Lejons Mäkleri

Lejons Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sättravägen 1, Lillån, Örebro kommun
  • Sön 14 apr kl 13:30

Sättravägen 1

Villa
Lillån, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 195 000 kr
120 + 81 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till Sättravägen 1, en charmig och rymlig familjevilla belägen i det eftertraktade området Lillån i Örebro. Med en boarea på 120 kvm och en generös biarea på 81 kvm, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Med sina 120 kvadratmeter boarea och 81 kvadratmeter biarea, är detta huset generöst tilltaget och rymmer allt som behövs för en familj att trivas. Den stora och trevliga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska, medan närheten till skolor och förskolor gör det till ett idealiskt val för familjer med barn. Under årens lopp har detta hem vårdat och förbättrats med kärlek och noggrannhet. Från installationen av bergvärme 2008 till renoveringen av källaren 2021, har varje förbättring gjorts med omtanke om både komfort och hållbarhet. Inte att förglömma är de moderna bekvämligheter som fibernätet för snabb internetåtkomst och de energieffektiva fönstren från 2021. Med sin öppna planlösning och inbjudande atmosfär, är detta huset inte bara en bostad, utan en plats att kalla hemma. Altanen från 2011 erbjuder en plats för utomhusmiddagar och stunder av avkoppling, medan det nya staketet och muren från 2019 ger integritet och charm. I källaren finns även möjligheten att skapa ytterligare ett rum, vilket ger flexibilitet och potential för familjen att anpassa hemmet efter sina behov och önskemål. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker förvaring av fordon och andra tillhörigheter. Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

  • Plus
Bråtenvägen 11, Lillån, Örebro kommun

Bråtenvägen 11

Villa
Lillån, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 995 000 kr
116 + 75 m²
5 rum
538 m² tomt

Välkommen till Bråtenvägen 11 i Lillån! Denna underbara villa på den lugna återvändsgatan erbjuder en perfekt kombination av komfort och charm. Beläget i familjevänliga områden, finns detta hem nära skolor, förskolor och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel för hela familjen. Med en boyta på 116 kvm och en biarea på 75 kvm finns det gott om utrymme för familjelivet att blomstra. Här finns trevliga och välplanerade ytor som passar för både avkoppling och samvaro. Det generösa garaget ger utrymme för förvaring av bilar och utrustning, medan den tilltalande trädgården bjuder in till lek och trivsel. Tomten är tilltalande och öppnar upp sig mot en grönskande bakgård, perfekt för lek och avkoppling. Den öppna planlösningen på entréplanet bjuder in till gemensamma stunder och har en bekväm utgång till trätrallen på baksidan. Köket och badrummet på entréplanet är välutrustade och praktiska för vardagslivet. På övre plan finns två sovrum och ett allrum, som ger gott om utrymme. Det finns även möjlighet att anpassa utrymmet efter behov genom att sätta upp en vägg för att skapa ett extra rum. Denna villa har genomgått omfattande renoveringar och förbättringar för att möta moderna krav på komfort och hållbarhet. Med solceller på taket och ett effektivt bergvärmesystem blir boendet inte bara mer miljövänligt, utan också mer ekonomiskt fördelaktigt för framtiden. Denna villa är inte bara ett hem, det är en möjlighet att skapa en varm och inbjudande miljö där minnen skapas och familjen kan trivas. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer på Bråtenvägen 11. Välkommen att kontakta Dino Dobric redan nu för mer information!

Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun
Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Grönbo Bråten 586, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Grönbo Bråten 586

Villa
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
1 795 000 kr
117 + 42 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Drömmer du om ett naturnära och självförsörjande liv?    Kontakta Albin Andersson för att boka en privat visning!   Välkommen till Grönbo Bråten 586 där din dröm kan bli verklighet!   Fastigheten sträcker sig över imponerande 1,5 hektar och bär med sig en historia av frodigt gårdsliv med en mångfald av djur. Nu har du möjlighet att kunna skapa din alldeles egna självförsörjande oas där du kan dra djupa andetag och finna ro.  Låt din häst ströva fritt över de gröna ängarna medan hönsens glada kackel förgyller dina dagar med färska ägg. Den här platsen ger dig chansen att odla din egen mat.    Bostadshuset är en kombination av charm och rymd, med en yta på 117 kvadratmeter som omsluter dig med en välkomnande atmosfär. Entréplanet erbjuder ett välförsett kök, ett inbjudande vardagsrum och en gemytlig matsal, samt ett badrum som tillför extra bekvämlighet till vardagen. När du stiger upp på övervåningen möts du av ett stort och luftigt allrum, perfekt för gemenskap och avkoppling. Ett generöst sovrum väntar på att ge dig ro och återhämtning efter dagens äventyr. De smarta kattvindarna utgör dessutom praktiska förvaringsutrymmen som kan anpassas efter dina behov. Bostaden har nyligen genomgått en besiktning, vilket talar för dess kvalitet och skick.   Med nära avstånd till både förskola och skola (10-20min) så erbjuds även jakt och fiske i närområdet.   Välkommen!

  • Premium
Stenvägen 30D, Mosås, Örebro kommun

Stenvägen 30D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 150 000 kr
115 m²
5 rum
5 990 kr/mån
18 696 kr/m²

Välkommen till ditt nya familjehem på Stenvägen 30D, en pärla belägen i det populära området Mosås i Örebro! Denna omtänksamt designade bostad sträcker sig över 115 kvadratmeter och är skräddarsydd för att passa en modern familj. Från första steget in i det rymliga och välkomnande entréplanet känner du genast den varma atmosfären som bara ett sant familjehem kan erbjuda. Med gott om utrymme för gemenskap och lek är detta den perfekta bostaden. Den öppna och ljusa planlösningen på bottenvåningen ger dig och din familj möjlighet att samlas och dela vardagslivet. Här kan du njuta av kvällar framför den sprakande elden i den charmiga kaminen eller samlas runt matbordet för härliga middagar tillsammans. Köket är utformat med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme för att underlätta vardagen. Tillvalen som gjordes vid byggnationen inkluderar uppdaterade vitvaror i rostfritt, ljusa parkettgolv som skapar en inbjudande atmosfär, stämningsfulla spotlights i taket och en walk-in closet i master bedroom för att ge en extra touch av lyx. När vi tar oss till övervåningen möts vi av fint ljus som sipprar in genom takfönstret i trappan. Här finner vi tre rymliga sovrum och ett välutrustat badrum med badkar, tillsammans med gott om förvaringsmöjligheter. Till och med vinden är inredd med golv och erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. För de små är närheten till skolor och förskolor avgörande, och på Stenvägen 30D är detta inte något problem. Med flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd är det enkelt för barnen att komma till och från skolan, vilket ger dig som förälder extra lugn och trygghet i vardagen. Tomten är dessutom en hörntomt, vilket innebär extra gräsyta och utrymme för utomhusaktiviteter och lek för hela familjen. För den miljömedvetne familjen finns en elbilsladdare tillgänglig, vilket gör det enkelt att ladda elbilen. Dessutom finns två bekväma parkeringsplatser för bilar framför huset, samt en carport som ingår i månadsavgiften Vid carporten finner man även ett förråd. Detta ger dig extra bekvämlighet och trygghet. Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

  • Balkong
  • Uteplats
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Storåplan 5A, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Storåplan 5A

Övrigt
Lindesbergs kommun
Lejons Mäkleri
795 000 kr
616 m² tomt

Unika möjligheter i hjärtat av Storå centrum! Denna fastighet är perfekt belägen med närhet till allt du behöver! Med en livsmedelsbutik, skola och vårdcentral bara ett stenkast bort är din bekvämlighet alltid inom räckhåll. Dessutom erbjuder fastigheten utmärkta tåg- och bussförbindelser för smidiga resor i och utanför området. Det bästa är att du inte bara kan dra nytta av denna utmärkta plats för kommersiella ändamål, det finns också ett positivt förhandsbesked för att skapa en ny detaljplan som gör det möjligt att använda fastigheten för bostadsändamål. Tänk dig att bo och driva ditt företag på samma plats! Driftskostnaderna är också förmånliga, endast 33 067 kr per år, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val för dig som vill maximera din vinstpotential. Denna 1-plans fastighet byggdes 1975 och har en gedigen konstruktion med platta på mark. Den träbaserade stommen och tegelfasaden ger fastigheten en charmig och tidlös estetik. Tillgängliga lokaler: 1. Restauranglokal med toalett och handfat. 2. Kontorslokal med toalett och dusch. 3. En lokal med toalett och handfat. 4. En lokal med 4 rum, kök, toalett och handfat, duschrum och tvättstuga. Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet. Uppvärmningen sker via direktverkande el. Fönster är täckta med plywood för tillfälligt skydd. Tveka inte att ta chansen att äga denna fantastiska fastighet med oändliga möjligheter. Kontakta oss idag för att boka en visning och se själv vilket otroligt värde denna fastighet kan erbjuda för dina affärs- och boendemål.

  • Premium
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
7 540 kr/mån
21 452 kr/m²

Välkommen till Pålsbodagatan 14- Ett Hem att Älska! Upptäck charmen och komforten i denna rymliga och väldisponerade 4:a om 93 kvm, belägen i det eftertraktade området Sörbyängen. Med två balkonger och högkvalitativa materialval bjuder denna bostad in till ett liv i stil och bekvämlighet. Genomgående hög kvalitet präglar varje hörn av denna ljusa och luftiga bostad. Den generösa innergården, delad med trevliga grannar, erbjuder en grönskande oas för avkoppling och lek. Det smarta och välplanerade köket är fullt utrustat och leder till ett rymligt vardagsrum, där kvällssolen ostört kan avnjutas på den första balkongen. Med tre sovrum, varav master bedroom inkluderar en praktisk klädkammare och egen balkong för morgonsolen, finns det gott om utrymme för hela familjen. Badrummet är en fröjd för ögat med sina stilfulla färger och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, och praktisk bänkskiva för arbetsyta. Förråd i bostaden och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till ett hem som anpassar sig efter familjens behov. Sörbyängen erbjuder det perfekta läget med kort cykelavstånd till universitetet, city och vackra grönområden. Nära till förskolor och grundskola, samt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restauranger. Gym, golfbana och vackra promenadstråk finns i närheten, liksom Sörbybacken för vinteraktiviteter. Endast 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och citykärnan, där ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger väntar. Välkommen att boka er på visning och upptäck varför Pålsbodagatan 14 är det perfekta valet för den som söker ett hem där komfort, stil och närhet till allt står i fokus.

  • Balkong
  • Hiss
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun, bild 2
Ludvikavägen 13, null, Ludvika kommun, bild 3

Ludvikavägen 13

Övrigt
Ludvika kommun
Lejons Mäkleri
2 995 000 kr
4 837 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett vandrarhem med närhet till Säfsens familjevänliga skidanläggning. Välbyggd huvudbyggnad i 2 plan med källarvåning. Bottenplan: 2 st lägenheter med eget kök samt badrum (3 rok samt 2 rok). 2 st 2 rok (under renovering). Övervåning: 7 st uthyrningsrum med anslutning till 2 st kök, matsal, allrum, 3 st badrum samt tvättstuga. Källare med förvaringsmöjligheter. På gården finns stora parkeringsytor & ett rejält uthus med goda förvaringsmöjligheter. Renoveringar 2019: Nymålad fasad Ytskikt invändigt 2 st lägenheter på bottenplan är genomgående renoverade LOA: 449 kvm Fasad: Plåt Stomme: Trä Fönster: 3-glas Bjälklag: Trä/Betong Utvändigt plåtarbete: Plåt Grundmur: Betongsten Tak: Betongpannor Grundläggning: Betongplatta Värme: Direktverkande El VA: Kommunalt I Säfsen kan du räkna med härlig skidåkning för alla. Här finns ett stort utbud av långa och lätta nedfarter och 115 km skidspår för dig som vill åka på längden. Ska familjen prova på utförsåkning för första gången är Säfsen den bästa av skidorter i Sverige. Här känner sig även de minsta ”stora” och vågar snabbt lite mer. En annan toppensak med Säfsen är att alla backar & längdspår kommer fram på samma ställe. På så sätt har ni lätt uppsikt över hela familjen. Perfekt om någon i familjen vill passa på att träna för Vasaloppet eller bara för att det härligt att ta ut sig ordentligt. För avkoppling & återhämtning efter en lång dag i skidbackarna så kan ni besöka Säfsen Resort för Spa & Massage. Aktiviteter i Säfsen: - 450 km mountainbikeleder - Alpinskidåkning - Bär- och svampplockning - Fiske - Jakt - Paddling - Ridturer - Skidskola (alpin, längd, telemark, snowboard) - Vandring - Snow Camp (Inomhusarena med professionella trampoliner och foampit) - Mountainbike i Trollskogen Säfsen ligger 6 mil väster om Ludvika och bara 13 mil från Örebro, 16 mil från Västerås och 27 mil från Stockholm & 37 mil från Göteborg. Kontakta Albin Andersson för att boka visning.

  • Premium
Åshyttan 418, null, Nora kommun
Åshyttan 418, null, Nora kommun, bild 2
Åshyttan 418, null, Nora kommun, bild 3

Åshyttan 418

Villa
Nora kommun
Lejons Mäkleri
695 000 kr
75 m²
2 ha tomt

Drömmer du om ett avskilt läge omgivet av vacker skog? Då är detta din chans att förverkliga din vision! Välkommen till Åshyttan 418, där huset bär på en historia och erbjuder stort potential till att bli ditt drömhem. Du kan sätta din egen prägel och bygga vidare på husets vackra berättelse för att skapa en unik och personlig bostad. Detta charmiga torp från det tidiga 1870-talet bär på historiens vingslag och erbjuder en känsla av autenticitet som är svår att hitta någon annanstans. Med en äldre timmerstomme som grund väntar en spännande renoveringsutmaning med enormt potential. Omgivningen är en dröm för naturälskare och friluftsentusiaster. Den tillhörande skogen bjuder på ändlösa möjligheter till utforskning och rekreation året om. Här kan du njuta av lugnet och friden som bara en avlägsen plats kan erbjuda. Fastigheten erbjuder också möjligheten att skapa något nytt. För den som drömmer om ett modernt och funktionellt boende kan torpet även säljas med en byggsats för ett attefallshus, vilket ger utrymme för en mer modern livsstil utan att förlora den charm som det gamla torpet bjuder på. Ta chansen att skapa ditt drömhem och bli en del av den unika gemenskapen i Åshyttan 418. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Möjligheterna är oändliga, låt din fantasi och kreativitet flöda här i denna fantastiska miljö! Kunskapen om fastigheten är begränsad och säljs därmed med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Stort renoveringsbehov, inget fungerande värmesystem & utdömda eldstäder. Kontakta oss nu för att inte missa denna unika möjlighet!

  • Premium
Storgatan 10A, Centrum, Örebro kommun

Storgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/5
4 023 kr/mån
40 833 kr/m²

Denna extraordinära lägenhet, omfattande 66 kvadratmeter, ger dig möjlighet att förvärva en pärla med detaljer utöver alla dina förväntningar! Belägen på första parkett intill slottet erbjuder bostaden en balkong som öppnar upp mot stadens puls. Byggt år 1911 balanserar lägenheten på Storgatan 10 A elegant mellan tidstypiska sekelskiftesdetaljer och exklusiva materialval i både kök och badrum. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum smälter de samman i harmoni, och denna enhet separeras på ett stilfullt sätt av en köksö med plats för barstolar längs ena långsidan. Sovrummet imponerar med sin rymlighet och genomtänkta design, och erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt liv organiserat och prydligt. Badrummet utgör en dröm i sig självt, med moderna och lyxiga detaljer som förvandlar din morgonrutin till en ren fröjd. Helkaklat och välutrustat. När du bor på denna adress har du närmaste grannar i de charmiga kvarteren kring Järntorget och Örebro Slott, där restauranger, shopping, caféer och närbutiker skapar en livlig atmosfär. Dessutom når du tågstationen och stadsbussnätet på bara några minuters promenad. Tack vare närheten till transporttjänster kan du enkelt nå Stockholm på mindre än 2 timmar med tåg. För mer information och för att påbörja processen är du välkommen att kontakta Erik Lejon.

  • Balkong
  • Hiss
Möllevägen 6, null, Örebro kommun

Möllevägen 6

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
5 495 000 kr
157 m²
5 rum
1 401 m² tomt

Välkommen till denna imponerande enplansvilla, uppförd av Trivselhus år 2022 med en intelligent H-formad design som förenar både estetik och funktionalitet. Nyttjats som visningshus och aldrig varit bebott, är utrustat med ett brett urval av tillval. Med en yta om 157 kvadratmeter erbjuder detta hem avskilda utrymmen som tillgodoser olika behov samtidigt som det möjliggör gemensamt umgänge. Den naturliga samlingsplatsen är det generösa köket och vardagsrummet, där ryggåstaket och det vackra fönsterpartiet skapar en känsla av ljus och rymd. Huset har totalt fyra sovrum, varav tre omringar ett bekvämt allrum i ena delen av huset. Den andra delen erbjuder ett master bedroom komplett med privat wc/dusch och klädkammare för extra bekvämlighet. Med högkvalitativa materialval och detaljer erbjuder huset en elegant och hållbar livsstil. En Contura-kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan 14 mm plankgolv från Kährs ger en känsla av genuin elegans. Köket från Ballingslöv är både funktionellt och stilfullt med rostfria vitvaror från Miele och ett praktiskt kallskafferi för att hålla din mat fräsch och organiserad. Helkaklade badrum med inredningen från Svedbergs och armaturer från Gustavsberg ger en touch av lyx och komfort till varje dag. Elitfönster med spröjs och gipsade fönstersmygar med inbyggda spotlights ger en modern och genomtänkt design. Uteplatserna är mångsidiga och kan placeras i flera väderstreck tack vare de dubbla fönsterdörrarna som skapar en naturlig förlängning av ditt inomhusutrymme. Carport med tillhörande förråd kompletterar bostadens estetik och fungerar som ett skydd för fordon samtidigt som det ger extra lagringsutrymme för verktyg, trädgårdsredskap eller andra föremål. Den tillhörande förrådsdelen ger extra praktisk nytta och möjlighet att hålla trädgården eller garageområdet organiserat och fritt från röra. Kårsta är ett familjevänligt och lugnt område med närhet till vackra promenad- och motionsspår. Beläget endast 10 kilometer från stadskärnan med goda kommunikationer via buss och cykel. Enkel tillgång till riksväg 50 ger smidiga resor till E18/E20. I närheten finns Kårsta golfbana och sjön Lången för bad och fiske. Denna unika kombination av stil, funktionalitet och högkvalitativa detaljer gör detta till ett hem som är värt att upptäcka. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 2
Norrtorp Ärnbäcken 908, null, Kumla kommun, bild 3

Norrtorp Ärnbäcken 908

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 195 000 kr
45 + 22 m²
2 rum
1 023 m² tomt

Denna pärla är det perfekta valet för dig som ska ta första steget ut på bostadsmarknaden! Här erbjuds ett lantligt hus med sovrum, kök och badrum samt ett allrum som erbjuder glamorös takhöjd med fina takbjälkar och ett gott ljusinsläpp. Huset är genomgående renoverat och passar dig som planerar att bosätta dig permanent eller med höga krav på ditt fritidsboende. Tomten erbjuder en altan samt en mysig pergola där fina sommarkvällar kan avnjutas. I området: Friluftsområdet i Kvarntorp är ett attraktivt område med omfattande växt- och djurliv. Här finns mountainbikeleder, över 26 km vandringsleder i varierande natur, grillplatser, friluftsbadet Hästhagsbrottet samt fiskemöjligheter i de vattenfyllda dagbrotten. Närhet till ett perfekt träningsredskap som dessutom är helt gratis att använda nämligen trappan som tar dig upp till Kvarntorpshögen, trappan är ca 200 meter lång och består av 427 trappsteg, intill finns även ett naturgym. Kort biltur till både Örebro, Kumla och Sköllersta. Renoveringar: 2019 5 fönster samt ytterdörr byttes ut. Borrad vattenbrunn. 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. 2020/2021 Samtliga ytskikt. Ny och större trätrall. Ny fasad på baksidan av huset tilläggsisolerat i samband. Byte av knutar. Utebelysning med skymningsrelä. 2022 Elbilsladdare Ny luftvärmepump. Taktvätt/behandling. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för mer information! [email protected], 070-090 11 35

  • Premium
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun, bild 2
Sintrams väg 28, null, Karlskoga kommun, bild 3

Sintrams väg 28

Radhus
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
1 650 000 kr
112,2 m²
5 rum
6 200 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkomna till Sintrams väg 28! Smart och genomtänkt radhus med genomgående exklusiv touch. Här är tveklöst radhuset för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med möjlighet upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmersfritt boende där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte. Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort. Bekväm parkering med laddbox från Easee precis utanför dörren till radhuset. Utvändigt förråd för goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv. OBS! Vissa av bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från verkligheten. Kontakta Albin Andersson för mer information! 070-090 11 35 [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Riksbyggevägen 10A, null, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Riksbyggevägen 10A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
140 000 kr
43,6 m²
2 rum
vån 1/2
3 716 kr/mån
3 211 kr/m²

På Riksbyggevägen 10A i Karlskoga hittar du denna prisvärda tvårumslägenhet! När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som känns välkomnande och trivsam. Rakt fram finner du ett praktiskt kök som är smart uppdelat för att ge dig maximalt utrymme att utforska dina matlagningsfärdigheter. Här har du gott om svängrum för att skapa läckra och inspirerande måltider. Badrum med alla nödvändiga faciliteter för en bekväm vardag, en dusch, toalett och ett handfat. Inne i lägenheten öppnar sig ett luftigt och rymligt vardagsrum som inbjuder till skön avkoppling och mysiga sociala stunder. Du har gott om plats för en soffgrupp där du kan njuta av en lugn stund. Dessutom finns utrymme för en matgrupp där du kan avnjuta läckra middagar tillsammans med nära och kära. Sovrummet rymmer en säng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme genom en praktisk garderobslösning. Denna lägenhet är belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka dig på visning!

Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun
Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun, bild 2
Aggerudsvikarna, null, Karlskoga kommun, bild 3

Aggerudsvikarna

Radhus
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
Pris saknas

Unik möjlighet att förvärva nybyggd äganderätt med strandtomt! Välkommen till Aggerudsviken, där sjönära bostadsdrömmar tar form! Möjlighet att äga en nybyggd fastighet med strandtomt vid sjön Möckeln. En idyll där varje hus är en port till naturen, med direktanslutning till en magnifik brygga och panoramautsikt över det vackra landskapet. Varierande i storlek från 112-152 kvm, designade för att omfamna en modern livsstil. Totalt 49 bostäder i olika storlekar, varje ett konstverk i träfasad med stora fönster. Din egen bit av paradiset vid vattnet, en plats att koppla av och skapa minnen. Altan med glasräcken där du kan njuta av solnedgångar och sjöutsikten. Carport, en bekväm och skyddad parkering för ditt fordon. Gemensam bastu för avkoppling och gemenskap inom bekvämt räckhåll. Husmodeller för varje livsstil: Kvarter A: 4-5 rum och kök från 112 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan i direkt anslutning till bryggan. Planlösningen är öppen med kök och matplats mot entréträdgården. Vardagsrum med utgång till altanen som ligger i söderläge mot sjön. Kvarter B: 5-6 rum och kök från 137 kvm. Eleganta hus med balkong, altan och valmöjlighet till en braskamin för extra mysighet.Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan i direkt anslutning till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både vardagsrum och kök. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.  Kvarter C: 5-6 rum och kök från 152 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan med utgång till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både kök och vardagsrum. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.  Kvarter D: 3-5 rum och kök mellan 112-150 kvm. Husen varierar i höjd där de högre har övervåning som går att inreda i efterhand om så önskas. Den generösa nivåskillnaden på tomten ger förutsättning för källare i sutterrängplan med utgång på uteplatsen direkt från sovrummet. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, takterass och generös altan i västerläge med utgång till bryggan.  Pris: Från 5 130 000 kr till 6 865 000 kr. Första inflytt våren 2024. Gångavstånd till centrum, upplev stadens puls inom räckhåll samtidigt som du njuter av sjönära boende. En harmonisk balans mellan stadsnärhet och naturens lugn. Missa inte chansen att äga ditt sjönära drömboende! Besök www.eyragruppen.se för mer information. Kontakta Albin idag för att säkra din plats och var en del av detta enastående projekt! Din unika chans väntar, låt Aggerudsvikarna bli ditt nya hem vid vattnet! Boka en privat visning med Albin Andersson! 070-090 11 35

  • Premium
  • Nyproduktion
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 11, Centrum, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 11

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/9
1 804 kr/mån
40 323 kr/m²

Välkommen till Isgatan 11 – en nybyggd pärla som ligger mitt i hjärtat av Örebro. Att bo här innebär ett suveränt läge för studenter, pendlare och förstagångsköpare. Med närheten till stadens puls har du all service du behöver inom gångavstånd, inklusive matbutiker, restauranger och ett rikt utbud av stadsliv. Ta chansen att bli stolt ägare till denna underbara bostad, med låga avgifter i en välskött förening med stabil ekonomi. Den här 1:an imponerar med sin högklassiga materialval, moderna design och väl genomtänkta planlösning. Köket är stilfullt och badrummet rymligt. I den öppna ytan finns plats för både soffa och sovalkov. Du kommer även att uppskatta bekvämligheten med garderober, disk- och tvättmaskin som är ordentligt installerade för att göra ditt liv så bekvämt som möjligt. Dessutom ingår ett förråd i lägenheten, som kan användas som kontor eller förvaringsutrymme. Tveka inte att kontakta Emelie för mer information eller för att boka en privat visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss
Albatrossgatan 7A, Lanna, Lekebergs kommun

Albatrossgatan 7A

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Lejons Mäkleri
2 995 000 kr
130 m²
5 rum
vån 1/1
3 021 kr/mån
23 038 kr/m²

Välkommen till Albatrossgatan 7A – ert drömboende i två plan! Detta exklusiva parhus i bostadsrättsform erbjuder 130 kvm välplanerad yta, fördelat på 5 rum och kök, där varje detalj genomsyras av modern elegans och komfort. Byggt med omsorg och kvalitet, stoltserar denna pärla med nyproduktion från 2018 och präglas av ljusa och stilfulla materialval. Redan vid första mötet möts ni av en imponerande tomt med toppen läge, en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och kvällar. Trädäcket och uterummet blir er privata oas, där ni kan samlas med nära och kära eller bara njuta av lugnet. Föreningen har god ekonomi därav den låga månadskostnaden och har gjort goda investeringar. Luftvärmepump med kylfunktion (AC) och laddbox för elbil samt solcellspaneler för en ännu mer hållbar boendemiljö. Entréplanet hälsar er välkomna med ett generöst badrum som även rymmer en praktisk tvättstuga. Köket och vardagsrummet bildar en harmonisk helhet och skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet. Stora fönster och en utgång till trädäcket skapar en känsla av rymd och ljus. På övre plan möts ni av tre mysiga sovrum, ett allrum för gemensamma stunder och ytterligare ett stilrent badrum. Här har varje medlem i familjen sin egna vrå, samtidigt som gemenskapen får gott om utrymme att växa. För bilen finns ett praktiskt garage och extra förvaringsmöjligheter. Tomten ger er gott om gräsyta och möjligheter till egna odlingar eller lekplats för barnen. Läget är perfekt i det expansiva Lanna, med närhet till förskolor, skola, natur och Lanna Lodge – en plats som lockar med golfbana, restaurang, padel, gym och relax. Ett område som andas livskvalitet och möjligheter. Är ni redo att uppleva harmonin och komforten som Albatrossgatan 7A har att erbjuda? Anmäl ert intresse redan idag för mer information och för att säkra er plats i detta fantastiska hem! Kontakta Emelie för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Nasta Gård 7, null, Örebro kommun

Nasta Gård 7

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
4 995 000 kr
154 m²
7 rum
821 m² tomt

Välkommen till Nasta gård 7 - Ett charmigt och rymligt hus beläget i en av Örebros mest eftertraktade områden. Detta 154 kvm stora hus erbjuder generösa utrymmen med totalt 5 sovrum, vilket ger gott om plats för en familj att trivas i. På entréplan möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Här finner du två av husets fem sovrum, ett modernt badrum och en praktisk tvättstuga. Köket är fullt utrustat och erbjuder en funktionell plats för matlagning, medan vardagsrummet ger tillräckligt med utrymme för avkoppling och umgänge. På övervåningen väntar tre ytterligare sovrum, alla med generöst ljusinsläpp och utrymme. Här finns också ett allrum, vilket erbjuder en extra plats för aktiviteter och avskildhet för familjen. Ett till badrum på övervåningen ger extra bekvämlighet. Huset präglas av en ljus och trivsam atmosfär, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig känsla i varje rum. Huset erbjuder även bra förvaringsmöjligheter för att hålla saker och ting organiserade och i ordning. Utomhusmiljön har en trevlig och inbjudande känsla, och tomten är insynsskyddad vilket ger er lugn och avskildhet. Här finns möjlighet att njuta av fridfulla stunder i trädgården och på den vackra trallen på framsidan. Det avkopplande spabadet ger möjlighet till välbefinnande efter en lång arbetsdag eller för att njuta tillsammans med nära och kära. Nasta gård är ett populärt område i Örebro, vilket ger närhet till grönområden, skolor, förskolor, shoppingmöjligheter och goda kommunikationer - allt inom bekvämt avstånd. Vänligen kontakta Dino Dobric för mer information!

Mårsta gård 103, null, Kumla kommun
  • Tor 4 apr

Mårsta gård 103

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
1 495 000 kr
172 + 17 m²
8 rum
3 426 m² tomt

Välkommen till Mårsta Gård 103! Denna 1½-plansvilla erbjuder 172 kvm med ytterligare 17 kvm biarea. Bostaden har en flexibel planlösning som möjliggör anpassning efter olika familjekonstellationer. Här finns separata bostadsdelar med egna kök och badrum, vilket ger fina möjligheter att fullfölja drömmen om ett eget generationsboende. Stora boningshuset är uppdelad i tre separata lägenheter för att ge dig maximal flexibilitet. Bottenvåningen erbjuder en lägenhet om 1 rok och en rymlig 3 rumslägenhet, perfekt för mindre hushåll eller som en extra inkomstkälla. Övervåningen inrymmer en generös 4 rumslägenhet, vilket ger möjligheter för en stor familj eller att hyras ut för extra intäkter. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. Samtliga ytskikt invändigt har förnyats för att skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. Dessutom har VA-stammarna nyligen bytts ut, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Bergvärme installerades år 2022. Detta gör inte bara ditt hem energisnålt och effektivt, utan det är också ett steg mot en hållbar framtid. Ett borrhål för vatten finns tillgängligt (pump saknas för närvarande). Utvändigt har du inte bara en, utan två förrådsbyggnader som även kan användas som garage. Perfekt för bilentusiasten eller för extra förvaringsutrymme. På gården finns också ett mindre hus med 2 rok, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att hyra ut och öka din investeringsavkastning. Läget är idealiskt för den som pendlar till Hallsberg, Kumla eller Örebro, då det är strategiskt beläget med närhet till E20, vilket ger en smidig och snabb förbindelse till dessa platser. Omgivningen är full av grönska och ligger i en lugn och trivsam miljö. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck fördelarna med att kalla detta hus för ditt hem.

  • Plus
Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun
Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun, bild 2
Nytorpsvägen 22, null, Örebro kommun, bild 3

Nytorpsvägen 22

Tomt
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 495 000 kr
767 m² tomt

Välkomna till ert drömprojekt i hjärtat av Marieberg! Här presenterar vi en unik möjlighet att förverkliga era byggdrömmar på en eftertraktad tomt i ett barnvänligt område. Denna fantastiska tomt ger er utrymme att skapa ert perfekta boende. Med en fastighetsarea på 767kvm och möjlighet att bebygga upp till 25%, öppnar sig en värld av möjligheter för ert drömhus. Bygg i två plan och låt er kreativitet flöda – ni kan även lägga till en komplementbyggnad för extra utrymme. Detaljplanen, tillgänglig på mäklarens hemsida, ger er vägledning för att förstå de spännande möjligheter som tomten erbjuder. Här finner ni också viktig information om anslutningskostnader för vatten och avlopp, vilka tillkommer med 186 930 kr för nyanslutning enligt kommunens prislista. Närheten till förskola och skola F-6 gör detta område perfekt för familjer. Smidiga bussförbindelser ger er enkel tillgång till Mariebergs köpcentrum och Örebro city, medan närheten till E18/E20 och RV51 skapar idealiska pendlingsmöjligheter. För ytterligare information och för att boka en visning av tomten, vänligen kontakta Dino Dobric.

  • Premium
Gullrisgatan 51, null, Kumla kommun

Gullrisgatan 51

Villa
Kumla kommun
Lejons Mäkleri
6 695 000 kr
213 + 21 m²
7 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till Gullrisgatan 51, en plats som andas exklusivitet och komfort mitt i den charmiga staden Kumla. Här erbjuds en fulländad familjeoas som levererar en hög livskvalitet och stil i ett av områdets mest eftertraktade lägen. Denna magnifika tvåplansvilla rymmer hela 213 kvadratmeter, inklusive sju rum och kök, med generösa utrymmen varav fem rymliga sovrum. Planlösningen är noggrant genomtänkt för att erbjuda optimal komfort och användbarhet. Stora fönster flödar med naturligt ljus och skapar en atmosfär av rymd. Vardagsrummet utmärker sig med en imponerande takhöjd på hela sju meter, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Fastigheten är energiklassad som A, tack vare ett effektivt bergvärmesystem som säkerställer en jämn och behaglig inomhusmiljö. Utomhusområdet bjuder in till avkoppling med en privat pool, perfekt för att svalka sig under sommarens heta dagar. Den rymliga altanen utgör den perfekta platsen att njuta av kvällssolen i en fridfull och avslappnad miljö. Dessutom erbjuder den dubbla carporten praktisk förvaring för dina fordon, och de två lyxigt inredda badrummen är en ytterligare bekräftelse på omtanke om detaljerna. Detta boende är idealiskt för en aktiv familj. Med närhet till Kumlas skolor, parker och övriga bekvämligheter, erbjuder det den ultimata livsstilen där allt är inom räckhåll. Bilderna kan knappt förmedla den fulla potentialen av denna fastighet. Du måste beskåda dess majestätiska skönhet med egna ögon. Denna unika möjlighet kommer inte vara tillgänglig länge. För att anmäla ditt intresse och arrangera en privat visning, vänligen kontakta Dino Dobric.

  • Energieffektiv
Bruksgatan 5, Almby, Örebro kommun

Bruksgatan 5

Villa
Almby, Örebro kommun
Lejons Mäkleri
7 595 000 kr
150 + 150 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Bruksgatan 5, en pärla med en totalarea om 300 kvm, inklusive källare och garage. Med en tomt på hela 1116 kvm är detta hem omgivet av en av områdets största trädgårdar, vilket öppnar upp för spännande utvecklingsmöjligheter. Huset, uppfört 1922 och genomgående renoverat 2014, har fått en modern touch med bevarad karaktär. En omfattande utbyggnad har skapat mer boyta och introducerat ett stort, ljust uterum, perfekt för avkoppling och underhållning. Stort garage, också från 2014, ger inte bara praktisk parkering utan också extra förvaringsutrymme. Dräneringen är professionellt utförd och den äldre delens källare tilläggsisolerad, vilket säkerställer att fastigheten förblir väl omhändertagen. Detta är ett hem där varje detalj har tagits om hand för att ge både komfort och stil. Läget är oslagbart. Centralt beläget nära stadens kärna, här har du närheten till allt Örebro har att erbjuda. Samtidigt befinner du dig i ett lugnt och barnvänligt område. Perfekt för den som vill kombinera stadslivets bekvämligheter med familjevänlig atmosfär. Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

Flygfältsvägen 9C, null, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 9C

Lägenhet
Karlskoga kommun
Lejons Mäkleri
230 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 508 kr/mån
5 610 kr/m²

Flygfältsvägen 9C i Karlskoga erbjuder nu en lägenhet på tredje våningen med balkong! Här finner du en charmig bostad som passar perfekt både för förstagångsköpare och för de som önskar en lägenhet med förmånliga boendekostnader. Med sina 2 rum och kök erbjuder denna lägenhet en väldisponerad yta om 41 kvadratmeter, där varje kvadratmeter utnyttjas på ett effektivt sätt. Köket är ljust, utrustat med gott om förvaringsmöjligheter samt med plats för ett matbord. Vardagsrummet är inbjudande och fylls av naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket skapar en trivsam och ljus atmosfär. Sovrummet rymmer en säng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme genom en praktisk garderobslösning. Badrummet är funktionellt utformat och utrustat med en dusch, wc och handfat. Denna lägenhet är belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och restauranger. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad. Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka dig på visning!

  • Balkong
Stortorp, null, Örebro kommun

Stortorp

Tomt
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
3 500 000 kr
11,6 ha tomt

Exploaterbar mark i expansiva Stortorp ca 7 minuter utanför Örebro. Här finns ett större antal nybyggda villor och ytterligare expansion planeras. Området är beläget utanför detaljplanelagt område med översiktsplan bostäder. Här kan man genom ett smart förvärv utveckla området och skapa fina ekonomiska fördelar. Översiktsplan för området finns här: https://extra.orebro.se/oversiktsplan.4.38aac5381587bce5d2bf58.html#Nyoversiktsplan2018 . Kontakta Lejon för vidare information om projektet. Totala ytan uppgår till 115 672 kvm

Rönnbärsvägen 5, null, Hallsbergs kommun

Rönnbärsvägen 5

Villa
Hallsbergs kommun
Lejons Mäkleri
3 995 000 kr
160 + 27 m²
5 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till Rönnbärsvägen 5, ditt drömhem i ett eftertraktat område i Hallsberg. Denna högklassiga nybyggnation erbjuder ett harmoniskt samspel mellan stilren design och naturlig skönhet, allt inbäddat i en charmig stadsdel. Villan erbjuder en yta på 160 m² med 4 sovrum, 2 badrum och ett garage på 27 m² med eldriven port. Här finner du även ett trädäck på baksidan som sträcker sig över 50 m² och en takhöjd på 260 cm som ger en känsla av rymd. Huset är utformat med Marbodal kök och Tarkett golv, och i taket finns spotlights som belyser alla rum, inklusive sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, badrum och hall. Fönstersmygarna är också utrustade med spotlights, och alla dessa ljuskällor är kopplade till Plejd-appen för enkelheten. Huset är helt nytt och behöver ingen renovering. Här kan du njuta av modern komfort från första stund. Ditt nya hem är beläget i ett nyetablerat område som erbjuder närhet till skolor, förskolor och matbutiker, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer. Den generösa tomten är redan färdigställd med en välskött gräsmatta, redo att bli en lekplats för barnen och en plats för avkoppling för hela familjen. Huset är utrustat med en frånluftsvärmepump som garanterar effektiv uppvärmning och ventilation, vilket ger en behaglig inomhusmiljö. Den stilrena designen kombinerar modern komfort med den rogivande känslan av lantlivet. Kontakta Dino Dobric redan idag för mer information kring processen!

  • Plus
  • Nyproduktion
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun, bild 2
Bruksvägen 21B, null, Örebro kommun, bild 3

Bruksvägen 21B

Villa
Örebro kommun
Lejons Mäkleri
2 750 000 kr
8 rum
2 578 m² tomt

Den här fantastiska fastigheten i Garphyttan erbjuder en unik möjlighet att förvärva en gammal skola eller herrgårdsbyggnad, perfekt belägen endast 15 minuter från Örebro. Garphyttan är en eftertraktad och familjevänlig plats som gränsar till de natursköna Kilsbergen, vilket ger en enastående möjlighet att kombinera lugnet och skönheten i naturen med närheten till stadens bekvämligheter. Beviljat bygglov som tillåter två stycken lägenheter. (Renovering påbörjad) Se bifogade filer, ritningar samt antikvarisk undersökning. Med lite kärlek och omsorg kan denna fastighet förvandlas till det absoluta drömboendet. Med en imponerande yta på cirka 900 kvadratmeter erbjuder huset generöst med utrymme för hela familjen att leva och frodas. Takhöjden på bottenvåningen är omkring 3,6 meter och på plan två är den 3 meter, vilket ger en känsla av rymd och luftighet i varje rum. En av de unika egenskaperna hos denna byggnad är dess inredningsbara vindsvåning. Här finns en möjlighet att skapa ett extra utrymme som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Det kan bli ett fantastiskt utrymme för en hemmabio, ett gym, ett kontor eller till och med ett extra sovrum för gäster. Fastighetens generösa storlek fortsätter ner till källarplanet, vilket ger ännu mer potential för att utnyttja utrymmet på olika sätt. En källare kan vara användbar för exempelvis förvaring, hobbyrum eller kanske till och med som ett spelrum för barnen. Taket på fastigheten har renoverats under perioden 2017-2018 och är nu i utmärkt skick. Det är täckt med enkupigt tegel från Vittinge, vilket ger både en charmig och hållbar yta som skyddar huset från väder och vind. Varje rum i byggnaden är imponerande och bär på detaljer som visar på genomtänkt arkitektur och tidstypisk design. Du kommer att upptäcka vackra snickerier, eleganta golv, stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och många andra unika detaljer som ger huset dess karaktär. Detta är inte bara en fastighet, det är en möjlighet att förverkliga din dröm om att äga en historisk och karaktärsfull byggnad. Med sin idealiska placering nära Örebro och den omgivande naturen i Kilsbergen kommer du att kunna njuta av det bästa av två världar, ett lugnt och avkopplande livsstil samtidigt som du har alla bekvämligheter och nöjen i staden inom räckhåll. Missa inte chansen att skapa ditt absoluta drömboende i denna charmiga och genomarbetade fastighet!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 86