Real Estate Stockholm

Real Estate Stockholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borgenvägen 12, null, Danderyds kommun
  • Borttagen före visning
Borgenvägen 12, null, Danderyds kommun, bild 2
Borgenvägen 12, null, Danderyds kommun, bild 3

Borgenvägen 12

Villa
Danderyds kommun
Real Estate Stockholm
11 500 000 kr
202 + 124 m²
7 rum
1 012 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Ryssjön 10, Lilla Ryssjön - Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Budgivning pågår
Lilla Ryssjön 10, Lilla Ryssjön - Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Lilla Ryssjön 10, Lilla Ryssjön - Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Lilla Ryssjön 10

Villa
Lilla Ryssjön - Nykvarn, Nykvarns kommun
Real Estate Stockholm
4 795 000 kr
148 + 44 m²
5 rum
1 739 m² tomt

Välkommen till ett drömboende i grönskande omgivningar med stor plan tomt, sjöutsikt, lummiga gräsmattor för roliga aktiviteter året om och en prunkande trädgård med träd, buskar och blomrabatter. Fastigheten ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata längsmed Ryssjöns glittrande strandkant, en perfekt planerad och välskött familjevilla i två plan med stora sällskaps ytor, möjlighet till flera sovrum och fina detaljer så som kakelugn och ett inglasat uterum som förgyller årstiderna. Fastigheten ligger på badrocksavstånd till en privat strand som ägs genom servitut med två andra fastigheter. Här kan man simma, sola, fiska eller ta en fika på bryggan sommartid samt åka skidor och skridskor på vintern. På entréplanet finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett stort och fullt utrustat kök med en generös matplats invid fönstret. Vardagsrummet stoltserar med härligt ljusinsläpp från flera fönster och en vacker kakelugn som värmer och höjer mysfaktorn på kvällarna. Intill vardagsrummet finns ett inglasat uterum som förlänger årstiderna med el för infravärme. Utöver detta finns det två sovrum med garderober ett helkaklat badrum samt tvättstuga med groventré. Övre planet består av ett stort allrum med högt i tak som idag nyttjas som kontor och en extra matplats. Här flödar ljuset in från tre väderstreck och det finns gott om smarta förvaringslösningar i kattvindarna. Ytan kan enkelt göras om till två bra sovrum och ett allrum utanför. På detta våningsplan finns därtill ett stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch. Utvändigt finner du flera uteplatser med bland annat en stor veranda som sträcker sig längsmed fasaden mot vattnet, dubbelgaraget, ett växthus för den odlingsintresserade och ett förråd. På baksidan av huset finns ytterligare en liten oas med en härlig gräsmatta och en vedeldad bastu, perfekt när du tagit dig ett dopp i sjön eller vill rulla dig i snön. Fastigheten har flera smarta lösningar som exempelvis bevattning med sjövatten i trädgården. Tillträde från 1 Juli 2024.

  • Premium
  • Uteplats
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun, bild 2
Granvägen 1, Krägga, Håbo kommun, bild 3

Granvägen 1

Fritidshus
Krägga, Håbo kommun
Real Estate Stockholm
1 795 000 kr
20 m²
1 400 m² tomt

I natursköna Krägga erbjuds denna Mälarnära fritidshus idyll med flera småhus och tomt med stor byggrätt! Plan och lättskött tomt om 1400 kvm omgiven av en björkallé och fin natur. Barnvänligt område med endast 5 min promenad till välskött badplats. Tomten lämpar sig väl för permanentbygge av en fin villa med tillhörande komplementbyggnader. Idag finns ett gulligt fritidshus på ca 20 kvm inrett med en liten kokvrå med kylskåp och ho kopplat till sommarvatten samt plats för kokplatta, ett allrum med bokhylla och plats för en säng eller bäddsoffa. På tomten finns även en 10 kvm gäststuga och en redskapsbod samtliga försedda med el, en 15 kvm friggebod oinredd men förberett för indragning av vatten och avlopp samt en liten lekstuga. Med enkla medel kan du rusta upp befintlig sommarstuga och gäststuga eller bygga ett helt nytt drömhem då kommunalt vatten och avlopp redan finns på plats och är framdraget till tomtgräns. På tomten finns även sommarvatten mellan april-oktober. Tillgång till båtplats kan fås genom båtklubben. Enligt gällande detaljplan kan boningshus med 1-plan om 250kvm byggnadsarea uppföras med en takhöjd på max 4m. Takkupor max 3,6m. Komplimentbyggnader om totalt 100kvm (Enskild komplimentbyggnad max 60kvm) med en takhöjd på max 3m. Attefallshus om 30kvm. Kommunal planavgift tillkommer. En perfekt fastighet för dig som vill uppfylla en fritidshusdröm eller ett alldeles eget nybyggnadsprojekt nära hav och natur. Endast ca 5 minuter till motorvägspåfart och 8 minuter till Bålsta centrum. Gångavstånd till Krägga Café och Lanthandel, Krägga Herrgård, trevlig badplats, båtklubb, busshållplats och härliga naturstråk. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning, välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Drabantgatan 7, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr

Drabantgatan 7

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Real Estate Stockholm
1 375 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 110 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen in till denna yteffektiva 1,5:a där varje kvadratmeter tas tillvara på bästa sätt. Lägenheten producerades 2018 och känns fortfarande fräsch. Inbjudande hall med nylagt klinkergolv med golvvärme och plats för avhängning av ytterkläder. Trevlig öppen planlösning som rymmer både matbord och sofftrupp. Ett stort skjutdörrsparti ut mot skänker fint ljus och leder ut till balkong. Snyggt och modernt kök med generös förvaring och bra arbetsytor på rostfri bänk. Badrum utrustat med dusch och tvättfat med kommod. Förberett för tvättmaskin. Gott om förvaring i lägenheten i form av garderboer, skåp och inbyggda hyllsystem. Till lägenheten hör även ett förråd (ligger på entréplan). Här bor du ett stenkast från Väsby centrum med all tänkbar shoping och matbutiker. I närområdet finns även skolor, simhall och gym. promenadavstånd till pendeltåg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gammeluddsvägen 25, Lännersta, Nacka kommun
  • Borttagen före visning
Gammeluddsvägen 25, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Gammeluddsvägen 25, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Gammeluddsvägen 25

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Real Estate Stockholm
10 995 000 kr
88 + 25 m²
5 rum
2 150 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun, bild 2
Vintervägen 11, Brogetorp, Flens kommun, bild 3

Vintervägen 11

Villa
Brogetorp, Flens kommun
Real Estate Stockholm
3 295 000 kr
130 m²
5 rum
1 118 m² tomt

Bli först att flytta in i denna välplanerade och nybyggda familjevilla. Villan ligger vackert inbäddad i grönska och på baksidan finns ett stort härligt och insynsskyddat trädck med utsikt mot trädtoppar. Bostaden kännetecknas av en tilltalande arkitektur med spännande vinklar ljusmålade väggar och parkettgolv i alla torra utrymmen. Fantastisk rymd skapas tack vara ryggåstak och öppen planlösning. Två helkaklade badrum, tre sovrum och ett fullt utrustat kök. Garage om 25 kvm

  • Premium
Sörbyvägen 15, Djurö, Värmdö kommun
  • Ons 1 maj
Sörbyvägen 15, Djurö, Värmdö kommun, bild 2
Sörbyvägen 15, Djurö, Värmdö kommun, bild 3

Sörbyvägen 15

Villa
Djurö, Värmdö kommun
Real Estate Stockholm
4 995 000 kr
128 m²
5 rum
1 458 m² tomt

Rönneberget ligger som namnet antyder högt och är inramad av vacker natur och grönska. Boendet består av en trivsam enplansvilla med tre sovrum, öppna sociala ytor, nyrenoverat badrum och stort trädäck. Det finns också vedeldad bastu, ett litet trädgårdshus, förråd och garage/lada Härligt med badrocksavstånd (150m) till badplats med både sandstrand och klippor. Detta boende passar lika bra för de som söker fritidshus som till de som letar fast åretruntboende. Det tar ca en kvart att promenera till Djurö centrum, med ICA, restauranger, bageri och grundskola. En kort promenad (ca 3 min) till busshållsplats. Till centrala Stockholm (Slussen) tar det ca 1 timme att åka kommunalt. Högt och insynsskyddat läge, med många soltimmar och en uppvuxen och lummig trädgård. Granne med naturreservat/fågelreservat och mark av historiskt intresse. En bit in i skogen hittades ett svärd från 1500-talet. Den skyddade marken kommer inte bebyggas. Inbjudande hall/Tvättstuga: Plats för avhängning av ytterkläder och skor. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, garderob och hyllor. En luftigt och social planlösning, delvis öppen mellan vardagsrum och kök. Ljust och rymligt vardagsrum med ett stort glasparti som släpper in ljus och vackert ramar in den rofyllda utsikten mot trädgården och naturen intill. Ett stort altandäck sträcker sig längs hela långsidan och det finns tre utgångar till altanen från huset. Altandäcket är stort nog att rymma både solstolar, fikaplats och middagsgäster. Trivsamt kök med mycket 50-tals-charm bevarad. Så som köksskåp med gliddörrar, tidstypiska beslag och blandare. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, köksfläkt, kyl och diskmaskin. Det finns en vedspis som fungerar som praktisk avställningsplats för grytor. Vedspisen är inte ansluten och viss ombyggnad måste göras för att kunna ansluta den. Praktiskt med ett intilliggande skafferi med fönster som rymmer hyllor och en frys. Intill köket finns en naturlig plats för middagsbord intill ett stort fönsterparti med naturen som utsikt. Glaspartiet ger nästan känslan av att vara på en veranada. Här ryms både matbord och läshörna. Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för soffmöblemang och umgänge. En dekorativ och fungerande eldstad skänker värme och trivsel. Intill vardagsrummet finns ytterligare en plats för middagsgäster, intill glaspartiet, som även det ger känslan av en glasad veranda. Fräscht och stilrent helkaklat badrum från 2022. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, wc, badrumsskåp och handdukstork. Golvvärme. Två rofyllda sovrum varav ett med utgång till altan. Ett mindre sovrum som rymmer en enkelsäng. Perfekt som gästrum. Walk in Closet med fönster. Genomgående ljusa vackra trägolv i alla torra utrymmen. Vedeldad bastu med omklädningsrum. Enkel men funktionell utedusch. Lada/garage om ca 45kvm som nu är uppdukat med långbord. Perfekt för kräftskivan och bjudningar. Självklart kan denna byggnad även nyttjas för fordon eller förvaring. Ett litet gulligt trädgårdshus med glasdörrar och planteringsbänk. Förrådsutrymme. Källarutrymme ca 1,30 i takhöjd. Grusad uppfart och plats för parkering. Fastigheten är nyligen styckad och delar fortfarande kommunalt vatten och avlopp med grannfastigheten. Grannfastigheten ägs av säljaren, som använder den som fritidshus. Fastigheten kommer att behöva ansluta till en egen service och en egen vattenmätare och detta ombesörjs och bekostas av säljaren. Utförda renoveringar 2023 Ny avfuktare samt markisolering installerad i krypgrund. 2022 Nytt badrum. Hall/tvättstuga renoverad med klinkergolv och är våtrumssäkrad. 2018 Installation av två luft/luftvärmepumpar och ny varmvattenberedare. 2016 Kommunalt V/A drogs in (delat) 2015 Utbyggnad av kök. Garage byggs. El ses över och uppdateras. 2010 Tilläggsisolering på vinden (ca 40 mm tjock). Altan byggs. Alla golv slipas och laseras 2005 Vägg flyttas ut till ett matrum. Bredband via mobilt bredband. Fiber finns i gatan.

  • Premium
  • Uteplats
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun, bild 2
Ringarstigen 11, Merlänna, Strängnäs kommun, bild 3

Ringarstigen 11

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Real Estate Stockholm
5 495 000 kr
155 + 64 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Påkostad och välskött samt energieffektiv enplansvilla om 7 rok från 2015 med ett idylliskt läge i lugnt och barnvänligt villakvarter. Huvudbyggnaden är detta fina hus med en genomtänkt planlösning och ett staket runt hela fastigheten. Sober färgskala där det mesta går i stilsäkert vitt, svart och grått. Exklusiva stengolv med vattenburen golvvärme. Stort inglasat uterum från Willabgarden med en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. Generöst tilltagna altandäck med aluminiumstaket med mörktonat glas runt om huset och ett spabad på baksidan. Boendet bjuder på en härligt öppen och social planlösning, fem sovrum, två badrum och tvättstuga. Ett tillfälle för er som bara vill kunna flytta in i ett fräscht hus, som fortfarande känns nytt och allt redan är klart. Fiber indraget i huset med multimedia tillgång i samtliga rum. Gäststugan om 4 rok och har 2 sovrum, allrum, kök samt wc/dusch och ett stort vardagsrum med matplats. Denna stuga kan med fördel hyras ut som så önskas då den har en separat elmätare. HALL Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. VARDAGSRUM Stort trevligt vardagsrum med bra rymd och plats för rejäla soffmöbler. KÖK Köket ligger i delvis öppen planlösning mot Matsalen och här finns utrymme för många middagsgäster. I köket finns en köksö och gott om skåp och lådor för förvaring. Utrustning i köket: En kombinerad Kyl/Frys Side-by-side med kallvatten dispenser samt med ismaskin, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn samt mikrovågsugn. Härifrån har du även utgången till uterummet. MATSAL Matsalen har plats för 14-16 personer. Härifrån har du även utgången till uterummet. UTERUM Från Willabgarden på gjuten välisolerad platta med härlig yta för större sällskap. Fint klinkergolv. Utgång till altandäck med ett utomhus spabad. Här finns även vindsluckan för att ta sig upp på husets vind. Här finns även 3 fas indraget. Uterummet används året runt då det finns både värme och kyla. Den har även en egen ingång med ett elektroniskt lås från Yale Doorman. SOVRUM Fem rofyllda sovrum. BADRUM Snyggt badrum med spakänsla, här finns både spabadkar, stort handfat samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även handdukstork finns. DUSCH/WC Snyggt badrum med dusch och ett stort handfat samt en toalett med inbyggd bidé med uppvärmd toalettsits. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Även här finns en handdukstork. TVÄTTSTUGA välplanerat med gott om avlastningsyta genom lång bänkskiva, Garderober med gott om utrymme samt vägghängda skåp, tvättmaskin & torktumlare. Här finns även ett Torkskåp. Golvet har vattenburen värme men även elektrisk golvvärme för komfort på sommaren. Tvättstugan har även en egen ingång. GÄSTHUS: Också detta hus är i mycket gott skick med badrum, kök och sovloft. Perfekt för den som vill hyra ut, har äldre barn, alternativt önskar ett generationsboende. Välutrustat kök, badrum med dusch, vardagsrum och spiraltrappa upp till sovloften med 2 stycken takfönster på varje sida av rummen. Allrummet här har även den 2 stycken takfönster på varje sida. Här finns det även en luft/luft värmepump för AC kyla under dem varma sommardagar men även värme om man önskar på vintern. GARAGE: Varmisolerat med indragen el. Här finns även 3-fas uttag för den som önskar att ladda sin elbil. Direkt ingång till gästhus. Hela uppfarten är asfalterad. OBS Bilden på pooldäcket är en illustration på hur det skulle kunna se ut om man skulle anlägga en pool. Bra att veta: Området har kommande 44 tomter och växer i en snabb takt.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 8