SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen

SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Orrögatan 8F, null, Flens kommun

Orrögatan 8F

Lägenhet
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
749 500 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 920 kr/mån
11 531 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 2:a som har ett underbart läge i Flen. Denna lägenhet ligger på andra våningen och har en mysig balkong. Det första man möts av innanför dörren är den stora hallen som har gott om plats för skor och ytterkläder. Bostaden erbjuder ett fint sovrum med garderober, samt ett stort vardagsrum som man når från hallen. Från hallen når du även klädkammaren som ger dig goda förvaringsmöjligheter, samt badrummet som har ett mysigt litet badkar. Bostadens kök är stort och ljust och från köket når du bostadens balkong. På den 3:e våningen i huset hittar man förrådet som tillhör lägenheten. Tvättstugan finner man på husets bottenvåning och husets cykelförråd på entréplan. Det finns parkeringsmöjligheter, som tillhandahålls av samfällighetsföreningen Bolmen. Lägenheten har ett mysigt och sjönära läge, med gångavstånd till allt du behöver. Föreningen har en bryggbåt, samt tre roddbåtar som man kan låna. Nere vid vattnet finns en liten brygga, en lekplats, samt en liten grillplats. Från stationen i Flen har du goda pendlingsmöjligheter med både tåg & buss. Varmt välkommen på visning av denna mysiga lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 4B, Hälleforsnäs, Flens kommun

Nygatan 4B

Lägenhet
Hälleforsnäs, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
300 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 293 kr/mån
5 263 kr/m²

På Nygatan 4B kommer du hem till en ljus hall med platsbyggd garderob så man som ägare lätt får undan alla jackor och skor. Bostadens kök ger gott om plats för bord med stolar och mycket förvaringsyta. Lägenheten erbjuder en boyta om 57 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Den hemtrevliga planlösningen bjuder in till härliga stunder med nära och kära. Lägenhetens sovrum är i gott skick och går i ljus nyans, likt vardagsrummet med sina ljusa väggar. Lägenheten genomsyras av tilltänka val i alla rum, med smådetaljer och tydliga markörer för att få till känsla av design och hemtrevnad i lägenheten. Det riktiga praktkortet för denna lägenhet är bostadens balkong som ger rikligt med förmiddagssol. Som ägare till lägenheten på Nygatan 4B blir du även medlem i Brf Rördelen 1. Brf Rördelen 1 är en är en trevlig och stabil förening, med bra avgifter och bra historik inom renoveringar och skötsel av fastigheten. I föreningen finns en fräsch tvättstuga, med flertalet torkrum, cykelrum och barnvagnsförråd. Till lägenheten hör även 2 stycken förråd. På Nygatan bor du naturnära men ändå centralt. Här är det ca 5 minuters promenad till samhällets matvarubutik, och vill man se sig om i Hälleforsnäs finns bruksrestaurangen samt jurss mejeri och parkbadet inte långt ifrån din framtida lägenhet. Varmt Välkommen till Nygatan 4B! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 3, null, Katrineholms kommun

Storgatan 3

Villa
Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 095 000 kr
78 m²
3 rum
226 m² tomt

Välkommen till Storgatan 3 och detta hus om 3 rum och kök i centralaste Valla. Här bor du nära naturen med trevliga promenadstråk och busstation rak utanför dörren, och runt knuten är det 2 minuters gångväg från tempo i valla. Här bor du på 78 kvadratmeter och en mysig liten tomt. Här kommer du hem till en rymlig hall, med plats för flertalet garderober. Vidare in i huset kommer du till hall nummer två, Härifrån kommer man vidare till husets vardagsrum och kök. i Vardagsrummet går väggarna i ljus tapet och klickgolv, här sitter också en luftvärmepump som installerades hösten 2023. Köket går ton i ton med husets vardagsrum, med ljusa väggar i ljusgul nyas, klickgolv och klinker. På entréplan finns även en gästtoalett. I husets övre plan finns två sovrum , som går hand i hand med resten av husets interiör, med ljusa färger och laminatgolv. här finns även husets stora badrum, med dusch och W/C, inrett med kakel och klinker. På husets övre plan finns de båda sovrummen, som går hand i hand med resten av husets interiör, ljusa färger och laminatgolv. De båda sovrummen har rejäla garderober, och i husets master bedroom finns det stora badrummet, med dusch och W/C inrett i kakel och klinker. Den lilla tomten nås från kökets utgång, och har en liten veranda där man kan dricka morgonkaffet eller avnjuta svala sommarluncher. Välkommen hem till det lilla huset mitt i valla. Perfekt för dig som inte vill bo i lägenhet eller letar ditt första boende. Välkommen till Storgatan 3 Kontakta Evelina Björnritz på 073 625 50 05 eller [email protected] så kan jag berätta mer.

  • Uteplats
Södra Kungsgatan 7B, null, Flens kommun
  • Imorgon kl 13:00
Södra Kungsgatan 7B, null, Flens kommun, bild 2
Södra Kungsgatan 7B, null, Flens kommun, bild 3

Södra Kungsgatan 7B

Lägenhet
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 929 kr/mån
12 532 kr/m²

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara etta som ligger mitt i Flen. Denna fina lägenhet ligger på entréplan och är delvis nyrenoverad. Det första man möts av innanför dörren är den stora hallen, som tar dig till vardagsrummet/sovplatsen. Bostaden erbjuder ett fint mörkt badrum, samt en liten klädkammare/förråd som nås från hallen. Lägenhetens kök är i princip helt nytt med en helt ny induktionshäll. I lägenhetshusets källare finner man bostadens förråd, samt den gemensamma tvättstugan, cykelförråd och matkällaren. Det finns parkeringsmöjligheter, ett garage och vanliga p-platser som det är separata köer för. Det är en bra förening, som är stabil och skuldfri. Lägenheten har ett bra läge, med gångavstånd till torget, stationen och matbutiker. Från station har du goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser. Varmt välkommen på visning av denna lägenhet!

  • Premium
Åsvägen 4, Hjälmsätters fritidsområde, Katrineholms kommun

Åsvägen 4

Fritidshus
Hjälmsätters fritidsområde, Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 450 000 kr
50 + 25 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Varmt välkomna till Åsvägen 4 och detta fint belägna fritidshus i väldigt trevligt område. Huset som även är vinterbonat finner ni på en stor tomt men närhet till skog och natur samt fina ytor för lek och spring. Storstugan som är på ca 50 kvm rymmer två sovrum, kök samt ett vardagsrum med en mysig kamin för dom något kallare dagarna. Härifrån når man även uteplatsen med sitt fina solläge och plats för loungegrupp/matgrupp. Under 2018 byggde man även ett Attefallshus om 25 kvadratmeter med ytterligare ett sovrum, allrum samt en väldigt mysigt bastu att avnjuta. Här bor du i ett välskött och trevligt område där en ekonomiskt förening sköter vägar, grönområden, badplats samt hamn. Samfälligheten sköter vatten och avloppsanläggningen. För dig som fastighetsägare är detta är ett bekymmersfritt boende men närhet till skog, natur samt bad! Vi ses på visningen!

Holmstugevägen 49, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 49

Tomt
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 795 000 kr
1 866 m² tomt

Varmt välkomna till Örstigsnäs och Holmstugevägen 49. Nu finns chansen att förvärva områdets hetaste hörntomt med vackra vyer, insynsskyddat läge och generös byggrätt! Området har på senare år bebyggts och blommat ut till ett av Nyköpings finare områden med närhet till hav, natur och vackra promenadstråk. -Anslutningsavgift för vatten och avlopp är inkluderat i priset. - Fastigheten får bebyggas med 20% av fastighetsarean. Total byggnadsarea 373 kvm. Välkomna att höra va er till mäklaren för mer info!

Murstensgatan 3, null, Katrineholms kommun

Murstensgatan 3

Villa
Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
2 400 000 kr
217 + 33 m²
8 rum
1 379 m² tomt

Detta imponerande hus på 217 kvadratmeter erbjuder en flexibel planlösning med 8 rum, vilket ger gott om utrymme för både vila och umgänge. Högt i tak ger en luftig och ljus atmosfär som genomsyrar varje rum i hemmet. För den bilälskande familjen finns även ett stort garage med plats för två bilar. Garageporten är eldriven för extra bekvämlighet och det finns gott om förvaringsutrymme för verktyg och utrustning. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen som erbjuder många soltimmar. Här kan du koppla av och njuta av vackra sommardagar tillsammans med familj och vänner. Här bor du lugnt och barnvänligt med direkt närhet till Häringe förskola, lekplats och naturstråk. Tomten är 1379 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Murstensgatan 3 är det perfekta valet för den som söker ett bekvämt och rymligt boende med närhet till både natur och stadsliv. Kontakta Evelina Björnritz på 073 625 50 05 eller [email protected] idag för att boka din visning och upptäck allt detta hus har att erbjuda.

Jägaregatan 25, null, Katrineholms kommun

Jägaregatan 25

Lägenhet
Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 195 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 418 kr/mån
17 445 kr/m²

Varmt välkommen till denna stora tvåa som ligger på Öster i Katrineholm! Lägenheten är välplanerad och det första du möts av är den stora och rymliga hallen som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Från bostadens sovrum når du den fina inglasade balkongen som ligger i österläge, vilket gör att du kan avnjuta din kopp kaffe där i morgonsolen. Köket i lägenheten är stort och har gott om skåp som gör att du får plats med dina köksredskap. Bostaden har ett stort vardagsrum & en klädkammare med goda möjligheter till förvaring. Det finns även en hiss i lägenhetshuset. På entréplan hittar du bostadens egna förråd, den gemensamma tvättstugan, samt cykel och barnvagnsförråd. Föreningen har även ett övernattningsrum samt en föreningslokal. Innergården är ett rökfritt område som erbjuder frukter, grönsaker och goda bär under rätt årstider. Det finns ett garage med 38 platser som det är en separat kö för. Kostnaden för garageplats är 325 kr/mån. Området som lägenheten är belägen i är nära till matbutiker, sjukhus, lekplatser och gångavstånd till Katrineholms centrum. Där det finns goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser. Varmt välkommen på visning av denna lägenhet!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 29A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun

Storgatan 29A

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
800 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 449 kr/mån
17 778 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen på Storgatan 29A, mitt i hjärtat av Katrineholm. Med sin yta på 45 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende för dig som vill ha allt inom räckhåll. Bostaden är belägen på andra våningen och välkomnar dig med en trevlig balkong i söderläge. Här kan du njuta av solens strålar och koppla av efter en lång dag. Perfekt för en eftermiddagsfika eller att bara ta in den friska luften. Den här bostadsrätten är en del av Borstarättsförening Linden 16, som är en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger dig extra trygghet och lugn. Här kan du känna dig säker på att boendet är i goda händer. Här bor du mitt smeten med alla bekvämligheter kring knuten, sultans, Coop och centrum ligger alla inom 5 minuters gångavstånd. Tvärs över gatan finns Katrineholm resecentrum. Här kan du åka tåget och komma till flen på 10 minuter, Stockholm på 1 timma och Göteborg på 2 timmar och 30 min.  Känn dig hemma i denna lägenhet med närhet till allt. Kontakta Evelina Björnritz på 073 625 50 05 för mer information och boka din visning redan idag!

  • Balkong
Storgatan 4, Centralt, Flens kommun

Storgatan 4

Övrigt
Centralt, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
3 850 000 kr
400 m²
8 rum
1 320 m² tomt

I centrala Flen återfinnes denna synnerligen unika villa. Bostaden är väl tilltagen och erbjuder stora möjligheter. På entréplan finns bland annat en väl tilltagen sal med scen och plats för stora tillställningar. En separat lägenhet/väktmästarbostad. På övre plan finns stora konferensrum, kök, kontorsutrymme och förvaring. I den intilliggande förrådsbyggnaden finns gott om utrymme och förvaring. Delar av denna hyrs i dagsläget ut till Scouterna. Detta är en fastighet som med rätt ägare kan förvandlas till en ståtlig enfamiljsbostad, en flerfamiljsvilla eller varför inte kontorshotell med festlokaler. Strålande läge mitt i centrala Flen med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Svansjövägen 2C, null, Flens kommun

Svansjövägen 2C

Radhus
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 495 000 kr
128 + 25 m²
5 rum
179 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina friköpta radhus, som ligger i det hemtrevliga & barnvänliga området Bjuren. Innan vi kommer in på bostadens entréplan möts vi av den första uteplatsen som ligger på bostadens framsida. Vidare in på entréplan kommer vi till hallen som leder oss till köket som sitter ihop med matsalen/vardagsrummet. Från köket kan du ta dig ut på bostadens balkong som erbjuder en fin utsikt över sjön. Det finns även ett sovrum, förråd och ett badrum på entréplan. På bostadens nedre plan erbjuds ytterligare tre rum, var av två av rummen är sovrum som har varsin utgång till bostadens andra uteplats. Den andra uteplatsen ligger på baksidan av bostaden och erbjuder fin utblick över sjön, med bra insynsskydd från sidorna. Vidare på nedre plan finns en tvättstuga, som sitter ihop med nedervåningens walk in closet. Radhuset har även ett större badrum och ett förråd på nedre plan. Radhuset har en egen garageplats i en av de gemensamma garagelängorna, samt att det finns utomhusparkeringar intill garagen. Bostaden har också fiber indraget. Området som bostaden är belägen i är lugnt och erbjuder fina lekplatser, fotbollsplan och en förskola i närheten. Det finns samt en gatukiosk och bensinstationer i närheten av Bjuren. I Flen finns även goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sveavägen 7, Centralt, Flens kommun

Sveavägen 7

Lägenhet
Centralt, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 125 000 kr
70,7 m²
3 rum
vån 1/2
5 151 kr/mån
15 912 kr/m²

I direkt markplan återfinnes denna synnerligen välskötta trerummare. Bostaden är i genomgående kanonskick och erbjuder en bra planlösning med två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med matplats och ett ljust vardagsrum med utgång till uteplats. Centralt läge i Flen med restauranger och mataffärer runt hörnet. Ett par minuters promenad till tågstationen borgar för goda pendlingsmöjligheter. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vårvägen 4, Brogetorp, Flens kommun

Vårvägen 4

Villa
Brogetorp, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
2 495 000 kr
146 m²
5 rum
1 020 m² tomt

I familjevänliga Brogetorp återfinnes denna nyproducerade villa. Bostaden ligger bra till i området och erbjuder en ljus och social planlösning. Entréplan med ett sovrum, helkaklat badrum, öppet vardagsrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter och ett klädvårdsrum. Övre plan inhyser den privata sfären. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum och förvaringsutrymme. Exteriört sett finns en carport med intilliggande förråd samt ett rymligt trädäck. Smidigt avstånd till centrala Flen, sjö, skog och natur. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Uteplats
Stenhagsvägen 9, null, Flens kommun

Stenhagsvägen 9

Villa
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 695 000 kr
104 + 136 m²
6 rum
920 m² tomt

Varmt välkomna till Stenhagsvägen 9 och detta hus som erbjuder pool, garage samt fin trädgård för lek och spring. Här möts ni av 104+136 kvadratmeter fördelat på entréplan plan samt källare. Stort hus med totalt 6 rum varav 4 sovrum samt väldigt gott om förvaring. Intilliggande garage med eldriven port för smidig access. Stort kök som rymmer gott om plats för större matbord. Spis, diskmaskin samt kyl och frys har nyligen blivit bytta. Vardagsrummet finner ni intill köket med stora fönsterpartier samt utgång mot baksidan och den härliga poolen. Badrummet på entréplan finner ni i anslutning till hallen med genomgående plastmatta i fint skick. 3 av total 4 sovrum finner ni även här uppe varav det ena är master bedroom med egen utgång till det stora uterummet på baksidan. Inredd källare även den med fina sociala ytor samt en relaxavdelning med bubbelbadkar och bastu (finns för tillfället inget aggregat i bastun). Gillestuga med braskamin som installerades 2018 som höjer mysfaktorn. Ytterligare ett sovrum samt toalett finner ni här nere i anslutning till gillestugan. Den andra delen av källaren innefattar ett flertal rum med väldigt bra förvaringsytor. Härifrån kommer man även upp till garaget om man inte vill gå utvägen. Villan är belägen i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Natursköna omgivningar samt skola årskurs 1-6 finner ni i närheten. Vi ses på visningen!

Jasminvägen 15, Hasselbacken, Flens kommun

Jasminvägen 15

Tomt
Hasselbacken, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
995 000 kr
909 m² tomt

På Jasminvägen 15 hittar vi denna friköpta tomt om 909 kvadratmeter. Tomten är lättbebyggd, fridfull och plan och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på. I dagsläget har en byggnation påbörjats av tomten. Så det finns en platta på mark samt framdraget vatten och avlopp. För mer information ring Evelina på 073 625 50 05, alternativ maila på [email protected] Varmt Välkommen till Jasminvägen 15 .

Vadsbro Steninge, Vadsbro, Flens kommun

Vadsbro Steninge

Tomt
Vadsbro, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
950 000 kr
5 210 m² tomt

På adressen Vadsbro steninge ligger denna gömda tomt om 5 210 kvm och flertalet förrådsbyggnader. Ena förrådsbyggnaden är i två plan, och här finns det gott om plats för förvaring. På tomten finns även en stor carport med gjuten platta, och här är det generös takhöjd om man vill få in en billyft eller likande. Ca 5 minuters promenad från fastigheten ligger Vadsbrosjön, där det finns en privatägd bad & båtbrygga. Från fastigheten kommer man lätt ut till väg 211. Med bil tar du dig till Bettna på 10 minuter och till Flen på kvart. Trots närheten till vägen störs du inte av buller, utan här kan du koppla av och vara i din egna värld. Välkommen till Vadsbro steninge! För mer information kontakta Mäklare Evelina Björnritz på 073 625 50 05 eller [email protected]

Marengången 9, null, Vingåkers kommun

Marengången 9

Tomt
Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
330 000 kr
1 499 m² tomt

Varmt välkomna till Marengången 9 och detta fint belägna område med sjön Hjälmaren som granne. Här finns möjlighet att bygga ett boende upp till 130 kvadratmeter samt uthus om 40 kvadratmeter efter era egna önskemål och behov. Vatten och avlopp finns och sköts via samfälligheten, el finns vid tomtgräns samt fiber i området för anslutning (tillkommer anslutningsavgift) Inom gångavstånd från tomten finner ni både badplats och möjlighet till båtplats att köpa via samfälligheten. Tomten sträcker sig över 1499 kvadratmeter med fin omgivning och bra solläge. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Ringvägen 9, Malmköping, Flens kommun

Ringvägen 9

Radhus
Malmköping, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 795 000 kr
116 + 52 m²
6 rum
416 m² tomt

I barnvänligt område återfinnes detta synnerligen trivsamma kedjehus. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. I entréplan finns två till tre sovrum, klädvårdsrum, badrum och garage. Övre plan inhyser ett ljust vardagsrum, badrum, kök med alla moderna bekvämligheter samt ett sovrum. Exteriört sett erbjuds en härlig uteplats delvis under tak och en lättskött trädgård. Smidigt avstånd i Malmköping med närhet till både skola och mataffärer. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Uteplats
Edströms väg 11A, Hälleforsnäs, Flens kommun

Edströms väg 11A

Lägenhet
Hälleforsnäs, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
230 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
3 500 kr/mån
4 035 kr/m²

Välkommen hem till Edströms väg och denna mysiga tvåa med nya ytskikt i alla rum. Här kommer du hem till ett trevlig kök med gott om förvaring, och plats för bord och stolar. Här får du även ett generöst vardagsrum i söderläge med utgång till bostadens balkong och utsikt mot innergården. Bostadens sovrum ligger nära bostadens WC som går i ljust kakel, likt bostadens ljusa väggar. I lägenheten finns även en rejäl walk in closet. Samt ett extrautrymme med en platsbyggd garderob. Till lägenhet hör även två rymliga förråd. Som köpare av Edströms väg 11A blir du även medlem i föreningen BRF Masugnen 1, Som är en liten och trevlig förening med bra sammanhållning. Föreningen tillhandahåller bland annat flertalet förråd så som cykel och barnvadsförråd, en liten snickarbod, tvättstuga och bastu. I Hälleforsnäs bor du lugnt och trevligt med närhet till gjuterimuseum, Jürss Mejeri med egentillverkning av ostar samt bruksrestaurangen Hälleforsnäs. Från Hälleforsnäs tar det ca 35 min till Eskilstuna, 30 min till Katrineholm och ca 20 minuter bilväg till flen. Varmt välkommen på visning av Edströms väg 11A. Har du några frågor, Eller vill anmäla dig på visning, kontakta Evelina Björnritz på 073 625 50 05 eller [email protected] Välkommen hem!

  • Balkong
Januarivägen 13A, Brogetorp, Flens kommun

Januarivägen 13A

Radhus
Brogetorp, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 300 000 kr
133 m²
6 rum
229 m² tomt

På Januarivägen 13 A kommer du hem till en liten veranda vid bostadens entré. Här finns plats för en liten utegrupp, och här finns även huset första förråd. Vidare välkomnas du hem av en rymlig hall vars planlösning tar dig till bostadens tvättstuga, entréplanets badrum med golvvärme och kaklade väggar. Bostadens kök. Vardagsrum och ett av entrévåningens sovrum. Från köket finns utgången till radhusets baksida, med gräsmatta och plattor för en utegrupp. Här finns även bostadens andra förråd som ramar in uteplatsens syd- östra hörn och ger tillsammans med växtligheten en insynsskyddad uteplats. Intill vardagsrummet finns bottenvåningens andra sovrum. Som även kan användas till kontor, eller gästrum. Övervåningen är inte heller den sparsam på yta med två sovrum, ytterligare ett vardagsrum/allrum, badrum med badkar samt en klädkammare. I övervåningen första sovrum är det gula tapeter på väggarna och plats för en dubbelsäng, garderob samt skrivbord. Övervåningens andra sovrum har blåa tapeter och även här finns det plats för en dubbelsäng, garderob och skrivbord. I detta sovrum finns även en vackert takkupa. Bostaden värms upp med en luftvärmepump, samt äldre element i alla sovrum. I hallen finns golvvärme som fortsätter in i nedervåningens badrum och kök. Till bostaden hör även en parkeringsplats samt en garageplats. Januarivägen 13 A ligger ca 10 minuters gångväg från flens centrum, här bor du stillsamt och lugnt med trevliga grannar. Men med centrum i direkt närhet. Varmt välkommen till Januarivägen 13A Välkommen hem!

  • Uteplats
Kärrgatan 3C, null, Flens kommun

Kärrgatan 3C

Lägenhet
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 101 kr/mån
4 630 kr/m²

I bostaden högst upp i huset på Kärrgatan 3C kliver du in i en rymlig hall med en platsbyggd garderob. Vidare in i lägenheten möts vi av bostadens sovrum i härligt norrläge, även här finns det rikligt av förvaring med flertalet inbyggda garderober. Köket är modernt med det mörkare kaklet som möter skåpens ljusare färg. Även i köket har vi bra med förvaring med överskåp och två platsbyggda skafferier. I köket finns även gott om plats fört matbord och stolar. Vardagsrummet ligger i härligt söderläge och ger rikligt dagsljus. Ifrån vardagsrummet har vi också utgången till bostadens balkong med lugn utsikt mot innergården. Badrummet renoverades 2018 och går även det i samma svartvita toner som köket. Här finns även en en egen tvättmaskin. Till bostaden hör även två förråd ett stort vindsförråd samt ett matförråd i källaren. I Källaren hittar vi även föreningen fräscha tvättstuga, samt föreningens gemensamma cykel och barnvagnsförråd. Gillar du lugnet av att bo i villa, men vill ändå ha bekvämligheten att kunna bo uppdaterat och utan att behöva klippa gräsmattan, eller betala för det stora kostnaderna själv. Är denna bostad det du letar efter, med direkt närhet till grönområden, ca 5 minuters gångväg till livsmedelsbutik, och ca 30 minuters bilfärd till Katrineholm, bor du lugnt med med närhet till allt. Varmt välkommen till Kärrgatan 3C! Välkommen hem!

  • Plus
Forssjö Remröd 1, null, Katrineholms kommun

Forssjö Remröd 1

Tomt
Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
2 000 000 kr
1,5 ha tomt

Drömmer du om en egen hästgård, eller ett liv på landet? Ett stenkast från Forssjö liggen tomten Forssjö Remröd om ca 15 000 - 20 000 kvm. Med tillhörande lada om 500 kvm och med möjlighet till att arrendera mer betesmark, gör det lätt att få plats med de djur du önskar. Vare sig det är kaniner eller hästar. Tomten är lättbyggd, öppen och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på. Fiber och el finns framdraget till tomtgränsen så det lätt går att ansluta sig. Fastigheten har även godkänt förhandsbesked. Här bor du i ett fantastiskt läge med sjö, skog och naturområde som granne, Med en otrolig utsikt över fälten och sjön kommer du under sommaren finna dig själv på idylliska vidder med solnedgången som går ned över skogen. Här kommer du med andra ord kunna skapa dig en riktig Bullerbyn känsla med naturnära boende och närheten in till Katrineholm centrum om ca 15 min bilväg. Från Katrineholm tar du dig enkelt till Stockholm med tåg på ca 1 timme. Du kan enkelt från Forssjö ta dig till väg 55/56 som tar dig till Norrköping på tre kvart. I Forssjö hittar du en nybyggd förskola samt skola som täcker årskurserna 1 till 6, båthamn samt en dygnet runt öppen affär. I den Gamla bruksorten Forssjö hittar du även Gym, vackra grönområden, badsjö och lekparker, motionsspår likaså Restaurang Bruksholmen. Gillar du aktiva vinterdagar? Har du från ditt nya hem ca 2 km till skidbacken Spökbacken. Här hittar du med andra ord ett idealiskt läge för dig med högt ställda krav på ditt nästa boendes område. Låter detta intressant? Tveka då inte till att höra av dig!

Tranbärsvägen 15, Högsjö, Vingåkers kommun

Tranbärsvägen 15

Tomt
Högsjö, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
65 000 kr
857 m² tomt

I familjevänliga Högsjö återfinnes detta härliga område. Ett naturnära läge med både skog och sjöar på smidigt avstånd. I högsjö finns både förskola, skola och mataffär. Tomterna varierar mellan 857 - 1 015 kvm. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem! För respektive tomts status se listan nedan. VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:9 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:8 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:31 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:22 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:50 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:51 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:52 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:53 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:54 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:55 - SÅLD! VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:56 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:57 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:58 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:59 - RESERVERAD! VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:60 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:61 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:62 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:63 - TILL SALU Inom 18 månader från tillträdet ska byggnationen påbörjas och inom 30 månader ska huset vara färdigställt.

FLEN REMNA 1:27, null, Flens kommun

FLEN REMNA 1:27

Tomt
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 300 000 kr
2,1 ha tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ditt egna hus eller skapa din egna lilla hästgård mitt i den Sörmländska landsbygden. Tomten är på strax över 2 hektar, omgivningen består av ett blandat landskap med öppna fält och mindre skogsdungar. Tomten ligger i en sluttning där den övre delen är schaktad för att kunna uppföra en eller flera byggnader. De nuvarande ägarna har låtit göra en byggnadsritning och har fått ett positivt förhandsbesked ritningarna ligger bifogat under dokument på mäklarens hemsida. Fiber finns framdraget till fastighetsgränsen och anslutningsavgiften är ca 20 000 kr, el finns på fastigheten, vatten och avlopp finns enbart möjlighet till enskilt. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och det finns inga andra planbestämmelser vilket ger dig stora möjligheter att skapa precis det boendet du själv vill. Närmast tomten finns den lilla sjön Lottsjön och någon kilometer bort finns den större sjön Nedingen. För den fiskeintresserade så finns det en engagerad fiskeorganisation som vart tredje år planterar in gös i Nedingen. För mer information se länk på mäklarens hemsida. Här bor du ca 10 minuter från både Flen och Malmköping, två mindre orter men med allt du kan tänkas behöva såsom mataffärer, restauranger och skola från lågstadiet till gymnasium. Runt om i kommunen finns en hel del sommaraktiviteter såsom malmamarknaden, herrgårdar och sagostigen för de mindre barnen. Från Flen finns det god tågförbindelse till Stockholm och med bil tar det ca 1,5 timme. Om du känner att detta är något för dig så tveka inte att höra av dig! I dagsläget belastas fastigheten av ett miljöärende hos Länsstyrelsen, kontakta mäklaren för med information.

Kilstavägen 40, Baggetorp, Vingåkers kommun

Kilstavägen 40

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 895 000 kr
121 + 60 m²
5 rum
1 146 m² tomt

I populära Baggetorp återfinnes denna synnerligen väldisponerade familjevilla. På entréplan finns det tre till fyra sovrum, wc, badrum, kök med matplats, tvättstuga och ett vardagsrum med kamin och trappa till källarplan. Här finns det väldigt goda förvaringsmöjligheter och stor potential för dig som vill disponera om och förädla. Smidigt läge med både Vingåker och Katrineholm på behagligt avstånd. Rejält garage och ett förråd på tomten. Det bör uppmärksammas att det föreligger ett visst moderniseringsbehov. Välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 26