MOHV Halmstad

MOHV Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Korundvägen 14, Vallås, Halmstads kommun

Korundvägen 14

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 450 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 655 kr/mån
29 518 kr/m²

Äntligen finns chansen att kunna bli ny och lycklig ägare till detta fantastiska boende! Här bor man med radhuskänslan i ett plan med en uteplats men med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening och därmed slippa ta hand om det yttre underhållet på bostaden. Bostaden byggdes så sent som 2018 så nyproduktionskänslan finns fortfarande kvar. Bostaden erbjuder två sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, stilrent kök med plats för matbord, stort förråd vid entrén, helkaklat badrum med tvättmöjligheter dessutom ingår det en egen parkeringsplats till bostaden. Det stora trädäcket på baksidan ger plats åt både loungehäng samt middagsbjudningar. Den stora markisen blir perfekt för att kunna få lite skugga under varma och soliga dagar. En extra lyxig och modern känsla är att hela bostaden värms upp med vattenburen golvvärme som ger en behaglig värme. Avgiften inkluderar värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Uteplats
Grönabergsvägen 4, Skedala, Halmstads kommun

Grönabergsvägen 4

Villa
Skedala, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 350 000 kr
115 + 88 m²
3 rum
1 648 m² tomt

Välskött villa som totalrenoverades mellan 2006-2009. Trevligt belägen med stor parkliknande trädgård i naturnära Skedala. Fristående garagebyggnad med carport på gjuten platta om hela 80 kvm. Utmärkt planlösning med de sociala delarna på entréplan med duschrum, kök, vardagsrum samt det stora inglasade uterummet. På övre plan finner vi två sovrum och ett kontor som med enkla medel görs om till ett tredje sovrum efter behov. Otroligt fräsch källare med genomgående klinker med vattenburen golvvärme. Gillestuga med braskamin, TV-rum, duschrum med bastu, tvättstuga med gott om arbetsutrymme och förvaring samt bra med förråd/matkällare. Uppvärmning sker genom luft/vattenvärmepump där ni kan förvänta er ett pålitligt och effektivt system som ger låga driftkostnader samt två braskaminer. Välkommen att boka in er privata visningstid! Besiktningsprotokoll delas ut på visning.

Mejramvägen 22, Gullbranna, Halmstads kommun
  • Idag kl 09:20
Mejramvägen 22, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 2
Mejramvägen 22, Gullbranna, Halmstads kommun, bild 3

Mejramvägen 22

Villa
Gullbranna, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 195 000 kr
185 + 22 m²
6 rum
968 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en villa om hela 185 kvm, som väl underhållen, i populära Gullbranna! Huset erbjuder en tilltalande planlösning med entréplan där vi finner 2 sovrum, kök, vardagsrum (tillbyggt 2024), tvättstuga, gästtoalett samt duschrum. Övre plan erbjuder 3 sovrum samt möjlighet till takterrass ovanpå det tillbyggda vardagsrummet. Trevlig hörntomt med större altan där en del är under tak. Fristående garage i gott skick. Huset är genom åren väl underhållet och många av de stora renoveringarna har utförts såsom byte av samtliga fönster, tvätt och målning av yttertak, installation av solcellsanläggning och luftvärmepump som garanterar låga driftskostnader, installation av krypgrundsavfuktare, tillbyggnad färdigtställt så sent som 2024 med mera! Välkommen att boka er privata visningstid via hemsidan. Besiktningsprotokoll delas ut först på visning.

  • Premium
Karl XI:s Väg 27, Centrum, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning
Karl XI:s Väg 27, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Karl XI:s Väg 27, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Karl XI:s Väg 27

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 195 000 kr
121 m²
5 rum
vån 3/4
4 985 kr/mån
26 405 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Skånegatan 57B, Centrum, Halmstads kommun

Skånegatan 57B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 589 kr/mån
34 854 kr/m²

Här presenteras en mycket trevlig och påkostad tvåa i Brf Västra Allén. Här erbjuds trivsamt kök med öppen planlösning, luftigt och lättmöblerat sovrum samt rymligt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Detta är det bekymmersfria boendet för dig som vill bo på ett mycket centralt läge, men med närhet till naturen. Här når du allt inom 10 minuter antingen till fots eller smidigt med cykel. Vad sägs som starta morgonen med frukost på ett café inne i centrum, en eftermiddagspromenad utmed Prins Bertils stig och avsluta med ett dopp i havet? Dessutom finns matbutik i området samt närhet till bra kommunikationer för vidare färd mot din slutdestination.

  • Hiss
Slåttervägen 6A, Centrum/öster, Halmstads kommun
Slåttervägen 6A, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 6A, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 6A

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 733 kr/mån
23 761 kr/m²

Lägenheten erbjuder en bra planlösning med snygga detaljer såsom burspråk samt fiskbensparkettgolv, stort kök med matplatsdel som renoverat 2018, helkaklat badrum från 2018, rymligt sovrum samt balkong med eftermiddagssol. Under 2021 gjordes alla väggar vid i hela bostaden med spackling samt målning. Här bor ni bra med närhet både till Högskolan samt City. I avgiften ingår: värme, vatten, TV, Internet, bostadsrättstillägg samt el abonemanget (ej förbrukning). Snabb inflyttning möjligt! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag.

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 9, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 9

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/4
5 250 kr/mån
22 950 kr/m²

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en totalrenoverad fyra i markplan på Hemmansvägen! Här finner du 100 m2 som idag disponeras med tre sovrum (kan göras om till fyra), helkaklat badrum, stilrent kök och lyxigt nog en separat tvättstuga. Samtliga renoveringar har utförts av nuvarande ägare har med smakfulla materialval av hög kvalité. Pricken över i:et är den inglasade balkongen där många kvällar kommer spenderas med nära och kära. Här bor du tryggt i HSB-förening med god ekonomi. I den låga avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg. Att bo på Hemmansvägen innebär du har närhet till bra kommunikationer, matbutiker samt centrum för puls. Havet når du inom loppet av 10 minuter, shoppingcentret Hallarna lika så. Vi ses på visningen.

  • Premium
  • Balkong
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Vattugatan 2C, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Vattugatan 2C

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
4 408 kr/mån
29 267 kr/m²

Välrenoverad trea i välskött förening. Här bjuds du på en öppen och trevlig planlösning med totalrenoverat kök, två bra sovrum samt inglasad balkong. På Vattugatan bor du vid Galgbergets fot och har enbart 5 minuter in till centrala Halmstad för shopping, restauranger och puls. Att nämna är att Brf Poppeln är en stabil och trygg förening där föreningen med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder dessutom flera mervärden såsom hiss samt garage med möjlighet för att ladda sin elbil. I avgiften på endast 4408 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Nissabogatan 22, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Nissabogatan 22

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 495 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/6
3 271 kr/mån
49 016 kr/m²

Nu söker denna smakfulla etta om 30,5 m2 efter ny ägare! Här trivs du på yteffektiva kvadrat med en öppen planlösning. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt är modernt utrustad med b.la. diskmaskin och badrummet är helkaklat. Inte att glömma är den underbara balkongen som dessutom glasats in och återfinns i bästa solläge. Lyxigt nog värms hela bostaden upp med vattenburen golvvärme - vilket bidrar till maximal komfort! Riksbyggens brf Salmo Salar har snabbt uppmärksammats för sin moderna arkitektur och toppmoderna lägenheter. Föreningen erbjuder flera mervärden såsom en stor takterrass, en gemensam lokal med ett pentry som kan använda till fest, träning samt en relax med inglasat uterum, bastu och dusch. Dessutom finns även en uppskattad övernattningslägenhet att kunna hyra när familj eller vänner kommer på besök. Inte att glömma är att föreningen har ett mycket fördelaktigt tecknat kollektivt abonnemang från Telia för internet (fiber) samt TV till endast 229kr/mån. På Nissastrand bor du på lugnt läge med absolut närhet till stadens puls. Utmed Nissan finns flera mysiga promenadstråk och motionsslingor. Närområdet erbjuder även hög service med flera matbutiker, restauranger, träningsanläggningar samt kollektivtrafik.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 25 apr kl 17:10
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 15

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 695 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 538 kr/mån
23 061 kr/m²

Är detta föreningens mest tilltalande trea? Här presenteras en totalrenoverad lägenhet med ett helkaklat badrum (som inkluderar tvättmöjligheter), ett kök från Marbodal utrustat med rostfria vitvaror, två sovrum med gott om förvaringsutrymme och en inglasad balkong som bjuder på sol större delen av dagen. Föreningen är välskött och har låg skuldsättning per kvadratmeter samt har redan genomfört omfattande renoveringar. Att bo på Hemmansvägen innebär närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, matvarubutiker och stadens puls. Havet är bara en kort 10-minuterspromenad bort, och även shoppingcentret Hallarna ligger inom bekvämt räckhåll. Den låga månadsavgiften på endast 4538 kr inkluderar värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits) samt bostadsrättstillägg. En ytterligare fördel är att föreningen installerat solceller vilket bidragit till en kraftig sänkning av kostnaden för hushållsel för föreningens medlemmar. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/6
5 050 kr/mån
35 403 kr/m²

Ta chansen att bo i nyproducerad tvåa i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 62 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. Dessutom finns en mysig balkong som pricken över i:et. Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? I avgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg. Känns detta lockande, kontakta Marcus direkt på 070-3350567.

  • Balkong
  • Hiss
Sperlingsgatan 16, Centrum/öster, Halmstads kommun

Sperlingsgatan 16

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 615 kr/mån
24 052 kr/m²

Brf Fasanen har ett strategiskt läge mitt emellan city, Resecentrum och Högskolan i Halmstad. Här ges nu möjligheten att förvärva en utomordentligt trevlig tvåa med ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden är välskött och har rymligt kök med generösa förvaringslösningar, helkaklat badrum, genomgående goda ytskikt samt luftigt sovrum. I vardagsrummet erbjuds trevlig vy ifrån burspråket och sol erbjuds på balkong i sydvästligt läge. I närområdet finner du flera livsmedelsbutiker, träningsanläggningar samt mysiga parker samt promenadstråk. Välkommen på visning.

  • Balkong
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Hertig Knutsgatan 39C, Centrum/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Hertig Knutsgatan 39C

Lägenhet
Centrum/Högskolan, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 511 kr/mån
30 000 kr/m²

Här finns äntligen möjlighet att köpa denna ljusa och genomgående 3:a i välskötta HSB:s brf Fartyget som renoverats under 2018. För den som önskar går det att hyra ut en del av bostaden då den har två ingångar! Bostaden erbjuder två rymliga sovrum , fullutrustat kök med matplatsdel som renoverats så sent som 2018, fräscht och helkaklat badrum med tvättmöjligheter som 2018 byggdes ut och gjorde större, gästtoalett samt balkong. Här bor ni bra med närhet till Högskolan samt centrala Halmstad. I avgiften ingår: värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt 115 kr i avsättning till den inre reparationsfonden. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Tor 25 apr kl 17:50
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 15, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 15

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
3 583 kr/mån
21 930 kr/m²

För dig som önskar ett prisvärt boende finns nu möjligheten att köpa denna välplanerade tvåa. Det erbjuds fräscht kök (med diskmaskin) och badrum, samt en ljuvlig balkong i sydvästligt läge. Föreningen är välskött, har låg skuldsättning per kvadratmeter samt har redan genomfört omfattande renoveringar. Att bo på Hemmansvägen innebär närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, matvarubutiker och stadens puls. Havet är bara en kort 10-minuterspromenad bort, och även shoppingcentret Hallarna ligger inom bekvämt räckhåll. Den låga månadsavgiften på endast 3583kr inkluderar värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits) samt bostadsrättstillägg. En ytterligare fördel är att föreningen installerat solceller vilket bidragit till en kraftig sänkning av kostnaden för hushållsel för föreningens medlemmar. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 2, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 2

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 981 kr/mån
23 445 kr/m²

Bostäderna på Hemmansvägen är mycket uppskattade tack vare sitt strategiska läge och sina utomordentliga planlösningar. Denna tvåa på 59,5 m2 har ett påkostat kök ifrån Sentens (Electrolux), helkaklat badrum, luftigt sovrum och vardagsrum, samt en ljuvlig balkong (inglasad) med sol från lunch till kvällen. Här bor du tryggt i stabil HSB förening med välskött ekonomi och ständigt aktiv för att förbättra boendemiljön för sina medlemmar. Dessutom når du exempelvis högskolan, city för puls och Hallarna snabbt och smidigt med cykel. Söker du salta bad är närheten till Östra stranden dessutom förträfflig. I den låga avgiften på 3981 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg, vilket borgar för en mycket fördelaktig månadskostnad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Sikvägen 12, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Sikvägen 12

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/1
3 258 kr/mån
29 338 kr/m²

Kan detta vara din framtida bostad? På ett optimalt hörnläge erbjuder denna bostad en generös trädgård och ett härligt inflöde av naturligt ljus från flera riktningar. Här får du chansen att bo i en bostadsrätt i parhusstil som uppfördes under 2020/2021, vilket innebär att allt fortfarande håller den fräscha känslan av nyproduktion. Den öppna och välkomnande planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en perfekt plats att umgås med vänner och familj när de kommer på besök. Under sommarmånaderna kan du njuta av den rymliga trädgården som har gott om plats för loungemöbler, matplats samt grillplats. Denna välinredda bostad har gott om utrymme och inkluderar ett rymligt sovrum, ett stort badrum med stilfullt kakel och en egen tvättavdelning, en klädkammare och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med golvvärme som sträcker sig genom hela bostaden kan du njuta av en jämn och behaglig värme, och du har full kontroll över temperaturen. Dessutom finns det ett praktiskt förråd utanför tomten som är perfekt för förvaring av saker som du inte vill ha inne i bostaden. Bostaden inkluderar även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften ( för den som önskar går det att få en carportplats mot en extra kostnad på endast 403kr per månad). Fyllinge är ett omtyckt område som erbjuder gott om natur och vackra promenadstråk i närheten. Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 2
Hertig Knutsgatan 37B, Centrum/öster, Halmstads kommun, bild 3

Hertig Knutsgatan 37B

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
39 857 kr/m²

Vid Högskolans fot finns denna nyproducerade etta. Här bor du med stilrent kök och helkaklat badrum (förberedd för kunna installera en tvättmaskin), på ett utmärkt och strategiskt läge. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Skånegatan 60, Centrum, Halmstads kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Skånegatan 60

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
6 495 kr/mån
38 194 kr/m²

NYTT PRIS! Ta chansen att bo i en helt nyproducerad trea i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 72 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, läckert badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. På de två mysiga balkongerna, med sol under nästintill hela dagen, kan du fånga solens strålar eller svalkande skugga. Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Esmared 504, null, Halmstads kommun

Esmared 504

Villa
Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
195 + 115 m²
6 rum
2 418 m² tomt

Här presenteras en imponerande tegelvilla i 1 1/2 plan med källare, vilken har en total yta på över 300 kvadratmeter och en tomtyta på 2418 kvm! Denna villa, som varit i familjens ägo sedan den byggdes, är belägen i en vacker mix av natur och skog, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär. Fastigheten är i bra skick men har potential för modernisering, vilket gör den till det optimala valet för den som vill sätta sin personliga prägel på sitt hem. Här kan du njuta av bekvämligheter som en busshållplats nära hemmet och närhet till skolor och matbutiker i Simlångsdalen, som ligger bara 6-7 minuter bort. Villan har en utmärkt planlösning med generösa sällskapsutrymmen både inomhus och utomhus, fördelat över flera våningsplan. Bottenvåningen inkluderar två rymliga sovrum, en separat toalett, ett stort vardagsrum och ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. På övervåningen finner du ytterligare två stora sovrum, ett mysigt allrum, en klädkammare och ett rymligt badrum med gott om naturligt ljus genom dubbla takkupor. Källaren är en traditionell stenkällare med plats för en trevlig gillestuga, ett stort hobbyrum, ett duschutrymme, en tvättstuga samt olika förråd och praktiska utrymmen. Dessutom finns ett stort garage som passar utmärkt för den som har intresse av fordon. Varmt välkommen att utforska denna charmiga tegelvilla med stort utrymme och möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön och avkopplande omgivning!

Västra vägen 41G, Trönninge, Halmstads kommun

Västra vägen 41G

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
6 219 kr/mån
23 688 kr/m²

I markplan finns denna trevliga lägenhet som stod inflyttningsklart så sent som 2022. Här trivs du med modern och öppen planlösning, kvalitéskök från Vedum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt trivsam uteplats med eftermiddagssol. Allt detta erbjuds i natursköna Trönninge, ett stenkast ifrån havet. Varmt välkommen på visning.

  • Uteplats
Hemmansvägen 22A, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Hemmansvägen 22A

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 795 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 733 kr/mån
23 464 kr/m²

NYTT PRIS! Söker du efter en välrenoverad trea med inglasad balkong är det dags att slå till. Vad sägs som stilrent kök med diskmaskin, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och stor inglasad balkong med sol under större delen av dagen. Bättre än såhär blir det knappt! Förutom en lägenhet i gott skick bor du i trygg och stabil förening som erbjuder mycket låga avgifter till sina medlemmar. För ynka 4733 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits) samt bostadsrättstillägg. Att bo på Hemmansvägen innebär du har närhet till bra kommunikationer, matbutiker samt centrum för puls. Havet når du inom loppet av 10 minuter, shoppingcentret Hallarna lika så. Dessutom promenadavstånd till Högskolan i Halmstad. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid.

  • Plus
  • Balkong
Snöstorpsvägen 91E, Centrum/öster, Halmstads kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30

Snöstorpsvägen 91E

Lägenhet
Centrum/öster, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 425 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 460 kr/mån
40 141 kr/m²

Här ges nu den spännande möjligheten att bli ägare till denna noggrant planerade och stilfulla bostad, som färdigställdes så sent som hösten 2021. Varje detalj har genomtänkts och både bostadens yta och estetik har optimerats till fullo. Tänk dig ett exklusivt kök från Ballingslöv, komplett med integrerad mikrovågsugn och diskmaskin – allt i en imponerande takhöjd på 4 meter, vilket resulterar i ett underbart inflöde av naturligt ljus. Dessutom har bostaden ett sovloft med full takhöjd! Bostaden är strategiskt belägen med närhet till Högskolan, Halmstad Arena och endast en kort cykeltur till Centrala Halmstad – en absolut perfekt plats att kalla hem. I föreningen finns en gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett personligt förråd till varje lägenhet samt möjlighet att hyra en garageplats eller parkeringsplats. Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att samtliga behov tillgodoses på bottenvåningen, inklusive ett allrum, kök, hall och badrum. En trappa upp finner du det rymliga sovloftet med full takhöjd och praktiska förvaringsutrymmen i den befintliga garderoben. Badrummet är en exklusiv upplevelse med sitt marmorliknande utseende, golvvärme och en separat tvättavdelning. Som om detta inte vore nog, finns även en uteplats med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för enastående komfort. För den som önskar går det att ordna ett snabbt tillträde! Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag.

  • Plus
  • Uteplats
Skånegatan 60, Centrum, Halmstads kommun

Skånegatan 60

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
1 575 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
3 157 kr/mån
45 000 kr/m²

NYTT PRIS!! Ta chansen att bo i en helt nyproducerad etta i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 35 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. Dessutom finns en mysig balkong som pricken över i:et med eftermiddagssol! Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? Den låga avgiften på endast 3157 kr/mån inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Klara Johansons gata 5, Centrum, Halmstads kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00

Klara Johansons gata 5

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
2 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 507 kr/mån
38 092 kr/m²

Med ett högt läge i huset söker nu denna tvåa efter ny ägare. Här erbjuds härliga sällskapsytor, fräscht kök, helkaklat badrum samt ombyggd klädkammare med smarta förvaringslösningar. Balkongen är pricken över i:et med en mycket trivsam vy mot föreningens innergård och Nissans blänkande vatten i bakgrunden. Lägenheten är i mycket gott skick! Nissastrand erbjuder stort utbud av service. I närområdet finns flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt närhet till goda kommunikationer. Utmed Nissan finns flera härliga promenadstråk och mysiga caféer. Brf La Scala är en stabil förening med god ekonomi och i månadsavgiften på 4507kr ingår värme, varmvatten samt bostadsrättstillägg. Därutöver har föreningen upphandlat ett avtal med förmånligt pris om 219 kr/mån för TV (paket Telia lagom) samt Internet (fiber 250/100 mbits), vilket är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften. Detta borgar för ett tryggt boende till låg månadskostnad. Vi ses på visningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Westerbergs gata 11, Centrum, Halmstads kommun

Westerbergs gata 11

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
MOHV Halmstad
3 295 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/6
6 158 kr/mån
38 314 kr/m²

På populära Nissastrand finns denna rymliga trea med sina två balkonger! Bostaden erbjuder förutom två sovrum även helkaklat badrum (med tvättmöjligheter), gästtoalett samt en modern och öppen planlösning. Dessutom generösa förvaringslösningar. De två balkongerna gör att du njuta av sol eller skugga dagen lång, med en trevlig vy mot Nissan och vackra Norre Katts Park i bakgrunden. Att bo på Nissastrand innebär att allt du behöver finns inom en kort promenad. I närområdet finns flera matbutiker, träningsanläggningar, trevliga promenadstråk samt hela citys utbud av restauranger och shopping. Brf Henrik är en stabil förening med god ekonomi och i månadsavgiften om 6158 kr ingår värme och varmvatten samt bostadsrättstillägg. Därutöver har föreningen upphandlat ett avtal med förmånligt pris om 309 kr för TV (paket lagom) samt Internet (fiber 250/250 mbits) , vilket läggs som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 31