Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Skolvägen 3A, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Skolvägen 3A

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 700 000 kr
200 + 90 m²
8 rum
1 122 m² tomt

Välkomna till Skolvägen 3A och detta totalrenoverade hyreshus! Fastigheten består idag av två separata lägenheter om totalt 200 m2 med källare om ca. 90 m2 som kan bli ytterligare en lägenhet i framtiden! Här finns möjligheter för dig som önskar behålla huset som ett hyreshus alternativt för dig som önskar att göra om detta till ett enfamiljshus i ett lugnt bostadsområde. Fastigheten har i dagsläget inga hyresgäster (går att hitta väldigt enkelt) och således är det upp till köparen själv att välja om hen vill fortsätta hyra ut, kanske själv flytta in i den ena och hyra ut den andra? Trädgården är stor och lättskött med päronträd och bra solförhållanden med goda odlingsmöjligheter. Förutom boningshuset finns även garage med förråd. Från fastigheten har man gångavstånd till allt som Tanumshede har att erbjuda såsom butiker, restauranger, affärer, bank, apotek, sjuk/tandvård, gym, skola, shoppingcenter mm. Till Grebbestad har man ca. 15 km och till E6 och vidare till Göteborg/Oslo är det endast 2 h körning. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 2
Sannäsberget 25, Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun, bild 3

Sannäsberget 25

Fritidshus
Mjölkeröd, Sannäs, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 395 000 kr
217 m²
6 rum
912 m² tomt

Välkommen till din drömvilla högt belägen i vackra Sannäs! Denna ståtliga villa på hela 217 kvm imponerar med sina läckra materialval och moderna detaljer. Med tre härliga uteplatser och en fantastisk utsikt över Sannäsfjorden blir detta ditt eget paradis. Här får vi gott om plats för hela familjen, gäster och allt du behöver för ett bekvämt boende. Med fyra sovrum, två rymliga allrum och två helkaklade badrum samt en praktisk tvättstuga blir din vardag både bekväm och enkel. Den imponerande takhöjden på övreplan ger en känsla av ljus och rymd som gör detta hem till något alldeles extra. De fina detaljerna i hemmet ger en modern och stilren touch som skapar en omedelbar känsla av lyx. Här kan du njuta av högkvalitativt boende och en fantastisk livsstil. En balkong på övre plan ger en magnifik utsikt och tack vare glasräckena förstärker man utsikten och skapar en helt unik upplevelse av att sväva fritt över det pittoreska samhället och havet. Med närhet till fritidsbåthamnen och den trevliga badplatsen bara några minuters gångväg bort, kan du ta dig ut på havet när som helst och njuta av solen och det glittrande havet. Om golf är din passion, bor man med närhet till Mjölkeröds golfbana. Här finns även en restaurang som erbjuder vällagad mat från grunden, färskt bröd och bakverk finns även att köpas varje dag. Vill man ta sig en shoppingtur når man Tanums shoppingcenter efter tio minuter med bil. Med bil tar det ca 1,5 tim till både Oslo och Göteborg. Så varför vänta? Ta chansen att förvärva denna fantastiska villa i en av de mest eftertraktade platserna i Sannäs. Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=htShQms6MKQ Kontakta mäklare Jenny Johansson på telefon +46 (0) 702 371 577 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Strandbacken 25, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Strandbacken 25

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
103 + 46 m²
4 rum
214 m² tomt

Välkommen till Strandbacken 25, ett idylliskt skärgårdshus med en enastående belägenhet längs Hamburgsunds kust! Strandbacken 25 är en havsnära oas med en perfekt utsikt över det glittrande sundet och de pittoreska sjöbodarna som ramar in den idylliska vyn. Bara några meter från fastigheten (över sundet) ser du Hamburgö, som bjuder på en ännu mer pittoresk skärgårdskuliss. Huset är fördelat över 1 1/2- plan med källare och erbjuder trevliga gemensamhetsytor, perfekta för samvaro med nära och kära. På entréplanet hittar vi kök, Wc samt allrum och matplats. Från matplatsen når vi två utgångar som leder oss ut till altanen samt till baksidan. En trappa upp finner vi två mysiga sovrum, båda med tillgång till balkong som ger en vidsträckt vy över sundet och sjöbodarna. Härifrån kan man njuta av en underbar solnedgång. Vi når även ett badrum på detta plan samt två stora kattvindar. Utomhus finner du en avkopplande altan som ger oss den efterlängtade eftermiddag- och kvällssolen. Härifrån når man även det skyddade uterummet- perfekt under dom regniga dagarna. Utöver detta når vi en uteplats på baksidan, här omfamnar solens strålar från morgon till efter lunch. Här finner man även en härlig vedeldad badtunna väntar. Från huset promenerar man enkelt och bekvämt ner till samhället och efter ca. 800 m når vi färjeläget i centrum med butiker och restauranger. Färjan går regelbundet och man tar sig lätt över till Hamburgö . Ön har flera vackra badplatser som exempelvis Boviken, Vänd igen och Stora stenar. På fastlandet når man även härliga badplatser såsom Plureviken. Till Fjällbacka har vi ca. 8 km och till Grebbestad ca. 20 km. Det här är ett boende för dig som vill njuta av lugnet med dess härliga skärgårdsmiljö men samtidigt vill ha närhet till allt vad kusten har att erbjuda! Båtplats till 5,5 m båt finns att hyra i andrahand. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bB41GpSjpo7 Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel följer med till köparen och fastigheten visas efter tidsbokning. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stationsvägen 14, Tanumshede, Tanums kommun

Stationsvägen 14

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
70 + 106 m²
3 rum
1 944 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Stationsvägen 14, där potentialen är oändlig för den kreativa och händiga köparen! Här kan du skapa din unika tillvaro med egen prägel då bostaden har stort renoveringsbehov. Boningshuset om 70+106 m2 rymmer 3 rok varav två sovrum. Entréplan inhyser hall, kök, allrum med kamin, två sovrum samt badrum. Vindsvåningen är idag oinredd, här ges möjlighet för ytterligare sovrum och allrum. Källarplan erbjuder tvättstuga, pannrum verkstadsdel samt garage. Tomten erbjuder fina odlingsmöjligheter till en blomstrande trädgård som bjuder in till lek och skratt. Området kring bostaden bjuder på vacker natur och skogspromenader samt gångavstånd till tågstationen. Från fastigheten har du endast ca 3 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar. Med en vacker cykeltur på ca 17 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. För den som uppskattar lugn och ro kombinerat med närhet till centrum är det här det perfekta boendet. Här finns stor potential för den händige. Ett guldläge för er som är intresserade av ett projekt. Varmt välkomna till Stationsvägen 14! En oslipad pärla med naturen inpå knuten. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
  • Sön 21 apr
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 19, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 19

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
12 900 000 kr
200 m²
6 rum
319 m² tomt

Välkomna till ett mycket exklusivt hem på Tegelstrand Hälldiberget 19! Här finns nu möjlighet att förvärva ett helt nybyggt hus med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar utöver de vanliga. Med sina generösa och sociala ytor är detta ett boende som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här sitter du på första parkett och bjuds på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Allt är byggt med omsorg för den riktige finsmakaren. Enhetliga materialval med modern känsla lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Entréplan är inredd med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin, ett av sovrummen samt gästtoalett. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På suterrängplan får vi tre sovrum var av ett med eget badrum, tvättstuga, ytterligare ett badrum samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Se länk för planlösning och provmöblering: https://cdn.diakrit.com/product/furnish/12264938 Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=bm2Yd6voqec Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 23 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Malis väg 17, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Malis väg 17, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Malis väg 17, Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Malis väg 17

Tomt
Grönemad / Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 500 000 kr
863 m² tomt

Alldeles unik möjlighet att förverkliga ditt drömboende med ett av Grönemads bästa lägen. Nu förmedlar vi dessa vackra bergstomter på Malis väg 15 och 17! Här bor man med underbar vy över vår vackra skärgård och närhet till badplats med sandstrand och badbrygga. Vi får en härlig bergstomt med ett soligt söderläge och perfekt kvällssol. Här ser man framför sig hur det bjuds in till sommarens alla tillställningar, från midsommarfirandet till kräftskivan. Tomten mäter 863 m2 och erbjuder ett av de bästa lägena i området med relativt fria ytor åt alla väderstreck. Fastigheterna 1.129 och 1:130 (Malis väg 17 och 15) ligger intill varandra, är båda till salu och tillåter enligt detaljplanen en byggrätt för bostadshus/bottenplatta om 140 m2 per fastighet. Tack vare att byggnadshöjden får vara 3,5 m samt takvinkeln mellan 22-45 grader kan man bygga ett vackert hus med förhöjt väggliv i 1,5 plan. Byggrätten medger även uppförande av en komplementbyggnad per tomt om 40 m2 byggnadsarea, här med en byggnadshöjd till max 2.5 m. Utöver detta får även Attefallshus och Friggebod uppföras. Det finns även en eventuell möjlighet att omfördela ytorna mellan huvudbyggnad och komplementbyggnad efter behov. Den generösa byggrätten som detaljplanen medger och det faktum att tomterna ligger intill varandra öppnar upp för flera olika möjliga alternativ på byggnation. För en bekväm tillvaro hittar vi även kommunalt VA samt fiber i gatan. Här i Bohusläns paradis kan ni nu förverkliga ert drömhus, omfamnad av en underbar natur med endast en kort promenad (460 m) till morgondoppet som erbjuder bad från både sandstrand och brygga. Utöver bad- och båtliv runt husknuten har man även en vacker promenad om ca 30 min framför sig in till Grebbestad som erbjuder matbutiker, affärer, cafeér, restauranger och apotek. Göteborg och Oslo når du på ca 1,5 tim med bil. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info!

  • Premium
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
  • Sön 21 apr
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Tegelstrand Hälldiberget 23, Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Tegelstrand Hälldiberget 23

Fritidshus
Tegelstrand / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
11 900 000 kr
190 m²
5 rum

Nu finns möjligheten att förvärva Tegelstrand Hälldiberget 23! Med hav, bad och båtliv runt hörnet ligger detta välplanerade och exklusiva hem på första parkett och bjuder på makalös utsikt över de Bohuslänska klipporna, salta vågor och himlens variationer. Ett extremt välbyggt hus där man tänkt på varje liten detalj och inte sparat på någonting, med genomtänkt planlösning och påkostade belysningslösningar med enhetliga materialval med modern känsla som lägger en riktigt bra grund för att skapa ett personligt hem. Huset har generösa och öppna ytor, perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Entréplan är inrett med luftigt vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med en värmande kamin och enastående takhöjd samt badrum. Från matplatsen får du utgång till den rymliga balkongen med strålande utsikt och perfekt kvällssol. På övre plan hittar vi sovloft med glasräcke och öppet ner till entréplan. På souterrängplan får vi tre sovrum, badrum, tvättstuga samt allrum med egen bar och direkt utgång till altanen som är formad efter berget med flera sittgrupper, spabad och utedusch med magiska vyer. Morgondoppet bland klippor och sandstrand tar man ca. 4-5 minuter gångväg från fastigheten. I området finns vackra vikar, turterräng och pittoreska sjöbodar. När man köper fastigheten får man tillgång till en brygga med ett privat läge som säljaren äger, här finns plats för djupgående båtar men även för en 20-fot daycruiser. Till Hamburgsund har vi 3,8 km, således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök samt bank med personlig service, bibliotek, tandläkaren och vc. på ett bekvämt avstånd. Hamburgsund erbjuder även barnomsorg från förskola till ÅK 9. I oktober 2023 togs beslut om att förbinda Slottet med Hamburgsund med gång-och cykelväg vilket beräknas vara klart vår/sommar 2025. Till Fjällbacka har vi 11,4 km och till Bovallstrand 12,8 km. Till Göteborg/Oslo kör vi på ca. 1,5-2 h. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=rW4PEvB2hRf Söker Ni efter möjligheten att förvärva två fastigheter, exempelvis generationsboende eller varför inte ha en nära vän på nära håll? Tegelstrand Hälldiberget 19 med liknande utsikt, läge, standard och prisbild är också till salu och visas på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Hotellgatan 6, lgh A4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Hotellgatan 6, lgh A4

Lägenhet
Kungshamn, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
52,9 m²
1 rum
vån 1/2
5 287 kr/mån
36 862 kr/m²

Bland klippor, kobbar och skär finns nu möjligheten att bli ägare till ett underhållsfritt fritidshem på bästkusten! I det pittoreska kustsamhället Kungshamn finns nu möjligheten att förvärva denna trevliga bostadsrätt på Kungshamn Suites! Går du i tankar om ett boende för avkoppling? Utan det underhåll som en sommarstuga kräver? Att äga en lägenhet här är ett alternativ för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med service runtomkring. Ett modernt och enkelt sätt att äga ett fritidsboende. Lägenheten erbjuder utöver magisk utsikt över havet och Smögen ett sovrum med platsbyggd våningssäng, kök med öppen planlösning och gott om plats för matplats, soffhörna och säng. Som lägenhetsinnehavare får ni även tillgång till det gemensamma soldäcket med jacuzzi, utedusch samt relaxavdelning med bastu, perfekt för lata semesterdagar. Utöver detta får ni precis utanför dörren restaurang och bar, perfekt när man börjar bli lite småhungrig eller varför inte beställa ett glas och slå sig ner i loungen när man kommit tillbaka efter en lång dag på klipporna. När du själv inte nyttjar boendet sköter hotellet uthyrningen vilket ger dig en fin inkomst och möjlighet att finansiera boendet. All uthyrning sker och administreras av hotellet. Bostaden är ej för permanentboende. Denna lägenhet är en av de mest eftertraktade av konferensgästerna vilket ger en stabil och återkommande inkomst. Vänlig besök länken nedan för 3D-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=X7ZcrkPUVZ9 Morgondoppet tar man ca 5-6 minuter gångväg från fastigheten och badplats med klippor och sandstrand endast en kort cykeltur bort. Från huset får man ett bekvämt promenadavstånd ner till hamninloppet och således har man Kungshamns hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, samt bank med personlig service, tandläkaren och vårdcentral mer eller mindre runt husknuten. Zitabåtarna avgår bara någon minut från dörren över till Smögen och Smögenbryggan med flertal av Smögens bästa restauranger och nattliv. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Hunnebostrand på ca. 11 km och till Bovallstrand ca. 15 km. Till Göteborg kör vi på ca. 2 h. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 20 apr kl 12:30
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 19, Lgh 1202, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 19, Lgh 1202

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 890 000 kr
60 + 5 m²
2 rum
vån 2/2
4 410 kr/mån
48 167 kr/m²

Med ett stenkast från hamnkanten i Grebbestad förmedlar vi nu denna fräscha bostadsrätt med möjlighet till balkong på Nedre Långgatan 19! I bostadsrättsföreningen Kvarteret Ostronet erbjuds nu denna mysiga taklägenhet om 60 m2 fördelat över två rok. Bygglov för balkong med härligt söderläge med vy mot hamnen finns! Inredningen är modern i ljusa färger med genomgående hög standard och fina materialval så som Ekgolv från Kährs, HTH kök med integrerad vinkyl samt smakfullt inrett badrum med duschvägg i industriglas. Nu erbjuder säljarna 12 månaders avgiftsfritt samt att möblerna ingår om man önskar. Här bor man med ett oslagbart läge med perfekt kombination av närhet till havet, service och goda kommunikationer. Morgonkaffet tas med fördel på den gemensamma uteplatsen, här ifrån har man sen Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, apotek, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Det finns båtplats för den som önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! Denna fräscha och påkostade bostadsrätt passar lika bra som fritidsboende- eller som permanentbostad. Vill du inte nyttja bostaden hela året går den utmärkt att hyra ut! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushållsel. Inflyttning kan ske omgående för den som önskar. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun
  • Lör 20 apr kl 12:00
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 17, Lgh 1201, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 17, Lgh 1201

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 980 000 kr
87 + 5 m²
4 rum
vån 2/3
6 434 kr/mån
68 736 kr/m²

Möjlighet att bli ägare till denna moderna, exklusiva takvåning med bästa läget och havsutsikt på BRF Ostronet i centrala Grebbestad! Nu erbjuds de första 12 månaderna avgiftsfria samt att möbler och inredning kan ingå i köpet. Detta är en modernt inredd lägenheten som sträcker sig över plan 2-3 och mäter 112 m2 i golvyta med 87,5 m2 i boa. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra ekgolv från Kährs, modernt HTH kök med integrerad vinkyl och smakfullt inrett badrum. Här bor du med ett soligt sydväst läge i en lägenhet som erbjuder balkong i båda planen med vacker havsutsikt, här kan man njuta av solnedgången med familj och vänner. De stora glaspartierna mot väster och hamnen släpper in havskänslan och soltimmar till kök samt sällskapsytor. Vindsvåningen inhyser både en platsbyggd relaxdel, loungegrupp intill balkongen med balkongdörr i glas som släpper in ljuset och havet samt ett stort sällskapsrum som kan delas av till ett extra sovrum för den som önskar. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 5 m2. Båtplats i hamnen utanför finns om man önskar. Sällsynt möjlighet för er som söker ett boende av hög klass med bästa läge! I avgiften ingår den fasta kostnaden för kommunalt VA, sophämtning, fiber med Telias baspaket, uppvärmning samt förråd. Utöver avgiften tillkommer endast kostnad för hushålls el. Grebbestads hela utbud med restauranger, affärer, nöjen och den bohuslänska naturen finns alldeles runt husknuten. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun
  • Sön 21 apr
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Långsjövägen 18, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Långsjövägen 18

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
21 500 000 kr
60 m²
3 rum
428 m² tomt

I vackra Fjällbacka förmedlar vi nu Långsjövägen 18! Ett fritidshus med sjöbodsanda och oslagbar utsikt över vårt vackra västerhav! Välkommen till denna unika och vackert belägna fastighet som vänder sig i soligt sydvästläge med storslagen utsikt över Fjällbacka skärgård. Här blir sommarkvällarna extra långa och solnedgångens sista strålar avnjuter man från absolut första parkett. Till fastigheten hör två bryggor, flera badstegar, sandstrand och flertalet parkeringsplatser för bil. Möjlighet att parkera fyra bilar och lägga till med fyra båtar varav en stor segelbåt är inga problem. Bostaden präglas av hög materiell standard och entréplan inhyser hall, kök, allrum och matplats i öppen planlösning med utgång direkt till altanen och bryggdäcket samt ett sovrum som även här ger tillgång till bryggdäcket. Loftvåningen ger oss ett större rum som idag är inrett till ett extra sovrum (detta rum går utmärkt att dela upp i två mindre). Här bor man i en unik miljö med närhet till allt som kan önskas av den vackra pittoreska skärgården. Ett sällsynt tillfälle för dig som exempelvis har hus i Fjällbacka och vill komplettera med en sjöbod med A-läge eller kanske för den mindre familjen som prioriterar en exklusiv utemiljö och nära kontakt med havet. In till Fjällbacka centrum och den populära Fjällbackabryggan med dess fulla utbud av restauranger, butiker, caféer och båtliv tar man sig mycket enkelt med en vacker promenad på ca 5 min. För den golfintresserade hittar vi Fjällbacka GK efter ca 1,5 km och till Grebbestad har vi ca 20 min. För dig som gillar svensk filmhistoria kan man såklart även besöka Kungsklyftan, en stor klyfta genom Vetteberget, mest känd från Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info, digitalt e-prospekt samt privat visning!

  • Premium
  • Uteplats
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Didriks väg 9, Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Didriks väg 9

Fritidshus
Hamburgö / Hamburgsund, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
13 900 000 kr
202 m²
6 rum

På populära Hamburgö tas inom kort det första spadtaget för denna högklassiga fastighet där varenda detalj givits omtanke och kvalitét. Bostaden är uppdelad på två våningsplan. Entréplan är väl genomtänkt och gemensamhetsytor för samvaro känns helt självklara och tack vare de generösa skjutdörrspartierna suddas linjerna ut mellan inne och ute på ett naturligt sätt. På övervåningen finner man tre av bostadens fyra sovrum, som gör detta till en mer privat del när det nalkas ljuva sommarfester. Även vid utemiljön är det tydligt att inget lämnats åt slumpen med genomtänkta sällskapsytor för socialt umgänge och poolbad. Här ifrån får man även en vacker vy ner mot sundet. Fastighetens påkostade belysningslösningar, både inne och ute, utmärker sig som det där lilla extra. Utöver det påkostade bostadshuset får vi här även ett gästhus om 21 m2 med samma materiella standard som stora huset, förråd, spabad, en gjuten 4,5x9 m stor pool från Svenska Pool & Spa samt en färdigställd tomt med allt från parkeringsplats med marksten, terrasser som knyter ihop hus spa och pool samt belysning och planteringar som köparen får anpassa efter eget smak och tycke (i priset inkluderas planteringar till ett belopp om 75.000 Sek). Till både natur och hav promenerar man lätt och till färjeläget har vi knappt 300 m från fastigheten och således har man Hamburgsunds hela utbud med restauranger, mataffär, butiker, café, gatukök mm. runt husknuten. På cykeln tar man sig smidigt till öns badplatser och vill man ta en tur med bilen går linfärjan regelbundet. Vill man ta sig en utflykt till kustsamhällena når vi Fjällbacka på ca. 9 km och Grebbestad ca. 23 km. Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen når man på ca. 20-30 min. Till större städer som till Göteborg/Oslo kör man på ca. 1,5 h. Man kommer att påbörja arbetet med denna ståtliga fastighet så snart avtal tecknas med köparen. Köparen har därför viss möjlighet att vara med och bestämma viss val/utformning. Priset i annonsen avser fastigheten helt enligt leveransbeskrivningen. Om man ej önskar ha pool och istället för exempelvis vill ha trall så reduceras priset med 700.000 SEK. För demonstration av byggkvalité och materiell standard, kontakta mäklaren för visning av liknande hus byggt av säljaren som har lång erfarenhet av motsvarande byggnationer. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne för mer information!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Jorehöjdsvägen 1, Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Jorehöjdsvägen 1

Fritidshus
Jore/Hamburgsund/Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
93 m²
5 rum
886 m² tomt

I det populära området Jore, mellan Hamburgsund och Fjällbacka, förmedlar vi nu detta trevliga fritidshus! Här får vi ett välskött fritidshus beläget i ett omtyckt område som pryds av en trevlig och solrik hörntomt. Huset bjuder på en fin interiör med en trevlig planlösning som erbjuder tre sovrum, allrum med tak upp till nock och kamin, kök med utgång till den generösa terrassen, ett helkaklat badrum samt ett mindre loft. Fastigheten ger oss en stor härlig trädgård med uppvuxna plommon- och äppleträd som bjuder in till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Den generösa terrassen som delvis är under tak med soligt sydvästläge erbjuder gott om plats för sommarens grillgäster. Terrassen förbinder även huvudhuset med gäststugan på ett praktiskt och snyggt sätt. Förutom denna charmiga bostad finner vi även förråd och gäststuga, perfekt för långväga gäster. Till fastigheten hör även en båtplats i områdets hamn som vi finner med ett bekvämt avstånd från fastigheten. Här finns även en trevlig badplats. Möbler, sängar, gräsklippare samt elverktyg ingår. Hamburgsund med butiker och restauranger når du på ca 12 min cykel. Med bil når du Göteborg på drygt 1h och Oslo på knappt 2h. En fin möjlighet för dig som vill ho havsnära men även ha närhet till kuststäder som Fjällbacka, Hamburgsund och Grebbestad. Givetvis finns besiktningsprotokoll och försäkring mot Dolda Fel. Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun
  • Sön 21 apr
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 2
Carlsgatan 2C, Fjällbacka, Tanums kommun, bild 3

Carlsgatan 2C

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
3 304 kr/mån
47 540 kr/m²

Sällsynt tillfälle för dig som vill betala för 63 m2 bostadsrätt men få uterum och terrass om tillsammans ca. 80 m2 på köpet! Carlsgatan 2C och C1003 ger dig ett bekvämt och lättskött boende med promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Lägenheten erbjuder två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och allrum. Utöver detta får vi ett modernt och helkaklat badrum, ett sovrum, samt ett rymligt uterum med utsikt över Fjällbackas vackra kyrka. Vi får en trevlig uteplats i anslutning till allrummet som ger plats åt både lounge-och matgrupp, här kan man njuta av trevliga sommarmiddagar med goda vänner. Med sitt centrala och fantastiska läge når man restauranger, badplatser, mat-och klädbutiker efter endast några hundra meter. Här finns det många småbutiker och restauranger där man kan njuta av havets skafferi. Fjällbacka är känt för sin vackra skärgård som bjuder på inte mindre än tre badplatser, släta fina klippor samt trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring. Söker du ett bekymmersfritt boende med ett bra läge och närhet till allt vad Fjällbacka har att erbjuda så är detta bostaden för dig! Ett tillfälle för er som söker en lättskött semesterbostad. Lägenheten passar såklart även utmärkt som åretruntbostad för dig som vill bo mitt i centrum. Föreningen tillåter även uthyrning! Kontakta ansvarig mäklare Johan Siborne +46 (0)709 755 780 för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fredrikshaldsvägen 31, Strömstad, Strömstads kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Fredrikshaldsvägen 31

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
141 + 31 m²
6 rum
993 m² tomt

Vi på Askengren kan nu stolt presentera denna centralt belägna och trivsamma villa på Fredrikshaldsvägen 31! Fastigheten ligger högt och solrikt och erbjuder en uppväxt trädgårds tomt varvat med gräsmatta, stengångar, buskar och rabatter. För den med gröna fingrar finns ett trevligt växthus och pallkragar. Boningshuset är uppfört i 1 plan med souterrängkällare om 141 + 31 m2 och inrymmer 6 rok varav tre sovrum. Souterrängplanet erbjuder hall, allrum, uterum, matsal, badrum, toalett, ett sovrum med klädkammare samt ett större förråd. Entréplan inhyser ytterligare två sovrum, kök, badrum samt allrum med eldstad och utgång till balkong med utsikt över Strömsvattnet. Utöver boningshuset får vi en mysig gäststuga, perfekt när vänner och familj är på besök. Samt gott om parkeringsplatser för gäster. Denna fastighet passar lika bra till permanent som fritidsboende och har gångavstånd allt som Strömstad har att erbjuda så som barnomsorg, övrig samhällsservice och vackra strövområden, Strömstad shoppingcenter med ett rikligt utbud av butiker samt Strömstads populära centrum med butiker, restauranger och färjeförbindelse till Kosteröarna ligger på gång- eller cykelavstånd. E6 och Strömstad norra på- och avfart nås smidigt på några minuter vilket innebär strategisk belägenhet till både Göteborg och Oslo. Sammanfattningsvis är detta ett förstklassigt familjeboende med närhet till det mesta Strömstad har att erbjuda. För mer information och visningsbokning kontakta Lotta Långström +46 (0) 70-9755785 på Askengren Fastighetsmäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 2
Klingsdalen Dalarne 3, Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun, bild 3

Klingsdalen Dalarne 3

Fritidshus
Gerlesborg / Bottna, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
74 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Välkomna till Klingsdalen Dalarne 3! Välkommen till denna lantliga pärla med ett högt läge och en oslagbar närhet till hav och vacker natur. Ett vinterbonat hus som genom åren har omsorgsfullt renoverats, vilket borgar för både trygghet och modern bekvämlighet. Den välplanerade och kvadratsmarta planlösningen gör detta hem till en dröm för den som söker både trivsel och funktionalitet. Här är uterummet hjärtat av huset, en förlängning av ditt boende som smidigt kopplar samman med en solig altan. Trädgårdstomten inbjuder till lek och aktiviteter för hela familjen, medan den blomstrande rabatten på sommaren fyller omgivningen med färg och liv. Fågelkvitter och stillhet blir din vardag när du väljer detta hem. De genomgående ljusa materialvalen och de generösa fönstren skapar en öppen och luftig atmosfär genom hela huset. Här möts du av en social planlösning där uterummet blir den centrala punkten för att koppla av och vara ett med naturen. Uterummet är även direkt anslutet till altanen, vilket ger möjlighet till avkoppling och njutning i solens sken. I övrigt erbjuder bostaden allrum och kök i en öppen planlösning, komplett med en vridbar kamin som skapar en mysig atmosfär, två sovrum samt badrum. Bovallstrand med dess utbud ligger ca 4 km bort. Här bor man även med närhet till flera västkustpärlor såsom Fjällbacka, Hamburgsund, Hunnebostrand och Smögen. E6:an ligger med endast 10 minuter med bil med ca två timmars körväg till Oslo och en dryg timme till Göteborg. Vill man ta sig bad finns en stig från fastigheten till Långekärrs badplats (se bifogad karta på stigen bland foton). Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=AhKuipNtupU Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning! Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 2
Norra Backa 6, Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun, bild 3

Norra Backa 6

Fritidshus
Fjällbacka / Norra Backa, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 400 000 kr
160 m²
5 rum
2 698 m² tomt

Välkomna till Norra Backa 6 och denna trevliga fastighet i Fjällbacka! Här får vi en fastighet där stil möter generös rymd för hela familjen. Beläget i en idyllisk lantlig miljö, erbjuder denna 160 m2 stora bostad allt du behöver. Detta hem imponerar med sina generösa proportioner och öppna planlösning. Med tre sovrum och dubbla allrum finns det gott om utrymme för sociala sammankomster och avskild tid för varje familjemedlem. Huset förstärks av de två altanerna som omfamnar det från olika håll. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och de generösa ytorna bjuder på avkoppling och trevliga stunder. Fastigheten ger oss även en stor trädgårdstomt med fina möjligheter till aktiviteter tillsammans med familj och vänner. På fastigheten finner vi även en gäststuga med två sovrum, allrum med kök (pentry), badrum samt ett härligt uterum i anslutning till en liten altan. Utöver detta hittar vi även en carport med plats för två bilar. Vi finner trevliga promenad- och motionsslingor i skogarna runt omkring och blir man sugen på salta bad hittar vi inte mindre än tre badställen med en kort tur med antingen cykel eller bil. För den golfintresserade når vi både Golfkusten golfbana och Fjällbacka Golfklubb alldeles i närheten. Från fastigheten är det ca 3,5 km till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad samt närhet till för-och grundskola till åk 6. Kustsamhällena Hamburgsund och Grebbestad når man på ca 15-20 min. Till köpare ingår en båtplats B28 i Bräcke brygga (2.5m) Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=888Q9V2ZJfA Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
Otterön, Otterön, Tanums kommun

Otterön

Tomt
Otterön, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 500 000 kr
961 m² tomt

Nu erbjuds denna idylliska skärgårdstomt belägen med närhet till hav, strand och vacker natur på Otterön! Har du drömt om att äga en bit av paradiset vid havet? Denna unika tomt erbjuder en enastående möjlighet att skapa ditt eget drömboende med omedelbar närhet till havet, sandstrand och naturskön omgivning. Belägen med havsutsikt och en fridfull utsikt mot snäckskalsbanken och ängarna. Den för området gemensamma badstranden är en fin och populär sandstrand belägen några hundra meter från fastigheten. Här lever man på en underbar plats med havets och naturens skiftningar nästan utanför dörren. Planen tillåter 75m² (byggnadsyta) för bostadshuset. Utöver detta kan friggebod om 15m² och attefallshus om 30 m² byggas när huvudhus är byggt och slutanmält hos kommunen. För detaljerad information om byggnadens utformning, se bifogad detaljplan och plankarta under "filer och länkar". I fastigheten följer även båtplats på norra bryggan via Otterö bryggförening. Skärgården utanför Grebbestad bjuder på många vackra öar så som Pinnö eller Väderöarna för att nämna några. Med båt tar man sig snabbt till såväl Fjällbacka som Grebbestad med dess fulla utbud av restauranger, butiker och caféer. Obs! Drönarbilder över tomten kommer inom kort. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Vrångeröd 2, Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Vrångeröd 2

Gård/Skog
Kärra/Kleva/Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 950 000 kr
145 + 130 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att bli ny ägare till denna otroligt fina hästgård om 5 Ha på Vrångeröd 2, strax utanför Grebbestad! Boningshuset har med stilsäker hand renoverats omsorgsfullt. Bostaden ingjuter direkt en känsla av lantlig charm, komfort och rymd! Med flertalet bevarade originaldetaljer såsom takbjälkar, vedspis och vackra eldstäder i kombination med modern bekvämlighet skapar detta en bostad med helt unik karaktär. Flera stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en överblicksvy över trädgården och hästhagen! Bostaden om 145 + 130m2 erbjuder på entréplan kök med vedspis, öppen planlösning till matplats och utgång till altanen som blickar ut mot hästhagen, två allrum varav ett med värmande eldstad, gästtoalett samt två entréer. Den inreda loftvåningen inhyser ett sovrum, badrum samt förvaring i sidovindar. Källarplan erbjuder ett sovrum med eldstad (dock ej i bruk), tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymme, pannrum och matkällare. Här får man alla de bekvämligheter du behöver ha för att leva ett komfortabelt liv. Stallbyggnaden om 171 m2 består av åtta boxar varav fyra i större mått (4x4m2) och lämpar sig utmärkt som fölboxar. Utöver boxarna får vi en stor spolspilta med varmvatten och spolarm för säkrare hantering, foderförvaring samt uppvärmd sadelkammare. Till gårdens 5 ha mark hör bland annat flera inhägnade beteshagar varav en med lösdrift, perfekt till hästarna som kan ta skydd från regn, rusk och sol. Här bor du med vacker utsikt över skog och äng i en lugn och lantlig miljö och kan verkligen finna lugnet genom att ta en skogspromenad på hästryggen. För den trädgårdsintresserade erbjuds både växthus, pallkragar och en grönskande trädgård med gräsmatta, blomsterbäddar och fruktträd. Utöver Boningshusets och stallbyggnaden får vi även ett gästhus med ett större rum som inrymmer matplats, dubbelsäng och pentry, samt ett magasin med snickarbänk. Med en vacker cykeltur på ca 12 min når du Grebbestad med caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och fina badplatser. Från fastigheten har du endast ca 5 km till Tanumshede som erbjuder skola, vårdcentral, apotek, shoppingcenter, bank, träningsanläggningar och kommunikationer. Närmaste ridhus når du på ca 10 min. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats! Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kalvö 12, Kalvö, Tanums kommun

Kalvö 12

Fritidshus
Kalvö, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
10 000 000 kr
77 + 14 m²
4 rum
800 m² tomt

På vackra Kalvö mellan Fjällbacka och Hamburgsund hittar vi denna charmiga öfastighet med anor från 1870 och underbart läge! Tomten som mäter ca 800 m2 och ligger inbäddad i en vacker natur som bjuder in till rekreation och avkoppling. Tomten är i olika nivåer med flera vackra uteplatser och soligt läge med utsikt över havet. Bostadshuset är från ca år 1870 och mäter 77 + 14 m2 fördelat över 4 rok i 1 1/2-plan och är väl underhållet och delvis renoverat där man tagit hänsyn till husets ålder med flera vackra original attribut kvar, såsom trägolv, spegeldörrar och timmerväggar. På fastigheten ligger förutom boningshuset en gäststuga med sovrum och köksdel samt ett tillbyggt uterum och en förrådsbod Från tomten och den trevliga trädgården som ger plats för familj och vänner att trivas kan man njuta av den unika kustmiljön i skärgården och insupa en känsla av välbefinnande som är oslagbar. På öns högsta punkt har du en fantastisk utsikt i alla väderstreck, t.ex. Väderöarna och Smögen vid fint väder samt vacker solnedgång i havet. Förutom härliga bad nere vid bryggorna så finns det även en fin badstrand för barnfamiljer med långgrund strand. Omfamnad av havet och vår vackra kustmiljö kan det inte bli bättre än så här - detta är en fastighet som bör upplevas på plats. OBS! Visning kommer att ske med båttaxi från Fjällbacka söndag den 7/4 kl. 13.00 samt lördag den 20/4 kl. 14.00. Bokning sker hos ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström. Den 3 Maj kl. 10.00 kommer fastigheten att säljas via offentlig auktion som äger rum på Advokatfirman Kjällgren, Kungsgatan 7 i Uddevalla. Advokat Åsa Erlandsson är auktionsförrättare samt av Uddevalla tingsrätt utsedd till god man med uppdrag att försälja fastigheten enligt lagen om samäganderätt. Se vidare aktions-och försäljningsvillkor bland filer.

  • Uteplats
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 2
Asken 7, Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun, bild 3

Asken 7

Fritidshus
Grebbestad / Tanumstrand, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 600 000 kr
1 781 m² tomt

Med naturskönt läge vid Tanumstrand erbjuds nu ett unikt tillfälle att bebygga en vacker tomt med viss havsutsikt! Här bor man med ett privat och skyddat läge med närhet till hav och vår vackra skärgård. Omgivningarna här är fantastiska - hav och bad, vacker natur, perfekt utgångspunkt för dig som gillar att paddla eller promenera och cykla längs stigar och vägar. Du erbjuds här ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, bär- och svampskogar. Massor att upptäcka och utforska, eller bara njuta av ett ljuvligt sommarliv! Tomten är om 1781 m2 och ligger med ett avskilt och solrikt läge. Här kan du bygga ditt drömhus anpassat till såväl permanentboende som fritidshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger ett friare val av byggnation. Ansökan om bygglov görs via Tanums kommun, dit kan du även vända dig för att få mer information om vad som får byggas. Obs! Tomten inkluderar tre mindre byggnader varav två är i behov av renovering eller eventuell nedrivning. Väg finns fram till tomt samt el framdragen. Vatten och avlopp saknas. Till fastigheten följer även Servitut på båtplats vid brygga. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 2
Lilla Halsviksvägen 9, Kämpersvik, Tanums kommun, bild 3

Lilla Halsviksvägen 9

Fritidshus
Kämpersvik, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
5 400 000 kr
100 m²
4 rum
912 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Halsviksvägen 9 och detta bekväma boende i det nya bostadsområdet i Kämpersvik! Vi hittar fastigheten ca. 600 m från den närmsta badplatsen och ca. 1,5 km från Kämpersviks badplats med hopptorn och bastu. Huset från Västkustvillan byggdes 2013 och håller en genomgående hög materiell standard. Vi får ryggåstak och kamin i vardagsrummet, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. På tomten hittar vi förutom de trevliga uteplatserna i olika väderstreck även ett uthus om 27 m2 beståendes av ett delvis inglasat uterum samt ett extra isolerat förrådsrum/sovrum. Från Kämpersvik når man både Grebbestad och Fjällbacka på ca. 10 min med bil och föredrar man att promenera finns det flera vackra promenadstråk att vandra både norr och söderut. Båtplats går att ordna i områdets hamn. Kontakta Johan Siborne på Askengren redan idag för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Stöbergsvägen 12, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Stöbergsvägen 12

Villa
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 450 000 kr
107 m²
5 rum
833 m² tomt

Med ett skyddat västerläge, endast ett stenkast från bryggan i Grebbestad hittar vi denna charmiga och familjevänliga villa på Stöbergsvägen 12! Huset är totalrenoverat med fina materialval och erbjuder stora gemensamhetsytor både inne och ute samt tre sovrum. Här är bara att flytta rätt in! Från allrummet tar du dig ut till den härliga tomten med soligt sydvästläge som avgränsas mot grannarna av fin plantering. Den stora gräsmatta bjuder in till lek och den härliga solterrassen har plats för både loungegrupp och matmöbel. Fastigheten ligger med ett toppenläge med närhet till så väl badstrand, skogspromenader och stor lekplats. Här bor man på ett lugnt och skönt läge med endast en liten promenad om ca 5 min till centrum och dess härliga vimmel som erbjuder caféer, restauranger, butiker, mataffärer, Grebbestadbryggan, härliga promenadområden och salta bad. Förutom boningshuset står även ett garage med gästrum på tomten. Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten. Missa inte att boka er på visning, ringa ansvarig mäklare redan idag! För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.

  • Premium
  • Uteplats
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Tage Wikströms Gata 14C. lgh 1107

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 750 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/2
50 676 kr/m²

Nu erbjuds denna stilrena bostad med utsikt över hamnområdet på Tage Wikströms Gata 14 C, lgh 1107 i centrala Grebbestad! Bostaden är en ägarlägenhet om 74m² fördelas på två rum samt kök och badrum, i dagsläget nyttjas ett förråd som sovrum. Allrummet bildar tillsammans med köket en öppen och ljus planlösning med gott om plats att samla familj och vänner, i anslutning till matdelen når vi den möblerbara balkongen i sydväst som blickar ut över Stöberget, centrala Grebbestad samt hamnen med dess puttrande båttrafik. Vi får här en interiör av hög kvalitet med ljusa färger, stora bänkskivor i granit, skorstensfri öppen spis samt genomgående parkettgolv. Sammantaget är detta ett exklusivt boende för dig som ställer höga krav och vill bo på första parkett med en genomtänkt planlösning och i ägandeformen ägarlägenhet, vilket innebär att man har lagfart likt en villa och kan således pantsätta samt hyra ut i andra hand helt fritt. Till bostaden ingår rätten att nyttja den insynsskyddade gemensamma innergården med utemöbler, pingisbord och pool samt ett gemensamt gym. P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar! Här bor du intill härliga promenadstråk utefter havskanten och Grebbestadsbryggan med dess utbud av butiker, restauranger och uteliv. Man har även ett bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, apotek och busshållplats. Söker du ett bekymmersfritt boende med direkt närhet till allt vad Grebbestad har att erbjuda så är detta den perfekta bostaden för dig! Missa inte att boka in dig för en visning till denna fräscha våning! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 2
Östra Mörk Åsen 1, Lommeland, Strömstads kommun, bild 3

Östra Mörk Åsen 1

Fritidshus
Lommeland, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 695 000 kr
110 m²
3 rum
5 430 m² tomt

Välkommen till denna lantliga fastighet med en stor och privat tomt! Ni erbjuds här ett mysigt fritidshus/villa med närhet till den vackra naturen, havet och norska gränsen. Här möts du av ett smakfullt renoverat hem på ca 110 kvm fördelat över 1 1/2 plan. Entréplanet hälsar dig välkommen med ett mysigt allrum komplett med en värmande kamin och utgång till altan utöver detta finner vi ett sovrum, kök och badrum. Övre plan bjuder på en öppen planlösning med synliga takbjälkar, vilket skapar en luftig känsla där möjligheterna är många. Trädgården är stor och privat med en underbar växtlighet på sommaren, här ges det möjlighet till både odling och sociala stunder med nära och kära. Vi får även en altan som vetter mot sydväst, här kan man sitta och njuta av vackra solnedgångar och blicka ut över ängarna. På fastigheten finns även en gäststuga med plats för extra bäddar samt en stor lada med altan. Endast 1 km bort ligger Långenäs, med en vacker badstrand. Hälle hamn, ca 10 min med bil, erbjuder möjligheter för båtliv, fiske och avkoppling vid vattnet. För naturälskaren finns Kasen stugan bara 8 km bort med löparspår, skidspår och vandringsstråk. Utsiktstornet bjuder på en fantastisk vy, där både gamla och nya Svinesundsbron syns. Kasen stugan kan också hyras för privata evenemang och fester. Nordby Shoppingcenter, 15 km bort, är perfekt för shopping och nöjen man når även Svinesund/norska gränsen efter ca 9 km där ett trevligt handelsområde finns. För skolbarnen ligger Mällegårdens skola i Näsinge endast 7 km bort. Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt: https://my.matterport.com/show/?m=nJGTsUNpQZM Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jenny Johansson för mer information eller visningsbokning! Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 57