Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:40
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Ringsättravägen 28

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
42 m²
4 rum
1 115 m² tomt

Det nyrenoverade huset på cirka 68 kvadratmeter har fyra rum, inklusive två till tre sovrum. Fastigheten ligger nära sjön Orlången, med bara 150 meter till badplatsen. Köket är utrustat med nyare vitvaror och moderna bänkskivor. Huset har genomgått en renovering med nya ytskikt, inklusive kakel och klinkers i badrum. Nya innerdörrar har installerats. På den plana tomten finns ett gästhus på cirka 10 kvadratmeter, ett växthus och ett stort förråd. Trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling och har flera soliga platser att njuta av. Välkommen till en fastighet med fint läge!

  • Premium
Arrendatorsvägen 6B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 6B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
5 395 kr/mån
33 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med karaktär från 40-talets formspråk. - Högst upp i huset. - Lägenhet med soligt söderläge. - Välplanerad lägenhet med gott om förvaring och två externa förråd i källare. - Gavellägenhet utan insyn med fönster i 3 väderstreck vilket bidrar till att lägenheten är ljus och känns rymlig. - Generöst kök med gott om plats samt utgång till balkong. - Möjlighet att bygga om till en 3:a genom att dela av vardagsrummet. Interiört återfinns en hemtrevlig känsla och en tidlös karaktär. Köket har gott om arbetsytor, förvaring, ugn, spis samt kyl/frys. Vardagsrummet rymmer stort möblemang om så önskas och har fönsterpartier i två väderstreck. Balkongen förgyller härliga sommardagar och här kommer ni njuta. Rogivande sovrum och gott om plats för dubbelsäng. Badrum med sobra färgval, klinkergolv, fönster, vägghängd-wc, dusch, spotlights i tak samt tvättmaskin. Lägenheten har bra läge med gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till Kvarnbergsplan med bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall. Föreningen har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte. Välkommen till ett hem att trivas i! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Gustav Adolfsvägen 14C

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 450 000 kr
33 m²
1.5 rum
2 435 kr/mån
43 939 kr/m²

Nu säljs denna nyare bostad (2019) som erbjuder det lilla extra både in- och utvändigt. Invändigt har huset ett påkostat HTH kök med bänkskiva av Carraramarmor och vitvaror från Siemens. Övre plan består av sovloft med, ett för studiohusen, lite högre takhöjd om 140 cm (de flesta andra studiohus har mellan 100-120cm). Här finns även praktisk platsbyggd förvaring. Även badrummet är lite större än liknande hus med plats för både dusch med glasdörrar samt tvättmaskin. Entréplan har även plats för en mindre vardagsrumsdel med dubbel takhöjd och stora fina panoramafönster mot uteplatsen. Den öppna planlösningen i kombination med de stora fönsterpartierna/skjutdörrarna samt känslan av nyproducerat ger bostaden en modern karaktär. På våren, sommaren och hösten blir "boytan" dubbelt så stor med den södervända uteplatsen samt egen tomt med möjlighet till egen odling i liten skala. Området är mycket trivsamt med busshållplats 200m från bostaden. Bussen tar ca 10-12 min till Huddinge C för vidare transport mot stan. Det finns även buss till Masmo om man behöver komma till T-banan. Det är inte långt vare sig till grönområden (Gömmarens naturreservat), badsjön Gömmaren (badplats ca 1 km) och idrottsanläggningen Källbrinks IP med utegym, upplysta löparspår, friidrottsanläggning, padel, tennis och fotbollsplaner ligger 1 km bort. Mysiga Nytorps café finns där också. Möjlighet till snabbt tillträde.

  • Premium
  • Uteplats
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 72

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
27 849 kr/m²

Toppmodern trea där form och funktion möts i perfekt harmoni. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, parkettgolv, fräscht badrum och kök. Denna lägenhet är helt enkelt den perfekta kombinationen av stil, komfort och läge. Missa inte chansen att äga detta dröm hem och uppleva det bästa av stadsboende. Skogås centrum, som ligger ett stenkast från bostaden, erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Besök gärna deras hemsida för mer information skogascentrum.se. För den som önskar att shoppa loss ordentligt finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Närmast ligger Länna köpcentrum, Port 73, Haninge centrum och Farsta centrum. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen var 15:e minut. Kontakta gärna ansvarig mäklare Amel Hodzic på 0708-32 02 80 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 30

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2
2 802 kr/mån
53 167 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad i toppskick med gott om förvaring. Optimalt planerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt med entré/hall med plats för skrivbord, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Ta chansen och förvärva denna pärla! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Premium
  • Hiss
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:10
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 495 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 5
3 550 kr/mån
50 143 kr/m²

Möjlighet att förvärva en renoverad och påkostad bostad där inget lämnats åt slumpen. I denna stilfulla samt ljusa bostad med öppenplanlösning och generösa rum kommer du att garanterat trivas. Bostaden har genomgående ljust och elegant trägolv samt målade väggar i fin kulör. Lägenheten har gott om förvaring genom flera garderober, klädkammare samt ett vindsförråd och även ett mindre förråd i källaren. Bostaden är belägen i bostadsrättsförening med låga avgifter och ligger direkt i anslutning till Sjödalsparken samt Huddinge Centrum. Bostadsrättsförening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften och bergvärme borrats för att idag användas som uppvärmningskälla. Förutom detta har föreningen även "hyresrätter" kvar i föreningen, vilka i framtiden kan komma att generera ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Ett stenkast från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger granne med vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. Ett par minuters gångväg till pendeltåg som når Stockholm central på 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Hörningsnäsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 395 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 513 kr/mån
60 652 kr/m²

Välkomna till denna trevliga enrummare i populär, välskött och lugn förening. Bostaden är belägen 1/2 trappa upp vilket gör att du inte behöver gå mycket i trappor men ändå kommer upp tillräckligt mycket för att inte ha direkt insyn. Perfekt boende för dig som vill bo bra och till en låg månadskostnad. Lägenheten har ett mindre kök, stambytt badrum och ett allrum rum med plats både för sovplats och soffa eller litet matbord. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till naturen och sjön Trehörningen! I avgiften ingår uppvärmning, vatten, sophämtning, kabel-tv, bredband samt två förråd. Gröna och fina gårdar, två tvättstugor och p-platser finns att hyra.

  • Premium
Johan skyttes väg 196, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Johan skyttes väg 196, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Johan skyttes väg 196, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Johan skyttes väg 196

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 856 kr/mån
39 419 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med ett oslagbart centralt läge i hjärtat av Älvsjö. Belägen i en omgivning med restauranger, bagerier och utmärkta kommunikationsmöjligheter precis utanför dörren, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil. Det vackra huset, präglat av sin karaktäristiska 30-talsarkitektur, välkomnar dig med stil. Interiören pryds av vackra ytskikt som ger en känsla av tidlös charm. Rymlig takhöjd ger skönt ljus i hela bostaden. Köket är modernt och välutrustat med nya vitvaror och en ljus matplats där du kan njuta av måltider i en härlig atmosfär. Med två generösa garderober finns gott om plats för förvaring av alla dina tillhörigheter och kläder, vilket hjälper till att hålla ordning och reda. Det rymliga rummet erbjuder en mångsidig möblering med tillräckligt med plats för både en bekväm soffa och en säng, med fönster som släpper in härligt ljus från väster. Sammanfattningsvis är denna fina etta en perfekt kombination av stil, bekvämlighet och praktiskt boende, vilket gör den till det ultimata valet för den som söker en harmonisk och välkomnande hemmiljö.

  • Premium
Dammvägen 70, Fullersta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Dammvägen 70

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
116 + 56 m²
5 rum
187 m² tomt

Missa inte den här chansen att förvärva en bostad i ett centraltläge i Huddinge. - Barnvänligt område. - Goda parkeringsmöjligheter samt garage. - Uteplats med utgång direkt från köket. - Två stora balkonger i bästa solläge. - Rymligt radhus där ni kommer trivas länge. - Stora möjligheter till flera extra rum. Bostaden erbjuder en totalyta av 172 kvm i tre våningsplan, här finns det gott om plats och möjlighet till många rum. Huset erbjuder två rymliga balkonger i bästa solläge och även en vacker baksida med uteplats samt gräsmatta. Bekvämt gångavstånd till Huddinge centrum med butiker och kommunikationer. Garage i huset och p-platser på framsidan av huset. För mer information och intresse kontakta gärna Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge.

  • Plus
Mossvägen 100, Fullersta, Huddinge kommun

Mossvägen 100

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 395 000 kr
116 + 56 m²
5.5 rum
170 m² tomt

Trevligt radhus beläget endast en kort promenad från Huddinges stadskärnan. Detta hem sträcker sig över tre våningar och inkluderar även ett garage. På entréplanet välkomnar en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och en praktisk klädkammare. Här finns också en stor tvättstuga med dusch och ett generöst förråd eller hobbyrum. Mellanplanet erbjuder ett ljust vardagsrum med tillgång till en balkong i söderläge samt en renoverad gästtoalett. Ett trivsamt kök med utgång till en underbar altan och gräsyta, perfekt för avkoppling, finns också på detta plan. På det översta våningsplanet återfinns de fyra sovrummen, varav ett har tillgång till en egen balkong. Här finns även ett renoverat badrum som badar i ljus från en takkupa. Detta hem är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och en kort promenad till Huddinge Centrum. Fullersta-området erbjuder också närhet till Källbrinks idrottsplats, där en mängd motionsaktiviteter och badmöjligheter finns tillgängliga. I Fullersta park, där Fullersta Gård är beläget, finns en populär lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat, perfekt för promenader och naturliga upplevelser, samt Fullersta Kvarn med sin charmiga atmosfär.

Sagoslingan 15, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun

Sagoslingan 15

Lägenhet
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 3/5
6 298 kr/mån
36 975 kr/m²

På 81 välplanerade kvadratmeter finner vi denna mysiga lägenhet som fungerar utmärkt som en 3:a eller 4:a! Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen och inbjudande layout, med två välutformade sovrum och en generös klädkammare som kompletterar utrymmet. Dessutom finns en rymlig balkong i fint solläge där man kan njuta av lugnet och harmonin i omgivningen. Föreningen erbjuder, utöver den vackra omgivningen, gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, gästlägenhet och grill- samt lekplats. Lägenheten ligger intill det vackra naturreservatet vid Orlången. Denna natursköna plats erbjuder en harmonisk tillvaro, med en välrenommerad skola och förskola precis runt hörnet. Att ta sig till Huddinge centrum är enkelt, antingen med en kort bussresa eller med bil, där ett brett utbud av service och kommunikationer väntar. Dessutom erbjuder pendeltåget från centrum en snabb och smidig resa in till stan på endast en kvart.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 21

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 090 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
5 405 kr/mån
23 750 kr/m²

I trygg HSB-förening välkomnas du till en stor trea i bostadsområde på återvändsgata med närhet till naturen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, vardagsrum och kök samt en uteplats mot grönområde. Här finns gott om förvaring i två stora klädkammare och garderober samt både WC och badrum. Bostaden tillhör den populära HSB:s Brf Flemingsberg som är känd för sin stabila ekonomi och innehar faciliteter såsom gym, bastu, tvättstuga med mera. I Visättra bor du med närhet till stad och natur med Flemingsbergsskogens naturreservat runt knuten. Strålande kommunikationer, på endast 18 minuter med pendeltåg tar du dig till Stockholms central. Ett mindre centrum finns i närheten till bostaden med utbud av mataffär och frisör. Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas tvärbana. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livsstil. För barnfamiljerna finns här fyra förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning. Bostaden bjuder på allt från närhet till natur och till alla tänkbara bekvämligheter. Det perfekta boendet för dig som söker en stor lägenhet med ett bra läge! Ett hem att verkligen trivas i på sikt! Tillträde enligt överenskommelse! Kontakta mäklaren för mer information! Amel Hodzic 0708-320 280

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 32

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 150 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/5
5 011 kr/mån
45 652 kr/m²

Välkommen till denna nyare byggda (2021) lägenhet i trivsamma Sjödalen i Centrala Huddinge. De stora fönsterpartierna i kombination med färgsättning, ljusa fina golv och öppen planlösning ger lägenheten en modern karaktär. Rejäl balkong i soligt söderläge med utsikt över innergården. I kvarteret ligger Stenugnsbageriet Spröd som erbjuder egenrostat kaffe, gott bröd och stenugnsbakad pizza. Till Huddinge Centrum är det endast en kort promenad Huddinge Centrum. Här finner du ett stort utbud av affärer, restauranger, gym, apotek, caféer samt mataffärer. Goda kommunikationer finns även här genom pendeltåg som tar dig till Stockholms innerstad på ca 15 minuter. Flertalet busslinjer finns på Huddinges busstorg. Söker du en mysig plats att umgås med vänner en varm sommardag så passar Sjödalsparken perfekt, trevlig omgivning samt naturskön miljö gör detta till en rogivande plats att bara ta det lugnt på. Vill du hellre promenera finns sjön Trehörningen ungefär en kilometer bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 23, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 23

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 285 kr/mån
44 306 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad 1:a med låg avgift och närhet till Huddinge centrum. Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt garderober med förvaring, helkaklat och stambytt badrum, mysigt kök med matplats för 4-5 personer samt ett rymligt allrum med plats för både säng och soffgrupp. Ett mycket bekvämt boende där även ett vindsförråd tillhör lägenheten. Här bor man endast en kort promenad från Huddinge centrum med stort varierat utbud av allehanda butiker, gym, service och restauranger samt fina Sjödalsparken. Mycket bra kommunikationer tack vare den direkta närheten till täta förbindelser med pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholms Centralstation.

  • Plus
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
95,5 m²
3 rum
vån 5
7 627 kr/mån
41 832 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad på Vikingavägen 20. Möjlig 4:a! Ljus och insynsskyddad lägenhet med trevlig utsikt i flera väderstreck. Hörnlägenhet belägen högt upp i huset med fritt läge. Sobra och moderna ytskikt samt härligt öppen planlösning mellan rymligt sällskapsrum och läckert kök. Två mycket generösa sovrum med gott om förvaring och två fräscha badrum. Balkong med morgonsol och eftermiddagsol. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Lägenheten har utmärkt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till skolor, förskolor, bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Kallkärrsvägen 74

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
3 122 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa på Kallkärrsvägen 74! Nu kan vi erbjuda en mycket fin tvåa från 2017. Lägenheten har smakfulla, ljusa och moderna ytskikt av hög standard. Enstavsparkett i sovrum, vardagsrum samt Carraramarmor på golvet i badrummet och köksbänk. Bra planlösning med entré/hall, badrum, rymligt sovrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I föreningen finns en gemensam, stor och solig takterrass om 70 kvm med ett litet tillhörande pentry. - 25 m till Hemköp - 50 m till bussen - 15 min promenad till Långsjön - ca 15 km till Stockholm Central Bostaden är belägen i ett lugnt villa-/radhusområde med livsmedelsbutik och busskommunikationer alldeles intill huset. Även nära skolor och förskolor samt gångavstånd till Långsjön där man bada sommartid och åka skridskor vintertid. Ett hem att verkligen trivas i! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kynäsvägen 36, Kynäs, Huddinge kommun

Kynäsvägen 36

Tomt
Kynäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
878 m² tomt

Denna fastighet är fridfullt belägen i änden av en återvändsgränd. Tomtens placering i gränsen av ett detaljplanerat område erbjuder förutom den trygga gatumiljön även skydd från insyn. Med naturen runt hörnet har du här möjlighet att skapa ditt drömboende i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Här finns möjligheten att skapa ditt hem i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Område: Fastigheten är idylliskt belägen i Kynäs, en charmig del av Huddinge kommun. Området som är känt både för sin natur och sjön Trehörningen är en eftertraktad plats för dem som söker en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du förvänta dig fridfulla omgivningar med möjligheter till utomhusaktiviteter året om. Trehörningen är en av Kynäsområdets mest framträdande naturskatter. Sjön erbjuder möjligheter till bad, fiske och båtliv under sommaren, medan du vintertid kan utforska skridskoåkning och andra vinteraktiviteter. Den vackra omgivande naturen inbjuder till promenader, löpning och cykelturer. Kynäs har också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Huddinge och Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla till arbete, skolor och nöjen. Här finns också bekvämligheter som mataffärer, restauranger och andra tjänster inom bekvämt räckhåll. Gatukostnad: Fastigheten belastas inte av gatukostnad. Kommunalt V/A kostnad: ca 325 485 kr för den befintliga fastigheten enligt 2023 års taxa. Läs mer här: https://www.stockholmvattenochavfall.se/globalassets/pdfer/taxa/va-taxa.pdf EL för Fastigheten. Minimiavgift elnätet: ca 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ Enligt planbestämmelse. I planen för området står det att man får bebygga 1/6-del av tomten vilket i det här fall är ca. 146 m2 per plan max 2 våningsplan, 7,5 m till taknock totalt. För mer info kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på telefonnummer: 08-535 30 000.

  • Plus
Patron Pehrs Väg 1D, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Patron Pehrs Väg 1D

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
5 854 kr/mån
41 709 kr/m²

Denna moderna trerummare erbjuder en unik fusion av stadslivets bekvämlighet och känslan av ett radhus, med charmiga uteplatser som skapar en privat och hemtrevlig atmosfär. Perfekt belägen vid centrum får du det bästa av båda världar, med utmärkta kommunikationsmöjligheter inom räckhåll. Stig in genom den välkomnande hallen som bjuder in till en organiserad start på dagen. Här möts du av en rymlig och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Vardagsrummet fungerar som navet i bostaden och erbjuder gott om plats för både avkoppling och socialt umgänge. Det stilrena köket lockar med moderna detaljer såsom rostfria vitvaror. Från köket leder en dörr ut till en uteplats där du kan avnjuta din morgonkaffe i solens första strålar, medan det större stenlagda uteplatsen utanför vardagsrummet erbjuder en fridfull plats för avkoppling och samvaro med nära och kära. De två generösa sovrummen erbjuder gott om utrymme för vila och återhämtning. Det större sovrummet rymmer en bekväm dubbelsäng med gott om förvaringsutrymme och har tillgång till den privata uteplatsen mot innergården. Badrummet är elegant helkaklat och komplett med bekvämligheter såsom en duschvägg och en praktisk arbetsbänk i ek. Här finns också en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är redo för dig att flytta in och börja trivas direkt. Men det är inte bara bostaden som imponerar, utan även dess läge. Patron Pehrs väg erbjuder närhet till en mängd serviceinrättningar och det vackra naturområdet i Huddinge med sina charmiga promenadstråk. Huddinge centrum lockar med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer, allt inom bekvämt gångavstånd. För den som prioriterar träning och rekreation finns gym i närheten samt flera skolor och förskolor för familjer. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer och pendeltåg från Huddinge C, som tar dig till Stockholm C på endast 15 minuter. För bilpendlare är tillgängligheten till Huddingevägen bara några minuters körtid. Detta är verkligen ett hem i absolut toppskick, med en oslagbar kombination av stadslivets puls och naturens fridfullhet. Välkommen till din nya oas mitt emellan det bästa av två världar!

  • Uteplats
  • Hiss
Tenorvägen 7, Skogås, Huddinge kommun

Tenorvägen 7

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 995 000 kr
142 + 35 m²
5 rum
794 m² tomt

Välkommen till Tenorvägen 7! Denna rymliga villa är en pärla som erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, komfort och naturskön omgivning. Med en total yta på 177 kvadratmeter och fem rum fördelade på två våningar, är detta ett hem som erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Stor gräsmatta på framsidan vilket ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Den högt belägna altanen på baksidan av huset är det perfekta stället att njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar med nära och kära. Vid entrén möts du av en välkomnande och generös hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla familjemedlemmars behov. På entréplanet finns mer ett praktiskt helkaklat duschrum. Intill detta duschrum ligger även tvättstugan som underlättar hanteringen av hushållets klädvård och andra vardagliga sysslor. Från entréplanet nås även garaget, som inte bara erbjuder plats för fordon utan även för extra förvaring eller kanske ett hobbyområde för den kreativa själen. Här finns även ett stort allrum och ett förråd. En trappa upp öppnar sig en ljus och luftig vardagsrumsmiljö som inbjuder till avkoppling och umgänge. Härifrån kan du glida ut på den härliga balkongen som vetter mot framsidan av huset och utsikten över omgivningen. Förutom balkongen lockar även den generösa trädäckade uteplatsen i högt läge till långa sommarkvällar med grillning och socialt umgänge. Vidare finns ett fint kök med moderna bekvämligheter och stilrena ytor samt flera under- och överskåp. Dessutom finns ett stort nyrenoverat badrum på detta plan med golvvärme. Slutligen, på övre våningen, väntar tre stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Sammanfattningsvis är interiören på Tenorvägen 7 en harmonisk blandning av funktionell design och komfort, skapad för att möta behoven hos dagens moderna familj. Välkommen hem!

Tornslingan 35, Trångsund, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr

Tornslingan 35

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/7
5 240 kr/mån
33 732 kr/m²

Med genomgående renoveringar samt fantastiskt läge blir det svårt för dig som boende att inte hitta en känsla av hemtrevnad här. Med en närhet till kommunikationer tar du dig enkelt och snabbt in till Stockholms innerstad på knappa 17 minuter med hjälp av pendeltåget då närmsta förbindelse bara ligger 3-5 minuter från bostaden genom en promenad. Nära till matbutiker, restauranger samt gym som ökar på livskvaliteten lite extra. Bostaden är genomgående renoverad vilket gör detta till en otroligt fräsch bostad. Stora fönsterpartier genomgående i bostaden vilket skapar ett fantastiskt ljus! Bostaden i sig har ett makalöst ljus som lyfter upp dom ljusa väggarna och skapar en frisk samt positiv känsla där du som boende direkt känner att man med enkelhet kommer att kunna trivas här. Smart planering är något som gör att bostaden i sin helhet känns otroligt rymlig och luftig. Väl omhändertagna ytskikt vilket gör att denna bostad är redo att flytta in i utan att behöva några renoveringar. Denna bostad är verkligen en pärla med perfekt läge intill Trångsund centrum, inglasad balkong med bra solläge samt med en naturskön och ostörd utsikt. Vill du bo i en familjär förening där alla känner alla är verkligen detta bostaden för dig. En engagerad och personlig förening som är känd för sin goda ekonomi och som ser till att sina medlemmar mår bra och trivs med sitt boende är verkligen något denna förening genomsyrar. Det finns även ett gym att tillgå i föreningen vilket ingår i avgiften, perfekt för dig som vill ha träningen nära till hands! Samt en magisk takterrass med utsikt över hela Trångsund. Vill du bo i en pärla med fantastiskt läge är du varmt välkommen in till Tornslingan 35

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 765 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1
3 289 kr/mån
51 912 kr/m²

Hör av er för flexibel privatvisning. Nu har du möjligheten att förvärva en mycket ljus lägenhet med stort ljusinsläpp och med en avdelad sovdel. Bostaden upplevs som en 2:a. Lägenheten har gott om förvaring, ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med med entré/hall, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Bostaden är belägen på samma våningsplan som föreningens gård med uteplatser och här finns även växthus. Ett tips när du vaknar upp på morgonen i det här fantastiska hemmet är ett givet val att ta promenaden om ca 5 min till Stenugnsbageriet Spröd där du kan köpa egenrostat kaffe och bröd som är ett hantverk! Bostaden är belägen i ett lugnt område med ett gångavstånd på ca 6 min till Huddinge centrum. I Huddinge centrum finns det mesta i serviceväg, bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, bra affärsutbud, banker, apotek, vårdcentral samt pendeltåg och bussar mm. Även nära naturen, skolor och förskolor. Ett hem att verkligen trivas i! Lägenheten måste verkligen upplevas på plats! Tillträde enligt överenskommelse Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Hiss
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Rositavägen 6

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 695 000 kr
40 m²
2 rum
1 880 m² tomt

För att Komma till denna adress, behöver man åka in på Helmerdalsvägen och följa orange markering vänster om man kommer från Vidjavägen, då vägen är avspärrad från Vidjavägen upp på Rositavägen så är alternativet Helmerdalsvägen orange skyltning vänster. Modernt, nytt hus med hög standard, ett fantastiskt läge mot sjön Orlången och fin utsikt. Till sjön når man på bara några minuter. Bada, fiska och bara njut på en fantastisk plats med stora möjligheter. Välkommen till detta moderna hem av högsta standard och med en makalös placering vid sjön Orlången. Här möts du av en spektakulär utsikt som förskönar varje ögonblick. Det tar endast några minuter att nå sjön. Detta hus är inte bara en bostad, utan en inbjudan till en livsstil där harmoni och natur möts. Här har du privilegiet att bada och fiska i lugn och ro eller helt enkelt bara njuta av stillheten och skönheten på denna enastående plats. Med sina stora möjligheter blir detta hem en oas för avkoppling och rekreation. Varje detalj har noga utformats för att skapa en atmosfär av modern elegans och komfort. Här finner du det perfekta sammanflödet mellan inomhus och utomhusliv, där varje dag blir en möjlighet att skapa minnen i en fantastisk miljö. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är en resa in i skönheten och avkopplingens värld vid sjön Orlången.

  • Premium
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:50
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Vidjavägen 70

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 700 000 kr
114 m²
4 rum
1 601 m² tomt

En unik möjlighet att komma över ett vackert hus och fastighet med pool och inrett hus för uthyrning! En fantastisk fastighet om en total boendeyta om ca 148 kvm fördelat på 3-4 sovrum i två byggnader med påkostade materialval och en mycket bra planlösning. Stor plan tomt med en massa prunkade och spirande växtlighet. Här njuter man också av en stor pool 4 x 8 meter och en avkopplande jacuzzi, gräsmatta samt solen som man fångar hela dagen från de olika platserna på tomten. Villan har idag ett generöst vardagsrum med en stor social planlösning mot det öppna köket. Idag finns här två sovrum som enkelt kan bli tre om man delar av det stora sovrummet. På fastigheten finns ett hus om ca 34 kvm som går att hyra ut eller at använda som generationsboende. En mindre friggebod om ca 10 kvm finns också som inrett för boende eller för förvaring. Vill man njuta vid sjön Orlången är det endast 5 -10min att gå ned för bad från strand, brygga eller ta en tur med ekan som kommer med huset liksom båtplatsen. Fisket är bra i Orlången här finns b la Gös, Gädda och Abborre samt kräftfiske är tillåtet för fastighetsägare i området.

  • Premium
Vantörsvägen 274, Fruängen, Stockholms kommun
  • Idag

Vantörsvägen 274

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
4 331 kr/mån
57 071 kr/m²

Välkommen till Vantörsvägen 274! Nu har vi möjligheten att saluföra denna 3:a om 70 kvm belägen på populär adress med närhet till allt du behöver. Här bor du endast ett stenkast ifrån motorvägen, kommunikationer och livsmedelsbutiker. Det finns även skola och förskola inom gångavstånd från bostaden vilket bidrar till en enkel vardag. Invändigt erbjuds en stilren atmosfär med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som utgör en utmärkt sällskapsyta där vi också finner utgången till den inglasade balkongen. Två stycken rymliga sovrum med behagligt ljusinsläpp samt ett helkaklat badrum med plats för tvätt och tork. Denna bostad erbjuder förutsättningarna att trivas långsiktigt! - Närhet till kommunikationer & andra nödvändigheter - Stabil förening med god ekonomi - Förråd tillhörande bostaden ingår - Byggt 2014 - Populärt område som är en del av det i folkmun kallat nya Fruängen - Förskola inom gångavstånd - Närhet till motorvägen vilket är ett stort plus för pendlaren - Trivsam omgivning samt innergård Kontakta mäklaren för mer information! Tobias Pillai - Fastighetsmäklare - Bjurfors

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1
2 754 kr/mån
58 448 kr/m²

Välkommen till denna fina pärla med uteplats. Välplanerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med sovdel, entré/hall, badrum, samt kök och rymligt vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd. Högst upp i huset finner ni även den stora takterrassen där man kan grilla och umgås! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 49