Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Svedala

Fastighetsbyrån Svedala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herman Hansgatan 9, Sockerbruket, Svedala kommun

Herman Hansgatan 9

Radhus
Sockerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
3 795 000 kr
148 m²
5 rum
378 m² tomt

Välkommen till detta rymliga bostadshus i det populära och barnvänliga området Sockerbruket i Svedala! Med fyra generösa sovrum och gott om plats för hela familjen är detta det perfekta hemmet för er. Här finner ni en omsorgsfullt underhållen trädgård med gräsmatta och en härlig uteplats samt uterum där ni kan njuta av varma sommarkvällar tillsammans. Med en boyta på 148 kvadratmeter och en tomt på 378 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas. Byggd redan 1978, detta hem erbjuder en genuin och varm atmosfär som välkomnar er direkt vid dörren. Den öppna planlösningen med genomgående stil skapar en luftig känsla och bjuder in till umgänge. Eldstaden ger en extra touch av mysighet under kallare dagar och kvällar, perfekt för att koppla av med en kopp varm choklad. Detta hem har även ett garage, perfekt för att skydda era bilar samt förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Närområdet erbjuder många fördelar för den aktiva familjen, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Perfekt för de små att leka och växa upp i. Som boende i området har man även tillgång att hyra samfällighetens hus om man önskar för tillställningar. Låt oss tillsammans utforska möjligheterna som detta hem har att erbjuda. Välkommen att bli en del av gemenskapen i Sockerbruket!

  • Uteplats
Blåvingegatan 8, Svedala, Svedala kommun

Blåvingegatan 8

Radhus
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 595 000 kr
115 + 15 m²
4 rum
7 070 kr/mån
22 565 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus med familjevänligt och centralt läge på trivsamma Blåvingegatan. Bostadens generösa takhöjd skapar en känsla av rymd, vilket i allra högsta grad bidrar till hemmets trevliga atmosfär. Hemmet består av trivsamma rum som har mycket att erbjuda. Ett fräscht och praktiskt kök, tre sovrum och två badrum. Det öppna och härliga vardagsrummet är också värt att lyfta fram – generösa sällskapsytor, mycket dagsljus och öppet upp till nock. Utöver detta hittar vi en lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med gräsmatta och inglasat uterum. På framsidan finns ytterligare en uteplats med lättmöblerade ytor för morgonkaffet. Här finns även carport, uppställningsplats samt laddbox för bil. I närområdet finns förskola, skola, lekparker och vackra grönområden. Dessutom ligger Svedala centrum bara fem minuter bort med cykeln och kommunikationerna är goda. Välkomna att boka er på visning!

Lupingatan 17, Lundellområdet, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Lupingatan 17

Radhus
Lundellområdet, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
3 895 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
439 m² tomt

Det är med stolthet som vi nu kan presentera Lupingatan 17 och denna sutterängvilla på lugn återvändsgata med fantastiskt läge ut mot stort grönområde! Tack vare placeringen av huset så bor man här både barnvänligt och privat samtidigt som man har närhet till centrala Svedala med dess bekvämligheter. Här erbjuds ett trevligt och barnvänligt hem med flera mysiga uteplatser och bra förvaringsmöjligheter. Vi välkomnas in på första plan som är skapat för socialt umgänge med stort vardagsrum och matsal med balkong och otrolig utsikt. Vidare finns här förvaring, gäst-WC och rymligt kök med matplats. Vi tar sen trappan ner till den mer privata nedervåningen där vi hittar hela tre sovrum, ytterligare förvaring, badrum med bastu och tvättstuga. Från nedre plan når vi den lättskötta och gröna trädgården. Bostaden har enbart haft en ägare sen den byggdes och har tagits om hand med varm hand och kärlek. Varmt välkomna till underbara Lupingatan 17!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Slåtterbalksgatan 49

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
6 255 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkomna upp till våning fyra på Slåtterbalksgatan 49 och denna genomgående trerummare med fantastisk utsikt och ljusinsläpp! En välplanerad bostad om 72 kvm fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, två privata sovrum, badrum med tvättmöjligheter samt hall med inbyggd klädkammare. Ifrån den stora balkongen i bästa söderläge njuter du av en härlig utsikt över grönområdena intill. På Åkerbruket bor man i ett nytt område med en perfekt mix av både bostadsrätter och villor. I närområdet finns skolor, förskolor, lekplatser och grönområden. Bara en liten bit bort har vi centrum med butiker och restauranger och goda kommunikationsmöjligheter i form av tåg och buss.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hindstorpsvägen 104-2, Svedala, Svedala kommun
Hindstorpsvägen 104-2, Svedala, Svedala kommun, bild 2
Hindstorpsvägen 104-2, Svedala, Svedala kommun, bild 3

Hindstorpsvägen 104-2

Villa
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
9 495 000 kr
183 + 59 m²
6 rum
1 063 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning. Stig in i detta charmiga hus med sex rum varav fyra sovrum som är perfekt för den som söker det lilla extra. Med en boyta på 183 kvm och en generös tomt på 1063 kvm finns här gott om utrymme för familjen att trivas och växa tillsammans. Denna exklusiva bostad stod klar 2022 och erbjuder högkvalitativa materialval som ger en modern och stilren känsla. Här kan du njuta av bekvämligheter som pool och en härlig uteplats, perfekt för sommardagar med vänner och familj. På tomten står även ett stort och rymligt garage med plats för två bilar samt förråd i anslutning. Beläget i den familjekära kommunen Svedala erbjuder detta område en perfekt kombination av lugn samt närhet till centrum. Med närhet till grönområden och naturpromenader, erbjuds en fridfull tillvaro samtidigt som det finns bekvämt avstånd till skolor, affärer och kommunikationer. För barnfamiljen finns skolbuss som stannar precis utanför tomten. Välkommen till ditt nya drömhem där modern design och trivsel går hand i hand!

  • Premium
  • Uteplats
Väktaregatan 56, Centralt, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Väktaregatan 56, Centralt, Svedala kommun, bild 2
Väktaregatan 56, Centralt, Svedala kommun, bild 3

Väktaregatan 56

Radhus
Centralt, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 695 000 kr
112 m²
4 rum
5 463 kr/mån
24 063 kr/m²

Nu finns åter igen möjligheten för en ny familj att bli en del av Väktaregatans gemenskap! Här erbjuds detta välplanerade och moderna radhus om 112 kvm som fördelas på 4 rum samt ett stilrent kök i öppen planlösning med matplats och ett luftigt vardagsrum. En trappa upp välkomnar en möblerbar hall, 3 rymliga sovrum, en klädkammare och ett stort badrum i kombination med tvättavdelning. Med uteplats på både öst och väst, kan familjen njuta av maximalt antal soltimmar och runt hörnan finns en trevlig lekplats. Perfekt omgivning för barnfamiljen som vill ha nära till allt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tågmästaregatan 48, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Tågmästaregatan 48

Lägenhet
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
5 347 kr/mån
27 071 kr/m²

På andra våningen på Tågmästaregatan 48 hittar vi denna stilrena gavellägenhet om tre rum och kök med härlig balkong i västerläge. Här bor du med närhet till bekvämligheter som matbutiker, restauranger, apotek, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer med tåg och buss. Förskola och lekplats ligger ett stenkast bort och skolor finner man en kort promenad eller cykeltur bort.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Asterngatan 33, Astern, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Asterngatan 33

Radhus
Astern, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 330 000 kr
132 m²
6 rum
8 137 kr/mån
17 652 kr/m²

På Asterngatan 33 finner du detta stilrena och utmärkt planerade hem på två plan med stora sällskapsytor. Parhuset, som är i fint skick, rymmer 132 kvm fördelat på sex rum och kök varav 4 st är sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare ett. Modernt och rymligt kök med burspråk och matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i kombination med en matsal, samt ett badrum på varje våningsplan. En stor och härlig trädgård med trädäck och gräsmatta. På tomten finns även ett isolerat förråd som kan användas som tex. kontor eller som ett allrum till tonåringen. Astern är beläget på ett lugnt och bilfritt område endast ett stenkast från skola och förskola. Även närhet till Svedala centrum med bland annat matbutiker och butiker, restauranger och caféer, lekplatser, idrottsanläggning, samt tåg- och busstation.

  • Plus
  • Uteplats
Byggmästaregatan 101, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Byggmästaregatan 101

Villa
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
4 600 000 kr
135 + 8 m²
6 rum
270 m² tomt

På Byggmästaregatan 101 finner du detta stilrena och välplanerade hem på två plan, ett fint och välplanerat hem med stora fönster och genomgående härligt ljusinsläpp. Huset, som är i mycket fint skick, rymmer 135 kvm fördelade på sex rum och kök. Här erbjuds ett kvalitetsboende på gaveltomt med ett lugnt och trevligt läge med närhet till Svedala centrum med bland annat matbutiker och butiker, restauranger och caféer, skolor och förskolor, lekplatser, idrottsanläggning, samt tåg- och busstation.

  • Plus
  • Uteplats
Byggmästaregatan 50, Tegelbruket, Svedala kommun

Byggmästaregatan 50

Radhus
Tegelbruket, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
2 495 000 kr
113 m²
4 rum
7 859 kr/mån
22 080 kr/m²

På Byggmästaregatan 50 ges chansen att förvärva ett modernt och bekvämt 2-plans radhus i bostadsrättsform. Radhuset erbjuder ett rymligt och nyrenoverat kök, stort vardagsrum samt tre sovrum. Exteriört väntar en altan med trädäck och en insynsskyddad trädgård i söder. Direkt anslutning från trädgården till lekplats och gröning som ligger i ett bilfritt område. Adressen ger närhet till lekplats, förskola och grundskola (åk 4-9), idrottsplats, matbutik, samt övrig samhällsservice.

  • Plus
Organistgatan 1B, Svedala, Svedala kommun

Organistgatan 1B

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala
1 680 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 115 kr/mån
21 374 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en unik lägenhet på populära Organistgatan. Bostadens planlösning är omgjord och bjuder idag på hela tre sovrum, mycket förvaring, rymligt kök med matplats, vardagsrum och stor balkong i härligt söderläge. Utöver detta finns det badrum och tvättrum med egna tvättmöjligheter. Bostaden är genomgående och har därför löpande ett fint ljusinsläpp. På Organistgatan bor man i HSB-förening i en centralt belägen bostad med närhet till alla bekvämligheter så som grönomården, centrum, kommunikation, badplats samt skolor och butiker. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Balkong

Visar alla 11