Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelhundsgatan 20 , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Fågelhundsgatan 20

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
8 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/5
6 041 kr/mån
101 067 kr/m²

Invid Husarviken ligger denna ljusa lägenhet i populärt läge. Rymlig möblerbar balkong in mot grönskande gård med utsikt mot Nationalstadsparken. Balkongen har sydvästläge med sol hela dagen och långt in på kvällen. Stort rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket skapar utrymme för stor matplats för det större sällskapet. Fönster som går ner till golvet, ljusa väggar samt parkettgolv. Stort master-bedroom med walk-in-closet för klädförvaring, samt två ytterligare rum som är perfekta som barnrum/arbetsrum. Stort och ljust helkaklat badrum med tvättdel och klädkammare. Stabil förening med god ekonomi. Parkeringsplats i garage finns att hyra (separat kö). Perfekt för promenader intill Lill-Jansskogen längst vattnet. För den som gillar utomhusaktiviteter så finns fina motionsspår, längdspår samt kanotpaddling i Husarviken ett stenkast från lägenheten. För den tennisintresserade finns både Tennisstadion och Kungliga Tennishallen inom 5-10 minuters cykelavstånd. Närhet till livsmedelsbutiker i form av Hemköp och Coop och flertalet restauranger och caféer i området. Djurgårdsstaden har numera också ett eget Systembolag som är inrymt i en gammal industrilokal. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativt buss nr 54 via Stureplan, Kungsträdgården och Slussen eller buss nr 75 till Odenplan. Samt stomlinje nr 6 som går till Odenplan och Karolinska sjukhuset. Flertalet förskolor och lekplatser i området, och grönområden runt husknuten. På fina Bobergsskolan som invigdes 2019 kan barnen gå från förskoleklass fram till gymnasiet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Labradorgatan 30, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Labradorgatan 30

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 395 000 kr
38 m²
1 rum
vån 0/7
2 442 kr/mån
89 342 kr/m²

Modern och snygg etta i Hsb´s fina projekt Broparken. Detta boende passar utmärkt för dig som vill ha det lilla extra samt nära till naturen. Lägenheten har moderna sobra färgskalor och ett mycket trevligt läge med uteplats med blick mot Husarviken och Stora skuggans grönområden. Lättmöblerat rum och ett snyggt kök! Fastigheten angränsar mot den planerade stadsdelsparken som blir ett grönt och fritt utrymme mot kringliggande bebyggelse. Perfekta joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger 3-4 minuter från bostaden som tar dig till Östermalmstorg på 6 minuter. Därtill finns även busslinje nr 6 samt buss 54 på Bobergsgatan som tar dig till city.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:20
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Jaktgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Jaktgatan 11

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
7 250 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/7
6 568 kr/mån
81 461 kr/m²

Attraktiv lägenhet med ett av de bättre lägena i Norra Djurgårdsstaden. Bra materialval genomsyrar lägenheten vilket skapar en modern känsla. Stor uteplats mot innergården med en härlig trädgårdskänsla. Möjlighet för de små barnen att enkelt på egen hand utforska gården och lekplatsen och hitta nya vänner. Lägenheten består av 3 rum fördelade på 89 kvm. Välkomnande entré med avhängning. Stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot de trevliga köket. Stort kök med plats för en stor familj. Bra badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Rymliga sovrum med gott om förvaring. Hiss direkt utanför dörren som tar dig ned till garaget. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt ekparkett. I anslutning till huset ligger den populära Ekorrparken. Direkt närhet till Stora Skuggan och 4H. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 6, 75 samt 54. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Älvkarleövägen 11, Hjorthagen, Stockholms kommun

Älvkarleövägen 11

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 550 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 735 kr/mån
80 682 kr/m²

Ring för visning! Accepterat pris om 3 550 000. Varmt välkommen till en av de bästa tvåorna i Hjorthagen! Med genomgående materialval av högsta kvalitet och en standard långt över det vanliga kan detta bli drömboendet för dig som dessutom vill ha nära till allt. Rymligt kök i L-form med bänkskiva i sten och dessutom gott om utrymme för matplats. Helkaklat ljust badrum med takdusch och tvättmaskin. Vardagsrum med nylagt golv och härligt ljusinsläpp och med flertalet disponeringsmöjligheter. Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och gott om plats för förvaring. Gemensam balkong som bjuder på härlig kvällssol. Bara att flytta in! Stabil och välskött förening i stambytt fastighet. Härligt, naturskönt område och samtidigt ett stenkast från city! Endast två minuters promenad till Ropstens tunnelbanestation som tar sex minuter till Stureplan, eller buss nummer 54 från Motalavägen. Här har du närhet till både universitet och stadens puls, samt den dagligvaruservice och restauranger som Norra Djurgårdsstaden erbjuder! Välkommen på visning eller kontakta mig direkt för mer information!

  • Plus
Labradorgatan 26, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Labradorgatan 26

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 795 000 kr
51,5 m²
1 rum
vån 0/7
3 074 kr/mån
73 689 kr/m²

Ring för privatvisning! Varmt välkommen till denna rymliga och ljusa etta med öppen planlösning nära Husarviken! Kök och vardagsrum flyter samman för en modern känsla. Förmånligt låg avgift och ett praktiskt källarförråd ingår. Brf Broparkens lägenheter utmärker sig genom sin rustika design, val av attraktiva material och smarta planlösningar med gott om förvaringsutrymme. Föreningen erbjuder även gemensamma faciliteter såsom växthus och garage i källaren (separat kö). Fasaden mot Husarviken erbjuder en enastående utsikt och huset uppförs i ett lugnt och attraktivt läge i etappen där närheten till natur och vatten är påtaglig. Husets norra fasad angränsar mot den planerade stadsdelsparken som erbjuder utrymme för lek och aktiviteter. Parken skapar också ett fritt utrymme mot kringliggande bebyggelse. Perfekta joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger 3-4 minuter från bostaden som tar dig till Östermalmstorg på 6 minuter. Därtill finns även busslinje nr 6 mot Karolinska institutet samt buss 75 som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Nära anslutning till Universitet.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Spanielgatan 4, 2 tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4, 2 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 128 kr/mån
99 857 kr/m²

Ring för privatvisning! Panorama fönster och stor balkong i denna lyxiga 2:a. Lägenheten har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av komposit sten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Balkongen har vitpigmenterad trall. (Organic wood) i huset finns för föreningens medlemmar finns gym, garage, takterrass, cykelrum, samt chambre separe festlokal. Föreningen äger marken de står på. Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym. Runt hörnet på Bobergsgatan finns COOP matbutik, brödbutik, Sushi, systembolag samt apotek. Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 6 minuter och det går buss linje 6 som är en stomlinje samt nr 75 och buss 54 på Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Spanielgatan 4, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 962 kr/mån
104 412 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en perfekt 1,5:a högst upp i Brf Unité. Denna lägenhet ligger högst upp och har genomtänkt snygg design med 3,20 i tak samt magisk vy mot gård och Husarviken! Gott om smart förvaring samt påkostade mörkläggningsgardiner från Luxaflex inkluderas i köpet. En trappa upp har du också tillgång till en härlig takterrass! HÖR AV DIG TILL MÄKLARE FÖR VISNINGSBOKNING! Varje lägenhet i Brf Unité har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning. Under våren 2024 byter man fönsterbräda till kompsitsten. Gym samt festvåning med takterrass att tillgå gratis för alla medlemmar, källarförråd, cykelrum och garage i huset!

  • Hiss
Settergatan 14 , 10 tr av 10 tr vindsvåning!, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Settergatan 14 , 10 tr av 10 tr vindsvåning!

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
7 995 000 kr
76 + 18 m²
3.5 rum
vån 10/10
5 433 kr/mån
105 197 kr/m²

Ring för privatvisning! Unik vindsvåning högst upp i huset med fantastisk utsikt och ljusinsläpp. Lägenheten har nästan 5 meter i takhöjd till nock och lyxiga tillval samt en golvyta om totalt 94 kvm. Attribut såsom snedtak och takfönster samt fönster i rad ger slående utsikt över området vilket gör denna lägenhet unik. Stora generösa sällskapsytor mellan köket och vardagsrummet som har en öppen planlösning där de finns utrymme för både stor matplats samt soffgrupp och annat möblemang. Idag finns två rymliga sovrum samt möjlighet till ett tredje sovrum som idag används som klädkammare. Helkaklat ljust badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför porten har ni närhet till parker och vacker natur, samt mycket goda kommunikationer till Stockholm City. Belägen i Norra Djurgårdsstadens med dess stora serviceutbud. Stort förråd. Garage i huset (separat kö). Även kajakförråd och tillgång till 2 kajaker via föreningen. Föreningen äger marken. Mysig lugn innergård med lekytor för barnfamiljer. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast fyra minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 75 och 6. Endast ca 3 km till Stureplan med 10 minuters cykeltur. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 8