MOHV Haninge/Tyresö

MOHV Haninge/Tyresö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fältstensvägen 25, Jordbro, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Fältstensvägen 25, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Fältstensvägen 25, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Fältstensvägen 25

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 050 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 667 kr/mån
25 309 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2.050.000! Fantastisk ljus fyra med generösa sociala ytor och mycket hög standard. Magnifikt läge med ett bekvämt avstånd till allt! Modern fyrarummare med radhuskänsla om 81 välplanerade kvadratmeter. Med stora öppna ytor och mycket fönster flödar ljuset från alla håll. Det inbjudande och rymliga köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, perfekt för middagar i familjens eller goda vänners lag. Från köket/vardagsrummet når ni även utgången till den stora balkongen i ett lugnt läge, här kan ni sitta i stilla ro och njuta av något svalkande att dricka. Lägenheten erbjuder även ett stort badrum med dusch och tvättmaskin samt tre välplanerade sovrum. Varmt välkommen! Nedanför ingången till huset så kommer du till förrådet och parkeringsplatserna. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga! Här bor du i ett fantastiskt läge med närhet till naturen, bad, butiker, men också flera skolor samt goda kommunikationer. Det är ett boende för dig som vill bo bekvämt.

  • Premium
  • Balkong
Nynäsvägen 92, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Nynäsvägen 92, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 92, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 92

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
2 272 kr/mån
52 857 kr/m²

- Låg avgift - Hög standard - Lyxiga detaljer - Möjlighet till snabbt tillträde Letar du efter den perfekta ettan i Handen? Då har du hittat rätt! Här på Nynäsvägen 92 hittar du Handens förmodligen finaste etta. Här bor du i ett högt och fritt läge på våning 5 i en bostad där inget lämnats åt slumpen. Lägenheten präglas av fina detaljer som skapar en känsla av lyx. Denna enrumslägenhet är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Den välplanerade planlösningen gör det enkelt att inreda och skapa ditt drömboende. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en luftig och ljus atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa maskiner, perfekt för både vardagsmatlagning och till festligare tillställningar. Badrummet är elegant inrett och erbjuder en plats för avkoppling och återhämtning. Här bor du i centrala Handen med det mesta du kan tänkas behöva i direkt anslutning till bostaden. Pendeltåget/bussterminalen ligger bara ett stenkast från porten. Någon minuts promenad tar dig till Haninge Centrum där du hittar matbutik, systembolag, shopping, restauranger mm. En kort promenad tar dig till sjön Rudan där friluftslivet flödar med elljusspår, badsjöar, skridskoåkning/skidåkning vintertid och annat. Ställer du höga krav på ditt boende är detta verkligen något för dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågenvägen 22, Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Sågenvägen 22, Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun, bild 2
Sågenvägen 22, Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun, bild 3

Sågenvägen 22

Lägenhet
Vendelsö - sågen/lötkärr, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 850 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 195 kr/mån
36 275 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en riktigt fin tvåa! Genomgående fina parkettgolv, rogivande färgval på väggarna och en balkong i privat läge med förmiddagssol. Med välplanerad planlösning är det första du möts av den rymliga hallen där de finns en stor skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen har du sovrummet som har gott om plats för dubbelsängen, nattygsbord och bra med förvaring i garderober. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffgrupp, tv-möbel och även kontorsplats/sovplats för den som önskar det. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som erbjuder förmiddagssol och ligger i ett privat läge. Lägenhetens badrum är helkaklat i stilren design. Köket är välutrustat och är i beklätt med ljusa luckor och mörkare bänkskiva. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Området Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö. Föreningen Brf. Sågenvägen bildades 2010-09-06. Föreningen äger och förvaltar fastigheten 3.114 Vendelsö på adressen Sågenvägen 8-32 i Vendelsö. Föreningen har 46 hyreslägenheter och 153 bostadsrätter om totalt 13905 kvm och 22 lokaler om 1996 kvm. Föreningens nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2018-10-04. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Uaccount AB. Den vardagliga skötseln av fastigheten sköts av föreningens vicevärd. Se gärna föreningen hemsida www.sagenvagen.se För mer information eller förhandsvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalarövägen 12 vån 3, Centrala Handen, Haninge kommun

Dalarövägen 12 vån 3

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/6
5 060 kr/mån
38 000 kr/m²

Varmt välkommen till populära brf Syrenen och denna ytterst välplanerade tvårummare i fint skick! - INGLASAD BALKONG - FINA YTSKIKT - VÄLPLANERAD - STABIL OCH POPULÄR FÖRENING Här bor du i ett högt och fritt läge på våning 3 i en bostad som är i fint skick. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv, gråa målade väggar och fina ytskikt. Stort, ljust kök med hög standard och många skåp för förvaring samt gott om arbetsyta. Det stilrena, vältilltagna badrummet har dusch och tvättmaskin. Sovrummet har plats för större säng och förvaring. Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning mot köket och skapar härliga sociala ytor att umgås på! Här finns gott om plats för matbord, soffa, tv och annat möblemang. Via vardagsrummet tar du dig ut på den fantastiska inglasade balkongen som ligger i ett soligt, fritt läge med fin utsikt mot innergården. Här finns gott om plats för utemöbler och inglasningen gör att du kan nyttja balkongen både tidig vår och sen höst! Bostaden är optimalt placerad med kommunikationer, sjukhus, närservice, shopping, bad och natur en kort promenad bort. Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 3, Centrala Handen, Haninge kommun
Parkvägen 3, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Parkvägen 3, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Parkvägen 3

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/5
7 887 kr/mån
24 223 kr/m²

Varmt välkommen till populära Parkvägen och denna stora fyrarummare! - MYCKET VÄLPLANERAD LÄGENHET - STOR BALKONG - STABIL FÖRENING - CENTRALT LÄGE Bekvämt belägen på markplan finner du denna välplanerade och vältilltagna lägenheten om 103 kvm. Lägenheten har fina väggar i ljusa kulörer och genomgående enhetliga parkettgolv. Köket har gott om arbetsyta och förvaringsyta bakom vita köksluckor som matchas snyggt med den mörka bänkskivan. I anslutning till köket finns en rymlig matplats invid stora fönster som rymmer stort matbord med 6-8 sittplatser. Vidare erbjuds tre bra sovrum med gott om plats för säng och förvaring. I anslutning till hallen finns ett helkaklat duschrum med tvättmaskin/torktumlare samt en helkaklad gäst WC. Här bor du nära till allt! Kort promenadavstånd till Haninge Centrum, Handenterminalen med både bussar och pendeltåg, Port73, SATS mm. För den som söker natur har man Friluftsområdet Rudan bara några minuters promenad bort där det erbjuds badsjöar, aktiviteter, elljusspår och skidåkning/skridskoåkning på vintertid. Kommunikationer i form av buss finns ett stenkast bort och även pendeltåget som tar dig till city på cirka 30 minuter. Ett klockrent läge för det mesta! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Utgårdsvägen 11, Centrala Handen, Haninge kommun

Utgårdsvägen 11

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 386 kr/mån
29 613 kr/m²

Varmt välkommen till en topprenoverad trea om 77,5 kvm i centrala Handen. Här erbjuds ett boende för den kräsna med gedigna materialval där inget lämnats åt slumpen. Hela bostaden totalrenoverades år 2021 och är genomgående i nyskick. Här bjuds det på ett otroligt fint och rymligt kök med plats för stort matbord och stolar invid fönster. Två stora, ljusa sovrum, ett lyxigt badrum med dusch och tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen! Bostaden har genomgående fina färgval, gråa golv och fint ljusinsläpp. Här bor du i en stabil och omtyckt förening där det mesta ingår i avgiften. Föreningen erbjuder gym, bastu och mysiga innergårdar med lekplatser. Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, flera gym, förskolor och skolor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 5 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/ joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur. Pendeltåget finns några minuters promenad bort och även bussar till bland annat Gullmarsplan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tutviksvägen 68, Gudö, Haninge kommun

Tutviksvägen 68

Tomt
Gudö, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
6 495 000 kr
2 443 m² tomt

Välkommen till Gudö och denna underbara fastighet på oslagbart läge! Med utsikt över Långsjön erbjuds nu denna stora tomt om 2443kvm i ett högt och ostört läge. Här kan du förverkliga dina husdrömmar och bo med nära avstånd till sjön, skolor och kommunala förbindelser. En kort bilfärd bort hittar du affärer, restauranger och skolor. På tomten finns idag en mindre sommarstuga i äldre skick samt ett par mindre byggnader/bodar. Tomten har en grusbelagd väg upp till de befintliga byggnaderna. Här väljer du fritt husleverantör själv eller förverkligar en dröm och ritar ditt eget hus! På fastigheten får högst en huvudbyggnad och två uthus uppföras. Största bruttoarea för huvudbyggnad är 180 kvm (I bruttoarean inräknas såväl källare under mark, suterrängvåning som inredningsbar vind). Högst två våningar får uppföras och suterrängvåning får utföras om huvudbyggnaden uppförs i en våning. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad i en våning är fyra meter och för två våningar är 6,5 meter. Huvudbyggnad får inrymma två lägenheter om den ena har en max bruttoarea på 50kvm. För uthus får max en våning uppföras och högsta bygghöjd är tre meter. VA och el är indraget! Se detaljplanen under fliken "dokument" för mer info! Varmt välkommen på visning! Ni får gärna besöka tomten på egen hand, vänligen ta hänsyn till grannar.

  • Plus
Vega allé 96, Vega, Haninge kommun

Vega allé 96

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 095 000 kr
40 m²
2 rum
2 806 kr/mån
52 375 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till Vega allé 96 och till en superfin tvåa i expansiva Vega! Här presenteras en optimalt planerad lägenhet i toppklass med härlig uteplats! Lägenheten inspirerar till sociala umgängen med öppen planlösning och bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Hela bostaden är målad i propra kulörer och har genomgående fin träparkett. Här bor man i en lyxig miljö i arkitekt ritat hus, endast ett stenkast till Vega station som tar dig till Stockholm C. på ca 20 minuter och närhet till matbutiker! Passar perfekt för dig som är kräsen! Ring för visning! -OPTIMALT PLANERAD -HÄRLIG UTEPLATS -BILLIG AVGIFT -STENKAST TILL KOMMUNIKATIONER -NÄRHET TILL MATBUTIKER Välkommen med din intresseanmälan till Linnea Westlander 0705-55 49 51 eller [email protected]

  • Plus
  • Uteplats
Vädurens gata 212, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 212

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 395 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/4
4 611 kr/mån
20 217 kr/m²

Välkommen till Vädurens gata 212 och till en mycket hemtrevlig och stor tvåa om 69 kvm i Brandbergen. Här får du en välplanerad och ljus lägenhet med balkong i insynsskyddat läge och med härlig utsikt. Lägenheten har genomgående fin ekparkett och ljusa väggar, ett praktiskt kök med matplats för 4- 6 personer, rymligt sovrum med klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett tilltaget vardagsrum med utgång till balkong. Fönster i två väderstreck som ger ett extra ljust och luftigt intryck. Stabil förening och härlig grannsämja! Här har du närhet till matbutik, skolor, kommunikationer och grönområden! - Stor tvåa, möjlig trea - Optimal planlösning och fina ytskikt - Härlig Balkong i insynsskyddat läge - Bra förening med god ekonomi - Familjärt område Vid intresse välkommen att ringa ansvarig mäklare Linnea Westlander 0705- 55 49 51

  • Balkong

Visar alla 9