Västsvenska Fastighetsbyrån

Västsvenska Fastighetsbyrån

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 500 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 55/73
3 668 kr/mån
139 785 kr/m²

Lägenhet på vån 55 med möblerbar balkong i västerläge i Karlatornet! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 55 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Här har du också tillgång till en möblerbar balkong i soligt västerläge där man kan njuta av utsikten över hamninloppet. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 50/73
4 062 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd studiolägenhet på våning 50 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Tillträde 5 mars 2024. Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 50 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med flera fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss
Lindholmsallén 57, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 57

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 790 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/8
5 319 kr/mån
50 533 kr/m²

3:A med generösa sociala ytor och stor inglasad balkong i soligt västerläge! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en härlig kombination av modern design och bekvämlighet. Med tre rymliga rum och kök i en öppen planlösning, med en yta på cirka 75 kvm finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Vardagsrummet leder ut till kanske det bästa med detta hem, en stor inglasad balkong i västerläge, perfekt för att njuta av solnedgången eller för att bjuda in vänner och familj för sociala tillställningar. Brf Navet 3 är en bostadsrättsförening som ligger på Lindholmen i Göteborg. Föreningen består av 62 lägenheter och en verksamhetslokal beläget i ett nybyggt kvarter. Merparten av föreningens medlemmar flyttade in under första kvartalet 2012. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Här bor ni också nära den service man kan behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 5 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, dagis, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 190 000 kr
86 m²
3 rum
vån 53/73
5 499 kr/mån
83 605 kr/m²

3:A i Karlatornet på våning 53 med balkong och oslagbar utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 86 välplanerade kvadratmeter och även en balkong på våning 53 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. Från det öppna vardagsrummet når ni den möblerbara balkongen. I båda sovrummen finns det gott om plats för säng och garderober för förvaring. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor.Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
12 995 000 kr
147 m²
5 rum
vån 23/25
8 958 kr/mån
88 401 kr/m²

Exklusiv lägenhet om ca 147 kvm på våning 23 med magsik panoramautsikt över staden! Välkommen till denna unika bostad på våning 23 av 25, där varje detalj är noggrant designad för högsta kvalitet och lyx. Denna ca 147 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder 4 ljusa och rymliga rum och kök där vardagsrum och kök är i en öppen social planlösning. Lägenheten har genomgående stora fönster vilket ger en otrolig utsikt som sträcker sig från läppstiftet och över staden och bort mot hamninloppet. Lägenhetens kök blir navet i detta hem där funktion möter skönhet i perfekt harmoni. Med en imponerande köksö i marmor en separat vinkyl och inbyggda vitvaror finns är allt man behöver och mer därtill. Luckorna i trä ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den moderna inredningen lyfter hela rummets elegans. Här finns gott om utrymme för ett stort matsalsbord, perfekt för härliga middagar och minnesvärda fester. Fönsterna vetter mot sydväst och ger er möjligheten att njuta av solnedgångar och en slående utsikt över hamninloppet medan ni avnjuter en läcker middag med era nära och kära. Till lägenheten finns en indragen balkong vilket gör att man kan nyttja den året runt. Utsikten från balkongen är slående och även här kan ni drömma er bort till solnedgången över hamninloppet. Med sina ca 11 kvm finns det plats för både bord och soffa. Lägenheten erbjuder ännu fler bekvämligheter så som separat tvättstuga och helkaklad gästtoalett med dusch. Men tänk dig att efter en lång arbetsdag komma hem och koppla av i din alldeles egna bastu, nu är detta möjligt! Det finns tre stora sovrum där samtliga har plats för dubbelsäng och tillhörande möbler vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas. I Brf Kronjuvelen bor ni i ett svanenmärkt hus som verifierar att entreprenören uppfyller högt ställda miljökrav. Föreningen har energiklass B vilket gör det möjligt till ett grönt bolån. Till medlemmarnas förfogande finns en möblerad övernattningslägenhet som går att hyra när man får exempelvis gäster på besök. Husets översta våningsplan är reserverat för gemenskap. Här finns föreningens relaxavdelning, dessutom har denna högsta våning en gemensam takterrass som går runt hela huset och som möjliggör att du kan få uppleva omgivningen i 360 grader. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. En unik chans att äga en exklusiv bostad i ett underbart område. Välkomna att kontakta oss idag för att uppleva detta exceptionella boende själv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Sundet 543

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
Pris saknas
266 + 164 m²
12 rum
3 312 m² tomt

Lyxigt designhus med generös takhöjd och enastående utsikt över sjön! Välkommen till detta exklusiva hem som verkligen tar andan ur dig. Med en generös takhöjd och eleganta materialval erbjuder detta hus en unik upplevelse av stil och kvalitet. Oavsett om du är en designentusiast eller bara älskar toppkvalité, kommer detta hus att imponera på dig. Här finns tillgång till din alldeles egna biograf och att anordna gemensamma filmkvällar har aldrig varit enklare. Med sin imponerande terassyta på 800 kvm, fördelat på tre plan, erbjuder huset gott om utrymme för att koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över sjön.På terassen finns också möjligheten att anlägga en pool, för att verkligen förhöja denna lyxiga livsstil. Med 12 välproportionerade rum, inklusive ett kök av högsta kvalitet och fyra lyxiga badrum samt en gästtoalett, finns det gott om plats för hela familjen och gäster att trivas. Dessutom har detta hus ett förberett utrymme för gym och bastu. Detta exklusiva designhus är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att äga något unikt och sätt din personliga prägel på detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet att upptäcka detta drömhem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 890 000 kr
55 m²
2 rum
vån 19/73
4 126 kr/mån
70 727 kr/m²

Äntligen har vi fått in en två i gavelläge till ett fantastiskt pris! I denna härliga gaveltvåa kommer du att njuta av en fantastisk utsikt som sträcker sig åt två olika väderstreck mot läppstiftet och Ramberget. Exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Fullt utrustat hem med vitvaror från Electrolux. Här kommer du ha möjligheten att kunna bo i ett helt nytt och otroligt spännande område med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad. Ni finner även Karlatornets skybar på våning 69 där du kommer ha en otrolig utsikt över hela Göteborg, där det även kommer att finnas restaurang, lounge och utsiktsplats som kommer att vara en unik miljö för speciella tillfällen. Tänk dig hotell, fast hemma. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Rubingatan 30

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 990 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
3 701 kr/mån
29 265 kr/m²

Charmig och modern lägenhet med balkong i västerläge! Välkommen till denna underbara renoverade lägenhet om tre rum och kök, som erbjuder ca 68 kvm. Här kan du verkligen njuta av västerläget med en rymlig balkong som bjuder på soliga eftermiddagar och en vacker solnedgång. Dessutom har du en fantastisk utsikt mot grönskande områden, vilket ger en känsla av frid och harmoni. Det moderna köket, från kvalitetsmärket Epoq, är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Här finns gott om utrymme och smarta förvaringslösningar. Köket och vardagsrummet är utformat i en öppen och social planlösning med ett vackert ljusinsläpp och gott om plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Här har ni också tillgång till ett eget gym i föreningen. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta oss idag för att boka en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 213 kr/mån
51 364 kr/m²

Accepterat pris! Tillfälle att förvärva en unik vindslägenhet i toppklass som stod klar 2020. Denna fantastiska lägenhet andas nytt och fräscht. Snygga och exklusiva materialval, en tilltagen takhöjd och spotlights i tak. Hallen är rymlig med praktisk klinkers på golvet, köket fullutrustat och i badrummet är det förberett för tvättmaskin. Den sociala ytan rymmer matbord, soffa, tv möbel och säng. Här bor du bekvämt och tryggt i ett attraktivt område. Du blir bortskämd med gångavstånd till allt som kan tänkas önskas, däribland matbutiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 4B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 4B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 550 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
4 090 kr/mån
45 536 kr/m²

Ljus lägenhet med balkong i söderläge i ett expansivt område! Välkommen till ditt nya hem som med sina 2 rum och kök och en yta på ca 56 kvm erbjuder gott om utrymme för att enkelt inreda och trivas. Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning och bidrar till en social atmosfär. Lägenhetens ljusa väggar och fönstren i två väderstreck ger en modern och luftig känsla. Från vardagsrummet når man det absolut bästa med denna lägenhet vilket är den möblerbara balkongen i soligt söderläge. Optimal för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du blickar ut mot den fridfulla innergården. HSB Brf Umbra består av 68 bostadsrätter med adresserna Långängen 2, 4 och Penselgatan 6. Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36. Inflyttningen skedde i två etapper hösten 2015. Kvillebäcken var den första etappen i planen att göra Backaplansområdet till en naturlig del av Göteborgs innerstad. Målet har varit att skapa en grön stadsdel där det är lätt att leva klimatsmart. Här har också mötet mellan människor stått i fokus, med saluhallen som tydlig symbol. Kvillebäcken är ett expansivt område där du har allt du behöver inom räckhåll. Upplev bekvämligheten med närhet till shopping, restauranger, och annan service. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet som är redo att bli ditt nya hem! Kontakta oss idag för visning! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Charlotte Löwenskölds gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 795 000 kr
66 m²
3 rum
vån 9/9
5 721 kr/mån
42 348 kr/m²

Unik 2:A högst upp i huset med stor balkong i söder och västläge! Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på 9 av 9, med en yta på ca 66 kvm och 2 rum och kök. Den smarta planlösningen gör det möjligt att enkelt disponera om till 3 rum och kök om så önskas. Lägenheten är nybyggd och färdigställd under 2022, vilket innebär moderna materialval och hög standard. De öppna sociala ytorna skapar en perfekt plats för umgänge och att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och samvaro. Den stora hörnbalkongen, med en yta på ca 26 kvm och riktad mot både söder och väster, ger dig möjligheten att njuta av solens strålar och en otrolig panoramautsikt över området. Den perfekta platsen för att koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av vardagens lugn. Beläget i Selma stad som är en plats för livets alla delar och har allt för det goda vardagslivet. Här finns förutom nya bostäder även ny mataffär, fiskhandel, butiker, skola, bibliotek, parkstråk, busshållplats och plats för att umgås med vänner. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll. Missa inte chansen att få uppleva den här unika bostaden - kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:30
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna Annas gata 7, Porslinsfabriken, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna Annas gata 7

Lägenhet
Porslinsfabriken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 995 000 kr
92 m²
4.5 rum
vån 1/6
5 084 kr/mån
43 424 kr/m²

Låt oss presentera ett välplanerat hem i ett av centrala Hisingens mest omtyckta kvarter. En härlig bostad, perfekt för den lite större familjen som nu väntar på att bli ditt nya hem! Det sociala och stora vardagsrummet fylls med naturligt ljus från det stora fönsterpartiet och ger en behaglig atmosfär att slappna av och trivas i. Soffgrupp, tv bänk och bokhylla får enkelt plats här. Här når du ut till den inglasade balkongen med tillhörande uteplats i soligt sydvästläge. Här ryms både möblemang och växter, ett mysigt rum som förlänger sommarmånaderna. På den egna stenlagda uteplatsen placerar du enkelt grillen för goa stunder med nära och kära. Rofylld och gemytlig innergård med grönskande buskar, bänkar och bord för picknick och lekplats för de mindre. En dold oas, mitt i områdets rörelse. Vidare in i det välplanerade Myresjököket, så blir detta definitivt centrum för dina kulinariska äventyr. Här finns allt du kan tänkas behöva; kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn, alla vitvaror i rostfritt. Gott om arbetsytor såväl som förvaring. Plats för matbord för 4-6 personer - perfekt för både vardagsmiddagar som finare middagsbjudningar. Här blir du gärna kvar länge! I bostadens mastersovrum finns gedigen plats för dubbelsäng samt garderober för förvaring med utsikt mot den lugna innergården. De två ytterligare sovrummen har båda plats för säng, skrivbord och utrustade med inbyggda garderober. Perfekt som barn- eller tonårsrum eller för långväga gäster som är på besök. Det helkaklade badrummet i neutrala färger inkluderar wc, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt tvätt - och torktumlare. Ett mindre fönster för trevligt ljusinsläpp kompletterat med golvvärme för extra komfort, vars kostnad är inkluderad i månadsavgiften. Gästtoaletten är även den helkaklad och utrustad med wc, handfat och spegelskåp med belysning. Bostaden är registrerad som en 4rok enligt förvaltare, men har ytterligare ett mindre rum med fönster som idag nyttjas som arbetsrum. Förråd och parkering finns att hyra genom föreningen och mycket goda möjligheter till parkering med laddstolpe för elbil finns. På Gröna Annas gata 7 har du löjligt nära till allt. Med Hjalmar Brantingsplatsen och dess utbud av restauranger, butiker, gym och caféer med nygräddade bullar på krypavstånd, har denna bostad ett av de bästa lägena i området. Fantastiskt kommunikation med både buss och spårvagn som tar dig in till stan på 5 min. Detta är hemmet där du och din familjs livs bästa stunder kommer att ta plats. Välkommen till Gröna Annas gata 7!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gustaf Dalénsgatan 5C, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 18:30
Gustaf Dalénsgatan 5C, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gustaf Dalénsgatan 5C, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gustaf Dalénsgatan 5C

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/6
4 397 kr/mån
43 148 kr/m²

Låt oss presentera ett välplanerat hem i ett av centrala Hisingens mest omtyckta kvarter. På Gustaf Dalénsgatan 5C vilar en ljus och luftig trea med en inbjudande takhöjd samt en rymlig uteplats omringad av grönska. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2017 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. En halvtrappa upp bjuds ni på stilrena materialval med genomgående hög standard och ljusa, fina ytskikt. Vardagsrummet binder smidigt samman med köket i en väldisponerad planlösning. Luftigt och socialt tack vare den väl tilltagna takhöjden och något alldeles extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Här finns det absolut plats för nära och kära! Bostadens uteplats nås från det stora sovrummet som är placerat mot den lugna och gemytliga innergården. En dold oas, mitt i områdets rörelse. På Gustaf Dalénsgatan 5C bor du löjligt nära allt. Krypavstånd till nygräddade bullar – varje morgon. Gym, restauranger och caféer från höger till vänster. Snett över gatan välkomnar den omtalade Saluhallen er, där ni finner allt för att färdigställa den mest spektakulära charkbrickan för fredagens bravader. I detta hem blir det svårt att inte trivas. En bostad ni inte vill missa. Låter detta intressant? Hör av er!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 790 000 kr
76 m²
3 rum
vån 10/17
4 785 kr/mån
63 026 kr/m²

Nybyggd 3:A om ca 76 kvm på våning 10 med balkong i populära Karlastaden! Denna lägenhet är helt nybyggd och ligger på den tionde våningen av sjutton våningar, vilket ger dig en fantastisk utsikt. Genom en perfekt kombination av modern design och funktionella detaljer erbjuder denna lägenhet den ultimata upplevelsen av ett modernt boende. Ett ljust och rymligt vardagsrum sammanfogas med köket i en öppen social planlösning, optimalt för att bjuda över familj och vänner. Med sina 3 rum och kök om ca 76 kvm finns det gott om plats för hela familjen. Lägenheten är utrustad med ett praktiskt förråd där ni enkelt kan förvara alla era personliga tillhörigheter, samt hålla allt organiserat och lättillgängligt. Du har också tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. I Brf Atmosfär bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter Det här är en perfekt möjlighet att bli en del av ett blomstrande och levande samhälle i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bäckebolslyckan 27, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolslyckan 27

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 550 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 628 kr/mån
18 541 kr/m²

3:A högst upp i huset med inglasad balkong i soligt söderläge! Välkommen till denna rymliga 3 rum och kök högst upp i huset, som med sina ca 83,6 kvadratmeter erbjuder gott om yta att trivas på. Det moderna köket lockar med generös arbetsyta som gör matlagningen till en fröjd. Här finner ni också plats för ett större matbord för familj och vänner att samlas kring. Här finns två sovrum som båda med enkelhet rymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat och har både torktumlare och tvättmaskin för att underlätta vardagen. Men kanske det bästa med denna lägenhet är den inglasade balkongen i söderläge där du tar del av den härliga utsikten över den grönskande innergården och kan du njuta av solstrålarna och fridfulla stunder i en privat och lugn miljö. Till lägenheten ingår det också en egen parkering i avgiften. Här bor du i populära och välskötta Hsb Brf Bäckebol som är en av Göteborgs största föreningar med låg belåning. Bäckebol ligger beläget i blommande Hisings backa bara en kvart från centrala Göteborg med naturen bara ett stenkast ifrån. Området har en beblandad bebyggelse med flerfamiljshus, lägenhetshus, radhus och landsbygd. I närområdet finns härliga skogsområden med stigar, bl.a. ”Hälsans stig”. Så ta chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder stil, komfort och underbar inglasad balkong i söderläge. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till ditt nya hem!

  • Balkong
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Svängrumsgatan 77

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 439 kr/mån
45 364 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med fantastisk balkong i söderläge! Välkommen till denna stilfulla lägenhet som byggdes år 2020 och erbjuder ett modernt och bekvämt boende. Med sina 2 rum och kök samt en yta på ca 55 kvm har du gott om utrymme att trivas. Lägenheten är belägen på våning 3 av 4, vilket ger dig en härlig utsikt från den härliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och koppla av med en kopp kaffe eller bara ta in den friska luften. Köket är stilfullt utformat i vitt från det välrenommerade märket Marbodal, vilket ger dig en känsla av kvalitet och elegans. Här finns gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd. De ljusa väggarna och det fina ljusinsläppet som en genomgångslägenhet erbjuder, gör vardagen ännu behagligare och ger varje rum en luftig och öppen atmosfär. Brf Flatås Park består av 140 Svanenmärkta lägenheter. Föreningen är byggd helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Runt knuten av Flatås finns Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Till och från Flatås är kommunikationerna goda. Med cykel tar du dig på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan. Genom Flatås går promenad- och cykelleden Säröbanan som tar dig hela vägen från centrala Göteborg till Särö. Säröbanan erbjuder en bilfri väg till såväl Askim, Hovås och Amundön med sina fina badställen och flera trevliga restauranger som till Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska Trädgården och centrala Göteborg. Tveka inte att komma och se själv hur denna lägenhet kan bli din egna oas. Kontakta oss idag för att boka en visning eller för att få mer information. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Inägogatan 21A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 090 000 kr
102,7 m²
4 rum
vån 8/10
6 622 kr/mån
39 825 kr/m²

4:A I FRITT LÄGE MED BALKONG I SÖDER SAMT ÖPPNA OCH SOCIALA YTOR! I högt fritt läge med söderbalkong och underbar utsikt ligger detta moderna och stilrena hem i unik och coolt arkitektritad byggnad! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina sociala ytor som dessutom förlängs av den härliga balkongen som ligger i solsäkert söderläge. Fritt läge med balkong där ni kan njuta av den magiska utsikten med landmärken som Eriksbergsdockan och Älvsborgsbron. Bredband ingår redan i avgiften och möjlighet till odling finns i föreningens pallkragar på Kyrkberget. Här bor du i ett expansivt område med där lugnet råder. Närhet till både stad och natur med mycket goda kommunikationer. Ett stenkast bort finner ni Campus Lundby och i området finns skolor, förskolor och med en kort promenad når ni mysiga Sannegårdshamnen samt Eriksberg köpcenter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckebolslyckan 26, Hisings backa, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Bäckebolslyckan 26, Hisings backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolslyckan 26, Hisings backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolslyckan 26

Lägenhet
Hisings backa, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 450 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 710 kr/mån
21 168 kr/m²

Välplanerad modern 2:A med inglasad balkong i söderläge! Välkommen till denna luftiga 2 rum och kök som med sina ca 68,5 kvadratmeter erbjuder gott om yta att trivas på. Det moderna köket lockar med generös arbetsyta som gör matlagningen till en fröjd. Här finner ni också plats för ett större matbord för familj och vänner att samlas kring. Kanske det bästa med denna lägenhet är den inglasade balkongen i söderläge där du tar del av den härliga utsikten över den grönskande innergården och kan du njuta av solstrålarna och fridfulla stunder i en privat och lugn miljö. Här bor du i populära och välskötta Hsb Brf Bäckebol som är en av Göteborgs största föreningar med låg belåning. Bäckebol ligger beläget i blommande Hisings backa bara en kvart från centrala Göteborg med naturen bara ett stenkast ifrån. Området har en beblandad bebyggelse med flerfamiljshus, lägenhetshus, radhus och landsbygd. I närområdet finns härliga skogsområden med stigar, bl.a. ”Hälsans stig”. Så ta chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder stil, komfort och en underbar inglasad balkong i söderläge. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 22

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 989 kr/mån
52 542 kr/m²

- Kontakta Fastighetsmäklaren för privat visning - Nu har vi möjligheten att presentera en helt nyproducerad tvåa i en mycket stabil förening Brf Sverigehusets hörna. Öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Efter hallen finner ni ett väl genomtänkt vardagsrum som samspelar med kök i en öppen atmosfär och har inredning i ett klassiskt vitt Marbodalkök. Från vardagsrum och kök når man bostadens rymliga balkong i ett underbart läge som verkligen gör den här lägenheten till en dröm. När man vill koppla av kan man dra sig tillbaka till det mysiga sovrummet, som har gott om förvaring tack vare en stor inbyggd garderob. Och vad vore en modern lägenhet utan ett helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Denna bostad är perfekt för er som söker en modern och bekväm livsstil i en naturskön omgivning. Medlemmar i föreningen har tillgång till en härlig innegård med grillplats, växthus högst upp i huset samt garage i källarplan. Samt en egen workspace för den som jobbar hemifrån i en extern lokal på gården. Här bor ni nära till både Wiselgrensplatsen och Backaplan som är ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Här är ni omgivna av allt ni behöver. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta. Inom närhet finns Lundbybadet, Bravida-Arena, Nordic Wellness-gym, Hemköp samt natursköna Ramberget och Keillers Park med dess utsikt över Göteborg. Snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg på cirka 8 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 28

Radhus
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 395 000 kr
121 m²
3 rum
148,1 m² tomt

Välkommen till din drömbostad mitt i Gamla Lindholmens klappande hjärta - en exklusiv pärla som sällan ses på den öppna marknaden, väntar på att bli ditt nya hem! Med kajkanten och vattnet på krypavstånd har detta radhus ett av de bästa lägena i området. En rofylld trädgård i söder med en separat ateljé med golvvärme som även kan nyttjas som växthus. Här växer både blommor, hallonbuskar och vinrankor, här ges oändliga möjligheter att skapa sin alldeles egna oas. Denna bostad andas verkligen charm - med öppna och sociala ytor på båda plan. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med stora fönster för vackert ljusinsläpp. I vardagsrummet har du gott om plats för större soffmöblemang, tv-möbel samt matsalsbord, något för dig som värdesätter stora familjemiddagar och umgänge. Härifrån når du även terrass och trädgård. Badrum på entréplan inkluderar wc, handfat, dusch samt en separat del för tvättutrustning. Hela entréplan + båda badrum har även vattenburen golvvärme för extra komfort. En trappa upp finner du ett stort och härligt allrum, även här med stora fönsterpartier som bjuder in solens strålar. Om man önskar finns här möjlighet att med lättare medel dela av för ett eller två extra sovrum. Här når man hemmets balkong som blickar ut över grönskande ytor och Slottsberget. Här kan man verkligen känna av Lindholmens gamla varvsanda och omge sig i en fantastisk kulturmiljö. I bostadens befintliga sovrum finns gedigen plats för dubbelsäng samt garderober. Precis utanför har du även en walk-in garderob för kläder och annan förvaring. Det kaklade badrummet inkluderar större badkar, wc och handfat med kommod. Området i Sannegårdshamnen erbjuder närhet till vattnet och en idyllisk miljö. Här kan du njuta av promenader längs vattnet, utforska båtlivet eller bara koppla av och ta in den friska luften. Det är ett lugnt område som ger en rofylld tillvaro, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och nöjen. Bostaden har ett centralt läge i Lindholmen. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 21. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter! Slottbergets färjeterminal precis runt hörnet tar dig till tvärs över vattnet på några minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till gym och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga har du allt lättillgängligt. Detta är hemmet där du och din familjs livs bästa stunder kommer att ta plats. Välkommen till Lindholmsvägen 28!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 650 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
75 258 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 21 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa – Karlatornet! Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice, tvätt eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och spa, stor takterras med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling och med bokningsbart kök i anslutning till terrassen, biorum samt aktivitetsrum, kylrum i entréplan för matleverans och skötselrum för hunden. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 21 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Hjärtligt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Älvebacken 8

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
3 784 kr/mån
45 364 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket välplanerat hem i ett av centrala Kungälvs mest omtyckta kvarter. Här välkomnas du till en ljus och luftig bostad på våning 3 med en stor balkong mot den härliga och grönskande innergården. En dold oas, mitt i områdets rörelse. Här bor du granne med både Kongahälla Center och resecentrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2019 och känslan av nyproduktion hänger fortfarande kvar. Här ges det absolut bästa när det gäller påkostade materialval med genomgående hög standard med ljusa, fina ytskikt. Neutrala färger på väggar och en fin ekstavsparkett genomgående i hela bostaden. Vardagsrummet binder smidigt samman med det moderna Marbodalköket i en väldisponerad och öppen planlösning. Här får du smidigt plats med soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp - något extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och gedigen förvaring med skjutdörrsgarderober. Det helkaklade, moderna badrummet håller hög klass med stilrena materialval och behaglig golvvärme för extra komfort. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Kung Sverres gata 95

Radhus
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 595 000 kr
115 + 61 m²
6 rum
195,8 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta mycket charmiga hem - mitt i Kung Sverres klappande hjärta! Här finner du en bostad med friköpt tomt, fördelat på tre plan i ett av Tolereds mest omtyckta och barnvänliga kvarter. Huset bjuder på många stora och sociala ytor med gott om plats för den stora familjen. Gedigna fönsterpartier som vetter ut mot den mysiga trädgården gör vardagsrummet luftigt och umgängesvänligt. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord för 4-6 personer. Öppnar du upp dörren ut till trädgården har du en fantastisk terrass att nyttja för grillkvällar och festligheter under varma, härliga sommardagar. Bostadens kök har en social och öppen planlösning med en trevlig köksö i centrum. Gott om plats för förvaring och arbetsytor, kompletterat med dubbla kyl/frys samt alla andra tänkbara vitvaror ett modernt kök inkluderar. Välkomnande entré med plats för förvaring, kläder och parkering av skor. Gästtoaletten pryds av dekorativ mosaikkakel kompletterat med golvvärme för extra komfort. På övre plan hittar du master sovrum tillsammans med ytterligare tre sovrum. Alla sovrum har plats för både sängmöblemang och förvaring. Renoverat badrum från 2016 med badkar, wc, handdukstork samt dubbla handfat med kommod. Källarplan har en imponerande takhöjd och inkluderar allrum/gillestuga, förråd samt tvättstuga med dusch. 2010 installerades vattenburen golvvärme i hela entré samt kök, kompletterat med vattenburna radiatorer i hela huset. En investering på dryga 350 000kr som gav detta radhus energiklassificering C, vilket är unikt för radhusen i samfälligheten. Uppfarten till entrén pryds av vacker Ölandssten lagd så sent som 2021 och även här finns gedigen plats för möblemang om så önskas. Den praktiska förvaringsboden utanför ger utmärkt förvaring för cyklar och andra redskap. Till bostaden tillhör även garageplats i länga samt en parkeringsplats. Här bor hela familjen tryggt och fridfullt i en stabil samfällighet med natur, promenadstråk, lekparker, fotbollsplan och skolor runt knuten. Mycket goda kommunikationer in till stan med närliggande busshållplats. Ett perfekt boende för dig och din familj. Välkommen till Kung Sverres gata 95!

  • Premium
  • Uteplats
Bunkebergsgatan 7, Göteborg, Göteborgs kommun

Bunkebergsgatan 7

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 395 000 kr
76 m²
4 rum
vån 4/5
5 448 kr/mån
44 671 kr/m²

Superfräsch 4:A med balkong i sydvästläge! Välkommen till Bunkebergsgatan 7! Denna optimalt planerade genomgångsfyra hittar ni på fjärde våningen med öppen planlösning som är belägen på ett perfekt läge. Från köket nås en solig balkong i sydvästläge som är högsta balkong i huset vilket ger den ett härligt och fritt läge mot föreningens välskötta innergård. I denna lägenhet har ni gott om förvaring. Master bedroom har en walk in closet! Golvet i lägenheten är av fin stavparkett. I gemytliga Gamlestan bor ni i ett lugnt och tyst cityläge med många populära caféer och restauranger från alla världens hörn inom gångavstånd. På enbart 7 minuter är du inne i stan med spårvagn!

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 750 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 36/73
3 692 kr/mån
80 645 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 36 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa - Karlatornet Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 36 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39