HusmanHagberg Växjö

HusmanHagberg Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun
  • Lör 13 apr
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Rundquists väg 26, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Rundquists väg 26

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
1 495 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 040 kr/mån
22 148 kr/m²

Varmt välkomna till Rundquist väg på Vikaholm. Här erbjuds en välplanerad gavel-tvåa på andra våningen (hiss finns) med balkong i söderläge. Lägenheten är på 67,5 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, badrum och klädkammare med moderna materialval. Separat förråd. I avgiften ingår parkering, förråd och bostadsrättstillägg. Denna bostad ligger med gångavstånd till skolan, förskolan och busshållplats. Promenadavstånd till vackra naturomgivningar och Södra Bergundasjön.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3N, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3N

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
2 100 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/6
4 657 kr/mån
28 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a som pryds av ett fantastiskt läge vid sjön Trummen och i närheten av universitetet. Lägenheten erbjuder en behaglig atmosfär och är omgiven av bekvämligheter som förskola, skola och mataffärer, vilket gör den till det perfekta hemmet för både familjer och studenter. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter, vilket skapar en organiserad och välkomnande entré. Hallen leder dig smidigt vidare till köket, som är utrustat med eleganta möbler från Ballingslöv och högkvalitativa vitvaror från Bosch. Från köket öppnar sig dörren ut mot den underbara uteplatsen, perfekt för avkopplande stunder och sociala sammankomster. Köket flyter naturligt över i vardagsrummet och skapar generösa sociala ytor, där kökets design och vardagsrummets bekvämlighet harmoniserar perfekt. Från vardagsrummet leder en annan dörr ut till en inglasad altan, vilket ger möjligheten att njuta av frisk luft och utsikten i alla väder. Badrummet imponerar med sin rymlighet och fräschör, komplett med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. De två sovrummen är generösa i storlek och erbjuder gott om förvaring samt stora fönster som fyller rummen med naturligt ljus. För medlemmar i föreningen finns ytterligare förmåner, inklusive tillgång till garageplats, övernattningslägenhet och en trevlig festlokal som rymmer större sällskap. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
2 100 000 kr
80 m²
3 rum
vån 11/19
4 872 kr/mån
26 250 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea i ICON! Som boende i denna ljusa och trevliga bostad har du 2 sovrum och ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket, stora fönster som ger en fint ljusinsläpp. Det finns även en inglasad balkong som är väldigt unikt i denna byggnad. Bostaden erbjuder även många förrådsutrymmen med gott om plats för kläder och förvaring. Som boende i ICON huset har du även tillgång till gym, spa, bastu, inomhuspool, utomhusjacuzzi och en trevlig innergård. Du får även tillgång till en privat takterrass med soldäck på våning 20, med utsikt över hela stan. Härifrån har du direkt access till restaurang SKAI och deras skybar. Föreningen tillåter uthyrning i andrahand om man är sugen på att tjäna lite extra pengar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönås Guldskogen 1, null, Växjö kommun

Lönås Guldskogen 1

Villa
Växjö kommun
3 295 000 kr
97 + 78 m²
2 rum
8 778 m² tomt

Denna nybyggda villa är en pärla vid Hagesjön, perfekt för dem som drömmer om att förena det moderna boendet med möjligheten att njuta av en liten "hästgård" och sjölivet. Belägen mycket nära Hagesjön, erbjuder detta hem en unik kombination av komfort och en idyllisk livsstil. Villan har en stilren och modern design med stora fönster och en harmonisk färgpalett som smälter väl in i den omgivande naturen. Det öppna vardagsrummet har storslagna fönster som ger panoramautsikt över baksidan. Ett modernt kök med plats för både matlagning och social samvaro. Från vardagsrummet finns dörrar ut mot baksidan för blivande altandäck. Det oavslutade övre planet i denna villa erbjuder en fantastisk möjlighet för personlig anpassning och kreativt utrymme. Trots att det ännu inte är färdigställt, är utrymmet fullt isolerat , vilket skapar en flexibel plattform för att forma det utrymme enligt dina egna önskemål och behov. Detta är det perfekta hemmet för dem som älskar naturen och önskar integrera hästlivet och sjölivet i sin vardag. En nybyggd villa vid Hagesjön erbjuder en unik möjlighet att leva i harmoni med omgivande natur samtidigt som du har bekvämligheterna i ett modernt hem. Med bil har man endast cirka 10 minuter till Växjö C, samt 15 minuter till Alvesta och knappt 10 minuter till Småland Airport.

Rättarens väg 1, Bredvik, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Rättarens väg 1

Radhus
Bredvik, Växjö kommun
2 500 000 kr
115 m²
5 rum
4 893 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till detta underbara hem i Bredvik och välkommen till Brf Blomstergången! Här bor du i ett bostadsrätts-radhus i två våningar med öppen planlösning på 115 kvm, tre ljusa sovrum, två rymliga badrum och en parkeringsplats. Bostaden är ljus och luftig med påkostade och snygga materialval när det gäller val av golv, badrums- och köksinredning! Från vardagsrummet och köket når ni bostadens trevliga uteplats, här finns plats för matbord eller andra möblemang och krukväxter. På trädgården finns det även ett förråd samt en egen odlingslott, det ingår även en parkeringsplats. Brf Blomstergången erbjuder gemensam pergola, växthus och verktygsbod. Föreningens tak är utrustade med solcellspaneler. Bostaden är beläget i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till lekplats, förskola och skola, matbutiker, naturen och badplats. Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Paradvägen 19, Hovshaga, Växjö kommun

Paradvägen 19

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
1 900 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/5
5 468 kr/mån
17 757 kr/m²

Välkomna till denna fina etage lägenhet med två balkonger med underbart söderläge. Detta är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med gott om utrymmen och en härlig hemtrevlig känsla. Du har två stora badrum, kök, vardagsrum, tre sovrum och en rejäl klädkammare. Balkongen på övervåningen är inte inglasad och därför är den perfekt för solning och den på entréplanet är inglasad så den kan du sitta och njuta i redan nu när vårsolen börjar leta sig fram. Föreningen är en äldre och stabil förening med god ekonomi. Välkomna att anmäla er till visningen på vår hemsida!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6