Behrer & Partners

Behrer & Partners

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smedsbacksgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun

Smedsbacksgatan 6

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Behrer & Partners
4 250 000 kr
46 m²
2 rum
3 774 kr/mån
92 391 kr/m²

Med ett högt läge och utsikt över takåsar och grönska saluförs denna väldisponerade och ljusa 2a. Här återfinns vackra funkisdetaljer såsom fiskbensparkett, generös takhöjd och fungerande eldstad. Här återfinns ett rymligt sällskapsrum med plats för både soffmöblemang samt matsalsbord och stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp. Centralt placerat står även en vacker och fungerande eldstad. Lägenheten ovan har balkong från detta rum och huset bredvid har balkong på samma våningsplan så förslag finns att söka bygglov för detta. Separat sovrum med lugnt och ogenerat läge med stort fönster som överblickar grönska. Här finns plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter genom en hel garderobsvägg. Vidare finns ett fullt utrustat kök inrett med induktionshäll, diskmaskin, inbyggd micro samt en bra matplats vid trevligt barbord. Stilrent och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläder genom två bevarade garderober och golv i klinkers. Ingång genom säkerhetsdörr. Enligt föreningens register är lägenheten angiven som 1 rok, sedan dess är den ombyggd och disponeras som 2 rok. På höjden av Gärdet finner du populära Smedsbacksgatan. Strax utanför dörren finns Gärdets underbara natur och härliga jogging- och promenadstråk och här finns också ypperliga kommunikationer med Gärdets T-bana samt 1:ans buss 1 min bort. I de närmsta kvarteren finns flera trevliga cafeér och restauranger och tvärsöver gatan finner du en bra ICA butik för smidig handling. Kort och gott ett underbart området att trivas i.

  • Plus
Gumshornsgatan 6, Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun

Gumshornsgatan 6

Lägenhet
Östermalm-Karlaplan, Stockholms kommun
Behrer & Partners
3 495 000 kr
33 m²
1 rum
1 982 kr/mån
105 909 kr/m²

Vid idylliska Gumshornsparken salubjuds denna fina lägenhet. Fantastiskt läge invid Karlaplan och ett stenkast från Djurgården. Lägenheten karaktäriseras av klassiska 30-tals attribut så som högt i tak, stora fönsterpartier med djupa fönsterbläck och klassisk fiskbensparkett. Skyddat läge mot privat innergård. Här ges en fin möjlighet att skapa ditt framtida drömhem. Den alternativa planlösningen har genomförts i huset men kräver som föreningens godkännande. Snabbt tillträde möjligt.

  • Plus
Sturegatan 19, Östermalm, Stockholms kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30

Sturegatan 19

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
2 895 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
1 461 kr/mån
131 591 kr/m²

På mycket populär Östermalmsadress, endast ett par minuters promenadavstånd från Humlegården och Stureplan saluförs nu denna välplanerade lägenhet med högt läge i huset! Bostaden presenteras med ett kök utrustat med spis, mikro, kyl och frysfack. Rum med plats för såväl säng- och soffdel samt förvaringsmöblemang. Fin stavparkett i rum och hall med ljusa ytskikt. Rymligt och renoverat badrum med dusch, toalett, handdukstorkare, tvättställ med kommod. I korsningen av Sturegatan och Östermalmsgatan bor man på ett av Östermalms mest eftertraktade områden med Stureparken intill. På gatan finns trevliga restauranger som Hantverket och nyöppnade L’est. Direkt närhet till Humlegården och Stureplan samt promenadavstånd till Karlaplan. Trevlig natur med Lill-Jansskogen som närmast. Till lägenheten tillhör nyttjanderätt till ett förråd. Obligatorisk tillägg om 149 kr/månad för bredband. Trivsam förening där de stora renoveringarna är gjorda. Välkommen till ett komplett boende på bästa adress!

  • Plus
  • Hiss
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 8A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 8A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
8 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/8
2 055 kr/mån
160 000 kr/m²

Ture No8 som blev inflyttningsklart 2014 ger dig ett boende på högsta internationell nivå. Här får du materialval, planlösning, detaljer, teknik och funktioner av högsta tänkbara kvalitet för att ge dig det där "lilla extra" av ditt boende. Välkommen till en unik fastighet mitt i city där du enkelt kan skifta mellan arbete, alla tänkbara nöjen eller ett lyxigt och harmoniskt boende. Dessutom i en välskött förening med stabil ekonomi och garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun
Erik Dahlbergsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 50, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 50

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Behrer & Partners
3 500 000 kr
43 m²
2.5 rum
2 510 kr/mån
81 395 kr/m²

Accepterat pris. Ring för tidsbokning. Varmt välkommen till detta yteffektiva och mycket charmiga boende med tillgång stor uteplats i soligt söderläge. Här bor du med privat entré på lugn kullerstensgata men med stadens citypuls endast ett stenkast bort. Generösa fönsterpartier ger ett svårslaget ljusinsläpp och en härlig rymd. Luftigt vardagsrum med smart förvaringslösning i form utav inbyggd skåpvägg för TV m.m. Fint kök i industriell stil med integrerade vitvaror och tilltänkta materialval. Två bra sovrum med plats för både säng och övrigt valfritt möblemang. Badrum i ljusa toner med gott om förvaringsmöjligheter. Uteplatsen är upplåten med allmän benefik nyttjanderätt och belägen på föreningens mark. Föreningen har accepterat att tidigare ägare uppfört ett trädäck med staket. Här bor du i direkt närhet med vackra Tessinparken som är vida populärt för sin grönska och trivsamma café med stor uteservering för såväl ett glas vin som en hel middag. Vid Valhallavägen har du även kvarterskrogen Paraden med sina generösa öppettider från förmiddag till kväll där dörren alltid står vidöppen. I närområdet finns det gott om caféer och restauranger. Önskar du motion finner du Östermalms IP, Kampementsbadet, Kungliga Tennishallen och Lill-Jans skogen på kort promenadavstånd där du på Östermalms IP vintertid kan åka skridskor likväl som Gärdesfältet erbjuder längdskidor i fina spår. Från Valhallavägen går flera linjebussar som tar dig till Stockholms resterande stadsdelar samt tunnelbanans röda linje och närmsta buss 54 går utanför på Erik Dahlbergsgatan. På andra sidan Tessinparken hittar du Fältöversten med stort utbud av butiker samt centrala Östermalms butiker, mataffärer, apotek och restauranger.

  • Premium
Engelbrektsgatan 10, Östermalm, Stockholms kommun

Engelbrektsgatan 10

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
37 500 000 kr
259 m²
6 rum
vån 1/5
3 904 kr/mån
144 788 kr/m²

I välskött förening på attraktiva Engelbrektsgatan med närhet till Villastaden, grönskande Humlegården och Norra Djurgården återfinns denna påkostade och tilltagna familjevåning om 259 kvadratmeter fördelad på sex rum & kök med alla önskvärda attribut och faciliteter. Här ges en påkostad interiör med exklusivt kök och maskinell utrustning, badrum med hotellkänsla och stor spadel. Genomgående återfinns en mängd bevarade och dekorativa detaljer anno 1897 som takmålningar, stuckaturer, dörröverstycken, två iögonfallande eldstäder samt dubbla balkonger. Enastående och representativ fastighet med vackert trapphus som är lika elegant som våningen i sig. Synnerligen välskött förening, lågt belånad med god ekonomi, stora dolda tillgångar och ambassad i huset.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6