Askengren Fastighetsmäklare

Askengren Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Wrem Nytorp 11, Wrem, Tanums kommun

Wrem Nytorp 11

Villa
Wrem, Tanums kommun
Askengren Fastighetsmäklare
4 180 000 kr
115 m²
4 rum

Välkomna till denna villa som är under byggnation och är högt belägen vid en ekdunge med utsikt över landskapet. Här bor man med naturen inpå knuten med kust pärlor som Hamburgsund och Bovallstrand samt salta bad inom 15 minuters bilväg. Möjlighet finns att påverka inredning för den som vill. Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Dinglevägen 27, Smögen, Sotenäs kommun

Dinglevägen 27

Villa
Smögen, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
8 600 000 kr
150 + 96 m²
18 rum
2 281 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fastighet där det idag bedrivs vandrarhem med 66 bäddar fördelat på 16 rum. Byggnaderna är i gott skick och man har förutom huvudbyggnaden ett annex samt ett rymligt förråd. Rörelsen har stor utvecklingspotential då man idag endast har öppet två månader på sommaren. Fastigheten säljs i bolagsform tillsammans med rörelsen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Dragsmarks Backa 155, Fiskebäckskil, Uddevalla kommun

Dragsmarks Backa 155

Villa
Fiskebäckskil, Uddevalla kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 950 000 kr
158 + 35 m²
7 rum
1 314 m² tomt

Välkomna till denna välskötta villa belägen i naturskönt område med promenadavstånd till hav och salta bad. Här bor man i en rymlig och smakfullt inredd villa med spa bad samt pool. På fastigheten har man även ett dubbel garage, med elbils laddare samt solceller på på taket, och växthus samt ett rymligt förråd. Populära turistmål som Fiskebäckskil och Grundsund har man inom kort bil avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Seglaregatan 1C, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Seglaregatan 1C

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
6 495 000 kr
87 m²
4 rum
150 m² tomt

Välkomna till denna fastighet belägen i den äldre delen av Hunnebostrand. Här bor man med en fantastisk utsikt över hamnen samt Västerhavet med närhet till hav och bad samt allmänservice. Villan, som är i två plan möjliggör generations boende och har generösa uteplatser. Då säljaren inte har kännedom om fastighetens skick friskriver man sig för påföljd av fel och brister i den. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Uteplats
Nedre Kärr 16, Åbyfjorden, Sotenäs kommun

Nedre Kärr 16

Villa
Åbyfjorden, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
2 450 000 kr
86 m²
3 rum
1 186 m² tomt

Välkomna till denna semesteridyll, som är enskilt belägen, med kort promenadavstånd till salta bad i Åbyfjorden. Här bor man med naturen in på knuten i en väldisponerad enplansvilla, som är i gott skick, med gäststuga och carport på tomten. Populära semestermål som Hunnebostrand och Smögen når man på 10-20 minuter med bil. För den som söker ett naturskönt och enskilt boende är detta tillfället. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Evja Liljebacken 1, Evja, Sotenäs kommun

Evja Liljebacken 1

Villa
Evja, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
1 500 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1 680 m² tomt

Välkommen till det naturnära området Evja. Här bor du i en 1 1/2 plans villa med källare. Utöver bostaden infinnes på fastigheten även en gäststuga, carport med förråd och ett växthus. Populära semestermål som Bovallstrand och Hunnebostrand når man på 10-20 minuter med bil. För den som söker ett naturskönt och enskilt boende är detta tillfället. Då säljarna ärvt fastigheten, och inte har kännedom om den, friskriver man sig för påföljd av fel och brister i den. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Parkgatan 35, Bäckevik, Sotenäs kommun
  • Imorgon kl 10:00
Parkgatan 35, Bäckevik, Sotenäs kommun, bild 2
Parkgatan 35, Bäckevik, Sotenäs kommun, bild 3

Parkgatan 35

Villa
Bäckevik, Sotenäs kommun
Askengren Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
95 + 36 m²
4 rum
645 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna välhållna enplansvilla belägen på Parkgatan i Kungshamn. Villan har två sovrum, kök, allrum och ett härligt uterum, i söderläge, samt ett rymligt garage med möjlighet till två bilplatser. I närområdet har man apotek, skola, vårdcentral samt inom promenadavstånd övrig allmänservice och allt vad Västkusten har att erbjuda. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
null, Bärfendal, Munkedals kommun
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 2
null, Bärfendal, Munkedals kommun, bild 3

Tomt
Bärfendal, Munkedals kommun
Askengren Fastighetsmäklare
425 000 kr
3 287 m² tomt

Välkomna till denna tomt om 3 287 kvm belägen i ett lugnt och naturskönt område. Hav och bad samt populära kustorter som Bovallstrand och Hamburgsund har man inom kort bil avstånd. För den som vill forma sitt nya boende i en lantlig idyll, med 10 minuter till E6, kan detta vara tillfället. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning.

  • Premium

Visar alla 8