Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marielundsvägen 40, null, Hudiksvalls kommun

Marielundsvägen 40

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 300 000 kr
156 + 78 m²
5 rum
520 m² tomt

Nära centrum, sjukhus och affärer så ligger denna stora och fina soutteräng-villa med trevliga sällskapsutrymmen både inne och ute. Kök och badrum med vitvaror är samtliga från 2022. Fönster och dörrar är nya, el har gåtts igenom samt tilläggsisolering har gjorts. Vidbyggt garage samt p-plats på nyasfalterad uppfart. Här är det bara att flytta in! Välkommen!

Ringstavägen 16 O, null, Hudiksvalls kommun

Ringstavägen 16 O

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
745 000 kr
75 m²
3 rum
5 488 kr/mån
9 933 kr/m²

Välkommen till radhusen på Ringstavägen. Trevligt område med välvårdade hus i lugnt område och en fin innergård. Praktiskt boende i ett plan med privat altan och egen liten uteplats. Promenadavstånd både till grönområden, Södra Dellen och centrala Delsbo.

Sörlia 305, null, Hudiksvalls kommun

Sörlia 305

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
1 rum
2 020 m² tomt

Drömmer du om ett stillsamt tillflyktsort, långt bort från stadens brus och stress? Då är Sörlia 305 den perfekta platsen för dig. Beläget endast 4 minuter utanför Friggesund i den idylliska Hälsinglandsbygden, erbjuder denna avskilda stuga en oas av lugn och ro. Egenskaperna på Sörlia 305 inkluderar avskildhet och intimitet. Denna charmiga stuga är en avskild juvel, bortom grannars nyfikna blickar. Här kan du njuta av total avskildhet och vara i harmoni med naturen. Med närhet till omgivande skogar och det stilla vattendraget i närheten, är Sörlia 305 en plats där du kan utforska och upptäcka den rika naturen Hälsingland har att erbjuda. Renoveringsmöjligheterna är omfattande på Sörlia 305. Inledningen till en omfattande renovering har redan påbörjats, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen drömstuga, helt enligt dina egna önskemål och behov. Här finns även möjligheter att förvara dina tillhörigheter säkert och organiserat i det tillhörande förrådet och uthuset, vilket ger extra utrymme för verktyg och utomhusutrustning. I framtiden kommer du kunna njuta av varma och mysiga kvällar framför den inbjudande kaminen, som ger en atmosfär av trivsel och välbefinnande. Möjligheterna till modern bekvämlighet är närvarande. Med el indraget på fastigheten är det enkelt att skapa en bekväm och modern livsstil även i denna naturnära miljö. Dessutom öppnar möjligheten att ansluta till en närliggande vattenförening upp för en bekväm och hållbar vattenförsörjning för din stuga. Denna unika fastighet erbjuder en enastående möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett liv nära naturen, långt bort från all stress och jäkt. Med sin fantastiska omgivning och potentialen att skapa din helt egna idyll, är Sörlia 305 inte bara en fastighet - det är ett livsstilsval. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig till ditt framtida paradis i Hälsingland!

Segelvägen 12, null, Hudiksvalls kommun

Segelvägen 12

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
94 + 94 m²
7 rum
928 m² tomt

Högt belägen, där man genom fönstren och från trädgården kan blicka ut över stan, kyrktornet och Forsabergen. Trevlig villa med bl a tre sovrum på entréplan och ytterligare rum och bra utrymmen en trappa ner. Inglasad veranda, en lagom trädgård, garage för en bil och ett stenkast till Borgarparken och stadens centrum. Varmt välkommen!

Djupegatan 34C, Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 34C

Lägenhet
Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
500 000 kr
42,9 m²
1 rum
vån 3/4
3 511 kr/mån
11 655 kr/m²

Ditt första egna boende på blomstrande Öster? Du bor bekvämt med närhet till mataffär, aktivtetsfabrik, post och busskommunikationer och du har staden bara några minuter ifrån - här kommer du att trivas. Välkommen in och välkommen hem önskar vi på Hälsinglands. Snabbt tillträde möjligt.

Änga 253, null, Hudiksvalls kommun

Änga 253

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
250 000 kr
98 + 6 m²
5 rum
1 399 m² tomt

Välkommen till Änga 235! Är du på jakt efter ett renoveringsobjekt så är detta huset för dig. 1 1/2 plans villa med loge och extra byggnad. Belägen i vackra Enånger. Säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare Olivia Mansnérus för mer information.

Idrottsvägen 1A, null, Hudiksvalls kommun
  • Tis 30 apr kl 12:00

Idrottsvägen 1A

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 500 000 kr
78 m²
3 rum
385 m² tomt

Välkommen till en mindre enplansvilla centralt i Iggesund. Huset har två sovrum och ett vardagsrum med stora fönsterpartier. Badrummet är renoverat och en inglasad altan gör att huset upplevs större. Trädgården är tillräckligt stor för att kunna leka, odla och ändå vara lättskött. Eget garage med stort förråd. Fiber finns. Varmt välkommen att boka en visning!

  • Plus
Överåsvägen 12B, null, Hudiksvalls kommun

Överåsvägen 12B

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
730 000 kr
1 170 m² tomt

Tomt för nybyggnation - ett centralt läge på återvändsgata med närhet till det mesta - skolor, idrottshallar, affär, kommunikationer mm. Kommunalt vatten, avlopp och el finns i tomtgräns för anslutning - avgiften betald för v/a. Fiber i tomtgräns. Privatägd - inga byggtider. Kontakta mäklaren för mer information.

Renlavsstigen 17, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Renlavsstigen 17

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 250 000 kr
63 + 14 m²
4 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till Långvind - en pärla efter Hälsingekusten! Närhet till hav och sjö, ca 2½ timme från Stockholm. Upplev allt som denna platsen har att erbjuda, vacker natur, fina badstränder, tennis sommarbutik, boule-bana mm. Huset är bra planerat med tre sovrum och en tillhörande gäststuga om ca 10 kvm. Stor altan och härlig trädgård att kunna avnjuta sommarkvällarna på. Är du intressera utav en förhandsvisning så är det bara att höra av dig!

Norrhavra 43, Norrhavra, Hudiksvalls kommun

Norrhavra 43

Villa
Norrhavra, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
495 000 kr
77 m²
5 rum
2 482 m² tomt

Mysigt och lantligt beläget hem om 5 rok i Norrhavra, Svågadalen. Här bor du i ett familjevänligt och lugnt område i en naturskön omgivning med bra fiskevatten, fina vandringsleder och djupa skogar för bär- och svampplockning. Bostadens entréplan har hall, duschrum/wc, vardagsrum, sovrum/kontor samt fint och charmigt kök. En trapp upp finner du tre sovrum i varierande storlek samt ett mindre rum optimalt som litet kontor eller klädkammare. I källaren finns garage, förrådsutrymmen och pannrum. I trädgården kan du odla grönsaker, frukt, bär och blommor. Fiber finns! Bostaden är besiktigad, försäkrad och energideklarerad i samarbete med Anticimex - en tryggare affär för dig som köper och säljer! Besiktningsprotokoll tillhandahålls på visningstillfället, energideklaration kommer inom kort. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

Hamnvägen 15B, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Hamnvägen 15B

Lägenhet
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
62,5 m²
2 rum
3 459 kr/mån
4 720 kr/m²

Ljus rymlig tvårumslägenhet mitt i Friggesund. Lugn område precis vid hamnen vid Norra Dellens strand. Gångavstånd till både elljusspår, bad, affär och buss. Fiber finns installerat och möjlighet till egen parkering i området. Välkommen!

Sofiedalsvägen 1, null, Hudiksvalls kommun

Sofiedalsvägen 1

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4
6 089 kr/mån
13 561 kr/m²

Nu finns denna fina tvåa för dig som söker ett bekvämt boende med ett fint ljusinsläpp, inglasad balkong och hiss. Sofiedal har fina grönområden, bastu, gym och uthyrningslägenhet i föreningen och gångavstånd till mataffär. Vi på Hälsinglands önskar dig välkommen in och välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Bergvägen 12, null, Nordanstigs kommun

Bergvägen 12

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
133 + 37 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Centralt beläggen 1-plansvilla i Ilsbo med högt och soligt läge nedanför Knutberget. Uppvuxen underhållen trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och plats för lek och odling. Stor altan i västerläge med utsikt över byn, Kyrksjön, faluröda gårdar, åkrar och ängar och bergen i horisonten. Närhet till skola, skidspår, idrottsplats och bra bussförbindelser. Här bor ni tryggt på återvändsgata och med en skyddad baksida.

Kavelbrogatan 2A, null, Hudiksvalls kommun
Kavelbrogatan 2A, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Kavelbrogatan 2A, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Kavelbrogatan 2A

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
4 100 000 kr
139 + 69 m²
7 rum
138 m² tomt

Det är lätt att överraskas när du kliver in på denna adress. De generösa utrymmen som finns ger plats även för den större familjen. Här finns hela fem sovrum och två separata allrum som erbjuder både gemenskap och generositeten att få dela upp sig ibland. Matplats för många, tidlösa ytskikt och en extremt lättskött utemiljö. Garage och parkering. Varmt välkommen!

  • Premium
Niannoret 4, null, Hudiksvalls kommun

Niannoret 4

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 200 000 kr
80 + 26 m²
3 rum
1 075 m² tomt

Med den glimrande sjön ett stenkast från huset ligger huset där ni kan fira framtida midsomrar och julaftnar. Bo året runt eller nyttja som fritidshus. Här finns 3 rok samt ett separat gästrum vidbyggt men med egen separat ingång. Dessutom rejäla utrymmen lämpliga för förrådsutrymmen eller att hålla till med fastighetens snickeriprojekt. Badplatsen hittar ni endast 200 m bort efter grusvägen som går genom byn. Fina möjligheter för fiske. Geografiskt ligger fastigheten så man har nära till flertalet orter som tex. Bollnäs, Söderhamn, Ljusdal och Hudiksvall. Lämplig utgångspunkt för vinteraktiviteter i bl.a Järvsö och Harsa samt tex. cykelparken Järvsö för sommaraktivitet. Servitut (förmån) finns på båt- och badplats. Snabbt tillträde är möjligt och bohag kan följa med till stor del.

Spåmansvägen 6, Bjuråker - Friggesund, Hudiksvalls kommun

Spåmansvägen 6

Villa
Bjuråker - Friggesund, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
995 000 kr
140 + 8 m²
6 rum
388 m² tomt

Varmt välkommen till Spåmansvägen 6 och denna välplanerade och fina bostad om 6 rok fördelat i två plan med bra sociala umgängesytor för kalasfirande och trevligheter med familj och vänner. Den ombonade interiören bjuder in till en värmande och trivsam atmosfär i hemmet. Uteplats i fint och soligt söderläge! På entréplan finns kök, två sovrum, hall, badrum samt vardagsrum med nyinstallerad braskamin och utgång till uteplats. Övre plan bjuder på stort allrum, två sovrum samt ytterligare badrum med tvättmaskin och torktumlare och möjlighet till duschutrymme. Här bor du i lugnt och barnvänligt område nära skog, natur, elljusspår och Svågans älv. Bekvämt och enkelt har du också cykelavstånd till affär, skola, Bjuråkers spelmanstämma och Dellensjöarna för bad och båtäventyr! Varmt välkommen att kontakta mäklare Malin Bergman för visning!

  • Uteplats
Enångersvägen 72B, null, Hudiksvalls kommun

Enångersvägen 72B

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 886 kr/mån
8 730 kr/m²

Enångersvägen 72B! Här bor du bekvämt, i en lägenhet med radhuskänsla där du dessutom har tillgång till två uteplatser. Du har din egen trädgård, förråd på tomten och bilen parkerar du i garaget - garageplats ingår. Varmt välkommen till ditt nästa boende.

  • Uteplats
null, null, Hudiksvalls kommun

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
500 000 kr
2 160 m² tomt

Välkommen till Båsfjärd, en av de charmiga pärlorna längs hälsingekusten vilken tacksamt inte är överexploaterad. Med ca 15 minuter till stadens centrum finns nu fem tomter klara för nybyggnation, för fritid eller permanent. Utsikt över fjärden och erbjudande om gemensam brygga med bad- och båtplats. Här når du enkelt kustens vackra och lättillgängliga skärgård. Området består i dag av blandade bostäder vilka skapat ett gemytligt boende. Fiber finns för anslutning. Möjlighet finns för hjälp med delar av eller hel byggentreprenad. Pris beroende på tomt är 500 000kr till 750 000kr. Uppgifter/fakta i annonsen gäller för fastigheten 3:28 Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Byvägen 20, null, Hudiksvalls kommun

Byvägen 20

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 395 000 kr
121 + 60 m²
4 rum
713 m² tomt

Välkommen till en välskött och praktiskt villa i centrala Hudiksvall. Bostaden ligger på en trevlig villagata med lättskött trädgårdstomt. Det är gångavstånd till förskola, skola, affär, sjukhus och motionsspår. Husets entréplan har bra sociala ytor och från matrummet finns en utgång till en inglasad och isolerad altan. Det finns tre sovrum på övervåningen och ett oinrett källarplan. Varmt välkommen att boka en visning!

Sisselbovägen 704, null, Hudiksvalls kommun
Sisselbovägen 704, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Sisselbovägen 704, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Sisselbovägen 704

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
6 500 000 kr
224 m²
6 rum
2 050 m² tomt

Välkommen till ett av våra attraktivaste områden. Nytt och generöst tilltaget, med plats för den stora familjen. Här erbjuds en planlösning vilken ger möjligheter utöver det vanliga. Inred efter just era behov, med stora sociala ytor, flertalet sovrum, två vackra badrum mm. Placerat mellan skogen och havet. Strax intill går elljusspåret och nedanför huset ser vi fjärdens inlopp. Promenadavstånd till stan - via led genom skogen eller efter den belysta cykelvägen från Maln. Låg driftskostnad ger dig ekonomi över till annat. Nybyggt innebär ingen fastighetsskatt de närmsta kommande åren. Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkommen hit//

  • Premium
Bäckviksvägen 10, null, Hudiksvalls kommun
Bäckviksvägen 10, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Bäckviksvägen 10, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Bäckviksvägen 10

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
4 950 000 kr
163 + 65 m²
8 rum
2 425 m² tomt

Renoverat, vackert och generöst... Redan vid grindarna till trädgården möts du av känslan av att vara på landet - och känslan av Välkommen hem. Ett fint och praktiskt läge - nära sjön, med enkelheten att ta bussen in till stan, enkelt att pendla, och slippa skjutsar till barnens aktiviteter. Hela huset andas av värme och hemtrevnad. Rustat med kärlek, blandat gammalt och nytt. Närheten till bad, skola, affär, kommunikationer och centrum ger dig ett boende med livskvalitet. En gård behöver inte vara tung att sköta om.. Varmt välkommen till Bäckviken//

  • Premium
Djupegatan 39B, Öster, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 39B

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 993 kr/mån
12 752 kr/m²

På våning 3 i huset så finner ni denna rymliga 2:a med klädkammare. Fint ljusinsläpp från fönster i 2 väderstreck. Tvättmaskin finns i badrummet och i vardagsrummet finns även en stor balkong för härliga kvällar i solen. Nära aktivitetscenter, buss och affär. samt bara några minuter till Hudiksvalls centrum. Snabbt tillträde möjligt!

Nybruksvägen 11, null, Hudiksvalls kommun

Nybruksvägen 11

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 400 000 kr
105 + 60 m²
8 rum
675 m² tomt

Populära väster - vackert och lättskött med putsad fasad och en lagom trädgård för odling och lek. Huset rymmer hela 8 rum på en välplanerad yta. Bostaden har rustats med en helt ny källarvåning där huset fått bl a 3 nya rum, en generös tvättstuga samt ett lyxigt badrum. Välkommen till Nybruksvägen - med ett stenkast till skolor, sjukhus, matbutik, elljusspår och stadens centrum.

Garvarvägen 18, null, Ljusdals kommun

Garvarvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 300 000 kr
295 + 13 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Garvarvägen 18 – Denna nyrenoverade fastighet, som tidigare stoltserade som en älskad förskola, har genomgått en omvandling som nu stoltserar med en perfekt balans av stil och funktionalitet. Med en yta på hela 295 kvm, placerad i ett fridfullt och eftertraktat område i Ljusdal erbjuder Garvarvägen 18 dig den ultimata livsstilen. Fastigheten är idag uppdelad i två boenden där ena utgör en lägenhet på två rum och kök och där den andra utgör en fastighet på en och en halvplan med källare fördelat på tre rum och kök. Båda är nyrenoverade och håller en hög standard. Den omgivande stora tomten ger inte bara gott om utrymme att njuta av, utan även möjligheten att skapa din alldeles egna drömträdgård och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med nära och kära. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende med egna ögon.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norralagatan 37, null, Söderhamns kommun

Norralagatan 37

Villa
Söderhamns kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 850 000 kr
112 + 65 m²
5 rum
985 m² tomt

Välkommen till Norralagatan 37. Hemmet för den som vill leva praktiskt med promenadavstånd till Söderhamn centrum, kommunikationer och matbutik. Lummig trädgård med många ombonade uteplatser inbjuder till långa lata dagar. Lagom stor trädgård och garage. Ett trivsamt boende, du behöver bara flytta in och trivas!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 85