Croisette Norrköping

Croisette Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knopgatan 14, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Knopgatan 14, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Knopgatan 14, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Knopgatan 14

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
4 350 000 kr
192 m²
6 rum
362 m² tomt

I barnvänliga omgivningar erbjuds nu ett trivsamt och väldisponerat radhus med gott om plats för den stora familjen. Innanför tegelfasaden väntar härliga umgängesytor på både plan och med generösa fönsterpartier får vi ett ljust och luftigt hem. Köket erbjuder inte bara en praktisk layout utan också gott om plats för matbord invid fönstret och med hela fyra sovrum får vi den perfekta kombinationen av komfort och flexibilitet. Badrum på båda plan uppskattas förstås och här finns egen klädvårdsavdelning vilket gör vardagsbestyren till en lek. Utöver generösa kvadratmeter erbjuds en insynsskyddad trädgård inramad med staket som ger er den integritet ni önskar för att njuta av utomhusliv. Här finns ett stort altandäck med pool som blir den perfekta platsen att njuta av sommaren och bjuda in till grillkvällar med familj och vänner. Andra mervärden som följer med detta boende är området, Lindö har sedan länge varit en populär plats att bo på, vilket är lätt att förstå. Såväl bostaden som området är lugnt och praktiskt för barnfamiljer med förskolor, skola och välsorterad matbutik i närheten. Småbåtshamnen med dess hamnkrog och minigolfbana finns på promenadavstånd och för er som är intresserade av kropp och hälsa finns utegym att tillgå vid Lindö Strand och motionsslingor med elljusspår vid Abborreberg. Driftekonomiskt hus med Energiklass B som möjliggör Grönt Bolån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rösgången 5, Vidablick, Norrköpings kommun
  • Idag kl 17:00
Rösgången 5, Vidablick, Norrköpings kommun, bild 2
Rösgången 5, Vidablick, Norrköpings kommun, bild 3

Rösgången 5

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
1 395 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 848 kr/mån
21 628 kr/m²

Sätt nyckeln i låset till ditt nya hem på Rösgången 5 där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. Här ges plats att leva och trivas på så väl för dig som är själv som för paret. Vi bjuds på ett inbjudande kök med plats för matlagning och trevliga middagsbjudningar och härifrån har vi access till njutbar balkong. Vardagsrummet erbjuder trivsamma ytor och sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Lägg därtill ordentligt med förvaringsutrymme i både klädkammare och skjutdörrsgarderob i hallen och badrummet är harmonisk med kakel och klinkers. Här bor du i en stabil HSB-förening med god ekonomi. HSB Brf Vidablick bjuder på grönskande innergårdar och för dig som är intresserad av kropp och hälsa finns gym. Har du övernattande gäster finns övernattningsrum att hyra. Vill man ta sig till stadens kärna kan man på ett smidigt sätt nyttja den närliggande kommunikationen eller varför inte ta cykeln. Ingelstad shopping med hela dess utbud av shopping och restauranger finns bara några minuter bort med bil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 2
Rejmyrevägen 66, Rejmyre, Finspångs kommun, bild 3

Rejmyrevägen 66

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Croisette Norrköping
8 000 000 kr
263 + 71 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen att förvärva ett mycket strandnära året-runt-boende strax utanför Rejmyre endast dryga 30 minuter från Norrköping med bil. Idylliskt och strandnära belägen där det är lätt att finna lugnet som ger en härlig livskvalité. Trevlig interiör med vardagsrum som i kombination med kök och matplats med öppet upp till nock, ger härliga ytor och inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Här bjuds vi på härliga fönsterpartier och utgång till spatiös altan som blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. Ombonat allrum med bra rymd och även det öppet till nock i öppen planlösning med sovrum. Från allrummet kan man njuta av en sprakande brasa i braskaminen som sprider värme och trivsel. Lägg därtill sovrum på loft och ett väl tilltaget helkaklat badrum. På fastigheten finns ett gästhus som ger ett alldeles eget utrymme för övernattande gäster, eller varför inte hyra ut den och skapa dig en passiv inkomst då även denna bostad är av året-runt-standard. Här finns också garage med plats för 3 bilar samt övervåning som kan göras ordning till tonåringen, hemmakontor eller användas som hederlig förvaring. Möjligheterna är många och valet är ditt. På Rejmyrevägen 66 infinner sig en rofylld känsla av att bo på landet samtidigt som som du har busshållplats alldeles intill, förskola, grundskola F-6 och affär bara några kilometer bort samt närhet till tre olika tågförbindelser där du på ett snabbt och smidigt sätt förflyttar dig till tex Stockholm. Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas, ett paradis med direkt närhet till sjöns glittrande vatten.

  • Premium
Tingstagatan 4B, Öster, Norrköpings kommun

Tingstagatan 4B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
1 375 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 057 kr/mån
26 442 kr/m²

Med grönskande innergård och smidigt belägen på första våningen befinner vi oss på Tingstagatan 4B och denna trivsamma bostad som du snart har chansen att kalla ditt hem. Här möts vi av en välplanerad lägenhet med plats att leva och trivas på så väl för dig som är själv som för paret. Vardagsrummet är gemytligt och bjuder på kvadrat för såväl soffa med tillhörande tv-del som matbord och härifrån har vi access till balkongen som släpper in härlig bris under sommardagarna. Måltiden tillagas i det separata köket som ger plats för ett mindre matbord och sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Lägg därtill ett helkaklat badrum samt inbyggd garderob som kompletteras av både vinds- och ett källarförråd. Här på Tingstagatan får bekvämlighet och närhet definiera din vardag. Med city bara en promenad bort är shopping, restauranger och underhållning alltid inom räckhåll, liksom goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hörngatan 24, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Hörngatan 24, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hörngatan 24, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hörngatan 24

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
3 595 000 kr
130 m²
4 rum
vån 3/3
7 610 kr/mån
27 654 kr/m²

Välkommen till denna välskötta 20-talsfastighet på populära söder. Här väntar ett trivsamt hem där vacker fiskbensparkett och plankgolv löper på golven som tillsammans med de diskreta färgval som pryder väggarna gör detta hem enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Vi bjuds på stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter som sväljer otroligt mycket och som extra bonus finns här ett skafferi. Bostaden inbjuder verkligen till trevliga sammankomster för middagshäng med familj och vänner med sin sociala anslutning mellan kök och allrum samt ytterligare umgängesytor i vardagsrummet. Addera till det ett rogivande sovrum, dubbla badrumsmiljöer och välkomnande hall. Den här bostaden är enkel att göra sig hemmastadd i. Här erbjuds helt enkelt det bästa av två världar - ett rymligt och trivsamt hem i en av Norrköpings äldsta föreningar med bra ekonomi och låg belåning där hushållselen ingår i avgiften. Samtidigt behöver man inte tumma på bekvämligheterna, läget innebär att man har närhet till centrala delarna av Norrköping med stadens hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv. Välkommen på visning!

  • Premium
Repslagarvägen 5, Vingåker, Vingåkers kommun

Repslagarvägen 5

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
1 295 000 kr
118 m²
7 rum
494 m² tomt

Stig in i möjligheternas hem på Repslagarvägen 5, beläget i gemytliga Vingåker. Nu finns chans att ge denna bostad ett nytt liv och skapa ert eget personliga hem, med en ny fasad från 2022 erbjuds ni en fräsch startpunkt att bygga vidare på. Medan utsidan redan fått sin uppmärksamhet den förtjänar, finns det fortfarande utrymme att anpassa interiören efter era personliga önskemål. Vi möts utav en genomtänkt bottenvåning där kök och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en känsla av samhörighet och gemenskap för hela familjen. Ytterligare umgängesytor finns i den möblerbara hallen på ovanvåningen, här kan ni anpassa ytorna efter era behov, vare sig det är tv-rum eller en mysig läshörna. Vill man dra sig undan till sin egen privata lilla vrå finns här hela sex sovrum fördelade över både planen. Duschrum finns på båda plan för bekvämlighetens skull, och en extra toalett på nedre plan för att tillgodose familjen behov på ett praktisk sätt. Läget är perfekt för dig som uppskattar lugn och ro samtidigt som du har närhet till det mesta, Vingåkers centrum med dess utbud av shopping, restauranger och service finns inom bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

Nämndemansvägen 17, Vingåker, Vingåkers kommun

Nämndemansvägen 17

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Croisette Norrköping
2 795 000 kr
168 + 30 m²
8 rum
848 m² tomt

I trivsamma och barnvänliga villakvarter presenterar vi denna villa signerad generösa ytor och hemtrevnad. Här finner vi ett välplanerat hem som ger plats för den större familjen för både nuet och framtiden, oavsett om det är för växande barn, gästrum eller arbetsrum. I vardagsrummet möts vi av en varm atmosfär, där braskaminen sprider en mysig glöd och skapar en inbjudande plats för avkoppling och samvaro. Som en förlängning av rummet har vi på baksidan ett inglasat uterum där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. I det separata köket bjuds vi på gott om förvaringsmöjligheter samt en praktisk köksö som också ger plats för flera barstolar - här blir både matlagning och gemensamma måltider till glädje. Lägg därtill möjlighet till hela sex sovrum, möblerbar hall på övervåningen, badrum samt tvättstuga med wc. Utemiljön som kantas av plan gräsmatta inramad med häck bjuder på gott om plats för barnens lek och sköna solstunder. Allt i lugna kvarter i gemytliga Vingåker. Välkommen på visning! Säljaren informerar om att friggebod och spabad inte ingår.

Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Enebymovägen 1, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Enebymovägen 1

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
750 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 180 kr/mån
21 127 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna etta med låg avgift. Här bjuds vi på ett stort vardagsrum med plats för både soffa och säng och tack vare det stora fönsterpartiet får vi ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett riktigt kök med plats för matbord och med sina snedställda och karaktäristiska överskåp i original får vi en riktigt funkisdetalj med stor portion charm. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober och skulle det inte räcka så finns både vindsförråd och matkällarförråd att tillgå. HSB Brf Aklejan är en mycket välskött förening med sund ekonomi och grönskande innergård som bjuder in till socialt umgänge. Föreningen har även satsat mycket på energisparande värmekällor såsom bergvärme och solceller som ligger helt rätt i tiden, dessutom finns laddstolpar för två elbilar installerade. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel med närmsta hållplats bara 150 meter bort. Härifrån har du nära till grönområden som till exempel Himmelstalundsfältet med strövområden, idrottsplatser och friluftsbad. Lägg där till närheten till Ingelstad shopping med hela dess utbud av shopping och restauranger.

  • Premium
Högt och insynsskyddat läge i centrala Söderköping!, Söderköping, Söderköpings kommun
Högt och insynsskyddat läge i centrala Söderköping!, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 2
Högt och insynsskyddat läge i centrala Söderköping!, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 3

Högt och insynsskyddat läge i centrala Söderköping!

Tomt
Söderköping, Söderköpings kommun
Croisette Norrköping
1 495 000 kr
2 192 m² tomt

Drömmer ni om att skapa er något eget? Här erbjuds nu en möjlighet att förverkliga er dröm, bo i ett nybyggt hus i småstadsidyllen Söderköping där ni kommer ha närhet till förskola, skola, mataffär och allt vad ni kan tänkas behöva för en enkel och bekymmersfri vardags. Ert nya drömhus kommer att byggas i samarbete med Vallsjöhus, en husleverantör som specialiserat sig på att erbjuda ett brett utbud av trähus. Med deras expertis och erfarenhet kommer ni inte behöva kompromissa när det gäller val av husmodeller. Här kan ni skapa er ett skräddarsytt hem som kommer passa perfekt för er och era behov, möjligheterna är oändliga och ni kommer kunna välja och anpassa allt från planlösning till materialval. Tomten är om 2 192 kvm vilket ger er möjlighet att stycka av om så önskas vilket Vallsjöhus kan hjälpa till med. Kommunalt vatten och avlopp finns vid framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer. Croisettes uppdrag avser endast förmedling av den obebyggda tomten, för mer information och tid för visning kontakta Kenny Rygaard på Vallsjöhus, 076-109 17 75.

  • Premium
Varvsgatan 3E, Söderköping, Söderköpings kommun
Varvsgatan 3E, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 2
Varvsgatan 3E, Söderköping, Söderköpings kommun, bild 3

Varvsgatan 3E

Lägenhet
Söderköping, Söderköpings kommun
Croisette Norrköping
1 195 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 511 kr/mån
18 968 kr/m²

Med egen ingång, som ger dig den eftertraktade känslan att komma hem till ditt eget, välkomnas du nu till Varvsgatan 3E. Här erbjuds ett hem med en attraktiv planlösning där kök och vardagsrum är socialt integrerade med varandra och ger plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Med den halvglasade altandörren på glänt har vi dessutom access till bostadens balkong som är perfekt för avkoppling och att njuta av frisk luft. Addera till det två sovrum, praktisk klädkammare samt badrum som är inrett med praktiska detaljer såsom tvättmaskin och arbetsbänk. Söderköping som ort är ett levande samhälle med butiker, mataffärer och omsorg. Här erbjuds dessutom flera förskolor och skolor upp till gymnasieålder samt olika idrottsaktiviteter. Oavsett vad som lockar varje enskild person finns här något för alla i denna barnvänliga kommun. Välkommen på visning!

  • Premium
Dansbanegatan 10, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:00

Dansbanegatan 10

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Croisette Norrköping
950 000 kr
127 m²
5 rum
304 m² tomt

PRISSÄNKT och takläckaget är åtgärdat! I barnvänliga kvarter på lugn återvändsgata, ett stenkast från förskola och skola, väntar Dansbanegatan 10 på sina nya ägare. Insidan bjuder på en trivsam planlösning med generösa sällskapsytor där vardagsrum och kök flätas samman utan skarpa gränser och blir bostadens självklara hjärta. Här är det stora fönsterpartier och med dörren på glänt till uterummet förlängs rummet ytterligare där den praktiska inglasningen med skjutbara partier ger en fin övergång mellan inne och ute. Sovrum finns på båda plan och här slipper man bråka om utrymmet i badrummet eftersom det finns två av dem - den ena med dusch och den andra med badkar. Utemiljön lockar med gräsytor i olika nivåer och ramas in av staket. Här har du stora möjligheter att odla, umgås och bara njuta av livets goda med sin rogivande utsikt över öppna fält. Här bor du med närhet till så väl naturen som matbutik och Valdemarsviks småbåtshamn. Valdemarsvik erbjuder det mesta i form av förskola, skola restauranger och föreningsliv som ger er möjlighet till en praktisk tillvaro med närhet till vad som behövs i vardagen. Välkommen på visning!

  • Plus
Gråbergsgatan 1, Vilbergen, Norrköpings kommun

Gråbergsgatan 1

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
1 175 000 kr
56 m²
1 rum
vån 2/8
3 255 kr/mån
20 982 kr/m²

Belägen på bekväma våning två välkomnas vi in till denna trevliga lägenhet som du snart har chansen att få kalla ditt hem. På pappret en etta men med sin väldisponerade planlösning där varje kvadratmeter får fylla sin funktion används den idag som en tvåa. Allrummet går i ljusa toner och i direkt anslutning finns en mysig sovalkov som praktiskt skärmas av för en mer privat känsla, samtidigt frigörs plats och du får ett lättmöblerat allrum som mynnar ut i njutbar balkong. Därtill finner vi ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord, badrum samt välkomnande hallmiljö med dold förvaring där effektivt kan stuva undan ytterkläder och skor. Här bor du i en stabil HSB-förening med välskötta grönområden, grillplats, boulebana samt basketplan. För dig som är intresserad av kropp och hälsa kan du glädja dig åt att i föreningen finns relaxavdelning med spa och gym och har du övernattande gäster finns övernattningslägenhet att tillgå. Andra fördelar som lockar är närheten till mataffär, apotek och vårdcentral, liksom goda kommunikationer och Vrinneviskogen med elljusspår. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mellanvägen 24A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Mellanvägen 24A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Croisette Norrköping
2 200 000 kr
714 m² tomt

Här ges en möjlighet till att få chansen att äga ett exklusivt nyproducerat hem i natursköna Svärtinge, som inte bara erbjuder en fantastisk sjöutsikt, utan även en högkvalitativ livsstil. Ditt nya hem på Mellanvägen 24 ligger nära allt du behöver. Skolor, affärer och bra kommunikationer finns inom räckhåll. Detta blir ett bekvämt boende som gör din vardag trivsam och smidig. Ditt nya drömhus byggs tillsammans med Vallsjöhus som är en husleverantör som kan erbjuda alla typer av trähus så ni kommer inte att behöva begränsa er i val av husmodeller, tillsammans med denna husleverantör kommer ni att kunna skräddarsy ett hem som kommer passa just er. Vi har nu två tomter som väntar på att bebyggas, ena om 714 kvm och den andra om 718 kvm. Till angivet pris tillkommer anslutningsavgifter. Kontakta Kenny Rygaard på 076-109 17 75 på Vallsjöhus för mer information och för att boka din visning. Nu börjar husresan och skapandet av ert nya drömhus.

Kungsgatan 17, null, Jönköpings kommun

Kungsgatan 17

Lägenhet
Jönköpings kommun
Croisette Norrköping
1 695 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 771 kr/mån
38 090 kr/m²

På Kungsgatan 17, på omtyckta Söder, välkomnas du in i denna 1,5:a med låg avgift. Bostaden som är belägen på första våningen är om 44,5 kvm och är både praktisk i sin utformning som trevlig med sin interiör. Kök och vardagsrum i vinkel där köket får vara lite avskilt trots sin öppna planlösning gör att du kan lämna disken om orken tryter. Vidare finner vi ett sovrum med skjutdörrsgaredrob samt helkaklat duschrum. Som boende på Kungsgatan 17 Bor du i en trygg och stabil HSB förening med bra gemensamhetsutrymmen. Läget innebär korta avstånd till det mesta som livsmedelsbutik, caféer, kommunikationer och för den högskolestuderande så ligger Jönköpings Universitet på bekvämt promenadavstånd. För dig som är intresserad av kropp och hälsa så finns en trevlig led runt Munksjön med två utomhusgym och för en stund skön avkoppling tar du dig enkelt till Stadsparken. Önskas mer puls så är det även promenadavstånd till stadskärnan med stadens hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 14