omfattande ombyggnad och renovering mellan 2020-2024 med bl.a. ny planlösning, nytt kök, nytt våtrum, ny tvättstuga, modernt värmesystem från 2013 med delvis ny golvvärme, ny entré, nya fönster, nytt altandäck 2021. Här ges möjlighet att flytta rätt in och omfamna den kommande våren på landet. Ett hem som efter en utsökt renovering idag är modernt, hemtrevligt och mycket kostnadseffektivt med smarta och bra val. Entréplan flödar i ljus och man hänförs av den fantastiska utsikten både på in och utsidan tack vare stora skjutpartier. Härliga sociala ytor där gränsen mellan inne och ute försvinner den varmare tiden på året. I ovanplan finns flertalet sovrum samt våtrum. Fastigheten har ett nyare yttertak från 2017, vatten via förening samt nyare avlopp 3-kammarbrunn med infiltration. Större delen av elen i fastigheten är utbytt, fiber finns installerat. På tomten finns nyrenoverat gästhus som idag är anslutet till uthyrningsverksamhet Airbnb där intäkter i snitt har genererat ca 30.000 kr/år. Vidare finns större ekonomibyggnad som inretts till en dröm för den motorintresserade, idag nyttjas ytan endast som förråd men kan med fördel utgöra djurstall/verkstad/hobbyutrymme eller varför inte egen lokal för verksamhet. Byggnaden har idag en yta om ca 240 m² med motordriven garageport. I ovanplanet finns enklare musikstudio om ca 100 m² som värms upp via luftvärmepump och med fördel kan nyttjas som gästrum/sällskapsrum. Ytterligare eko. byggnader i form av äldre ladugårdsbyggnad med gott om förvaringsmöjligheter och garage samt jordkällare. Fastigheten kommer vid försäljningen omfattas av besiktning och dolda fel försäkring, Skyddat köp. En fastighet med ett oerhört fint läge som absolut behöver upplevas med alla sinnen, varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rangatan 7, Nedre Mösseberg, Falköpings kommun

Rangatan 7

Villa
Nedre Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
3 250 000 kr
180 + 115 m²
7 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till drömhemmet på nedre Mösseberg, där denna charmiga 1 1/2 plans villa med källare öppnar upp för en livsstil full av bekvämlighet och möjligheter. Belägen i ett barnvänligt område, inbjuder detta hem till trivsel och praktiskt boende för den växande barnfamiljen. På entréplanet möts du av en stilfull hall med öppen planlösning mot det ljusa och luftiga allrummet. Härifrån nås den inglasade altanen som förlänger sommarkvällarna. I anslutning till hallen finns en mindre toalett som går i jordnära toner. Det moderna köket, med vita spegelluckor, grått mönstrat kakel, gråa bänkskivor och rostfria vitvaror. Köket har gott om arbetsytor samt rymmer även matgrupp. Vardagsrummet, präglat av en vacker fiskbensparkett, stora fönster och ljusa väggar detta rum kan med fördel både inrymma sittgrupp och matgrupp. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Entréplanet inrymmer även ett sovrum. Ovanplan erbjuder en privat oas med master bedroom och gott om förvaring. Ytterligare två sovrum passande som barnrum ger utrymme för kreativitet och lek. En separat toalett och en praktisk tvättstuga med dusch gör vardagen smidig och bekväm. Med separat ingång nås uthyrningsbar lägenhet i källarplan, med en f n hyresintäkt på 83 400 kr/år. Den smakfullt inredda lägenheten som inte bara tillför extra utrymme kan likväl nyttjas som "första boendet" för tonårsbarn eller varför inte i egen verksamhet. Med stora fönster och en öppen spis ger vardagsrummet en inbjudande atmosfär. I bostaden finns även sovrummet, egna tvättstugan och ett kvadratsmart kök med diskmaskin, inbyggnadsugn och micro. En komplett och funktionell bostad som också kan vara ett bra ekonomiskt tillskott. Även utsidan är generös i sitt utförande. Stort trädäck löper längs hela framsidan, i nivåer upp mot den inbjudande poolen. Här finns också ett utekök för den entusiastiska grillmästaren. Det stora altandäcket skapar en naturlig mötesplats för familjen, med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Här kan ni njuta av kaffepauser och kvällssnack medan barnen leker fritt. Rangatan 7 har ett ypperligt läge med närhet till resecentrum för den som tågpendlar till större städer, i närområdet finns även livsmedelsaffär, restauranger och butiker. Ett mycket centralt läge som ändå präglas av barnvänlighet på liten trygg gatan, närhet till grönområde och Mössebergsskolan Fk-åk6. Här väntar dagar fyllda med skratt, lek och minnen som kommer att vara hjärtliga och långvariga. Fastigheten kommer vid försäljningen omfattas av besiktning och dolda fel försäkring, Skyddat köp. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Klockaregatan 6A, Centrum, Falköpings kommun

Klockaregatan 6A

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 350 000 kr
107 m²
4 rum
5 954 kr/mån
21 963 kr/m²

Välkommen till Klockaregatan 6A, ett stenkast från centrum. Stig in och få villakänsla i en fräsch bostadsrätt om 107 kvm fördelat på två plan. Entréhallen är ljus och har tvättstuga med kombinerad toalett och dusch i direkt anslutning till hallen. Vidare från hallen öppnar sig kök från Vedum och vardagsrum i en öppen planlösning tillsammans med matplatsen. Härifrån tar man sig sen lätt ut på altanen där man kan njuta av morgon- och förmiddagssolen med en kaffekopp i handen. Ovanplan inrymmer 3 sovrum och en liten läs-/kontorshörna. Även här finns en stor toalett med dusch och kommod. Rymliga klädkammare finns på vardera plan så att man lätt kan stuva undan både kläder och prylar. Till bostadsrätten hör egen parkeringsplats, förråd och rätten till att hyra garage. Bostaden är marknadsförd med ett sk accepterat pris, vilket innebär att säljare kan i förekommande fall acceptera att genomföra en snabb försäljning i de fall budgivare presenterar bud i nivå med satt pris på bostaden. I bostadsområdet finns det en mysig innergård med bänkar och orangeri som får nyttjas av alla boende i föreningen. Promendstråket hälsoslingan finns längs bangatan och är en populär motionsslinga som går runt Falköping. I centrum finns även både restauranger, butiker och caféer men också bussförbindelser så att man lätt tar sig till både resecentrum och Ållebergs center. Välkommen på visning!

Klockaregatan 7C, Centrum, Falköpings kommun

Klockaregatan 7C

Radhus
Centrum, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 195 000 kr
120 m²
5 rum
7 024 kr/mån
18 292 kr/m²

Välkommen till Klockaregatan 7C, ett radhus med allt man kan önska sig i två plan med väl utnyttjade 120 kvm . Här är inredningen genomgående ljus och stilfull. Dubbla uteplatser i 2 väderstreck, en på framsidan och en på baksidan där även dom gemensamma ytorna finns i form av en innergård med lekplats och orangeri. I entréhallen finns plats för avhängning och i anslutning finns både ett förråd och klädkammare för förvaring. Direkt till vänster finner man ett av dom tre sovrummen, perfekt krypin för familjens tonåring eller varför inte för hemmakontoret. Vidare in nås tvättstugan som är kombinerad med toalett och dusch som är inredd i stilrena vita och grå toner. Köket har en social öppen planlösning mot matplats och vardagsrum vilket gör att det blir lätt att umgås. Även köket som är från Vedum går i vita och grå toner där bänkskiva och stänkskydd matchar. Rostfria vitvaror från Bosch ger en lyxig känsla. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffa. Härifrån nås även den stora uteplatsen där man kan njuta av grillkvällar och ljumma sommarkvällar. På ovanplan finner man dom två resterande sovrummen, ett allrum, liten arbetshörna, ytterligare en klädkammare, samt toalett och dusch. Även här går toaletten i vita och grå toner vilket ger bostaden ett enhetligt intryck. Ett stenkast ifrån centrum med restauranger, caféer, kommunikationer så att man enkelt tar sig vidare till både resecentrum samt Ållebergs center. Här finns även närhet till Vindängsskolan från Fk-åk6 samt förskola. ERBJUDANDE: Just nu rabatterar OBOS på halva månadsavgiften t.o.m. 2025-12-31. Vilket innebär en månadskostnad om 4141 kr/mån, passa på väldigt förmånligt! Du kan bli den första att flytta in, välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Rönnstigen 6, Fredriksberg, Falköpings kommun

Rönnstigen 6

Villa
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 400 000 kr
73 + 70 m²
5 rum
704 m² tomt

Smidig enplansvilla med källare i mindre format belägen på lugn återvändsgata på Fredriksberg. Bo med närhet till förskolor, skolor, parker, idrottsanläggningar och goda förbindelser med såväl tåg som buss från resecentrum. Interiört väntar ett ljust och trivsamt hem med vitmålade väggar och till större del nya laminatgolv, allt utfört under 2015. Samma år genomfördes även fönsterbyte och värmesystemet rustades upp med nya radiatorer. En rymlig entréhall välkomnar och leder vidare till entréplanets samtliga rum samt trappa till källarplan. Köket som går i vitt har trevligt fönster ovan arbetsbänk och plats för större matbord. I vardagsrummet ges utrymme för generös soffgrupp, härifrån nås även den överbyggda altanen belägen i västerläge. Entréplan inrymmer vidare två sovrum samt toalett/dusch. Källarplanet inrymmer allrum, gästrum, källarentré, pannrum, tvättstuga samt matkällarförråd. På fastigheten finns även vidbyggt garage med plats för en bil. Villans värms effektivt upp med bergvärmepump. Vacker och ostörd trädgårdstomt med gott om fruktträd, perenna växter, odlingsbäddar och gräsytor. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Karlebygatan 4C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 4C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
180 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 317 kr/mån
5 902 kr/m²

Välkommen till Karlebygatan 4C, 1 rok med sovalkov i trevligt område. I entréhallen finns avhängningsmöjliget och i anslutning ligger toalett med dusch som är helkaklad. Vidare in i bostaden öppnar sig vardagsrummet med sovalkov och här finns även en klädkammare med plats för förvaring. Vardagsrummet har vita väggar och laminatgolv samt en fransk balkong. Bostaden inrymmer även en kokvrå med vita luckor, vitt kakel och grå bänksivor samt ett grått laminatgolv. Närhet till skolor, idrottsanläggningar och vare sig om man ska till centrum, mataffären eller resecentrum så är det lätt att ta sig runt i staden då bussförbindelser ligger i närheten. Välkommen på visning!

Åttagårdsgatan 3b, Fredriksberg, Falköpings kommun

Åttagårdsgatan 3b

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
210 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 680 kr/mån
3 925 kr/m²

Välkommen till Åttagårdsgatan 3B, en tvårumslägenhet på första våning med ett centralt läge. Närhet till både skolor, idrottsanläggningar och resecentrum. Den rymliga entréhallen med öppen planlösning mot köket välkomnar med en ljus & luftig atmosfär. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare de praktiska garderoberna, som inte bara är funktionella utan även bidrar till att skapa en organiserad och städad tillvaro. Köket har vitt kakel ovan bänk samt vita köksluckor vilket skapar en fräsch kontrast till ett enhetligt laminatgolv som sträcker sig genom köket, hallen och sovrummet. Sovrummet går i gråa toner och har flera garderober som ger tillräckligt med utrymme för att hålla ordning på kläder och tillhörigheter. Vardagsrum med fiskbensparkett, ger karaktär och stil. Den mönstrade parketten skapar en visuell effekt och blir en snygg detalj i rummet. Härifrån når man också balkongen som har ett fint söderläge. Bostaden inrymmer även en toalett med dusch och en praktisk tvättmaskin, vilket ytterligare förhöjer boendekomforten. I närheten finns både skolor och idrottsanläggningar men också busshållsplats som gör att man lätt tar sig vidare till Ållebergs center, centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Backvägen 13, Floby, Falköpings kommun

Backvägen 13

Villa
Floby, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 350 000 kr
111 + 110 m²
5 rum
1 042 m² tomt

Välkommen till Backvägen 13, där denna enplansvilla med källare ligger i utkanten av samhället Floby. Grönområdet som sträcker ut sig på baksidan ger ett lugn och harmoni till bostaden och är den perfekta platsen för en barnfamilj Från den generösa entréhallen öppnar sig hemmet, där både kök och vardagsrum nås. Vardagsrummet, elegant utformat i vinkel, bjuder på en vacker stavparkett och stora fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. En harmonisk atmosfär råder i detta utrymme, där det finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Altanen, nådd genom pardörrar från matplatsen blir en förlängning av vardagsrummet och ett perfekt ställe för att njuta av familjemiddagar under sommarkvällarna. Det rymliga köket med träluckor blir en plats för gemenskap och matlagning och härifrån nås uteplatsen och den trädgården. Entréplanet erbjuder också tre välplanerade sovrum, varav ett har en egen utgång till uteplatsen och trädgården som smälter samman med det stora grönområdet. Ett badrum med badkar kompletterar detta plan. Källarvåningen bjuder på ytterligare utrymme och möjligheter. Ett mysigt allrum med braskamin blir en perfekt plats för vinterkvällar, medan den praktiska tvättstugan och bastun samt dusch. Här finns också ett hobbyrum, förråd och matkällare – gott om förvaringsmöjligheter för den ordningsmedvetna familjen. Denna villa erbjuder en möjlighet att sätta sin egen prägel på ett hem i ett mysigt område, endast cirka 20 minuter från Falköping. Livsmedelsaffär finns i samhället samt goda pendlingsmöjligheter med tåg till både Falköping, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Förskola och skola från fk till åk 9 finns i samhället. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp" Varmt välkommen på visning!

Lidgatan 4, Vartofta, Falköpings kommun

Lidgatan 4

Villa
Vartofta, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 025 000 kr
105 + 137 m²
7 rum
1 130 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Vartofta – en enplansvilla med källare som omfamnar bekvämlighet och möjligheter. Belägen på en eftertraktad hörntomt bredvid skolan blir denna enplansvilla en oas för din familj där morgonstressen för att hinna till skolan med barnen blir ett minne blott. Så snart du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig hall, här skapas en inbjudande atmosfär av det vackra dagsljuset som släpps in. Hallen erbjuder gott om avhängningsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Entréplanet öppnar upp sig till både vardagsrum och kök från hallen. Vardagsrummet, med sin stavparkett och generösa fönsterpartier, blir ett ljust och trivsamt utrymme. Härifrån når du även den härliga altanen och trädgården, perfekt för avkoppling och lek. Köket är smart designat med en arbetsbänk som skiljer matplatsen från köksdelen, vilket skapar en naturlig gemenskap för familjen. Entréplanet rymmer också tre mysiga sovrum, varav ett har direktutgång till altanen på baksidan. Ett badrum med badkar kompletterar detta plan, vilket gör morgonrutinen till en rogivande upplevelse. I källarplanet väntar en gillestuga med parkettgolv och öppen spis, perfekt för familjemys eller sociala tillställningar. Ett hobbyrum ger kreativa möjligheter, medan ett stort förråd och en mindre toalett tillför extra bekvämlighet. Tvättstugan med torkrum blir en praktisk plats för vardagssysslor. Direkt från förrådet når du garaget, vilket ger smidig och enkel tillgång till ditt fordon. Den stora hörntomten, omfamnad av grönområden på baksidan, blir barnens lekparadis. Här kan de utforska, skapa minnen och leva utomhuslivet till fullo. Gräsklippning sköts dessutom smidigt av robotklippare. Den närbelägna skolan blir inte bara en praktisk granne, utan också en del av den inspirerande och trygga miljön som omger ditt hem. Välkommen till ert nya hem i Vartofta som kan blir startpunkten för många minnesvärda stunder. Här finns en obemannad 24-sju butik som har öppet dygnet runt där man kan handla de nödvändigaste matvarorna. Förskola och skola fk-åk 6 finns i samhället och åk 7-9 är beläget i Falköping. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp" Varmt välkommen på visning!

Falköpingsvägen 16, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Falköpingsvägen 16

Villa
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 425 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
1 037 m² tomt

Varmt välkomna till Falköpingsvägen 16 i Slutarp och denna inbjudande och renoverade villa. Bostaden har en trevlig och öppen planlösning med bra umgängesytor och redan i entréhallen möts man av den sprakande täljstenskaminen (2017) som ger en hög mysfaktor och är ett bra komplement till uppvärmningssystemet. Ifrån den inre hallen nås det stilrena köket från 2017 där en stor köksö med spis delar köket från matplatsen men samtidigt ger en öppen känsla. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång till den inglasade altanen som blir en förlängning av vardagsrummet under de varmare årstiderna. Ett av bostadens sovrum finns i entréplan samt toalett/dusch med matta på golv och vägg. I ovanplan finns en mindre hall, två sovrum varav ett med egen balkong, toalett samt klädkammare. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum/gästrum, tvättstuga med torkrum och bastu (bastun har ej brukats av nuvarande ägare), pannrum, matkällare samt före detta garage som idag nyttjas som förråd och verkstad. Flera större renoveringar är utförda så som nytt tak 2012, dränering 2013, nya radiatorer, nya dagvattenledningar samt löpande byte av fönster. Uppvärmning sker via pellets och fastigheten är ansluten till fiber. På tomten finns dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och angränsande trädäck som har lä och insynsskydd. I trädgården finns ytterligare ett friliggande trädäck och tomten angränsar till grönområde. Här bor ni nära både förskola och grundskola ända upp till årskurs 9, även idrottshall, motionsspår och matvarubutik finns i området. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Möjlighet finns för ett snabbt övertagande! Välkommen på visning!

Videgatan 9, Bestorp, Falköpings kommun

Videgatan 9

Villa
Bestorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 350 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till Videgatan 9, en trivsam 1 plansvilla med källare och en totalyta på 218kvm, där komfort och charm möts på Mössebergs sluttningen. En villa som har närhet till både natur och skidbacken. Fasadens underhållsfria mexisten ger inte bara en stilfull touch utan garanterar också lågt underhåll, vilket låter dig fokusera på att njuta av ditt nya hem istället. Här finns även ett fristående garage för din bekvämlighet, Med sina 6 rum och kök är denna bostad perfekt för den växande familjen som söker ett hem med generösa utrymmen och en trivsam planlösning. Stig in i entréhallen och vidare in i det rymliga köket som har gott om arbetsytor och förvaring, köksluckor i trä och vitt kakel. Vidare nås det vackert vinklade vardagsrummet, där parkettgolvet skänker en varm känsla och skapar en inbjudande plats för avkoppling och samvaro och med sina stora fönsterpartier ger ett härligt ljus. Entréplan inrymmer även 3 sovrum, varav det ena har utgång till trädgården, samt en kombinerad toalett och dusch i anslutning till hallen. Gå ned i källaren och upptäck den mysiga gillestugan med en öppen spis, perfekt för kvällar med vänner eller familjen när det är lite kyligare årstider. Här inryms även ett gästrum/sovrum, stort hobbyrum med klinker på golv, matkällare samt klädkammare. Men här finns också en bastu för avkoppling med en mindre toalett i anslutning. Slå dig ner på altanen som sträcker sig ut mot söder och där vinrankor pryder taket. Här får man plats med både matbord och liten loungegrupp. Altanen omfamnas av trädgården som är precis lagom stor och gränsar mot grönskande yta så du kan njuta av lugnet och harmonin i din egen trädgård. Området runt Videgatan 9 är en pärla på Mösseberg, med närhet till skidbacken, vackra naturstigar och strövområden. Den barnvänliga återvändsgatan ger trygghet och skapar en perfekt miljö för de små. Detta är verkligen ett populärt område där gemenskap och trivsel står i fokus. Gillar man delikatesser så liggerFalbygdens Ost inte långt ifrån och här kan man njuta av både ost i stora lass, fika men också deras fina presentbutik. Närmaste skola är Mössebergsskolan som har både förskola samt åk 0-6. I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren valt att teckna produkten Skyddat köp. Varmt välkommen på visning!

Kolbryggsgatan 4, Anneborg, Falköpings kommun

Kolbryggsgatan 4

Tomt
Anneborg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
475 000 kr
1 054 m² tomt

På Mössebergs sluttning i området Anneborg finns Kolbryggsgatan 4, en tomt redo för byggnation av ett nytt hem. Nu är det upp till er att bestämma vad ni vill bygga för typ av hus, detaljplanen tillåter byggnation i såväl ett som två plan. Det finns ingen tidsbestämmelse när byggnation måste sättas igång, ni kan i lugn och ro planera ert drömboende! Tomten är delvis bearbetad av tidigare ägare inför byggnation. Marknivån har jämnats ut med hjälp av L-stöd och makadam till en kostnad om ca 100 000 kr. Anslutning av kommunalt vatten och avlopp är möjlig, anslutningsavgift är ej erlagd. Ej heller anslutningsavgift för el har erlagts. Anneborg är beläget i utkanten av Falköping med närhet till Mösseberg och dess vackra natur och med en kort cykeltur tar ni er ner till centrum samt Falköpings resecentrum. I området finns även mindre livsmedelsbutik, sjukhus och goda bussförbindelser.

Gudhemsvägen 17A, Mösseberg, Falköpings kommun

Gudhemsvägen 17A

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 190 000 kr
112 + 48 m²
5 rum
763 m² tomt

Välkommen till en smidig enplansvilla på nedre Mösseberg med ett lugnt läge på framfartsväg som endast delas med en granne, ypperligt läge för t.ex. barnfamiljen! Villan har en väl genomtänkt planlösning vilket gör varje kvadratmeter funktionell och användbar. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Från entrén välkomnar en öppen planlösning mot det stora och luftiga vardagsrummet med en värmande braskamin i centrum, härifrån finns utgång till inglasad altan vilket ger ytterligare plats för socialt umgänge under varmare årstider. Köket är välskött och har gott om såväl förvaring som arbetsytor, även plats för matbord invid de generösa fönstren. Totalt inrymmer villan fyra sovrum, för den som önskar kan ett av sovrummen öppnas upp mot hallen och utgöra allrum, något som vid byggnationen 1984 var tanken. Två helkaklade våtrum varav det ena med närhet till sovrummen och det andra nås från groventré/tvättstuga. Vidbyggt till huset finns även uppvärmt garage med separat förrådsdel. Under 2023 har takbyte utförts, sedan innan finns moderna bekvämligheter så som indragen fiber och laddbox till elbil. Läget på Gudhemsvägen är perfekt med närhet till bl.a. skola, förskola och Ranten-området med resecentrum och mataffär. Längre upp på Mösseberg finns rofyllda grönområden, kurort, djurpark och friluftsområde. Bostaden är förbesiktigad och dolda fel-försäkrad, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen på visning!

Egnahemsgatan 3, Fredriksberg, Falköpings kommun

Egnahemsgatan 3

Övrigt
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
2 995 000 kr
1 087 m² tomt

Trivsam & central hyresfastighet belägen på Egnahemsgatan 3. Hyreshuset inrymmer totalt 3 lägenheter fördelat på totalt: 284 kvm. Bostäderna i plan 1 & 2 är charmiga med äldre vackra detaljer så som parkettgolv, skjutdörrar och spännande planlösningar. Lägenheten i tredje plan renoverades 2017 med öppen planlösning och nytt kök samt våtrum, detta är en modern och trivsam bostad med fin utsikt upp mot Mösseberg. Inga vakanser då fastigheten idag är fullt uthyrd. Den totala hyresintäkten uppgår f n till 304 920 kr/år vilket då innefattar bostadslägenheter samt två garageplatser, driftskostnad uppgår till f n 98 377 kr/år. Ingen förhandlingsordning föreligger. Fastigheten har exteriört uppdaterats med nyare panel på gavlarna 2021. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fibernät. Trädgården är trivsam och uppvuxen med fruktträd samt mindre odlingsbäddar för hyresgäster att nyttja. I källaren finns bra förvaringsutrymme för hyresgäster samt gemensam tvättstuga och torkrum. En fastighet där hyresgästerna trivs och har närhet till både centrum, resecentrum, skolor och idrottsanläggningar. Varmt välkommen med Er anmälan till visning!

Allégatan 16, Mösseberg, Falköpings kommun

Allégatan 16

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
4 600 000 kr
300 + 50 m²
8 rum
3 101 m² tomt

I slutet av 1800-talet tros den representativa villan Eriksberg vara uppförd, då en mangårdsbyggnad på en större gård som med stadens utveckling idag är en villa med bästa läget & en härlig trädgårdstomt. Med en total boyta om 350 kvm är detta ett spatiös boende som imponerar, ett hem för hela familjen som både är hemtrevligt och representativt. Belägen på den äldre delen av populära Mösseberg, ger denna generösa tvåvåningsvilla dig och din familj möjligheten att bo i en unik bostad med enastående utsikt över staden. Här har man närhet till både parkmiljö, kommunikationer, skola och friluftsliv. I samband med att nuvarande ägare förvärvade fastigheten genomgick hemmet en större renovering då det innan bedrevs kommunal fritidsverksamhet i fastigheten. Därmed gjordes både planlösning, uppvärmning, kök, badrum om och har därefter över tid uppdaterats. Entréhall välkomnar dig med ett stort utrymme och elegant schackrutigt golv, denna rymliga hall fungerar som navet som kopplar samman vardagsrum, matrum och kök. I entréplanet finner du ett stort och ljust kök som inbjuder till matglädje och umgänge. Köket är utrustat med en köksö och en generös matplats som rymmer ett stort middagsbord. Här finner du moderna bekvämligheter som inbyggd kaffemaskin, inbyggnadsugn och gott om skåp och lådor för förvaring. Från köket når du tvättstugan och groventrén samt extra trappa till ovanplan. Matrummet med sin öppna planlösning mot vardagsrummet är rymligt och de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns en mysig kamin som skapar en varm atmosfär under kyliga dagar. Ett perfekt rum för stora julfiranden med både vänner & familj, även altanen och uterum nås från detta rum. Entréplan erbjuder även ett sovrum och en helkaklad toalett med dusch. På ovanplan finns ytterligare fyra sovrum med härlig takhöjd och pardörrar, två sovrum har även dekorativa kakelugnar (ej i bruk). I den övre hallen som är ett enastående bra sällskapsrum finns utgång till en balkongen med milsvid utsikt, vidare finns större walk in closet samt ett stort och rymlig helkaklat badrum med både dusch och badkar. Fristående till bostaden uppfördes 2004 ett rymlig dubbelgarage med bra förvaringsmöjligheter samt separat lokal. Lokalen är perfekt för dig med egen verksamhet eller för att leva ut dina kreativa drömmar, här finns toalett, värme, vatten och el. Trädgården är utformad med gott om grönyta, ett växthus som ger möjlighet att odla dina egna grönsaker eller blommor och under hösten skördar du frukt från egna äpple- och päronträd. Uppvärmningen sker via vattenburet system med ytjordvärmepump. Denna villa är mer än ett stort hus, detta är ett hem för den stora familjen! Ett bättre läge kan vara svårt att hitta och ingen tvekan om att detta är ett unikt hus med enorm potential för nästa familj att ta vid och trivas i. På Allégatan har ni närhet till flera förskolor och närmsta skola är Mössebergsskolan med fk-6. Resecentrum nås på en kort promenad med utmärkta kommunikationer till städer som Göteborg, Stockholm, Jönköping och Skövde. Likaså livsmedelsbutik, restauranger och handel. Ett centralt men ändå lummigt läget! I samband med försäljningen är fastigheten besiktigad och säljaren har valt att teckna en s.k. dolda fel-försäkring, Skyddat Köp. Varmt välkommen på visning!

Jakobsgatan 1B, Centrum, Falköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobsgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
770 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 496 kr/mån
13 162 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna trevliga tvåa som erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med centrums utbud av butiker, restauranger och kaféer bara ett stenkast bort! Stig in i entréhallen som har gott om förvaring samt ligger i öppen planlösning med det rymliga vardagsrummet. Härifrån nås den inglasade balkongen med utsikt över hästbacken och delar av centrum. Köket uppdaterades under 2021 med moderna val av vitvaror, bänkskivor och målade luckor och stommar, dessa val flörtar väl med retrovibbarna av originalköket från 1962. Lägenheten inrymmer även rymligt sovrum samt badrum i neutrala toner med en industriell touch. Genomgående en fräsch lägenhet med sobra toner på väggar och en mix av nyare laminatgolv samt klinker i hall och kök. Under 2021 har dessutom elcentralen bytts ut till automatsäkringar. Bo i en av Falköpings mest framåtsträvande föreningar där solceller installerats på tak, laddstolpe finns att tillgå till samtliga parkeringsplatser och samtliga gemensamhetsutrymmen rustats upp under senare år med bl.a. ny innergård, aktivitetsrum/gym och fräsch tvättstuga. Dessutom mot en förmånlig månadsavgift om 2 448 kr där värme, VA, bostadsrättstillägg och grundutbud av kabel-tv ingår. Lägenheten är även ansluten till fiber! Välkommen på visning.

Höstbruksgatan 2D, Fåraberget, Falköpings kommun

Höstbruksgatan 2D

Lägenhet
Fåraberget, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
1 640 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 958 kr/mån
24 118 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna nyproducerade trea stod inflyttningsklar mars 2023 och är lugnt belägen i utkanten av stan med det bästa av två världar: gångavstånd till stadens serviceutbud samtidigt som naturen kring Fåraberget och vackra promenadslingor finns runt knuten. Stig in i denna stilrena trea på andra våning med egen trappa och en större balkong i västerläge med härlig kvällssol! Bostaden erbjuder bl.a. en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar fritt in genom de stora fönstren och skapar en inbjudande och social atmosfär. Köket är den perfekta kombinationen av modernt och klassiskt med släta luckor i vitt, grå laminatbänkskiva och elegant marmorkakel. De vitmålade väggarna och den vackra ekparketten är genomgående i hela hemmet vilket ger ett harmoniskt intryck med goda möjligheter att sätta sin egen prägel med inredning och möblemang. De två sovrummen är är bra i storlek och i lägenheten finns gott om förvaring med två större skjutdörrsgarderober samt en klädkammare som nås från hallen. Helkaklad toalett/dusch med stilrent, svart klinkergolv och väggar i marmormönstrat kakel, här finns även kombimaskin tvätt/tork och en handdukstork. Genomgående en god standard med bl.a. Vedumkök, parkettgolv, klinker i hallen och fönsterbänkar i vacker, grå kalksten. Till bostadsrätten hör parkeringsplats samt förråd med egen ingång. I närheten finns gott om grönområden och nyanlagd park med lekplats samt närhet till förskola, idrottsanläggningar och busskommunikationer till resterande del av Falköping. Om du drömmer om ett nytt och modernt boende i en naturskön omgivning är detta den perfekta platsen för dig, välkommen på visning!

Backagatan 6, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Backagatan 6

Lägenhet
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
350 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 500 kr/mån
4 605 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea i andra plan på Backagatan 6 i Slutarp! Med ljusa ytskikt och uppfräschningar under senare år är denna bostad redo att flytta in i utan att först behöva renovera! Genomgående har lägenheten försetts med nya, vitlaserade furutak med infällda spotlights, något som ger en varm och välkomnande känsla med en skandinavisk touch. Köket går i vitt och har gott om förvaring samt plats för matbord. Vardagsrummet är generöst i storlek och är lättmöblerat för t.ex. både soffgrupp och matsalsbord eller hemmakontor. I soligaste söderläge ligger den generösa balkongen med trätrall och trevlig utsikt. Här kan du skapa din egna oas att spendera sommaren på! Lägenheten inrymmer även två sovrum samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. Gott om förvaring i lägenheten, i källarplan finns även tillhörande förråd. I den låga månadsavgiften om 3 500 kr inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg och parkering. Lägenheten är ansluten till öppen fiber. I Kinnarp/Slutarp finns bl.a. mataffär, förskola, skola, butiker och god bussförbindelse in till Falköping samt Ulricehamn.

  • Plus
Dotorpsgatan 64 B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 64 B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
295 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 680 kr/mån
5 514 kr/m²

Bekvämt boende en halvtrappa upp med genomgående stilsäkra toner på väggar och vackert laminatgolv från 2019 vilket ger en behaglig hemmakänsla redo att flytta in till! Vardagsrummet är lättmöblerat och ger tillgång till generös balkong i soligt söderläge. I köket har bänkskivorna uppdaterats till massiva ekbänkskivor medan ett stilrent kakel agerar stänkskydd, här finns även plats för matbord. Lägenheten inrymmer även sovrum i bra storlek samt toalett/dusch med kaklade väggar. Gott om garderobsförvaring, till lägenheten hör även vindsförråd samt källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt tv och bredband via fiber (Telia). Här ges närhet till bl.a. parker, idrottsanläggningar, resecentrum, mataffär och stadsbussar som tar dig vidare till andra stadsdelar. Välkommen på visning!

  • Balkong
Karlebygatan 4C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 4C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
250 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 338 kr/mån
8 197 kr/m²

Välkommen till Karlebygatan 4C, en trevlig etta om 30,5 kvm med bra läge. Runt hörnet ligger Ållebergsgymnasiet, i samma område finns även idrottshallar, badhus och gym. Andra delar av Falköping så som centrum, resecentrum och Ållebergs handelsområde nås på några minuter med stadsbussar som trafikerar i området. Hallen är ljus och ger plats för avhängning, härifrån nås både vardagsrum och badrum. Ett grått laminatgolv är genomgående i hela bostaden vilket ger en trevlig, enhetlig känsla. Vardagsrummet har rikligt ljusinsläpp tack vare det stora fönstret och den franska balkongen. Här finns även en sovalkov med plats för en dubbelsäng som lätt kan avgränsas om så önskas. Från vardagsrummet nås kokvrån som är utrustad med vita originalluckor och målat kakel i grått. Lägenheten inrymmer även fräscht, helkaklat badrum med badkar samt en rymlig klädkammare som är utrustad med både hyllor och klädstång. Till lägenheten hör dessutom förråd och matkällare samt tillgång till gemensam tvättstuga belägen i källarplan. I den förmånliga månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt tv och bredband (100/100) via Telia. Välkomna med er anmälan till visning!

  • Plus
Säckesten 1:7, Broddetorp, Falköpings kommun

Säckesten 1:7

Villa
Broddetorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping
475 000 kr
1 079 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en tomt färdig för byggnation på Brunnhemsbergets sluttning mot Hornborgasjön. Här är såväl vatten som avlopp redan anslutet. Om ni vill bygga bostad eller fritidsboende med skog och natur som närmsta granne så är detta en perfekt tomt för er. Dessutom belägen i populära Hornborgaområdet med sin rika flora och fauna. På fastigheten har tidigare stått en bostadsbyggnad men den är sedan flera år riven och marken är nu förberedd för byggnation av ditt drömhus. Vatten via samfällighet finns redan anslutet och nytt avlopp färdigställdes 2008 med slamavskiljare om 2 m³ och förstärkt infiltration (yta 48 m² med 3 spridarledningar á 10 meter). Vid tomtgräns finns både el och fiber framdraget. Vad kostar det att bygga ett hus? Under fliken "Dokument" hittar ni en kostnadskalkyl från hustillverkaren Älvsbyhus på vad det skulle kosta att bygga deras populära husmodell Astrid. Tänk att få tomt och nybyggt hus för endast ca 2 847 700 kr! Från fastigheten nås på några minuter Broddetorp som erbjuder livsmedelsbutik, pizzeria, skola och säsongscafé, åker ni åt andra hållet har ni ca 15 minuters färd till Stenstorp där det även finns vårdcentral och tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Här har ni ett vackert läge med bland annat svampskogar, badsjö på cykelavstånd och lugnande promenadområden.

  • Plus
Blomberg, Blomberg, Götene kommun

Blomberg

Tomt
Blomberg, Götene kommun
Mäklarhuset Falköping
1 700 000 kr
1 206 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva byggbara tomter med vy mot Vänern i vackra Blomberg vid foten av Kinnekulle. Tomterna är byggbara för villa och omfattas av planbestämmelse som är antagen 2007.01.23 Här får villa i 1,5 plan uppföras och planen tillåter byggnation i traditionell byggstil och ska anpassas till den redan befintliga byggnationen på Kinnekulle, läs mer gällande planbestämmelser under fliken "Dokument och Länkar" där ni hittar gällande detaljplan. Den vackra naturen utgörs till stora delar av naturreservat och är ett s k natura 2000-område vilket inte hindrar den antagna detaljplanen men tryggar en tänkbar köpare att naturen i området i stora delar kommer bevaras. Med hänsyn till områdesbestämmelser behöver köpare utöver bygglovsansökan hos Götene kommun även få tillstånd hos Länsstyrelsen för schaktning och grundläggning inför byggnation. Området i Blomberg hänför ofta sina besökare med sin vackra natur och flertalet besöksmål. Trots att vi befinner oss på landsbygden finns tågstopp inom ett par minuter med Kinnekulletåget, vilket gör att Ni med lätthet kan ta Er till större städer. I området finns även badplats, Blombergs gästhamn för den båtintresserade, vackra strövområden i naturreservat och ett mysigt café som bakar utsökt frukostbröd och bullar värda en omväg. En bygd som är vacker årets alla årstider och helt enkelt måste upplevas på plats, Välkommen! TOMTER Götene Blomberg 2:130 areal 1206 m² pris 1 800.000 SEK Götene Blomberg 2:131 areal 1206 m² pris 1 750.000 SEK Götene Blomberg 2:132 areal 1206 m² pris 1 700.000 SEK Götene Blomberg 2:133 areal 1206 m² pris 1 800.000 SEK Götene Blomberg 2:134 areal 1206 m² pris 1 725.000 SEK

Visar alla 22