Croisette Hyllie

Croisette Hyllie

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Baskemöllegatan 8B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Baskemöllegatan 8B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1,5/4
3 390 kr/mån
23 148 kr/m²

Välkommen till Baskemöllegatan 8B och denna välskötta HSB-förening med låg belåning! Här har du chansen att sätta din egen prägel på 50-tals charm. Vi erbjuds en genomgående 2:a med inglasad balkong i soligt västerläge. Välkommen upp!

  • Balkong
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Plåtgatan 6C, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Plåtgatan 6C

Radhus
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
133 m²
6 rum
7 761 kr/mån
18 759 kr/m²

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning! Omgivet av vackra hedlandskap i omtyckta Anderslöv står detta välplanerade bostadsrättsradhus på en stor och solig hörntomt! Ateljéhusen i Anderslöv ger dig en stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapar hållbara hem som håller över tid. I det familjevänliga området har du givetvis egen bilplats och bra kommunikationer till såväl Malmö som Trelleborg. Entréplanet bjuder sociala ytor med välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum. Från vardagsrummet nås också uteplatsen och den lättskötta trädgården. På andra våningen finns ett allrum och tre sovrum. Såväl första som andra våningen har helkaklade badrum med spotlights och behaglig golvvärme (vattenburen på plan 1, elektrisk komfortvärme på plan 2). Det ena utrustat med badkar, det andra med dusch. Högst upp tornar det eleganta ataljeplanet upp sig. Det höga läget och de fyra takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en stor flexibilitet i användningsområden. Ett lyxig sovrum, ett socialt utrymme eller varför inte en egen ateljé. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Blåsebergavägen 41, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Blåsebergavägen 41

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 550 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 925 kr/mån
31 313 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade tvåa på utmärkt gavelläge i populära Brf Kalcium! Bostaden bjuder på 49,5 välplanerade kvadratmeter där kök och vardagsrum samspelar på ypperligt vis öppen planlösning. Stor kvadratisk balkong som vetter i österläge! Rymligt sovrum med stor walk in closet. Här bor man på lugnt läge i naturskönt område men med utmärkta kommunikationsmöjligheter både till Hyllie, Limhamn och Malmö. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Hammarbacksvägen 102, Oxie Kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Hammarbacksvägen 102

Radhus
Oxie Kyrkby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 250 000 kr
127 + 21 m²
6 rum
336 m² tomt

På härlig hörntomt i mysiga, naturnära kvarter presenterar vi denna välplanerade bostad där mycket är renoverat under de senaste åren. Huset har en härligt fräsch och modern känsla och erbjuder totalt 148 kvm ( 121 kvm boyta + 21 kvm biyta) fördelat på vackert, modernt kök, vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, 4 sovrum, nyrenoverade ytskikt, allrum, 2st badrum och separat tvättstuga. Solig trädgård i nivåer med möjlighet till uteplatser i olika väderstreck. Med andra ord ett riktigt tilltalande hem i trivsamt och barnvänligt område med bara någon minuts promenad till såväl skola som utmärkta kommunikationer såsom buss och tåg. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Bures Gata 17A, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Bures Gata 17A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Bures Gata 17A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Bures Gata 17A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/6
4 586 kr/mån
45 379 kr/m²

Högst upp i huset på våning 6 av 6 finns nu denna otroligt välplanerade trea där boarean är 66 kvm men totala golvytan är större. Här bor du med låg månadsavgift, tilltalande planlösning och otroligt bra förvaringsmöjligheter samt stor gårdsvänd balkong i soligt söderläge! På utmärkt läge i Hyllies lugnare bostadsdel erbjuds närhet till tågstationen, Emporia och närservice. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vindögats väg 8A, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun

Vindögats väg 8A

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 950 000 kr
109 m²
5 rum
vån 2/2
6 580 kr/mån
36 239 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i det natursköna Tygelsjö, där modern komfort möter charmig omgivning. Detta eleganta BRF-radhus sträcker sig över två plan och imponerar med genomgående smakfulla färg- och materialval som skapar en harmonisk atmosfär. På entréplanet välkomnas du av behaglig golvvärme och generösa sociala ytor där kök och vardagsrum smälter samman till en inbjudande gemensam plats. Det stilfulla grå köket, komplett med en praktisk köksö, binder samman matlagning och umgänge på ett förtrollande sätt. Stora fönsterpartier bjuder in naturligt ljus och öppnar upp till trädäcket och den privata trädgårdstäppan, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. På övervåningen möts du av ett luftigt allrum och tre väl tilltagna sovrum, varav mastersovrummet pryds av en rymlig klädkammare – en dröm för ordningsamma sinnen. Dessutom erbjuds två helkaklade badrumsmiljöer och ett separat tvättrum för den ultimata bekvämligheten. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med närhet till naturreservat, promenadstråk och Tygelsjösjön får du möjlighet att uppleva naturens skönhet varje dag samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls och bekvämligheter. Välkommen till en harmonisk och praktisk boendemiljö där lyx och naturnära charm går hand i hand.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Pilebjersvägen 20, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Pilebjersvägen 20

Radhus
Käglinge, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 095 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/1
5 350 kr/mån
34 775 kr/m²

Kontakta mäklaren om ni önskar möjlighet till privatvisning! I mysiga villakvarter i attraktiva Käglinge presenterar vi med nöje detta stilrena och härligt ljusa radhus beläget på stor hörntomt. Här bor du modernt och bekvämt med lättskött utemiljö och egen biluppställningsplats för 2st bilar framför huset. Interiören bjuder bland annat på öppen planlösning mellan kök och allrum, tre rejäla sovrum och ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare åtnjuts bra förvaring i skjutdörrsgarderober och förråd samt ett strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Ifrån allrummet nås trädgården med trädäck, och trevliga gräsytor i insynsskyddat läge. Ett bekymmersfritt boende att längta hem till. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Tennisgränd 4, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Norra Tennisgränd 4, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Norra Tennisgränd 4, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Norra Tennisgränd 4

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
5 932 kr/mån
36 307 kr/m²

På tredje våningen välkomnar denna rymliga trerummare som med enkla medel kan göras om till en 4:a. Fint ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare sitt gavelläge och stor inglasad balkong i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och access till balkongen från vardagsrumsdelen. Utmärkta förvaringsmöjligheter i stor klädkammare med fönster och bra med garderobsförvaring, dessutom extra komfort i form av två helkaklade badrum. Bo på attraktivt läge i området med ett par minuters promenad till Hyllie Station, Emporia, matbutiker och närservice. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 14:00
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun, bild 2
Pinjegatan 1G, Hindby, Malmö kommun, bild 3

Pinjegatan 1G

Radhus
Hindby, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 495 000 kr
127 m²
5 rum
10 016 kr/mån
19 646 kr/m²

Välkommen till ert framtida hem på hörnan av Pinjegatan. Här väntar ett familjärt hem i barnvänliga kvarter där känslan av villaboende ständigt är närvarande samtidigt som man få ta del av fördelarna som det innebär att bo i en bostadsrättsförening. Bostaden har renoverats under de senare åren och är i fint skick med härlig atmosfär och den väldisponerade planlösningen nyttjas enkelt efter familjen behov. Vardagsrummets härliga umgängesytor förlängs i en härlig inglasad veranda som i sig ger oss access till det stora trädäcket av bostadens baksida. Här tillbringar vi gärna soliga sommardagar med sköna fikastunder, mysiga grillkvällar och varma dagar lockar poolen med svalkande dopp. Tre av de fyra sovrummen är placerade på ovanvåningens privata sfär och att det finns badrum på båda plan uppskattas förstås. Här bor vi med närhet till lekplats, förskola, skola och mataffär, dessutom har vi bra pendlingsläge till Malmö city med buss. Med bilen tar vi oss smidigt ut till ringlederna och vidare till Lund eller över sundet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Bergandsvägen 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Bergandsvägen 1

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 500 000 kr
109 m²
3 rum
459 m² tomt

På bekvämt promenadavstånd till fantastisk natur med ängar och havsutsikt presenterar vi denna mycket välplanerade enplansvilla. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor med access till njutbart uterum och välskött utemiljö på fint hörnläge, två bra sovrum idag som med enkla medel kan bli 3 sovrum. Vidare finner vi ett härligt stort kök i smakfullt utförande med matplats. Ifrån köket når vi det välutrustade tvättrummet som även tjänar som praktisk groventré. Utomhus lockar trädäck i solvänligt läge och lättskötta gräsytor som ramas in av trevlig häck/staket. Här bor du med hög komfort i ett vackert hem nära havet, bussar, närservice och utmärkt barnomsorg. Varmt välkomna!

  • Premium
Hillerödsvägen 5C, Dammfri, Malmö kommun

Hillerödsvägen 5C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 618 kr/mån
35 946 kr/m²

På bästa läge, med gårdsvänd västerbalkong, kan vi med stolthet presentera denna genomgående 2:a med 55,5 renoverade kvadratmeter. Fint ljusinsläpp från morgon till kväll. Bostaden erbjuder allt man kan tänka sig och vi kan med enkelhet bocka av även den mest kräsna bostadsköparens krav och attribut. Uppmärksamheten fångas prompt av de vackra gårdsmiljöerna som omgärdar bostaden och de vackra husen. Du bor i en stabil förening som köpt loss tomten och lagt stora renoveringar bakom sig men med fortsatt stabil och god ekonomi som fanbärare för detta fina boende. Läget utgör idag en perfekt placering i det allt mer växande och attraktiva området , beläget på cykelavstånd till City. Dessutom ligger området ett stenkast från stadens bästa parker som är lätt att förälskas i. Här finns närhet till allt från dagligvarubutiker till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel. Välkommen hem!

  • Balkong
Örngatan 16, Bara, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

Örngatan 16

Villa
Bara, Svedala kommun
Croisette Hyllie
5 450 000 kr
159 + 58 m²
5 rum
907 m² tomt

På lugn återvändsgata finns denna rymliga 1-plansvilla med välskött 90-talsstandard som bland annat erbjuder fyra sovrum, öppna och väl tilltagna sällskapsytor samt två badrum. Mycket generös trädgårdstomt på över 900 m2 med plats för både pool och studsmatta, två härliga uterum samt garage och isolerat förråd som fungerar utmärkt som arbetsrum. Perfekt läge i populära och expansiva Bara med underbar skånsk natur endast en bit bort och Malmös stora utbud nås på bara en kvart. För golfaren är det cykelavstånd till Bokskogens golfklubb samt golfbanan i Bara. Varmt välkomna på visning!

Anders Pålssons Väg 17, Klågerup, Svedala kommun
Anders Pålssons Väg 17, Klågerup, Svedala kommun, bild 2
Anders Pålssons Väg 17, Klågerup, Svedala kommun, bild 3

Anders Pålssons Väg 17

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Croisette Hyllie
11 750 000 kr
320 + 65 m²
7 rum
976 m² tomt

Välkommen till detta unika och maximalt påkostade hus som är allt utöver det vanliga. Här bor du med extra allt och mer därtill! Ett spatiöst, energieffektivt stenhus i sutteräng med två fulla plan. I den pampiga entrén med rejäla dubbeldörrar möts man av en vy med en 1,8 meter bred massiv ektrappa samt direkt poolaccess bakom ett helglasat parti med spaavdelning och biorum. Betongbjälklag och vattenburen golvvärme i båda plan. I de högsta delarna är takhöjden 4,85 meter och hela entréplan har 2,50 meter till tak. Plejd i hela huset och all belysning är dimbar. Stort garage. Huset är inflyttningsklart men om man önskar finns möjlighet att köpa ett identiskt hus alldeles intill med möjlighet att påverka allt från golv till kök och badrum.

  • Premium
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Tegnérgatan 78, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Tegnérgatan 78

Radhus
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
102 + 48 m²
4 rum
229 m² tomt

Charmerande pittoreskt och fullt av karaktär! Här erbjuds ett förnämligt hem där varje millimeter renoverats med eftertanke och elegans. Såväl exteriört som interiört tilltalar detta alldeles underbara gathus med sin fina stil och detaljrikedom. Badrum och välförsett tvättrum liksom vacker matsal med glasade dörrpartier ut mot kullerstensbelagd innergårdsmiljö. Vidare lockar ett härligt generöst sällskapsrum med bröstpanel och genomgående ljusinsläpp, ackompanjerat av en tidlöst elegant köksinteriör signerad Marbodal som begåvats med Silestonebänkskiva och dekorativ gasugn och häll i gammaldags stil. På entrévåningen finns ytterligare ett stilfullt badrum, och en trappa upp är de båda karaktärsfulla sovrummen belägna. Här strömmar ljuset in genom fönster i dubbla väderstreck och synliga takbjälkar förgyller atmosfären än mer. Vackra tapeter och färgval smyckar hemmet tillsammans med dekorativa lamprosetter och fina golvmaterial. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas, på förträffligt läge i Gamla Limhamns charmiga kvarter med direkt närhet till mysig bykärna, Sibbarps salta havsdopp, hamnen och goda kommunikationer.

  • Premium
Hyllie Boulevard 7A, Hyllie, Malmö kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Hyllie Boulevard 7A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Hyllie Boulevard 7A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Hyllie Boulevard 7A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 795 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/7
4 866 kr/mån
43 621 kr/m²

Högt upp i huset finns nu möjlighet att förvärva denna ytterst välplanerade fyrarummare med underbar utsikt! Lägenheten bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre välplanerade sovrum och dubbla badrumsmiljöer. Stor balkong i härligt västerläge! På Hyllie Boulevard bor du på bästa läget i området med Emporia och tågstationen alldeles intill. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra stallmästaregatan 10, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Östra stallmästaregatan 10, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Östra stallmästaregatan 10, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Östra stallmästaregatan 10

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1,5/4
4 699 kr/mån
39 167 kr/m²

I hjärtat av Slottsstaden kan vi med stolthet presentera föreningens kanske finaste 2:a. Här erbjuds 60 inflyttningsklara kvadratmeter, renoverade i minsta detalj. Bostaden erbjuder allt man kan tänka sig och vi kan med enkelhet bocka av även den mest kräsna bostadsköparens krav och attribut. Du bor i en stabil förening som köpt loss tomten och lagt stora renoveringar bakom sig men med fortsatt stabil och god ekonomi som fanbärare för detta fina boende. Läget utgör idag en perfekt placering i det allt mer växande och attraktiva området , beläget på cykelavstånd till City. Dessutom ligger området ett stenkast från stadens bästa parker som är lätt att förälskas i. Här finns närhet till allt från dagligvarubutiker till Ribersborgsstranden som nås på bara några minuter med cykel. Välkommen hem!

  • Premium
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun, bild 2
Basketbollsvägen 15, Käglinge, Malmö kommun, bild 3

Basketbollsvägen 15

Villa
Käglinge, Malmö kommun
Croisette Hyllie
4 495 000 kr
125 + 28 m²
5 rum
865 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Käglinge – en enplansvilla som förenar bekvämlighet, stil och trivsel på bästa sätt! Detta fantastiska hem erbjuder en harmonisk atmosfär och är designat för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Det första som möter dig är det ljusa och sociala köket, vars nyare inredning i valnöt ger en exklusiv touch. Här finns gott om plats för ett stort matbord intill fönsterpartiet, vilket ger en vacker utsikt och en känsla av samhörighet med trädgården utanför. Med en direktaccess till den stenlagda uteplatsen blir det enkelt att förlänga sommarkvällarna och njuta av utomhuslivet. Vardagsrummet, som gränsar till köket, badar i strålande ljusinsläpp och erbjuder generösa ytor för både vardagsmys och underhållning. De två badrumsmiljöerna ger all den bekvämlighet en familj behöver för att underlätta vardagsbestyren. Dessutom finns ett separat tvättrum/grovkök med egen ingång för ökad praktisk användning. Boendet har upp till hela fyra sovrum, varav master bedroom imponerar med en-suite faciliteter för att skapa en privat och avskild oas. Här kan du koppla av och återhämta dig i lugn och ro. Trädgården är en pärla med en mysig stenlagd uteplats delvis under tak, perfekt för att avnjuta måltider utomhus eller umgås med nära och kära. De stora grönytorna omges av insynsskyddande grönska, vilket ger en privat och fridfull atmosfär. Denna enplansvilla i Käglinge är inte bara ett hem utan en plats där du kan skapa livslånga minnen och njuta av det goda i livet. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem! Varmt välkomna på visning och låt drömmen bli verklighet.

  • Premium
Sadelmakarebyn 7B, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Croisette Hyllie
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/5
7 092 kr/mån
29 929 kr/m²

Stilren lägenhet på gaveln med totalrenoverat kök av märket Kvik från 2018 med integrerad maskinpark. Härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i tre olika väderstreck. Genomgående parkett från Kährs, 2018. Denna suveräna bostad har två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Med ett väl tilltaget allrum som leder ut till härliga balkongen i söderläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Vindögats väg 2B, Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Vindögats väg 2B

Radhus
Västra Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
3 785 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
7 393 kr/mån
34 725 kr/m²

I familjevänliga kvarter finner vi detta bostadsrättsradhus som näst intill är nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Byggåret är -22 och här bjuds vi på genomgående parkettgolv tillsammans med ljusa väggar och med en planlösning som bygger på stor öppenhet där kök och vardagsrum harmoniserar tillsammans får vi generöst med yta både för matlagningen och sociala sammankomster. Stora fönsterpartier bidrar med fint ljusinsläpp och när vädret tillåter tvekar vi inte att kliva ut i den härliga och insynsskyddade utemiljön. Kliver vi en trappa upp finner vi de tre sovrummen som gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta annars mycket sociala hem. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och separat tvättrum med tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare bonus erbjuds i form av förråd invid huset och parkeringsplats. I föreningen finns det ett utegym, ett växthus och även möjlighet till odling. Här bor ni i en lugn miljö bland rapsfälten samtidigt som mysiga Tygelsjö finns runt hörnet och bara tio minuter till Malmö gör att du har det mesta du behöver inom räckhåll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Klubbegatan 4A, Håkanstorp, Malmö kommun

Klubbegatan 4A

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
3 834 kr/mån
24 214 kr/m²

På populära Håkanstorp presenterar vi nu en charmig trea med närhet både till stadens puls och grönområden. Denna smakfulla och inflyttningsklara trea erbjuder genomgående planlösning, kök i trä och ett helkaklat badrum med badkar. Dessutom ges här en inglasad balkong på andra våningen som öppnar upp sig mot föreningens barnvänliga innergård. Hela bostaden präglas av vitmålade väggar och välskötta golv. Föreningens lummiga innergård imponerar med sin generösa storlek och välskötta miljö. För de som söker ytterligare grönområden finns Bulltofta rekreationsområde endast några få kilometer bort. Där finns bollplaner, motionsspår och charmiga promenadvägar. Området erbjuder även möjligheter att spela minigolf, tennis och frisbee. Bostaden är strategiskt placerad med bekvämt avstånd till busstrafik och pendlande där du enkelt kan ta dig till både Inre Ringvägen och knutpunkten Värnhem. I närområdet återfinns flera matbutiker och gym, och endast ett stenkast bort hittar vi Värnhemstorget med dess utbud av matställen och underhållning. Skola och förskola finns också tillgängliga i området. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Spångholmsgatan 27, null, Svedala kommun

Spångholmsgatan 27

Villa
Svedala kommun
Croisette Hyllie
3 995 000 kr
89 + 15 m²
4 rum
360 m² tomt

Otroligt väldisponerat och yteffektivt radhus på fint hörnläge med njutbar trädgårdsoas! Här erbjuds ett smakfullt renoverat hem som bland annat lockar med generösa vardagsrumsytor i trevlig vinkel med utgång till härligt uterum, stilrent helkaklat badrum och renoverad gästtoalett. Därtill finner vi tre bra sovrum och ett nyrenoverat kök öppet mot matplatsen. Välskött och väl anlagd utemiljö med uppvuxen, varierad växtlighet, lättskötta gräsytor och insynsskyddat trädäck. Förråd/kontor på 10m2. Varmt välkomna!

  • Plus
Tornväktaregatan 10, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Lör 20 apr kl 14:00

Tornväktaregatan 10

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Hyllie
7 995 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
566 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i den idylliska och natursköna Tygelsjö! Här möts du av en elegant familjevilla i en och en halv plan, som inte bara imponerar med sitt yttre utan också bjuder in till ett liv fyllt av komfort och stil. Entréplanet välkomnar dig med en generös social yta i vinkel, där den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. De imponerande takhöjderna och de stora fönsterpartierna öppnar upp rummet och ger en direkt koppling till den välskötta trädgården utanför. Trädäcket blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och skapar en harmonisk övergång till utomhuslivet. Det moderna köket, signerat IKEA, är utrustat med de senaste vitvarorna och har en trevlig köksö med sittplatser och en integrerad vinkyl – perfekt för både vardag och festliga tillfällen. Här är matlagning en fröjd, och den genomgående ekparketten ger en känsla av enhet och stil. En trappa upp finner ytterligare allrumskvadrat samt tre välplanerade sovrum, där det är lätt att föreställa sig avkoppling och god sömn. Om behovet skulle uppstå för ett fjärde sovrum kan du enkelt återställa den ursprungliga planen och anpassa boendet efter dina önskemål. De båda badrummen bjuder på elegant hotellkänsla med helkaklade ytor och exklusiva detaljer. Det praktiska grovköket med tvättfaciliteter och gott om förvaring gör vardagen smidigare, och den generösa förvaringen erbjuder gott om plats för ordning och reda. Ute väntar en magnifik trädgård med planteringar, stenläggningar och grönytor. Det rymliga trädäcket med spabad inbjuder till avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns ett charmigt orangeri som ger möjlighet till trivsamma stunder i grönskande omgivningar året om. Denna villa är inte bara ett hus – det är en plats att kalla hem, där elegans möter funktionalitet och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Ta steget in i din framtida oas i Tygelsjö – ett hem att trivas i och skapa minnen för livet.

  • Plus
Ymers Gata 23C, Hyllie, Malmö kommun
Ymers Gata 23C, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Ymers Gata 23C, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Ymers Gata 23C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 850 000 kr
44,3 m²
2 rum
vån 1/4
2 684 kr/mån
41 761 kr/m²

I populära Brf Prisma välkomnar denna ytterst tilltalande och ljusa gaveltvåa på lugnt läge med stor uteplats mot gårdssidan samt balkong mot Tygelsjöstigen. Kök och vardagsrum i trivsamt öppen planlösning tillsammans med låg månadsavgift. Bo på bekvämt och lugnt läge i området nära Hyllie Stations kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hyllie Boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Hyllie Boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Hyllie
1 395 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/5
3 647 kr/mån
41 029 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade, nyproducerade tvåa om 34 kvm som bjuder på tilltalande planlösning med fint ljusinsläpp. Bo på attraktivt läge i området med kort promenadavstånd till Hyllie Station och Emporia.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Havrejordsvägen 9B, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Havrejordsvägen 9B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Hyllie
1 425 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 271 kr/mån
29 082 kr/m²

Vi har fått äran att presentera denna fantastiska tvåa placerad på första våningen. Lägenheten erbjuder smart planlösning, härligt ljusinsläpp, smarta tidlösa tillval samt en stor uteplats med staket. Här bor du lugnt i ett av Trelleborgs nyare områden med endast några minuter till centrum samt motorvägen. Runt hörnet finner vi bussförbindelser som tar dig till centrala Trelleborg på mindre än 10 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33