Svenska Mäklargruppen

Svenska Mäklargruppen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örnstigen 11, Gåsvik, Norrtälje kommun
Örnstigen 11, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 2
Örnstigen 11, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 3

Örnstigen 11

Villa
Gåsvik, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
4 995 000 kr
156 m²
3 rum
1 804 m² tomt

Nybyggt hus med stort garage, 15 års fri fastighetsavgift och låg energiförbrukning. Planlösningen är ljus och delvis öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster altandörr som leder ut till stort trädäck. Huset har hög standard med genomgående ekparkett golv från Kährs, fullutrustat kök från Vedum, ett helkaklat badrum med badkar, stort vardagsrum och två sovrum. Övre plan kan inredas med upp till tre sovrum, badrum och allrum. Fristående dubbelgarage med förråd och framdragen el och elektrisk port med fjärrkontroll. 15 års fri fastighetsavgift. Låg energiförbrukning. Fastigheten är lantligt belägen i charmiga Gåsvik.

  • Premium
Johannesbergsplan 20, Silverdal, Sollentuna kommun

Johannesbergsplan 20

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
1 995 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 5/6
2 773 kr/mån
55 417 kr/m²

- Disponeras som två rum - Inflyttningsklar - Högt och fritt läge med balkong - Öppen planlösning Högt upp i färgglada byggnader med spännande och modern design hittar du denna pärla som du inte vill missa! Byggd 2014 och designat av den prisbelönte arkitekten Ola Andersson, är denna bostad nästintill nyskick och har en modern inredning med en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sin öppna planlösning och generösa ljusinsläpp är detta hem perfekt för att trivas och skapa ditt drömhem. När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen och ljus atmosfär, tack vare de stora fönstren som släpper in massor av naturligt ljus. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Köket är modernt och stilrent med gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är lugnt och bekvämt med gott om plats för säng och annat passande möblemang. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är den fantastiska balkongen som ligger i ett högt och fritt läge. Här kan du njuta av vacker utsikt över Silverdal och koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en trevlig middag. Silverdal är platsen där livet sammanstrålar i en harmonisk förening av natur och stadsliv. Här möts du av fantastiska områden som inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter året runt - från avslappnade promenader till energigivande jogging och vinteräventyr som skridskoåkning på Edsviken. Med bekvämt gångavstånd till Silverdals torg, som erbjuder butiker, caféer och restauranger, blir vardagen både praktisk och trevlig. Helenelunds Centrum är också nära till hands, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av service och shoppingalternativ. För de som söker större shoppingupplevelser finns Sollentuna Centrum, med över 115 butiker, restauranger och generösa livsmedelsbutiker. Silverdal är också placerat med närhet till två populära shoppingdestinationer: Kista Galleria och Täby Centrum. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive pendeltåg och bussar, är Silverdal en plats där du har friheten att utforska och uppleva allt som Stockholm har att erbjuda. Så varmt välkommen till Silverdal, en plats där stad och natur möts harmoniskt. Här finner du ro i natursköna omgivningar och samtidigt nära stadens puls. Jag ser fram emot att visa dig denna underbara lägenhet på visning. Hjärtligt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Vråkstigen 1B, Malsta, Norrtälje kommun
Vråkstigen 1B, Malsta, Norrtälje kommun, bild 2
Vråkstigen 1B, Malsta, Norrtälje kommun, bild 3

Vråkstigen 1B

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
4 995 000 kr
172,8 m²
7 rum
1 720 m² tomt

Fin och plan tomt om cirka 1720 kvm. 15 års fri fastighetsavgift från och med år 2024. Låg energiförbrukning. Tomten är lantligt belägen i charmiga Ekeby Malsta , endast cirka 5 km till centrala Norrtälje. Ett extra generöst 2-planshus med hela fem sovrum och ett trivsamt övre plan. Bland annat ingår ett välutrustat kök från IKEA med diskmaskin, induktionshäll och vitvaror. Husen har en gjuten platta med vattenburen golvvärme .

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Nämndemansvägen 8, Viby, Sollentuna kommun
Nämndemansvägen 8, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Nämndemansvägen 8, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Nämndemansvägen 8

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
4 995 000 kr
145 + 74 m²
7 rum
758 m² tomt

Trevlig souterrängvilla, med kök, vardagsrum och matsal i halvöppen planlösning. Ljust med stora fönsterpartier och kakelugn. Parkettgolv i ek med Holländskt mönster. Utgång från köket till stor möblerbar altan i söder. På entréplan finns också fyra sovrum varav ett med utgång till trädgården, gästtoalett och badrum. På souterrängplanet finns TV-rum, gillestuga, dusch, bastu, tvättstuga, flera förråd och ingång till rymligt garage. På detta våningsplan finns även en braskamin i täljsten. Området är en riktig idyll med närliggande grönområde och härlig motionsslinga runt sjön Ravalen. Lugnt, barnvänligt och trivsamt område med närhet till Järvafältets naturskyddsområde med trevliga promenadstråk och badsjöar. Flera skolor och förskolor finns i Viby och närliggande Norrviken. Ca 1,3 km till pendeltågsstationen Norrviken. Pendeltåget tar ca 22 min till Stockholms central. Invid Norrvikens station finns bl.a ICA Nära och flera restauranger. Inom kort bilavstånd finns både Häggviks- och Rotebros handelsplatser med stort affärsutbud och dessutom Sollentuna Centrum som är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum. -Lugn barnvänlig återvändsgata -Allmänning bakom tomten -Rymligt garage -Bra förrådsutrymmen -Kakelugn -Braskamin -Bergvärme -Bastu -Trevlig tomt om 758 kvm -4 sovrum -Tomträtt -Praktisk uppfart med plats för flera bilar -Nära till Järvafältet naturskyddsområde som är mycket populärt. Det finns flera bondgårdar med djur, motionsrundor, massor av grillplatser och fina skogar. -Gångavstånd till Ravalen som är en mycket populär skridskosjö på vintern Välkommen till ett boende att trivas i!

  • Premium
Forsnäsvägen 5B, Norrtälje - Bergshamra, Norrtälje kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Forsnäsvägen 5B, Norrtälje - Bergshamra, Norrtälje kommun, bild 2
Forsnäsvägen 5B, Norrtälje - Bergshamra, Norrtälje kommun, bild 3

Forsnäsvägen 5B

Villa
Norrtälje - Bergshamra, Norrtälje kommun
Svenska Mäklargruppen
3 995 000 kr
129 m²
4 rum
1 491 m² tomt

Smakfullt 1-plans Älvsbyhus om totalt 129 kvm, 4 rok. Tomt om ca 1491 m2. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt badrum med dusch och gästtoalett. Tre sovrum (går lätt att göra ett fjärde sovrum, om man önskar det). Fristående garage om ca 60 kvm (byggyta). Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 13 års fri fastighetsavgift.

  • Premium
Lievägen 24B, Sollentuna-Tureberg, Sollentuna kommun

Lievägen 24B

Villa
Sollentuna-Tureberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
9 995 000 kr
183 m²
7 rum

Nybyggt och centralt 2-planshus med utsökta umgängesytor. Huset välkomnar dig med en skyddad entré på gaveln. När du öppnar dörren sträcker hela husets härlighet ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck och egen walk-in-closet. Planlösningen är ljus och öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster altandörrar som leder ut till stort trädäck. Huset har hög standard med genomgående ekparkett golv från Kährs, fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Bosch, två helkaklade badrum varav ett med badkar, vardagsrum, allrum och fem sovrum. 15 års fri fastighetsavgift. Låg energiförbrukning. Fastigheten är centralt belägen i charmiga Tureberg på gränsen till Häggvik. Området är en riktig idyll med närliggande grönområde och med närhet till förskola, skola , Edsbergs slott vid Edsvikens vatten, båtplatser och Järvafältets naturskyddsområde med trevliga promenadstråk och badsjöar. Buss hållplats 100 meter från huset som tar dig till pendeltågsstationen, alternativt så går du till Häggvikss pendeltågsstation på ca 8 min. Inom kort promenadavstånd finns både Häggviks handelsplats med stort affärsutbud och dessutom Sollentuna Centrum som är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum.

  • Energieffektiv
Björnövägen 31, Björnö, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Björnövägen 31, Björnö, Haninge kommun, bild 2
Björnövägen 31, Björnö, Haninge kommun, bild 3

Björnövägen 31

Villa
Björnö, Haninge kommun
Svenska Mäklargruppen
18 500 000 kr
145 + 4 m²
5 535 m² tomt

Fastighetens totalareal är 7570 kvm, varv 2035 kvm vattenareal. Fastigheten är privat och insynsskyddad med en panoramavy över Måbergsskär. Rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup. Bastu, två gäststugor och stort dubbelgarage. Utmärkt solläge med fin kvällssol vid sjösidan. Sjötomt Interiört väntar här ett trivsamt boende med väl tilltagna sociala och praktiska ytor bestående av kök, allrum med matsal och utgång till en veranda med havsutikt.

  • Premium
Havsbågsvägen 4, Karlholm Strand, Tierps kommun
Havsbågsvägen 4, Karlholm Strand, Tierps kommun, bild 2
Havsbågsvägen 4, Karlholm Strand, Tierps kommun, bild 3

Havsbågsvägen 4

Villa
Karlholm Strand, Tierps kommun
Svenska Mäklargruppen
5 495 000 kr
129 m²
5 rum
1 208 m² tomt

Till ljudet av skriande måsar och frisk havsluft växer nu ett helt nytt område fram, här möter den gamla bruksmiljön det nya Karlholm Strand. Här står livskvalité i fokus och med den direkta närheten till havet ges man möjlighet till ett aktivt båt- och friluftsliv för såväl boende som för allmänheten. Karlholm går en spännande framtid till mötes. Smultronstället erbjuder en exklusiv möjlighet till privata strandtomter då området inte omfattas av något strandskydd. Detta till attraktiva priser. Här kan du få lugn och ro, havets brisar och en enastående utsikt. Här byggs sex enplanshus av modell Alexander. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Totalpris 5 495 000 kr inklusive tomt och nyckelfärdigt hus. Avsaknaden av strandskydd gör att bostäderna kan byggas direkt vid havet. Vid uteplatsen eller den privata stranden har du möjligheten att få sinnesro. Här finns möjlighet att bada, fiska, åka ut med båten, promenera eller avnjuta solen vid din alldeles privata strand. I Karlholm Strand kan du leva ut det sanna naturlivet och detta av hög livskvalitet. På våra tomter får du ett bekvämt boende med havet som utsikt med möjlighet till egen privat brygga. Dessa bostäder är för de sanna livsnjutarna. Sjötomt Vid frågor och mer information kontakta Älvsbyhus representant Roland Axelsson tel: 070-555 63 10, [email protected] Fastighetsmäklare Mats Gustafsson ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten /tomten.

  • Premium
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Orrstigen 35, Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Orrstigen 35

Lägenhet
Fjällbäcken Idre, Älvdalens kommun
Svenska Mäklargruppen
2 290 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/2
2 276 kr/mån
39 483 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt ! Välkommen till Fjällbäcken och 3an med stora vinkelbalkongen i brf Fjällbäcken. Här bor ni i en mycket välbyggd och påkostad lägenhet med gedigna materialval och vältänkta detaljer. Orrstigen har ett optimalt läge endast några få minuter med bil till Himmelfjäll eller Idrefjälls mäktiga fjällanläggning. Längdskidspåren och skoterleden är ännu närmre, skoter in, skoter out. Framöver kommer närmsta nedfarten att komma ned där längdspåren börjar vilket då även erbjuder ski in från Fjällbäcken/Orrstigen. Fullt utbyggt planeras även för en sammanlänkning med en släplift mellan de olika skidsystemen, Huset är arkitektritat och mycket välbyggt där varje detalj formats för att erbjuda ett exklusivt och gediget boende där bl a hög takhöjd upp till nock använts för bästa rymdkänsla. I såväl entrén som i badrum och bastun ligger ett vackert stengolv i offerdalsskiffer, i övriga rum finner du ett massivt och mycket slitstarkt ekgolv med matchande träpaneler i ljusbetsad gråton. Vattenburen golvvärme är här en självklarhet för ingen vill frysa om fötterna efter en bra skiddag på fjället. Välutrustat och lättarbetat vinkelkök i matchande färgsättning i gråton med robust kompositbänk med smakfullt stänkskydd ovan. Braskaminen är centralt placerad mot vardagsrummet för bästa känsla och värmespridning. Utvändig är huset utrustat med underhållsfria fönster och sober panel behandlad i järnvitrol med matchande mörka vindskivor och fasadbelysning runt om. Till den här lägenheten ingår dessutom ett eget rymligt garage samt en p-plats utomhus. Dessutom finns utrymme för flera parkerande gäster vid behov. Bostaden är ledig för snabb inflyttning så kontakta mäklaren om du vill boka visning.

  • Premium
Snöfjällsgränd 35, Kistahöjden, Stockholms kommun
Snöfjällsgränd 35, Kistahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Snöfjällsgränd 35, Kistahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Snöfjällsgränd 35

Radhus
Kistahöjden, Stockholms kommun
Svenska Mäklargruppen
5 100 000 kr
119 m²
5 rum
4 916 kr/mån
42 857 kr/m²

Med ett av föreningens bästa lägen saluförs nu det här bostadsrättsradhuset uppfört 2015 i två våningar, med en rymlig baksida som har en stor uteplats och gräsmatta i bästa solläge (syd/västläge) - påkostade materialval i hela bostaden - panoramafönster från vardagsrummet ut mot den trevliga baksidan - tre sovrum på övre plan samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum - smakfullt kök från Marbodal i off-white med bland annat vinkyl och bänkskiva av kompositsten - praktisk tvättstuga precis invid köket med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna - fönsterbänkar i sten - två helkaklade badrum varav det ena med badkar och det andra med duschhörna - två klädkammare - golvvärme på entréplan och element på övre plan - utrustad med elbilsladdare - praktisk parkering för bilen precis utanför entrén till radhuset - bra isolerat förråd på framsidan av huset - välskött förening - bra kommunikationer - nära till flera skolor (bland annat en internationell engelsk skola) och förskola - kort avstånd till Kista galleria med massor av butiker och en stor foodcourt - nära till flygbussar som tar dig både till Arlanda och Bromma. På Snöfjällsgränd 35 bor du helt enkelt i ett bostadsrättsradhus om 5 rok, 119 kvm i ett av föreningens bästa lägen, med välplanerade ytor och påkostade material i ett trevligt område. Välkommen till ett boende att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Solsta 20A, Solsta, Vallentuna kommun

Solsta 20A

Villa
Solsta, Vallentuna kommun
Svenska Mäklargruppen
4 230 000 kr
95 m²
2 rum
2 080 m² tomt

Bygg energisnålt hus o bo med låg månadskostnad . Det ger dig pengar över till annat! Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1,5-plans husmodell Lasse på lantlig tomt i Solsta, Vallentuna. Här bor du lantligt och fint på stor tomt om ca 2080 m² som är avstyckad och klar (Adresser ej fastställda). Två tomter bredvid varandra. Husförslaget är 95,6 kvm varav 63 kvm inredd yta (entreplan inredd, övervåningen lämnas oinredd), men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomten. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 2755 kWh/år. Solsta ligger mellan Lindholmen och Frösunda i Vallentuna Kommun. Med bil tar det dig ca 40 minuter till centrala Stockholm och ca 20 min till Täby Centrum. I Lindholmen finns en ICA-butik som är öppen till kl 20.00 varje dag, förskola, Gustav Vasaskolan F-6 skola och idrottsplats. Ca 8,5 km till Vallentuna centrum som har många olika butiker och service. Med buss 661 från Solsta kommer du till Vallentuna Centrum och där kan du byta till Roslagsbanan för vidare färd in mot Östra Station. Med bil tar det ca 7 min. till Lindholmens och där finns också Roslagsbanan. Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år. I Älvsbyhus visningshus Linnea på husutställningen Nybygget invid Arlanda, går det att titta på tillval. Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16 (Läs gärna mer och se adress och vägbeskrivning på nybygget.se) Priset är baserat på husmodell Lasse från Älvsbyhus. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomterna. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv. Fastighetsmäklare Mats Gustafsson ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten.

  • Nyproduktion

Visar alla 11