Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Clas Horns väg 7D, Clas Horns, Ekerö kommun

Clas Horns väg 7D

Lägenhet
Clas Horns, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 300 000 kr
38 m²
1 rum
4 150 kr/mån
60 526 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa 1:a om 38 kvm på Clas Horns väg! Med sin perfekta placering på markplan och egen entré får du en bekväm och smidig tillvaro. Här möts du av en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och luftighet. Lägenheten är i nyskick och erbjuder en modern utrustning som passar perfekt för den kräsne köparen. Sovalkoven ger dig möjligheten att skapa en separat och avskild sovplats. Badrummet är rymligt och kaklat med hög kvalitet, och här finns gott om förvaringsmöjligheter för dina behov. Läget är oslagbart med gångavstånd till Ekerö centrum och närhet till kommunikationer. Du har även en egen uteplats där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Föreningen erbjuder dig även ett källarförråd samt tillgång till barnvagnsrum, cykel förråd och rullstolsförråd. För den bilburne finns möjlighet till garageplats. Missa inte chansen att förvärva denna moderna och välskötta bostadsrättslägenhet i ett centralt och populärt område. Kontakta oss för mer information eller boka in en visning redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Blåsbacksvägen 59, Stenhamra, Ekerö kommun

Blåsbacksvägen 59

Radhus
Stenhamra, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 690 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/1
3 753 kr/mån
46 379 kr/m²

Renoverad radhuslägenhet med 2 rum och ett lugnt läge i Stenhamra. Närhet till kommunikationer och bad är detta verkligen ett drömboende. Med en yta på 58 kvadratmeter finns här gott om utrymme och de nyrenoverade ytskikten ger en fräsch och stilren atmosfär. På baksidan finner du en härlig altan med tak, perfekt för soliga eftermiddagar och mysiga grillkvällar. Här kan du njuta av fridfulla stunder i det vackra västerläget. På framsidan finns även en stenlagd uteplats där du kan avnjuta din morgonkaffe. Förvaringsmöjligheterna är gott omfattande, med ett separat förråd på framsidan samt ett bra garage. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Här kan du känna dig trygg med ditt nya boende

  • Balkong
  • Uteplats
Brukskogsvägen 20, Adelsö, Ekerö kommun

Brukskogsvägen 20

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
3 200 000 kr
99 + 99 m²
6 rum
1 044 m² tomt

Charmig friliggande villa med en totalyta om 198 kvm (99 boarea+99 biarea) som erbjuder en perfekt kombination av naturnära lugn och bekvämligheter för hela familjen. Beläget i en trygg och avskild återvändsgränd på idylliska Adelsö, kan du njuta av en avkopplande tillvaro omgiven av grönska och vacker natur. Attraktivt läge nära färjan, affär, natur & bad. Detta enplanshus med inredd källare erbjuder en välplanerad layout med upp till fyra ljusa och rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. Renoverat kök och badrum, stort uterum, rymligt vardagsrum med kamin. En trappa ner finner vi den perfekta platsen för gemenskap och umgänge, mysig gillestuga med TV-rum. Och för den som söker extra avkoppling finns en avkopplande relaxavdelning med bastu och dusch där du kan varva ned efter en hektisk dag. Uteplats och trädgård mot allmänning som bjuder på generöst med soltimmar, perfekt för att njuta av lata sommardagar eller för att bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Ta ett dopp i spabadet och njut av lugnet. För den händige finns en praktisk snickarbod där du kan utveckla dina kreativa projekt. Ett garage ger dig gott om plats för bilen och möjlighet till båtplats gör det enkelt att upptäcka de vackra omgivningarna från vattnet. Bostaden är belägen bara några minuter från Adelsö bilfärja. Färjan som är kostnadsfri går med ca 30 minuters intervaller mellan Adelsö och Munsö Fastigheten är nyligen besiktigad, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Mjölnarvägen 21 2tr, Jungfrusund, Ekerö kommun

Mjölnarvägen 21 2tr

Lägenhet
Jungfrusund, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 390 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/4
1 988 kr/mån
74 688 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva lägenhet med bästa läge vid Mälarens strandkant i eftertraktade Jungfrusunds Sjöstad. Här finner du en fantastisk 1:a om 32 kvm, utrustad med lyxiga materialval och högkvalitativa detaljer. Det stilfulla Smedstorp köket imponerar med sin gröna marmorbänkskiva och toppmoderna spis från Smeg. Den vackra parketten, varsamt borstad och oljevaxad, sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det helkaklade badrummet erbjuder även en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme för extra komfort. BRF Sjöstadsorangeriet är en nybyggd bostadsrättsförening där husen stoltserar med sin massiva träkonstruktion – Ekerös första flerbostadshus byggda helt i trä. Med totalt 33 lägenheter sammanlänkas de två bostadshusen av ett underbart Orangeri, vilket ger en unik och trivsam miljö att vistas i. Denna bostad erbjuder inte bara ett fantastiskt boende, utan även en oslagbar placering. Med Mälaren som granne har du närheten till vackra naturområden och färjeläget som tar dig till södra delen av Stockholm. För de sjöälskande finns möjlighet till båtplats, och för pendlaren stannar bussarna precis utanför huset. Matbutiker, restauranger, bageri och gym finns också inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen på visning av denna drömliknande pärla vid Mälarens strandkant!

  • Balkong
  • Hiss
Älvnäsvägen 86, Älvnäs, Ekerö kommun

Älvnäsvägen 86

Tomt
Älvnäs, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
4 990 000 kr
828 m² tomt

Bygg nytt hus i Älvnäs! Ljus och välvårdad tomt som kan bebyggas enligt planbestämmelse. Bygg ert drömboende på denna välskötta tomt! (Befintlig Friggebod ingår ej i köpet och bortforslas på säljarens bekostnad.) Bygglov från 2007 -09 har funnits. Se bilagor! För info om området, gå in på www.alvnas.se Åk gärna förbi och titta själva!

Kungshatt Kungshättan 47, Kungshatt, Ekerö kommun

Kungshatt Kungshättan 47

Tomt
Kungshatt, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 490 000 kr
1 954 m² tomt

Möjlighet att få ett nyckelfärdigt hus på plats för 1,7mkr. (se dokument) och www.mcabinline.com/sv/m47 Högt belägen tomt med underbar utsikt om man tar ner lite vegetation. Taxerad som friliggande villa. Här kan man bygga och bo på Ö med närhet till Stockholms puls. Det funnits en byggnad på c:a 40 kvm som eventuellt går att återskapa eller ansöka om att bygga nytt. Sommar vatten och el har funnits. Kuperad tomt med ett nyare förråd. I närheten av fastigheten finner vi barnvänliga sandstränder och klippbad samt en gräsplan med fotbollsmål. Ön trafikeras dagligen med både SL linje 89 samt Strömma kanals båtar som går från Stadshuset och Drottningholm. Båtplats finns att söka vid Kungshättan och innan dess finns möjlighet att låna mindre plats vid annan brygga i väntan. Möjlighet att ha båtplats och bilparkering vid Edeby brygga på Lovön eller så kan man söka båtplats i Sätra båtsällskap. Ta gärna en utflykt och titta på tomten och omgivningarna. Det är ok att gå in på tomten och titta. Gå gärna in på www.kungshattan.se För info ring Mäklare Fredrik Drougge 070-560 19 70

Adelsö Ringväg 19-21 Renfanan 1, Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö Ringväg 19-21 Renfanan 1

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
1 390 000 kr
45 m²
3 rum
3 605 kr/mån

Välkommen till detta charmiga fritidsboende på Adelsö, där du kan njuta av ett bekvämt och kompakt boende i en fantastisk miljö vid Mälarens strandkant. Med hörnläge och en rymlig balkong/terrass har du gott om utrymme att koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Denna nyligen renoverade bostad erbjuder två sovrum, ett vardagsrum med köks-del samt ett fräscht wc/duschrum. På altandäcket finns gott om plats för utemöbler, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga sommarkvällar. Här bor du granne med Mälaren i en idyllisk miljö, med grönområden som omger dig. Endast en kort 10-minuters promenad tar dig till Adelsö färjeläge, där du kan utforska området ytterligare. Detta fritidsboende är en bostadsrätt, vilket ger dig möjlighet att hyra ut lägenheten när du själv inte nyttjar den. Detta ger dig fördelaktiga boendekostnader och kan vara en extra inkomstkälla. Naturligtvis måste uthyrningen godkännas av bostadsrättsföreningen Adelsön, som tar en avgift för detta. Du har även bekvämligheter inom gångavstånd, såsom en trevlig lanthandel öppen året runt med ett bra utbud. För smidig kommunikation finns en busshållplats precis utanför området, som tar dig till Ekerö Centrum och vidare mot Brommaplan och city. Möjlighet att hyra båtplats vid föreningens brygga! Missa inte chansen att äga detta kompakta och bekväma fritidsboende på Adelsö. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Adelsö ringväg 19-21 Misteln 3, Adelsö, Ekerö kommun

Adelsö ringväg 19-21 Misteln 3

Fritidshus
Adelsö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
1 990 000 kr
52 m²
1 rum
3 815 kr/mån

Fritidsboende på Adelsö. Fantastisk miljö vid Mälarens strandkant omgiven av fina grönområden så är detta tillfället för dig. Nyligen renoverat med öppen planlösning och öppenspis med insats, köks-del samt wc/duschrum. (Unik med att vara den enda i föreningen med en riktig öppenspis) Altandäck med plats för möblemang som vetter mot den gemensamma trädgården av området. Här bor du granne med Mälaren i en idylliskt miljö, endast 10 minuters promenadavstånd från Adelsö färjeläge. Ägandeformen är bostadsrätt med ändamålet fritidsboende. Bostadsrättsföreningen Adelsön upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Föreningen måste givetvis godkänna uthyrningen och tar en avgift för detta. Tyvärr kan man inte skriva sig på adressen. Gångavstånd till en mycket trevlig lanthandel som är öppet året runt med ett bra utbud. Busshållplats precis utanför området som tar dig via Ekerö Centrum där man kan ta sig vidare mot Brommaplan och city.

  • Balkong
Vallviksvägen 38, Stenhamra, Ekerö kommun

Vallviksvägen 38

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
3 400 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 481 kr/mån

Säljaren har ett fantastiskt erbjudande som innebär ett Räntetak på 2,5%, vilket innebär en total månadskostnad på cirka 8 600 kronor exklusive amortering vid 15% kontantinsats under de kommande 12 månaderna. En möjlighet som verkligen ger dig en trygg och fördelaktig ekonomi. Välkommen till detta kompakta boende med bekväma detaljer som underlättar din vardag. Möjlighet till köp för juridisk person kan eventuellt övervägas. Låt oss börja med terrassen, en rymlig utomhusyta där du kan njuta av en vacker sjöutsikt. Perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Boendet är genomtänkt och har praktiska detaljer som gör din vardag enklare. Parkering finns precis utanför huset, så du behöver inte oroa dig för att hitta en plats till bilen. Stenhamra erbjuder en idealisk plats att bo på, med närhet till det mesta. På bara några minuters avstånd hittar du badet, perfekt för soliga sommardagar. Dessutom tar du dig snabbt och smidigt in till Stockholm med bil eller buss. Välj detta smakfulla och moderna boende om du vill ha kompakt living utan att kompromissa med stil och funktion. Ta chansen att göra ett enkelt och smart val för ditt nya hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Bullerbyn Ekerö, null, Ekerö kommun

Bullerbyn Ekerö

Villa
Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
fr. 2 300 000 kr
28-55 m²
1-2 rum
1 796 kr/mån

Bo avgiftsfritt under 2023! Juridisk person kan ev. godkännas. De sista lägenheterna på 28 respektive 55 kvm kommer nu ut till försäljning. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Bullerbyn Ekerö på Vallviksvägen 16 - 40, i centrala STENHAMRA. Här har MÄLARÖ FASTIGHET AB skapat välplanerade och exklusiva lägenheter med egen parkering några steg från huset I Stenhamra har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet. Det går snabbt att ta sig med bil och buss in till Stockholm.

  • Nybyggnadsprojekt
Vallviksvägen  16, Stenhamra, Ekerö kommun

Vallviksvägen 16

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
2 300 000 kr
28 m²
1 rum
1 796 kr/mån

Compact living! Totalt c:a 6,827:-/m vid 345,000:- kontant. Juridisk person kan eventuellt godkännas som köpare. Bo i eget litet hus som första bostad, skrivarlya med övernattningsmöjligheter eller tjänstebostad, möjligheterna är många för denna bostad! Brf Bullerbyn Ekerö erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset och en egen uteplats. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Stenhamra har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet. Det går snabbt att ta sig med bil och buss in till Stockholm.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 11